אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום! היום חברתי לכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 PRo) את Silencer rev.3 וגיליתי שהוא לא גרם לשום שינוי כלשהוא בטמפרטורת הכרטיס...... ופעלתי בדיוק לפי ההוראות... ועכשיו לפעמים הוא מעוות לי טקסטורות לכמה שניות במשחקים (בדרך כלל בפיצוצים...)......מישהו יכול להגיד מה יכולה להיות הבעיה? ואם זה עוזר במהלך ההרכבה אחרי שמרחתי את המשחה הטרמית והנחתי את הקירור על הכרטיס לפני ההידוק הזזתי בטעות אותו ואז הייתי צריך להזיז את הגוף קירור בחזרה למקום.........אולי זה עשה משהו? לפני שחיברתי את הקירור לא יכולתי לגעת בכרטיס......וגם עכשיו כשהוא עובד על גבוהה וכשהמחשב במנוחה.....(לא לדבר כשאני משחק.......) בבקשה אם מישהוא יכול לעזור לי......אולי כדאי שאני אמרח מחדש את המשחה הטרמית? תודה מראש לעזו…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איבדתי את הפלסטיק הזה שמחבר את ההיט סינק למעבד. ורציתי לדעת אם אפשר פשוט לקחת דבק דו צדדי, ושים אותו על המעבד (לא על הליבה) ולהדביק את זה להיט סינק. האם תהיה פגיעה בביצועים? האם זה יכול לשרוף את המעבד? האם החלק שמסביב לליבה מתחמם כמו הליבה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! המאוורר המקורי של האינטל שלי עושה רעש ברמות מטורפות. אני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט בהרבה. המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.67GHZ, איך אני בודק איזה SOCKET? בכל מקרה, יש לכם להמליץ לי על מאוורר שקט עד 150 ש"ח? המחשב שלי סטנדרטי לחלוטין בלי שום OC או דברים בסגנון. תודה מראש, תומר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מפנה ומנקה את החדר ממה שלא נחוץ ומצאתי רדיאטור עם מאווררים שהכנתי פעם למערכת קירור מים. הרדיאטור הוא של אוטו, קניתי בחנות יד שניה, נבדק ולא דולף. הוא מגיע בCASE עם 8 מאווררים 80ממ 4 מקדימה ו4 מאחורה. יש גם לדים ירוקים שמאירים אבל לא רואים אותם בתמונה. כל אלה נמסרים בחינם אין כסף, רק דרושה אסיפה ממני בירושלים. אפשר גם לאסוף מתל אביב. gavrielpaz@gmail.com בפייסבוק או במייל http://postimg.org/image/coss4zp7x/ http://postimg.org/image/k61zk7er1/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רק היום הגיע אליי ה7600gs של לידטק, אחרי חצי שעה משחק, אני יוצא מהמשחק, בודק טמפרטורה והופה, 71 מעלות! וזה לא השתנה במשך 20 דקות! מה אני יכול לעשות?!?! יכול להיות שהוא מזייף? תודה למי שעוזר, זה ממש דחוף, אני לא רוצה שיגרם לו נזק
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עוד מאט קונה מחשב, זה המפרט שלו פחות או יותר: מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤ 1,410.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 585.00 זכרונות G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ¤ 300.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 ¤ 435.00 כוננים אופטיים Pioneer DVDRW DVR-212BK BLACK 18X DUAL LAYER SATA ¤ 165.00 כרטיסי מסך LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,400.00 מארזים COMPUCASE 6A19B Black No PSU ¤ 210.00 ספק כח Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables ¤ 420.00 האם זה חשוב להוסיף למעבד …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת וסתם שאלה יש תוכנה שמוצאת את הmax core וmax mem כמו ati tool אבל לכרטיסים של נוידיה? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה P4 3.0 800 על Chaintech 9CJS Zenith במארז Xaser III מחפש היטסינק טוב אבל שקט ... כמה שיותר שקט יותר הכי טוב. לא רוצה לשמוע אותו בכלל. אבל שידחוף אוויר בכמות מתאימה כסף לא בעייה רק אל תתחילו לי עם קירור מים , תרמואלקטרי ווייפוצ'יל. מאורר של אוויר , שום דבר אחר תודה רבה מראש לכל העוזרים נ.ב. אני תכננתי ללכת על הSpark של TT http://www.thermaltake.com/products/spark/spark7plus.htm מתכוונן ברמת רעש ועם סנסור .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בדקתי עם התוכנה SPEEDFAN את החום מעבד והוא היה במצב מנוחה על 36 שזה ניראה לי בסדר גמור אבל הליבות(core1/2) ממש חמות אצלי ועומדות על 62 במצב מנוחה .. איך זה יתכן ? איך אפשר להוריד את החום שלהם ? תודה מראש ....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שהם השתפרו והמאווררים שמקבלים זה לא כמו פעם... זה נכון?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז TT V4 עם המאוררים הבאים. למטה אחד מכניס, בצד האחורי מול המעבד מוציא. ועוד מאורר למעלה מוציא (אני יהפוך אותו בבוקר כדי שיכניס) מפרט Q9400 עם אוברקלוק ל 3.6 2 כרטיסים GTX260 עם הקירור סטוק (הקפסה השחורה) קירור למעבד ac 64 freezer pro הכרטיסים במנוחה 49 ו43 הצעות לסידור מאוררים? המאוררים יוחלפו מאוחר יותר במאוררים של דלטה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב חדש למטרת גיימינג. המחשב הקודם עושה את עבודתו נאמנה אבל הוא כבר בן כמה שנים טובות. רציתי לבדוק האם כדאי / יש טעם לנסות לעשות לו OC ואולי לשפר אותו קצת. המפרט הוא כזה: לוח אם p965 neo של MSI ספק כוח (לדעתי ג'נרי דרק) של ever power - 250pl זיכרונות - 3 ג'יגה 800 hrz. מעבד - core 2 duo 6400 על 2.1 ג'גה הרץ. קירור סטוק. טמפרטורות לא במאמץ באזור ה - 52. TJMAX 85. כרטיס מסך - geforce 8800gt מערכת הפעלה 32 ביט. קראתי באינטרנט שדווקא למעבד יש יכולות OC לא רעות בכלל בקירור המקורי. (קראתי שמגיע ל - 3.3). אז שאלתי בסופו של דבר - כדאי לנסות? אני מודאג מהספק כוח. מודאג מזה שהרכיבים יחסית ישנים כבר. אשמח לחוות דעת. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, מהו (שריפת חלקים, דפק תמידי וכו')? האם מישהו יכול לספר חוויות כאובות/משמחות? אשמח לשמוע.. amd xp 2000+ לוח אם לא מזוהה מבוסס SIS 128 MB DDR 2100 (יורחב ל256 או 512 בקרוב). האם יש גבול מסוים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו ליבת FERMI אם אני זוכר נכון היא מחזיקה מעולה עד מעלות ממש גבוהות. (הקדמה) בקיצור הבעיה היא שעבדתי על המחשב ושכחתי לסגור תמארז, אחר כך כשהשתמשתי בו הרגל שלי נגעה בלהבים של המאוורר בום עיקמה אותו לגמריי, שברה להב אחד ומאז רעש של מכסחת דשא. ניתן להחליף תמאורר? תקעתי עט לעצור אותו ושמתי מאורר על המארז הפתוח זה מאיר את הכרטיס על 60 במאמץ ו40-50 מנוחה זה פתרון מאוד יצירתי כן אבל אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה, לא באלי להשקיע על כרטיס חדש ואין אחריות על זה, אני מחכה לדור הבאה של המעבדים וכרטיסי מסך ואני הולך ממש להקיע כך שאני מעדיף פשוט לסדר את הכרטיס הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי המחשב שלי (לפחות מבחוץ) ממש רותח. אני חושב שזה בגלל שהוא נמצא במקום סגור כזה וכל האויר החם שיוצא מהפתח איוורור מחמם את המחשב מבחוץ (חוץ מזה שממש חם בחוץ ואין לי מזגן). בקיצור - אמרו לי פעם להוריד תוכנה שמפקחת על הלוח אם (כולל טמפרטורות) כדי שאני אדע אם מבפנים זה גם חם. הורדתי את MBM 5 ואני לא בדיוק מבין איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת? (איך מגיעים בדיוק לתצוגה של הטמפרטורה) אם הוא לא עושה ALARM כשההגדרה היא לעשות ALARM ב - 70 מעלות זה אומר במאה אחוז שזה בסדר??? בכלל - מהם בערך הטמפרטורות שזה אמור להיות בהם (במצב 100% תקין)?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקלקל לי המאוורר של המעבד... אני צריך המלצה למשהו סטנדרטי לא אוברקלוק וכאלה משהו פשוט לאחותי הקטנה מעבד e5200 אשמח להמלצות!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פוסט קצת סתמי, לא למטרת קניה. בנועה המליצו למישהו שפתח ת'רד בפורום מפרטים על הקירור שבכותרת, ובאתר שלהם (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5624) מצוין כי הוא הקירור הטוב בעולם לסוקט 1366. לאחר גיחוך קל חיפשתי כמה ביקורות, ולהפתעתי התברר שבכולן הוא השאיר מאחור את כל המומלצים פה באתר (מבחינת קירור, לא שקט - למרות שהוא לא היה רועש במיוחד), וביחס של עלות תועלת, הוא תמיד יצא במקום הראשון. למישהו יצא להתנסות איתו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השוע הגיע החבילה התחלתי להרכיב אני לקראת סיים בנתים קצת תמונות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הוא: DFI LanParty NF4 Ultra-D AMD athlon64 3200+ venice OCZ PC4000 1gb dual kit TCCD 500MHZ Gold edition Voltage eXtreme עד כמה אני אמור להגיע בקלות? (עם קירור סטוק) ולכמה אני צריך לשנות את התזמונים של הזכרונות כדי להגיע לזה :>? תודה רבה.
-
היום עשיתי אוברקלוק ראשון על המערכת שלי, דרך הביוס. שינית את הבאס בהתחלה ל240 המערכת הייתה יציבה, העלתי אותו ל266 היא הייתה כמעט יציבה לגמרי אבל היה תקיעות אז הורדתי ל246. נכון לעכשיו הבאס 246, ואלו התוצאות..! והכל בסטוק! גם הניקוד ב3DMARK06 עלה מ3900 ל4100.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש וכנראה אני יעשה לו אוברקלוק המעבד שאני קונה הוא : Intel p4 2.8C 800mhz והכרטיס מסך הוא: Gigacube radeon 9800 C3 128mb DDR אני כנראה יעשה למעבד אוברקלוק ל-3500, כלומר 250 FSB, והשאלה שלי היא האם הקירור שבא עם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות משהו יותר רציני? ואם כן אז מה לקנות? אותו דבר גם לכרטיס מסך, אני יעשה לו אוברקלוק כדי שיהיה כמו ה-pro ואולי אף יותר, ורציתי גם כאן לדעת אם הקירור שבא עם הכרטיס הוא טוב ומספיק או שלקנות חדש, ואם לקנות אז איזה? (ד"א צריך גם לזכרונות של הכרטיס לקנות קירור לא?) מה דעתכם על ה-Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ולחבר אליו את ה-Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP)? תודה * אם אני עושה את האוברקלוק שציינ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עושה OC ראשון למחשב והייתי רוצה לקבל קצת עזרה עם זה. הנה המפרט של המחשב נראה לי מפרט מתאים ביותר ל-OC: אני חושב שצריך להתחיל בהגדרות ה-BIOS ומתחים אבל אני קצת חושש להרוס משהו =X תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העתקתי את הנושא מפורום מעבדים ולוחות אם, כי כנראה הבעיה שלי לא קשורה לפורום...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי את המארז הזה ואת שניי המאוורים שלו חיברתי ללוח אם ולא ליחידת השליטה של המארז , שם יש כפתור ל5 וולט , 7 ווןלט ו12 וולט , למאוורים של המארז יש פין עם 3 מגעים ואת החיבורים האלו חיברתי ללוח הם לSYS FAN , אבל אני רואה שהם מסתובבים במהירות מקסימלית של 1000, מה לעשות?יש תוכנה שאפשר לווסת מהירות? רוני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-