עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DisCus,

שלום לכם. יש לי מחשב שמבוסס על I7 950 ו-HD 6870 CFX. אני יודע שכעת קיץ ולרובנו המחשבים מתחממים יותר מהרגיל, אבל אצלי זה ממש לא אמור להיות כך. יש לי את HAF 932 עם עשרה מאווררים (מקדימה המאוורר המקורי שבא עם המארז ובנוסף 9 מאווררי Enermax Apollish 120m), ועם כל הכבוד... המערכת צריכה להיות עם טמפ' טובה גם בקיץ. להלן תמונה של המחשב: אני לא מבין למה יש לי מסכים כחולים עקב טמפ' גבוהות. ה-SSD, הכרטיסים וגם המעבד... בנוסף לכך, ניסיתי להפריד בין הכרטיסים, זאת אומרת להעביר את הכרטיס השני לחריץ ה-X8... אבל זה כבר נוגע בספק ולא מתאים לצערי הרב. יש לכם מושג מה אני עושה ולמה זה ככה?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Gohan,

אני רוצה לעשות מודינג למזוודה (שהמזודה תשמש במארז ו תוכל להיסגר אם איורור והכל) מישהו יכול לרשום מדריך איך, או לעזור בשלבים? (ראיתי כבר מישהו מהאתר שיש לו). תודה.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  3. שלום התחלתי oc למפרט athlon ii x3 445 שנפתח ל phenom ii x4 b45 בהצלחה לוח asus m5a78l-m lx Kingstone ddr3 1333 4gb Sapphire hd 6850 Seasonic ss-500et קירור hyper 212 plus ומארז מאורר היטב הגעתי לbus בתדר 230. הpci נעול על 100. הזכרון נעול על 667 אבל בcpuz רואים כי הזכרון בoc לפי מחלק 3:10 שאי אפשר לשנות. אני דואג שהht link לא יעבור את ה2000 עי הורדת המכפלה. איפה אני טועה כי קצת מעל ה230 המחשב קורס בבדיקה של occt תודה לכם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.fudzilla.com/home/item/33734-cooler-master-announces-nepton-280l-and-140xl-aio-water-coolers האם זה מתחרה -110 קורסייר ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835103198

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  5. לא מצליח לזהות את הטמפ' בפנטיום 4 בעזרת CORE TEMP, הוא כותב לי שזה לא מעבד פנטיום. האם ישנה תוכנה אחרת שבעזרת ניתן לנתר טמפ'? מעבד פנטיום 4 2.4GHZ לוח אסוס p4s8x-x סוקט 478

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. שלום, לאחרונה שידרגתי את המעבד E6300 שקניתי עם המחשב לפני כ-3 שנים למעבד E6700. המעבד החדש הגיע בלי מאוורר אז קניתי Arctic Cooling מדגם "Alpine 11 GT Rev. 2" במקום המאוורר סטוק שבא עם ה-E6300 (הנחתי שהוא לא יהיה מספיק). אחרי שהתקנתי הכל כמו שצריך הרצתי OCCT למשך שעה והטמפרטורות נשקו ל-70 מעלות, לפעמים (מצ"ב הגרפים). הרצתי את המבחן בחדר לא ממוזג. מפרט המחשב: מארז Antec Sonata 2, מאוורר מקורי 120 מ"מ מאחור (על מהירות מדיום), מאוורר חדש 120 מ"מ Arctic Cooling מדגם Arctic F12 PWM מקדימה. לוח אם אינטל DG45ID, שלושה הארד-דיסקים מותקנים. המארז היה סגור ותעלת האוויר למעבד שבאה עם המארז מותקנת. ספק כוח, מממ... לא זוכר אבל משהו איכותי שקניתי בזמנו בהספק 400W. הסיבה שאני מודאג היא ש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by redti,

הפעלתי את הauto tune בati overdrive והוא קבע לי אוברקלוק אוטומטי די מטורף.. 1158 לזכרונות 690 לליבה המאורר על 80% קצת מרעיש אבל אפשר לסבול את זה זה עבור HD4850 SAPPHIRE הגרסת stock במאמץ של 96% הזכרונות מגיעים ל78 מעלות והליבה ל76 בערך ? במנוחה הזכרונות על 52 מעלות והליבה 48 להשאיר את ההגדרות האלה או שקצת מסוכן? אתם מכירים תוכנה או שיודעים על פונקציה בלוח אם שאני יכול לעשות שהמאורר יפעל על 80% אוטומטית כאשר הכרטיס עובר את 65 מעלות?

8. Started by YinnoN,

מעבד amd 64 3000+ עם מאוורר box - 47 sys - 38 pwm - 44 hd - 35 (נלקח מאוורסט) הוא בד"כ 27-30 לא יודע מה קרה עכשיו \: כלח השאר מabit uguru eq מארז compucase 6a19 תודה.

9. Started by DS,

קניתי את ה 9550 של GIGABYTE וכרגע אני רוצה לעשות OC קודם כל שווה לי? ניסיתי ב ATI TOOL וכתוב שזה חסום! איך פותחים אוברקלוק ואיך עושים? אגב קראתי את המדריך אך לא עזר לי

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ScreameR,

היום הזדמן לי והיתה בבית שלי מצלמה של Webcam :-\ http://members.lycos.co.uk/cr0x0r/modding/ זה סתם החלון והistorm שלי =] אה והגרפיטי ( GraFFiTY ) של Bilabong

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gilbar10,

מפרט: intel i5 2500 3.3 ghz ספק: seasonic psu 620 w active pfc 80 שלום, אני מתכנן לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי אני לא מחפש אוברקלוק מפלצתי אבל שיוכל לתת קצת יותר כוח כי לפי מה ששמעתי על bf 3 אני אצטרך את זה. כרגע הכרטיס עצמו הוא עם אוברקלוק מהמפעל והנתונים שלו עומדים על: core clock:780 mhz shader clock: 1560 memory clock: 1900 המחשב שלי מאוורר בצורה דיי טובה רוב הזמן הכרטיס שומר במצב מנוחה על 41-43 מעלות אני קצת חדש בעניין האוברקלוק אז אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  12. את את המאוורר של ההיטסינק ... ניקתי אם מברשת ... והוצאתי את המדבקה מלמעלה ... ולא היה חור שאליו משפריצים שמן ! מחורה גם הייתה מדבקה שחורה .. וגם שם לא היה חור אליו משפריצים שמן ... אמנם ניקיתי את ההיטסינק ... אבל הוא לא מסתובב יותר מהר !!! מה לעשות ?? איך לתקן את זה ??? (כרגע אין לי כסף לחדש)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תודה אני חייב דחוף בחנויות חשבתי אולי בהום סנטר או אולי יש לזה שם אחר או חומר אחר שעושה את אותה עבודה בקיצר עזרוו לי תודה..

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by aabbcc,

שלום קניתי מחשב שבוע שעבר ואתמול התקנתי אותו. המארז שלו הוא מארז אפולו ויש לי ספק ליברטי 400. לפי מה ששמעתי פה המחשב צריך להיות שקט, אבל בפועל אצלי זה בכלל לא ככה. אמנם הוא לא מרעיש כמו מקרר (לא כמו הפנטיום 3 שהיה לי עד עכשיו זה בטוח), אבל מקרוב יש לו את הרעש המציק הזה שלפי מה שאני שומע הוא מגיע מהמאוורר שיש לו בצד השקוף של המארז. אם מישהו יודע איך אפשר להשתיק את זה תגידו בבקשה (אפילו שיש מלא רעשים נוספים וקיבלתי באסה על כל המחשב הזה :\) אוקיי אם כבר העבירו את האשכול שלי לפה אז אני אוסיף את השאלה שרציתי לשאול גם כאן. קניתי מעבד מרובע ליבות למחשב ועשיתי לו OC מתון מ2.4 ל 3 ג'יגה. ובגלל זה החלטתי לקנות לו את הV1 שלא יהיו לי פאשלות בעתיד. שאני מפעיל את המחשב אז המאוו…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. Started by shlomishlomi,

שבת שלום אני מתחדש במעבד וצריך קירור חדש יש המלצות לקירור עד 200 ש"ח? חשוב שיהיה שקט. אם יש ביותר זול אפילו יותר טוב. לוח אם H81 HDS מעבד I5 4590 מארז ANTEC ONE כ.מסך HD7950

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן, ממש בא לי על מערכת קירור במים למחשב שאני אקנה , כמובן תיעדוף מאוד נמוך כרגע , אלא אם כן זה כן יכנס לתקציב. לכן רציתי לשאול כמה דברים שלא ממש הבנתי. קודם כל מה הטווח מחירים למשאבה , רדיאטור , מיכל - שיתאימו לליבה מרובעת , זיכרון (אם בכלל יש דבר כזה) , והכי חשוב 3 כרטיסי מסך 260 ? השאלה השנייה היא , מדוע משנה נפח המיכל , הרי זה מערכת סגורה , המים בורחים לאנשהו ? השאלה השלישית מה עוד אפשר לקרר עם המערכת ? השאלה הרביעית עד כמה היא מקררת - בערך - לפני ואחרי OC ? השאלה החמישית והמאוד חשובה - כמה חשמל היא צורכת ? והשישית ואחרונה , האם צריך לזה HEATSINKים למיניהם ומתכות או רק את הסוקט של הרכיב אליו הוא מתחבר ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by Imbernir,

http://usa.asus.com/products/pccomponents/cooler/gaming/starice/overview.htm מה אתם חושבים על הקירור הזה? הרבה אנשים אומרים שזה הדבר הגדול הבא (גם בקירור וגודל) ומגיע ועובר אל הביצועים של ההיטסינקים החדשים של Thermalright. אני חושב על לקנות אחד אבל אני לא מוצא שום השוואות של זה...כי זה גם די חדש. המקום היחיד בארץ שמצאתי את זה בwww.lamir.co.il למישהו יש השוואות?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  18. Started by yot,

זהו חברים. קיבלתי את המארז החדש שלי (Compucase Midi Tower Black) ואני מאוד לא מרוצה מהאוורור שלו. יש לי מאוורר 120 מ"מ מאחורה, מוציא אוויר, ויש לי מקום למאוורר 120 מ"מ ממקדימה, שיכניס אוויר כמובן. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר 120 מ"מ פשוט (Gereric?)? אל תגידו לי לחפש בחנויות אלקטרוניקה, כי אין באזור שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  19. אמרו לי פה כמה שהם עושים חורים עם מקדח כוס אבל איך אפשר בכלל עם מקדח עושים חורים עם קונגו בבטון יש מכשיר קטן שיש לו מקדח כוס שאפשר לחתוך איתו את המארז??? אני צריך לחתוך את המארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ואני לא יודע עם מה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by davidreznic,

שלום, יש לי E6750 ללא OC. במנוחה הוא ב-24 מעלות. זה נורמאלי או שהתמזל מזלי ויש לי מעבד קר במיוחד? עוד משהו, מהי הטמפ הנורמאלית של 8800GT במנוחה ומאמץ? (כדי שאני אוכל להגדיר מתי הוא יתריע על התחממות יתר)

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב. כרגע יש לי את המערכת הבאה: מעבד: intel 2.6C לוח אם: abit ic7 זיכרון: הולך להגיע ב10 לראשון גיגה Gskill tccd ספק כח: antec true power 430W (הולך להיות מתי שהו antec neopower 480W) רק מה המעבד שלי מסריח בOC. הוא לא רוצה לעבור את ה258 באס... אז אני רוצה להחליף מעבד, חשבתי על להזמין מEBAY את ה2.4C שהוא אמור להיות מעולה לOC אבל הבנתי שיש רק סטפינגים מסויימים שהם טובים לא? איך אני יכול לדעת האם מה שאני קונה הוא טוב או לא? איזה סטפינג אני צריך לחפש והאם יש עוד מעבדים טובים לOC בסוקט 478?

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שבוע טוב, אני רוכש מחשב חדש שמגיע עם קירור למעבד ורציתי לקנות את ה-Arcitic Cooling Freezer EXTREME, אך מתברר שהוא לא במלאי בחנות שממנה אני קונה (FOXPC). המוכר הציע לי שלושה דגמים שכן נמצאים במלאי: 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=752 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1288 (3 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1286 (3 איזה מבין השלושה יהיה המומלץ ביותר? יעוד עיקרי: OC קטנטן למעבד (Q6600) למהירות 3 Ghz. תודה לעוזרים ;D

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by TheDiesel,

מה אומרים על הקירור Antec A400I RGB? https://www.antec.com/product/cooling/a400i

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. מצורף צילום.יש אפשרות עם הייצורים האלה לקצת OC? מישהו יגביל אותי?אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  25. Started by harur,

היי, אני אוברקלוקר מתחיל (אבל ממש מתחיל). ברשותי מעבד של אינטל E6550 (מהירות בסיסית 7x333=2333) ולוח אם GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט ו-4 ג'יגה זכרון של 800 מגהרץ של: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G ברצוני לעשות למחשב שלי OC, משום שבקרוב אני קונה את הכרטיס זכרון RADEON 5770 ואינני מעוניין שהמעבד שלי יהווה צוואר-בקבוק למחשב, ככה שהפוטנציאל של הכרטיס לא ימומש. כרגע, כל מה שעשיתי למחשב הוא להעלות את ה-FSB בקצת כך שהמעבד כעת עובד על 380x7=2660 (שיפור של 14 אחוז). ברצוני להביא את המעבד לשיפור של 20 אחוז ומעלה, אם אפשר, אך כל פעם שאני מנסה להעלות את ה-FSB מעל זה, לאחר הרצת מספר תוכנות לבדיקת היציבות (S&M ו-3DMARK), המחשב נותן לי מסך כחול ועושה ריסטרט למחשב. נכון לרגע זה עדיי…

• 73 תגובות
    • 7.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים