עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by e-d-a,

טוב אחרי משא ומתן כושל עם שתי חברים מהפורום החלטתי לבנות בעצמי את ה-fanbus. אז אני ניובי גמור בכל מה שקשור לאלקטרוניקה (חוץ מהלחמות יש לי כשרון טבעי לזה) אני רוצה לבנות fanbus לשמונה מאוררים של שלוש מצבים 7v\off\12v ובלי מפסק on\off אז עם תוכלו לתת לי אתר (אמין) שאני יוכל להזמין ממנו את החלקים. ואני גם צריך תרשים (שיהיה כמה שיותר פשוט ולא מסובך) לבניה שיהיה בעיברית וגם הסבר על החלקים ותזכרו שאני לא ממש מבין בזה אז בלי מוסגים שיהיה פשוט. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AvlK,

אני במהלך בניה כרגע ואני לא סגור על הסוג של הקריסטל לינק שאמור להתאים לי , אני מצרף תמונה הכרטיסים יושבים בשדני חריצי ה pci העליונים ביותר תודה על העזרה (הקטנתי את התמונה)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה לשלוט על מהירות המאווררים יש תוכנה כזאת (לוח אינטל 850 MV)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yotamavi,

האם הקירור הבא של זלמן מתאם ללוח אם הנ"ל?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

הזמנתי את המאוורר הזה ביום שלישי, לכ. מסך MSI GF4 Ti4600 אבל איך אני יכול להיות בטוח שאפשר לתפוס אותו עם ברגים?? שלא בזבזתי סתם כסף לשפורפרת של ארקטיק סילבר 3 שלא תעזור לי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם, אני עוד מאט קונה מחשב, זה המפרט שלו פחות או יותר: מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤ 1,410.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 585.00 זכרונות G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ¤ 300.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 ¤ 435.00 כוננים אופטיים Pioneer DVDRW DVR-212BK BLACK 18X DUAL LAYER SATA ¤ 165.00 כרטיסי מסך LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,400.00 מארזים COMPUCASE 6A19B Black No PSU ¤ 210.00 ספק כח Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables ¤ 420.00 האם זה חשוב להוסיף למעבד …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zion561,

היי חברים לפני כמה ימים בדקתי טמפרטורת מעבד והיא היתה מאוד גבוה 80-90 במנוחה, החלטתי להוציא תגוף קירור של המעבד ולנקות,אבל מה מרוב שהגוף ישן נשברו לו השיינים שמחזיקות אותו בתופסנים ,ומאז לא הדלקתי תמחשב מחשש שישרף המעבד אז אני צריך קירור חדש באיזור ה 200-250 שקל אם אפשר עדיף שיהיה מחנות אייבורי אין לי שמץ מה מתאים ללוח ולמעבד שלי Intel core i5-2500CPU 3.30GHZ GIGABYTE H67MA-USBB3-B3

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by spitzi,

שלום, יש לי מעבד אינטל E8400 בן כחמש שנים. הקירור סטוק שלו הוא 80 מ"מ, והרעש הטבעי שלו חזק מדי לטעמי, גם כשהוא לא מתאמץ. בינתיים ניתקתי את המאוורר מהלוח, כך שהמעבד כל הזמן על 80 צלזיוס, והמאוורר היחיד שעוד פועל במחשב הוא 120 מ"מ אחורי במארז. כמה זה מקצר את חיי המעבד? (עריכה: החזרתי את המאוורר לפעולה, המארז עצמו התחמם מהסיפור...) אני רוצה לקנות קירור עם מאוורר 120 ס"מ שיתאים גם למעבדים עתידיים של אינטל, כולל המהרה. יש המלצות? מה לגבי: Scythe Big Shuriken 2 Rev.B SCBSK-2100

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Dana_s,

היי אני מעוניינת להחליף את מאווררי המארז למאווררים שקטים יותר (יש לי שניים: אחד מקדימה ואחד אחורי). ראיתי מאווררים עלהם כתוב:רעש 5 DBA על מאווררים "ללא שם" לא רשום את כמות הרעש שהם מפיקים, כך שאינני יודעת איזה תמורה תהיה לי אם אחליף את המאווררים. שאלתי: 5 dba - נחשב למאוורר שקט/בינוני/רועש? איזה מאוורר מארז שקט מומלץ לקניה? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. החדר במצב דיי קריר...המעבד (E6300) נישאר על 50 מעלות....זה מאתמול ככה המעבד לא יורד מ50-52 מעלות במנוחה....מוזר לי מאוד... אין אפשרות להחליף גוף קירור וזה גם לא קשור אליו...זה פתאום מאתמול ככה....מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BoOoM2008,

אז ככה זה המפרט שלי CPU: Intel Core2 Q8300 2.50GHZ GPU: ATI Raedon HD5770 MEMORY: 4GB DDR2 PSU: 620W SeaSonnic M.B: GIGABYTE GA-73PVM-S2H המעלות של המעבד 39-37-42-44 עכשיו יש לי קירור סטוק בקרוב אני יקנה איזה Arctic Cooling Alpine 7 Pro עכשיו הבעיה שאני לא כל כך יודע איך להתחיל לעשות תOC הבאתי תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jjnotjvmltzk.jpg בעיקרון כמה OC שאני יוכל לעשות זה יספק אותי דרך אגב אין לי צוואר בקבוק נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש קירור כלשהו בשביל הגשר הצפוני (המקורר פסיבית אך לא יספיק ל OC) וגם לדרומי (אשר לא מקורר כלל) של הלוח אם P5N-E SLI האם קיים קירור בשביל לוח אם זה? אני לא בטוח אם זה צריך להיות משהו במיוחד לדגם זה או משהו כללי יותר תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מארז TT V4 עם המאוררים הבאים. למטה אחד מכניס, בצד האחורי מול המעבד מוציא. ועוד מאורר למעלה מוציא (אני יהפוך אותו בבוקר כדי שיכניס) מפרט Q9400 עם אוברקלוק ל 3.6 2 כרטיסים GTX260 עם הקירור סטוק (הקפסה השחורה) קירור למעבד ac 64 freezer pro הכרטיסים במנוחה 49 ו43 הצעות לסידור מאוררים? המאוררים יוחלפו מאוחר יותר במאוררים של דלטה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. העתקתי את הנושא מפורום מעבדים ולוחות אם, כי כנראה הבעיה שלי לא קשורה לפורום...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SD Project,

אוקיי אז ככה, אחרי שהגעתי ל4 גיגה הרץ לא יציב כל כך, מצאתי עוד כמה אפשרויות בביוס בלשונית של הCPU... אולי אתם תוכלו לעזור לי לדעת מזה כי בחוברת לא רשום כלום על זה (אני אחרי חיפוש של שעה וחצי)... מה זה VID CMOS Setting ?! יש מ-1 עד 62, אצלי על 62... Max CPUID Value Limit ?! יש Disable ו-Enable, אצלי על Disable... CPU Internal Thermal Control ?! יש Auto וDisable אצלי על Auto... ואחרון חביב Hyper-Threading Technology יש Disable ו-Enable אצלי על Enable... הכל אפשרויות ברירת מחדל, מה אתם אומרים ?! לשנות מש'ו ?! אני רוצה בעקרון להמשיך עוד קצת עם הOC... תודה רבה לעונים...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. או קיי המחשב שלי (לפחות מבחוץ) ממש רותח. אני חושב שזה בגלל שהוא נמצא במקום סגור כזה וכל האויר החם שיוצא מהפתח איוורור מחמם את המחשב מבחוץ (חוץ מזה שממש חם בחוץ ואין לי מזגן). בקיצור - אמרו לי פעם להוריד תוכנה שמפקחת על הלוח אם (כולל טמפרטורות) כדי שאני אדע אם מבפנים זה גם חם. הורדתי את MBM 5 ואני לא בדיוק מבין איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת? (איך מגיעים בדיוק לתצוגה של הטמפרטורה) אם הוא לא עושה ALARM כשההגדרה היא לעשות ALARM ב - 70 מעלות זה אומר במאה אחוז שזה בסדר??? בכלל - מהם בערך הטמפרטורות שזה אמור להיות בהם (במצב 100% תקין)?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ktanta harta,

קניתי מעבד AXP 1700+ (מהסוג של ה-1.5V) וקיבלתי את המעבד עם המאורר הזה, עכשיו הבעיה היא שעל הקופסה רשום שהוא מפיק 27 cfm ב- 30DBA אבל באתר של TT כתוב שהוא מפיק 20 CFM ב- 35DBA ואילו באתר אחר כתוב שהוא עושה 20 cfm ב 37 dba לאיזה מן הנתונים להאמין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הכרטיס ממש חם! אני לא יכול לגעת בו ליותר מכמה שניות... אני לא עושה שום OVERCLOCKING או משהו, לשום רכיב! השאלה מה אפשר לעשות לפני שיקרה משהו.. ואיך אפשר למדוד את החום של הכרטיס במדויק?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Kriz,

מדריך אפשר למצוא כאן : http://www.gideontech.com/guides/HD_VU/index.shtml

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nimrodim,

רציתי לדעת מספר דברים לגבי Overclock radeon 9600 pro. 1. לאיזה מהירות CORE אני יכול לצפות להגיע? 2. לאיזה מהירות MEMORY אני יכול לצפות להגיע? 3. האם קירור באמת נחוץ לכרטיס הגרפי אם בכלל צריך להוסיף משהו.... תודה מראש נמרוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yaron Corlione,

ערב טוב ושבת שלום לכולם. כמה ימים אחרי שקיבלתי את המחשב החדש החלטתי להתחיל עם הOC. לפני הכל אני אתן לכם טמפ'. מעבד מנוחה - 26 מאמץ - 34 לוח אם מנוחה - 48 מאמץ - 52 אז ככה, העלתי FSB ל390. מתח מעבד העלתי ל-1.45. מתח זכרונות העלתי ל-2.0. ניסיתי להוריד מחלק וזה לא עזר, ניסיתי להוסיף מתח לגשר הצפוני לFSB וגם זה לא עזר. אני יודע שהמעבד הזה יכול הרבה יותר. דרך אגב המפרט למי שלא יודע : E6600 P5W DH Deluxe G.Skill PC6400 800MHz 1024X2 Enermax Liberty 400 Watt תמונות מהCPU-Z. אם צריך עוד משו רק תגידו. המשך ערב נעים, ירון [attachment deleted by admin]

23. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לבצע OC למעבד שלי(השאיפה היא 4.0), ואני צריך קירור חדש. חשוב שהוא יהיה שקט כי אני ישן קרוב למחשב. חשבתי על הקירור הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4065 אם אפשר גם חוות דעת על המחשב שלי ועד כמה הוא טוב(או לא טוב) לOC. מפרט בצד. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by of1978,

היום בדקתי עם התוכנה SPEEDFAN את החום מעבד והוא היה במצב מנוחה על 36 שזה ניראה לי בסדר גמור אבל הליבות(core1/2) ממש חמות אצלי ועומדות על 62 במצב מנוחה .. איך זה יתכן ? איך אפשר להוריד את החום שלהם ? תודה מראש ....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Void,

מערך האוורור שלי הוא כזה: 1 טרמלטק 120מ"מ באחורי המארז(מוציא) 2 80 מ"מ בקידמת המארז(מכניס) 1 80 מ"מ לדים בTOP של המארז(מוציא)(ביצוע שלי) 1 80 מ"מ טרמלטק בחלון המארז(מכניס) 1 40מ"מ על הצ'יפסט 2 60 מ"מ על ההיטסינקים של הכרטיס מסך(ביצוע שלי) בימים הקרובים אני מתכנן עוד מאוורר לדים(כנראה כחול של טרמלטק) על החלון שיוציא אויר. מעבד פרסקוט 3.0 775 - 50 מעלות לוח אם - 38 מעלות מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.