אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את POWERSTRIP ואז אני באמת מצליח להגיע רחוק יותר ב-OC. אמממה..אני מקבל מהר יותר ארטיפקטים..חחח אז מה הועילו חכמים?אם RIVA הגביל אותי ואני מצליח עם תוכנה אחרת "לעבור" את מגבלת RIVA אבל מקבל ארטיפקטים אז... השאלה:מה הפתרון לארטי' ואין לי בעית חום. לגבי VMOD לא מצאתי ל-GB/6600GT/PCX הסבר.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הקירור GELID ICY VISION מיד שנייה, ככה שאין לי את כל המדבקות המקוריות או את דף ההוראות שבא עם הקירור. אני מנסה לחבר את הקירור על כרטיס מסך HD 5850 וראיתי שצריך להדביק כמה מהגופי קירור הקטנים על חלקים בכרטיס. אין לי יותר את המדבקות הדו צדדיות המשמשות להדבקתם ורציתי לדעת איך אפשר להתגבר על הבעיה (שימוש במדבקות דו צדדיות רגילות אפשרי?) תודה מראש לעוזרים שקד ברנד
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש: P4 2.4B 512Mb DDR GF4 4600 צורב CD-ROM 2 כוננים קשיחים 3 מאווררי מארז ג'נרים ומתכוון לבצע OC בהתחלה חשבתי על ENERMAX 350W אבל אמרו לי שהוא יהיה גבולי לOC לכן חשבתי על משהו יותר רציני, אחרי בדיקת מחירים ראיתי את ה HEC 475DVD 2 fan Low-Noice Power Supply ב500ש"ח שהוא יותר זול ומספק יותר הספק יחסית ל ENERMAX 430W שעולה 640ש"ח 1) האם זה נכון ש350W יהיה גבולי לOC? 2)והאם בחירה ב-HEC נכונה? שאלה בנפרד ראיתי שבCHIEFTECH יש הכנה למאווררים לכוננים הקשיחים האם גם לENERMAX יש הכנה כזו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי OC למחשב החדש שלי ממהירות 2.2 למהירות 3.0 GHZ ע"י מכפלה של 9 כמובן עשיתי בדיקת יציבות וכל מה שצריך וזה עבר בהצלחה מה שמוזר פה שהביוס הראה לי שהגעתי למהירות 3.0 GHZ וכך גם התוכנה CORE TEMP הראתה שהגעתי ל- 3.0 , ואילו הווינדוס מראה מהירות אחרת-3.67 GHZ וכך גם התוכנה S&M מראה מהירות של 3.67 מישהו יודע איך זה יכול להיות? הנה תמונות:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכמות הנכונה? עשיתי חיפוש בפורום ובכולם רשום "לא הרבה מדיי לא מעט מדיי", איך אני יודע מה זה הרבה ומה זה מעט?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקדמה: החלפתי את ה-NINJA PLUS ל-INFINITY שעליו מותקנים 2 מאווררים, ראוי לציין שהטמפרטורה ירדה באופן משמעותי(6 מעלות) אני מרוצה, הוא מאוד שקט והוא עושה את העבודה עד כה באופן מצוין. תמונה: הגעתי ל-OC של 3300MHZ ועד כה הוא יציב ב-ORTHOS הוא עשה 20 דקות ללא בעיות למרות שב-TAT אחרי זמן מה הוא עשה RESTART אני אמשיך לבדוק את זה. השאלה שלי היא כזאת, כדי להגיע ל-3300MHZ הייתי צריך לעלות את המתח בביוס ל-1.56 בואו נצא מנקודת הנחה שהמחשב יציב והכל בסדר האם זה מומלץ להיות על צריכת חשמל כזאת ויכול להיות נזק לטווח ארוך<? (כשתסתכלו על התצלום של הביוס אולי תוכלו להמליץ לי על הורדת\עלית תדר מסויים שאתם חושבים לנכון) תצלום הביוס: ראוי לציין שב-3000MHZ ה-CPU VOLTAGE נמצא על…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל ביניהם או שמדובר באותה גברת בשינוי אדרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי להגיע ל-2.88 גיגהרץ בלי הגדרות ביוס מיוחדות (העלאת מתח ל-1.35V ובאס של 288 במכפלה 10X). בדקתי באמצעות Core Temp ואורטוס והנה התוצאות: במנוחה - 43 מעלות ל-2 הליבות. במאמץ (הפעלת אורטוס ב-Blend Test) - לאחר 5 דקות של ריצה הכי גבוה שהליבות הגיעו זה 63 מעלות (ורוב הזמן זה נע בי 59 ל-61). איך הטמפרטורות? יש מקום לעלות עוד ? יש לבצע עוד בדיקות ? (בתוכנות שונות?)
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ממליץ אבל מי שיביא לי תמונה אחרת שהיא כמו זאת בלי שנוי גרפי, אופטי או אחר כל שהוא בתמונה של GPU-Z מקורית של הGPU הפרטי שלו בטמפרטורה של 240 ומעלה יקבל מתנה את כרטיס המסך (240GT) שלי. אפרופו המחשב שלי לא נכבה ולא נתקבל מסך כחול והטמפרטורה ירדה. לא רואים אבל הGPU הגיע ל224c כשראיתי אותו בפעם הראשונה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! נכנסתי לי לתומי לתוכנה SpeedFan ו- Sandra והופתעתי לגלות שיש בעיית טמפרטורות במארז, שכן יש לי מאוורר סטוק על המעבד, מאוורר 80 מ"מ שמכניס ועוד מאוורר 120 מ"מ (עם תעלה פתוחה קטנה ששואבת מהמעבד אוויר) שמוציא אוויר. אלה הגילויים: לפי התמונות אפשר להבין שהספק כוח פשוט רותח! מה אפשר לעשות בנידון והאם הטמפרטורות האחרות טובות? נ.ב מוזר מאוד שב- SpeedFan נוספה טמפרטורה בשם: HD0. מישהו יודע על מה היא מצביעה? אולי על ה- Hard Disk? תודה מראש לכולם.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני תוהה אם להוסיף עוד מאווררים למארז ישפר בהכרח את זרימת האוויר שבו וכתוצאה מכך את הטמפרטורה. המפרט: I5 2500k @ 4.2GHz + TRUE 120 Asrock Z3 Pro 8GB ram Antec NeoEco 620W כרטיס מסך עוד לא סגור, זה יהיה או 280x או gtx 770, כאשר מבחינת מערכת הקירור זה יהיה Direct CU II של אסוס, Windforce של ג'יגהבייט, או Twin Frozr של MSI. כרגע במארז יש 4 מאווררים: אחד מקדימה, אחד למעלה, אחד בצד ואחד מאחורה. יש מקום להוספת עוד 120/140 גם למעלה וגם מקדימה ואני תוהה אם הוספה של שניהם באמת תעזור. תודה לכל המסייעים, וד"א אם למישהו יש תובנה על אחת ממערכות הקירור של הכרטיסי מסך הללו יחד עם המארז הנ"ל אשמח גם לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]איזו תוכנה טובה מתאימה לאוברקלוקינג למעבד של המחשב?[/glow]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, זקוק לגוף קרור למעבד בעל 2 מאווררים שניתנים להחלפה, גודל המאווררים רצוי שיהיו 140 מ"מ. חשבתי על הדגם Noctua NH-D14, האם ניתן בדגם זה להחליף את המאווררים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לוח של MSI NEO2 P45 מלא בפיצרים ויש לו ביוס מסובך לעומת הג'יגבייט שהיה לי קודם אני עושה אוברקלוק אבל אני קצת מוגבל איתו בגלל שאני לא מבין חלק מההגדרות בביוס ואני לא יודע אם אני צריך לשנות אותם. לפי מה שהבנתי זה אמור להיות לוח טוב לאוברקלוק . אם יש פה מישהו שמכיר את הביוס הזה אני אשמח לקבל עזרה . דרך אגב המפרט הוא: מעבד E2160 PALIT DDR2 800 ENERMAX TOMAHOK 405W SPARKLE 9800GT 512
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd64 3000 הוא נורא רועש מהתחלה אמרו לי שזה בגלל שככה זה המאוורים למעבדים של 64 (המאוור מקורי של AMD) הציאו לי קירור פאסיבי אמרו לי שזה לא עושה רעש אבל לא הסבירו לי בידוק מה זה ומה זה עושה ועם זה טוב וכל זה....מישהו יכול בבקשה להסביר לי על העניין הזה של הקירור פאסיבי והעם זה דבר טוב.........וגם לתת לי הצעות לקירור פאסיבי טוב.....תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3215 איך הוא? הוא יתאים לכרטיס מסך שלי?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי החלטתי לעשות את הפרוייקט כי נראה לי שזה ממש כדי. יש לי כמה שאלות ואני מקווה שתעזרו לי. 1. כאשר אני רוצה לחבר הארקה, יש לי בחיבור MOLEX במחשב שתי חוטים שחורים , איך אני ידע איזה חיבור מהם הוא הארקה ? ------------------------------- עריכה- ענו לי על השאלות הבאות ------------------------------- 2.ציטוט "לאחר שמיקמנו את המסך מחברים את חיבור המולקס לספק הכוח ואת הפלאג הפרללי יש לחבר לחיבור ה-LPT של המחשב" "הפלאג הפרללי " מזה ??? 3. ציטוט :הסבר על חיבור פין מספר 3 "הגדרת הקונטרסט של המסך, כאשר ההתנגדות מינימלית הקונטרסט מכסימלי, ניתן להשתמש במקרה הצורך בפוטנציומטר של 10Kohm על מנת להגדיר את הקונטרסט" לא הבנתי כלום מההסבר , למה אני צריך להוסיף עוד פוטנציומטר של 10Kohm ?? -…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עדיין לא בן 13 (עוד שבועיים- שלוש) ואני כבר מתכנן איך לעשות את החלון יש לאבא שלי חבר מאוד טוב (הוא מאוד מנוסה בזה ויש לו את כל כלי העבודה האפשריים) ואם קצת שכנוע מצד אבא שלי הוא בטוח יסכים לחתוך לי את המידות הדרושות. לאחר מכן אני אקח חלון פרספקס וישים אותו הבעיה שלי האם אחרי שאני שם את החלון אם מה אני מדביק אותו. נ.ב: בבקשה אל תביאו לי לינקים באנגלית אני תלמיד די טוב (ממוצע מעל תשעים) אבל באנגלית אין לי כל-כך אוצר מילים גדול. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה המלצה לקירור למעבד I7 6800K מ-TMS בלבד. מתוכנן OC יפה, אך אין רדיפה אחר המקסימום. מעבד I7 6800K מתוכנן OC הלוח יהיה ASUS X99-A המארז עדיין לא סגור. פתחתי דיון בנושא. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי כרטיס מסך של gigabyte- Gerorce 6600 gt. התקנתי משחק חדש (GTA) ובאמצע המשחק המחשב עשה ריסט לעצמו (כנראה שיש לו איזה הגנה עצמית). בהתחלה לא הבנתי מה קרה ופתחתי את המכסה מנוע של המחשב שלי ולהפתעתי הכרטיס מסך היה ממש רותח (שנגעתי זה היה כמו לגוע בכוס עם מים רותחים- אני מאמין שזה היה בסביבות ה80 מעלות ומעלה) לכרטיס שלי אין מאוורר אלא גוף קירור יחסית ענק. חשוב לי לציין כי עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool ובאמת יש לי שינוי של כמעט 20 מעלות במעבד, ו12 מעלות בחלל המארז ובלוח האם (הלכתי לפי מצב ארבע--> ראו בתמונה). אבל עדיין הכרטיס מסך רותח. אודה לכם אם תיתנו לי פיתרון או רעיון. ועוד שאלה קטנה.. אני רוצה לקנות משחה תרמי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי VANTEC AEROFLOW ל-SOCKET A יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהלוח?? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם 78 מעלות זה הגיוני לאחר יציאה ממשחק עם הכרטיס הנ"ל? לי זה נראה גבוהה, הקירור סטוק שמגיעה עם הכרטיס. וזה עוד לפני מחשבה על אוברקלוק....
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עלה לי רעיון לבצע שינויים במארז. יש לי מארז של CHIEFTEC עם 5 מאווררים: 2 מאווררים של זלמן 120מ"מ, SCYTHE מאוורר 120 מ"מ ו-2 90מ"מ זלמן. הזלמנים וה-SCYTHE עובדים על מהירות מקסימלית בזלמן 1850RPM וה-SCYTHE 1400 RPM ו-2 הזלמנים 90 מ"מ עובדים בחצי טרוטל(ככה לא שומעים אותם) בעזרת חשיבה נכונה ויצירתיות הצלחתי להוריד 6 מעלות במארז!!! (בלי מזגן) ובנוסף זה לא בא על חשבון הרעש. הוא שקט כביום היוולדו. הנה המוד:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למערכת HIGH END חדשה ואם צריך להוסיף אז איזה מאווררים?(דגש על שקט)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום החלפתי למארז P150, כעת צריך המלצות למאוררים שקטים בגודל 92MM ו 120 MM.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-