עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CyberBot,

מפרט בצד לא מעוניין כרגע להחליף את הקירור מספיק שברתי את החזרזיר שלי על r9 270x

• 6 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by amisha,

אני כול הזמן נתקע במהירות של 3600 מגה הרץ .... יש לי זוג מעבדים בבית אחד 2.4C ממשפחת D1 והשני 2.8C ממשפחת M0 תמיד כשאני מגיע ל 3600 מגה הרץ המחשב נהיה איטי ולבסוף עושב ריבוט עכשוי הלוח זה לא כי עם המבד הראשון זה באס של 300 ועם השני זה 257 כלומר לא הלוח חוסם את המעבד השני (עפ"י הידע שלי ..) מה זה יכול להיות ?? הזיכרון הוא גייל 3700 ואני ניסית את זה בכמה מחלקים ושמרתי להיות מתחת למהירות המותרת של הזכרונות וזה עדיין קורה ... לוח P4C800 DLX ויש דיסק אחד שמחובר ב SATA (לגשר הדרומי)

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by RenTex,

אני קונה היום מחשב מאיזושהיא חנות, היא לא עובדת עם gigabyte ורק עם אינטל ואסוס .. קיצר : q660 stepping G0 asus p5k G.skillz 800mh'z ddr2 2gb CL 4-4-4-12 עם קירור .. =] Topower 550W 8*2 cm' fans Gecube 2600Xt ddr3 .. 256mb .. Hec 6A19B WD 250aaks קיצר .. אני יקנה קירור כנראה sunbeam tuniq 120 מאוורר אחד גג 2 .. בכל מקרה, זה ספק מאוד מאוד חזק לשרתים, עם אחריות בלי בעיות .. אבל אני מפחד לעשות איתו OC .. אבא שלי קונה לי את המחשב .. ואני מעדיף את המחשב הזה מאשר להישאר עם זבל .. חחח קיצר, אם אני יעלה מתח .. אני מפחד לשרוף לעשות קצר .. עם הספק הזה .. זה לא ספק ג'נרי בכלל. ספק אחד החזקים והאמינים לשרתים. בכל מקרה, אני רוצה לשאול אם אני יוכל לעשו איתו OC ל QUAD .…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by Echo,

אני מחפש היטסינק חדש ל- XP 1700 שלי. כרגע הוא על 55 במנוחה ו-60 במאמץ. אני מתלבט בעיקר בין AX7 לVolcano 7+, אבל אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע [גם על הטמפרטורות שאתם מקבלים איתם]. אגב, התוספת של ש"ח 100 בשביל הAX7 באמת שווה את זה?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by kentaro,

*כותרת* תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by OFIRT,

שמישהו שבאמת מבין ירשום... כי כל אחד רושם משהו אחר... מה צריכה להיות הטמפ' של הלוח אם... ושל המעבד?! לאנשים שלא עושים OC! הלוח אם שלי הטמפ' שלו : 38 בלי מאמץ ושל המעבד : 56 בלי מאמץ ויש לי מעבד ATHLON XP 1800

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by KoDkOd,

שלום , לפעמים אני חושב למה צריך לסבול כלכך מהחימום יתר של ה amd לא עדיף לקנות intel וזהו?? האם ה -amd שווה את כל השטויות האלה ?!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, שברתי את הראש כבר עם הלוח הזה (ואני יודע ש GIGABYTE זה חרא של לוח לOC אז אל תענו את זה!!) אבל בכל זאת, איפה אפשר לראות כמה מתח מקבלים הזכרונות שלי?? מאחר ובביוס העלוב שלו מופיע רק 3 מצבים לבחירה (NORMAL , +0.1 , +0.2).. מה זה NORMAL ?? כמה זה?? אני יודע שהזכרונות שלי אמורים לקבל בין 2.7 - 2.8 V... אבל על כמה הם עומדים עכשיו ( בNORMAL) ..? בקיצור הבנתם את השאלה.. יש למישהו תשובה..?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by צפיחית בדבש,

המחשב שלי דלוק 20 שעות ברצף, יש לי שני מאווררים, פנטיום 4, האם עדיף לי להכניס עוד מאוורר למארז?

10. Started by soundf,

אתמול לקחתי מספק כוח שהיתקלקל את המאורר 120CM וחיברתי לו מצידו השני חיבור 3פינים למאורר ועכשיו הוא עוצמתי מידי ,אשמח לדעם האם אפשר להנמיך לו את המהירות המפרט בצד, ניסתי דרך התוכנה סמארטגרדיון ולא הצלחתי משומה FAN2 בלוח אם לא פעיל בכל מקרה אשמח לתשובה תודה

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  11. היי קניתי את הdragon orb 3 לא מזמן .. חיברתי וניתקתי בגלל הרעש .. (7000rpm) עכשיו אני מעונין לחברו שוב עם פוטנציומטר להורדת מהירות הסיבוב בימים קרים או כאשר המזגן דלוק והטמפרטורה נמוכה. המפרט החשמלי שלו הוא כזה: rated volate : 12vdc started voltage : 7vdc current : 0.5amp power input : 6.0w איזה פוטנצימטר עלי לבקש בחנות שיתאים ושיהיה עדין בשינוי המהירות ככל האפשר? ??? תודה מראש לכולם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by the kooks,

שלום. אני מתכנן לקנות BT למחשב חדש שאני כנראה אעשה לו כמה אוברקלוקיג עכשיו האם יש סוגים רבים של הקירור החייתי הזה שכל BT יתאים לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  13. אני רוצה לנקות את המחשב בפנים, יש מלא אבק וחשוב לי לשמור על הניקיון שלו, עד היום הייתי מנקה עם פן על איורור בלבד. חשבתי לקנות קצת משהו יותר רציני כמו מפוח כזה....מה אומרים? עזבו יקר או לא יקר, חשוב לי הניקיון ושמירת המחשב, זה יעשה את העבודה? זה מומלץ או לא? *הסיבה היחידה שאני מתלבט זה רק בגלל העוצמה של המפוח זה 630W שזה חזק נראה לי שלא יהרוס חלקים במחשב, לא? http://buyitcenter.co.il/items/91171

• 6 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by eyal00,

עשיתי OC לכרטיס שלי GTO2 והגעתי ל 540/1200 והכרטיס לא התחמם בכלל. הוא נשאר במנוחה על 33 מעלות ובמאמץ על 49 מעלות. הטמפ' שלו אחרי הOC לא אמורה להיות יותר גבוהה?

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  15. מה אתם אומרים http://www.1coolpc.com/monitorho.htm

16. אחלה, אז העתי לאן שאני רציתי : Vcore : 1.4125V Multiple : 8 FSB:400mhz 8*400=3.2GHZ memory 800MHZ ddr2 1:1 אממ ... כרגע אני על בדיקות, small FFt's כבר 12 דקות . .הכל בסדר טמפ' : 63/63/57/57 יציב מאוד אני קונה מאוורר השבוע אז אני יוריד עוד את הטמפ' .. עריכה: אחרי 10 שעות של בדיקת BLEND הכל תקין אני חושב שהמעבד יציב תודה לכל העוזרים !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Hack4ev3r,

שלום יש לי מעבד מסוג Athlon64 אני לא יפרט הרבה כל כך אבל זה הגינני שלאחר שפתחתי את המארז הוא 8 מעלות נמוך יותר???? כאילו המארז כזה חם? ובנוסף האם מישהו ממליץ לשים מאוורר תעשיתי מול המחשב? אני מפחד שהוא יסובב אותו מהר מידי כי יש קצת רעש של חיכוך מהמאוור של המעבד תודה מראש, טומי.

• 11 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by rkiviti,

אני רוצה לדעת האם המאוורים הבאים רועשים: 1. volcano6/7 2.tti אם כן האם יש המלצה למאוורים אחרים המתאימים למעבד athlon 1800 ושאינם רועשים. כמובן במחירים סבירים.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  19. היי חברה... הגיע הזמן לתת למעבד שלי פוש טוב כדיי שאוכל בצורה נוחה לייצב אותו על 3.2GHZ, מה שאומר שיתפקד היטב בגיימינג וזאת המטרה שלי. כמו שציינתי הקירור מן הסתם תושבת 775 התקציב שלי הוא כ200 שקלים והקירור הנוכחי הוא הALPINE 7 של AC, שפשוט לא מספק את הסחורה ולכן אני צריך קירור יותר טוב. אסטתיקה? ממש לא משנה לי... חריגות? אין חריגות, גם ככה ה200 האלה הם חריגה בשבילי. כשבתי על כמה אפשרויות, האחת היא הFREEZER EXTREME שך AC השניה היא הscythe KAMA CROSS השלישית היא OCZ Vendetta הרביעית היא Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon הביאו עצותכם, תודה .

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כתובת/טלפון/אתר, הכל יתקבל בברכה ;D ד"א, כמה נראה לכם יעלה צג 20X4, והאם אני אוכל למצוא מדריך שיאמר לי איך להלחים ולסדר את התוכנות..?

21. Started by sunsetter,

השבוע קיבלתי Fx-60 שהזמנתי מארה"ב. (המחירים שלהם ירדו דרסטית). רציתי לדעת אם למישהו יש מושג עם ה Stepping שלו סביר ל OC ? ADAfx60daa6cd lcb9e 0630tpaw Green חוץ מזה , האם למישהו יש ניסיון ב OC של FX-60 ?

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  22. אני צריך קירור טוב ברמה של הטוניק ובסכום שלו לתושבת 478 תגידו איך הקירור של Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan ומה ההבדל בין: ‏BigTyp 120 CL-P0114 ‎לזה: ‏BigTyp 120 Vx CL-P0310-01‎ ואם יש הבדלים ביניהם? אפשר להציע עוד קירורים לתושבת 478 ובמחיר של הטוניק!

• 2 תגובות
    • 404 צפיות
  23. Started by Esparco,

יש לי אינטל נורטווד 2.0GHZ הרמתי אותו ל 2.6GHZ עכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 28 ובמאמץ 42 האם זה מסוכן 42 לליבה הזאת? והזכרונות מ 266 עלו ל 347 ניסיתי להוריד אותם בביוס ל 200 אבל אין קיצר השאלה שלי אם הזכרונות יחזיקו מעמד באובר הזה והאם הטמפרטורה בסדר? בדיקת יציבות עברה בהצלחה 16MB SUPER PI

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by fachimoo,

שלום לכל החברה! יש לי ממש טמפרטורות נמוכות ואפילו אני נדהם מזה. הקירור של המעבד והכרטיס מסך הם סטוק. כל המאווררים פועלים על 100 אחוז כולל מאוררי מארז כרטיס מסך ומעבד. המארז שלי הוא AEROCOOL EXTREMENGINE 3T ולא עבר שינויים או תוספות של מאוררים. טמפרטורת חדר היא: 21 מעלות ואני גר במרכז. השוואתי את הטמפרטורות מהאוורסט ל-CORETEMP והם אותו דבר בידיוק וגם לתוכנות נוספות כמו SPEED FAN ,ביוס ועוד.... אז ככה הנה התמונות: Idle Temp CPU & GPU Load Temp CPU Only Load Temp GPU Only תגובות ושאלות אם יש. שמחתי לשתף.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by megahertz88,

היי.. בהדלקת המחשב הטמפ' היא משהו כמו 61-62, ותוך פחות מ-5 דקות (ללא עבודה) הוא מטפס ל-75 ולדעתי ממשיך לעלות. (לדעתי כי אני מכבה אותו כרגע עד שתהיה תשובה) אני צריך להלחץ? (נמדד באמצעות Everset) המעבד עם גוף קירור סטוק, ללא OC ובמארז ג'נרי שהיום נוקה מאבק. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.