עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by darkman,

מהו ה dBA הנורמלי שאפשר לחיות איתו ושלא יפריע ואם תוכלו לעשות השווה קטנה נמשל 20-לא מפריע 25-זימזום קטן וכן הלאה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ברצוני לקרר את ההארדיסק, כי הטמפרטורה שלו גבוהה מידי. במארז שלי יש שני מקומות שניתן לשים בהם מאווררים: אחד מקדימה ליד ההארדיסק, ואחד מאחורה. רציתי לשאול איפה, ולאיזה כיוון כדאי לשים את המאווררים, כרגע כשיש לי רק אחד, ובהמשך אם זה לא עוזר, אז אקנה לי עוד ואז איך לשים את שניהם?(מבחינת כיווני אוויר). תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  4. שלום. לפני חודש בערך הכרטיס שלי HD6850 של ספייאר הוחלף ב- KSP עקב תקלה. העניין הוא שאני חושב כעת שהכרטיס החלופי נעול ל- OC. כל נסיון שלי לבצע OC בכל תוכנה שהיא ישר גורם למסך להיות שחור. ואפילו OC לתדר סטוק חזרה עושה ריצודים במסך! רק אומר שאני מבין ב- OC ויש לי ניסיון, לכן לא מדובר במשו ששכחתי או חוסר ניסיון..אך בזה עוד לא נתקלתי! אז אני שואל אם יש דבר כזה לנעול כרטיס ל- OC?? אפשר לבטל זאת??

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by Kazuma,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לQ6600 לא משהו גבוהה במיוחד לאיזור ה 3ghz על מנת לנצל טוב את הזכרונות 800 מגה הרץ. האם קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro יעשה עבודה טובה ובעיקר.. שקטה, במקרה זה?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

יש לי מעבד AMD Athlon 64 bit 3000+ socket 775 עכשיו מאז שקיבלתי אותו לפני מספר חודשים בעת התחממות הוא נכבה לי בערך בטמפרטורה של 80 ( כן כן מגיע לי ל80 ) פתחת את המארז וגילית שיש על המעבד סה"כ מאוורר רגיל של TT ( אני מתאר לעצמי שזה לא מספיק בעת מאמץ, תקנו אותי אם אני טועה?! ) עכשיו מדי פעם אני בודק את הטמפרטורה של המחשב ואני מגלה שזה בין50-60 תמידדד גם שמחשב לא מתאמץ קראתי את הנושא לגבי טמפרטורות של מעבדים שיש בפורום ורשום שם שהמעבד שיש לי צריך להיות מתחת ל50 אז למה אצלי זה יותר?! זה נחשב לנורמה? ומה יכולות להיות הסיבות לכך שהוא נכבה לי פתאום? ההיטסינק לא טוב? צריך להחליף לקירור חזק יותר? בבקשההההה תודה

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by shaks,

יש לי TT BIGWATER ואני מעוניין לשפר את רמת הקירור (שהמעבד יהיה יותר קר) אז חשבתי להחליף ראדיאטור או אפילו להוסיף אחד מישהו יכןול להמליץ לי מה לעשות כדי לשפר תקירור והאם הפתרון שהצעתי הוא טוב (להחליף תראדיאטור לאחד יותר חזק) האם בכלל אפשר להחליף ראדיאטור כי הצינורות של TT שונים מהסטנדרטיים של היום

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. חבר'ה, המערכת היא עם מעבד Pentium D 2.8GHz ולוח אם ישן רצח + ספק ג'רני + דיסק קשיח 80 ג'יגה סמסונג פשוט. הטמפרטורות שלי כרגע: הטמפרטורה בחדר היא בממוצע 32 מעלות (גם ככה בזמן צילום המסך). האם זה סביר? ומה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  9. 15 אלף נקודות ב3DMARK 06 SLI 9600GT 740@1100@1850 טמפ' במנוחה, 49 לראשון ו-43 לשני(צריך להוסיף מאוורר מאחורי הראשון ואז גם הוא ירד קרוב ל40) טמפ' במאמץ, 56 לראשון ו49 לשני(לפי 3DMARK, אני יבדוק עם קרייסיס) העלתי את הPCI-E בביוס ל105, אפשר לעלות ל115? זה יתן עוד שיפור? איך זה בדיוק משפיע על הOC של הכרטיס, זאת אומרת מה זה בעצם עושה כשאני מעלה את זה? זה עובד כמו 'מכפלה' של המעבד? [attachment deleted by admin]

• 94 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by Access Denied,

משהו יכול להגיד לי אם הקירור המקורי שמגיע עם ה-(AMD64 3000 (Box טוב או לא גם בשביל OC ממש קטן או רק בשביל לשמור על טמפ' נורמליות?? למשהו יש ביקורת עליו או לפחות כתבה??

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by leahd3,

אז כפי שרובכם יודע או שמע אני יחד עם חבר בשם ליאור מלאכי ישבנו על המחשב ההאישי שלי..... נותן לכם טיזר קטן עד לסרטון המלא אמנם עדיין בבדיקת נזילות וניקוז אוויר מהלולאה אבל אתם רואים לאן זה מתקדם אני מאמין

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, כבר במשך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 500W של TrueSilent או משהו כזה. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Savi…

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by tendo,

שלום לכולם, בתקופה האחרונה אני בדילמה האם לקנות קירור מים למחשב היקר שלי... לאחר מספר חפירות באינטרנט הגעתי למסקנה כי כדאי לי להתחיל עם ערכה של XSPC בתור מתחיל ממש בנושא(תקנו אותי אם אני טוענה) ראיתי מספר ערכות אך משום מה לא הצלחתי להבין את ההבדל בין שתי ערכות: מה ההבדל שבין שתי אלו שמצדיק את ה 80 דולר הפרש? http://www.frozencpu.com/products/17639/ex-wat-230/XSPC_Raystorm_RX360_Universal_CPU_Water_Cooling_Kit_w_D5_Variant_Pump_Included_and_Free_Dead-Water_.html?tl=g30c321s1310 http://www.frozencpu.com/products/16894/ex-wat-222/XSPC_Raystorm_750_RX360_Extreme_Universal_CPU_Water_Cooling_Kit_w_Free_Dead-Water.html?tl=g30c321s1310 תודה מראש לכל המסיבירם, המציעים ואלו…

• 43 תגובות
    • 7.6k צפיות
  14. אוקי אז ככה קיבלתי תמחשב שלי רק ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק. אני אגיד מה הרכיבים החשובים לאובר קלוק. Intel E2180 Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium 800Mhz DDR2 CL4 1024MBX2 ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק בכלל אני יודע לעשות בתאכלס אבל אני בטוח שלא כל כך טוב... פשוט מעלה את הFREQUENCY בביוס וזהו... לא הבני מה הקטע של מתחים וזה , כמה שפחות מתח כך המעבד יתחמם פחות. איפה יש את זה. מה אני צריך לשנות לפני האובר קלוק. ואני מדבר על האובר קלוק של החלקים שלי. אני רוצה להגיע ל 3GHZ לפחות... מישהו יכול לתת תמונות בקשה או משהו להמחיש?

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by ofeky1,

יש לי לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L ויושב עליו E6750 בOC מ 2.66 ל 3.2 האם כדאי לי\צריך להחליף קירור לציפסט בעקבות הOC? נגעתי בגוף קירור המקורי של הלוח והוא חם יחסית מה לגבי הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי מחשב עם חלקים חדשים פנטיום 4 3.0 לוח אם פרסקוט זיכרון קינגסטון 512 ראם DDR ויש לי כרטיס מסך 9600 וכרטיס קול creative blaster 5.1 והרד דיסק 80 גיגה וסטרן דיגיטל לפרט עוד? בקיצור מחשב עם החלקים החדשים עלה 1100 שקל במשך יומיים הראשונים המחשב עובד טוב מאוד מהיר ובלי בעיות היום המחשב התחיל להתיקע חום המעבד : 60 מעלות חום לוח האם 46 והזיכרון והרד דיסק אני לא יודע וגם של הכרטיס מסך אני צריך המלצות או דרכים להורדת החום תודה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם לפני יומיים קבלתי את המחשב החדש שלי, הכולל: AMD Athlon 64 X2 4400+ Thermalright XP-120 with ThermalTake smart case fan 120mm CORSAIR TWINX2048-3200C2 (2x1024mb) evga nvidia Geforce7 7800 GT Asus nForce4 A8N-SLI Premium 3x200GB WD SATA II (1 normal,2 in RAID) cool master centorion 5 case with 1x120mm fan (back)& 1x80mm fan (front) יש לי מספר שאלות: 1. הלוח אם מזהה את הזיכרון בתזמונים של 3-3-3-6 למרות שהוא 2-3-3-6, כאשר דברתי עם החברה נאמר לי שזה דבר סטנדרתי ולכן יש לשנות את הגדרות המערכת באופן הבא: DRAM Voltage (also called DDR VOLTAGE): 2.75 -------------------- DRAM Clock: 200 MHz SDRAM CAS Latency: 2 (2.5 in an AMD system) SDRAM RAS to CAS Delay (t…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by segev22,

ככה צירפתי תמונה אז שימו לב! השאלה הראשונה היא אם הטמפ של הלוח אם שלי בסדר (מראה 40 מעלות!)? ??? השאלה השנייה היא מה זה הטמפ' של ה-AUX?! זה מראה לי שזה על 127 מעלות ושזה שרוף! [attachment deleted by admin]

19. לקחתי רק את המאוורר לבד חיברתי אותו לכרטיס מסך שלי בעזרת שתי אזיקונים וחיברתי אותו ללוח יש לי שתי מקומות לחיבור של מאוור של מעבד חיברתי אותו לשם הכל עובד ואני רוצה לדעת אם זה השפיע על משהו הוא לא מראה לי מעלות והוא גם לא מופיע לי בשום תוכנה ואם כן אז באיזה תוכנה הוא אמור להופיע כי זה כאילו עוד מאוורר של מעבד ..

• 7 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Spire SP507B7-U DiamondCool או קירור סטוק שמגיע עם Q6600

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. שלום מישהו מכיר חנות שבה יש מאווררים צבעוניים למחשב?

22. Started by סער_שי,

מישהו ניסה? יש תוצאות? אצלי יש את הביוס השישי, ומשום מה הוא נתקל בגבול כשהוא מנסה לעלות מעל 420, למרות שמבחינת טמפ' הכל תקין. לפי התוצאות שאנשים אחרים השיגו, מעניין לדעת האם הביוס החדש פתר את הבעיה. מישהו?

23. Started by DJPOWER,

או קיי בשעה טובה החלפתי את 1 הסאן שיינים שלי ויש לי HEC300 מחובר אם סאןשיין480 אז זה שדרוג 1 שדרוג 2: סוניק טוואר כבר תראו מעלות במאמץ אם אובר קלוק ואם העלת מתחים! ממליץ לכולם על הסוניק יש לי מאוורר 120 ומאוורר 80 http://img280.imageshack.us/img280/6946/260040c10ktest134sc3pi.jpg' alt='260040c10ktest134sc3pi.jpg'> http://img280.imageshack.us/my.php?image=260040c10ktest134sc3pi.jpg

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by bob,

שמעו, יש לי מחשב amd athlon px 1700 יש למישהו הצעות למודינג שלא יעלה הרבה כסף?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים