אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=272&pnum=0
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.watercoolplanet.de/index.php?open=4&show=1#Cyclone%20Evolution אמנם בגרמנית אבל אפשר לתרגם. שלי מקום ראשון דרך אגב
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
בביקורת צוין לגבי גוף הקירור: "כמו כן, הקירור שהורכב לטובת המערכת אינו קירור אוויר סטנדרטי, שכן עמלנו רבות בביצוע שיפצור מסיבי לגוף הקירור הפופולרי - Scythe Infinity." לדעתי היה הרבה יותר טוב לעשות את הביקורת עם גוף קירור סטנדרטי, ולא משופצר על מנת להראות לקהל הרחב למה לכאורה כל אחד מהם יכול להגיע. לפי מיטב הבנתי זוהי מטרתם של ביקורות/מדריכים אלו להמליץ לקהל הרחב, כיצד לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. מה שנעשה בביקורת בפועל הוא יותר ניסיון לשבור שיא/להראות יכולות שזה פחות רלוונטי ומועיל לכולם מאשר הצגה של כיצד ניתן לעשות OC סטנדרטי לאותו מעבד. לסיכום, לדעתי הכיוון שצריך ללכת עליו בביקורת הקרובות הוא כיצד ניתן לעשות פעולה כלשהי/לקנות רכיב מסוים הרלוונטית לקהל הרחב ביותר א…
-
- 8 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=473 בביקורת הזלמן הפאסיבי מפתיע לטובה
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בתחילת שבוע שעב ראיתי מכשיר זה בהום סנטר ב125שח!!! כן נראה נורא זול, אך האם הוא מספיק טוב. בקיצור קניתי אותו (אם אשבור אותו הפסדתי רק 125 שח ולא 600 מהמכשיר של DREMEL ). מבדיקת ערכת החיבורים השונים גיליתי שהיא קתנה ולא מסודרת - מגיעה בשקית קטנה - אך מספקת. בינתיים מה שניסיתי לחתוך היא HS (הלך נהדר). פרסטפקס (גרוע - שברתי שלוש דיסקיות ניסור). דלת מארז ( מצויין - חלק ונקי). גם ניסיתי לשייף את אותו HS וגם הלך מצויין. הציון שלי הוא [glow=red, 2, 300]9 [/glow] בעיקר בגלל המחיר וחוץ מזה ניתן לקנות ראשים שונים של DREMEL ויש לכם דרמל בזול.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זוכרים את הכתבה באתרינו על הקירור הנוזלי החדש של BIGWATER? מערכת ה BIGWATER היא המערכת החדשה של TT לקירור נוזלי וכמובן שמציגה המון שיפורים בנושאים הבאים : -צינורות איכותיים יותר שלא צורכים קפיצים -בלוק מים חדש שמציג איכות גימור גבוהה ופיטצ'ר מדהים של מנורה כחולה שמאירה את הבלוק ויוצרת אפקט מדהים ויפיפה של בלוק מואר. -משאבה שקטה מאוד ואיכותית הכוללת בתוכה לד כחול והחסרון בה הוא שהיא לא הכי חזקה [120 ליטרים לשעה] אך שקטה מאוד! -רדיאטור ענקי בגודל של 120 מילימטר ומאורר שקט וחזק שדוחף בעוצמת מקסימום עוצמה של 93 אפסיאם ובשקט מדהים של 21 דציבל בלבד! -קונטרול פאנל קטן כמו בכל ערכת קירור של TT. אני אישית קונה את זה.. מה איתכם? נ.ב. הקישור http://www.xtremecomputing.co.uk/review.p…
-
- 13 תגובות
- 715 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]החלטתי לחרוג מהרגליי לכתוב תגובה קצרה והחלטתי להשקיע ולמקצע את הביקורת טיפה, כי אני חושב שזה יתרום להרבה חברה צעירים פה. קיצור קבלו אותה:[/glow] תראו, עד היום היה לי קירור האוויר של זלמן ה 7700 , הגירסה עם מאוורר 12 ס"מ. אח"כ רציתי להיכנס לעולם קירור המים,בקטנה וקניתי מערכת קירור מים זולה למתחילים BIGWATER של THERMALTAKE. היא עבדה יפה עד שגיליתי שלשום שיש לה דליפה מהבלוק מעבד והייתה שלולית ירוקה על כרטיס המסך למטה. . . למזלי המים הירוקים שלהם לא מוליכים חשמל ככה שהמערכת לא נשרפה. קיצור, כשיצאתי מהתדהמה אמרתי, על הזין שלי כל הערכה המאעפנה הזאת שעלתה לי 500 ש"ח ! החלטתי לעבור לקירור האוויר הכי טוב ואגב כך לראות את ההבדל בין מע' קירור מים זולה . אז מה עשיתי? …
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
למרות שמדובר במעבד המבוסס ליבות הE2xxx\E4xxx המעבד מחביא בתוכו פוטנציאל אוברקלוק גבוה מאוד. ערכו השוואה מול E6850 כאשר הE1200 הומהר ל3.4GHZ הביצועים בתוכנות רינדרור ועריכה היו לרוב זהות ואף גבוהות באחוזים בודדים מהמתחרה שעלותו גבוהה בהרבה. במשחקים המעבד נופל בכך שהL2 CESH שלו רק 512kb ויש נפילה של 40% בקירוב מול הE6850 שבעל L2 גבוה יותר. הבעיה היחידה במעבד הזה הוא התמחור,בהפרש לא גדול ניתן לרכוש כבר E5200 שבעל פוטנציאל OC גבוה ביותר וכמובן בעל ליטוגרפיה של 45nm. המתחרה בשוק AMD לא השאירה מקום לE1200 כאשר ניתן למצוא מעבד 4200x2 AM2 בקטגורית התמחור שמתחת ל300ש"ח. למי שאינו משחק,שתקציבו אינו בשמיים שמעוניין בפעולות DESKTOP ועריכה פשוטה וקצה כוחו מלרכוש את הE5200 הE1200 יכו…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כתוב שם את הדבר הבא: This tube works with our SUNBEAM Cold Cathode Kits and our SUNBEAM Cold Cathode Fans. This is not a full kit. Add this tube to any of our current sunbeam cold cathode kits or fans for a Super Bright Look אני לא מבין מה זה אומר ??? זה כאילו קטודת UV שמאירה והכל או שאני צריך להוסיף לה עוד משהו בשביל שהיא תעבוד? ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחתי מכל תוכנה את החלק העיקרי, 5 דקות על הצייר, חיברתי הכל וזה מה שיצא =) אז מה אתם אומרים ?? מאמינים ?? תאמינו !! =) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי מופיע בחתימה שלי למטה וזה כולל את הOC הקטן שעשיתי עכשיו רציתי לשאול האם יש למישהו אותה חומרה וכמה הוא הצליח להגיע או שיותר נכון לכמה כדי לעלות את הBUS שלי שלא יתחממו לי יותר מידי דברים עכשיו אני על 46 מעלות במנוחה!!
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שלי עושה הרבה רעש ורציתי להוריד את הסל"ד שלו קצת. בתוכנה speedfan מופיע לי רק מאוורר אחד פעיל, שיחקתי קצת עם המהירות שלו וזה אכן המאוורר של המעבד. לא היה שינוי גדול בטמפ' החיישנים שהורדתי סל"ד. אני רוצה שהתוכנה תפעל באופן קבוע ותשלוט על המהירות אבל לא יש לי כמה בעיות: בחלון הראשי רשום לי temp1,temp2,temp3... ואני לא יודע מה כל אחת מהן (למשל איזה היא של המעבד). איך אני יכול לדעת? אחרי שהבנתי מה כל טמפ' מודדת, איפה אני מוצא מה הגבולות של הטמפ' שהרכיבים שלי צריכים לעבוד בהם? ואחרי שיש לי את הגבולות, אם אני קובע אותם בטאב temperatures בחלון сonfigure, ובוחר automatic fan speed, האם זה מספיק כדי שהתוכנה תשלוט מעכשיו על המהירויות? צרפתי תמונה של החלון הראשי,…
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי (מפרט בצד) נמצאת בOC כבר כשנה ועד לא מזמן לא היו בעיות מיוחדות. אבל לאחרונה שמתי לב שלפעמים אחרי איתחול של המחשב ה-OC מתאפס והמחשב חוזר להגדרות ברירת-מחדל. וכשאני מחזיר אותו ל-OC הכ.מסך "קופא" כנראה כני פי המאוורר מסתובב על 100% ואין תמונה (כן,אני נועל את התדר אפיק PCI-E). ואז אני נאלץ לכבות ולחכות איזה חצי עשה עד שאותח עוד פעם. שמתי לב בביוס לפונקציה שנקראת CPU enhanced halt: Cpu will enter C1 state and reduce core clock to system bus ratio & VID. האם מישהו יכול להסביר לי מה זו הפונקציה הזאת והאם היא הכרחית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
רציתי לדעת ולבקש את עזרתכם במציאת השיא של הכרטיס מסך: MX420.. תודה למי שימצא תשובה..
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דיי חדש בתחום ה OC, יש לי מחשב חדש יחסית ורציתי להתחיל להתאים אותו לOC. המפרט הוא: CPU: Intel Core 2 Duo E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3L RAM: OCZ Titanium XTC 2GB DDR2-800 DDR2 4-4-4-15 X 2 VGA: GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB HD1: Westren Digital WD800JD 80GB SATA 8MB HD2: Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB DVDRW: ASUS DRW-2014L1T X20 DVD CASE: HEC 6AR6 PSU: Cooler Master eXtreme Power Plus 460W OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64 כל הקירורים במחשב הם סטוק. אני רוצה להריץ OC דיי רציני למעבד, ולזכרונות. יש לי כמה שאלות. 1. איזה קירור מומלץ למעבד יש עד 300ש"ח ? חשוב שיהיה שקט. 2. הספק כוח שלי יספיק לOC רציני ? 3. מומלץ לקנות קירור לצ'יפסט …
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הלוח Gigabyte GA-945P-S3 יסםיק לOC ממש חלש של הכ. מסך. אני יודע שבשביל לעשות אובר למעבד צאיך לוח יותר טוב עם צ'יפסט גבוהה יותר, השאלה היא האם גם בכדי לעשות אובר לברטיס צריך כזה לוח, או שזהלוח שאני מתכנן יספיק. תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
האם זה נכון לפי מה שאני מסיק מהרשימה הזו?? (קצת לא מעודכנת) http://images.tomshardware.com/2005/11/21/the_mother_of_all_cpu_charts_2005/cpu_history_big.gif
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן ראיתי תגובות באינטרנט שOC מקצר חיים של רכיב חומרה האופן משמעותי השאלה עד כמה זה נכון. אני יודע שזה תלוי ברמת ה-OC ולכן אתן דוגמא קונקרטית: (כמובן בעלת אינטרס, עם המפרט שלי ועם OC שאני ארצה לעשות ;D) אני רוצה תשובה לכל אחד מסוגי הרכיבים OC למעבד Q6600 2.4 @3.0 (דוגמא) OC לזיכרונות (משהו סטנדרטי, תוספת של 100-200 Mhz) OC לכרטיס מסך 8000GT G92 (תוספת של כמה עשרות Mhz לשעוני הליבה והזכרונות- גם סטנדרטי) זה מאוד חשוב לי, כי בניגוד,אולי, לכמה אנשים פה שעושים OC ומחליפים מחשב כמו תחתונים, אין לי אפשרות כזאת ואני מניח שהמחשב שלי הולך לעבוד במשך 3-4 שנים טובות, ולא בא לי שילך לי איזה רכיב רק כי רציתי "מהר ועכשיו". אם תצטרכו את המפרט המדוייק בשביל לענות על השאלה, תג…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לדוגמא על gigabyte G41M-ES2L, בכמה אפשר להמהיר אותו בלי להוסיף אמצעי קירור למעבד\ללוח? ועוד שאלה: האם ספק של 300W יספיק להמהרה כזו (אם אין כרטיס גרפי נפרד)?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכמה ה-oc של E6300 טוב מה-4200+? בהרבה או בקצת? ואיך אתם מדרגים את האוברקלוקינג הכי גבוה למעבד: AMD SOCKET AM2 X2 4200+?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בשביל לעלות ביצועים ב5%-10% למי כדאי לעשות אוברקלוג לכרטיס מסך או למעבד ובכמה MHz? הנתונים של המחשב נמצאים במפרט ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה [br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 15:16:38 מישהו? ???
-
- 14 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 2600 ובמנוחה הטמפרטורה היום הינה 69 מעלות (בביוס+PCU COOL? ) 2 מאוררים +מאורר מעל המעבד אנני יודע מה מצב המשחה וגם אנני טכנאי ואין לי חשק להרוס חוץ מעניין המשחה עשיתי כל מה שהומלץ בפורום (ניקוי מאווררים+סידור כבלים)באם הבעיה הינה במשחה כמה מעלות זה יכול לשפר? תודה
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מעבד 6600 עם מאוורר הסטוק, ( אינטל) עובד במנוחה ובלי אובר, על כ- 40 מעלות היום, באובר באס 320 על 9 מגיע ל -49 מעלות בלי מאמץ והכל על אוטו' בכמה מעלות לערך הוא יוריד את הטמפ' עם הטוניק ד"א טמפ' אלו האם הם סבירות ונורמליות ?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
אני עושה OC לרדאון הזה, עכשיו השאלה היא בכמה מעלות בערך אני צריך להפסיק את האוברקלוק... כלומר, איך אני יודע מה הגבול ? ???
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-