עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gilgol,

איך אני ממשיך? כל שינויי שאני עושה המחשב לא עושה פוסט שיניתי מתחים במעבד על 1.575 הזכרון על 2.2 מפרט: לוח אם striker extreme asus gtx 8800 4 giga gskill 800 e6750 קירור מים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי. כמו שכתבתי בת'רד אחר (תוכנה) כשחיפשתי תוכנות לבנצ'ים...אני כרגע בתוך טירוף אוברקלוקינג משוגע על רכיבים שונים במחשב שלי (כאמור,עגלה...אבל זה כל הכיף...!). בקיצור: קודם כל: (Asus V7700 Deluxe (GeForce2 GTS 32mb שכרגע (בינתיים) על 230 ליבה ו 383 זכרון, במקום 333\200 במקור. כרגע בעומס (כאמור בנצ'מרקים בטירוף ;D) הוא עומד על 54 מעלות וב Idle על 35-39 מעלות. איזה מאוורר יתאים או שפשוט כדאי לנקות את המאוורר המקורי מאבק ולהסתפק בו. שנית: מעבד P III 500 Mhz Tualatin שכרגע מומהר ל 560 (5x112) הוא עובד יציב גם על 575 (5x115) אבל פחדתי על מכלולים אחרים וטמפרטורה אז הורדתי קצת...עובד בעומס על 45…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Itzik208,

שלום לכם. כבר די הרבה זמן שהמחשב שלי זוחל, ואני משער שזה בגלל טמפרטורת המעבד. אמנם יש לי פרסקוט, אבל זה לא אומר שמותר לו להיות על 100 מעלות... כרגע, בשעת הכתיבה, SpeedFun מדווחת לי על 97 מעלות.. החלפתי משחה טרמית לפני כמה זמן, וזה לא עזר. (דרך אגב, המדריך פה באתר למריחת המשחה - ממש לא נכון. אמנם אני עשיתי כמוהו, אבל עכשיו הסתכלתי באתר של Arcatic עצמם, ושם הם כותבים שיטה אחרת לגמרי איך למרוח את המשחה. חבל שלא בדקתי את זה אז..) בכל אופן, כשהחלפתי את המשחה, שמתי לב שאחת מהקליפסים שמחזיקים את מאורר-המעבד שלי במקום, שבור. (צירפתי תמונה, כדי להבהיר למה אני קורא 'קליפסים'. כמובן, התמונה אינה מהמחשב שלי, ולכן שם זה לא שבור. שאלותי: א. האם יכול להיות שזה מה שגורם להתחממות המעבד? כ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, במסגרת פרוייקט מערכת המים בהכנה ביתית שאני עושה, אני צריך להשיג בלוק קירור מים למעבד שלי... רדיאטרו כבר השגתי וכן גם משאבת מים של מכונת כביסה :AR15: אז אנה, אנשים יקרים, עיזרו לי !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0268/cl-p0268.asp :yelclap: :yelclap: :yelclap: :smile1:

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה הקירור אוויר הכי טוב שיש בלי להתחשב במחיר רק ביצועים נטו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בבקשה ספרו, אני מתלבט אם לקנות אותו. ולא, אני לא יכול להוסיף עוד 300-500 ש"ח לקנות שיפטק או אנרמקס.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הקירור למעבד: coolermaster hyper 212 המאוורר התחיל להרעיש לי, כנראה הבעיה במיסב שצריך שימון (טמפרטורת המעבד מצויינת) פירקתי את כל הקירור לעבודה נוחה על המאוורר, על הדרך נאלצתי גם לפרק את כל הלוח מהמארז..מה לא עושים בשביל שהמחשב יהיה קצת יותר שקט אבל... אני לא מצליח לפתוח את המכסה הקטנטן שמעל הציר, נראה לי שעשו שם הדבקה או שפשוט סוג של יציקה? :s05: למישהו יש רעיון מה עושים? בנתיים העלתי פה תמונה של מאוורר אחר, רק להראות איך זה אמור להיות כשהמצב תקין ואפשר לפתוח ולשמן... ( את התמונות לקחתי מהמדריך המצויין פה http://hwzone.co.il/guides/fanoil/2 ) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, מה קורה?, איזה מאורר מומלץ להשים על ה-ThermalRight AX478, הוא מתאים למאוררי 80MM, רציתי לדעת איזה מאורר טוב אפשר להשים עליו שיעשה את העבודה על הצד הטוב יותר עם מחיר סביר {עד 100ש"ח}, ושיהיה שקט {לא חייב הכי שקט}, אבל העיקר שלא יהיה כמו ה-Delta המקורי שבא עם כל ההיטסינקים של ThermalRight. תודה מראש, מתן.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Tzach_n,

אז יש לי את ה-H100i כבר כמה ימים, והמעבד שלי ב-OC ל-4.5GHz על מתח 1.38, יציב לחלוטין. אבל נראה לי שהטמפרטורות שלי גבוהות יחסית. יש לציין שהחדר שלי בגובה של בערך 5 מטרים מהקרקע אז הוא חם יותר, אני מעריך שהטמפרטורת חדר כרגע היא 27 מעלות משהו כזה. בכל מקרה, הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא כרגע 38/42/37/41 ובבדיקת מאמץ של 10 דקות עם פריים 95 הגעתי ל- 79/81/79/78. ה-H100i שקניתי היה מחבר שלי מה שאומר שלא הושבתי אותו עם המשחה המרוחה מראש כי הוא היה מותקן אצלו כמה ימים, אז ניקיתי את המשחה מהבלוק, שמתי נקודה על המעבד והושבתי אותו. היום לא הייתי מרוצה מהטמפרטורות אז פירקתי את הבלוק, שוב ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, שמתי נקודה של משחה שוב והושבתי את הבלוק ואותן תוצאות... אתמול גם שיחק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hardwell,

היי, המחשב אמור להגיע מחר ושכחתי לשאול, האם ב TMS שמים משחה טרמית כמו שצריך (כדור קטן באמצע וזהו), כי הבנתי שב KSP שמים הרבה מעבר לדרוש ואני חושש שאקבל מחשב עם משחה טמית שנשפכת מהצדדים של הקירור (MUGEN 3)- התחלתי לדאוג אחרי שראיתי את הכתבה על המוגן 3 באתר. מזה אני חושש: http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/Scythe_Roundup/mug_up_install.jpg יש סיבה לחשוש או שהם שמים נקודה קטנה עם מזרק? הסיבה שאני קצת לחוץ מזה זה בגלל שאני די אובססיבי בכל הקטע של לכלוך ודברים שומניים שמתפזרים, ואשמח לדעת איך הם עושים את זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mokisho,

יש לי את הקירור הנ"ל לזיכרונות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14549 עכשיו יש לי גם את הזלמן 9700 בשביל המעבד האם יש מצב ששני הקירורים הללו לא מתאימים לעבודה משוטפת הרי הקירור של הזלמן שואב אויר גם מאיזור הזיכרונות מה אתם ממליצים לעשות ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחפש קירור שקט שמתאים גם למארזים HTPC איזה קירור מומלץ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofir38,

יש לי כרטיס מסך geforce 7300gs של PALIT האם יכול להיות שהוא יהיה קבוע על 46 מעלות אפילו 47? ואני רואה מן פסים כאלה במסך שזה מהכרטיס עצמו בוודאות כי בדקתי עם שתי מסכים.. האם זה תקין שהוא ב47 מעלות חום?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by guy94,

לפני יומים ניסתי לעשות אובקלוק העליתי את SYSTEM CLOCK מ - 133 ל - 136 והכל היה מצויין העליתי את מהירות המעבד מ 1400 ל 1430 (אני יודע לא משהו רציני) ואת הבאס מ 266 ל 280 אחר כך העליתי מ מ 136 ל 142 והנה צצה לה בעייה גדולה (היה לי מסך שחור לא ראיתי כלום יותר והייתי צריך להוציא את הסוללה מלוח האם) יש לי AMD ATHLON XP 1600 ENERMAX S710-B GIGABYTE GA7VTX-H CRUCIAL 256MB DDR 2100 מישהו יודע מדוע הבעייה הזאת, ?!?!?!?! הרי האוברקלוק שעשיתי לא היה רציני בכלל והמעבד לא עבר את ה43 בטמפ' שלו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום ניסיתי לקבל תשובה לבעיה זו באשכולות שונים שנימצאים בפורום זה , אך לא קיבלתי תשובות שפתרו את הבעיה, ולכן החלטתי לפתוח אשכול חדש , שמיועד אך ורק לפיתרון הבעיה הזאת. כמה נתוני רקע על המחשב שלי ועל הבעייה - אני עושה OC ואחרי דקה שתיים שאני נימצא באמצע משחק הוא ניתקע ואני חייב לעשות ריסטרט. ראשית עליי לציין שאין אני מדבר כרגע על הפיכת הכרטיס ל XT , אלא רק על OC פשוט ביותר ,הפיכת הזיכרונות מ 450 ל- 500 ואת הליבה מ - 475 גם כן ל 500 . הכרטיס הוא מתוצרת POWER COLOR והוא VIVO , קיבלתי אישור רשמי מהחברה שמדובר בליבת XT , אם כי זה לא ממש קשור לעניין , כי אפילו סתם כרטיס אמור להיות מסוגל לעשות OC . המעבד הוא פנטיום 4 3.0 , זיכרון 1024 על 400 , ולוח האם - ABIT IC7-G . Realtek AC'…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yoav9,

יש לי שני מאווררים שמונים מ"M שרואים אותם והם שחורים, עכשיו אני מעוניין להפוך אותם לצבעוניים. יענטו עם אור וכו וכו עכשיו ברור שיש לדים וכל השטויות האלה, אבל איפה אני יכול למצוא וכמה זה עולה ובכלל האם זה פרקטי עם מאווררים שהם לא שקופים (אני בטוח שכן אבל בכל זאת)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי חברים , המעבד שלי E8400 , לאחרונה פירקתי הארד דיסק והרכבתי מחדש, ומאז המחשב עושה רעש שניתן להבחנה , מדי פעם יש גם רעשים עולים ויורדים , קצת מלחיץ , אבל לפעמים זה מתאזן , כרגע זה רגוע , הRPM של המאוורר מעבד מראה על 2250 בערך , בדקתי בAIDA טמפרטורות נראות מאוד נורמליות של המערכת באופן כללי , רק מה שמדאיג זה הסיבובים של המאוורר והרעש שעושה , מה שכן כשאני מדליק את המחשב ובודק בהגדרות BIOS, אני יכול לראות טמפרטורות של 61 מעלות צלזיוס ומעלה , עד 64 ככה , ומראה לי אותו דבר מבחינת RPM , לוח אם אינטל DG41RQ, עד כה לא היו לי בעיות , רק אחרי שהרכבתי את ההארד דיסק מחדש , המעבד לא חם , יש טעם לפרק את המאוורר לנקות אותו ולחדש את המשחה הטרמית ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Mentally ill,

ההתקנה הייתה דיי קלה, בהתחלה קצת התבלבלתי אבל סה טו! הטמפרטורה ירדה משמעותית! 7 מעלות הפרש! מ-ד-ה-י-ם! עכשיו נמשיך ב-OC... wish me luck

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי. נראה שרוב ה Heatsinks מוגבלים לגובה מסוים. האם זה בגלל מגבלות מארז או שמעבר לאורך מסוים פיזור החום מאבד מהאפקטיביות שלו? מה לגבי שימוש ביריעות נחושת לקירור? אפשר לקנות יריעות נחושת לחתוך אותם בצורה הרצויה, להצמיד אותן ל Heatsink כלשהו או מה שזה לא יהיה, ולתת להן לצאת מהמארז דרך, נגיד, חריץ במארז. שתיי האגורות שלי. אני מאוד חדש בעסק וודאי כבר התעסקו ברעיון הזה, כך שאשמח לקבל גם קישורים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SEangel,

המארז שלי מצריך שימוש במאוורר (קדמי) בעובי 1.5 ס"מ (מאוורר של 8X8). מאיפה אפשר להשיג מאוורר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אנשים... יש לי את המארז Compucase CI-6A21 והמאווררים הסטנדרטיים שהגיעו איתו די רועשים... אני רוצה להחליף את ה-2 מאווררים האלה למשהו שקט וטוב (חשוב מאוד השקט). הקונפיגורציה העדיפה היא מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ומאוורר שמוציא מאחורה? או שיש משהו אחר? בקיצור, אני ישמח להמלצות למאוורים טובים ושקטים (ורצוי לא להיסחף בקטע של המחיר). תודה אנשים!!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לאיזה OC לכרטיס מסך 7600GS אני יכול להגיע בלי מאוורר מיוחד? עם הלוח 965P של גיגהבייט S3 אולי S4 והמארז האורורה החדש 3 מאווררי 120.. מה יכול להגביל לי את מהירות הOC בכרטיס מסך רק החום או עוד דברים? או כמו במעבד גם תדרים והזיכורנות ודברים כאלה..

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jean-paul,

שלום, יש לי מחשב מבוסס סוקט 478 מעבד 3.0 לוח אם p4s800 של אסוס. מאתמול המחשב שלי נכבה לי ובבדיקה שלי מול הביוס מתברר שהטמפ' מגיע עד ל 95 מעלות צלסיוס. המאוור נראה עובד תקין משהו כמו 3400 סיבובים לדקה. האם זה הסוף של המאוור האם כדי לקנות חדש?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Idanp,

המעבד פועל ב4.5@1.3V והטמפ' מגיעות לאיזור ה80-85 מעלות בתוכנות מאמץ וזה לא ניראה לי הגיוני אני משתמש בקירור Noctua NH-U12P SE2 שעלה לי 240 שח' המעבדים האלה ממש רותחים או שהבעיה אצלי ? איזה טמפ' אתם מקבלים ועם איזה קירור? ד"א איזה מצב עדיף עם הזכרונות ? 1600@9-9-9-24 1866@9-10-9-24

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.