אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היה לי ביוס F10 ועדכנתי אותו ל-F11, עשיתי OC והגעתי ל-330X9 עם 1.35 CPU VCORE ה-F11 כלל לא עבד אצלי כמו שצריך, המחשב כל הזמן נכבה. החלטתי לעדכן ל-F12, אחרי העדכון הגעתי לתוצאה זהה, אבל כרגע יש לי בעיות לעלות בFSB אם אני מנסה לעלות מעל 335X9 המחשב נכבה ולא עולה וזה לא משנה כמה אני נותן לו ב-CPU VCORE. המחשב פשוט נכבה ואז מתקשה לעלות עד שהביוס מתאפס באופן אוטומטי. ניסיתי לרדת במכפלה ל-8, הגעתי ל-370X8 אבל הבעיה חוזרת ונשנה. הדבר החיובי כרגע שב335X9 הטמפרטורה במאמץ היא 55 מעלות ב-TAT. (ראוי לציין שב-F10 יכולתי להגיע ל-380X9 יציב) מישהו יודע ממה נובעת הבעיה? או שפשוט להחזיר ל-F10
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי AMD 64 BIT 3000. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. האם הקירור שבא עם המעבד צריך להספיק? אציין שה"תנאים" של המעבד מסביב יהיו טובים: מארז LANFIRE של TT.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דבק תרמי(לא משחה) להדביק צלעות קרור לזכרונות של הכ מסך .. האם מה שכתוב בכותרת יהיה לי טוב ? זב בא 5 גרם ב60 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן. אני הולך לעשות בקרוב אוברקלוק למעבד שלי A64 3000 ולזכרונות (GeIL Dual DDR400 (512x2 המטרה בהתחלה היא להעלות אותם עם המעבד ביחס של 1:1 האם יש פה מישהו בפורום שכבר התנסה באוברקלוק איתם? כמה Mhz יהיה אפשר לעלות אותם מבלי שהמערכת תיתקע או שתתקבלנה שגיאות? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לחבר שלי מאורר 120 מ"מ ואין לו מושג איך הוא אמור להניח את המאורר בעיקרון הוא רוצה לעשות חור בדלת אבל הוא כנראה פוחד או משהו והוא לא עשה בסוף =\ אז מישהו יכול להסביר איך אמורים לעשות, או אולי יש איזה מישהו שעושה את זה? יש אולי אלטרנטיבה אחרת? תודה לכל העוזרים..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם Noctua NH-U9S רשום שמתאים לתושבת 1151 אבל דגם NH- U12S לא כל האתרים מציינים שזה 1151 כמו KSP ומצד שני אתר היצרן כן מציין, אז היצרן זה מה שקובע בוודאות? לגבי הדגם NH-C12P SE14 אין אותו כבר בשום מקום. לא מייצרים אותו והוא לא נמכר כבר? (ידוע לי שיש דגם שדומה לו Noctua NH- C14S , ואני לא מעוניינת בו) ובמידה והוא מיוצר עדיין או שלא , התושבת שלו היתה 1151?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך מדליקים ספק כוח ATX מבלי לחבר אותו ללוח לפי מה שאני יודע צריך לגשר בין איזה שני חוטים בכניסת החשמל המרכזית שניכנסת ללוח אם ואני מזכיר מבלי לחבר למחשב!!! אני לא מצאתי לאיזה נושא זה מתאים אבל אני חושב שזה מודינג
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מדובר בכרטיס הבא: http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/ati/AGP/DSCF3217_cropped-big.jpg הקירור הנוכחי לא סוחב בימים חמים ואני מחפש משהו יותר יעיל. עדיף שיהיה שקט ככל האפשר. עריכה: מה דעתכם על Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 ? ככל הנראה הוא אמור להחזיק X1950 PRO גם באופן פסיבי (לא מתוכנן אוברקלוק, לצורך העניין)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר מגיע בתוך מארז Antec One. המארז מגיע עם שניים כאלו, לכל אחד מהם יש חיבור של 3 פינים. הבעיה מתחילה בעובדה שאין מספיק חיבורים כאלו עם הלוח אם שלי (שניים של 4 פינים, רק אחד של 3) וכולם תפוסים במילא ע"י המעבד, הספק ומאוורר אחר. אני רוצה לחבר במקום המחבר המקורי, חיבור מולקס אבל החוטים כולם באותו הצבע: שחור ולשניים מהם יש סימונים של פסים לבנים. הפלוס אני מניח זה אותו חוט שמסומן בחץ על גביי המחבר, החוט הזה מסומן גם בפס ארוך בצבע לבן. החוט האמצעי לא מסומן בכלל (אני מניח שהוא של המדידה) והשלישי מסומן בקו לבן לא רציף (כמו פס הפרדה שמתיר עקיפה). יש דרך לדעת בוודאות איזה חוט הוא המינוס? אני לא אוהב לחבר את זה באוויר ולבדוק אחד אחד, ואין לי סוללה מתאימה לצערי כדי לבדוק.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני מאווררים אלו Thermaltake Silent K8 Heatpipe CPU cooler לבין: Zalman 7000 Cu :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים כמו FALLOUT 3, אחרי כמה דקות המחשב מאתחל את עצמו בגלל חימום יתר. הכרטיס מסך מגיע ל- 75 מעלות. בשימוש רגיל במחשב זה נע בין 70 - 75 מעלות. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTON כרטיס מסך: GIGABYTE 8800GTS 512MB DDR3 יש לי מאוורר שמוציא אוויר מתחת לספק (ועכשיו שמתי לב שהוא לא עובד....) והמאוורר ניקיתי את המחשב מאבק אתמול אבל זה לא עזר כל כך, האם יש ערכות ניקוי למחשב? (לא מצאתי בחיפוש) ואם אין או יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב? (אין לי שואב אבק) ואיזה קירור עדיף לי לקנות? אבל אני צריך משהו באמת טוב! כל הקירורים שמצאתי הם בשביל 8800GT ואני לא יודע אם זה מתאים גם לזה. …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 1.7 ובעומס הוא קופץ ל 60 מעלות דרך אגב התמפרטורה של הלוח די יציבה 43-46 אה...זה בלי OC
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 שאלות - 1. האם המאוורר יתאים ל-GIGABYTE 965P-DS4 ? 2. מישהו יודע להגיד לי טמפרטורות ב-C2D על OVERCLOCK עם המאוורר הזה?- מטרת הקניה היא להוציא קצת יותר ב-Vcore גבוה מה-X6800 שלי... תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך כנראה לקנות בקרוב את הקירור לכרטיס מסך של ארקטיק קולינג (VGA Silancer) ומקבלים איתו משחה תרמית. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בAS5 או שהמשחה שמקבלים מספיק טובה? ועוד שאלה קטנה, שמעתי כמה דברים לגבי שיוף הבסיס כי הוא לא טוב כל כך או משהו כזה, מישהו מוכן להסביר לי על זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לעלות את הבאס של הזכרונות מעל 137 לעזאזל? אחרי השמירה של ההגדרות והיצאה מהביוס הוא עושה ריסט ונכנס לביוס עם הגדרות הבררת מחדל מפרט יש בחתימה ובנוסף יש לי שני כרטיסי רשת של אינטל 10\100
-
טוב אז ככה אני רוצה לבצע OC למעבד ואולי בהמשך גם לכרטיס מסך שלי, בינתיים הייתי רוצה להתמקד ב2600K שלי שרוצה להגיע ל4.5GHZ , עכשיו אני נמצא במצב כזה. עכשיו אני רוצה להגיע לתדר הזה איך אני עושה את זה דרך הEFI ? הבאיוס הזה מאוד מסובך בשבילי ואני כמעט ולא מבין שהם כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק כח חדש ( לא שהTHERMALTAKE PUREPOWER 480 שלי לא מספיק - פשוט אני מעדיף ספק 24 פין ) ראיתי ספקים רבים אבל תפס את עיני ספק THERMALTAKE PUREPOWER 680 עם כל מה שאפשר לרצות ( 3 12V RAILS !!! להיות מוכן לפנטיום 7 ) אם יש למישהו חוות דעת עליו או על ספק אחר מומלץ אני אשמח לשמוע - קראתי עליו ביקורת בBJORN3D והם מרוצים ממנו מאוד שם ....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, יש לי לוח GA-P55-UD2M של ג'יגהבייט, עם מעבד i7 860. מעולם לא השתמשתי בspeedfan בעבר, כי לא היה לי צורך... אבל אני מתכנן לראשונה לעשות אוברקלוקינג קל. הבעיה - הבנתי שצריך להגדיר את התוכנה כמו שצריך בהתאם למאווררים/חיישני הטמפ' שיש על הלוח, ואני לא כל כך מצליח להבין מה זה מה שם לאחר הפעלת התוכנה, היא מזהה את החיישנים על הלוח, כמו שתראו בצילום מסך... לאיזו טמפ' אני צריך להתייחס שם כטמפ' המעבד? מה הם החיישנים האחרים? 3 מגיעים מצ'יפ שנקרא IT8720F ו-8 מאחד שנקרא INTEL CORE... ועוד שאלה - מהן הטמפ' המומלצות למעבד שלי (i7 860) להגדרות של טמפ' ה-Desired/Warning? כרגע הכל שם דיפולטי וממש לא נראה נכון... המון תודה מראש צילום מסך: http://i41.tinypic.com/s5zcy1.png
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי מארז k62 ואני רוצה להחליף את המאורר האחורי. (הוא מאורר די גרוע ופשוט). זהו מאורר 120mm. איזה מאורר אתם ממליצים לי מ- ksp במקומו??? שיהיה שקט ואיכותי, לא משנה לי עם או בלי לד. המאורר הנוכחי רץ על 1500RPM
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D820 זיכרון: 667MHZ CEON אחרי: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 הלוח לא משהו אני יחליף חודש הבאה איזה OC אפשר להגיע אם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב את המפרט הבא לגיימינג ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD וכרגע אני מתלבט לגבי קירור מתאים עבור אוברקלוק של המעבד ל-4.2GHZ. כרגע קיבלתי הצעות ל-COOLERMASTER HYPER 212 PRO, ו- ANTEC KUHLER FLOW משתי חנויות אבל אני לא כל כך מבין בקירורים ולכן אשמח לחוות דעת לגבי המאווררים הנ"ל עבור הצרכים שציינתי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-