אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה אמורה להיות הטמפ של המעבד עם גוף הקירור הנ"ל + מאורר 120ממ ולוח האם בתוך מארז Atec p182. (שלושה מאווררי 120ממ)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מאוד מתלבט בין כמה זכרונות: 1. Twinmos 512mb pc3200 tmd-50b 2. Geil 512mb 3200 value 3. OCZ 512MB 3200 PREMIER SIREIS התקציב הוא 530 שקל , החנות הממולצת היא pch מכיוון שאין לי צורך בדמי משלוח. יש עוד הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא דבר כזה? מוסכים? מגרשי גרוטאות? מישהו יודע?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מריץ AMD XP 1900 עם HSF המקורי של AMD והגריז המקורי שקיבלתי עם המעבד .... איזה קריאות טמפ' אני אמור לקבל ? כרגע אני יושב על 64 -68 IDLE תלוי בטמפ' בחוץ ... ו 72-78 FULL LOAD. אני מריץ את המעבד על ASUS A7V333 ואני דיי בטוח שיש לו קריאות טמפ' יותר גבוהות מהרגיל .. למשהו יש מושג ? תודה מראש Dardasaba.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה ה-AX7 שלי בפעם הראשונה עבד עם מאורר מארז רגיל, הביצועים היו טובים המעבד עבד בסביבות ה-49 מעלות. היה לי דלתא 60 על 25 מ"מ עובד במהירות של 6026RPM הרכבתי את הדלתא על מאורר ה-80 מ"מ בפינה כלומר על הAX7 היו שני מאווררים עם טמפ' של 42 מעלות. יום בהיר אחד החלו רעשים תהומיים מהדלתא כמו מקדחה שקודחת בקיר. והסתובבה במהירות של 6557RPM לפי מד המהירות בביוס, ופתאום ראש המאוורר (החלק של הלהבים) התפרק ונפל במורד המארז עם 2 להבים שבורים. מזל שזה הסתיים כך ושלא חתך לי את המארז לפיצה... אני רוצה לקנות דלתא חדשה 60 על 38 מ"מ ומהירות הסיבוב שלה 8000RPM ויש לי מספר שאלות: 1.איך הרעש שלה בילתי נסבל, או סביר ? 2.גם איתה יכולים להיות מפלות כתוצאה ממהירות גבוהה ? אני מעוניין בהמלצות …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני קונה מחשב חדש ואני דיי סגור על זה שאני קונה את המעבד AMD athlon xp 2100+ באתר שלהם כתוב שחיבים אמצעי קירור אז אני רוצה לדעת שמות של חברות טובות שמיצרות אמצעי קירור למעבדים ובכלל בנוסף לזה הבנתי שהכרטיס מסך החדש geforce4 ti 4600 לא מיוצר ע"י nvidia אז רציתי לדעת איזה חברה משתמשת בשבב ליצור כרטיס מסך הכי טוב. ודבר אחרון אבל הכי חשוב: איזה לוח אם ואיזה זיכרון לקנות שמתאים למעבד שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה הכרטיס: (הגירסא של 512MB אבל הקירור זהה לכרטיס שאליו קשרתי) http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=177&psn=&lid=1&leg=0 המאורר הרעיש יותר מדי, לכן שמנתי אותו וחדשתי את המשחה הטרמית. בנוסף הורדתי את התדרים ל- 500/500 ואת מהירות המאורר ל-36% ל הצעד הזה הוריד כ- 3-4 מעלות מהכרטיס אבל עדיין לא מספיק. ב- 40% ומעלה המאורר של הכרטיס מסך מתחיל להרעיש. המחשב אמנם שקט אבל המאורר מגיע ל- 72 מעלות במנוחה אם אני שם את המאורר על Auto הטמפ' צונחת לכיוון ה- 60 מעלות אבל הרעש מתחיל להציק. יש דרך לשפר את הקירור/להחליף את המאורר בהשקעה כספית מאוד נמוכה? אני מוכן להשקיע באיזור ה- 40-50 ש"ח לא יותר. יש לי מאורר סטוק של AMD אם זה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler אני מחפש בגדול מאוורר שקט שאני לא ישמע אותו ושיתן לי קרור טוב תחת OC בינוני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מדובר בכרטיס הבא: http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/ati/AGP/DSCF3217_cropped-big.jpg הקירור הנוכחי לא סוחב בימים חמים ואני מחפש משהו יותר יעיל. עדיף שיהיה שקט ככל האפשר. עריכה: מה דעתכם על Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 ? ככל הנראה הוא אמור להחזיק X1950 PRO גם באופן פסיבי (לא מתוכנן אוברקלוק, לצורך העניין)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להחליף את המאוורר למאוורר אחר שיהיה שקט יותר, ואני צריך לדעת כמה דברים: 1. יש סכנה כלשהי בהחלפה? (אני יודע שזה הלחמה, זאת לא הבעיה!) 2. המאוורר יפעל תמיד על 100%? (ג'נרי, 2 פינים..) האם יש צורך לקחת מאוורר שיודע לשלוט על עוצמה הקירור בעצמו? למשל זה ששומר על טמפ' בין 32 ל38. זה ריאלי בספק? 3. יש סיכוי שהחדש לא יקרר מספיק? (עד 31CFM) אני יודע שהכי פשוט וטוב זה לקנות ספק, אבל זה לא כל כך ריאלי כי אבא שלי עקשן..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לבצע bsel mod למחשב השני אצלי בבית מפני שהלוח אם אינו מאפשר OC בכלל חוץ מתוכנת setfsb שפעם כן עובדת ופעם תוקעת את המחשב. המפרט הוא: מעבד E5200 לוח אם msi g31m2 v1 זכרונות kingston 1Gx2 667 חקרתי קצת את העניין בהרבה פורומים וראיתי שאנשים הצליחו לעשות לאותו מעבד המהרה בעזרת bsel mod, מfsb 800 לfsb 1066. קיצרתי את שתי הפינים בדיוק כמו בתמונה (בחלק הימני התחתון של המעבד) והדבר היחיד שקרה זה שהזכרונות ירדו לתדר 500 והמחשב לא הצליח אפילו להעלות את הווינדווס. כשהורדתי את הקיצור של שתי הפינים האלה המעבד חזר למצב הרגיל. למישהו יש רעיון מה עשיתי לא נכון או למה הדבר לא מתאפשר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם e4600 באוברקלוק ל 12X 250mhz , עם מתח 1.3625v הרצתי 5 לופים, על בדיקה מלאה, וזה עבר לי רק 1 מתוך 5 מה אני אמור לעשות, להעלות מתח למעבד?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבין לוחות האם של צ'יפסט P55 , יש כל מיני דגמים , USB3 UD3R UD3 UD4 UD5 ועוד המון סוגים שראיתי , אני מתכננן לקנות מחשב שישמש אותי לOC מכובד אבל מוגבל בתקציב..אני רוצה לדעת באיזה מלוחות האם יהיה אפשר להרגיש את ההבדל בOC(אני מדבר על הגבלה של הלוח אם) , ואיפה יהיה שווה להשים כל גרוש לטובת יעילות בOC? האם בין הדגמים מדובר רק בהבדלים פונקצויונלים כמו אפשרויות קירור מים , חיבורים וכל מיני דברי נוחות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם במערכות קרח יבש העשן שיוצא מהחיבור של הקרח עם החומר הנוזלי (דרך אגב איזה חומר נוזלי זה? מים ) הוא קר מאוד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה גיליתי למה אני לא יכול לישון בלילות מאוורר הוונטק משגע אותי לפני חודש כשה קניתי אותו שמתי אותו על סינק של המעבד לא שינה כלום כיום אני זקוק לסינק חדש הינה החוקים ביצועים טובים,שקט מאוד,בתקציב של 180 שקל,לא זקוק לחורים,פועל היטב במארז מאוורר חלקית
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 דברים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לעשות את האובר-קלוק שינויים רבים אין או שיש ואני לא שמתי לב כנ"ל גם מבחינת התחמממות 54-58 מעלות של הליבה שזה נראה לי נורמטיבי צירפתי את התמונה של הנתונים שהעלתי מה דעתכם העם הוא עכשיו שווה לביצועיים של גירסת GT? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כבר הרבה זמן אני חושב איך לשאול את השאלה זהו. יש לי את המפרט הנ"ל <----- והאוברקלוק והכל עובד אך יש רק בעיה קטנה אבל ממש מציקה ברגע שאני מבצע RESTART לא ממשנה ממה ( ידני או אחרי התקנה של משהו) המחשב לרוב (1\100 שכן) לא עולה פשוט נשאר במסך שחור מדבר קצת אם עצמו ולא יודע מה הוא בדיוק עושה אבל אחרי זה יש כזו פרוצדורה של כיבוי לחקות 10 דקות ורק אז הוא שוב עולה רגיל בלי אוברקלוק האוברקלוק מתאפס ""||||| כל פעם אני צריך לעשות את זה אם אני עושה RESTART אם אני פשוט מכבה רגיל ואז מדליק כמובן אחרי 2-3 דקות זה עובד חלק. מה אפשר לעשות? למה זה קשור? האם יש לזה פתרון? !"תודה רבה! מראש לעוזרים !"
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320mb. רציתי לדעת אם שווה לעשות OC לכרטיס מסך הזה?.... ובכל אופן אני רוצה לדעת בבקשה איך אני עושה OC לכרטיס?...עם איזה תוכנה ואיך בדיוק?... תודה רבה לעוזרים!! זה חשוב לי מאוד!
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע: FSB - 360 MHz (+0.1V) CPU X 9.5 (3.42GHz @ 1.35V) DDR2 X 2.4 (864MHz @ 2.0V) MCH + 0.1V תזמוני זכרון נתתי ללוח לבחור (נתן לי 5-6-6-17 הנבלה) והכל דבש. עולים ל-370 (העליתי גם את מתח המעבד ל-1.3625V) והמחשב קורס אחרי כמה דקות (באינטרנט, אפילו לא משחק או טסט). לפני שנמשיך צריך לקחת בחשבון את הזכרון: בסלוטים 1-3 - Super Talent T8UA1G8C5 - 2X1024MB DDR2 800 MHz CL5-5-5-16 עם Heat Sperader מצד אחד בלבד. אלה הזכרונות שקניתי עם המחשב. בסלוטים 2-4 - Patriot PDC22G9200ELK - 2X1024MB DDR2 1150 MHz CL 5-5-5-15 עם Heat Spreader נורמלי מ-2 הצדדים. במחיר שמצאתי אותם לא היה מה לחשוב בכלל (ולא, אני לא הולך לקנות סט נוסף שיתאים לביצועים שלו). מעבר לזה, הספק הוא Enermax Modu82+/425W כ…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד p4 1.5 GHz ולוח אם asus p4t עם בעיה קטנה : socket 423 אני רוצה לעשות לו oc ל2 ג'יגה הרץ אבל אני לא מוצא קירור שמתאים לסוקט שיש לי . הטמפ' של המעבד עומדת על 50-52 מעלות שזה מאוד גבוה !! יש לציין כי אם אני מפרק את המארז הטמפ' יורדת . המלצות למאווררים מתאימים לסוקט 423 תתקבלנה בברכה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הeVGA 7800GT 256MB עם קירור סטוק ומהירויות סטוק והוא יושב על 80 מעלות בערך במאמץ של 10 דקות בATI Tool artifact scan. הדברים שניסיתי לעשות ע"מ לשפר את המצב, ולא עבדו: *דרייברים שונים - כולל הבטא האחרון. *ניסיון לניקוי הכרטיס מאבק ע"י רוח (אחרי הוצאתו מהמארז) + ניקוי המארז והמאווררים של המארז מאבק. *הפעלת המאווררים של המארז על MAX. *המאוורר של הכרטיס מסך עובד כמו שצריך, אין עליו אבק והוא מסתובב. יש לי מארז Thermaltake Soprano שבו יש מאוורר 120MM מקדימה שמכניס, מאוורר 120MM מאחורה שמוציא, ומאוורר 92MM בדלת שמכניס. הכבלים במארז מסודרים בצורה טוב ואין הפרעה למעבר של האוויר. אשמח לעזרה ותודה רבה לעוזרים :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מערכת קירור מים של DD ואני מעוניין להוסיף בלוק קירור מים לזכרונות ?DDR II 533? - ?512MB Kingston? . השאלה כמה O.C אני יכול לעשות להם, עד איזו טמפ' ואיך ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-