אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום הגיע זמן לעשות קצת OC למעבד המתיישן שלי. קראתי את המדריך באתר, ועשיתי מה שצריך רק יש לי בעיה אחת עם התדר HT הזה, הוא תוקע אותי בOC הוא מגיע ל1100MHZ ולפי המדריך זה מה שתוקע אותי המפרט מופיע בצד, אשמח לעזרה איך אני מוריד את המכפלה שלו. תודה אריאל ***אני לא מבין כלום בOC אז מצטער אם יהיו שאלות מפגרות ***
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. אני מקבל צפצופים ממחשב פנטיום 4 די ישן. בזמן שהוא דלוק כעבור זמן מסוים של שעה ומשהו או פחות הוא מתחיל לצפצף באופן קבוע למשך 10-15 דקות עד שהוא מפסיק לצפצף, והצפצופים באים והולכים עד שאני מכבה את המחשב. לכאורה יש פה בעיה חומרתית, למישהו יש מושג מה פשר הבעיה ? תודה רבה מראש על כל עזרה שתתקבל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה שהחיישן בביוס שלי דפוק ומזייף . איך יכול להיות שהמעבד קריר יותר מהטמפרטורה הכללית במחשב ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,קניתי את המשחב מ-RSM עם המארז הזה:http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=387 בתקופה האחרונה המארז לוהט,חשבתי שכדאי להוסיף לו מאווררים. איזה מאווררים תואמים למארז הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קתודה קרה כחולה ולד 3 כיוונים ירוק איך אני מחבר אותם ולאן ואם יהיה ציורים או תמונות זה ממש יעזור תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכנן לקנות גריז טרמי מה דעתכם על זה ?????
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1581 לא יותר משתלם לקנות אותו + 2מאוור מה bt זה יותר זול והוא מציג ביצועים יותר טובים
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי OC לבאס 400 והכל עבד בסדר עד שפתאום שמתי לב שהוא הוריד לי את הבאס חזרה 266 עשיתי בדיקה ב S&M כשהוא על מהירות סטוק ועל הבדיקה הריאשונה CACHE 1 LEVEL הוא נכשל השאר בסדר מה זה אומר ? האם המעבד תקין? זה לא אמור לעשות בעיות כאלה בסטוק מה לעשות? ד.א המפרט בצד וגירסת ה S&M היא 1.8.1 BETA
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי צריך עזרה קטנה. אני עומד להחליף כמה כבלים במחשב כדי להשיג קירור טוב יותר. אני מתחיל עם החלפת הכבלים של הארדיסקים לכבלים מעוגלים, השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הכבלים? והאם לדעתכם יש עוד כבלים (חוץ משל ההארדיסקים) שכדאי שאני אחליף? חשבתי על ה Antec cobra בשביל ההארדיסיקם...שווה? תודה חברה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוורר מצד למארז הוא 25CM בערך בגודל של המארז בגודל של מאוורר עומד רגיל הבעיה הוא מרעיש גם כמו מאוורר עמוד... הוא לא חורק או משהו, פשוט שומעים בקול את ההזרמת אוויר =| כשאני מדליק את המחשב המאוורר פועל אבל בשקט, ואחרי איזה דקה שהווינדוס נדלק הוא מתחיל לעבוד חזק מה לדעתכם כדאי לי לעשות? המחשב חדש קיבלתי אותו יום חמישי, והוא התחיל פתאום להרעיש ככה בערך שלשום. האם כדאי לפנות לחנות? הורדתי גם תוכנה SPEED FAN אולי שמה אפשר לעשות משהו? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מערכת קירור מים של DD ואני מעוניין להוסיף בלוק קירור מים לזכרונות ?DDR II 533? - ?512MB Kingston? . השאלה כמה O.C אני יכול לעשות להם, עד איזו טמפ' ואיך ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה, לא בוצע שום OC. התוצאות שקיבלתי: 3DMark - 13535 PCMark - 6867 מערכת הפעלה WIN7 32BIT 4GB (3.5) RAM האם זה בסדר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך כנראה לקנות בקרוב את הקירור לכרטיס מסך של ארקטיק קולינג (VGA Silancer) ומקבלים איתו משחה תרמית. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בAS5 או שהמשחה שמקבלים מספיק טובה? ועוד שאלה קטנה, שמעתי כמה דברים לגבי שיוף הבסיס כי הוא לא טוב כל כך או משהו כזה, מישהו מוכן להסביר לי על זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היטסינק חדש למעבד אני לא עושה OC אני קונה בגלל שה AMD 2400+ שלי הגיע ל60 מעלות וטיפה יותר אני מחפש משהו טוב אבל גם שלא יהייה לו רעש של מטוס בתקציב של 200 שקל גג. כמה דברים שניסיתי: מה יותר טוב ה- silent tower http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6681 או ה- Thermalright ALX-800 +Vantec Uv 80MM http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4335 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5112 אם יש עוד אפשרויות טובותאז אתם יכולים לתת לי? תודה, טל.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לעלות את הבאס של הזכרונות מעל 137 לעזאזל? אחרי השמירה של ההגדרות והיצאה מהביוס הוא עושה ריסט ונכנס לביוס עם הגדרות הבררת מחדל מפרט יש בחתימה ובנוסף יש לי שני כרטיסי רשת של אינטל 10\100
-
אני רוצה להוסיף למארז שלי 2 מאווררים, אחד מקדימה 80 מ'מ ומאחורה 120 מ'מ. אם לדים והכי שקטים שאפשר בתקציב 120 על 2 המאווררים... חשבתי על Thermaltake ועל Sunbeam ... אז תמליצו לי מה יותר טוב ! (המאווררים בשביל חבר שלי) תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי היום עם ספק כח משתנה למתח עד 36 וולט האם המאוורר שמתח ההזנה שלו 12 וולט מחזיק מעמד אורך הניסוי ארך כ 1/2 שעה והפעלתי את הספק על מתח מקסימלי המאוורר לא נישרף אך הרעיש מאוד (בגלל סיבוב הכנפיים) מעניין אם הייתי מחבר אותו למד סל" ד של הלוח לאיזה מהירות הוא היה מגיע ניתן לבנות ספק למתח של 36 וולט ע"י שימוש בשנאי של 24 וולט וישורו עם גשר דיודות וקבל אלקטרוליטי במוצא על כל אמפר של זרם יש לשים קבל של 1000 מיקרו פרד (אם אתה מתכנן ספק של 3 אמפר יש לשים קבל של 3000 מיקרו פרד ושים לב מהו המתח המקסימלי של הקבל) כמובן גם צריך לקנות שנאי עם אמפרז' מתאים וגשר דיודות עם מתח וזרם תואמים (הערכים של הקבל וגשר הדיודות צריך להיות גבוה במקצט מהערכים של הזרם ומתח) קחו בחשבון שהמאאוורר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד P3-800, לוח אם ASUS CUSL2 היום בבוקר בזמן ששיחקתי במחשב שמתי לב שלפתע הוא מאט בצורה מחרידה. הבנתי ששוב נדפק המאוורר שקניתי לפני כחמישה חודשים ולאחר שהתקנתי את תוכנת ASUS PCPROBE גילית שהטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 78 :-/ ובמצב מנוחה היא 58 :'( . בנוסף המארז שלי מאוד יפה 8) אבל קטן וצפוף כך שהאיוורור שם לא משהו.... אני צריך שתמליצו לי על איזה מאורר לקנות ואיזה משחה תרמית (איך למרוח אני יודע כבר תודות למדריך באתר ;D ) או כל רעיון שעולה לכם בראש. אהה, ויש לי תקציב של 50 ש"ח לסדר את העיניין (כן זה לא הרבה... אבל מה לעשות אני בצבא ) אשמח לקבל את הצעותכם בהקדם האפשרי ... בתודה,
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כבר הרבה זמן אני חושב איך לשאול את השאלה זהו. יש לי את המפרט הנ"ל <----- והאוברקלוק והכל עובד אך יש רק בעיה קטנה אבל ממש מציקה ברגע שאני מבצע RESTART לא ממשנה ממה ( ידני או אחרי התקנה של משהו) המחשב לרוב (1\100 שכן) לא עולה פשוט נשאר במסך שחור מדבר קצת אם עצמו ולא יודע מה הוא בדיוק עושה אבל אחרי זה יש כזו פרוצדורה של כיבוי לחקות 10 דקות ורק אז הוא שוב עולה רגיל בלי אוברקלוק האוברקלוק מתאפס ""||||| כל פעם אני צריך לעשות את זה אם אני עושה RESTART אם אני פשוט מכבה רגיל ואז מדליק כמובן אחרי 2-3 דקות זה עובד חלק. מה אפשר לעשות? למה זה קשור? האם יש לזה פתרון? !"תודה רבה! מראש לעוזרים !"
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OC ל-Pentiume D805 מ-2.66GHZ ל-4.1GHZ (קירור מים)! והזיכרון עלה למהירות של 820MHZ. ראיתם במקרה את הכתבה הזאת? http://www.tomshardware.com/2006/05/10/dual_41_ghz_cores/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הינה התמונה הקשה חייב המלצה לקירור דחוף שיתאים לכרטיס , הדגם המדוייק שלו Palit 6800gs 256m AGP 8x בזמן שאני משחק גם יש בעיות בטקסטורה , כל מיני חלקים מהתמונה נעלמים או שקופצים כל מיני פריטי טקסטורה בזמן המשחק משולשים וכל מיני דברים ,זה בגלל החום ? אני מחפש קירור שיעשה תעבודה המינימום כסף ומינימום רעש , תקציב: 100-300 אלא אם ישכנעו אותי שיש משהו ששווה השקעה יותר גדולה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי אתמול את המערכת קירור הנ"ל בשביל המחשב שלי כדי לבצע OC וזה ממש מפחיד אותי במלו מובן המילה מהרגע הראשון שקיבלתי את זה ב KSP ראיתי את הגודל הענק הזה ופשוט נבהלתי! לא ר שהוא נראה מפחיד בעיקר בשביל תושבת ה LGA775 (4 קליפסים וזהו) אלה גם שהוא נוטה לצד בגלל הגובהה שלו (נראה לי שזה מתאים רק למארז שיושב ולא עומד) ניסיתי לקשור את החלק העליון שלו לקורה של המארז וכל נגיעהקטנה משנה מידית את הטמפרטורות. מה האפשרויות שלי כדי שהוא ישב כמו שצריך ושאני אוכל לישון בשקט שגם אם המחשב יקבל איזה מכה קטנה אז שהלוח והכרטיס מסך ישארו שלמים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוכרים דרימילים בישראל ? אני מאזור הצפון...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב Intel P-4 2800 64bit 1MegaCach לוח אם ?P4S800-MX SE s478, SiS 661FX, VGA, SATA? של Asus זיכרון 512 DDR, כונן 80GB וכ'ו... מארז פשוט.. קניתי את המחשב במעבדת מחשבים.. הביא את המארז הכי פשוט שלו, שאותו גם שם לכל מי שהוא מרכיב מחשב... בכל מקרה.. הרעש מאד מפריע לי .. כי אני צריך הרבה שקט למחשבה וריכוז שאני על המחשב... אני פשוט חייב להפוך אותו ללא נשמע.. כמו מחשבתי הHTPC למינהם שלא שומעים כלום.. מוכן להשקיע כסף עבור זה.. אבל בכמה שפחות לא מעבר ל500 שקל..(וגם 500 שקל זה הגזמה.. אני רוצה בכמה שפחות..) אשמח לקבל ממכם חוות דעת מה אני צריך לעשות.. איזה מאוורים לקנות, איזה להחליף וכ'ו... תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-