אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעונין לעשות וולטמוד לכרטיס הנ"ל האם אפשר המלצה? מדריכים ומה הציוד קירור שאני צריך בשביל זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1600 עליו מותקן וולקנו 6CU+ אני שהתקנתי אותו לא מרחתי חומר טרמי על המעבד ועל הHSF כרגע המעבד עומד על 52 מעלות השאלה היא האם זה הורס את המעבד שלא השתמשי בחומר טרמי? אמרו לי שזה פטאלי להתקין HSF ללא חומר טרמי רציתי לדעת האם אני צריך לרוץ ומיד למרוח חומר טרמי
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כשאני שם אותה על הVGA אני יכול שהי תיגע קצת על הGPU -הכל מרוח על הליבה אבל המעבד שסביב הוא גם רגיש למשחה כמו הלוח של הכרטיס ? אני מדבר על איפה שרשום ATI כעל הליבה ועל כל מה שבתוך המגן הלבן כעל המעבד ועל איפה שהצבע האדום כעל הלוח ...
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חברים, מי עושה את האובר הכי גבוהה? מי משחרר את התוצאה הכי גבוהה ב-3DMARK ? בואו הראו לנו למה אתם מסוגלים ! עד לאן אתם מושכים את האובר של הכרטיס שלכם שיהיה יציב ותקבלו תוצאה מדהימה ב-3DMARK05 ? השיגו לכם קבוצה של אנשים, שלכולם יש את אותו הכרטיס עם אותו גוף קירור, והתחילו לשבור שיאים! נעשה רשימה של התוצאות הכי גבוהות של כרטיסי מסך שאתם הגעתם אליה :] רק בבקשה, לא להשתגע ולשרוף כרטיסים, האחריות עליכם :> אנא רשמו את שם חברת הכרטיס, את התיזמונים, ואם יש מודים מסויימים(צריבת ביוס, התקנת אקסטרה מאוורר) ואת תוצאת ה-3DMARK בהצלחה לכולם נ.ב אני רוצה לראות תמונות ! רשימת תוצאות: nVIDIA 7800GTX - 590/1764!! 10202 3DMakrs!! By Cupra !! Leadtek 7800GT- 521/1.22 8701 3DMarks by Satlan…
-
- 186 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
עשיתי OC אוטומטי בעזרת התוכנה שבאה עם הכרטיס. היא הגיעה ל621mhz בליבה ו786mhz בזיכרונות. (התדרים בסטוק הם 595mhz לליבה ו690 לזיכרון). לאחר מכן עשיתי את אפשרות Find Max Core בATi Tool (לאחר שהחזרתי את התדרים למקוריים בתוכנת הכרטיס), והוא התייצב יפה עד 624.38mhz (ליבה). לאחר בדיקת התלת מימד הוא בדק יציבות והכל היה בסדר, אך כמה שניות אחר כך אני מניח שהוא ניסה להעלות את התדר המסך הפך לשחור ואני ישר לחצתי על כפתור הריסט. רגע לפני כן הטמפ' היו: 57 לכרטיס, כ36 למעבד, כ45 מעלות בלוח אם (לא נעשה OC פרט לכרטיס). לא היה שום ריח שרוף ולא ריח. עכשיו המחשב נדלק לכשתי שניות ואז נכבה, ושוב מדליק את עצמו וכך הלאה בלופים, כאילו הוא עושה ריסט לעצמו. מה הבעיה?? איך אפשר לפתור אותה? :'(
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אם אתם זוכרים אז קניתי LCD 16X2 עם תאורה! חיברתי אותו והוא עובד כמו גדול.. תמונות בקרוב! הבעיה היחידה זה שהסתבכתי עם החשמל של התאורה האחורית אשמח אם תעזרו! במדריך כתוב Two components will be needed for this step, a resistor of a value youll have to calculate, and a 100ohm potentiometer or trim-pot. The resistors value will need to be calculated first. To do this, you will need the LCD's specifications which should be avaliable from the manufacturer of the LCD module. Youll need to know the recommended voltage required for the backlight and the current. Then using the following calculation, work out the resistor value needed: R = (5 - volts) / current For example, if …
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם אני יוריד את הגריל של המאוור של המעבד, זה יתן לי ביצועים טובים יותר/שקטים יותר ??. תודה THANKS
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום יש לי מאורר של אינטל סוקט 775 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&Sku=TC3G-2028 ולפי האתר הזה הוא אמור להסתובב על 2300 RPM שזה הכי איטי ואצלי הוא מסתובב על 1080 מישהו יכול להסביר לי למה ????? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
145X12.5 וגם זה ב-1.95 עם מאוורר ריצפה ענק (ומרעיש מאוד) שיושב ליד המארז. 1.82 זה נחמד אבל אחרי שאני אסדר את נושא הקירור מים ואפתח את המעבד אני מקווה לראות משהו בסגנון ה-10X200 או לפחות 9.5X200..... MBPROBE מראה עכשיו 62 מעלות אחרי כמה שעות של FULL LOAD בעזרת F@A
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3ghz אינל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ולכרטיס מסך לליבה 270/300 זכרונות 400/420 האם תהיה התחממות משמעותית במעלות??(אם כן אז כמה מעלות+-) תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
-
הזמנתי P5B Deluxe יחד עם HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2411&products_id=16402 ואני חושש שהקירור יחסום לי את חריץ הPCI שמלמטה אני צריך את כל שלושת החריצים האם זה יכול להיות והאם הכרטיס של Sapphire לא יעשה לי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שהוא פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ, יש לי גם זיכרון של 1.5 גיגה של 400 מגה הרץ, והלוח אם הוא אינטל D865PERL. לפי מה שהסתכלתי בביוס שלו לא מצאתי אפשרויות לשנות את המהירויות.. אפשר לקבל עזרה? תודה מראש.. רותם.
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי המלצה בפורום מעבדים לקנות AMD Athlon 2 X3 435 TRAY וקרור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בסופו של דבר אני קונה מסקאי. פי.סי ויש להם רק AMD Athlon 2 X3 435 BOX Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא מתוכנן OC בכלל אם אני קונה BOX האם דרוש קרור נוסף או מה שיש זה מספיק? אם בכל זאת צריך קרור האם הקרור שיש בסקאי. פי.סי הוא טוב ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי הגדרות של הBios אפשרות לחכבות את המאווררים כשהמחשב נכנס למצב Sleep mode... זה מותר, זה יפגע איך שהוא במעבד או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה איך אני מנתק את הכפתור של המהירות מהמלבן ברזל שהוא מחובר עליו?
-
- 8 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם זה נורמלי? או שהמעבד חמים מידי? יש לי קירור TUNIQ TOWER + 2 מאווררים בתוך המארז.
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 7800GTX, העלתי לו את מהירויות שעון הליבה והזיכרון לאט לאט תוך כדי שאני עושה benchmark ב 3dmark06, הגעתי ל 494mhz core ו 1379mhz זיכרון (דיפולט זה 430mhz ו 1200mhz) עד שהתחלתי לראות artifacting והטמפרטורה בשיא המאמץ הגיעה ל 80~. הטמפרטורה במנוחה היא 47~.עכשיו במשחקים, למשל team fortress 2, הטמפרטורה לא עוברת את ה66~ בשיא המאמץ עם ה OC שעשיתי. השאלה שלי היא האם אני יכול בעצם להתייחס לטמפרטורה שיש במשחקים ולא לטמפרטורה הגבוהה מאוד שאני מקבל ב 3dmark? וככה אני אוכל להרים את המהירות של הכרטיס עוד יותר? אגב זה פעם ראשונה שלי שאני עושה OC, עשיתי פחות או יותר מה שצריך? (פעלתי לפי כל מיני מדריכים שמצאתי) יש לכם עצות? תודה
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הלאן לפני שנה בדיוק קניתי את המחשב hp pavilion dv6-3050ej שהוא עם מעבד I5 של אינטל. מההתחלה הוא התחמם מהר אבל לא ייחסתי לזה חשיבות..אבל עכשיו אני כן שם לזה לב.. היום החלטתי להוריד את הSpeedfan והמחשב הגיע ל100 מעלות ומעלה ( איפה שרשום temp1 ,core1,core0)..יש לציין שזה היה לאחר שהמחשב היה בשימוש בערך 3 שעות אבל רק בגלישה באינטרנט( כלומר פייסבוק וכו' לא איזה משחק או סרט). עכשיו זה לא שזה חד פעמי אלא שזה קורה בערך אחרי חצי שעה( אפילו פחות) המחשב מתחמם בצורה שפשוט אם נוגעים בו מלמטה פשוט אפשר לקבל כוויה... עכשיו אני באמת לא יודע כמה אמורה בכלל להיות הטמפרטורה של המחשב באופן נורמלי.. אם אני מריץ משחק אז אני מניח שהיא עולה..השאלה לכמה.. ועל הדרך..יש לכם מושג למה הוא עושה כזה הר…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עד עכשיו ה QPI עמד על 2800 החלטתי לנסות לשנות ולהריץ כמה דברים לראות את ההבדל אבל נזכרתי שראיתי שעדיף שה CORE תמיד יהיה מהיר יותר מה QPI יש אמת? שמתי בביוס את ה QPI ו UNCORE על אוטומטי כדי לראות מה המחשב יחליט והוא הקפיץ לי את הQPI עד 3800 בזמן שהשאר יותר נמוכים די משמעותית מוזר ? בריא? בסופו של דבר הלכתי על דבר כזה שמתי על 172 אבל הייתי צריך להוריד את הזכרון ל 688 במקום 800 כדי שיסתדר לי להגיע ל 3600 מה יותר כדאי לוותר ולהפוך זכרונות 1600 ולרדת איתם ל 1300 כדי שיהיה אפשר לשים את המעבד על 3600 או לשמור את הזכרונות על 1600 אבל אז מסתדר לי להגיע רק עד 3200 על המעבד ניסיתי גם באס על 180 וזה נתן לי כמעט 3800 על המעבד אבל שהרצתי פריים הוא הגיע ל 87…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב ואני נכנס לSPEEDFAN ובGPU רשום 0 וככה זה קבוע מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לדעת את הטמפרטורה ?
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי, אבל הלוח אם שלי לא נותןצ לי לשנות את המהירויות, אז רציתי לדעת אולי יש תוכנה שאפשר לעשות איתה אוברקלוקינג? דרך אגב - עידכנתי את הביוס את הלוח אם ואת הכל...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס שלי עומד על 59 מעלות באובר זה חם מידי יש לי 6800 לידטק
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-