עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by david2k,

כותרת* יש לי כרטיס Gigabyte gtx570 מעוניין לשים לו קירור טוב עד 200 שקל עוד שאלה מצטער על הבורות עם אני שם לו קירור חדש זה בא בעד הקירור המובנה מעדיף תקירור מKSP מכיוון שהמחשב משם ויש לי כמה הנחות תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by oded6188,

אני צריך המלצה למאוורר למעבד פנטיום 4 3000Mhz... אני רוצה: שהמאוורר יקרר טוב, לפחות ברמה של המאוורר האורגינלי של פנטיום 4. ועוד משהו שחשוב לא פחות - שיהיה שקט!!! אבל שקט שקט... אם אפשר אז תכתבו גם מחיר, ואיזה לינק לאנשהו שמוכרים את המאוורר שם... תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מדבר על משהו שאפשר לקנות בתל אביב, רמת גן או גבעתיים שיהיו לי חלקי החלפה זמינים. אבל פה בחנויות מוכרים רק את ה BIG WATER. מאז שהיחה לי את הגרסה הראשונה אי שם לפני 5 שנים שמעתי שזה השתפר והמשאבות הגיעו מהישנה המסכנה של 120 ליטר לשעה, או לדקה, איך שסופרים את זה - ל 400 ו 500 ליטר, שיחסית לטרמלטייק זה די מדהים. אז כל בעלי הניסיונות - הגידו את דעתכם עם הערכה הזאת או ערכות אחרות. הצינורות כבר חצי אינטש או עדיין 3.8, כי אני רואה בערכה של הצינורות לדוגמה גם חצי ואיני מבין איך זה מתחבר ל פתח 3.8 של המשאבה למשל או שאני מובלבל ;D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sub_man,

טוב אני מביא לכם תמונות סודוית מבפנים של מחשבי הקט וקימבנטי כל מיני מאווררים אחרי שאתמול אמרשתי שלשום מאוורר אצלי אין חור מי שזוכר. טוב הקיצר אני רוצה שתגידו לי איפה לעשות והאם מה שעשיתי זה טוב וזה מה שקימבנתי: טוב עכשיו תענו לי על מה ששאלתי וביקשתי תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המעבד החדש בבאס 800 פנטיום 4 2.6GHZ אפשר להגיע איתו לאוברקלוק סביר?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

דעתכם? http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=250213 ללא העלאת וולטים קירור סטוק מצב IDLE [attachment deleted by admin]

7. היי לכולם! ;D ;D הנני רוצה לעשות OVERCLOCKING למחשב שלי הוא P2 מעבד CELERON 300 ! ???תעזרו לי בבקשה במעשיי! תודה מראש! 8)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zoyaniv,

הזמנתי מערכת חדשה, לא יהיה אוברקלוק או חום קיצוני, המעבד יהיה i5 8500 כרטיס מסך כרגע 660ti 16 ג'יגה זיכרון על לוח מבוסס h370. הזמנתי את הארקטיק קולר 12, עכשיו אני מתבלט אולי לקחת במקום זה קירור מים בסיסי למעבד, חשבתי על המרקורי 120 של אנטק במארז 400c של קןרסאייר. איך הקירור מים הזה ובכללי קירורי מים מבחינת אמינות? מים ואלקטרוניקה לא הולכים טוב יחד, לכן תקלה בקירור שנוזל יכולה להיות הריסת המערכת. איך מנקים את הרדיאטור אם צריך? אחד השיקולים שלי להימנע מקירור אוויר זה פחות התעסקות עם אבק וכו'.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nimrodim,

http://www.alcpu.com/CoreTemp/ לשימושכם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני לא מתכוון לעשות OC עכשיו כי אין לי מספיק ידע על זה בינתיים....אבל בשביל לדעת עם שווה ללמוד על זה אני רוצה לדעת כמה זה יוכל לשפר לי את הביצועים.... המפרט: לוח אם P-4 400MHZ USB AGP תומך עד 1700MHZ דגם - INTEL GARIBALDI מעבד אינטל P4 1400MHZ זיכרון 2*64 PC800 לא זוכר חברה 2*128 PC800 של SUMSONG אם אתם צריכים עוד משהו תגידו... בעיקרון תסבירו לאן אני יכול להגיע בהנחה שיש קירור אוויר טוב!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Bh,

שלום.. אני מנסה לעשות OC למעבד P4 1.7 . עכשיו המעבד פועל בתדר הרגיל שלו(1.7), אך כאשר אני מנסה לשנות מעל כפולות של 1.7 השינוי לא נשמר. אני שומר בביוס בעת היציאה, אך בכל זאת השינוי לא נשמר. יש לציין ששינויים אחרים נשמרים אך שינוי תדר המעבד אינו נשמר. מה יש לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, כמו שאתם יודעים אי אפשר לעשות OC ל-R9500P בכלל עם הביוס המקורי שלו. בישביל לפתור את זה הסתכלתי קצת בחדשות ישנות, ויש כמה מדריכים שם. באחד מהם פורסם הביוס הפרוץ של ה-9500P. אז הורדתי אותו (9500WARP.BIN) והיה שם גם קובץ ATIFLASH לא יודע משהו כזה.. אקיצר הורדתי גם את זה. עכשיו הבעיה שלי שאני לא יודע מה לעשות אם זה.. ועוד משהו חשוב - אין מצב שאני משתמש ב-Floppy - הוא מקולקל. יש לי DISK-ON-KEY ואני גם יכול לצרוב דיסק.. אז בבקשה תגידו לי איך אני מחליף את הביוס שלו עם הביוס החדש? תודה לעוזרים :-*

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Minex,

המאווררים של ה660ti הגיבור שלי, התפרקו והלכו לעולמם. מאחר והכרטיס בן 5 ועוד כוחו במותניו, המליצו לי לפרק את ההיטסינק, לשים משחה טרמית חדשה ולהצמיד לו 2 מאווררים של מעבד \ מארז. מה האופציות המומלצות ואיך אני מצמיד אותם לכרטיס?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ran B,

אוקי לפני שאני אוסף את הכלים הדרושים.., כבר כמה חודשים טובים ויותר, יש לי בעיית חום רצינית מאוד במסך! מסך 17 אינץ' של LG מהגדולים והמגושמים והשטוחים.. ;D לא רק שהוא ישן די הרבה, והוא מרצד לו ורוקד לו בכיף ובסבבה.., ולצערי הרגלתי את הראיה של העיינים שלי, לראות מסך מרצד, כי לשבת מול מסך מרצד כל יום, במשך כמה שנים טובות, זה קצת מזיק לעיינים.., ואני שם לב שאני מאבד קצת את חוש הראייה החדה שלי.. :-\ אבל עדיין.., אני ברזולוציה גדולה מאוד! והכל אצלי קטן, ככה שבכלל אני מנסה להרגיל את עצמי לא לאבד את חדות הראיה, ולגרום לעין שלי להתמקד טוב יותר.., וזה גם עוזר לעין.. 8), או הורס אותה.. חיחיי : וגם כל מי שמסתכל על המסך שלי (חוץ ממני) מתחרפן, ומבקש ממני לעשות משהו ומהר!, אני א…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Chura,

היי, יש לי מארז HTPC ואני רוצה להשקיט אותו, רוב הרעש מגיע מהמאוורר של הכ. מסך (יש ORB II וספק של SEASONIC) אם אני פשוט יעצור את המאוורר, האם הכ. מסך יסבול ? מה הפתרון האחר אם זה יוצר בעיה ? שום משחקים לא רצים עליו, רק MEDIA CENTER ב720P או 1080P שנית : עד כמה קריטיים המאווררים מעל הזיכרונות ? גם הם עושים רעש נכבד ואני חושב שהם לא פרקטיים (60CM) ? http://img340.imageshack.us/img340/5727/img5256ds6.jpg (יש לי עוד נוקטואה 80CM שאין לי איפה למקם לצערי)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bennya,

הי הרכבתי HTPC, עם כרטיס מסך palit nVidia geForce 9600GT 512Mb http://www.skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm לאחר שקיבלתי אותו, גיליתי שהוא רועש מדי לסלון, והמקור העיקרי לרעש הוא כנראה כרטיס המסך. יחד עם כרטיס המסך הגיעה תוכנה - vTune ששולטת בין השאר באוורור של הכרטיס, ומורידה אותו עד 40% (לא יודע מכמה). גם ב 40% הכרטיס רועש מדי. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? עם השקעה נוספת או בלעדיה? האם תוכנה אחרת תוכל להנמיך עוד את הסל"ד? האם זה בכלל כדאי (מבחינת חמום יתר של הכרטיס). כרגע vTune מראה שהכרטיס ב 42 מעלות באופן קבוע. אין לי מושג אם זה מספר אמין. אולי כדאי לי להשקיע בפתרון קרור אחר? אולי בכלל לנסות להחליף את כרטיס המסך?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום, אני מעוניין לרכוש מאוורר למעבד i7-2600K ואני מתלבט בין הדגמים : Noctua NH-U9B SE2 Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 איזה מהם עדיף ? המחיר (לפחות ב KSP) זהה. אשמח להמלצותיכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by amirsd18,

האם אני יכול לבצע overclock (בין 4GHZ-4.5GHZ) מבחינת הטממפרטורות וכולי... מעבד: intel core i7 2600k 3.4 ghz לוח אם: asus p8p67 pro LGA1155 זיכרון: 8GB g.skill 2133 mhz cl9 ספק: antec 800W קירור מעבד: scythe katana 3 מארז: antec nine hundred ו-10 מאווררים (כולל מאוורר של הספק, כרטיס המסך, זכרונות, דיסק קשיח...) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 מצורפות 2 תמונות (אחת במצב רגיל שימוש יום יומי, והשנייה לאחר בדיקת מאמץ ב-OCCT)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אוקיי, אני רוצה לחבר איזה 5-6 לדים ללוח אם כדי שיאירו לי קצת ת'קדימה. איך אני עושה את זה נכון? פירוט בבקשה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה עושה סטיק זיכרון לאחד שטוב לאוברקלוק? תדייקו בבקשה ותסבירו כמו שצריך, אני לא הכי חדש אבל הייתי מגדיר עצמי כחדש בתחום.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by vivo18,

יש לי כרטיס GF5700LE אני צריך עזרה להוציא ממנו את המקסימום שאפשאר לא כול הכבוד לכם נלחץ לי ENTER ואתם קופצים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אברם מהמכולת,

2 שאלות בבקשה : 1. אני יודע שחשוב למרוח משחה על ליבת המעבד, לפני שמרכיבים עליו את גוף הקירור, וזאת כדי להשיג קירור אופטימלי ומעבר חום מקסימלי, השאלה היא עד כמה זה באמת קריטי לשים בכלל, ועד כמה קריטי למרוח ממש שיכבה דקה ואחידה, במקום פשוט לשים מעט משחה, להרכיב את גוף הקירור, והחומר כבר ישתטח ויהיה בסדר 2. עשיתי חיפוש וקראתי שיש כל מיני משחות, מוליכות יותר (כספית), מוליכות פחות וכו' אני מעוניין לשים משחה למעבד AMD Athlon XP +2500, אבל אסור שיהיה בה שום פוטנציאל לסכנה ! כלומר, גם אם ינזל מעט / יגע קצת מהמשחה בחלקים אחרים במעבד, זה לא ישרוף ואתו, לא יעשה קצר ולא כלום. (כמו כספית למשל). על איזו משחה אתם ממליצים ? (אגב, אני צריך ממש מעט, אפשר לקנות כמות כזו קטנה ? …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. אזהרה: משתמש חדש לחלוטין, בור ועם הארץ בעינייני המהרה. אני משתמש כרגע במעבד i7 2600K. רץ במהירות ה stock שלו. למיטב הבנתי, קל מאוד להמהיר את המעבד הזה. כל שיש לעשות הוא לשנות את ה Multiplier ("מכפלה"). לאחר שינוי המכפלה (דבר שעוד לא עשיתי), הבנתי שיש צורך להריץ בדיקת מאמץ (Prime95?) ולבדוק שההמהרה יציבה. אם איננה יציבה, יש לשנות את המתח. עד כאן - אני צודק? במידה וכן, ארצה לשאול שאלה שמעניינת אותי (ז"א - היא לא רק ברמה הפרקטית). מדוע יש לשנות מתח? ומהו בכלל המתח? האם מדובר על כמות הכוח (!) (כוח במובן של יותר חשמל) שלוח-האם ישדר למעבד? אם התשובה היא כן (ונדמה לי - כך ההיגיון דורש), אזי מדוע מעבד שעבר שינוי במכפלה דורש יותר "כוח" (חשמל)? מה ההעיקרון שפו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Shay0600,

טוב.. אז לא מצאתי פורום יותר מתאים חוץ מההפך המוחלט חח.. יש דרכים לגרום למחשב לייצר חום שיחמם לי את החדר? ושאני יוכל להשתמש במחשב תוך כדי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים