אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
למה אני לא מצליח לעלות את הבאס של הזכרונות מעל 137 לעזאזל? אחרי השמירה של ההגדרות והיצאה מהביוס הוא עושה ריסט ונכנס לביוס עם הגדרות הבררת מחדל מפרט יש בחתימה ובנוסף יש לי שני כרטיסי רשת של אינטל 10\100
-
אני צריך שמישהו יתכנן לי מוד עם קופסאות ומים ואורות ולא יודע מה העיקר יפה ויחסית כל ומהיר להכנה(עד 4 שעות למתחילים במודינג) ושאף אחד לא יגיד לי שאני יתכנן בעצמי כי אני מבקש שאתם תתכננו לי או תעזרו לתכנן אז תוד לכולם ובמיוחד לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי השבוע קירור חדש לכרטיס החלפתי ואני שיש על הקירור המקורי מדבקה טרמית אבל יש עליה בד ורוד יש מצב שלא הורידו את המגן מדבקה מהקירור של הזיכרונות????? תמונות לא יודע למה אני לא מצליח להציג תמונות http://img848.imageshack.us/i/img0047e.jpg/ http://img847.imageshack.us/i/img0048y.jpg/ http://img26.imageshack.us/i/img0049il.jpg/ http://img848.imageshack.us/i/img0050r.jpg/ הקירור הראשי של המעבד הוצא עכשיו זה צריך להיות עם הורוד הזה או שזה צריך לשבת על הלבן??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש זוג מאווררים כמה שיותר יעילים למארז הנ"ל יש לי מערכת: AMD 955 HD 6950ֲ@6970 תודה חברים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות קירור לQ6600 ואני מתלבט בין המוג'ין 2 לונדטה 2 מה יהיה עדיף המארז הוא ANTEC 900 וכל שאר המפרט צד אפשר לראות... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי את הלוח הזה GIGABYTE P55-UD3 ואיך שהבנתי הלוח לא מומלץ לאוברקלוק , ובכל זאת אם אני רוצה לבצע אוברקלוק ללא שינוי מתחים, עד איזה תדר תאורתית אפשר יהיה להגיע ללא כל סכנה? ואם ישנו צורך בקירור אז אני מוכן להשקיע כ 200-300 ש"ח על הקירור לא חובה שיהיה שקט עד מאוד אבל יש העדפה שיהיה עם LED תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מעבד TRAY, אני רוצה לשים לו קירור חזק לאוברקלוק בין 200 ל300 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב והייתי רוצה לדעת עד כמה הוא שקט(מ1-10) תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר מגיע בתוך מארז Antec One. המארז מגיע עם שניים כאלו, לכל אחד מהם יש חיבור של 3 פינים. הבעיה מתחילה בעובדה שאין מספיק חיבורים כאלו עם הלוח אם שלי (שניים של 4 פינים, רק אחד של 3) וכולם תפוסים במילא ע"י המעבד, הספק ומאוורר אחר. אני רוצה לחבר במקום המחבר המקורי, חיבור מולקס אבל החוטים כולם באותו הצבע: שחור ולשניים מהם יש סימונים של פסים לבנים. הפלוס אני מניח זה אותו חוט שמסומן בחץ על גביי המחבר, החוט הזה מסומן גם בפס ארוך בצבע לבן. החוט האמצעי לא מסומן בכלל (אני מניח שהוא של המדידה) והשלישי מסומן בקו לבן לא רציף (כמו פס הפרדה שמתיר עקיפה). יש דרך לדעת בוודאות איזה חוט הוא המינוס? אני לא אוהב לחבר את זה באוויר ולבדוק אחד אחד, ואין לי סוללה מתאימה לצערי כדי לבדוק.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את המדריכים בפורום במסגרת לימוד ראשוני של הנושא. הסכימה מראה מאווררים שמוציאים אויר וכאלה שמכניסים אויר. שאלה: כאשר אני קונה מאוורר, האם צריך לבדוק את כוון האויר שלו - או כל מאוורר יכול לנשוב לכל כוון?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להחליף רק את המאורר או שצריך להחליף את כל הספק?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב השתמשתי בRIVA TUNER כדי לפתוח צינורות והוזכר בכתבה שצריך לצרוב ביוס ערוך איך אני צורב את הביוס הערוך ומאיפה אני משיג אחד ערוך בכלל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים איך עושים OC למעבד יש איזו תוכנה או משהו כמו RivaTuner לכרטיסי מסך יש תוכנה כזאת גם לOC למעבדים? ואם כן איך קוראים לה ואם תביאו לי קישור אני ישמח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בזמן עבודתי בבקר ישן של IBM - 3174 והביפנוכו שלו מכיל מאוורר ענק - 12 וולט שקט יותר משקט . הטכנאי שטיפל בבקר אמר לי שכבר לא קיימים מאווררים כאלה בשוק , ואם במקרה יש צורך בהחלפתו , הוא היה מחליף במאוורר חדש יותר אבל לא איכותי כמוהו . נדמה לי שהיה רשום על המאוורר Panaflo . והוא מזה שקט חבל"ז.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון, מי שלא קרה את קורות המודינג האחרון שלי (החלפת המארז) אז שילח בבקשה ללינק המצורףהעברת מארז-למה לא לעשות את זה בבית: בקיצור שמנו את הhardcano 2 וחיברתי אותו מתחמת לhsf ליד הליבה של המעבד (לא על) ומאחורי הליבה של הכרטיס גרפי (hercules ti-500) עכשיו בחדר שלי יחסית חם, אני לא יכחיש, אבל ככה, על המעבד כתוב שהחום שלו הוא בסביבות ה38-40 מעלות לעומת הכרטיס הגרפי שעומד על 51 מעלות בערך! וזה ביחד עם crystal orb וas3... ובלי oc, עכשיו אני מודה שחדר חם, אבל המארז שלי מנפוצץ במאווררים (92 מ"מ שקוף בצד, אנטק סיקלון בלוואר ו6 מאווררים אחרים) אז זה נראה לי הרבה, כמובן שגם עם oc אני לא מצליח במיוחד... עכשיו לשאלה, זה נורמלי? החדר שלי חם מדי? הhardcano טועה... שמתי את הבודק טמפ' …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הערה: אני חושב שזה מתאים לפה, אם לא אז תעבירו, אל תרצחו אותי אם זה לא מתאים לפני כמה ימים הביאו לנו (לא משנה מי זה לנו.. סיפור ארוך... אבל לא לי לבית) מחשב, עכשיו המיקום המיועד למחשב היה רחוק מהנקודת חשמל, והחוט מאריך לא הגיע. חבר שלי החליט לעשות קומבינה ו"לגנוב" חשמל מהפלורסנטים. הכל עבד בהצלחה ועכשיו אם מכבים את האור המחשב מתכבה שזה יוצא לנו די טוב. עכשיו עלה בראשינו רעיון מבדח: אם יהיה אפשר לעשות את זה מעגלי, כלומר כיבוי האור יכבה את המחשב, וכיבוי המחשב (בעזרת המתג הקידמי כמובן, ולא מתג חיצוני חלופי) יכבה את האור. אני לא חושב שממש נעשה את זה, אבל זה מעניין מאוד אם אפשר לעשות דבר כזה, ובכלליות לשלוט על חשמל בעזרת מתג הכיבוי של המחשב, לדוגמא להדליק קומקום, או כל …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה קירור לריאדון 9700 פרו להזמין ...קירור טוב לאברקלוק גובה ושיקרר את הכרטיס !!! שיקרר!!!! ושלא יעלה המון כסף.... אני לא צריך להחליף כרטיס מסך כל מי שאמרתי לו אמר זה סתם בזבוז הכרטיס חזק רק קנה קירור ... שתכל לשפר אותו בקצת אז אני החלטתי נחכה עם המחשב עוד שנה ובנתיים נשפר דברים אז קירור . בבקשה הצעות ומאיפה אפשר להזמין . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז של HEC עם מעבד פרסקוט - תנור גרעיני... המאוורר האחורי (ענק - נראה כמו 7 אינץ' ) שבק חיים וכשבאתי להחליף ניצבתי בפני דילמה : לאיזה כיוון תבוא הרוח פנימה או החוצה ? מדברי תוכלו להבין שפשוט פירקתי את המאוורר הקודם מבלי לבדוק את הנושא ה"פעוט" הזה. אשמח אם תעזרו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שהכרטיס הזה רועש ורצית לדעת אם זה נכון....http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1459
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה העלתי את הCORE CLOCK ואת המהירות זיכרון דרך התוכנה של NVIDIA מ-732 ל-800 ואת הזיכרון מ-1900 ל-2000. יצרתי לו פרופיל ובהגדרות כשאני רוצה לקבוע מתי הוא יעלה הוא לא נותן לי ורושם לי הודעה שאני צריך לסמן חוק כלשהו. בחרתי את כל האפשרויות ועדיין אני לא מצליח. למישהו יש מדריך טוב יותר איך לבצע את זה בלי בעיות במקום כל פעם לשנות את התדר באופן ידני בהפעלה של הWINDOWS? מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אולי זאת בעיה לי אבל אני לא מצליח להבין איך עושים OC במחשב החדש שלי.. קראתי ת'מדבריכים אבל נראה שהם מסובכים מדי בשבילי ולא ממש בא לי לשרוף משהו בטעות אשמח אם מישהו יוכל להביר לי בקצרה אני לא מחפש OC רציני.. משהו ממש פשוט שלא יתחמם יותר מדי יש לי מעבד Q9400 לוח GA-EP43-D3S זכונות G.SKILL CL4-4-4-12 900 HZ ספק SEASONIC 400W תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עושה אוברקלוק והמחשב לא עובר פוסט אחרי באס של 417 העלתי את הוולט של המעבד עד 3.8 וזה לא עזר הזכרונות הם על 1:1 5-5-5-15 ו2.1V הצלחתי להגיע עד לבאס של 417 שעבר פוסט והגיע לוינדוס ובדקתי המערכת יציבה. שמתי את המתח של המעבד על 1.3V האם תוכלו לעזור לי להגיע לבאס של 422?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש מבוסס על האסוול עכשיו התושבת שלו 1150 יש לי כרגע מוגן 2 לא REV.B הSCMG2000 [REV.A],לפי מה שהבנתי גם מיקום של חורי העגינה של הקירור לא השתנו מה1155 כלומר הקירורים מהתושבת הקודמת אמורים להתאים,השאלה היא אם יש אפשרות להשיג איזה קיט בארץ או מחו"ל כדי להתאים תמוגן שלי לפלטפורמה החדשה?ועד כמה זה יהיה משתלם? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב , עם המחשב החדש שרכשתי שבוע שעבר , שידרגתי את הקירור למעבד מסוג SCYTHE SAMURAI Z צרפתי לינק למוצר . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4200 המאוורר של הקירור לגמרי לא שקט (זאת לאחר בדיקה שנטרלתי את המאוורר מארז) . השאלה , האם אפשר לדעת האם זה הרעש שהוא אמור לייצר או שאולי זה מוצר פגום ? כמו כן , האם יש תוכנה שיכולה לבדוק רמת רעש כדי לאמת מול נתוני היצרן והאם ישנה תוכנה שאיתה ניתן לכוון את עוצמת המאוורר (אולי ייתכן והמהירות מירבית ולכן הרעש..לא יודע) תודה למי שעוזר.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מבחינת עשיתי אוברקלוק הכל יציב אבל הניקוד ב3DMark VANTAGE לא עלה משמעותית האוברקלוק הוא: Core I5 750 3.8Ghz 200FSB מכפלה של 19 1.25V יציב 3 שעות בירציפות OCCT
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-