אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
היי, ניקיתי עכשיו אבק מהמחשב בכל מקרה אני חושב שזה החיישן שהוצאתי(הוא חיצוני ? ) שהיה על ההיטסינק של המעבד עכשיו בינתיים שמתי אותו במצב כזה שייגע בהיטסינק ולא יזוז(לא שזה כזה משנה אבל לכל מקרה שיהיה דיווח) ולפני זה הוא היה איך שהוא בין ההיטסינק למאוורר, איך אני מחזיר אותו לשם ? חשבתי לשים אותו דרך המאוורר שייגע בהיטסינק אבל אני לא חושב שהמאוורר ישרוד הפרעה רצינית בדרך כשהוא מסתובב 60 פעם בשנייה (סתם בצחוק ;D ) ושאלה לגבי המאוורר- אני פוחד למרוח משחה טרמית אבל אם שמתי לב טוב המאוורר ניתן לניתוק מההיטסינק של המעבד ללא הורדת ההיטסינק נכון ? תודה מראש ומצטער על השאלות הטיפשיות :-\
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שברתי בטעות את אחד הקליפסים של ההיטסינק (הזה שמסומן באדום). בשביל להחזיק את ההיטסינק טוב על המעבד נאלצתי לאלתר עם אזיקונים, החיבור היה טוב, אך כל פעם שרציתי להוציא את ההיטסינק בשביל לנקות אותו היתי צריך לחתוך את האזיקונים ולשים חדשים. יום אחד (אתמול) נמאס לי וביקשתי מאבא שלי להכין חיבור חדש להיטסינק (אבא מהנדס) לאחר מספר מדידות אבא שלי לקח את ההיטסינק לעבודה והיום הביא אותו עם החיבור החדש, החיבור מאוד פשוט ומאוד טוב. לאחר שחיברתי את ההיטסינק רציתי ליראות אם יש שיפור בטמפ'. בטמפ' ה IDLE לא חל שיפור כלל אך בטמפ' ה LOAD חל שיפור עצום של 10 מעלות (מ55 ל 45). (אני עדיין מריץ פריים ולא מאמין למספרים !!) לדעתי השיפור נבע כתוצאה מהורדת החיבור השחור הזה של אי…
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן ! יש לי 3700+ ע"ג לוח ASUS דגם A8N-SLI Deluxe, החלטתי לקנות ביג טייפון אבל יש לי דאגה קטנה, המארז שלי נמוך יחסית ולכן המרווח של הלוח אם לספק הכח קטן יחסית. לכן אני מפחד שלא יהיה מספיק מקום בשביל הביג טייפון כי הרי ידוע שהוא מאוד רחב. אם מישהו פה התקין ביג טייפון על לוח כמו שלי ויוכל לומר לי בכמה הוא בולט החוצה מחוץ ללוח אם מאוד אשמח. תודה !
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היה לי בעיות בתחממות במעבד בגלל זה המחשב שלי היה נכבה הרבה והכל עכשיו קניתי ביג טייפון וזה לא יאומן המעמד היה לי לפני על 50-60 בלי מאמץ עכשיו המעבד על 25 מעלות בלי מאמץ אני מקווה שזאת הסיבה והמחשב יפסיק להכבות לי , אנמי יבדוק את הטמפרטורה במאמץ ואני יגיד לכם כמה זה ירד עכשיו עם הביג טיפון במאמץ הייתי על 75 +- מעלות..
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי בהמשך למפרט שאני בונה חשבתי על קירור ביג טיפון VX או TOWER 120 ההבדל בניהם 3$ . ההתלבטות שלי היא שכדי להרכיב את הטייפון לא צריך לפרק לוח אם (ASUS PW5 DH DELUXE) ובשביל הTOWER כן צריך לפרק מה גם שהTOWER נראה לי מאוד כבד זה לא מסוכן ללוח אם? והאם כל מארז שהוא FULL (לא MID) יתאם לTOEWR 120 ? מה אתם מציעים מה עדיף מהשניים? מה ההבדל בביצועים?(אני יודע שהTOWER אמור להיות יותר טוב אבל זה משמעותי או הבדל של מעלה שתיים?) תודה
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1. יש לי לוח של גיג'הבייט סקוט 478 זה ישב טוב נכון? (כי לפי מה שאמרו לי שהיום ה BT מגיעה אם תמיכה בכול הסקוטים..) 2. יש לוח מסוג GA-8IPE100-G אפשר בבקשה מדריך או משהו ליראות איך להתקין אותו? זהו תודה.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר המון זמן לבודד את המארז .. בעזרת ספוגים. אך, אני מעוניין למצוא סוג של בידוד שבצד החיצוני שלו הוא חלק.. כלומר.. לא בעל מרקם ספוגי שמזמין אבק לנוח עליו.. במשך תקופה ומשנה ציבעו.. ולאחר חצי שנה נראה כמו עור מקומט... למישוה יש הצעות לגבי בידוד מתאים? או יוכל ליעץ קצת מניסיונו?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוב אני והקירור גז שלי אז ככה, מישהו מחברי הפורום אולי יודע (עמרי שוסטר!!!) איפה אפשר להשיג את הרכיבים המפורטים בלינק הבא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105834 הכוונה לגריז הדיאלקטרי,conforming spray , והלכה הזו שהוא השתמש בה (או משהו זהה) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו .. אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קיבלתי את התוכנה עם הלוח אם, אבל עד היום לא השתמשתי בה, ועשיתי את כל הOCים שעשיתי דרך הביוס. בביוס יש לי אפשרות להמהיר את המחשב שלי מ1.53GHZ למקסימום 1.9, ולהוסיף מקסימום 10V (מה שנראה לי קצת מוזר, זה לא יותר מידי ???) עשיתי את הOC המקסימאלי שהביוס מאפשר לי ועם הקירור שיש לי (COOLER MASTER X-DREAM HAC V81) המעבד לא עלה יותר מ45 מעלות, וזה היה גם ביום חם . אני משער שבשיא המאמץ הוא לא יעבור את ה50. הOC לא הייה יציב במיוחד, אבל הייה אפשר לעבוד (לפעמים המחשב עשה ריסט בלי שום סיבה ברורה, אבל ברוב הזמן הייה בסדר). אני עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שבתוכנה יש לי אפשרות לעשות OC יותר רציני, אבל אני לא מעוניין ביותר כוח, אני רוצה לדעת אם הOC שאני אעשה בעזרת התוכנה יהייה יותר יצי…
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של TWINTECH 8800GT, מהדגמים הקדומים יותר עם קירור רגיל בעל זיכרונות סמסונג 1NS (דגם K4J52324QE-BJ1A). הביוס שלי הוא 62.92.16.00.05. אני מניח שזה ביוס רגיל של NVIDIA. חיפשתי עידכון לכרטיס כזה או בכלל כללי של NVIDIA ולא מצאתי. אצל כרטיסים אחרים למשל של EVGA יש גירסאות חדשות יותר אבל אני לא חושב שבריא לערבב, לכל כרטיס זיכרונות שונים ותזמונים שונים. אני צריך משהו לגירסת הREFERENCE הכללית, אם בכלל יש ואם בכלל יש שיפור כלשהו בתחום כלשהו (סביר להניח שיש אם יש עידכון). אם מישהו מכיר כזה אשמח לדעת (אני רוצה להעלות את המתח ל1.1 אבל חשבתי שעדיף כבר לחפש בדרך ביוס חדש יותר).
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לא יודע אם זה אפשרי אבל הביוס החדש של הלוח הנ"ל שיפר לי את הטמ"פ ב 5 מעלות הביוס הוא 1901
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש ביוס חדש ללוח 913 מתאריך 13/09/06 מישהו יודע איך באוברקלוק ?? (אם יש ישפור ?) http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=NA http://us.dfi.com.tw/Upload/BIOS/97TID913.ZIP תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ביוס שעדיין בגרסאת בטה שוחרר ללוחות GB שתומכים ACC (גרסא F5D) ניסיתי על ה720BE והMA770T-UD3P שלי והנה התוצאות http://eliad.org/viewer.php?id=1259720236.jpg http://eliad.org/uploads/1259777314.jpg
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אנשים!!! לא היתי פעיל הרבה זמן אבל חזרתי אז ככה יש לי Radeon9500pro של סאפיר מכיוון שאי אפשר לעשות לו אוברקלוק ללא פלאשינג של הביוס אני פונה אליכם חברי הפורם הנכבדים אני חיפשתי ביוס מתאים וממש לא מצאתי :\ היתי רוצה בבקשה שאנשים שעשו אובר קלוק ופלאשינג לביוס יתנו פה את דרך הפעולה שלהם ובבקשה קישור לביוס שאני צריך לאובר... ותוכנה אם אני צריך לפרט דגם מדויק של הכרטיס וזכרונות אני יפרט תודה מראש! ;D נ.ב הכרטיס אין לו דבר אשר מבדיל אותו מכרטיס ATI רגיל אין סינק שונה וכו... לכן יש לי אי וודאות...אני יכול לצלם ואלי אתם תוכלו לזהות אותו
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הי, אני בויסטה כרגע, רוצה לשחק טיפה CoH והמשחק טיפה זוחל בלי אוברקלוק, עם 16 צינורות פתוחים. <עצלנות>יש למישהו אולי ביוס עבור ה-Sapphire X800GTO2 PCI-E 256MB מוכן עם 16 צינורות פתוחים ותדרים של X850XTPE? </עצלנות> תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אשמח שתזרקו פה כמה שיותר ביוסים שמתאימים ללוח הזה DFI Ultra Infinity NF2 שאר המפרט בחתימה אני רוצה לנסות כמה שיותר ולמצוא את זה שיתאים ללוח שלי כמו "כפפה ליד" נדב
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC למפרט שלי , משנה דברים בביוס והכל נראה כעובד וכשאני חוזר לVISTA כאילו כלום לא השתנה , OCCT ו EVERST מראים שאין OC אם אני חוזר לBIOS הוא שוב מראה לי שיש OC הכל כרגיל לוח P5N32-E SLI מעבד Q6600 G0
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לפני שעה בערך נתקע לי המחשב...קורה. עשיתי ריסט ואני רואה שההגדרות בביוס התאפסו, אז החזרתי אותן, אבל אני רואה שכשאני משנה את הבאס מ266 ל356 לא קורה כלום. הגדרתי הכל כמו שהיה, עברתי על כל הגדרה והכל כמו שהוא צריך להיות. בPOST תמיד רשום 2.4GHZ 266x9, לא משנה מה אני עושה בביוס. כבר קרה שהתאפסו לי ההגדרות בביוס, אבל אף פעם לא הייתה לי בעיה להחזיר אותן להגדרות של הOC. ניסיתי לאפס ולהחזיר כבר כמה פעמים, גם בPOST וגם בתוכנות במחשב רואים 266x9 ובביוס תמיד רואים 356x9. מעבד Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L שאר המפרט בצד למי שצריך. תודה מראש לעוזרים. הנה כמה תמונות להמחשה.. בPOST זה מראה ככה בCPU-Z זה מראה אותו דבר אבל בביוס..
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מישהו ניסה דבר כזה? שמעתי שאפשר לעלות מתח במשהו שנקרא [bios Mod 1.1V]
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט מימין אני מנסה לבצע אוברקלוק ולא מצליח נתחיל מזה שביטלתי את ה EIST ואני עדין רואה ב CPU Z שהמהירות היא 1600 בלבד. העלתי את הבאס ל 350 ואת המכפלה ל 7 כדי לקבל מהירות של 2450 ולא יצא לי הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים ולא שינה כלום. האם אני צריך לשחק עם הזכרונות? או שיש משהו שפיספסתי בכל התהליך? אשמח לתשובות
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי רכשתי כרטיס של חברת GIGABITE R9250 VIVO.אומנם עם הכרטיס מגיעה תוכנה שאמורה לאפשר לבצע אוברקלוקינג אבל הביוס נעול. האפ אפשר למצוא ביוס פרוץ או דרך אחרת לבצע המהרה? תודה
-
- 5 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי מה קורה רציתי לדעת עם הביוס אחראי על הנעילה של ה- agp\pci בזמן שעושים אובר קלוק או שזה קשור ללוח פיזית ואם זה קשור לביוס רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ביוס פרוץ ללוח שלי ואם אפשר בבקשה תתנו לי לינק להורדה הלוח שלי הוא :(MSI 845 Pro4 (MS-6391 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-