עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מדובר על המפרט שכתוב אצלי כאן בצד.. פשוט יפרקתי את המחשב לגמרי לנקות אותו ושחיברתי חזרה ברח לי מהראש עם להוציא אוויר או להכניס..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

חשבתי על זה ואם הסיילנט טאוור בנוי לקרר מעבדי פרסקוט לסוקט טי, שפולטים חום פי 1.5 (ואפילו פי 2) מהאינטל שלי (סוקט 478) אז למה שלא יוכל לקרר בצורה טובה את שלי, ואפילו הוא בא אם אופציה לחבר עוד מאורר מהצד השני אני מאמין שאם טרמלטק השקיעו במוצר הזה כל כך הרבה הוא יניב תוצאות טובות במיוחד עם 2 מאוררים שמתימרים להיות שקטים (הכל יחסי כמובן...) מה אתם אומרים? עם שתי מאוררים הוא יעשה את העבודה טוב יותר מה sp94 או שלא צריך להגזים? http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sashakrik,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. אני מבצע עכשיו ניקיון כולל והחלפה של משחה תרמית למכשיר ה-PS3 המיושן שלי. הבעיה היא שהמערכת בנויה בצורה קצת מוזרה, מה שמקשה בעת הרכבת הגוף קירור בעיקר. הכי טוב שתראו כמה תמונות ותבינו מה קורה... לוח-אם מקדימה: ומאחורה (עם ליבת המעבד וליבת הכ.מסך): ההגוף קירור: בשביל להבין איך הכל מתחבר , עשיתי ניסוי קטן ומרחתי רק על ליבה אחת מבין השתיים שכבה דקה של משחה תרמית והרכבתי (אפשר לראות בתמונות) הרכבתי הכל בחזרה , לחצתי מעט, והרמתי שוב בשביל לראות אם זה נתפס וככה זה נראה: אפשר לראות שאמצע הליבה לא באה במגע עם משטח הקירור. רציתי לשמוע אם יש לכם רעיונות איך לבצע את ההתקנה בצורה טובה. חשבתי אולי למרוח שכבה דקה כמו שמרחתי על המעבד ובנוסף לשים שני פסים ולרא…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by scylla,

אני הולך כנראה לקנות בקרוב את הקירור לכרטיס מסך של ארקטיק קולינג (VGA Silancer) ומקבלים איתו משחה תרמית. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בAS5 או שהמשחה שמקבלים מספיק טובה? ועוד שאלה קטנה, שמעתי כמה דברים לגבי שיוף הבסיס כי הוא לא טוב כל כך או משהו כזה, מישהו מוכן להסביר לי על זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yambtz,

אוקיי, אז עבדתי 4 שעות על צג LCD 20x4 ממילונית. ועכשיו יש לי בעיה. כשהמחשב נדלק יש תצוגת אתחול, אבל הריבועים לא כולם מופיעים! וחלק מאלה שמופיעים הם רק חלקית מופיעים! כלומר פסים אנכיים כמו ברקוד. חשבתי על שלושה הסברים: 1)עבדתי 4 שעות, אני עייף, כואב לי הגב, יכול לקרות לכל אחד במצב כזה שהוא מחבר בטעות ל 12 וולט במקום ל 5 (אולי לא כל אחד אבל לי זה קרה) 2)חלק מהחוטים מנותקים 3)חיברתי חוטים לא נכונים (אני בספק כי בדקתי)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. החלטי שבקרוב אני יעשה OC למחשבים שלי!! המפרטים: Gigabyte GA-P35-DS3L E2180 2GB Gigabyte GA-P35-DS3L E4600 4GB והיתי שמח שתמליצו לי על קירור טוב ושקט!! הE4600 במחשב סלוני אז ככה שזה מאוד חשוב אבל גם שיקרר באותה מידה... אז ככה לE2180 חשבתי על ZALMAN 8000 שכבר יש לי והוא נראה לי יעשה את העבודה לא?? לגבי ה4600.... Arctic Cooling Freezer 7 Pro http://tms.co.il/product/4371 Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 http://tms.co.il/product/5586 Thermalright SI-128 http://tms.co.il/product/4817 מה אתם אומרים? זה מספיק טוב?? במיוחד האחרון...כי אין לו מאורר! יש לכם רעיון יותר טוב? נ.ב: המאורר הזה שקט מספיק ממאורר רגיל או שזה כבר בזבוז כסף? http://tms.co.il/product/2434

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני לא יודע אם זה קשרו לפורום הזה.. ראיתי במדריך שיש מדריך למריחת המשחה אבל רציתי לדעת עם איזה חומר אני מוריד אותו...ואל תגידו לי שעם אלכוהול של 70 אחוז.... האם איצטון יכול להיות טוב להורדת המשחה??? אם לא על מה אתם מליצים???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Winstonman,

http://www.fastup.co.il/v.php?file=1790877.jpg אהלן, זה המחשב שברשותי ורציתי לשאול מה זה אומר הטמפ בסגול (Aux) ובנוגע לטמ'פ, האם הם תקינות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofir38,

יש לי כרטיס מסך geforce 7300gs של PALIT האם יכול להיות שהוא יהיה קבוע על 46 מעלות אפילו 47? ואני רואה מן פסים כאלה במסך שזה מהכרטיס עצמו בוודאות כי בדקתי עם שתי מסכים.. האם זה תקין שהוא ב47 מעלות חום?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב, יש לי בעיה עם המחשב - הוא נוטה להתכבות לעיתים קרובות מדי (בעת מאמץ). כאשר אני צופה בסרט או משחק במשחק מחשב ( Heroes of newerth ), לאחר זמן מסויים המחשב פשוט מתכבא. אחריי כמה פעמים שזה התרחש, פתחתי את המחשב מצד אחד ושמתי מאוורר שולחני רגיל עם 3 מהירויות. הדבר עזר והמחשב לא היה מתכבא למשך הרבה זמן. לאחרונה זה התחיל לעשות אותה הבעיה אפילו שהמאורר על מהירות שנייה ושלישית (OMG!) ואינני יודע בדיוק מה גורם הבעיה כאן. אני לא רוצה להשקיע כסף במאורר על המעבד ואז לגלות שזה לא קשור, או מאורר כללי למארז בלי לדעת אם זה באמת יעזור. בכל מקרה הנה שני תצלומי מסך של Speedfan . האחד לפני שנכנסתי למשחק והשני אחריי שהמחשב כבה, הדלקתי אותו וצילמתי . אני חושש שיש מצב שהבעיה היא …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=717 והאם מישהו מכיר את הקירור הזה? איך הוא? תודה(:

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shaifbisss,

היום לקחתי אומץ ויניקיתי את המחשב ואת המאוררים. הברקתי אותו אפשר לומר אחרי כמה שנים טובות הדלקתי את המחשב היה שקט קצט התרשמתי מהקטע שניקיתי אותו טוב ואז בדקתי מאורר אחד אחד כולם פועלים חוץ מאחד שמוציא טיפה אויר האם אני צריך לסדר אותו זה מסוכן ?תעזרו לי בתודה בראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by y-nati,

רכשתי לא מזמן קירור של cooler master דגם aquagate max הכל טוב ויפה רק שלא הבנתי למה יש לו חיבור usb מאחורה מישהו יכול לעוזר לי בזה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. משתמש חדש לחלוטין, לא ביצעתי מעולם OC, ואני מבקש להמהיר מעבד i7-2600K. איך מתחילים? יש לינק, ווידאו או כל דבר שיכול לעזור? קראתי את הסטיקי, אבל יש לי הרגשה שמדריך עבור AMD הוא מעט שונה, וגם למיטב הבנתי מעבד ה K פועל בצורה שמאוד קל להמהיר. מדובר בלוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3P קירור למעבד הוא ה Corsair A50 (קירור אוויר, מאוורר יחיד) הזכרונות הם של Corsair XMS3 לפני שאני מבצע כל פעולה, אשמח ללמוד (ואני מאלה שבהחלט מוכנים לקחת את הזמן וללמוד היטב לפני שהם יוצאים לפעולה) יותר. מדובר כאן על המהרה שהיא יותר לסיפוק פסיכולוגי, מאשר לייצר תוצאות בפועל. אני לא מבקש לשבור שיאים, ורוצה לשמור על המעבד בתחום הבטחון שלו. כמובן, יש לי גם הרגשה שהקירור של Corsair לא בדיוק מיועד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by HttpShare,

סתם חיפשתי OC ביוטיוב, ותראו איזה מדריך מצאתי.. מקווה שמותר לפרסם ככה מדריך, אם לא תמחקו ..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gggilad13,

יש לי מארז של CHENBRO שהגיע ללא מאווררים בכלל. שאר המפרט הוא: AMD 3000 512*2 GIBABYTE X800XL (עם קרור פסיבי) 2 כוננים אופטיים פלופי אחד כמה מאווררים ואיזה כדאי לשים במארז על מנת לשמור אותו קריר...?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by J.allmighty,

שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית.. המחשב במנוחה 50/60 ובמשחק הוא 90/100 הכנסתי מאוור ישן על המעבד (קומבינה עם גומי) יש שיפור קטן - גדול מנוחה 45-50 ובמשחק 60/70 כמו שאתם רואים בתמונה הסידור של הכבלים לא משהוא אבל הדלת פתוחה.... מה אני יכול לעשות כדי לשפר ? יש תקציב אבל אני לא רוצה קירור מיים תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ScreameR,

1. האם צריכים לקנות מים מיוחדים או שאפשר עם כל נוזל? 2. מהרדיאטור יש מקום לצינור שמכניס מים ומוציא מים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בדרך כלל זה לא ממש מזיז לי, אבל ניסיתי לעשות OC קטן דרך הCCC, ובגלל שהמאוורר פועל על RPM מאוד נמוך במנוחה ברגע שאני מאמץ את הכרטיס המעלות עולות מהר מידי והוא קורס.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by giloman,

טוב אז לאחר שה550BE שעבר אצלי היה בעל שתי ליבות דפוקות (גם בלוחות אסוס שנותנים פתיחה רק של 3 ליבות היו בעיות) קיבלתי לידי 720BE 0917 BPEW - המעבד עבר פתיחה בהצלחה וביציבות המעבד נקנה בP-SEE ונפתח בעזרת הGA785GM-US2H ביוס F4 כרגע בגלל טמ''פ גבוהות (אני עם קירור סטוק מסכן) לא עשיתי OC עם העלאת מתח. עוד דבר שהופתעתי לגלות הוא שהעלאת הNB FREQ והHTT נותנים אפקט של ממש וקיצצו שניה בSPI1M כשיגיע קירור יותר רציני אני אתחיל להתעסק איתו יותר [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro ותוכנה ל OC v-tuner אני רוצה ליפתוח חלק בתוכנה שנותן אופציה של סל"ד וחום של הכרטיס אך עושים את זה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by AVI17AVI,

אני די חדש בכל העיניין של קירור מים אבל יש לי שאלה או שתיים... רציתי לדעת האם יעזור קירור מים לשפר את ביצועי המערכת שלי? והאם בכלל הככטיס מסך שלי תומך בקירור מים? הקירורים שיש לי עכשיו זה 2 מאוררים במארז + 2 בכרטיס מסך אחד על הספק כח ואחד על המעבד זה המערכת שלי: מעבד: I5 B2400 לוח אם: Gigabyte H67M-D2-B3 RMA : 6GB DDR3 1333Mh ספק כח: HEC COMPUCASE 600W כרטיס מסך:HD7870XT תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Xardas,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 6800GT LEADTEK ליבה 425 ולזיכרונות 574 והפעלתי ATITOOL האם יש לי ארטיפקטים? הכרטיס במנוחה על 49 מעלות, ובהפעלה של ATITOOL לאיזה 3 דקות הוא על 70 זה בסדר? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by LastForOne,

פירסמתי מודעה דומה בפורום מודינג אבל שם לא התייחסו לקירור אלה להרכבה עצמה... אוקיי אז כמו שאמרתי, יש לי יחידת קירור Arctic cooling Freezer 7 חדשה... ואת המאוורר של המעבד העברתי למארז... הדלת של המארז [את המאורר הרכבתי על החור העגול]: כאן ניתן לראות את גוף הקירור, הוא נמצא בדיוק מאחורי החור העגול [המאוורר שאתם רואים שם זה מאוורר אחר שקיבלתי עם המארז]: והנה תמונה של החור, ולידו המאוורר [יש לציין שאני לא משתמש בגוף קירור המתכתי!]: כרגע המאוורר מורכב על החור העגול, ככה שהוא מזרים אוויר בדיוק על הגוף קירור החדש. הבעיה היא שכמו שניתן לראות בצילום מסך הזה... המאוורר הזה לא עושה שום שינוי אם הוא דלוק או כבוי... את כל הקירור הזה אני רוצה לעשות כהכנה לאוברקלוקינג…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים