אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המצלמה לא ממש הצליחה לצלם כמו שצריך כנראה בגלל שהוא נוצץ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בו כבר 2 של 14 מ"מ מלמעלה. יש בו כבר 1 120 מ"מ לכניסת אוויר. ויש עוד אחד אופציונלי מהצד של 120 מ"מ (לכרטיס מסך). אני צריך המלצה לקירור טוב למארץ הזה לכטיס המסך (120 מ"מ). רצוי אחד כמה שיותר אפקטיבי ביחס לרעש. ראיתי את הSCYTE עם ה5400 RPM אבל אני חושב שהוא יעשה המון רעש אלא אם כן הוא ניתן לשליטה באמת? מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי OVERCLOCKERS, לי ולמישהו יש מן וויכוח קטן, אז בואו תשמעו את הטענה של כל אחד ותגידו בסוף מי צודק: הטענה שלי: כשעושים אוברקלוק, המתח של המעבד עולה, המעבד צורך יותר וואטים (הריי ככל שמעבד מהיר יותר, כך הוא צורך יותר וואטים) הטענה שלו: ההפך ממש שאני אמרתי, לא קורה כלום למתח של המעבד. מי משנינו צודק?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די חדש בכל העיניין של קירור מים אבל יש לי שאלה או שתיים... רציתי לדעת האם יעזור קירור מים לשפר את ביצועי המערכת שלי? והאם בכלל הככטיס מסך שלי תומך בקירור מים? הקירורים שיש לי עכשיו זה 2 מאוררים במארז + 2 בכרטיס מסך אחד על הספק כח ואחד על המעבד זה המערכת שלי: מעבד: I5 B2400 לוח אם: Gigabyte H67M-D2-B3 RMA : 6GB DDR3 1333Mh ספק כח: HEC COMPUCASE 600W כרטיס מסך:HD7870XT תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם בשביל הכיף בא לי לשחק קצת באוברקלוק על המחשב הישן. אם מישהו רוצה לעזור, אשמח. נתוני פתיחה: לוח P4P800-E מעבד Northwood 3.0GHz זכרונות DDR400 על הפנים של Elixir שלא יעשו אוברקלוק גם לא ל-401MHz בלי להתרסק (אולי יוחלפו אם נגלה שיש טעם). קירור סטוק של אינטל (לא יוחלף) מטרה: לראות כמה OC אפשר לעשות למעבד. ידוע לי שחלק מהדגמים האלה ידועים ביכולות OC מצוינות (3.5-3.6GHz על אוויר), בעוד שחלק נתקעים עוד לפני 3.2. מעניין איזה שלי. הלוח אמור להיות טוב ל-OC. הזכרונות - לא יסחבו, אבל אם הם מסוגלים לעבוד בתדרים נמוכים יותר מהנומינלי, אפשר להפעיל אותם במחלק 5:4, ואז כן יהיה מרווח OC מסוים למעבד. הנסיונות הראשונים שלי לא צלחו כ"כ, וכבר ב-3.15-3.2 (עם זכרונות ב-5:4) היו בעיות לעלות ל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אינני טועה. רציתי לשאול האם הדבר אפשרי. שכן המקרר לא מקרר כבעבר. אשמח להמלצות לשיפור הפעולה שלו. תודה מראש, רן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה נתחיל בכרטיס מסך... השתמשתי בתוכנה של ATI שיעשה לו משו עם הקלוק אוטומטית עכשיו הטמפ' נעה בין 48 ל65 במאמץ האם זה בסדר? שאני מוריד דברים בלילה לצורך העניין דברים חוקים לגמריי ;D האם יש איזה אפשרות לכבות נגיד את הכרטיס מסך כדי שלא סתם יעבוד כל הלילה? המסך אגב הוא הדל 24 אינץ' יכול להיות שיש קשר?! הנה הטמפרטורות של ה Guru http://i155.photobucket.com/albums/s287/dor17/temp-1.jpg נורמליות? הקירור של המעבד (E6600( האו הקירור הרגיל אבל אני משדרג בקרוב לZALMAN 9500 AT מה עוד אפשר לעשות דרך הגורו לשפר את הביצועים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה שם של תוכנה לאוברקלוק למעבד דרך מערכת הפעלה ושלא יהיה CLOCKGANE תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בשתי הכתבות שקראתי לאחרונה ששיבחו את הסלרון 1000 כמיועד להמהרה השתמשו בלוח Abit ST6. בחיפושים שעשיתי לא מצאתי את הלוח הזה בארץ(פלונטר, אקסלנט, פנדה ועוד). מישהו יכול להמליץ על לוח אחר שטוב לאוברקלוניג הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי mother boadr MS-6318 micro ATX va6 VIA vt82c694x chipset. יש לי MBM5 וכתוב שב-SENSOR 1 הוא 25 מעלות זה יכול להיות?
-
השאלה שלי היא כזאת: אם מחברים מאוור מסןג SMARTFAN ישירות ללוח אם אם 3 פינים האם הוא יכול לשרוף אותו?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מערכת חדשה עם MUGEN 3 וגם מאוורר SYTCHE GT 3450 שניהם במארז COOLERMASTER CM2 BASIC עכשיו שאלתי היא לפני שאני מרכיב האם כדאי להחליף את המאורר המקורי שמגיע עם המוגן לGT? ובנוסף איפה כדאי למקם מאוורר שלישי במארז ,יש לי אחד מקדימה אחד מאחורה .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהתקנתי את הכרטיס מסך מאוד התאכזבתי מהantec, הוא היה ממש קטן יחסית למה שציפיתי, לא כיסה שטח גדול ולא היה מרשים כלל וכלל, ותאמת גם לא הוציא הרבה רוח... ואז חשבתי לעצמי "בשביל זה להוציא 127 שקל!!! :-/ ) כעבור יום או יומיים המחשב שלי התחיל להיתקע, כאשר אין לי overclocking לכרטיס, לא הבנתי מה קורה, לא יכול להיות שזה בגלל חום!!!!הרי יש לי מאוורר למעלה שהייתי חייב להתקין כי כבר קודם המחשב שלי היה מאוד חם והיה חייב אותו נתקע, נתקע, מסכים כחולים, ואז המחשב מתחיל לכתוב שטויות, נכנסים לmedal of honor אז הוא אומר שאין עכבר... נכנסים לexplorer אז הנורטון כותב שהאקספלורר נגוע בוירוס וחייבים לסגור אותו. : בשלב זה כבר הבנתי שזאת בעיה של חום! התעצבנתי והעברתי את היד מעל המאוורר ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ספרקל. הצלחתי להגיע איתו (בעזרת אפטר ברנר) לבערך 850 מגה הרץ לGPU (ובד"כ הוא עובד על 800-805). הבנתי שאפשר לצרוב ביוס על מנת ל"שחרר" את הגבלת המתח. איזה ביוס יתאים לכרטיס שלי? לגיסי יש כרטיס דומה מתוצרת טווין טק. איזה ביוס יתאים לשלו? תודה ושבת שלום. עריכה: ראיתי שבגרסת הבטא של אפטר ברנר אפשר "לשחרר" את נעילת המתח. מה המתח המקסימלי שהכרטיס הזה יכול לשאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS P6T (X58) i7 Nehalem - ATX Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb G.SKILL Ripjaws 6GB 2000Mhz DDR3 TRI CHANNEL CL9 - I7 Corsair 620W עוד משהו מעצבן זה שהמחשב עושה פוסט הוא כל הזמן רושם לי שה-CPU השתנה ואז משהו לשנות בהגדרות, ניסיתי להעיף את ההודעה אבל אין לי מושג איך הכל אצלי בביוס על הדיפולט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העלתי את הבאס ל 200 ויש לי לוח אם של ABIT עכשיו ניכנסתי בביוס ל מקום של הזיכרון ושם אני יכול לשנות מי אופטימל לטורבו ויש הגרסיב אני צריך גם לשנות את זה ? ואם כן אז לאיזה לשנות ןלאחר שעשיתי OC המעלות של המעבד הם 38 במנוחה ובעבודה 48 זה טוב? ומה לעשות אם הזיכרון ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל הלך מצויין עד שהגעתי ל-250fsb וכעת אני נדרש להעביר את מכפלת ה-ht ל x3 על מנת להימנע מבעיות.... אבל הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט ב-x3 (255 260 הבאס בזמן שאני מנסה לעבור מכפלה) לא משנה מה אני יעשה אפילו הורדתי עוד מהתדר של הזכרון והוספתי מתח למעבד שלא צריך בכלל...כלום לא עוזר. עד שלבסוף ניסיתי להעביר לx2 לראות אולי זה פאק בלוח או איזו נעילה ומה שמוזר שב x2 המחשב כן עלה והכל עבד מצויין???! למה הלוח לא נותן לי לעבור ל x3 מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש .. :-\
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין כמה זכרונות: 1. Twinmos 512mb pc3200 tmd-50b 2. Geil 512mb 3200 value 3. OCZ 512MB 3200 PREMIER SIREIS התקציב הוא 530 שקל , החנות הממולצת היא pch מכיוון שאין לי צורך בדמי משלוח. יש עוד הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס X1800GTO של ספיר עם קירור סטוק. חוץ מזה שהוא רועש(הקירור) הליבה מאוד חמה,ואני מפחד לעשות OC. לפעמים זה גם יוצא לי בפיתאומיות מ BF2, יש מצב לחימום יתר? תמונה: מדובר פה על מצב מנוחה
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתחיל בזה שהמפרט שלי מפורט בצד זכרונות 333מגהרץ המעבד עובד על באס 400, באס למערכת עומד על 100מגהרץ בסטוק אני בדרך כלל בבאס 137 (2400@3288) כרגע אני על 125 (2400@3000) בגלל שמתחיל להיות חם ואני מצמצם באוברקלוק שהטמפרטורות ירדו במעלה או שתיים בלי שאני יצטרך להפעיל את המאוררים ולסבול מהרעש.. בכל מקרה לעניינינו.. לא נגעתי בתזמונים או בחלוקה של המעבד\זכרונות בכל מקרה מה המצב של הזכרונות שלי כרגע עדיין עובדים על 333מגהרץ או שזה השתנה?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע רק שצריך להעלות תFBS דרך הביוס (שלא מצאתי איפה בדיוק) אבל הבנתי שיש גם דבר כזה מכפלות באס כל מיני שטויות מה זה אומר? ואיך אני יודע שאחרי שאתה מעלה תFBS זה טוב ולא יגרום לבעיות...?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי הליבות על 54-55 כששום דבר חוץ מ חלונות ו ה TAT דולק... עריכה: אני מריץ S& M עכשיו ו ה LEVEL1CACHE נכשל..
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? במשחקים הבורד מגיע לי ל60 מעלות פלוס ואז המחשב נתקע... כשהוא לא עובד אז הבורד על 48 והCPU על 38. כשהוא נתקע במשחקים אז הבורד על60 והמעבד על 50... :-/ יש למישהו הצעה איך לקרר את המחשב? במידה ואני מריך לקנות עוד מאווררים אז על איזה אתם ממליצים? כרגע יש לי מאוורר אחד אני חושב על המעבד ועוד מאוורר בספק.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-