עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by oreinis,

אני משתמש בתוכנה everest לבדיקת טמפרטורת המחשב והוא כותב על המעבד שלי 5 טמפרטורות שונות: CPU 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #1 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #2 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #3 64 °C (147 °F) CPU #1 / Core #4 62 °C (144 °F) על מה להיסתקל בעיקר (זה במנוחה).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gshhar,

המפרט שלי הוא AN7 בארטון 2500 לא נעול קורסייר 2X256M 3200 ANTEC TP 430 בבאס 200 המחשב עובד מצויין אבל כשאני מעלה ל-202 יש מסך כחול וריסטרטים כל הזמן. העלתי את המתח עד ל-1.75 אבל זה לא עוזר. נ.ב יש לי בעיה עם התוכנה פריים 95. אני פותח אותה ולוחץ על STOP ואז ב-OPTIONS לוחץ על TORTURE TEST אבל זה מפסיק אחרי דקה בערך. מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yoav9,

דבר ראשון, מי שלא קרה את קורות המודינג האחרון שלי (החלפת המארז) אז שילח בבקשה ללינק המצורףהעברת מארז-למה לא לעשות את זה בבית: בקיצור שמנו את הhardcano 2 וחיברתי אותו מתחמת לhsf ליד הליבה של המעבד (לא על) ומאחורי הליבה של הכרטיס גרפי (hercules ti-500) עכשיו בחדר שלי יחסית חם, אני לא יכחיש, אבל ככה, על המעבד כתוב שהחום שלו הוא בסביבות ה38-40 מעלות לעומת הכרטיס הגרפי שעומד על 51 מעלות בערך! וזה ביחד עם crystal orb וas3... ובלי oc, עכשיו אני מודה שחדר חם, אבל המארז שלי מנפוצץ במאווררים (92 מ"מ שקוף בצד, אנטק סיקלון בלוואר ו6 מאווררים אחרים) אז זה נראה לי הרבה, כמובן שגם עם oc אני לא מצליח במיוחד... עכשיו לשאלה, זה נורמלי? החדר שלי חם מדי? הhardcano טועה... שמתי את הבודק טמפ' …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הוצאתי את הפלופלור של המאורר בשביל לצבוע (צבעתי בכתום זוהר באולטרה)... http://rotter.net/User_files/nor/3d96d1095d2f1aae.jpg הוצאתי את הפלופלור .. בשביל להוציא את המאוורר הייתי צריך להוציא מין אום כזה קטן (לא הברגה ... משהו אחר) ושהוצאתי הוא התעקם ונשבר ולא חשבתי שיש לו חשיבות ... אבל עכשיו שאני מכניס את הפלופלורר ומתחיל לסובב הוא יוצא לבד :-\ יש איזה פיתרון לסדר את זה ? כי אין לי את האום הזה יותר ... מה לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by chipset,

השאלה שלי היא כזאת: אם מחברים מאוור מסןג SMARTFAN ישירות ללוח אם אם 3 פינים האם הוא יכול לשרוף אותו?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ערב טוב. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הארדיסק שמחובר דרך usb?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ggeell,

ערב טוב , עם המחשב החדש שרכשתי שבוע שעבר , שידרגתי את הקירור למעבד מסוג SCYTHE SAMURAI Z צרפתי לינק למוצר . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4200 המאוורר של הקירור לגמרי לא שקט (זאת לאחר בדיקה שנטרלתי את המאוורר מארז) . השאלה , האם אפשר לדעת האם זה הרעש שהוא אמור לייצר או שאולי זה מוצר פגום ? כמו כן , האם יש תוכנה שיכולה לבדוק רמת רעש כדי לאמת מול נתוני היצרן והאם ישנה תוכנה שאיתה ניתן לכוון את עוצמת המאוורר (אולי ייתכן והמהירות מירבית ולכן הרעש..לא יודע) תודה למי שעוזר.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by CnTaX,

שלום, יש לי מחשב מסוג AMD 1100 עם מאוורר COOL MASTER שנותן למעבד שלי להגיע ל 54C ויש לי רק מאוורר אחד בספק ומאוורר ל-GEFORCE. החום, לפי מה שכתוב לפחות ב-BIOS במארז עצמו היה 35 מעלות...אבל עד שלא הורדתי את המכסה, המחשב היה נתקע כל פעם שהמעבד היה מגיע למקסימום. הבנתי שכדאי לקנות מאווררים נוספים, אבל אני לא יודע איזה עדיף לקנות, ואיפה הם אמורים להיות מותקנים, ואם המותג חשוב, אם כן, איזה עדיף? תודה, CNTAX

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yakir4u,

Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler אני מחפש בגדול מאוורר שקט שאני לא ישמע אותו ושיתן לי קרור טוב תחת OC בינוני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kfirbep,

הרכיבו לי מחשב והייתי רוצה לדעת עד כמה הוא שקט(מ1-10) תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by סאונד בראש,

שלום לכולם רכשתי לפני כשבוע 9800GX2 משומש במחשב שלי יש לי קירור מים ואני מעוניין לקנות בלוק קירור לכרטיס מסך כידוע לכם כרטיס זה מורכב משני כרטיסים בעלי שני ליבות ובלוק סטנדרטי לא מתאים אחרי חיפוש באינטרנט מצאתי חנויות בחו"ל שמוכרות במחיר שערורייתי של 170$ או 130 יורו לפני משלוח ומע"מ בעיקרון אני מחפש חנויות פה בישראל שמוכרות ובמידה ואין , חנויות ששולחות לישראל ובמחיר נורמאלי תודה מראש איתי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by KoM,

ניסיתי משהו שהצליח לי על הפנטיום 3 450 באוברקלוק, ונראה לי שהצלחתי גם על הסלרון - קירור פאסיבי !!! כן, הוולקנו 7 עובד כרגע בלי קירור אקטיבי בכלל !!! הכל יציב באוברקלוק ל1430... 43 מעלות על המעבד, אבל אפשר להוריד את זה כי המאורר עדיין תלוי על ההיטסינק ! אם אני אצליח אני עוד אצתן לעצמי ח"ח... אני חייב להמשיך לבדוק את זה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yosi_711,

קיבלתי את התוצאה הנ"ל לכרטיס 6600GT PCIE זה נראה לי קצת נמוך לא?אם אפשר חוות דעת שלכם... נ.ב הכרטיס לא מומהר...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שאלה של מישהו שלא מבין (אבל גם לנו צריך לענות...) אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה קצת על הקטע הזה של המשחה התרמית. שמים אותה בין המעבד לצלעות הקירור, נכון? היא אמורה לשמש בתור דבק ביניהם או משהו כזה? נגיד שאני רוצה להוציא את צלעות הקירור, לנקות אותם, ואז להחזיר - אני צריך לשים משחה תרמית נוספת? להוריד את הישנה ואז לשים? או שהמשחה הקיימת עדיין עושה את העבודה גם אם מוציאים את צלעות הקירור ואז מחזירים? יש לי בעיה שבשביל להוציא את המאוורר שעל המעבד אני צריך להוציא את כל גוף הקירור, אז אני רוצה לדעת אם אני יכול להוציא הכל ולהחזיר או שזה קצת יותר מסובך מזה וכולל התעסקויות עם משחה תרמית שצריך לדעת איך למרוח. מן הסתם בכרטיס המסך זה גם כן ככה, ודווקא נראה לי חשוב לנקות אותו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי מעבד TRAY, אני רוצה לשים לו קירור חזק לאוברקלוק בין 200 ל300 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rikimaru,

אז כמו שאתם רואים בחתימה/מפרט זה המפרט שאיתו אני מנסה לעשות OC, לוח האם ABIT מגיע עם תוכנה מיועדת ל-OC שנקראת UGURU הבעיה היא כשאני מנסה לעשות OC איתה אני בקושי ואני מדגיש את הבקושי ל-2.6 כי כל דבר אחר לא יציב מאחר והמערכת פשוט ניתקעת, אני יודע שמומלץ לעשות OC מהביוס אבל גם כאן אותם התסמינים ופה זה יותר מעצבן כי אז המערכת אפילו לא מגיע ל-POST ואני צריך לאפס את הביוס, אני יודע שאין לי זכרונות משהו אבל עד כדי כך שאפילו ל-3.5 אני לא יכול להגיע.. ד"א המעבד מגיע לטמפ' של 45-47 לפי EVERST תקין?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The Ripper,

אני רוצה לקנות קירור למעבד וחשבתי על הנינג'ה הבעיה שאין באף מקום מאוורר 120 שקט יש רק ג'נריים או TT שהם רועשים, והוואנטק ה"נסתר" שלא עושה את העבודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקי אני שומע את זה הרבה והבנתי את העיקרון שלה.. אבל מה היא באמתר ממה היא מורכבת?! ולמה היא חשובה כלכך!? ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by miky,

חברה אני רוצה לבנות מערכת קירור מים אבל אני לא יודע איך לבנות את הבלוק אתם יכולים למצוא לי מדריכים (המדריך בתחרות המדריכים לא מצא חן בעניי ובלוח שלי אין חורים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro ותוכנה ל OC v-tuner אני רוצה ליפתוח חלק בתוכנה שנותן אופציה של סל"ד וחום של הכרטיס אך עושים את זה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הצלחתי להגיע ל-2.88 גיגהרץ בלי הגדרות ביוס מיוחדות (העלאת מתח ל-1.35V ובאס של 288 במכפלה 10X). בדקתי באמצעות Core Temp ואורטוס והנה התוצאות: במנוחה - 43 מעלות ל-2 הליבות. במאמץ (הפעלת אורטוס ב-Blend Test) - לאחר 5 דקות של ריצה הכי גבוה שהליבות הגיעו זה 63 מעלות (ורוב הזמן זה נע בי 59 ל-61). איך הטמפרטורות? יש מקום לעלות עוד ? יש לבצע עוד בדיקות ? (בתוכנות שונות?)

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הכל הלך מצויין עד שהגעתי ל-250fsb וכעת אני נדרש להעביר את מכפלת ה-ht ל x3 על מנת להימנע מבעיות.... אבל הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט ב-x3 (255 260 הבאס בזמן שאני מנסה לעבור מכפלה) לא משנה מה אני יעשה אפילו הורדתי עוד מהתדר של הזכרון והוספתי מתח למעבד שלא צריך בכלל...כלום לא עוזר. עד שלבסוף ניסיתי להעביר לx2 לראות אולי זה פאק בלוח או איזו נעילה ומה שמוזר שב x2 המחשב כן עלה והכל עבד מצויין???! למה הלוח לא נותן לי לעבור ל x3 מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש .. :-\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by EL-DiABLo,

אז הנה האוברקלוק הראשון שלי מ2.66 ל 3.00 ללא אמצעי קירור נוספים. הלוח של [glow=red,2,300]MSI (6743) 865MG2[/glow] ,העלתי את האפ אס בי מ133 ל150 המכפלה היא של 20. טמפרטורה במנוחה:32 במאמץ:43 מתח 1.5 (אני לא יודע אם כדאי לשנות כי זה היה ככה) מממ זהו אני חושב.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PROSK8,

שלום אני חדש באתר הזה וזה אתר מושקע מאוד ויפה ואני רוצה להמהיר את כול המחשב והנה המפרט מעבד של פנטיוםארבע רגיל NOWDWOD של 2 GHZ כרטיס FX5200 והזכרונות של בעצם אני לא יודע איזה ואני יודע שזה גרוע ויש לי עוד מלאה מחשבים יותר מאיזה 200 מחשבים חדשים אבל לא כולם עובדים ואני רוצה להמהיר את המחשב הזה למשהו כי זה המחשב הראשון שלי ואחרי שקניתי כמה פשוט שחכתי ממנו ואני רוצה להמהיר אותו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by swisaman,

ברשותי מארז CM590 עם 2 מאוררים שבאים איתו(אחד מקדימה ואחד מאחורה)ועוד 2 שהוספתי(אחד למעלה ואחת בצד). אני רוצה להחליף את כל המאוררים לחדשים ושקטים שיקררו יותר טוב את החלקים. במאמץ המחשב עושה דיי הרבה רעש ואני רוצה לצמצם את הרעש כמה שיותר עד שאחליף למארז שקט יותר.(בנתיים אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך קודם ואז למכור את הישן ולהוסיף עוד כסף למארז שקט) אני מעדיף לקנות מKSP,בעקרון אני רוצה המלצה ל5 מאוררים,4 על המארז ואני גם אחליף את המאורר שעל המוגן 2 לאחד שקט יותר וחדש. לא רוצה לעבור את ה200-250 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.