אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי מאוורר 120 מ"מ ומחובר אליו חוט עם סנסור, השאלה שלי זה איך אני יודע מהי הטמפרטורה שהוא מודד? כי ראיתי בספר של לוח האם שלי (NF7-S) שאחד משלושת הפינים של חיבור המאוורר למארז הוא של הסנסור.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
טוב מיכוון שאני חולה שקט ומכיר עוד כמה כאלה ובינהם ice2k, אז חשבתי לעצמי איך אשפר להרכיב את המחשב השקט ביותר שאפשר ובאותו זמן גם מקורר אבל לא יקר מידי... אז לאחרונה קניתי Vantec AeroFlow והוא ממש לא מה שציפיתי ממנו הוא גם לא שקט וגם לא מקרר, אז התייעצתי פה והגעתי למסקנה שזה כנראה בגלל החום במארז אז אני קונה את המארז הזה שהוא מגיע עם חמש מאווררים ואז שוב צצה השאלה של הרעש אז חשבתי על להוריד את המתח שלהם ל5V בעזרת זה או לקנות 5 מאווררים כאלה שפה יש עליהם ביקורת. ואם כל זה ילך טוב אז אני גם יוכל להוריד את ה-rpm של הVantec AeroFlow בעזרת זה בשביל שיהיה יותר שקט. דבר ראשון מה אתה אומרים על הרעיון בכללי? שתיים מה יותר טוב לקנות 5 Vantec Stealth (יוצא 215 שקל אבל כמובן שאני רו…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את הצג טמפ' הנ"ל ENERMAX UC-A3FATR2 SILVER http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm רציתי לשאול אם אולי מישהו פה יכול להסביר או להביא קישור לאיזשהו MANUAL איך אני יכול להרכיב את החיישן חום למעבד מבלי להרוס אותו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מנורת פלורסנט לתוך המחשב לאיפה לחבר? איזה מנורה לקנות? איזה בית נורה לקנות? האם אני יכול לקנות בית נורה לשנות את חיבור הכוח שלה לחבר למחשב? בתודה מראש דן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה קירור יהיה שקט וטוב ל 2600XT ב- CROSSFIRE?? בהנחה שאני אצטרך שניים ובמחיר נורמאלי
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום חברים, מאז התקנתי את הוולקנו 7 על המעבד, לילותיי טרופים. גם ככה יש לי 5 מאווררים במארז, ועכשיו עם הוולקנו, אני מרגיש כמו בשדה תעופה. לפני כן הייתי נרדם עם מוזיקה. עכשיו זה או מחשב כבוי, או נדודי שינה. מה עושים ? האם יש איזשהו חומר שאפשר לצפות בו את המארז כך שיהיה שקט יותר? יש הצעות אחרות? מחכה לתגובות, cKb
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא סלרון, זה לא חשוב, אני מחפש מה לעשות כדי להשתיק אותו, הוא די רועש, אני חושב שהמאוורר של הספק זה הדבר שעושה את הכי הרבה רעש, רציתי המלצה לאיזה סוג וגודל מאוורר אני יכול לקנות כדי שהמחשב יהיה שקט.... ואם אפשר בכלל להחליף את המאוורר של הספק?, ואם אני צריך גם להחליף את המאוורר של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז COMPUCASE CI6A או משהו כזה... בכל אופן, איוורור: מאוור בחזית 120MM מכניס אוויר על 5 הארדיסקים מאוורר מתחת לספק 120MM מוציא אוויר מאוורר על המעבד (ATHLON XP 2500+ עם קירור מקורי) מאוורר 80MM מכניס אוויר על המעבד והלוח, על הדלת צד. מאוורר 80MM מתחת למעבד (בין המעבד לכרטיס מסך) שדוחף אוויר לכיוון המאוורר שמתחת לספק מאוורר 120MM "שקט" בספק THERMALTAKE 410W מאוורר קטן על הכרטיס מסך (ATI RADEON 8500) כפי שניתן לראות, אפשר לוותר פה על מס' מאווררים. הרעשנים העיקריים הם, לפי הבדיקות שלי: המאוורר שמכניס אוויר בדלת צד, המאוורר שמכניס אוויר בחזית, המאוורר שמוציא אוויר מתחת לספק והמאוורר של המעבד. על כל אלו ניתן לוותר, להעיף אותם שיפסיקו להרעיש לי כך (אגב, 2…
-
- 52 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך אני יכול להשתיק את המחשב (כלומר לא לקנות מאווררים חדשים) ולא ספקים חדשים אני מדבר על פטנטים מיוחדים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, כפי שאתם רואים למטה יש לי מחשב ישן לאללה ויש לו הארדיסק ישן לאללה שגם עושה המון רעש.. בכמה חודשים האחרונים התחזק ונעשה די בלתי נסבל, במיוחד לאור העובדה שמהחשב בחדר שאני ישן בו והוא דולק 24/7. היום חזרתי מבצפר והחלטתי שנמאס לי וזה מה שעשיתי: לקחתי קופסת לפסטיק יותר גדולה ממהארדיס בשלוש סנטימטר בכל לאורך ולרוחב, ובערך בגובה 6 סנטימטר מקדימה עשיתי חור ושמתי מאורר של פנטיום 1 על 7 וולט ככה שממש לא שומעים אותו את צד הפנימי של הקופסה ציפיתי מכל צד בספוג די אורירי ואחרי זה בבד קצת יותר דחוס, את הקפסה הנחתי על חתיכת בד מקופלת הגובה של שני סנטימטר הפעלתי את המחשב ו... לא שמעו בכלל את ההארדיסק! הרעיון מאחורי זה: המטרה הראשונה היתה למנוע מגע בין ההאדיסק לגוף המחשב. כשההארדיס…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המאוורר של כרטיס המסך שלי, GTS 250, חופר לי בשכל. משום מה אני לא מצליח להוריד לו את המהירות עם שום תוכנה, לא speedfan, לא riva tuner, ולא שום דבר אחר... המאוורר מחובר לכרטיס עם חיבור של 2 חוטים בלבד (כלומר ללא ניטור), האם זאת הסיבה? האם יש דרך אחרת להחליש אותו? האם יש פיתרון קירור צד 3 שקט לחלוטין (אוויר כמובן) שמתאים ל-GTS 250? מה מומלץ? תודה
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שאלה נובית אבל אני לא מצליח לברר איך משתמשים בתוכנה הזאת מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך מדריך ל OC למעבד(יש לי E8400ׂ מה שיש במדריכים הוא משנת 2006
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
קראתי על המעבד ו-OC ויש הרבה דיעות שונות לאיך לנצלו ל- OC מקסימאלי לא הצלחתי להבין , מה לעשות כדי להתקין מעבד 4770 האם להוריד שכבת סיליקון מהמעבד או להתקין דבר אחר ? משהו יכול להסביר ולהראות דוגמא מה עשה , אני קונה מחשב חדש עם קרור 100i
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה בקרוב לקנות מאוורר חדש למעבד , ולפני שאני מתחיל להסתבך הייתי רוצה לקרוא איזה מדריך מקוצר איך עושים את זה על מנת שלא יהיו בעיות באמצע העבודה. אני חייב לציין שזו פעם ראשונה שאני עושה אתזה , ובעצם אני צריך הדרכה מאפס.. איך מנתקים את הגוף קירור הקיים (יש שם כמה פלסטקים שחורים אבל אין לי מושג מה לעשות איתם- למשוך למעלה , לסובב? ) עד לחיבורהמעבד החדש. אז אם אתם מוכנים להסביר לי בכמה שורות איך לעשות את זה בדרך הטובה ביותר זה יועיל לי מאוד (כמו כן גם סירטונים ביוטיוב יהיו מועלים - חיפשתי קצת אבל לא מצאתי סרטון של התקנה מא' עד ת') ממש תודה לכולם ומצפה לתגובות
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הרכבתי בעצמי בפעם הראשונה מחשב מ0 המבוסס על הלוח הזה ומעבד אטלון 64 3500 . אני יודע שהמעבד מעולה לאוברקלוקינג. הוא בקושי מתחמם והמטח נמוך אבל הלוח... הוא לא כל כך טוב, נכון? אני מצליח למתוח את הFSB לבערך 211 לפני שהכול הופך להיות לא יציב. אני יודע שזה לא הזכרון מכיוון שזה זכרון corsair איכותי והמחשב לא עובר את שלב הביוס. אבל שום דבר החל מלהוריד את הHTT דרך משחקים עם התזמונים ושינוי מתחים לא עוזר. עצות?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
במחשב AMD +3000 64 Bit, שעושים מאפיינים על ה"מחשב שלי" ומתחת לפרטים של המחשב בסוף רשום "הרחבת כתובת פיזית". מזה אומר ? שיש אוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מארז מיני ואין בו מקום לעוד ארדיסק שקניתי במזל טוב, בשבוע הבא אני מקבל מגירה נשלפת לארדיסק... אבל עד אז... אין לי איך לחבר אותו!!!!!!!!!! יש למישהו רעיון יצירתי?! (ד"א: לא בא לי להשאיר את המחשב פתוח!)
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל שלום שמי טל פעם ראשונה שאני רושם פה אני מתעסק במוד של מארז כבר הרבה זמן עשיתי מודינג של מאוורים חלון מנורה וזה עכשיו אמרתי אני רוצה לעשות משהו אם המקלדת שלי אז הלכתי לחנות קניתי לדים לוח סיליקון ומלחם והחומר שאיתו מלחימים ראיתי באתר שיש מוד של 2 מנורות בצד של המקלדת שעשות אור פצצה כזה עכשיו רציתי לדעת איך עושים את זה הקיצר איך מחברים את הלדים למקלדת תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום רכשתי מאורר 92 ממ בשביל שלים על המארז בצד, יש לי עוד שני 120 ממ המאורר הוא של VANTEC ויש לו מד טמפ', עכשיו אין לי בעיה לחבר אותו לספק כוח, אך יש לו עוד חוט שאני מעריך כמובן שהוא של השליטה והמד טמפ' אשר בטח אמור להתחבר ללוח אם, הבעיה היא שכבר מחוברים ללוח אם שני המאוררים השניים מה לעשות? האם הוא יכול לפעול במוד אוטו' גם בלי שאני מחבר אותו ללוח אם? או שיש איזה שיטה או משהו? דרך אגב יש לי לוח אם של EPOX 8KDA3+ תודה
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז סוף סוף אחי נתן לי את הHARDCANO5 שלו במתנה על זה שעזרתי לו לבנות פאןבאס, ועכשיו שאלה. אני רוצה לחבר את החיישן של ההארד קנו למעבד שלי, כדי לבדוק אחת ולתמיד את החום האמיתי של המעבד שלי כי יש לי לוח של אביט (IS7). אבל אחי כבר באמת לא יודע איפה הוא שם את המדבקות הטרמיות. אז השאלה היא אם כל סלוטייפ פשוט יכול לעשות את העבודה? ורק עוד פיסת מידע שגיליתי. שבוע שעבר שאלתי כאן אם אפשר לחבר את המפסק 3 מצבים (H\L\M) של ההארדקנו למאוורר אחר חוץ מה40MM הגרוע (5CFM חחחחח) שלו. אז פתחתי היום וגיליתי שכן. המאוורר והמפסק למעשה מופרדים ביינהם. למאוורר יש חיבור 3 פינים שיכול להתחבר ללוחאם, ומהמפסק יוצאים מספר כבלים: 1. שקע 3 פינים שהולך למאוורר שרוצים לשלוט עליו 2. שקע 4 פינים (מולקס) נקבה…
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אם יש לי כבר מאוורר אחד מחובר ללוח אם ואין לי יותר מקום לאן אני מחבר את השני? (יש לו אותו חיבור ובשום מקום אחר במחשב אין חור מתאים לו) אם אתם יכולים להוסיף תמונות ני אודה לכם מאד! תודה מראש! :-*
-
- 10 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח חדש p4s8x-x ומחוברים אליו כרגע...5 מאוורים 1 של הספק, 1 של המעבד 2.4P, אחד על הכרטיס מסך שהרכבתי, הוא מחובר אל ה12V של ההארד דיסק והסי די רום. עוד מאוורר מחובר באותה דרך שהוסברה כרגע ואחד מחובר ישר ללוח אם. יש לי עוד מאוורר שאני רוצה לשים ויש לו 2 כבלים שחור ואדום יוצאים ממנו הוא צריך מתח 12V ו0.20 אמפר, והקצה שלו הוא חיבור של 2 (2 חורים קטנים בקצה...) איך אני מחבר אותו?? הטמפ' של המעבד והלוח במנוחה - 28 מעלות
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD שההצאתי ממחשב נייד ישן מאוד קצת דומה לזה http://www.eio.com/lm242-55ap.htm ויוצאת ממנו צמה של שלושים פינים בדיוק כזאת http://ddk.sprintnet.co.jp/japanese/print/kibancable/frc_e/frc_e.html ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל הצגת נתונים שונים אז בבקשה תגידו לי איך לחבר אותו ואם אפשר גם תוכנה שתפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המפרט בצד , מה שקורה כאשר אני עושה OC ל 3GHZ המחשב עולה והכל בסדר אבל לאחר RESTART אחד או שניים ה OC מתבטל וחוזר למהירות 2.4GHZ ... איזו אופציה ב BIOS אני צריך לבטל ע"מ שזה לה יקרה ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-