אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הבא: ואני רוצה לעדכן לו את הביוס כדי שאני אוכל לעשות אובר קלוק. איך אני יכול לעדכן אותו? או אם יש כבר אפשרות לOC אז איך אני עושה?(חיפשתי בביוס ולא מצאתי). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,מה עדיף שהמאוור בתיקרת המארז יוציא אוויר או יכניס?, קראתי באיזה פורום שלשים מאורר שמכניס בתיקרה יכול להרוס אותו . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה ניתן באזור המרכז לקנות מאוורר 120 ממ חזק במחיר מוזל? תרשמו לי מקום של חנות ספציפי תודה לאדוני ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות קירור לכרטיס מסך ואני מתלבט בין Zalman VF700-Cu Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 אני מחפש את זה שיש לו ביצועים טובים יותר (לא אכפת לי מהרעש אבל שניהם שקטים מאוד) קראתי ביקורות סותרות אבל ברובם הבנתי שהזלמן יותר טוב אכשיו אני שואל מה דעתכם והאם הזלמן לא כבד מידיי(270 גרם) ולא מסכן את הכרטיס למרות ששמתי לב שהסיילנסר קל ממנו רק ב27 גרם
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד PENTIUM 4 המאוורר שיושב עליו הוא STOCK והוא ממש מרעיש הסתכלתי באוורסט והוא מגיע ל50 מעלות והמאוור מסתובב על 4600 סיבובים לדקה! חשוב להדגיש- החלפתי לפני שבועיים משחה טרמית וניקיתי את המחשב מאבק. מה אפשר לעשות כדי להשתיק קצת את המאוורר? כי הרעש ממש בלתי ניסבל.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות נורות LED באיזור המרכז??? מישהו יודע? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כשנה בערך עם המאוורר והיטסינק המדהים הדלתא וThermoEngine, נמאס לי! הרעש פשוט הורג אותי. המצב שלי במארז הוא נכון להיום ככה: · כפי שאמרתי דלתא צווחני על ThermoEngine. · מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בכלוב הקדמי · מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בדלת, מול אזור המעבד · מאוורר 80 מ"מ חלש ולא ידוע מעל הספק. · מאוורר 60 מ"מ (מת לי) מתחת לספק להוצאת אוויר. · מגירת קירור, שני מאווררי 40 מ"מ מרעישים. המצב פשוט בלתי נסבל! רוב הזמן רוב המאווררים כבויים או על 7 וולט והרעש לפעמים משגע אותי. המאוורר בכלוב הקדמי מרעיש בגלל הלחץ של הכלוב ולכן גם הוא לרוב מכובה, לכן אין כמעט סירקולציה במערכת. אוקיי זה פחות או יותר המצב הנוכחי. עכשיו למצב העתידי: בחלק הקדימי של המארז…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תראו יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ .. יש לי ג'פורס 4 440 MX 64MB ושני כרטיסי זכרון של 128 SDRAM עכשיו.. יש לי 3 מאוררים אחד על המעבד.. אחד על הכרטיס מסך.. ואחד מתחת לספק כח (?) עכשיו אני רוצה לעשות OC ל- כרטיס מסך ולמעבד.. !! עכשיו השאלה שלי.. האם זה מומלץ? אחרי פירמוט.. ה-OC נשאר? איך זה עובד !? אחרי שאני אעשה אני אצטרך לשדרג את מערכת הקירור !? אני מפחד למה אם המעבד "ישרף" או משהו אכלתי אותה.. (אין לי כרגע כסף אני קונה אופנוע) עכשיו מי שבאמת גבר ומוכן לעזור לי בבקשה שיענה על השאלות האלו ברצינות ושיבוא אלי לאיי סיי קיו 123642568 ואם צריך ניצור קשר טלפוני.. בבקשה חברה יש לי מחשב עגלה.. ;D תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קירור למעבד 7700CU והוא עובד על 1740~ סל"ד. רציתי לדעת אם אפשר לגרום לו לעבוד יותר מהר (אני רוצה לעשות OC קל למעבד). הקירור בא עם זה: http://shop.keyhansystems.com/images/7700cu.gif לפי מה שהבנתי בעזרת זה אני יכול לשלוט על המהירות..אז נגעתי בזה קצת ועדיין המהירות לא השתנתה. תודה לעוזרים ;D
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד i7-2600 3.4gh עם קירור סטוק טמפ' של הליבות של המעבד נעים בין 40-45 בזמן מנוחה וכשאני משחק במשחקים כבדים הוא מגיע קרוב ל60 מעלות, כשאני מפעיל את התוכנה occt זה קופץ ל75 מעלות עכשיו שאלתי האם אני צריך לקנות קירור חדש למעבד או שאני יכול להשאר במצב הנוכחי... חשוב לציין שאני לא מתכנן oc !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , לפני בערך חודשיים קיבלתי את המעבד שלי AXP 2000 AIUHB , שקיבלתי אותו הוא עשה 220X10 בלי בעיות , וגם 225X10 , אבל ניסיתי עוד(230X10) , והלוח הגביל(ללא העלאת מתח , לא מעלה מתח לצ'יפסט בלי קירור) , אז אמרתי בסדר , נעשה איפוס ונחזיר למה שהיה , אני בא להחזיר ל220X10 , אבל לא עובד! , אני שם על 210X10.5 , עובד , אבל לא רוצה לעבור את ה210... , בסדר , נשארתי ככה , היום עשיתי עידכון ביוס , הלוח עשה 223X10 יפה ורץ כמו שצריך , בסדר , אמרתי ננסה עוד(כי אני טיפש חסר משמעת!!) , ניסיתי 228X9.5 , הלוח הגביל , בסדר , איפסתי ואני בא לשים על 220X10 , לא עובד! , אותה הבעיה , וחיכיתי עוד קצת , והלוח איפס את עצמו(100X12.5) , כאילו המכפלה נעולה , עכשיו , המכפלות היחידות שעובדות הם 9.5 ו11…
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כאשר מכניס את המצב ל-(lock screen (CTRL+L מאווררי המארז שמחוברים על 3 פנים עוברים לעבוד בקצב RPM מקסימלי ונעשים ממש רועשים. אבל כשאני נכנס שוב למערכת, לאחר מספר דקות מרגישים שהם חוזרים ל-RPM סטנרדטי. למישהו ידוע למה זה כך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז היום היינו אצל אליאור אני ואחי עם מלחם הזהב והשתעשנו קצת עם הלוח שלי ושל אליאור עשינו וולט מוד לזיכרון לצ'יפסט ולמעבד וגם וולט דרופ למעבד קבלו קצת תמונות של העבודה על הלוח שלי את של אליאור לא צילמתי לצערי אבל אולי הוא יסכים לתרום קצת תמונות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד 1-2 מאווררים למארז שלי (CM690) וכמה אמרו לי שהThunderblade של TT רועש.. למרות שיש למישהו שאני מכיר והוא אומר שהוא בסדר.. בקיצור איך המאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5262 לא כתוב פה אפילו כמה RPM הוא.. לעומת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1628 תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מעבד אינטל E8400 בן כחמש שנים. הקירור סטוק שלו הוא 80 מ"מ, והרעש הטבעי שלו חזק מדי לטעמי, גם כשהוא לא מתאמץ. בינתיים ניתקתי את המאוורר מהלוח, כך שהמעבד כל הזמן על 80 צלזיוס, והמאוורר היחיד שעוד פועל במחשב הוא 120 מ"מ אחורי במארז. כמה זה מקצר את חיי המעבד? (עריכה: החזרתי את המאוורר לפעולה, המארז עצמו התחמם מהסיפור...) אני רוצה לקנות קירור עם מאוורר 120 ס"מ שיתאים גם למעבדים עתידיים של אינטל, כולל המהרה. יש המלצות? מה לגבי: Scythe Big Shuriken 2 Rev.B SCBSK-2100
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר ראינו תמונות של מעבדים שהוסר להם ה Heatspreder אבל למעבד החדש לא עשו את זה עד עכשיו, הנה תמונות ראשונות שלו : http://www.tbreak.com/forums/showthread.php?threadid=19640 אני לא יודע אם הדבר נקרא Modding אך לפי מבצעים אחרים להורדת ה Heatspreder ממעבדים ראינו עליה ביכולת הקירור ו OC גבוה יותר. ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס R9500Pro 128MB oem של חברת Sapphire בעזרתה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו בנוסף ל - Mem ול - Core אפשר לעשות OC גם ל Shaders ללא תלות. הורדה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא: Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי את הdragon orb 3 לא מזמן .. חיברתי וניתקתי בגלל הרעש .. (7000rpm) עכשיו אני מעונין לחברו שוב עם פוטנציומטר להורדת מהירות הסיבוב בימים קרים או כאשר המזגן דלוק והטמפרטורה נמוכה. המפרט החשמלי שלו הוא כזה: rated volate : 12vdc started voltage : 7vdc current : 0.5amp power input : 6.0w איזה פוטנצימטר עלי לבקש בחנות שיתאים ושיהיה עדין בשינוי המהירות ככל האפשר? ??? תודה מראש לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה רושם לי CPU 1 - 60 CPU 2 - 82 מה זה אומר ? זה טוב זה רע?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השם של הכרטיס מסך שלי כמו שכתוב בכותרת: Sapphire Radeon X1950PRO 256MB כבר לומר, לא ביצעתי שום OC! הכל במהירות STOCK. הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה: 65 מעלות בממוצע. והטמפ' של הכרטיס מסך במאמץ הגיעה ליותר מ 100 מעלות! המאוורר פועל, לא ב 100% כל הזמן, אלא רק במעלות גבוהות הוא מגיע ל100% (90 וכו"), ואני מנקה אבק מהמאורר באופן קבוע, ולא ראיתי בעיות במאוורר של הכרטיס מסך בכלל! ניסיתי לחפש בגוגל מעלות של כרטיסי מסך דומים לשלי אבל לא מצאתי כל כך. זה נורא מדאיג אותי המעלות האלה, ממש לא בא לי שהכרטיס מסך שלי יהרס. איך יכול לקרות דבר כזה? זה הגיוני בכלל? ------------------------------------------------- בכל מקרה הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Dual Core E6300 (לא בוצע…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: יודעים מה? תשכחו מ HardOCP, האתר של הבחור עם המארז המדהים: http://www.angelfire.com/indie/osman/computercase/index.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי 6600GT חדש מהאחריות אחרי שהקודם יתקלקל ושעשיתי בV-TUNER3 OC אוטומטי הגעתי ל 577\1135 עכשיו זה מסוכן? כמה שיפור זה יתן? בעיקרון אני רוצה להחזיק אם המחשב במפרט עד תחילת 2008 ככה שלא איכפת לי אם השחיקה של הכרטיס תיהיה יותר מהירה כל עוד הוא יחזיק עד אז
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-