עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aviram20,

הלוח מקסימוס 2 פורמולה כשלעצמו אמור לתת קרוב ל700 (670 אני כבר ראיתי , עם E8500 ) נכון לעכשיו הכי הרבה זה משהו כמו 4250 שהגעתי אליו .. ואני רוצה לעבור את זה מתח למעבד 1.45 זכרונות לא מגבילים. מכפלה 8 וחצי טמפ טובות.... ניסיתי לתת מתח לגשרים הפצצתי באיזה 1.8 וגם למעבד... וואלה לא עלה .. ואני לא מבין למה זה לא עובד לי .. מה 500 זה מה שהוא יכול לתת ל Q ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ברשותי הלוח הנ"ל עם הביוס האחרון מהאתר של אסוס. מעבד: E2200 יציב עד באס 340. זיכרון: 4 * 1GB של קינגסטון DDRII 800 בכל פעם שאני מעלה את ה FSB Strap מעל 200mhz (לדוגמא 266) המחשב מתכבה ולאחר מכן נכנס ללולאה של הפעלות מחדש בלי תצוגה על המסך. כיבוי בכוח ל 10 שניות על ידי הוצאת החשמל והכנסה שלו והמחשב עולה בהצלחה עם ההמהרה והSTRAP שבחרתי, בנוסף אם אני ממשיך לעבוד עם ה STRAP הגבוה מ 200 המחשב יציב והכל פועל כשורה אבל ברגע שמבצעים הפעלה מחדש מחלונות המחשב שוב נכנס ללואה של הפעלה מחדש ולא נדלק. הסיבה שאני צריך STRAP יותר גבוה מ 200 ברורה, אני רוצה מחלקים שיאפשרו לי להריץ את הזיכרון שלי ב 800 בזמן שאני מעלה את הבאס מעל 240(ב 240 אני יכול לקבל DDII 800 עם STRAP של 200 ע"י שימוש ב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני כבר חודשים נאבק עם המאוורר צ'יפסט של הלוח אם שלי, גורם לרעש מחריד. האמת שזה לא פעם ראשונה שאני נתקל במאוורר צ'פיסט קטן שעושה רעש אדיר. ניקיתי אותו עם ספריי לחץ אויר וגם שימנתי עם ספריי אחר וכך הצלחתי לפתור את הבעיה ליומיים בלבד והוא שוב פעם מרעיש. שאלתי היא מה אתם אומרים על מוצר הקירור של THERMALTAKE שבו יש שני רכיבי קירור אחד לצ'יפסט הצפוני והשני לצ'פיסט הדרומי + פנל לצד האחורי של המארז עם מתג לכיוונון מהירות המאווררים של 3 רמות. יש להזכיר שאני רוכש מארז עם סירקולציה לא טובה במיוחד וגם מתעסק עם אוברקלוק Thermaltake Extreme Spirit North & South - עולה 85 ש"ח קישור: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1899.htm אני מתלבט בין זה לבין מוצר אחר שזה מאוורר עם לד…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מרחתי משחה טרמית על המעבד וגם על המאורר הסטוק של אינטל (השתמשתי בשל זלמן, לכן לא היה בעיה ויש שיכבה דקה) (ניקיתי את הקודמת עם אציטון) בדקתי שהמאורר יציב ,עכשיו אני פותח את המחשב הטמפ' היא 60 מעלות עכשיו שהתייצבה ל50 מעלות ונשארת בה. זה צריך להיות 35 במנוחה לפחות, מה הבעיה? יש דבר שלא עשיתי נכון? תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  5. השם של הכרטיס מסך שלי כמו שכתוב בכותרת: Sapphire Radeon X1950PRO 256MB כבר לומר, לא ביצעתי שום OC! הכל במהירות STOCK. הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה: 65 מעלות בממוצע. והטמפ' של הכרטיס מסך במאמץ הגיעה ליותר מ 100 מעלות! המאוורר פועל, לא ב 100% כל הזמן, אלא רק במעלות גבוהות הוא מגיע ל100% (90 וכו"), ואני מנקה אבק מהמאורר באופן קבוע, ולא ראיתי בעיות במאוורר של הכרטיס מסך בכלל! ניסיתי לחפש בגוגל מעלות של כרטיסי מסך דומים לשלי אבל לא מצאתי כל כך. זה נורא מדאיג אותי המעלות האלה, ממש לא בא לי שהכרטיס מסך שלי יהרס. איך יכול לקרות דבר כזה? זה הגיוני בכלל? ------------------------------------------------- בכל מקרה הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Dual Core E6300 (לא בוצע…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Voodude,

סתם לשתף אתכם במצבו של מחשב שפתחתי אחרי שלא ניקו אותו המון המון זמן. כמויות מסיביות של אבק ומקרוב וזה ילדים למה תמיד צריך לנקות את עצמכם...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by oded6188,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_349 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by nivster,

שלום לכולם... יש לי את המעבד הנ"ל, ואני רוצה לנסות להמהיר אותו, אבל הבנתי שהוא מגיע נעול בפני OC. לוח האם שלי הוא ASUS 266, ויש לי מספיק קירור לדעתי בשביל המהרה (3 מאווררים אקסטרה במארז OEM, מתוכם 2 מכוונים ישירות על המעבד, ומשיגים תוצאות לא רעות בכלל). שאלתי היא איך אני עושה את ההמהרה, ואיך אני יכול לשחרר את הנעילה של ה-OC? תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הכנתי קבלים מעוגלים כמו במדריך באתר ואז חיברתי הכל הדלקתי תמחשב וזה כתב לי להכניס את הדיסקט בוט וללחוץ אנטר ולא הבנתי כי חיברתי הכל אז ככה 1. האם זה נובע מהקבלים 2. מה זה יכול ליהיות ???

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by bigdady,

איזה מאוורר מביאים כאשר קונים AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX (כלומר מה המאוור הסטנדרטי)? המאוורר SPIRE FalconRock II AMD הוא יותר טוב מוולקנו 10 או 12, והאם הוא מספיק טוב, אם אני רוצה לעשות oc?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by maor5,

שמעו היום התקנתי שתי מאווררים שאחד מקרר את הכרטיס מסך ואחד מקרר את ההארד דיסק... עכשיו רציתי לשאול עם זה יחמם את המארז ??? כי אמרו לי שזה עכשיו כול החום של המאווררים יעלו למעלה(יענו חום) ואז ישאר למעלה.. (יש לי 4 מאווררים שלוש למטה 1 מקרר תכרטיס מסך והשני את ההארד דיסק והשלישי בדלת והרביעי מתחת לספק) בבקשה עזרה!!!!!!!!! תודה לכל מי שיעזור יש בעיית חום במחשבבבב!!!!! תודה מראש!!!!!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Impreza,

יש לי את המעבד הזה עם לוח ישן של PC PARTNER וכרטיס מסך ATI RADEON 7000 אפשר לעשות עם זה משהו?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by roeiw,

מישהו שמע על הקובץ שינוי זמן תגובה של ה USB?? http://www.ngohq.com/files.php?go=giveme&dwn_id=11

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי מאוורר ג'נרי שנורא מרעיש. הוא מסתובב על 4500RPM ועושה רעש של מטוס סילון. מה המחיר הנמוך ביותר שאני אוכל להשיג מאוורר שקט?

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  15. פתחתי קודם בגיימר ורציתי לשתף אתכם D: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=433119 תהנו

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום חברים! המאוורר המקורי של האינטל שלי עושה רעש ברמות מטורפות. אני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט בהרבה. המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.67GHZ, איך אני בודק איזה SOCKET? בכל מקרה, יש לכם להמליץ לי על מאוורר שקט עד 150 ש"ח? המחשב שלי סטנדרטי לחלוטין בלי שום OC או דברים בסגנון. תודה מראש, תומר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המחשב החדש שלי כבר הגיע וכעת המחשב הישן הולך לאחייני, לפני שאני מתקין לו מערכת נקייה אני רוצה להגיש לו את המחשב שיהיה כמה שיותר מהיר, פשוט להוציא ממנו את המיץ כמו שאומרים.. מדובר ב: - לוח אם אסוס דגם P3V4X (עדכנתי לו את הביוס), יש לו ביוס של Award (מצורף תמונה להמחשה) - מעבד סלרון שהוחלף לאחר שהפנטיום 3 733 נשרף (כתוצאה מקצר חשמלי). המעבד הוא מעבד סלרון 1033 מגהרץ אך בפועל אני מצליח להגיע איתו עד 850 מגהרץ (יש 3 דרגות מהירות למכבד בביוס, 566, 850, 1033). - זיכרון 512 RAM . - דיסק קשיח 80 גיגה. אני מצליח להפעיל את מהירות השעון בדרגת ה-850mhz אך באוברקלוקינג אני מצליח להגיע גג עד 980 מגהרץ וזה ע"י שינוי של CPU/PCI Frequency בלבד ל-115 ! המכפלה שלי נעולה על 8.5, ה-Vcore נמצא…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום אנשים, אני מחפש מאוורר שאוכל לחבר לאנטק 300 שלי על הדלת (דוחף אוויר לכיוון הכ"מ). שקט הוא קריטי עבורי ולכן עד עכשיו חשבתי ללכת על ה-S-Flex 800 שדוחף 33.5CFM ודירוג הרעש שלו הוא 8.7dBA. אבל עכשיו ראיתי במחיר זול משמעותית את ה-Slip Stream 800 שדוחף 40.17CFM בדירוג רעש של 10.70 dBA. מה אתם אומרים? על מה ללכת? תודה אנשים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ariel-wainberg,

שלום רב מעוניין במאורר למעבד שיתאים לי ל: מעבד : Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 לוח אם: MSI MS-98A9 ובמידה ויש מעבד I5 אחר מומלץ עבור לוח זה אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by BigDragoon,

שלום, רציתי לדעת אם המאוורר של המעבד אמור להפסיק להסתובב? (האם זה קשור לחום של המעבד) (אצלי הוא מתחיל להסתובב ומפסיק וככה חוזר על עצמו, כל כמה שניות בודדות) המחשב שלי חדש, מעבד ולוח אם: E6300, GIGABYE DS3 ??

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום קניתי את המארז הנ''ל קודם כל תגידו אם כיוונתי נכון המאוורר האחורי מוציא אוויר המאוורר העליון מוציא אוויר ושנים בצד מכניסים זה בסדר? 2) המאווררים שמכניסים אוויר רועשים מאוד, האם ניתן להחליפם לפחות מרעישים עם שיהיו גם עם אור כחול שניתן לכבות אותו? 3) האם כדאי להוסיף מאוורר מקדימה? או שזה לא רלוונטי כי זה על הארדדיסק 4) אני מעוניןן להוסיף פאן באס שיעזור לי עם כל ה:לכבות את האורות שבמארז כשאני לא רוצה אותם, ולהגביר ולהנמיך את מהירות המאוווררים. המלצות , חוות דעת והסברים יתקבלו בשמחה תודה מראש compman112

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by prince amir,

חיפשתי כבר בהמון חנויות ואין להשיג או שהישראלי הממוצא טיפש מידי להבין אנגלית בפשוטה, אפילו בחנות מיוחדת לברגים אולי מישהו הצליח להשיג ברגים כאלו ? לידיעה : ברגיי TUMBSCREWS הם ברגים מחשב רגילים שנועדים לסגור את הפנלים במחשב אבל במקום מברג אפשר לסגור אותם ביד כי הראש שלהם גדול ועבה.

23. אין לי שמץ... אני יודע שהרבה אי אפשר... אבל בכל זאת... ומה הטמפ הנורמלית.. עם coolmaster aero7 ו thermaltake xaser3 v2000a באיזה טמפ אני צריך להפסיק תoc

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tazok,

50 מעלות בidle מעבד 38 הלוח גם בidle לא בדקתי במאמץ אבל זה ממש ממש גבוהה!! יכול להיות בגלל שלכרטיס מסך יש קירור פאסיבי והוא פולט חום בטירוף? (הוא ב80 מעלות!) זה GF3 ti200 שהלך המאוורר שלו...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by d.c.n,

שלום, אני מתלבט בין שתי קירורים שונים למעבד AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 הראשון : Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler השני : ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan איזה מהם לקחת? שיהיה גם די שקט שלא יהיה רעש שלא יהיה נעים ....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים