אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז MIDI ATX ושמו לי בו מאוורר 80 MM מאחורה שמוציא אוויר. לפני חודשים, משהו כזה, המאוורר התחיל לעשות רעש חזק, שנמשך למשך 3 דקות כשמדליקים את המחשב. אני עשיתי בדיקה ואני בטוח ב-100% שהרעש נובע מהמאוורר הזה. אני ניקיתי את האבק מהמאוורר אבל הרעש ממנו (כשמדליקים את המחשב) עדיין נמשך. אז רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לסדר במאוורר כדי שיפסיק להרעיש או שכדאי לי לקנות אחד חדש?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקירור: Zalman CNPS10X Quiet: או: CoolerMaster V8 אני מתכוון לשים אותם רוב הזמן על LOW. אז איזה קירור מבין השניים טוב יותר ? אני בסך הכל רוצה קירור שקט ל- OC. מעבד Core I7 920 / מארז Antec P183
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. במחשבים אני מבין הרבה מאוד אך למעשה באוברקלוק למעבד מעט.. לכרטיסי מסך עשיתי המון פעמים וגם קצת למעבד אך לא ברמה של לשנות מתחים וכו.... אז ככה המעבד שלי הוא CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ) 775 והגיע שעתו נראה לי חחחח אז אני רוצה לראות מה עוד אפשר לסחוט מימנו והזיכרונות שלי הם של samsung ולא ידוע לי התיזמונים שלהם הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Asus P5S800-VM אתם אומרים אפשר לסחוט מהמעבד עוד? אם אפשר בבקשה המלצה על קירור למעבד או משהו גם יעזור המחשב שלי קר מאודד.. יעני הוא עצמו קר אפילו המעבד עד שנוגעים בoc במעבד במנוחה על 35 מעלות ובמאמץ גג 40 אם אפשר עזרה בבקשה אני אודה לכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באורך של כ 170 ס"מ. מודינג יפה כלשהו או קירור לרכיבים (איך שהו) ...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, תמפרט שלי בצדד אני לא מצליח לעבור את ה3.6 בOC למה? ואני על יחס 1:1 מה הבעיה? ועוד שאלה למה שאני מעלה את הבאס למעל ה240 עם יחס 1:1, הוא עושה לי ריסטרט כזה(אבל כל ההגדרות עדיין נשמרות כאילו זה לא מתאפס) ? והמעלות הם בסדר 50+ דרך אגב הביוס הכי חדש ללוח אם שלי תןדה גיל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבצע OC ראשון על מחשב ישן שאפשר להרוס, ועליו מותקן ווינדוס 98, הבעיה היא שכל התוכנות לניהול OC דרך מערכת הפעלה שמצאתי מתאימות רק ל ווינדוס 2000 או חדש יותר. יש לכם משהו? הערה: אוי אלוהים זה טירוף! אני לא יכול להתמודד עם 98 יותר! הוא כל הזמן קורס לי כשאני רק מנסה להריץ בדיקה ראשונית ב S&M
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מעבד intel pentium 4 3.00 ghz כאשר אני גולש בחלק מהאתרים או רואה HD הניצול של המעבד בין 50%-100% רק והוא מגיע ל65 מעלות משחה תרמית שמתי לפני איזה חצי שנה ואבק אני מנקה כל כמה חודשים אולי גם צריך להחליף מאוור למעבד אם כ ן איזה עדיף תקציב 100-150 או שפשוט לשים שוב משחה טרמית ולבדוק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד אינטל E8400 בן כחמש שנים. הקירור סטוק שלו הוא 80 מ"מ, והרעש הטבעי שלו חזק מדי לטעמי, גם כשהוא לא מתאמץ. בינתיים ניתקתי את המאוורר מהלוח, כך שהמעבד כל הזמן על 80 צלזיוס, והמאוורר היחיד שעוד פועל במחשב הוא 120 מ"מ אחורי במארז. כמה זה מקצר את חיי המעבד? (עריכה: החזרתי את המאוורר לפעולה, המארז עצמו התחמם מהסיפור...) אני רוצה לקנות קירור עם מאוורר 120 ס"מ שיתאים גם למעבדים עתידיים של אינטל, כולל המהרה. יש המלצות? מה לגבי: Scythe Big Shuriken 2 Rev.B SCBSK-2100
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב שמבוסס על מעבד AMD Ryzen7 3700X (תושבת AM4). המאוורר שלו (זה שהיה מצורף אליו בקופסא) משמיע כל כמה שניות משבי רוח רועשים במיוחד, גם אחרי ששיניתי הגדרה בביוס למצב שקט. מבקש לקבל המלצה למאוורר שיהיה שקט יותר גם במצב 'נורמל' (ללא קירור נוזל/גז). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. ניקיתי את המחשב (דבר שהוריד את הטמפ' משמעותית), פירקתי את הBT ומרחתי משחה חדשה, כמו גם ניקיון של המאוררים. אחרי הניקיון היסודי, החלטתי לנסות לראות לאן אפשר לקחת את הE4400 שלי שישב במשך קצת יותר משנה על 2.8 (בא ככה מTMS). קראתי את המדריך לOC פה באתר, קבעתי את ההגדרות בלוח אם, הורדתי את המחלק של הזכרונות. כרגע המחשב (מפרט בצד <--) על 3.0GHZ. בבדיקות של S&M יש לו משום מה בעיה עם הHeat Only!, הוא פשוט מפסיק ב72~ מעלות, למרות שהTJUNCTION הוא ב100... למה זה? (בבדיקות הרגילות שם, 100%, הוא על ~65 מעלות ומסיים אותן) בעיקרון לא הוספתי מתח, אבל המתח מוגדר על AUTO. אם אני משנה את זה לMANUAL, אפילו אם אני מוסיף קצת למעבד, המחשב לא מצליח לטעון את WINDOWS בכלל, למה זה? …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרטיס מסך של ATI RAEDON X1600 מעל הכרטיס יש מאוורר הוא מרעיש מאוד וכמעט לא נסבל שאלתי אם אני מבטל את המאוורר הזה זה אמור להשפיע על הביצועים , יפגע בכרטיס ? אני צריך את עזרתכם בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם העליתי fsb מ 333 ל 375 כך שהמעבד נמצא כרגע על 3.0ghz-ללא שינוי מתחים השאלה שלי כמה עוד ניתן להמהיר את המעבד הזה ללא שינוי במתחים-ואם כן איזה מתחים לשנות? ומה עם תזמוני הראם? הטמפרטורות נמוכות אחרי ההמהרה -פחות מ -30 מעלות(המפרט בצד) תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שהתייעצתי פה וקראתי כמה ביקורות בחרתי בקירור הנ"ל של AC. בסך הכל ההרכבה שלו לא קשה, והיו לי ציפיות שהוא מוריד לי לפחות 15 מעלות. אך למרבה האכזבה הטמ"פ ירדה בלא יותר מ 9 מעלות מ 63 בממוצע ל 54. הבנתי שצריך להעלות את המהירות שלו (של המאוורר) ל100 אחוז בשביל לקבל את מלוא הכוח, אבל ניסיתי בATI TOOLS להעלות ל 100 אחוז את המהירות אך לא קרה דבר. יאמר לזכותו שהוא באמת סופר שקט אבל מבחינתי עדיף שיעשה יותר טוב ת'עבודה, מאשר לא להפריע לשכנים בין 2 ל4... מדובר פה ב X1800 GTO
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: חבר שלי סוף סוף הסכים לעשות אוברקלוק יש לו אינטל פ4 1.8A אני רוצה להעלות ת FBS ל 133 ובכך לעשות אוברקלוק חמוד אני מחפס תוכנות לבדיקת יציבות מערכת לאחר האוברקלוק יש המלצות ? וגם מאיפו אני מוריד אותם ..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדריך אפשר למצוא כאן : http://www.gideontech.com/guides/HD_VU/index.shtml
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי 6600GT חדש מהאחריות אחרי שהקודם יתקלקל ושעשיתי בV-TUNER3 OC אוטומטי הגעתי ל 577\1135 עכשיו זה מסוכן? כמה שיפור זה יתן? בעיקרון אני רוצה להחזיק אם המחשב במפרט עד תחילת 2008 ככה שלא איכפת לי אם השחיקה של הכרטיס תיהיה יותר מהירה כל עוד הוא יחזיק עד אז
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד i7-2600 3.4gh עם קירור סטוק טמפ' של הליבות של המעבד נעים בין 40-45 בזמן מנוחה וכשאני משחק במשחקים כבדים הוא מגיע קרוב ל60 מעלות, כשאני מפעיל את התוכנה occt זה קופץ ל75 מעלות עכשיו שאלתי האם אני צריך לקנות קירור חדש למעבד או שאני יכול להשאר במצב הנוכחי... חשוב לציין שאני לא מתכנן oc !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המעבד החדש שלי - Athlon X3 450. כוון שהלוח אם שלי מכיל את האופציה של ACC, החלטתי לנסות לפתוח את הליבה הרביעית (במעד הקודם היה כשלון, כנראה שאין לו יותר מ-2 ליבות בכל זאת Athlon X2 250). התוצאה לפניכם: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1793384 השאלה שלי היא אילו בדיקות וכמה זמן להריץ כדי להיות בטוח בלפחות 90% שהכל עובד כשורה? לא שיניתי מתחים או מהירויות (המתח המוצג נע בין 1.296 לבין 1.312). הטמפ (לפי HWMONITOR) עומדת על 60 במנוחה (הייתה 58 לפני הפתיחה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הגיע אליי מP-SEE מעבד Athlon II X3 425 חדש מבוסס DENEB ולא PROPUS המעבד נפתח בהצלחה ל Phenom II X4 B25 ויציב 100% תחת ההגדרות החדשות http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=756331 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=756343 [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שלוח האם שלי מתחיל להראות סימני גסיסה החלטתי לשדרג את המערכת לקונפיגורציה הבאה: לוח אם: Asus P7P55D מעבד: Intel Core i5 750 (2.6G) 2*זיכרון: Kingston KVR1066D3S7/2G ( מהירות: 1066 Mhz , נפח: 2048 )CL: 7 שאר החלקים הם: כרטיס מסך: NVIDA GeForce 9600 GT מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 איחסון: 2 צורבי SATA 4כונני STAT 1 כונן STAT נשלף 1 כונן ATA נשלף השאיפה שלי היא להגיע ל 3.6 או יותר אם אפשר (לכל הליבות, לא טורבו בוסט) 1. מהו קירור האוויר המומלץ להאצה כזו? 2. האם למישהו ישנו ניסיון עם ה P7P55D מבחינת יכולת האצה? האם הוא מומלץ מבחינה זו? האם ישנו תחליף זול יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה די מרגיזה ואיני יודע מה לעשות יש לי פליטת חום מהמחשב די רצינית מפני שהמחשב די קרוב לקיר ואין כ"כ אוויר מסביב אני יושב די קרוב אליו ואני מרגיש אני ניצלה מחום! יש לי מחשב חזק וזהו המפרט: מארז :Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower לוח: ASUS STRIKER EXTREME (LGA775) NFORCE 680I SLI GBLX2 1394X2 מעבד:INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX דיסק קשיח:Western Digital WD5000KS קרור למעבד:SUNBEAM TUNIQ ספק כוח:ENERMAX ELT500AWT LIBERTY 500W ACTIVE PFC SATA זיכרון:transcend ddr2 kit 2*1024 800MHZ כרטיס מסך: leadteak 8800 GT 512mb השאלה שלי האם קירור מים יעזור לי להפחית את פליטת רמת החום במחשב? באם לא, אילו פיטרונות אפשריים ניתן לבצע כדי ל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד Core 2 Quad Q6600 2.4GHz שאני עושה לו OC ל- 3.5GHz. קניתי קירור מסוג Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366, אך למרות התקנתו - המעבד נמצא בטמפ' של כ-65 מעלות במצב IDLE. הסיבה היחידה שאני מצליח לחשוב עליה היא שפשוט לא שמתי נכון את המשחה הטרמית (ייתכן ששמתי יותר מדי?) 1. האם עצם כך ששמתי יותר מדי משחה יכול לגרום לכך שהקירור עד כדי כך לא יהיה אפקטיבי? 2. במידה שכן, היכן ניתן למצוא מדריך כיצד לשים משחה בכמות ובצורה נכונה? 3. בהינתן מדריך, כיצד להסיר ולנקות את המשחה שכבר שמתי כדי לתקן את הנעשה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים לפני כמה ימים בדקתי טמפרטורת מעבד והיא היתה מאוד גבוה 80-90 במנוחה, החלטתי להוציא תגוף קירור של המעבד ולנקות,אבל מה מרוב שהגוף ישן נשברו לו השיינים שמחזיקות אותו בתופסנים ,ומאז לא הדלקתי תמחשב מחשש שישרף המעבד אז אני צריך קירור חדש באיזור ה 200-250 שקל אם אפשר עדיף שיהיה מחנות אייבורי אין לי שמץ מה מתאים ללוח ולמעבד שלי Intel core i5-2500CPU 3.30GHZ GIGABYTE H67MA-USBB3-B3
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע OC למעבד שלי(השאיפה היא 4.0), ואני צריך קירור חדש. חשוב שהוא יהיה שקט כי אני ישן קרוב למחשב. חשבתי על הקירור הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4065 אם אפשר גם חוות דעת על המחשב שלי ועד כמה הוא טוב(או לא טוב) לOC. מפרט בצד. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-