אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
דרך הביוס אין לי שום שליטה על על ה- bus של ה- PCI\AGP. הדרך היחידה שאני יכול לעשות OC למחשב שלי היא באמצעות שינוי המכפיל של ה- CPU אולם לפעמים גם הוא מהווה מכשול כאשר המערכת נהיית בלתי יציבה במכפלה מסויימת (13, לדוגמא). האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר לשלוט מהירות הבאס של ה- PCI/AGP ? מה עושים במקרה כזה ? מחליפים לוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, כן אני יודע כל מה שתגידו.....(חרא של מחשב, חרא של לוח, בשביל מה, ועוד כהנה וכהנה אימרות...) קבלתי מחשב חדש בעבודה, Intel Pentium 4 1.5Ghz על לוח (לא מוכר) Intel 845i Chipset 256SDRAM בא לי להתעלל בו!!! זה אפשרי? ולמה צריך לשים לב? (לצידו עומד P3 800 256Mb - שאני אוהב יותר....)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשים קתודה קרה במסך שזה יאיר מהחריצים... יכול להיות ממש מגניב.... יש לי מסך 19 ככה שזה יהיה ממש יפה... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי וכדאי...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מעבד AMD 64A- 3000, אני מעוניין לדעת לאיזה OC הגיעו עם המעבד הזה? אני אישית הגעתי לOC 2.34G אני רוצה לדעת אם זה הרבה (אני חדש בפורום, לכן אני לא רוצה להוסיף סתם עוד עומס אז אם תוכלו להביא לי קישור אני יסתדר,תודה) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוברקלוק בקרוב.... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דעתכם? http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=250213 ללא העלאת וולטים קירור סטוק מצב IDLE [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פעם ניסה את זה: http://www4.tomshardware.com/cpu/98q2/980514/index.html (מדובר במאמר המראה איך משנים מהירות אפיק של מעבדי SLOT1 מ-66mhz ל- 100mhz) אני רוצה לדעת אם למישהו זה הצליח.
-
אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש. תנקס אין אדוונס
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח לכולם אין לי שום שמץ של מושג בC@ למעבדים חפשתי ולא מצאתי איך אני בעצם עושה C@ למעבד מאיפה מתחילים לאיפה הולכים מה רושמים ממש כלום... נכנסתי לאופציה הזאת ולא הצלחתי לשנות דבר כאילו זה נעול או משו כזה CPU PnP Setup ובכלל מישהו יכול להכין מדריך למשתמש מתחיל בC@? בתודה מראש G.A.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקירור לכרטיס מסך שלי ממש נדפק המאוורר עושה קולות מוזרים ובזמן האחרון בכלל נתקע נעצר הבאתי לו דחיפה והוא המשיך, אפילו קרה שהמחשב התכבה כי המאוורר הפסיק להסתובב עכשיו תיקנתי את זה יחסית אבל המאוורר זז לא במהירות נורמלית ועושה קולות. המעלות ב HWMONITOR GPU- 56 TMPIN0- 89 לא בטוח מה זה tmpin0 אבל בדרייבר של כ.מסך כתוב אותו מעלות כמו ה tmpin0. בכל מקרה אני צריך קירור חדש מ ivory השאלה האם זה טוב http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7729 ל Hd5850 או ללכת על twin turbo שעולה 190ש"ח אני ממש מעדיף לחסוך אבל אם הקירור של ה 80 שקל עושה רעש ולא טוב אני מעדיף לקנות את היקר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע עובד על 43 מעלות. מאוורר מולו 120ממ' שמכניס אויר למארז. יש לי גוף קרור גדול, השאלה אם זה יוריד לו בכלל. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי (תחזיקו חזק) Gforce 4 mx440 וכן אני יודע שאתם יכולים עכשיו 7 דפים ללכלך עליו חחח קיצר לעניין... התחלתי OC עכשיו הסטוק הוא 270\400 העלתי ל- 325\500 קיבלתי שיפור של 486 נק ב3dmark 01 מ-4815 ל-5301 עכשיו שהעלתי עוד קצת לבערך 340\520 היו לי נק' מוזרות כאלה ששיחקתי במחשב ב-קאונטר סטרייק...וכל מיני דברים מוזרים...עכשיו אני מניח שזה ארטיפקטים! אז אני רוצה להבין מה מגביל אותי? אני יכול להמשיך עם קירור? אני חייב לציין שהכרטיס לא היה לוהט...חמים כזה...ב3DMARK הוא התחמם יותר ולא היה כלום!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשים את המחשב באקווריום ולמלא בשמן הבעיה שאני לא מוצא בארץ בשום חנות שמוכרת שמן מינרלי וגם אם יש אני בטוח שזה יקר ... רציתי לשאול אם יש תחלופות לשמנים אחרים שאפשר לשים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעוד אני משוטט לי ברחבי אתרים של מודרים בחול אני נתקל ביצירה הזאת !! הרבה מארזים מגניבים ראיתי אבל דבר כזה עוד לא ראיתי (חלק יתלהבו חלק פחות.. אני התלהבתי !) קיצר פחות לדבר ובא נראה תמונות : :cwm20: הבן אדם פשוט תקע לו מסך טלויזיה בפאנל הקידמי של המארז !!! ככה זה עובד : אני לא יודע מה איתכם אני ממש אהבתי את הרעיון גם שימושי גם מקורי וגם בן**** !! :clapper:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מתכונן לקנות את הנקסוס ששולט על מאווררים. אני רוצה לשלוט על המאוורר שעל ההיטסינק שלי VOLCANO 6CU+ ורציתי לדעת אם הנקסוס יכול להתמודד עם מאוורר כזה? כלומר שלא יקרה מצב שאני יפעיל את המחשב והמאוורר לא יפעל כי אז המעבד ישרף
-
שלום לכולם! לפני חודש בערך קניתי את הfx6800 של gigabyte עם הקירור הפסיבי.. הטמפ' שלו מעט גבוהות(אידיאלי-66 במקרה הטוב. מאמץ כבד-76) והיות והמארז לא מקורר היטב חשבתי להוסיף קצת קירור. פירוט הקירור- מאוורר 80מ"מ בקדמת המארז שמכניס אוויר. ועוד מאוורר אחד שמוציא אוויר של הספק. בחלק האחורי של המארז יש מקום למאוורר 60מ"מ בלבד. חשבתי להוסיף מאוורר אחד של 120מ"מ בצידו של המארז ועוד אחד בגג המארז גם של 120 מ"מ. מה דעתכם? תודה לכל העוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה פה מישהו בפורום שכתב שהוא הגיעה ל 750 לליבה ב 4850 אם העלת מתח דרך תוכנה בוונדוס הוא אמר שהוא העלה דרך לוח הבקרה. אני לא הבנתי זה אפשרי ?אם כן איך אני מעלה מתח?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקירור למעבד: coolermaster hyper 212 המאוורר התחיל להרעיש לי, כנראה הבעיה במיסב שצריך שימון (טמפרטורת המעבד מצויינת) פירקתי את כל הקירור לעבודה נוחה על המאוורר, על הדרך נאלצתי גם לפרק את כל הלוח מהמארז..מה לא עושים בשביל שהמחשב יהיה קצת יותר שקט אבל... אני לא מצליח לפתוח את המכסה הקטנטן שמעל הציר, נראה לי שעשו שם הדבקה או שפשוט סוג של יציקה? :s05: למישהו יש רעיון מה עושים? בנתיים העלתי פה תמונה של מאוורר אחר, רק להראות איך זה אמור להיות כשהמצב תקין ואפשר לפתוח ולשמן... ( את התמונות לקחתי מהמדריך המצויין פה http://hwzone.co.il/guides/fanoil/2 ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במה הוא יותר טוב מה מאווררים הרגילים אני משאר ש הAluminum Case Fan הוא גנריק כי לא מצויין בחנות שם של חברה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד של Foxconn והמאוורר עושה רעש איום! הוא מסתובב ב5000RPM ומקרר לא רע בכלל (המעבד על 35-40 מעלות במנוחה) אז חשבתי שאני יוריד לו קצת את הRPM כדי שיסתום קצת את הפה אבל אני לא יודע איך. זה אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי אתמול בלילה, ושני דברים לא מסתדרים לי - 1- הטמפרטורות רק עלו! אם קודם הייתי מקבל בסביבות 31-32 (zalman 7000, generic paste) עכשיו, עם sp94, טורנאדו 80 ו-as5 זה יושב בסביבות ה40 (טמפרטורות נמדדות עם MBM5) זה פשוט לא נראה הגיוני - הכבלים מאוד מסודרים ויש 5 מאוררי מארז, 2 מקדימה מכניסים, 2 מאחורה מוציאים ואחד בדלת מכניס שכבת הpaste מאוד, מאוד דקה 2- אני לא מצליח לשלוט על המאורר עם האנרמקס שלי (A5) - סיבוב של החוגה לא מזיז לא כהוא זה והוא ממשיך להסתובב במהירות המירבית.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את המדריכים/מאמרים האחרונים שפורסמו באתר על OC . מה שראיתי שהוא השתמש שם בסופו של עניין ביחס של 09:10 RAM:CPU . מה שיש בתמונות האלה שמראים גם את התוכנה הנ"ל http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ , רואים שהתוכנה מראה שלפני הOC היה יחס CPU\09 , ואחרי יש יחס של ה FSB:DRAM של CPU\10 , ( ראה בתמונות של הCPU-Z על הזכרון ) , מישהו יכול להסביר לי את זה ? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם יש תוכנה או איזה אפליקציה בווינודס 7 ששולטת על מהירות המאוורר ? שאני אוכל לכוון אותו למשל באחוזים 0-100 כמה אני רוצה שיקרר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קבעתי בRIVATUNER את הטווחים הבאים: טמפ' מהירות מאוורר 40-49 - 40% 50-55 - 60% 57-62 - 80% 63-80 - 100% קבעתי שכאשר אני מפעיל את המחשב זה יתחיל עם 40%. הבעיה היא כזאת: כאשר אני מפעיל את המחשב והוא נמצא במסך בחירת המשתמשים (welcome screen), אז הטמפ עולה בערך ל-60, כאשר אני נכנס ליוזר שלי אני רואה באמת שהמאוורר פועל על 40%, אך למרות שהטמפ' היא 60 הוא לא לא עולה ל-80% מהירות! למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? אני בודק את הטמפ דרך הHARDWARE MONITOR של הRIVA TUNER. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני די חדש לכל נושא האובקלוקינג, והיום נראה לי שעשיתי משהו טיפשי. יש לי זיכרון DDR3 1333 , וכחלק מניסויים כאלה ואחרים שינתי את מהירות הזכרון בביוס מ- 1333 ל 1600 , וכעת המחשב נדלק כך שאין לי אפשרות להיכנס לביוס (פשוט מסך שחור ולוח האם פעיל) . מישהו יודע איך ניתן לשחזר את ההגדרות של הביוס ? לא שיניתי את המתח של הזכרון כך שהוא לא נשרף ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-