עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני שמח להיות חלק מקהילת HWZONE שהיא קהילה טובה לO.C שזהו עיקרי קיצר מפרט : Q6600 GA-P35C-DS3 Corsair 2X1GB 5-5-5-15 800MHZ 8800GTS 512MB @ CS: 745MHZ no volt mod Seasonic 550W zalman cnps9700LED W.D 250GB יש לציין כי ה O.C שביצעת יציב עם PRIME95 הגירסא של ה QUAD , בקרוב אקבל את הזיכרונות שאני רוצה ( CORSAIR 2X2GB CL4 800MHZ ) תגובות תמונות : [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז ככה... יש לי נסיון באוברקלוק וקראתי מדריכים ופה ושם אבל עדיין יש לי איזו בעיה קטנה לא סגור על מעלות תקינות ואיך להעלות ופה ושם (בלי מתחים...) אז ככה המעבד שלי זה core i 5 -750 קירור mugen 2 לוח אם DFI LanParty DK P55-T3eH9 זיכרונות 2X2 gskill 1600 בקיצור יש לי כל מה שצריך בישביל אוברקלוק חוץ מהאוברקלוק עצמו חחח המעלות שלי הן כאלה זה במאמץ עצבני ולידו במנוחה של ה cores http://img259.imageshack.us/img259/9673/32471231.jpg וזה של הcpu עצמו (שדרך אגב עדיין לא הבנתי מה ההבדלים יעני זה הליבות וזה המעבד אבל תאכלס איזה מעלות קובעות...) http://img153.imageshack.us/img153/1638/16049629.jpg נראה לי מעלות סבבה.. אבל לא בטוח אשמח לתגובות ועזרה והנה גם תמונות מדוייקותתת של הביוס שלי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sergey_kendis,

מישהו יכול להסביר לי פה איך אני עושה OC למעבד שלי???? כרגע יש לי לוח אם:GIGABYTE GA-945GCM-S2C אם זיכרון 1GB 667MHZ של KINGSTON וכרטיס מסך 8600GT 256MB GDDR3 GIGABYTE

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rockstarr,

יש בו כבר 2 של 14 מ"מ מלמעלה. יש בו כבר 1 120 מ"מ לכניסת אוויר. ויש עוד אחד אופציונלי מהצד של 120 מ"מ (לכרטיס מסך). אני צריך המלצה לקירור טוב למארץ הזה לכטיס המסך (120 מ"מ). רצוי אחד כמה שיותר אפקטיבי ביחס לרעש. ראיתי את הSCYTE עם ה5400 RPM אבל אני חושב שהוא יעשה המון רעש אלא אם כן הוא ניתן לשליטה באמת? מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום שלום.... אז ככה המפרט שלי מופיע בחתימה (לא להתייחס לנתוני OC שמופיעים במפרט ובחתימה...) בדקתי OC בשתי שיטות: 1) הצורה הנפוצה- פשוט להעלות באס לכל המערכת עם מכפלת סטוק (10) .... המערכת מגיעה לבאס 250 יציב (מעבר לזה לא לקחתי סיכונים) , המעבד עובד על 2500 מה"צ (לעומת 2000)- הצ'יפסט על 250FSB, הזכרון על 500 מה"צ (3,4,4,8)על 1T. הHT=X4 המעבד בסופר PI של 32 M מגיע לחום של 49-50 מעלות.... (אחרי ניקוי מאסיבי של גוף הקרור) .... אבל מה הצי'פסט והזכרון לא מנצולים עד הסוף (הזכרון בעצם פועל על סטוק) והצ'יפסט מסוגל ליותר (EPOX ידועים כOCER טובים).... לעומת המעבד שממש זועק "תזהר איתי אל תעלה עוד..." ... אז חשבתי ללכת על הורדת מכפלה: 2) הורדתי מכפלה ל9, את הFSB העליתי ל270 , מתח…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ramsses_II,

הרכבתי עכשיו את המחשב החחדש שלי ורציתי לדעת אם סידור הכבלים טוב... רק שתדעו שנאבקתי עם הכבלים כדי לסדר אותם יחסית "נקי" וזה היה קשה... אם זה מספיק טוב אז תגידו לי. אם זה ייפגע באוורור (והאוורור מאוד חשוב לי בהתחשב בכרטיס המסך - מצורפת תמונה חמודה -ולפי זה שיש לי OCZ Reaper&Vendetta2) אז תציעו לי איך לשנות. ואני חשבתי שיהיה קל כי קניתי ספק מודולרי... פחחח. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by maor5,

שמעו היום התקנתי שתי מאווררים שאחד מקרר את הכרטיס מסך ואחד מקרר את ההארד דיסק... עכשיו רציתי לשאול עם זה יחמם את המארז ??? כי אמרו לי שזה עכשיו כול החום של המאווררים יעלו למעלה(יענו חום) ואז ישאר למעלה.. (יש לי 4 מאווררים שלוש למטה 1 מקרר תכרטיס מסך והשני את ההארד דיסק והשלישי בדלת והרביעי מתחת לספק) בבקשה עזרה!!!!!!!!! תודה לכל מי שיעזור יש בעיית חום במחשבבבב!!!!! תודה מראש!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי מאוורר ג'נרי שנורא מרעיש. הוא מסתובב על 4500RPM ועושה רעש של מטוס סילון. מה המחיר הנמוך ביותר שאני אוכל להשיג מאוורר שקט?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, קבעתי בRIVATUNER את הטווחים הבאים: טמפ' מהירות מאוורר 40-49 - 40% 50-55 - 60% 57-62 - 80% 63-80 - 100% קבעתי שכאשר אני מפעיל את המחשב זה יתחיל עם 40%. הבעיה היא כזאת: כאשר אני מפעיל את המחשב והוא נמצא במסך בחירת המשתמשים (welcome screen), אז הטמפ עולה בערך ל-60, כאשר אני נכנס ליוזר שלי אני רואה באמת שהמאוורר פועל על 40%, אך למרות שהטמפ' היא 60 הוא לא לא עולה ל-80% מהירות! למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? אני בודק את הטמפ דרך הHARDWARE MONITOR של הRIVA TUNER. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם אני די בבאסה בגלל זה ניקיתי את המחשב לאחר שנתיים הוא היה מלא אבק עכשיו יש מאוורר שהכבל שלחו מחובר ל "cpu fan" שהוא הפסיק לעבוד עכשיו אני לא יודע אם יש מצב להחזיר את המאורר לחיים או שאני צריך לקחת את המחשב לתיקון או שאולי אפשר לתקן את זה לבד אני חייל ואני מעדיף לחסוך כסף....... כך שאם יש פיתרון טוב ולא פן לשיער כמו שאני שמתי עכשיו אני הודה לכם אולי זה בכלל הגדרות במחשב או משהו......... תודה רבה מחכה לתשובה בקוצר רוח להתראות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by valleyzz,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי הטמפ' במחשב שלי האם הטמפ' הרכיבים במחשב היא סבירה או צריך בקירור נוסף. *התוכנה היא hwmonitor.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מתכוון לקנות מחשב חדש: P4 2.4B 512Mb DDR GF4 4600 צורב CD-ROM 2 כוננים קשיחים 3 מאווררי מארז ג'נרים ומתכוון לבצע OC בהתחלה חשבתי על ENERMAX 350W אבל אמרו לי שהוא יהיה גבולי לOC לכן חשבתי על משהו יותר רציני, אחרי בדיקת מחירים ראיתי את ה HEC 475DVD 2 fan Low-Noice Power Supply ב500ש"ח שהוא יותר זול ומספק יותר הספק יחסית ל ENERMAX 430W שעולה 640ש"ח 1) האם זה נכון ש350W יהיה גבולי לOC? 2)והאם בחירה ב-HEC נכונה? שאלה בנפרד ראיתי שבCHIEFTECH יש הכנה למאווררים לכוננים הקשיחים האם גם לENERMAX יש הכנה כזו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טוב, אחרי שהגיעו כל החלקים החלטתי לעשות איזה אוברקלוק נחמד, אבל לצערי נתקלתי בבעיה, אני מגיע לבאס של 250 במכפלה 10 והכל יציב, מעלה ל258 ושום דבר לא עולה! לא הביוס ולא כלום, מה שאני נדרש לעשות זה לעשות ריסט לCMOS, מה שנראה לי מוזר שהמחשב בכלל לא עולה, הרי אין איזשהו עומס על המאבד כך שלא חושב שיש סיבה שלא יעלה + אני מעלה בקצת כך שבעיות האי יציבות לא אמורות להתחיל במערכת ההפעלה? זה נורמלי המצב שלי? הוספתי צילום של CPU Z. ב.נ: עדיין לא העלתי מתחים. את שאר המפרט תוכלו לראות בצד. תודה! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אנשים... יש לי את המארז Compucase CI-6A21 והמאווררים הסטנדרטיים שהגיעו איתו די רועשים... אני רוצה להחליף את ה-2 מאווררים האלה למשהו שקט וטוב (חשוב מאוד השקט). הקונפיגורציה העדיפה היא מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ומאוורר שמוציא מאחורה? או שיש משהו אחר? בקיצור, אני ישמח להמלצות למאוורים טובים ושקטים (ורצוי לא להיסחף בקטע של המחיר). תודה אנשים!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מחפש קירור פאסיבי או לפחות שקט מאוד למעבד AMD X2 3800 AM2 65W אם זה משנה אז המארז הוא קומפיוקייס 6K60 או 6C60. הרעיון כאן הוא עלות תועלת אז לא להציע משהו שהוא הרבה מעבר למה שאני צריך... ועוד דבר- כמעט כל הגופי קירור של זלמן שראיתי לאחרונה הם עם לדים- יש אפשרות לנתק אותם? תודה מראש לכל העונים...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היום הביאו לי את המחשב החדש של בת דודה שלי (זה שהתייעצתי איתכם בקשר אליו לא מזמן) והוא ריק לחלוטין... לצערי הרב יש בו חלקים מסויימים אחרים מאלה שביקשתי כמו לוח אם (שמו לי GIGABYTE GA-7VT600)-L( במקום ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard) וכל מני שינויים אבל בנתיים אין לי בעיה... בכל מקרה לא הצלחתי להבחין בשום מאוורר חוץ מהזה של CPU ןהזה של הספק. עכשיו כשהדלקתי רת המחשב נכנסתי לביוס וראיתי שטמפ' המערכת היא בסביבות ה32 מעלות אבל טמפ' במעבד היא בין 52 ל 59 מעלות!!! אתם לא חושבים שזה קצת יותר מדי... דרך אגב המעבד הוא AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU . מה שמפחיד אותי זה שאולי הוא שם 2500 TRAY ואז שם איזה מאוורר מעפן.... בכל מקרה מה אתם אומרים. אשמח לקבל תשובות …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RoNeR,

יש לי לוח של גיגבייט ga-vm900m 1.0 אני ניכנס לביוס לוחץ ctrl+F1 זה פותח לי תפריט כזה אבל אין בו חוץ מהתזמונים של הזיכרונות עוד אפשרויות לאובר קלוק... כנראה שהלוח זה לא לוח לאוברקלוק עכשיו השאלה שלי עם לוח כזה שווה לנסות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך או שזה לא יהיה משו משמעותי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום הייתי רוצה לדעת מה תיהיה לדעתכם הנקודה החלשה במערכת שאני הולך לבנות, מבחינת אוברקלוק המערכת היא כזו: AMD Athlon 64 X2 3800 (מעבד) DFI Lanparty UT CFX3200-DR (לוח) GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 UCCC F1-3200USU2-2GBHZ (זכרון) Connect3D Radeon X1800XT 512MB (כרטיס מסך) (GIGABYTE 3D AURORA GZ-FSCA1-ANS(ANB (מארז) HEC 550W WIN550 (ספק כח) E-MU 1212m (כרטיס קול מקצועי) אשמח להצעות מה להחליף במה, אבל אני אומר מראש שאני לא אוכל להחליף את כרטיס הקול וכרטיס המסך כי כבר רכשתי אותם.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by XMB,

אהלן, ברשותי מחשב HTPC ללא OC (גם לא יהיה), מחפש משהו שיהיה שקט במיוחד ויקרר היטב. מפרט: מעבד: Intel Pentium E6300 Wolfdale 2.8GHz 2MB L2 Cache LGA 775 65W Dual-Core Processor לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 (ATX form factor; 305mm x 190mm) מארז: SilverStone LC10B-E Aluminum/Steel ATX Media Center/HTPC Case - Retail (Black) יש לי משחה טרמית MX2, ככה שצריך רק קירור, חשבתי על משהו פסיבי, אבל לשיקולכם אני לא מעודכן שנים.. תודה. קונה מהאתרים הללו בלבד: www.tigerdirect.com www.ebay.com www.newegg.com www.ewiz.com www.amazon.com

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני ממש לא מבין בקטע של המאוררים אני מחפש: 1) מאורר חזק שיקרר טוב 2) שלא ירעיש יותר מדי למישהו יש רעיון מה לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. העלתי את הבאס ל 200 ויש לי לוח אם של ABIT עכשיו ניכנסתי בביוס ל מקום של הזיכרון ושם אני יכול לשנות מי אופטימל לטורבו ויש הגרסיב אני צריך גם לשנות את זה ? ואם כן אז לאיזה לשנות ןלאחר שעשיתי OC המעלות של המעבד הם 38 במנוחה ובעבודה 48 זה טוב? ומה לעשות אם הזיכרון ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אפשר להריץ חיפוש בגוגל...אבל אין יותר כיף מלדון בזה ביחד אני יודע שהמחיר שלו כמו הבי טייפון והביג טייפון טוב יותר....פשוט לא נוח לי ליראות גודל כזה בארז ולכן אני מעדיף משהו יותר צנוע אז מה אתם אומרים?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי 150 שח לקניה קרור לכרטיס מסך ! אני רוצה להוציא ממנו את הכל ראידון 9700 פרו איזה לקנות ?! ומאיפה אפשר להזמין אותו באיטרנאט תודה...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי. כמו שכתבתי בת'רד אחר (תוכנה) כשחיפשתי תוכנות לבנצ'ים...אני כרגע בתוך טירוף אוברקלוקינג משוגע על רכיבים שונים במחשב שלי (כאמור,עגלה...אבל זה כל הכיף...!). בקיצור: קודם כל: (Asus V7700 Deluxe (GeForce2 GTS 32mb שכרגע (בינתיים) על 230 ליבה ו 383 זכרון, במקום 333\200 במקור. כרגע בעומס (כאמור בנצ'מרקים בטירוף ;D) הוא עומד על 54 מעלות וב Idle על 35-39 מעלות. איזה מאוורר יתאים או שפשוט כדאי לנקות את המאוורר המקורי מאבק ולהסתפק בו. שנית: מעבד P III 500 Mhz Tualatin שכרגע מומהר ל 560 (5x112) הוא עובד יציב גם על 575 (5x115) אבל פחדתי על מכלולים אחרים וטמפרטורה אז הורדתי קצת...עובד בעומס על 45…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מוכר או תורם במרכז הארץ במחיר סביר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים