עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AsD[eyal],

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1581 לא יותר משתלם לקנות אותו + 2מאוור מה bt זה יותר זול והוא מציג ביצועים יותר טובים

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jitz,

היי, יש לי לוח GA-P55-UD2M של ג'יגהבייט, עם מעבד i7 860. מעולם לא השתמשתי בspeedfan בעבר, כי לא היה לי צורך... אבל אני מתכנן לראשונה לעשות אוברקלוקינג קל. הבעיה - הבנתי שצריך להגדיר את התוכנה כמו שצריך בהתאם למאווררים/חיישני הטמפ' שיש על הלוח, ואני לא כל כך מצליח להבין מה זה מה שם לאחר הפעלת התוכנה, היא מזהה את החיישנים על הלוח, כמו שתראו בצילום מסך... לאיזו טמפ' אני צריך להתייחס שם כטמפ' המעבד? מה הם החיישנים האחרים? 3 מגיעים מצ'יפ שנקרא IT8720F ו-8 מאחד שנקרא INTEL CORE... ועוד שאלה - מהן הטמפ' המומלצות למעבד שלי (i7 860) להגדרות של טמפ' ה-Desired/Warning? כרגע הכל שם דיפולטי וממש לא נראה נכון... המון תודה מראש צילום מסך: http://i41.tinypic.com/s5zcy1.png

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by scylla,

אני הולך כנראה לקנות בקרוב את הקירור לכרטיס מסך של ארקטיק קולינג (VGA Silancer) ומקבלים איתו משחה תרמית. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בAS5 או שהמשחה שמקבלים מספיק טובה? ועוד שאלה קטנה, שמעתי כמה דברים לגבי שיוף הבסיס כי הוא לא טוב כל כך או משהו כזה, מישהו מוכן להסביר לי על זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Idanp,

שדגתי את המחשב לא מזמן והחלטתי לעשות קצת oc ושמתי לב שזה קצת שונה מהמעבד הקודם שלי ( AMD )ראיתי שיש אפשרות להעלות את המכפלה או את הfsb כדי לעשות oc , איך מומלץ ? אני כרגע עובד במצב הזה ולא שמתי לב לשיפור מיוחד בביצועים (קובץ מצורף)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by miaoo673,

היי, מדובר בכרטיס הבא: http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/ati/AGP/DSCF3217_cropped-big.jpg הקירור הנוכחי לא סוחב בימים חמים ואני מחפש משהו יותר יעיל. עדיף שיהיה שקט ככל האפשר. עריכה: מה דעתכם על Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 ? ככל הנראה הוא אמור להחזיק X1950 PRO גם באופן פסיבי (לא מתוכנן אוברקלוק, לצורך העניין)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by StormIsComing,

שלום. יש לי I7 2600K והיום עשיתי לו אוברקלוק ל 4.5 ואני משתמש ב1.35VCORE VOLTAGE עכשיו אני מריץ כבר PRIME95 מעל 4 שעות ואני מקבל את הטמפרטורות האלה: -הקירור שלי הוא Noctua nh-d14 -אני משתמש במארז HAF X. -אני משתמש במשחה טרמית MX3. -הטמפרטורות האלה מראות גם בREALTEMP. ראיתי גם הרבה אנשים בפורומים מתחרים שמשתמשים בVOLTAGES כמוני והמעלות שלהם מממש אבל ממש פחות משלי המעלות שלי בחדר בסביבות ה25 מעלות משהו יודע מה הבעיה?זה באמת מדאיג אותי שנפלתי על מעבד שמתחמם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by House M.D.,

יש לי את המעבד הזה וראיתי הרבה אנשים שמגיעים איתו ל 3.4GHZ מינימום . אני משום מה תקוע איתו ב 3GHZ. כשהוא על 3GHZ הוא עובד טוב ועובר prime95 כמה שעות טובות. כשאני שם אותו על 3.02GHZ הוא קורס בערך דקה אחרי שאני מפעיל את המחשב, אפילו בלי מאמץ. לחשוב ש 20MMHZ מבדילים בין יציב ללא יציב בכלל.... והעלאת מתחים לא עוזרת אם אני שם נגיד על 3.05GHZ המחשב לא נדלק בכלל - צריך להוציא את הסוללה ולהכניס מחדש. הטמפרטורות הן בערך 55-60 מעלות במאמץ - סביר לקירור שלי (זה קירור לא סטוק אבל די דומה בביצועים, משהו כזה של CM אבל לא כתוב עליו דגם) מה לעשות עם הבעיה הזו? *עריכה* שחכתי לציין - למרות שהזיכרונות 667MHZ הם לא מגבילים בכלל והם עכשיו על תדר 629MHZ וזה עוד עם יחס של 8:6 אני יכול להוריד ל …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ben_amitai,

היום אני משחק לי לתומי ב האף לייף פתאום המשחק קורס וCCC 7.4 מראה לי הודעה שהכרטיס הגיע לתמפרטורה גבוהה מאוד ועליי לבדוק האם כל המאוררים עובדים . אכן בדקתי וכל המאוררים עבדו .(יש לי COMUCASE 6A19 ) אהה כמעת שחכתי הכרטיס הוא מסוג X1800XT 512MB של GIGABYIT הוא נמצא בבעלותי פחות משנה המעלות של הכרטיס הגיעו ל 90+ בזמן המשחק ובזמן שאני כותב הוא נמצא על 75 יש לציין שאני מנקה פעם בשבוע את המארז מאבק ואני בחדר עם מזגן. השאלה היא האם כדאי לממש אחריות או שכבר עדיף להזדכות עליו ולהביא איזה 8800GTS חמוד בתוספת קטנה יחסית

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ramsses_II,

הרכבתי עכשיו את המחשב החחדש שלי ורציתי לדעת אם סידור הכבלים טוב... רק שתדעו שנאבקתי עם הכבלים כדי לסדר אותם יחסית "נקי" וזה היה קשה... אם זה מספיק טוב אז תגידו לי. אם זה ייפגע באוורור (והאוורור מאוד חשוב לי בהתחשב בכרטיס המסך - מצורפת תמונה חמודה -ולפי זה שיש לי OCZ Reaper&Vendetta2) אז תציעו לי איך לשנות. ואני חשבתי שיהיה קל כי קניתי ספק מודולרי... פחחח. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by adamginz,

אני מאוד מתלבט בין כמה זכרונות: 1. Twinmos 512mb pc3200 tmd-50b 2. Geil 512mb 3200 value 3. OCZ 512MB 3200 PREMIER SIREIS התקציב הוא 530 שקל , החנות הממולצת היא pch מכיוון שאין לי צורך בדמי משלוח. יש עוד הצעות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lmlm,

יש ברשותי כרטיס X1800GTO של ספיר עם קירור סטוק. חוץ מזה שהוא רועש(הקירור) הליבה מאוד חמה,ואני מפחד לעשות OC. לפעמים זה גם יוצא לי בפיתאומיות מ BF2, יש מצב לחימום יתר? תמונה: מדובר פה על מצב מנוחה

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

נתחיל בזה שהמפרט שלי מפורט בצד זכרונות 333מגהרץ המעבד עובד על באס 400, באס למערכת עומד על 100מגהרץ בסטוק אני בדרך כלל בבאס 137 (2400@3288) כרגע אני על 125 (2400@3000) בגלל שמתחיל להיות חם ואני מצמצם באוברקלוק שהטמפרטורות ירדו במעלה או שתיים בלי שאני יצטרך להפעיל את המאוררים ולסבול מהרעש.. בכל מקרה לעניינינו.. לא נגעתי בתזמונים או בחלוקה של המעבד\זכרונות בכל מקרה מה המצב של הזכרונות שלי כרגע עדיין עובדים על 333מגהרץ או שזה השתנה?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני יודע רק שצריך להעלות תFBS דרך הביוס (שלא מצאתי איפה בדיוק) אבל הבנתי שיש גם דבר כזה מכפלות באס כל מיני שטויות מה זה אומר? ואיך אני יודע שאחרי שאתה מעלה תFBS זה טוב ולא יגרום לבעיות...?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Chura,

היי, היום סיימתי להרכיב את המערכת, ובא לי קצת לדחוף אותה לקצה. יש QX9650 עם נינג'ה עליו, לוח אם Asus P5B-E, זיכרונות של GSKILL 2GBHZ. עכשיו מצב נוכחי, ללא OC ללא כלום (רק מתח לזיכרון הועלה ל2.06 ולתזמונים המקוריים שלו 4-4-4-12). אבל הטמפ' לא מסתדרות לי עם הפריים, האם זה תקין ? http://www.upit.ws/uploads/29828612da2e7.jpg

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הקדמה: החלפתי את ה-NINJA PLUS ל-INFINITY שעליו מותקנים 2 מאווררים, ראוי לציין שהטמפרטורה ירדה באופן משמעותי(6 מעלות) אני מרוצה, הוא מאוד שקט והוא עושה את העבודה עד כה באופן מצוין. תמונה: הגעתי ל-OC של 3300MHZ ועד כה הוא יציב ב-ORTHOS הוא עשה 20 דקות ללא בעיות למרות שב-TAT אחרי זמן מה הוא עשה RESTART אני אמשיך לבדוק את זה. השאלה שלי היא כזאת, כדי להגיע ל-3300MHZ הייתי צריך לעלות את המתח בביוס ל-1.56 בואו נצא מנקודת הנחה שהמחשב יציב והכל בסדר האם זה מומלץ להיות על צריכת חשמל כזאת ויכול להיות נזק לטווח ארוך<? (כשתסתכלו על התצלום של הביוס אולי תוכלו להמליץ לי על הורדת\עלית תדר מסויים שאתם חושבים לנכון) תצלום הביוס: ראוי לציין שב-3000MHZ ה-CPU VOLTAGE נמצא על…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חברת ASRock עושה זאת שנית, ומציעה למשתמשים האצה של מעבדי סקיילייק ללא מכפלה פתוחה בזוג לוחות אם חדשים אותה היא משיקה לפני כחודש וחצי הביאה חברת ASRock בשורה משמחתלבעלי מעבדי סקיילייק עם מכפלה סגורה: ניתן להאיץ את המעבדים שלכם בעזרת לוחות האם שלנו, זאת בשל מה שנראה כבאג בלתי מכוון במעבדיה של אינטל. יחד אליה הצטרפו שאר החברות ואפשרו גם הן אוברקלוקינג שכזה על גבי לוחות האם שלהן. לרוע המזל, החגיגה הסתיימה מהר יחסית, כשחברת אינטל שלא חיבבה כל כך את העניין מיהרה להורות לחברות הנ"ל להוציא עדכוני BIOS המבטלים את האפשרות הנ"ל, מה שהחזיר אותן ואת חברת ASRock במיוחד עם הזנב בין הרגליים. ASRock משלבת אמצעים עקיפים בכדי לאפשר אוברקלוקינג למעבדי סקיילייק נעולים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איך מדליקים ספק כוח ATX מבלי לחבר אותו ללוח לפי מה שאני יודע צריך לגשר בין איזה שני חוטים בכניסת החשמל המרכזית שניכנסת ללוח אם ואני מזכיר מבלי לחבר למחשב!!! אני לא מצאתי לאיזה נושא זה מתאים אבל אני חושב שזה מודינג

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by frogman,

האם 78 מעלות זה הגיוני לאחר יציאה ממשחק עם הכרטיס הנ"ל? לי זה נראה גבוהה, הקירור סטוק שמגיעה עם הכרטיס. וזה עוד לפני מחשבה על אוברקלוק....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בדרך כלל זה לא ממש מזיז לי, אבל ניסיתי לעשות OC קטן דרך הCCC, ובגלל שהמאוורר פועל על RPM מאוד נמוך במנוחה ברגע שאני מאמץ את הכרטיס המעלות עולות מהר מידי והוא קורס.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lumber_Jack Jim,

מארז חדש ומשונה ביותר התפרסם בCCS והרגשתי צורך לפרסם תמונות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הצלחתי להגיע ל-2.88 גיגהרץ בלי הגדרות ביוס מיוחדות (העלאת מתח ל-1.35V ובאס של 288 במכפלה 10X). בדקתי באמצעות Core Temp ואורטוס והנה התוצאות: במנוחה - 43 מעלות ל-2 הליבות. במאמץ (הפעלת אורטוס ב-Blend Test) - לאחר 5 דקות של ריצה הכי גבוה שהליבות הגיעו זה 63 מעלות (ורוב הזמן זה נע בי 59 ל-61). איך הטמפרטורות? יש מקום לעלות עוד ? יש לבצע עוד בדיקות ? (בתוכנות שונות?)

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כבר יומיים שאני מבקש תשובה לשאלה דיי פשוטה ואף אחד לא עונה! אני די הרבה זמן נעזר בשירותי האתר הזה ובפורומים האחרים באתר די עוזרים לי. ופשוט אין לי ברירה אלה לרעות בשדות זרים... אם לא אקבל תשובות כאן על כל מקרה הנה השאלה שלי שוב : אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי....צריך להיות משהו בדיסקי התקנה אבל לא מצאתי... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!

23. Started by dugi,

כרגע התחדשתי ביחידת קירור למעבד Zalman CNPS9700 LED Retail על לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR מעבד Q8400. התקנתי ללא ווסת מהירות והגדרתי בביוס מהירות אוטומטית. משום מה הטמפרטורות נראות בסדר גמור אך מהירות המאורר לא יורדת מ 2700RPM. תוצאות מ EVEREST cpu 30*C cpu1/core1 40*C cpu2/core2 40*C cpu3/core3 40*C cpu4/core4 40*C לפני כן היתה לי יחידת קירור של ארטיקול והשליטה על המאורר היתה טובה. יש למישהו רעיון למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם ראיתי במומלצים פה את sunbeam tuniq tower למעבדי C2D, קראתי שהביג טיפון עלול לעקם את הלוח אם כי אין לו חיזוק אחורי ללוח האם לsunbeam יש חיזוק כזה? המארז שאני עומד לקנות הוא ANTEC P150, הקירור יכנס ללוח בלי בעיות? ואיזה משחה טרמית מומלצת? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.