אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו בבקשה יוכל להביא לי ספק חזק ... אני צריך אותו לשעה אחת, לבדוק אם זאת הבעיה שלי באובר קלוק אני גר בפ"ת(אני יכול לבוא גם אל מי שמוכן ר"ג והסביבה) אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד מאוד תודה יונתן
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם ניתן להשתמש במשחה הטרמית שהגיעה עם המעבד (במקרה שלנו BARTON 2500) בשביל להדביק את צלעות קירור לזכרונות של כרטיס מסך ? ואם זה אפשרי זה לא גורם נזק , נכון ? 2. אמממ...על איזה צד מדביקים את הצלעות קירור על הזכרונות ? בצד שיש בו את הסינק של הליבה , לא ? ועוד שאלה קטנה : האם כדאי לשייף את הצד החלק של צלעות קירור ? ואם כן , עם מה ? נייר זכוכית ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים כמו FALLOUT 3, אחרי כמה דקות המחשב מאתחל את עצמו בגלל חימום יתר. הכרטיס מסך מגיע ל- 75 מעלות. בשימוש רגיל במחשב זה נע בין 70 - 75 מעלות. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTON כרטיס מסך: GIGABYTE 8800GTS 512MB DDR3 יש לי מאוורר שמוציא אוויר מתחת לספק (ועכשיו שמתי לב שהוא לא עובד....) והמאוורר ניקיתי את המחשב מאבק אתמול אבל זה לא עזר כל כך, האם יש ערכות ניקוי למחשב? (לא מצאתי בחיפוש) ואם אין או יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב? (אין לי שואב אבק) ואיזה קירור עדיף לי לקנות? אבל אני צריך משהו באמת טוב! כל הקירורים שמצאתי הם בשביל 8800GT ואני לא יודע אם זה מתאים גם לזה. …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב את המפרט הבא לגיימינג ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD וכרגע אני מתלבט לגבי קירור מתאים עבור אוברקלוק של המעבד ל-4.2GHZ. כרגע קיבלתי הצעות ל-COOLERMASTER HYPER 212 PRO, ו- ANTEC KUHLER FLOW משתי חנויות אבל אני לא כל כך מבין בקירורים ולכן אשמח לחוות דעת לגבי המאווררים הנ"ל עבור הצרכים שציינתי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 3000 פרסקוט על ASUS P4P800 DELUX. בזמן האחרון המחשב שלי מתכבה בפתאומיות.פתחתי לראות את המאווררים (מאוור מעבד סטוק,מאוורר מארז קידמי) כולם עובדים כמו שצריך. ניסיתי להפעיל את המחשב ומערכת הכריזה (P4P DELUX) הכריזה שמחשב חם מידי. נתתי למחשב קצת זמן והדלקתי אותו. ביצעתי בדיקת חום בתוכנת PC PROBE של ASUS ומצאתי שחום המעבד עומד על 94 C!! לעומת זאת חום הלוח הוא 28 C. סגרתי את המחשב לכמה זמן,הדלקתי ומדדתי חום שוב הפעם 54 ועלה תוך כמה דקות ל61 והמשיך לטפס למעלה תוך שניות. והלוח 28 C כל זה כשהמארז פתוח. בקיצור אין לי ספק שהקריסות הם מהחום למרות שאני לא מאתר בעיית קירור. החלטתי לקנות מאוור מעבד חדש. אני מחפש המלצה על משהו בתקציב של 150-180,שקט,ומקרר טוב. בנוסף אני כנראה אקנ…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבצע OC למעבד ואולי בהמשך גם לכרטיס מסך שלי, בינתיים הייתי רוצה להתמקד ב2600K שלי שרוצה להגיע ל4.5GHZ , עכשיו אני נמצא במצב כזה. עכשיו אני רוצה להגיע לתדר הזה איך אני עושה את זה דרך הEFI ? הבאיוס הזה מאוד מסובך בשבילי ואני כמעט ולא מבין שהם כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם - המליצו לי להעביר את הדיון מפורום תקלות חומרה לכאן. מפרט המחשב הראשי מצוין בקישור ליד. יש לי תופעה חוזרת של פגיעה במידע המאוחסן על הכוננים הקשיחים שלי. שני הכוננים הם חדשים של( WD (Black+Blue לאחר בדיקות רבות ונסיון עם מספר כוננים קשיחים אני משתכנע שישנה בעיה בהעברת המידע במחשב ולא בכוננים עצמם. יש לציין כי זה חזר על עצמו גם ב XP וגם ב RC של WIN7. זו הודעת השגיאה במציג האירועים של חלונות7. (The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume). לאחר הרצת CHKDSK חלק מהמידע לא ניתן לשחזור, כולל קבצי מערכת וREGISTRY. יש לי שתי שאלות: 1. כיצד ניתן לגלות את מקור הבעיה? 2. האם תוספת מתח בגשר הצפוני \ הדרומי תעז…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כבר הרבה זמן אני חושב איך לשאול את השאלה זהו. יש לי את המפרט הנ"ל <----- והאוברקלוק והכל עובד אך יש רק בעיה קטנה אבל ממש מציקה ברגע שאני מבצע RESTART לא ממשנה ממה ( ידני או אחרי התקנה של משהו) המחשב לרוב (1\100 שכן) לא עולה פשוט נשאר במסך שחור מדבר קצת אם עצמו ולא יודע מה הוא בדיוק עושה אבל אחרי זה יש כזו פרוצדורה של כיבוי לחקות 10 דקות ורק אז הוא שוב עולה רגיל בלי אוברקלוק האוברקלוק מתאפס ""||||| כל פעם אני צריך לעשות את זה אם אני עושה RESTART אם אני פשוט מכבה רגיל ואז מדליק כמובן אחרי 2-3 דקות זה עובד חלק. מה אפשר לעשות? למה זה קשור? האם יש לזה פתרון? !"תודה רבה! מראש לעוזרים !"
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעיה שמטרידה אותי - הטמפ' במחשב שלי מאד גובות מסיבה לא ברורה! רק היום ניקיתי את המחשב ביסודיות מאבק, פתחתי כמובן את המארז, ניקיתי את כל האבק מהלוח, מהסלוטים, הוצאתי את הכרטיסים, פירקתי אותם לכל הגורמים, ניקיתי שם, ניקיתי את המעבד, צלעות קירור, הארד דיסק - הכל! אפילו סידרתי סירקולציה נורמלית, יותר זרימה... כל המאוורירים עובדים, אחד ג'נרי של אינט על המעבד, אחד כמובן על הכרטיס, ואחד 80מ"מ שמוציא אוויר מאחור... אך עדיין, אחרי מאמץ קטנטן, של ICQ + אחרי ( CS:CZ (Counter-Strike Condition Zero, שלא נחשב למשחק כבד בכלל... אפילו לפני זה, כשרק הפעלתי את המחשב, זה לא היה הכי קריר... חשוב לציין שפעם זה לא היה כך... הנה לינק לסקרינשוט: http://img19.imageshack.us/img19/7843…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העלתי את הבאס ל 200 ויש לי לוח אם של ABIT עכשיו ניכנסתי בביוס ל מקום של הזיכרון ושם אני יכול לשנות מי אופטימל לטורבו ויש הגרסיב אני צריך גם לשנות את זה ? ואם כן אז לאיזה לשנות ןלאחר שעשיתי OC המעלות של המעבד הם 38 במנוחה ובעבודה 48 זה טוב? ומה לעשות אם הזיכרון ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מסוג AMD 1100 עם מאוורר COOL MASTER שנותן למעבד שלי להגיע ל 54C ויש לי רק מאוורר אחד בספק ומאוורר ל-GEFORCE. החום, לפי מה שכתוב לפחות ב-BIOS במארז עצמו היה 35 מעלות...אבל עד שלא הורדתי את המכסה, המחשב היה נתקע כל פעם שהמעבד היה מגיע למקסימום. הבנתי שכדאי לקנות מאווררים נוספים, אבל אני לא יודע איזה עדיף לקנות, ואיפה הם אמורים להיות מותקנים, ואם המותג חשוב, אם כן, איזה עדיף? תודה, CNTAX
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי באשכול מסויים, שP5B דלוקס למשל לא יכול לעבור את ה-370 באס אם לא מגדירים לו את התזמוני זכרונות ידנית. יש לי DFI אינפיניטי 975X ואני לא מצליח לשבור את ה-360FSB, יכול להיות שזה בשל העובדה שאני מגדיר את הזכרונות כAUTO בכל הפרמטרים חוץ מהחלק של היחס שאותו אני שם על DDR-400 בכדי למנוע מצב שהזיכרון הוא המגביל? עוד שאלה, יש לי זיכרון TWINMOS 667MHZ 5-5-5-15, אם אני מגדיר לו תזמונים ידנית, על כמה כדאי לי לקבע אותו? אני מניח שצריך תזמונים גבוהים יותר מהסטוק בכדי למנוע אפשרות שהם מגבילים, אבל אשמח לתשובה יותר רצינית ממישהו שמבין יותר ממני. שאלה אחרונה, האם יש סיכוי שהמעבד שלי דורש יותר מ-1.40V כדי לעבור POST ב-370FSB? נשמע לי קצת הזוי, אבל בכל זאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים :-) אני רוצה לשנות את הצבע של הנורה בפלופי שלי.. יש לי מלחם ואת הלד עצמו, מישהו יכול בערך להדריך אותי איך להלחים או להביא לי לינק למדריך ? תודה רבה לעוזרים, פשוט מעולם לא נגעתי במלחם זה נראה לי מפחיד :-) -הילה-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
FARCRY על 1600 הגדרות MEDIUM לא זז לי משהו ... כרגע הכרטיס אצלי על 700 ליבה זכרון 1000 כמה שאלות : הגברת הזכרון (לא הליבה CORE) בכלל עושה משהו ? עם VMODE לכמה אפשר להגיע מ700 ? והאם זה שווה את ההתעסקות \ יורגש הבדל בפועל בעין במשחק ? כרגע במשחק המעלות על 80 - לכמה יעלו באיזור ה 800 לאחר הVMODE ? שאלה נוספת אני עם 8.11 - איך אני קובע שבמאמץ הכרטיס יפעל על 60 ולא 20 אחוז כמו שאני שם לב שהקאטאליסט עושה ? (במשחק למשל) ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה מעלות יוריד לי יותר הMX-3 מהMX-2 ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני לא מצליח לעבור את ה 2.7 מקור 2.4 המפרט שלי הוא E6600 2.4 OCZ 1GB 1066MHZ 5-5-5-15 X 2 MSI P35 NEO-F WD 320GB SATA WD IDE 160GB SAMSUNG T220P SPIRE 550W HD4870 POWERCOLOR 1GB 800/920 WINDOWS VISTA X86 הגעתי לתוצאה מאוד נמוכה ב 3DMARK VETAGE 7223 והגעתי למסכנה שאוליי המעבד עושה לי צוואר בבקבוק ואני חייב להגביר את המהירות. התחלתי בביוס להגביר את ה FSB ל300 במקום 266 ובתזמונים SPD עשיתי 5-5-5-15 ,כמו שכתוב לי על הכרטיס. לא נגעתי במתחים, כל המתחים היו על .AUTO ביטלתי את ה INTEL EIST ואת ה SPRED SPACTOM , משהו כזה. הרצתי OCCT 3.0.1 והבדיקה רצה 5 דקות סבבה ,הפסקתי והעלתי עוד קצת עד 2.8 , הפעלתי OCCT ,קיבלתי מסך כחול. העלתי את …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD64 במארז (box) ואני מעוניין להרכיב אותו ראיתי שבתחתית גוף הקירור כבר קיים איזשהו חומר צמיג. האם זוהי משחה טרמית והאם ניתן להסתפק בה ואין צורך למרוח עצמאית משחה טרמית בין המעבד לגוף הקירור?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 1.7 ובעומס הוא קופץ ל 60 מעלות דרך אגב התמפרטורה של הלוח די יציבה 43-46 אה...זה בלי OC
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שלי, רק שהגוף קירור שהזמנתי יגיע בשלב מאוחר יותר אפשרי להתקין את הקירור סטוק ללא משחה, למשך שבוע ימים? זה פוגע איכשהו במעבד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כול פעם שאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט המחשב נידלק לשניה ואחרי זה מיתכבה ל2 שניות ואחרי זה נדלק שוב. יכול להיות בגלל OC ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו המפרט שלי בחתימה... יש לי 1200-1300 שקל לקניית רכיבים לאוברקלוק. מהארץ ומהאתר www.compusa.com כי בן דוד שלי יהיה שם ויוכל להביא לי מה שאני רוצה. אני בטוח קונה זיכרון חדש כנראה 512mb HyperX3200 2-2-2-5 אם לא אז משהו של ocz או את הvitesta זה יעלה לי 550-600 שקל.(אל תדאגו מאיפה שאני קונה) עכשיו ההתלבטות אם לקנות מערכת קירור מים BIG WATER + ספק כח חדש כנראה טרמלטייק 410w(יד שנייה) או לקנות הארד דיסק חדש ב-400(אני צריך אחד חדש ומהיר נורמלי) וספק כח טרמלטייק 410. ב-2 האפשרויות אני מצרף כמה כבלים ואיזה תאורה.. באיזה 100-200 שקל בערך. אני מתלבט כי יש לי קירור אוויר טוב sk7+sf2 פשוט עושה רעש,ויש לי הרבה אבק בחדר ואני לא יכול כל הזמן לנקות את ההיטסינק ולמרוח ממשחות כי אין לי כ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שה-OC הזה אפשרי בלי הרבה בעיות, אם כן, איזה קירור יהיה מתאים ובאיזו שיטה לעשות את ה-OC בתודה מראש לעוזרים 8D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי אבל, ניסיתי להעלות אותו ל220 בזיכרון אבל הוא לא יציב ועושה לי מסכים כחולם אז אני לא יודע איך אני יכול לעשות? תעזרו לי בבקשה, ואני לא מבין כלום מכל האשכולות אחרים אז אל תגידו לי לחפש תודה רבה לעוזרים תמונה- http://www.rar.co.il/files/eMule-1135261136.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/articles/oc_cebit2008/ ביקרתי מטעם האתר בתערוכת המחשבים CeBIT, ומה אומר לכם? הייתה חגיגת אוברקלוק שכמותה לא ראיתי. אם תסתכלו טוב בעמוד השני, תוכלו לראות תמונה(לא ממש מחמיאה) של עבדכם הנאמן מוזג LN2.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב Intel P-4 2800 64bit 1MegaCach לוח אם ?P4S800-MX SE s478, SiS 661FX, VGA, SATA? של Asus זיכרון 512 DDR, כונן 80GB וכ'ו... מארז פשוט.. קניתי את המחשב במעבדת מחשבים.. הביא את המארז הכי פשוט שלו, שאותו גם שם לכל מי שהוא מרכיב מחשב... בכל מקרה.. הרעש מאד מפריע לי .. כי אני צריך הרבה שקט למחשבה וריכוז שאני על המחשב... אני פשוט חייב להפוך אותו ללא נשמע.. כמו מחשבתי הHTPC למינהם שלא שומעים כלום.. מוכן להשקיע כסף עבור זה.. אבל בכמה שפחות לא מעבר ל500 שקל..(וגם 500 שקל זה הגזמה.. אני רוצה בכמה שפחות..) אשמח לקבל ממכם חוות דעת מה אני צריך לעשות.. איזה מאוורים לקנות, איזה להחליף וכ'ו... תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-