עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by danyboy,

שלום, המאורר צד במארז שלי (80) יצא משימוש, מה שהייתי רוצה לדעת: 1) יש בעיות מיוחדות עם המאורר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11425 ?(הכי זול שראיתי) 2)במארז יש מאוררים נוספים (עוד 1 (80)+ של הליברטי + מעבד(92?)+ כ.מסך ) עד כמה משמעותית הסכנה של הצטברות חום *? * מה שאני באמת רוצה לדעת : עד כמה דחוף לשים חדש? המחשב בשימוש שוטף ונראה לי לא רק בחמישי אני אוכל לקנות.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by al-x,

שלום לכולם. אני מעוניין לצבוע את המארז שלי, לשחור ככל הנראה, מה בדיוק אני צריך בשביל זה חוץ מספריי? איזה ספריי בדיוק אני צריך? כמה זמן לחכות שזה יתייבש? איך אני מוציא את ה"קדימה" של המארז, כי הצדדים והחלק העליון נשלפים, בקיצור, אני זקוק לכמה שיותר פרטים והסברים בנושא, ואם אפשר לא לינקים לאתרים בחו"ל, כי חלק כבר ראיתי ולא כולם מסבירים בצורה ממש טובה. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by The-Fox,

אז ככה בגלל שבארץ מאד חם במיוחד בקיץ אז חשבתי על פיתרון זול יחסית ושיהיה פיתרון טוב. אז ככה, חשבסתי לעצמי מה הדבר שמקרר הכי טוב והכי נפוץ ? מזגן מן הסתם, אז למה לא לחבר מזגן למחשב בצורה כלשהיא ? כבר יש דברים כאלה אך הם יקרים מאד, אז מה שאני חשבתי זה לקחת מזגן נייד כזה קטן (בטוח יש משהו כזה והוא לא עולה יותר מידי) ולחבר אותו למאורר של המעבד שיכניס אוויר ישירות וככה יקרר את כל העסק ויסיר את המגלבה של טמפ' החדר דגבוהה מאד בישראל... אז זה רעיון שעלה לי היום וצריך לבדוק באמת על המזגנים הקטנים האלה אני בטוח שראיתי דבר כזה איפשהו... כמו כן אפשר לחבר לזה את המחבר הזה של TT: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579 זה יקל על העסק, אז…

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  4. יש לי תקציב של 5K למיפרט (אני לא אדחוף אותו לפה כי זה לא קשור לנושא...) בקיצור זה מיפרט שמשלב Q6600 לוח אם מתקדם קירור מעולה (TT V1) וספק מצוין כיוון שאני לוקח למיפרטי Q6600 אני אצטרך להישאר עם הX1950PRO שלי... ולכן בניתי עוד מיפרט שיש בוא אותו דבר בדיוק כולל הכל ספק דיסק קשחי וכו' רק עם השילוב הבא: (כמובן שזה עלה לי ב500 שקל המיפרט...) E4400+2900PRO עכשיו כיוון שלקחתי קירור מצוין אני יוכל להגיע איתו ל-3.0-3.2GHZ אם לא יותר.. (בעזרת השם טפו טפו טפו...) עכשיו אני יודע שהוא מצוין שוא בOC אבל אני בכל זאת חושש ומכאן נובעות כמה שאלות... איך הוא למשחקים? לאיזה מעבד הוא ישתווה תחת הOC? אינאעל דינאק 2MB Cache?

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  5. Started by dranzer,

שלום. שמעתי שוולט מוד מעלה fps ורציתי לשאול.. איך עושים את זה ומה הסיכונים ומה זה בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  6. האלן אני מבצע OC לכרטיס החדש שלי (9800GT) העלתי ב 70 MHZ לליבה ולזכרונות. טמפ 75 אחרי שעה ב ATI TOOL האם זה יציב ומספיק ? הטמפ כבר גבוה מלהמשיך ? בנוסף שמתי לב שהכרטיס שלי רץ על 30 אחוז,הורדתי את התוכנהEVGA Precision גילגלתי ל100 איחלתי את זה ומשום מה אין שינוי מה צריך לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by zeevkat,

היי אני מנסה לעשות OC פעם ראשונה ויש לי שגיאה ב OCCT CODE 1 מה זה אומר תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by the_saint,

מה אני צריך כדאי להדביק צלעות קרור לזכרון של כרטיס מסך???

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  9. המערכת שלי: P4 2.93 1MB CACHE 775 לוח אם: Asus p5gl-mx. זיכרון: Kingston 256*2 CL3 + Kingston 512 MB CL3. קירור למעבד: ?Thermaltake Silent Heatpipe. מארז: ג'נרי ספק: ג'נרי. עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.93 בסטוק ל3.86. המעלות שלו במאמץ הם 45 מעלות. עכשיו אני לא יכול להעלות יותר את הFSB שלי שכעת עומד על 175MHZ. במה יכולה להיות הבעיה? להעלות מתחים דרך הביוס לא הצלחתי כי אין שמה את האפשרות הזאת. הטמפ' של הלוח אם במאמץ 40 מעלות. יכול להיות שהטמפ' של הלוח אם מגבילה אותי? ניסיתי לשחק עם המחלקים של הזיכרונות. וזה לא עזר. פשוט כשהעברתי את הFSB ל180 המחשב עשה לי ריסטרט. תודה...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by amisha,

האם משתלם להשקיע כ"כ הרבה כסף (כ 100 שקל ) בדבק תרמי של AS ולחתוך סינקים קטנים בצורה שאתה רוצה ולהדביק או פשוט לקנות פדים תרמיים ? עצות ? למישהו יש ניסיון ?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Shekel.90,

שלום עשיתי אוברקלוק למעבד שלי i7 4770k והגעתי ל 4.4 Grz על 1.2v בהתחלה ניסית ב 1.14V אבל הוא לא היה יציב אז הלכתי על 1.2והוא יציב אבל הוא על 80 מעלות בקור הכי חם ו75-76 בשאר וזו הטמפרטורה הכי גבוה שהגעתי אליה במאמץ של שעה ויש לי H110 השאלה שלי זה עם להשאיר את זה ככה או לנסות להוריד וולטג' או את הקור קלוק או שזה נורמלי ובטוח כי הפעם האחרונה שעשיתי אוברקלוק היה ליפני חמש שנים

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by Arik,

אוקי , משהו שמציק לי כבר הרבה זמן , מה עדיך מבחינת ביצועים (כסף\רעש לא משחקים תפקיד) : Peltier או WaterCooling ? (אני ידע שצריך לשים מאווררים הן על ה Peltier ,בנוסף לגוף קרור , והן על הרדיאטור של מערכת קירור המים , אך אלו לא משנים כאן)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כן, כן... גם הR9800PRO שלי מצטרף לשורה.. כאשר הצלחתי להוציא איתו ב 3DMARK05 לא פחות ולא יותר מהציון המדהים של 4778 הכרטיס פועל על 50 מעלות במנוחה וכ60-67 בלחץ. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/0pnt/4778R98pro.JPG :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by POD,

האם כדאי לי להחליף משחה טרמית גם לצלעות של הצ'יפסט וגם למאוורר של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. טוב כל מה שאני רוצה זה שתסבירו לי מה כל דבר שמסומן באדום אומר בתמונות האלה, כי אני לא רוצה לשנות משו שאני לא יודע : תודה התמונות(גדולות מאוד): http://planet.nana.co.il/0pnt/1.JPG http://planet.nana.co.il/0pnt/2.JPG טעות שלי פרסמתי את זה במקום הלא נכון, להעביר בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  16. http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/ocz_cryo-z_ready_to_ship/1 שווה לעקוב ולהמתין לעוד פרטים.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. שלום ויום טוב לכולם, נכון יש את "הטריק" הזה שמחברים שני פינים מהמעבד וכך עולה המתח. אצלי חיברתי את vid 1 עם vid 2 וזה הוסיף לי 0.20 וואט. (לפני 1.50 עכשיו 1.70) יש לכם מושג איזה פינים שונים אני צריך לחבר וזה יעלה לי את המתח ל1.80-1.90. ניסיתי לחבר את vid 3 עם vss (שאמור לעלות ל2.0 משהוא) אבל המחשב לא עלה, אז יכול להיות בגלל שהורדתי את החוט של vid 1 עם vid 2 אשמח לקבל תשובות במהרה נ.ב הוולקנו 2 מזיגזג בא מאוורר + צלעות קירור נכון,והאם זה מתאים לסוקט 370??? בתודה מראש יאיר ג'ובאני.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. טוב . נתחיל בזה שהעלתי מ - 133באס ל - 150 שזה ( 2.4 ל 2.7 ) המכפלה היא 18 . עכשיו לשאלה שלי . : שהעלתי ל- 155 ( 2.8 ) בהתחלה שהחשב עלה ..אז היה כתוב "נכשל ה- OC " וזה החזיר אותי לביוס למצב ברירת המחדל מה שאני רוצה לשאול זה האם הזכרון מגביל אותי ? (בחתימה) או שצריך להוסיף מתח למעבד ? והאם זה מסוכן ? בבקשה גם תמונה :

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. למה כאשר אני הופך בתוכנה של gigabyte (וגם בביוס) את הBUS ל158 אז הWINDOWS 2000 מראה לי מסך כחול וניכבה יש לי לוח של גיגביית 7VRXP ומעבד 1600+ XP

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by Would?,

שלום קניתי 2 מאווררים חדשים , אחד 80 ואחד 120. קראתי את המדריך של קום בנוגע מיקום המאווררים , אבל לצערי אני לא יכול לשים אחד מהם בגג של המארז שיוציא אוויר. לכן השאלה שלי היא , איפה לשים את המאווררים? האם לשים את שניהם בדלת , שה120 למטה ומכניס אוויר וה80 למעלה ומוציא אוויר? או שבכלל לשים את ה120 באמצע שיהדוף אוויר על הכרטיס מסך החם שלי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Sandman,

אפשר לקנות צגי LCD עם חיישן טמפ'? משהו כמו ב Hardcano 2, רק בלי כל השאר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Venom_IL,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=2986;start=40 זה ת'רד שהתחיל בשאלה על זכרון, המשיך לדיונים על מפרט כולל, ועכשיו גלש ל OC אז אודה לכם מאד אם תעזרו לי שם אני מתקשה בהבנת החלק של הזכרון ב OC... פשוט נראה לי טיפשי לפתוח עוד ת'רד וליצור כפילות תודה !

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by Gogol,

שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב עם המפרט המצורף, ותהיתי אם כדאי לעשות לו OC, ומה המשמעות (מבחינת פפלינוס) אז כמה שאלות : א) האם OC למעבד הספציפי הזה ישדרג משמעותית? ב) אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשנות במפרט כדי לספק קירור הולם ואיזון בין הרכיבים? ג) האם OC מקצר את חיי המעבד (סליחה על הבורות - אני חדש בעסק... :s05:)? תודה מראש! מארז וספק-כוח: ANTEC NSK4480B Black + ANTEC EarthWatts EA-380 380W כמות: 1 - מחיר: ¤437 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מעבד: Intel Pentium Dual-Core 2.5GHz 2MB-Cache 800MHz-Bus E5200 Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤392 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by Ozen,

טוב, החלטתי לנסות לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הGeforce 6600GT של Gigabyte עם 256MB זיכרון GDDR3 - מהירות מעבד 500MHz. קראתי ברחבי הפורום שאי אפשר לשחרר עוד צינורות עיבוד לכרטיס הזה, דיי מבאס... זאת הפעם הראשונה שעשיתי את זה, ואני אפילו לא בטוח שסיימתי, אבל רציתי להראות לכם, ולקבל חוות דעת על מה שעשיתי: הצלחתי להעלות את המעבד ל570, ואת הזיכרון ל870 - שיחקתי OBLIVION כמה שעות עם המוניטור של RIVATUNER פתוח - זה באמת עבד על 570! הטמפ' הכי גבוהה של המעבד של הכ.מסך בכמה שעות על OBLIVION הגיע לאזור ה41 מעלות - זאת טמפ' טובה? - הכ.מסך מגיע עם קירור שקט SILENT PIPE 2, אני הוספתי מאוורר 80מ"מ על האזור של המעבד (סתם רעיון שעלה לי). מה אתם חושבים? כמה רחוק עוד אפשר\כדאי ללכת (אני ע…

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  25. שלום אך המאווררים האלה מעבד(עד 120 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=10300 המעבד שלי זה AMD 64 הוא יתאים? ואם לא או שלא כדי מה כדי במקום? מאוורר לכרטיס מסך (עד 90 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 יש לי 6600GT הוא יתאים?אם לא או שיש יותר טוב מה כדי במקום השקט די חשבו לי :-\

• 14 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים