עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש ברשותי כיום מארז TT עם 4 מאווררים סה"כ. המארז משומה כל הזמן מתחמם לי ,אולי האיורור לא נכון לא יודע,ניסיתי מספר קומבינציות לסדר המאווררים והוא עדיין יחסית חם. (אלא אם כן מפעילים את המאוורר TT האחורי על מקסימום מהירות הוא מקפיא את המחשב בנוסף לרעש המטורף שלא ניתן לסבול). שקלתי אולי לקחת מערכת קירור מים ,למעבד אחד,לכרטיס מסך ואולי לעוד משהו. האם ניתן להשאיר את הBT על המעבד ובנוסף לחבר לו איכשהו צינור שיקרר את המעבד? או שצריך לפרק הכול ושהצינור יגיע ישירות לבלוק שצריך להרכיב? כנל לגבי הכרטיס מסך? (לאחר שאחליף אותו). איזה מערכת הכי זולה ומומלצת וכמובן שקטה יש להציע ? חשבתי על הרוקט של TT או על הרדיאטור. לא מבין בזה כל כך בכל העסק של קירור מים,אשמח אם תעזרו לי לבחור …

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. החלפתי קירור לvandetta.. ונראלי שאני יילך על אוברקלוק ישלי e72000 לוח ג'יגהבייט g31 זיכרון 3 ג'יגה kingston עד כמה אתם ממליצים שאני יעלה את המהירות של המעבד?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לאחר קצת מחשבה אמרתי לעצמי אני אנסה להוריד טמפ' של CPU וGPU לפני שיפור היה CPU על 35 וGPU על 60 לאחר שיפור CPU על 30 וGPU על 50 ממש התפעלתי שיפור לא רע מאוורר 1- מכניס אוויר מאוורר 2- מוציא אוויר מאוורר 3- מוציא אוויר מאוורר 4- מכניס אוויר לכיוון מאוורר של CPU (המאוור של CPU לוקח את האוויר מהאמצע ומוציע לצדדים) מאוורר 5- מוציא אוויר מכרטיס מסך הנה תמונה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכל הגאונים! 1. איך ניתן להוריד מהירות של מאוורר? 2. במארז שלי יש מקומות לשני מאווררים (מה שאני ראיתי) מארז של SP. איך ניתן ליצור מאחורי המארז מקום נוסף למאוורר? איך צריך לחתוך- עיגולים קטנים לברגים וביניהם עיגול בגודל של המאוורר? 3. צלעות קירור זה היטסינק? אם לא, מה ההבדל? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ymss69,

היום עשיתי אוברקלוק ראשון על המערכת שלי, דרך הביוס. שינית את הבאס בהתחלה ל240 המערכת הייתה יציבה, העלתי אותו ל266 היא הייתה כמעט יציבה לגמרי אבל היה תקיעות אז הורדתי ל246. נכון לעכשיו הבאס 246, ואלו התוצאות..! והכל בסטוק! גם הניקוד ב3DMARK06 עלה מ3900 ל4100.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת איך מחשבים את הcfm של המאורר כאשר רוצים להוריד את הטמפרטורה של המעבד לטמפרטורה מסוימת בהתחשב בטמפרטורה של האוויר שבו אנחנו משתמשים. למשל, יש לנו את מעבד שמגיע לחום של 50 מעלות ואני מעוניין לקרר אותו ל45 מעלות כאשר טמפרטורת החדר היא 30,איך זה אני מחשב את הcfm של המאורר. או שבכלל מסתכלים על זה מבחינת אנרגיה... אם ההספק של הcpu הוא 40w ששקולים נניח ל50 מעלות אז רק מאורר של 40w יצליח להיפטר מהחום... ובשביל למצוא כמה w מאורר צריך בשביל לקרר את המעבד ל45 מעלות פשוט נפתור משוואת יחסים פשוטה.

7. Started by Akunhmnj,

אהלן, אני בזמן האחרון סורק את הפורם כדאי להבין איזה מפרט להרכיב לעצמי ועלתה לי שאלה קטנה. בכל המפרטים שהרכיבו לאנשים שביקשו תמיד שמו להם קירור למעבד (לרוב הkatana). עכשיו השאלה היא כזו, האם הi5 2400 באמת צריך קירור? ראיתי שלרוב שמים את הקירור ל2500 ומישהו זרק שאם לוקחים את ה2400 אז קירור הוא לא כזה נחוץ. חשוב לציין שהמארז הוא aurora של ג'יגבייט ולא מתוכנן O.C.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אממ יש לי מעבד AMD 3200 VENICE CORE, שני סטיקים של 512 של TWINMOS, ספק 400W של HEC ולוח אם ASUS A8N VM CSM... רציתי לדעת מה הפוטנציאל של המחשב שלי לאוברקלוק ובעזרת אילו תוכנות אפשר לעשות את זה? כמו כן אני אשמח אם תכוונו אותי למדריכים בעברית שמסבירים קצת על המושגים שמשתמשים בהם בעולם האוברקלוק וקצת הסברים על איך לעשות את זה מבלי להרוס את המחשב... תודה.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eranir,

פוסט קצת סתמי, לא למטרת קניה. בנועה המליצו למישהו שפתח ת'רד בפורום מפרטים על הקירור שבכותרת, ובאתר שלהם (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5624) מצוין כי הוא הקירור הטוב בעולם לסוקט 1366. לאחר גיחוך קל חיפשתי כמה ביקורות, ולהפתעתי התברר שבכולן הוא השאיר מאחור את כל המומלצים פה באתר (מבחינת קירור, לא שקט - למרות שהוא לא היה רועש במיוחד), וביחס של עלות תועלת, הוא תמיד יצא במקום הראשון. למישהו יצא להתנסות איתו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי את הקירור הנ"ל http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/Freezer64Pro/2.html ללוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 עכשיו ראיתי שהוא דורש חיבור אחר ל 3 חורים כפי שנראה כאן http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/Freezer64Pro/3.html ולי יש רק את זה מה עושים? האם צריך מתאם? לא קבלתי אחד כזה עם הלוח

11. קיבלתי אתמול וולקנו סליינטבוסט של טרמלטייק(קירור ממוצע ומטה..) , והמעבד שלי על 1.95וולט יושב על מקסימום 45מעלות במאמץ! , זה לא יאמן פשוט , אני מכוון לעבר ה2500\2550 ומקסימום של 2.1V(אני לא רוצה לתת לו יותר) , בקיצור , בישראל , אין עוד מישהו חוץ מThe Byter שעבר את ה2400מגהרץ בAMD עם ליבת Thoroughbred על קירור אוויר ממוצע(ומטה) המעבד יציב לגמרי בכל המבחנים ועבר פריים כל הלילה אתמול. תמונות(Vaild של CPUZ יעלה בערב כי פשוט שכחתי לעשות אתמול , וכרגע אין לי כל כך זמן) : עריכה : שחכתי לומר שזה רק אוברקלוק התחלתי , לא היה לי כמעט זמן להתעסק איתו , מחר שיפורים.(היום רופא שיניים :PP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה עדיף תיזמונים 3-3-3-5 עם מהירות 133Mhz או תיזמונים 2-2-2-5 עם מהירות 100Mhz

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by idanashh,

[glow=red, 2, 300]מה מתחמם כאשר עושים oc למעבד האם זה גם ה BUS שעל הלוח[/glow]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Lumber_Jack Jim,

סוף-סוף התחלתי לבתר את המארז לחתיכות קטנות,ובקרוב יתחיל שלב הצביעה. להנאתכם ,מצורפת תמונה:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by spinal,

מישהו יודע משהו על המארז הזה? הוא נראה פצצה עם כל הצינורות קירור שיש לו השאלה היא אם הוא באמת שווה את זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים אני מחפש קירור טוב וכמה שפחות יקר שיתאים למערכת שלי: Intel Core i5-2500 Socket H2 (LGA1155) GIGABYTE H67MA-D2H-B3 המארז שאני הולך לקנות: Corsair Carbide 300R Black Compact נקודה חשובה היא שזה חייב להיות מהאתר של KSP תודה יהב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by אנדי,

היי לכולם, יש לי מחשב שמבוסס על מעבד AMD Ryzen7 3700X (תושבת AM4). המאוורר שלו (זה שהיה מצורף אליו בקופסא) משמיע כל כמה שניות משבי רוח רועשים במיוחד, גם אחרי ששיניתי הגדרה בביוס למצב שקט. מבקש לקבל המלצה למאוורר שיהיה שקט יותר גם במצב 'נורמל' (ללא קירור נוזל/גז). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה.. ניקיתי את המחשב (דבר שהוריד את הטמפ' משמעותית), פירקתי את הBT ומרחתי משחה חדשה, כמו גם ניקיון של המאוררים. אחרי הניקיון היסודי, החלטתי לנסות לראות לאן אפשר לקחת את הE4400 שלי שישב במשך קצת יותר משנה על 2.8 (בא ככה מTMS). קראתי את המדריך לOC פה באתר, קבעתי את ההגדרות בלוח אם, הורדתי את המחלק של הזכרונות. כרגע המחשב (מפרט בצד <--) על 3.0GHZ. בבדיקות של S&M יש לו משום מה בעיה עם הHeat Only!, הוא פשוט מפסיק ב72~ מעלות, למרות שהTJUNCTION הוא ב100... למה זה? (בבדיקות הרגילות שם, 100%, הוא על ~65 מעלות ומסיים אותן) בעיקרון לא הוספתי מתח, אבל המתח מוגדר על AUTO. אם אני משנה את זה לMANUAL, אפילו אם אני מוסיף קצת למעבד, המחשב לא מצליח לטעון את WINDOWS בכלל, למה זה? …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Big_White,

טוב אז אחרי שגיליתי למה יש לי קריסות בלתי פוסקות ב BF3.. הבעיה הייתה בהתחממות יתר של הזכרונות. ומאז לפני כל משחק יש טקס מיוחד של הוצאת המחשב, הפיכתו על הצד וקימבון של מאורר ביתי לתוך המחשב. אז הרעיון שלי הוא כזה, חשוב לציין שכל המאוררים שיותקנו הם מאוררים 92ממ שנלקחו משרת של DELL כולם בעלי 116CFM ובעלי 5000+ סל''ד הוספת ספק נוסף למארז. בקר מאוררים LAMPTRON FC2 הוספת מאוורר בקדמת המארז מתחת לכונן DVD. שהזכרונות נמצאים עם המאורר באותו הקו החלפת מאורר על המעבד לגם מאורר מהשרת. החלפת מאורר אחורי למאורר זהה לקודמים. בידוד על ידי מחסום של החלק העליון והתחתון על ידי חומר מבודד חום. בחלק התחתון הוספת 2 מאוררים מכניסים אוויר בשביל זוג כרטיסים GTX 260 שהם מוציאים יפה מאוד את האווי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, רציתי לשאול כמה עולה קירור לזכרונות?? שיתאים לכרטיס הזה: msi GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI בתודה מראש יאיר גובאני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מעבד P 1.8 478 אינטל , וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO , איזה קירור הכי טוב יש בשבילם (שאפשר לקנות בארץ) , כי במיוחד בקיץ המעבד מתחמם חזק, ואילו הכרטיס כבר עכשיו חם באופן טבעי ובמשחקים חזקים הוא מגיע גם ל-60-68 מעלות ויותר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by taotao,

קראתי באתר שכרטיסים עם קירור פסיבי לא יכולים ובעיה לעשות להם CO מה זה קירור פסיבי? ולי יש NVIDIA FX5700LE יש מצב לעשות OC

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by The_Byter,

pix update: Cold plate temp: Geforce3 Defalut core: 200MHz Air OC: 250MHz MCW50-T: 270MHz (no artifacts, no v-mods) 17C~ idle 28C~ load ambient 18C~

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Liquid,

אני צריך מאוורר 80 מ"מ לקידמת המארז שלי .. ובגלל שאני מתכוון לשים שם רק 1, אני צריך אחד שידחוף הרבה הרבה אוויר במינימום רעש. תקציב - בערך 80 ש"ח. אז מה כדאי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני עדיין לא מבין מה ההבדל ומה יותר טוב העלאת מכפלה או העלאת הFSB ומה נותן ביצועים יותר טובים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.