אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי שהתייעצתי פה וקראתי כמה ביקורות בחרתי בקירור הנ"ל של AC. בסך הכל ההרכבה שלו לא קשה, והיו לי ציפיות שהוא מוריד לי לפחות 15 מעלות. אך למרבה האכזבה הטמ"פ ירדה בלא יותר מ 9 מעלות מ 63 בממוצע ל 54. הבנתי שצריך להעלות את המהירות שלו (של המאוורר) ל100 אחוז בשביל לקבל את מלוא הכוח, אבל ניסיתי בATI TOOLS להעלות ל 100 אחוז את המהירות אך לא קרה דבר. יאמר לזכותו שהוא באמת סופר שקט אבל מבחינתי עדיף שיעשה יותר טוב ת'עבודה, מאשר לא להפריע לשכנים בין 2 ל4... מדובר פה ב X1800 GTO
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
יש לי בעיה עם הOC אני לא מצליח לעבור את הBUS של 141. אני חושד בכרטיס קול של AUREAL A3D 2 או ברטיס רשת של REALTEK ברגע שאני עובר את ה141 וינדוז לא עולה ורושם מסך כחול אומר שיש תקלה תבדוק את ההד דיסק חיבורי חומרה וכאלה "אם התקלה חוזרת תתקשר למי שסיפק לך את החומרה". הקטע הוא שברגע שאני מחזיר את הBUS אחורה (מתחת ל141) ההרד דיסק הופך לפיו מוד (אל תסבירו לי איך לסדר את זה אני יודע איך ואפילו הסברתי לכמה אנשים). למה זה קורה, ולמה אני לא יכול לעבור את ה141 FSB את המפרט המלא יש בצד ימין כמובן....
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מאוורר 80 מ"מ. שלושה דברים חשובים לי: 1. תקציב נמוך (עד 30-40, מקסימום 50 ש"ח). 2. שקט שקט שקט. 3. אמינות (קצת פחות חשוב). המאוורר אמור להחליף את המאוורר הנוכחי בספק שלי, שעושה המון רעש למרות שימונים חוזרים. אשמח לקבל עצה לגבי מאוורר מועדף (או שאולי אין כזה, ופשוט לקנות ג'נרי?).
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הוא: DFI LanParty NF4 Ultra-D AMD athlon64 3200+ venice OCZ PC4000 1gb dual kit TCCD 500MHZ Gold edition Voltage eXtreme עד כמה אני אמור להגיע בקלות? (עם קירור סטוק) ולכמה אני צריך לשנות את התזמונים של הזכרונות כדי להגיע לזה :>? תודה רבה.
-
אני רוצה להשקיע על מאוורר טוב למעבד עכשיו אני יודע שהמאוורר שיש לי עכשיו אמור לצאת על הצלע קירור והמאוורר שאני יקנה אמור לבוא עם צלע קירור עכשיו פיקתי את המאוורר שיש לי עכשיו ואני רואה שהצלע קירור דבוקה ממש חזק למעבד..... מישהו יכול לעזור לי איך אני הולך להחליף מאוורר??
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, מהו (שריפת חלקים, דפק תמידי וכו')? האם מישהו יכול לספר חוויות כאובות/משמחות? אשמח לשמוע.. amd xp 2000+ לוח אם לא מזוהה מבוסס SIS 128 MB DDR 2100 (יורחב ל256 או 512 בקרוב). האם יש גבול מסוים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישותי מה HSF הן כדלקמן: -זמין בארץ -מאושר ע"י AMD, לXP 1800+ (רצוי שגם למעבדים יותר מהירים) -חזק במידה (=>עם פוטנציאל להמהרה בעתיד) -שקט במידה -קל להתקנה -מחיר בהתאם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באתר כלשהו מן רצועות כאלה שמתלבשות על הזכרון...זה יעיל? כדאי לקנות? כמו כן הכנתי תרשים של אוורור המארז שלי ואני רוצה שתתנו חוות דעת ואם יש מה לתקן/לשפר אז תגידו. הריבועים האדומים אלה מאווררים והחצים מראים את כיוון האוויר. ודבר אחרון, עם איזה תוכנה (קלה) אפשר לראות את טמפרטורות הרכיבים השונים במחשב?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם: יש לי מיפרט הבא: Q6600 B3 קירור נינג'ה הגדול לוח אסוס P5N-E SLI זיכרון 4X1GB HK 800MHZ של G.SKILL ספק חדש של סיסוניק 430W 3X250GB 16MB @ RAID0 וכרטיס מסך 6200 GF אני לא חדש בתחום הOC אך המחשב האחרון שבו היתעסקתי עם OC היה מבוסס על אטלון סוקט 939 זה היה ליפני הרבה שנים ועכשיו אני רואה שבלוחות החדשים נוספו הרבה יותר אפשרויות ואני לא ממש מיתמצא בהם ולא ממש יש לי זמן פנוי כמו פעם לחקור :-) אני צריך עזרכתם- לא מצליח בשום דרך לעשות OC אפילו ל2.5!! המחשב ישר לא יציב לא משנה איזה מהירות זיכרון או תיזמונים ומתח למעבד יש משהו שאני מפספס? לאיזה הגדרות אני צריך לשים לב? אני רוצה להביא את המחשב לפחות ל2.8 וזה לא ניראה לי בעיה כי גם הזיכרון והקירור לא צריכים להגביל אותי וה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונה כללית של איזור המחשב... תמונה של דלת המארז פתוח למי שלא רואה בגלל הפלאש אז יש שם צורב DVD של NEC וצורב רגיל של NU. צפייה פנימית: לא כ"כ ברור אבל זה קירור להארדיסק...2 מאווררים: My Big Typhoon: תמונה פנימית כוללת: המחשב בחושך: המאוורר של הקירור לכרטיס מסך, Slincer:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת וסתם שאלה יש תוכנה שמוצאת את הmax core וmax mem כמו ati tool אבל לכרטיסים של נוידיה? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק מזערי בלי נסיונות קירור לכ.מסך כדי לראות אם המצב משתפר. יש לי את התוכנה POWERSTRIP שהבנתי שהיא טובה אני רק רוצה לראות שהניסיון שלי לא פוגם במחשב ANY 1 ???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מעבד מהסוג שרשום בכותרת מישו רוצה גם? טוב עכשיו ברצינות ישבתי קצת כל הלילה האחרון כדי לראות למה המעבד שלימסוגל, שהתחלתי לא יכולתי להפסיק... טוב בלי הרבה דיבורים ניגש לאוברקלוק עצמו. דבר ראשון מפרט: Athlon64 x2 4200 65w Abit kn9 sli -nforce 570 sli OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Urban Elite כמו שניתן לראות במפרט שלי... קירור: מעבד:Arctic Cooling Freezer 64 Pro +80 מילימטר שמושך אוויר מצידו השני. חובר ע"י שיפצור פשוט (חכו לתמונות) עוד 80 מילימטר על המייצבי מתח של הלוח ומארז בנוהל 120 מכניס מקדימה 120 מוציא מאחור 120 מכניס בריצפה 120 מוציא בגג זה כל מה שמעניין פחות או יותר בקירור אז זה התוצאות בנתיים-זה הכי גבוהה שהצלחת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קראתי והפנמתי קצת את כל עניין האוברקלוק, עכשיו ברשותי מחשב עם מעבד Intel 4300 + Big Typhoon לוח אם מסוג Gigabyte 965P DS3 REV3.3 זכרונות OCZ 1GbX2 800 Mhz Antec 500W אחרי התקנת הדרייברים של הלוח אם, נכנסתי לביוס וניסיתי להרים רק את ה FSB של המעבד. ( ללא העלת וולט ) לאחר שהרמתי יותר מ40, הוא כבר לא הצליח לסחוב את הווינדוס , מכיוון שלא רציתי לגעת בוולטים כי ראיתי איזה 7 אפשרויות של חשמל וממש אין לי מושג מה כל אחת עושה אז לא רציתי לגעת. בקיצור ולעניין אני רוצה להגיע בסה"כ ל 3Ghz יציב מהמעבד, עם שמירה על טמפרטורות סבירות. מישהו יכול להסביר לי במפורט מה עלי לעשות? כמה להגביר תוולטים? האם לשנות תתזמונים של הכרטיסי זכרון? בבקשה אני לא ממש בקיא באובר.. תודה רבההה !!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
100-150 נראה לי מספיק, לא? שיידע להתנהל עם עומס כשצריך ושיהיה מ-KSP תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
5950x עם קירור arctic freezer ii 420 בחדר ממוזג על 18 מעלות. הרדיאטור ממש קר. בתדר 4650mhz במבחן יציבות המחשב קורס, הטמפ' של המעבד נוחה סביב 85 יציב.. לא ברור לי מה אפשר לבדוק כדי למתוח עוד..גם להוסיף מתח לא עוזר. ב 1.3 אני ב 4500 וטמפ של 78 מעלות מקסימום. עצות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט בחתימה... טמפ' מעבד במאמץ 46 גג עם פריים95 ו-3dmark06 ביחד. ציפסט 43 PWM המופסטים האלה או מה שזה לא יהיה במאמץ 73(אמרו לי שזה בסדר) במנוחה 45. כרטיס מסך גם הומהר ל- 470/1200 שזה כמו 7800GTX, מנוחה 43 מאמץ 56-58. 3dmark01: 29,316 3dmark06: 4276 3dmark05: 7974 3dmark03: 17,514 [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הסיפור שלי הוא כזה - כשקניתי את המארז שלי (רשום בכותרת ובמפרט שלי) הוא בא עם 6 מאווררים שזה לא רע בככל לסירקולציה טובה , הנה הקישור לאתר היצרן שם בלשונית Specs תוכלו לראות פרטים על המארז כולל כל המאווררים - http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest_evo , המאווררים הם - 2 של 120 מ''מ עם לדים כחולים מקדימה מכניסים אוויר , 2 של 140 מ''מ מלמעלה מוציאים אוויר , אחד של 120 מ''מ עם לדים כחולים בצד מכניס אוויר ואחד של 120 מ''מ מאחורה מוציא אוויר. הבעיה היא שאחרי שימוש לא רב כל כך (אחרי חודש-חודשיים אחרי הקנייה) שמתי לב שבמאווררים שבהם יש לדים (2 מקדימה ו-1 בצד) התחילו לאט לאט להישרף הלדים , ז''א אחד אחרי השני לאט לאט פסקו לעבוד , ואני כמובן ישר הסקתי מסק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על מהירות המאווררים יש תוכנה כזאת (לוח אינטל 850 MV)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאני קונה מאווררים חדשים ל SUNBEAM TRANSFORMER הרועש יש לי מספר שאלות לשאול: 1.המאווררים של AC יותר יעלים מאלו שיש לי כרגע או שהם פחות יעלים ? 2. איך אני אמור לחבר אותם הרי הם באים רק עם חיבור בעל 3 פינים [ הזה שמתחבר ללוח אם] אבל כזכור לי יש רק חיבור 1 מתאים בלוח ואני צריך 5 מאווררים חדשים על מנת להשתיק את הרעש.. כאילו במאווררים שבאים עם המארז יש גם חיבור 3 פינים וגם זה עם 4 שמתחבר ישירות לספק ולכן אין בעיה לחבר אותם .. ויש לי עוד 2 שאלות קטנות ככה בשביל לא לפתוח דיון חדש אני ישאל פה : 3. אם מוציאים את הקירור של כ.מ כדי לנקות את האבק ואז מחזירים האחריות בטלה? 4. לפני שאני יתחיל ב O.C רציתי לדעת כשאני יקנה משחה נגיד של זלמן ולאחר השימוש בטח ישאר לי עוד משחה אז …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק לקירור למעבד שיהיה קירור טוב ושקט כמה שיותר לצורך העניין נעמיד תקציב של עד 350 שקלים? תנו לי קירור אחד שמתאים ל Q9950 וקירור אחד שמתאי םל I7 או שזה לא משנה והכל תואם להכל? ( לכל קירור בנפרד תקציב של 350) וזקוק לקירור למארז שלי CM690 נראה לי יש שם 2 מאוררים שברצוני להחליף למאווררים טובים יותר ושקטים יותר לכל מאורר תקציב של 100 שקלים אני רוצה את הטוב ביותר שיש לכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-