אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד E8400 אני לא עושה שום אוורקלוקינג, והוא מתחמם לי עד 70 מעלות בזמן עבודה עם קירור שבא איתו מ INTEL. זה הקירור שבא בקופסא המקורית, בזמנו רכשתי גרסת BOX . השאלה אם הקירור ZALMAN 7000C Al System Integration EDITION יקרר יותר, למישהו כאן יש נסיון איתו ? יש לי גם אפשרות ללכת על ה EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN, שנמצא בסדר גודל של אותו מחיר, אלא שאני נוטה לZALMAN יותר בגלל צורת ההרכבה היותר מסיבית שלו על הלוח אם, בלי כל הפלסטיקים שתופסים הנה הקישורים בהתאמה לשני המוצרים http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_256&products_id=8525&language=en http://tms.co.il/product/8447
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ---->http://www.pchardware.co.il/docs/pi1439370655.htm כי אני רואה את זה בגלריה של המודינג כל הזמן. האמת היא שגם אני רוצה לעשות משהו דומה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר אני אשמח.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש בשעה טובה.. אני חושב שהוא חם, כי התוכנה של הלוח מראה שהמעבד 52 והלוח 41 ואני לא חושב שזה אמין אז אני צריך תוכנות שבודקות את הטמפרטורות של 1. המעבד 2. הזכרון 3. הלוח 4.דיסק קשיח 5.כרטיס מסך + הזכרון שעליו והכי חשוב שיהיה אמינות עד כמה שאפשר בתודה עידו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב של חבר אצלי מפרט: core2due e6750 intel dp35dp geforce 7600gs 1gb ddr 800 בביוס הטמפ' מראות: חום מעבד:47 חום לוח:43 ומה שאני לא מבין ונראה לי הבעיה זה: ich temp:65 mch temp:66 וזה איך שאני מדליק את המחשב,הטמפ הללו תקינות?אם לא איך אני מוריד אותם?יש מאוורר על המעבד ומאוורר גדול בצד המארז. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום לכולם. כמה ימים אחרי שקיבלתי את המחשב החדש החלטתי להתחיל עם הOC. לפני הכל אני אתן לכם טמפ'. מעבד מנוחה - 26 מאמץ - 34 לוח אם מנוחה - 48 מאמץ - 52 אז ככה, העלתי FSB ל390. מתח מעבד העלתי ל-1.45. מתח זכרונות העלתי ל-2.0. ניסיתי להוריד מחלק וזה לא עזר, ניסיתי להוסיף מתח לגשר הצפוני לFSB וגם זה לא עזר. אני יודע שהמעבד הזה יכול הרבה יותר. דרך אגב המפרט למי שלא יודע : E6600 P5W DH Deluxe G.Skill PC6400 800MHz 1024X2 Enermax Liberty 400 Watt תמונות מהCPU-Z. אם צריך עוד משו רק תגידו. המשך ערב נעים, ירון [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MBM מראה לי את התצוגה הבאה (שבב של SIS, אגב): 26 40 49 זה נשמע לי ממש טוב יחסית למעבדי AMD. אגב, ה 26 כל הזמן משתנה כל כמה דקות.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]מה מתחמם כאשר עושים oc למעבד האם זה גם ה BUS שעל הלוח[/glow]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים לפני כמה ימים בדקתי טמפרטורת מעבד והיא היתה מאוד גבוה 80-90 במנוחה, החלטתי להוציא תגוף קירור של המעבד ולנקות,אבל מה מרוב שהגוף ישן נשברו לו השיינים שמחזיקות אותו בתופסנים ,ומאז לא הדלקתי תמחשב מחשש שישרף המעבד אז אני צריך קירור חדש באיזור ה 200-250 שקל אם אפשר עדיף שיהיה מחנות אייבורי אין לי שמץ מה מתאים ללוח ולמעבד שלי Intel core i5-2500CPU 3.30GHZ GIGABYTE H67MA-USBB3-B3
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה לכמה אני בערך יגיע
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מפרט כזה E8400 MSI P35 NEO EZCOOL CASE GENERIC PSU ALEC 400W 2GX1 KINKSTON 800 MHZ קירור סטוק חשבתי לקנות קירור נורמאלי ולעשות OC ויש לי כמה שאלות 1.כמה אמור לעלות קירור שאני יוכל להגיע לתוצאה נחמדה 2.מה התדר שאני יגיע עם קירור כזה 3.מה הסיכון בOC (אני יודע שלא אמור להיות אבל אני קצת מפחד לשרוף משהו תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה לצערי הרב אני יאלץ להעדר מהפורום למשך 4-8 שבועות ,אני יוכל לבקר לעיתים נדירות וגם לא להרבה זמן . אני ממנה לי מחליף שעליו אני סומך ב100 אחוז ואם אתם ביקרתם בפורום אז אתם בטח מכירים אותו SHIBBY15 לאחר שאני יחזור מהכפור שיבי יהפוך לכתב באתר . אז אני רוצה לאחל לו בהצלחה ואני מקווה שאתם בעזרתו תמשיכו להוביל את הפורום הזה קדימה . בהצלחה .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש סיכוי שאני קונה מחשב בקרוב ואני סגור כמעט ב100% על כל המפרט אבל על דבר אחד אני לא וזה לוח האם. אני מתכנן להגיע עם ה P4 2.4B שאני מעוניין לקנות למהירות של לפחות 3GHZ זה לפחות התכנון ואולי אפילו יותר "אם ירצה לוח האם" D: אז חשבתי על הרבה לוחות כמו: ALBATRON PX845PEV PRO, ASUS P4PE, GIGABYTE GA-8SQ800 ואולי עוד כמה שמות עלו בראש. אז מה שאני מחפש זה לוח אם שאפשר לבצע בו המהרה רצינית בראש שקט ובלי יותר מידי בעיות, רצוי ביותר כרטיס קול מובנה, DDR333 לפחות ואם אפשר גם AGP 8. תקציב עד 1300 שקל - לא שאני מיליונר אבל אני יכול לקצץ במקומות אחרים אם צריך... אז מה אתם אומרים ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קצת מידע על התוכנה הזו ?? אני מבין שזו תוכנה שנועדה לאמץ את המעבד למקסימום האפשרי .. אבל מישהו מוכן להסביר לי מה היא בדיוק עושה ? ואיך מפעילים אותה ? והאם קיימת גירסה לתוכנה הזו שיכולה לעבוד ללא מערכת הפעלה זאת אומרת באתחול המחשב בדיוק כמו memtest86 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי מישהוא יודע מה זה ?Water Cooler Kit for Socket 478/754/939 CPUs? ? מערכת קירור מים או משאבה בלבד?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בניתי מקלט אינפרא אדום שקולט את הפקודות מהשלט לפי המדריך הזה יש לי קצת בעיות עם התוכנות, הם לא מזהות לי את השלט ונותנות שגיאות אבל ב WINLIRC הצלחתי ללמד אותו את הכפתורים, והוא זיהה אותם, ככה שאין ביעה במקלט, אבל התוכה עדיין נותנת שגיאה בהתחלה. גם לא בדיוק הבנתי איזה מהתוכנות צריך, מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ששאבתי כמה שיותר מידע מהאתר הזה ומהפורומים פה החלטתי שאני אנסה לעשות אוברקלוק קליל למעבד..ממש סתם כדי לראות מה קורה..(ממש משעמם לי..) אז פתחתי את המארז וניקיתי קודם כל את כל האבק שהצתבר בו (על המעבד כרטיס מסך ושאר מאווררים ורכיבים..) לאחר מכן הדלקתי שוב את המחשב ונכנסתי לביוס, בדקתי מה הטמפ' של המעבד (עמדה על 33 C..) מרוצה ושמח נגשתי לשינוי המהירות והרמתי אותה מ 200 ל 210.. (ללא שינוי במכפלה כי היא נעולה גם ככה..) כלומר המעבד עלה מ1800 MHZ לקרוב ל1900 MHZ ,שמרתי את ההגדרות ואתחלתי מחדש את המחשב לאחר כחצי שעה של עבודה סדירה נכנסתי שוב לביוס ולהפתעתי גיליתי שהטמפ' של המעבד ירדה!!? ל29 מעלות ולפעמים עולה ל 30... מה קשור!!!?? האם זה הגיוני ?!?? נ.ב : זהו המפר…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול הייתי אצל חברי, בעל דיורון 900 סגור מכפלה ולוח ABIT KR7A via KT266 sdr/ddr. לאחר מאמץ קטן נפתחה מכפלת הדיורון לרווחה, והועלתה ל11 והFSB ל110, 1210 מגה הרץ.... עד כאן הכל טוב, אך לאחר שעזבתי, חברי המשוגע העלה את הFSB ל133!!! לאחר שכנועים שלי, הורדה המכפלה בדקות האחרונות ל10, והנה, דיורון ב1333 מגה"צ. שיא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי הנתונים יש לו דחיפת אוויר מטורפת והוא יחסית שקט 21dBA... אשמח לחוות דעת...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מאוורר של 12M , ואני לא יודע איך מחברים אותו !?!? מישהו מוכן לתת לי הסבר? תודה לעוזרים...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מערכת שעשיתי לחבר (כולל הרכבה עצמית): CPU - Intel Core i7 2600K @ 3.4 with Noctua NH-D14 MotherBoard - GigaByte GA-Z68XP-UD3 - BIOS F7 Memory - KINGSTON HyperX Blu Genesis 4096MB DDR3 1600MHZ CL9 X 2 = 8GB Total Graphics Cards - 2 X GAINWARD nVIDIA GeForce GTX 560Ti Phantom Edition in SLI Mode OS Drive - Intel 510 Series SSD - 120GB DVD RW - SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK Power Supply - Antec High Current Gamer 900W 80 Plus Bronze Case - Cooler Master CM Storm Sniper המטרה שלי באוברקלוק להביא את המעבד ל4.4 יציב. מה שעשיתי בינתיים זה ככה: מכפלה - 44 כמובן מתח לוי קור - 1.3 LLC - 6 (הבנתי שזה מומלץ מכמה מקומות שעשיתי את זה. אציין שלא כיב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני חדש ואני בא מגיימר שממש ירד ברמה :-\ , קיצר: יש לי בעייה במעבד יש לי Intel pentuim 4 1.5 גיגה הרץ והוא מתחמם לי דיי מהר לטמפרטורה של 65 עם או בלי מאמץ יש למישהו המלצות? איך לקרר אותו? חשבתי על לקנות מאוורר vantec(משהו כזה) והוא עולה כמעט 150-200 שקל אז... יש המלצות?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד בפנייה קנייה של מערכת מבוססת Q6600 (כ.מסך GTS8600) שתשמש בעיקר לאנימצית 3D, גראפיקה ועריכת וידאו (maya, photoshop, AE, Premiere, Avid, mudbox וכו) ומאז רכשתי את המחשב הקודם שלי לפני 4 שנים, אני רוצה לעשות OC, והפעם גם להיערך בהתאם. וכאן הדילמה שלי, בזמן שאני משתעשע בבניית מפרטים, אני שם לב שדווקא עם המעבד הזה שאני רוצה, היערכות ל OC (של 3.2 נגיד) אומרת השקעה כספית: ספק חזק יותר, זכרונות מהירים יותר, מארז קר ושקט יותר, קירור למעבד גדול יותר ולוח אם מתאים למשימה. בקיצור מחישוב קטן שעשיתי יוצא שכדי לגשת לOC בשקט ובביטחה יש להוציא על הפריטים הנ"ל בערך 600-700 ש"ח נוספים. ועכשיו אחרי כל זה הגענו לשלב השאלות: 1. האם זה שווה את ההשקעה במחיר מבחינת יחס עלות ותועלת? האם …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המאווררר הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~SY1225SL12VBL~18~0.htm נראה טוב ושקט.. CFM מעולה . יש לי מארז אנטק 300 ובקדמת המארז יש לי מאוורר של GELID 80mm ... הבעיה היא שאני רוצה אחד יותר גדול, כיוון שהמארז מתאים רק ל 120mm אני הצלחתי לקבע אותו רק עם שני ברגים והוא מרעיש... ויש לו מקסימום 27CFM כשלמאוורר שמצאתי יש מינימום 33CFM ומקסימום 66 ואם הוא לא טוב הייתי רוצה שתמליצו לי על מאוורר אחר באותו מחיר ב skypc ועוד משהו במאוורר הזה יש מין בקר מהירות כזה, שאמור להיות איפה שהכרטיסי הרחבה שזה מצד האחורי של המארז, האם החוט יהיה ארוך מספיק כדי להגיע ממאוורר שנמצא בקדמת המארז?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא: Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ריאוסטט אני צריך כדי לווסט מאורר דלתה 80 מ"מ 1.35A לקירור מעבד ? ואיזה ריאוסטט צריך לוויסות מאוררי מארז רגילים 80 מ"מ ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-