עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. לאחרונה העלתי את הCORE CLOCK ואת המהירות זיכרון דרך התוכנה של NVIDIA מ-732 ל-800 ואת הזיכרון מ-1900 ל-2000. יצרתי לו פרופיל ובהגדרות כשאני רוצה לקבוע מתי הוא יעלה הוא לא נותן לי ורושם לי הודעה שאני צריך לסמן חוק כלשהו. בחרתי את כל האפשרויות ועדיין אני לא מצליח. למישהו יש מדריך טוב יותר איך לבצע את זה בלי בעיות במקום כל פעם לשנות את התדר באופן ידני בהפעלה של הWINDOWS? מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by subarel,

יש לי אסוס 1005HA, אחרי חיפוש קצר ברשת מצאתי שעם תוכנה בשם SetFSB שאיתה ניתן לעשות OC אפילו למחשבי הנוטבוק הקטנים האלה.. אין כוח לבדוק יציבות באמת כי תכלס אני לא ישאיר אותו בOC כזה , אבל נחמד לראות שהוא מגיע אפילו ל 2G.. ;D (ב2040MHZ קיבלתי מסך כחול :) סתם מעביר משמרת לילה משמעממת..: אאאהה, ואין לי מושג למה כל תוכנה מראה מהירות אחרת , אני סומך על CPZ... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1179479 http://hwbot.org/rankings/benchmark/cpu-z/rankings?start=0&hardwareTypeId=CPU_1810 מקום 3 בעולם חחחחחחח... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by blabla600,

ברשותי מעבד Phenom || X4 955, עם מאוורר עלוב ביותר שאני לא בטוח שהוא אפילו המאוורר של הסטוק. המעבד מתחמם במהירות, טמפטורה במצב מנוחה עומדת על 45-46 מעלות. במצב עומס עם משחק כבד ברקע זה תוך דקות ספורות עולה ל- 62 מעלות (שזאת טמפרטורת מקסימום מומלצת עפ"י היצרן) בבדיקה של OCCT של 10 דקות עם הגדרת תכנות שאם ברגע שזה מגיע ל- 70 תפסיק את הבדיקה, הבדיקה אכן הופסקה , כך שהמעבד שלי במצב 100% בהחלט מגיע ל-70 (ואולי יותר אבל זה לא חשוב כי מה שלא יהיה ברגע שזה מגיע למעל 62 זה לא בסדר). הטמפרטורות לא חשובות, כי מה שלא יהיה אני מעוניין להחליף את המאוורר הקיים למשהו מתקדם ומומלץ. חשבתי בכיוון של freezer 7 pro, שזה יכול להיות טוב אחרי הכול לא מדובר במעבד עם OC ואני לא מתכנן אי פעם OC . א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by R9547655G,

הליבה הזאת רצה במהרות 400MHZ האם זה אפשרי לעלות את התדר הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by benor,

זה הכרטיס: (הגירסא של 512MB אבל הקירור זהה לכרטיס שאליו קשרתי) http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=177&psn=&lid=1&leg=0 המאורר הרעיש יותר מדי, לכן שמנתי אותו וחדשתי את המשחה הטרמית. בנוסף הורדתי את התדרים ל- 500/500 ואת מהירות המאורר ל-36% ל הצעד הזה הוריד כ- 3-4 מעלות מהכרטיס אבל עדיין לא מספיק. ב- 40% ומעלה המאורר של הכרטיס מסך מתחיל להרעיש. המחשב אמנם שקט אבל המאורר מגיע ל- 72 מעלות במנוחה אם אני שם את המאורר על Auto הטמפ' צונחת לכיוון ה- 60 מעלות אבל הרעש מתחיל להציק. יש דרך לשפר את הקירור/להחליף את המאורר בהשקעה כספית מאוד נמוכה? אני מוכן להשקיע באיזור ה- 40-50 ש"ח לא יותר. יש לי מאורר סטוק של AMD אם זה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by GHOST,

בעזרת איזה תוכנה הכי טוב לבדוק יציבות של המערכת לאחר העלת FSB כלומר תוכנה שבודקת את יציבות הלוח והזכרונות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by LalA09,

אהלן , חבר'ה . רק רציתי לדעת האם ה Xigmatek Dark Knight S1283V H.D.C CPU Cooler , הוא קירור מומלץ ושקט ? . יש לי Q8200 , בקרוב לא מתוכנן OC , אבל הקירור סטוק מרעיש ונמאס לי ממנו . תודה על העזרה .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Mortar,

טוב אז ככה, אני מנסה לגייס את כל המידע האפשרי על המהרה ואפשרויות קירור מה שבדרך כלל הולך ביחד ועד עכשיו מה שלא הצלחתי להבין זה מזה הגריז הטרמי הזה, איפה מורחים אותו ולמה ? ואיך הוא מקרר בדיוק ? אני מדבר על משחות מסוג Arctic Silver 3. בבקשה ממכם שפכו פה את כל המידע האפשרי... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mtn9,

אז עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב חדש עם Zotac 8800GT (בKSP) ושמעתי שהקירור סטוק שלו לא משהו אז אני רוצה להחליף לS1.. (מוכרים אותו בKSP ב109 ש"ח זה בדיוק איפה שאני קונה את המחשב) אבל אני רוצה לשים את הקירור הזה בלי אזיקונים ומאוורר 120MM אין לי כוח להסתבך עם זה אתם אומרים עדיין יהיה לי טמפרטורה סבירה? (שלא יעבור את ה50 מקס' 55 מעלות..) אני רוצה גם שיהיה שקט מאוד לכן אני לוקח את הקירור הפאסיבי ולא רוצה לשים מאוורר לא עושה כמובן OC נ.ב. הודעה ראשונה שלי פה =] תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PsyMor,

חברים החלטתי לבנות לעצמי מערכת קירור מים כבר לפני כמה חודשים היו קצת קשיים למצוא חלקים אבל הצלחתי למצוא דברים אז הינה כמה תמונות... מצטער על האיכות,עדכונים בהמשך.....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אחרי המלצות רבות כל כך מחברי הפורום וגם המחיר הנוח שלו החלטתי לקנות אותו גם ;D קניתי אותו מ noacomp ... דבר אחד חרא שבהם זה שכתוב משלוח חינם אבל הם לא ציינו שהמשלוח חינם הזה הוא בדואר רגיל... בסוף שילמתי עוד 10 ש"ח לדואר רשום... ( לא שליחים ) ... יצא ביחד 250 ש"ח... רק שתבינו איזה מעבד חם יש לי... תזכרו את התוצאות האלו... חחחח קלטו את ה RPM... תארו לעצכם איזה רעש זה עושה... ( המאווררים של פרסקוט צריך להשמיד אותם!!! ) אני מקווה יהייה טוב הביג טייפון הזה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מליבה 250 ל304 וזיכרון מ 332 ל 443 .....זה טוב??......ואת זה המחשב עשה לי אוטומטי .....והקירור שלי פסיבי ואני מתכוון לשים מאוור ולהפוף אותו לאקטיבי... האם זה ישפר משמעותי את הביצועים במשחקים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by adamginz,

אני מאוד מתלבט בין כמה זכרונות: 1. Twinmos 512mb pc3200 tmd-50b 2. Geil 512mb 3200 value 3. OCZ 512MB 3200 PREMIER SIREIS התקציב הוא 530 שקל , החנות הממולצת היא pch מכיוון שאין לי צורך בדמי משלוח. יש עוד הצעות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by udicol,

נתקלתי בזמן עבודתי בבקר ישן של IBM - 3174 והביפנוכו שלו מכיל מאוורר ענק - 12 וולט שקט יותר משקט . הטכנאי שטיפל בבקר אמר לי שכבר לא קיימים מאווררים כאלה בשוק , ואם במקרה יש צורך בהחלפתו , הוא היה מחליף במאוורר חדש יותר אבל לא איכותי כמוהו . נדמה לי שהיה רשום על המאוורר Panaflo . והוא מזה שקט חבל"ז.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לא משנה לי איזה מאוורר, 60, 70, 80 מ"מ. העיקר שיהיה שקט (ב 7 וולט זה יותר חשוב) וחזק (ב 12 וולט בעיקר). אני לא רוצה SF2, אין לי כסף לזה והוא מרעיש יותר מדי. גם אני לא צריך ת'בקרת סיבוב שלו כי יש לי בייסאס. רצוי מעל 40 CFM. רצוי מתחת ל 35 דציבלים. מה יש לכם להציע? תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קראתי את המדריכים בפורום במסגרת לימוד ראשוני של הנושא. הסכימה מראה מאווררים שמוציאים אויר וכאלה שמכניסים אויר. שאלה: כאשר אני קונה מאוורר, האם צריך לבדוק את כוון האויר שלו - או כל מאוורר יכול לנשוב לכל כוון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. למערכת HIGH END חדשה ואם צריך להוסיף אז איזה מאווררים?(דגש על שקט)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gggil,

יש לי פנטיום 4 3GHZ LGA775 וספק 520W ג'נרי של סנשיין משהו עכשיו, אני הייתי רוצה לעשות OC קטן למעבד, משהו שיגרום לו להיות טיפה'לה מהיר ראיתי ת'מדריך באתר ולא הכל בדיוק כמו אצלי, חלקים שם שונים ואני לא רוצה לעשות משהו לא נכון לוח אם ABIT IG 80 חשבתי אולי לתת את זה לאיזה מעבדת מחשבים שתעשה לי OC וזה יהיה בטוח יותר, השאלה, כמה זה יעלה לי? אגב אני רוצה לקנות קירור AC PRO 7 כדי שישמש אותי גם במעבדים הבאים עוד משהו? תודה מראש, גיל

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש זוג מאווררים כמה שיותר יעילים למארז הנ"ל יש לי מערכת: AMD 955 HD 6950ֲ@6970 תודה חברים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני לא מדבר הברגה עם ברגים . ואני לא מדבר על מאוורר כמו "מאוורר ארובה שמוציא מהמארז חום - אלא מאוורר שנמצא מול מאוורר המעבד ומזרים לו אויר קר (לא מבחוץ) השאלה עם איזה חומר\אמצעי אני עושה דבר כזה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Idanp,

שדגתי את המחשב לא מזמן והחלטתי לעשות קצת oc ושמתי לב שזה קצת שונה מהמעבד הקודם שלי ( AMD )ראיתי שיש אפשרות להעלות את המכפלה או את הfsb כדי לעשות oc , איך מומלץ ? אני כרגע עובד במצב הזה ולא שמתי לב לשיפור מיוחד בביצועים (קובץ מצורף)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AMIT_MEG,

קניתי השבוע קירור חדש לכרטיס החלפתי ואני שיש על הקירור המקורי מדבקה טרמית אבל יש עליה בד ורוד יש מצב שלא הורידו את המגן מדבקה מהקירור של הזיכרונות????? תמונות לא יודע למה אני לא מצליח להציג תמונות http://img848.imageshack.us/i/img0047e.jpg/ http://img847.imageshack.us/i/img0048y.jpg/ http://img26.imageshack.us/i/img0049il.jpg/ http://img848.imageshack.us/i/img0050r.jpg/ הקירור הראשי של המעבד הוצא עכשיו זה צריך להיות עם הורוד הזה או שזה צריך לשבת על הלבן??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. רכשתי לפני שבוע מחשב עם הקרור הזה SCYTHE BIG SHURIKEN - 3 HEAT PIPES CPU COOLER התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהזיכרונות מתנגשים עם הקרור ולא ניתן לשים ולבסוף שמו לי את זה: NOCTUA NH-U12P SE2 FOR S775/S1156/S1366/AMD מה דעתכם עליו בהשווה לקודם? ודבר נוסף, לאיזה OC ניתן להגיע עם המפרט שלי? והאם בכלל כדאי לעשות עכשיו OC? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by שורטי,

קניתי מחשב חדש המארז הוא של אליין (אחד די מוכר הקדימה שלו זה ראש חייזר עיניים לדים וכו) זו הסירקולציה גג: אגזוז 90 ממ אחורה: 120 ממ לד של אקאסה מוציא דלת: 80 ממ שזורק אוויר לכרטיס מסך קדימה: 120 ממ של אקסה עם לד מעבד: zalman 7000alcu הארד דיסק: ההארד דיסק כאילו מודבק לדלת אז הוספתי לו מאוורר "סלים" והוספתי אחד מתחת לכרטיס מסך שיקרר בגלל שהוא פאסיבי נו מה אתם אומרים? המאווררים של אקסה טובים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Nitro,

שלום לכולם, יש לי מעבד p4 1.5 GHz ולוח אם asus p4t עם בעיה קטנה : socket 423 אני רוצה לעשות לו oc ל2 ג'יגה הרץ אבל אני לא מוצא קירור שמתאים לסוקט שיש לי . הטמפ' של המעבד עומדת על 50-52 מעלות שזה מאוד גבוה !! יש לציין כי אם אני מפרק את המארז הטמפ' יורדת . המלצות למאווררים מתאימים לסוקט 423 תתקבלנה בברכה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.