אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד E8400 אני לא עושה שום אוורקלוקינג, והוא מתחמם לי עד 70 מעלות בזמן עבודה עם קירור שבא איתו מ INTEL. זה הקירור שבא בקופסא המקורית, בזמנו רכשתי גרסת BOX . השאלה אם הקירור ZALMAN 7000C Al System Integration EDITION יקרר יותר, למישהו כאן יש נסיון איתו ? יש לי גם אפשרות ללכת על ה EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN, שנמצא בסדר גודל של אותו מחיר, אלא שאני נוטה לZALMAN יותר בגלל צורת ההרכבה היותר מסיבית שלו על הלוח אם, בלי כל הפלסטיקים שתופסים הנה הקישורים בהתאמה לשני המוצרים http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_256&products_id=8525&language=en http://tms.co.il/product/8447
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 B3 NOT OCed + Thermaltake Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35C-DS3R CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB --- Drives: Drive #1 - ST3500320AS (465 GB) Drive #2 - ST3500320AS (465 GB) Drive #3 - SAMSUNG HD203WI (1863 GB) Drive #4 - ST31500341AS (1397 GB) Drive #5 - WDC WD3200AAKS-22SBA0 (298 GB) --- Gigabyte Aurora 3D 570 - Stock Cooling +פלופי וצורב מצורף PDF עם LOG טמפרטורות של EVEREST.. תחילה בIDLE ואז אחרי שהפעלתי Counter Strike: Source. כרטיס המסך קרס לאחר רף ה107... המצב התחיל לאחר שנמאס לי לנקות את טונות האבק בתוך המארז ומתוך מאמץ להוריד את הכמות של אותו אבק החלפתי את הרשת בחלון פלסטיק אטום. 1.לגבי כרטיס …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם המחשב שלי אצלי כבר חודשיים הכל טוב ויפה בהתחלה הוא היה שקט וקטלני אבל לפני שבועיים שלושה המחשב התחיל להיות רועש הרבה מעל למצופה,והרבה יותר מקודם לכן כלומר הרעש הוא לא רעש מטורף של מחשב שקשה לו, אבל הרעש מאוד מציק. עכשיו ככה המחשב מטופלל מצוין לא מוזנח לדקה. אני מנקה אבק ושומר עליו טוב. הרכיבים הם רכיבים חדשים,ולא אמורים להרעיש(כך לפחות אני יודע) ניסיתי לברר את מקור הרעש ולא כל כך הצלחתי... מה גם שהמארז שלי מאוד אטום, ואמור להיות שקט, ע"י חסימת רעש שעלול להיגרם בפנים. אבל הרעש מתגבר על המארז. מה עושים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המאווררר הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~SY1225SL12VBL~18~0.htm נראה טוב ושקט.. CFM מעולה . יש לי מארז אנטק 300 ובקדמת המארז יש לי מאוורר של GELID 80mm ... הבעיה היא שאני רוצה אחד יותר גדול, כיוון שהמארז מתאים רק ל 120mm אני הצלחתי לקבע אותו רק עם שני ברגים והוא מרעיש... ויש לו מקסימום 27CFM כשלמאוורר שמצאתי יש מינימום 33CFM ומקסימום 66 ואם הוא לא טוב הייתי רוצה שתמליצו לי על מאוורר אחר באותו מחיר ב skypc ועוד משהו במאוורר הזה יש מין בקר מהירות כזה, שאמור להיות איפה שהכרטיסי הרחבה שזה מצד האחורי של המארז, האם החוט יהיה ארוך מספיק כדי להגיע ממאוורר שנמצא בקדמת המארז?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרת שהחלטתי לנסות להמהיר את המעבד שלי החלטתי לעשות קצת ניקיון במארז ובאותה הזדמנות להחליף את המשחה טרמית. לאחרת הסרת הקירור ניתגלתה מדבקה אשר מודבקת על המעבד! , המעבד ניקנה בזמנו כ Tray ולא הורכב על ידי. מדובר ב Athlon X2 5000+ Windsor 90nm. המעבד יושב במנוחה על 47-49 מעלות. האם יש דרך בטוחה שבה ניתן להוריד את המדבקה מהמעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים ששירת אותי נאמנה הלפטופ שלי מתחיל להתיישן. המאוורר בצד ימין בתחתית המחשב נשרף ולא עובד יותר כך שאירי שימוש של 20 דקות התחתית מתחילה לרתוח. המחשב כמובן לא בשימוש עד התיקון. שאלתי חבר שהוא טכנאי והוא אמר לי שעולה באזור ה250 להחליף את המאוורר . אפשרי להזמין בebay ודומיו את החלק ורק להרכיב בארץ? מישהו אולי מתקן את זה בפחות מ250? הדגם של המחשב הוא dell inspiron 15z 5523 יש לומר שאני שוקל במחיר הזה של התיקון אולי לקנות כבר מחשב חדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 5600x וקירור Corsair H100i Pro. הטמפרטורה של המעבד עולה ויורד בין 35 - 40 מעלות רק כאשר דפדפן פתוח ( chrome ). זה הגיוני? כשאני במשחק הטמפרטורה בממוצע על 50 מעלות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, יש לי טרנספורמר והוא פשוט רועש! בדקתי ומה שרועש במערכת שלי הם: 2 מאוררים 80 מ"מ שבחלון. מאורר 120 מ"מ אחורי. והגוף קירור של הכרטיס מסך. עכשיו את הקירור של הכרטיס מסך אני לא הולך להחליף כי אני עוד כמה חודשים כנראה יחליף כרטיס מסך ואז סתם קניתי את הקירור. אז מה שאני צריך זה 2 מאוררים 80 ואחד 120. הדרישות שלי זה שהם יהיו שקטים ואם אפשר שהיו מוארים עם לדים או רגישים לuv אבל שהיו עדיין שקטים.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
תקשיבו יש לי בעייה רצינית! ניסיתי להוסיף מאוורר למחשב שלי (פנטיום 4 1.4 עם לוח אינטל גאריבלדי) ומשהו כניראה השתבש התהליך. עשיתי את מה שאמרו במדריך ולקחתי מאוורר מספק ישן הוספתי לו חיבור וחיברתי אותו לשקע FAN על הלוח אם. פתחתי את המחשב שמח, המאוורר התחיל לפעול עד ש :-\ פתאום המחשב נכבה, ישר ידעתי שמשהו רציני השתבש. עכשיו שאני מנסה להפעיל את המחשב אין טיפת סימן חיים! ואני ממש עצבני . בכל מיקרה לדעתי הלך הספק, נכון? או שהלך הלוח אם? מה לעשות? ושאלה חשובה היא האם יש סיכוי שהלך לי כרטיס Geforce 4 ti 4600 שהבאתי מארה"ב. הוא התקלקל כבר פעם אחת והיה סיפור שלם להחזיר אותו ולקבל חדש... בכל מיקרה כל תשובה תעזור. בתודה מוומוו
-
-
איך צורבים BIOS ל- SAPPHIRE R9600 XT? שיהיה עם מהירויות קצת יותר גבוהות. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בניתי מקלט אינפרא אדום שקולט את הפקודות מהשלט לפי המדריך הזה יש לי קצת בעיות עם התוכנות, הם לא מזהות לי את השלט ונותנות שגיאות אבל ב WINLIRC הצלחתי ללמד אותו את הכפתורים, והוא זיהה אותם, ככה שאין ביעה במקלט, אבל התוכה עדיין נותנת שגיאה בהתחלה. גם לא בדיוק הבנתי איזה מהתוכנות צריך, מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי החלטנו היום להכין מערכת קירור מים תוצרת בית ואת רוב החלקים נראה לי שיש לנו, לאבא שלו יש מוסך ענק לאופנועים בנהרייה ורדיאטורים יש בשפע משאבה טובה לא מצאנו {אנחנו נילך מחר להוציא מאיזו מכונית במגרש גרוטאות של חבר של אבא של חבר שלי ונחפש שם אחת טובה} אם לא נמצא במזבלה הזו נחפש בחנות דגים אולי יש להם משהו טוב, צינורות נקנה בהתאם לחורים של המשאבה והרדיאטור והבלוק מים, לגבי הבלוק מים עדיין אין לנו, כמה זה עולה? משהו בינוני? הכנתי סרטוט של מה שאנחנו רוצים לבנות, תגידו לי אם זה תקין ולא שחכתי משהו: הסרטוט בסדר? המערכת שהקירור ישב עליה: =============== Intel Pentium 3 866MHZ PC PARTNER MOBO 256MB PC133 SDRAM CAS2.5 FUJISTU 15GB 7200 ATA100 ASUS V7100 GEF…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לאחר כשנה בערך עם המאוורר והיטסינק המדהים הדלתא וThermoEngine, נמאס לי! הרעש פשוט הורג אותי. המצב שלי במארז הוא נכון להיום ככה: · כפי שאמרתי דלתא צווחני על ThermoEngine. · מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בכלוב הקדמי · מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בדלת, מול אזור המעבד · מאוורר 80 מ"מ חלש ולא ידוע מעל הספק. · מאוורר 60 מ"מ (מת לי) מתחת לספק להוצאת אוויר. · מגירת קירור, שני מאווררי 40 מ"מ מרעישים. המצב פשוט בלתי נסבל! רוב הזמן רוב המאווררים כבויים או על 7 וולט והרעש לפעמים משגע אותי. המאוורר בכלוב הקדמי מרעיש בגלל הלחץ של הכלוב ולכן גם הוא לרוב מכובה, לכן אין כמעט סירקולציה במערכת. אוקיי זה פחות או יותר המצב הנוכחי. עכשיו למצב העתידי: בחלק הקדימי של המארז…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שאמרו פעם שהמכפלה של P3 נעולה אז איך הצלחתי לעשות OC ?? ובקשר לעניין של הקצרת החיים ע"י OC אם נגיד אני מחזיר את המעבד למצב "רגיל" אז אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול הייתי אצל חברי, בעל דיורון 900 סגור מכפלה ולוח ABIT KR7A via KT266 sdr/ddr. לאחר מאמץ קטן נפתחה מכפלת הדיורון לרווחה, והועלתה ל11 והFSB ל110, 1210 מגה הרץ.... עד כאן הכל טוב, אך לאחר שעזבתי, חברי המשוגע העלה את הFSB ל133!!! לאחר שכנועים שלי, הורדה המכפלה בדקות האחרונות ל10, והנה, דיורון ב1333 מגה"צ. שיא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכתי לחנות אלקטרוניקה באיזור ושאלתי כמה עולים לדים כחולים אמרו לי 7 שקל כל לד שזה נראה לי מוזר כי לד רגיל עולה בסביבות החצי שקל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה יש לי AMD 2700+ יש לו היטסינק AX7 ועליו מאוורר דלתא עצבני ב 6000RPM שעושה המון רעש בנוסף יש לי בפנים מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר למעלה מאחורי המעבד רציתי לדעת אם אני יחליף את הדלתא ב SF2 ויוסיף שני מאווררים למארז שיכניסו אוויר או שאחד יכניס ואחד יוציא אני יקבל מערכת שקטה יותר בהרבה? והאם היא גם תהיה קרירה יותר? כרגע ב IDLE המעבד בסביבות ה 49 ובעומס הוא בסביבות ה 56 ובנוסף תנו את דעתכם בכללית לגבי SF2 ואם אתם חושבים שאפשר להחליף את הדלתא במשהו אחר כל הצעה תתקבל בברכה העניין הוא שצריך שהמחשב יהיה נסבל ויהיה אפשר לישון קרוב אליו וקירור מים לא בא בחשבון
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כאלה ריקים :\
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף-סוף התחלתי לבתר את המארז לחתיכות קטנות,ובקרוב יתחיל שלב הצביעה. להנאתכם ,מצורפת תמונה:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי מחשב חדש עם intel e7200 ,gtx 275 בדיוק שיחקתי CRYSIS ונגעתי מתוך חששות במארז באיזור הצד האחורי מול הפינים של הכניסות הרגשתי שהוא חם אבל לא סתם ! הורדתי עכשיוultimate EVEREST ואני מוכן לבדיקה אמיתית עם מעלות והכל כרגע אני כבר לא משחק שעתיים המעבד על 54 כרטיס מסך 43 לוח אם 37 צלזיוס חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא טמפרטורות מומלצות בעומס או מקסימליות למעבד ולכרטיס מסך גם לא ללוח אם אני מניח שגם הלוח אם חשוב אז אני מבקש עזרה בנושא אם יש למשהו את המידע הנחוץ אני אשמח עדיף מאתר אמין ואם יש קישור אז אחלה בתודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאמין שרובכם או כולכם מכירים את השיטה החדשה לחיבור מאווררים מין בורג מגומי גדול השאלה שלי היא אם זה עושה את העבודה? בלי שהמאוורר יזוז אחרי זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-