אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
טוב, אז הגיעה ההזדמנות הנכספת להיפטר מה MV850 וה RDRAM. ישר רצתי וקניתי לוח 865 חביב ובנונשלנטיות המעבד עלה ל FSB 150. כלומר 1.6@2.4 מה שנקרא אוברקלוק מתון (יענו בלי מאמץ). פה אני עוצר כי אין לי זכרונות מתאימים וגם את ה HEC 400 ARTF אחליף בקרוב באיזה ENERMAX ואוסיף איזה זלמן. נראה מה יהיה התקציב ובהתאם נראה אם גם אוכל להשיג זכרונות נורמליים. קיצר, מחשב אחר לגמרי . [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות קירור נורמלי למעבד מכיוון שהוא מגיע לטמפ' של מעל 70 מעלות (כרגע יש לו את הקירור שמגיע עם המעבד). הסתכלתי בפורום על הדגמים המומלצים אך יש לי עדיין כמה שאלות: 1. אני צריך מאורר שישפר לי את הטמפרטורה בצורה משמעותית, מאוורר שקט הוא לא קריטי במקרה שלי (אבל שלא יהיה טרקטור) לכן לא נראה לי שכדאי להוסיף עוד הרבה כסף בשביל מאוורר מאוד שקט, נכון? 2. יש לי P4 אך אני לא יודע מה גודל ה socket ומה הליבה, איך אני מברר זאת. (כרגע אני אפילו לא יכול להדליק את המחשב...) 3. התקציב שלי הוא 150-200 ש"ח, איזה מאורר מומלץ לתקציב זה? 4. האם הקירורים הנ"ל מגיעים עם משחה תרמית? או שצריך לקנות בנפרד? תודה לעונים.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האמת היא שאני צריך את העזרה שלכם עד מחר בצהריים כי חבר שלי נוסע לראשל"צ לקנות מחשב מהחנות SKYPC, אז אני תופס איתו טרמפ וקונה גם קירורים. בקשר לקירור למעבד- חשבתי על הטוניק טאוור\ביג טייפון, אגב, יש שם פריזר 7 גם, למרות שאין באתר. בקשר לקירור צ'יפסט- יש שם רק אקסטרים ספיריט הגירסא הראשונה באתר שלהם, נראה מה כבר יהיה להם מחר בחנות, בקטע הזה אני צריך בעיקר חוות דעת, איך האקסטרים ספיריט? מיותר לציין שאת הקירור למעבד אני צריך לבחור מSKYPC, כך גם את הקירור לNB, אבל שם כבר אין יותר מידי אופציות.
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא Intel E4300 ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 2048 M - G Skill F2-5400PHU1-1GBNT*2 NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (128 MB) אני מצליח להעלות את ה FSB עד ל 300 מעבר לזה המחשב נתקע באתחול ויש בצד ימין למטה את הקוד 6B38 אני עובד עם ה TUNIQ, בנוסף האם זה נכון שהכי מומלץ לעבוד ב 1:1 ? לפי הספר של הלוח הוא יודע לעבוד ב FSB של 90 - 340 אני מנסה להגיע ל 333 וזה לא כ"כ הולך. יש מצב להפעיל אחריות על דבר כזה במידה והלוח הוא המגביל ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עושה סטיק זיכרון לאחד שטוב לאוברקלוק? תדייקו בבקשה ותסבירו כמו שצריך, אני לא הכי חדש אבל הייתי מגדיר עצמי כחדש בתחום.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, המחשב החדש שלי (מפרט בצד) ממש חם יחסית.. 70 מעלות + לכרטיס מסך.. 45 מעלות במנוחה לHDD.. המחשב הוא מחשב חדש, לא עשיתי OC, המארז הוא LEXA שבא עם 4 מאווררים (ועוד יש מאוורר לכרטיס מסך לספק למעבד..), למה המחשב כל כך חם?! מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף? לקנות קירור מים ב 500 + או להשעיק בקירור אוויר ? ממה אני אקבל את התוצאה הטובה ביותר? (מה אתם אומרים על ה BIG WATER של TT ?)
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188 הוא טוב ושווה את המחיר שלו
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מצלמה פה אבל זה ממש מה שיש לי פה (עם אותה תוכנה ותצוגה): צג 4x20 אורכו כ10ס"מ ורוחבו כ6ס"מ צג זה -240x64- אורכו כ18ס"מ ורוחבו כ6.5ס"מ
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות OC עכשיו כי אין לי מספיק ידע על זה בינתיים....אבל בשביל לדעת עם שווה ללמוד על זה אני רוצה לדעת כמה זה יוכל לשפר לי את הביצועים.... המפרט: לוח אם P-4 400MHZ USB AGP תומך עד 1700MHZ דגם - INTEL GARIBALDI מעבד אינטל P4 1400MHZ זיכרון 2*64 PC800 לא זוכר חברה 2*128 PC800 של SUMSONG אם אתם צריכים עוד משהו תגידו... בעיקרון תסבירו לאן אני יכול להגיע בהנחה שיש קירור אוויר טוב!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הקרור (הרועש מאד) שיש לי בכרטיס למשהו שקט. ראיתי שיש את ZALMAN VF700 ובאתר שלהם כתוב שX1600 נתמכים. האם זה אומר שכל כרטיס עם הצ'יפסט הזה נתמך או שצריך לבדוק את זה ספיציפית עם הכרטיס שלי ? יש המלצות אחרות על מאווררים? אני מחפש משהו שקט בטווח של עד 200 שקל. לא כל כך אכפת לי מOC. ואגב סתם אזהרה: לכרטיס הזה של ASUS יש מאוורר מהגהנום - הרעש שלו יותר חזק מכל יתר המאוורים במחשב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשים קתודה קרה במסך שזה יאיר מהחריצים... יכול להיות ממש מגניב.... יש לי מסך 19 ככה שזה יהיה ממש יפה... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי וכדאי...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז אני מעוניין לקנות מאורר למעבד...עכשיו אני מתלבט בין ה Thermaltake BigTyphoon ל Zalman CNPS7700-Cu מישהו יכול להגיד לי מה יותר טוב?מה עדיף? רעש זה לא מפריע לי...הביצועים הכי חשוב לי... תודה מראש, יהב.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מעבד-P4 2.4C לוח- אסוס P4P800 זיכרונות- GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit או שעדיף לקחת את ה-3700 או משהו אחר?? קירור-אני לא מחליף את המקורי. מארז- Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) -איך הוא? מה אתם אומרים,איך הפוטנציאל? יש מה לשפר?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצר כמוש שאלתי בכותרת, מאוורר 26 אינטש וסוניק טואוור זה ילך טוב או לא? כי לי אין נסיון עם הסוניק טואוור אז אני לא יודע. תודה מראש מבריה.
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי.... ובפעמים שניסיתי היו לי באגים גם עם עשיתי OC קטן של 5-10 mhz לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי נעול העם מישהו היה לו נסיון עם הכרטיס הזה ... ויכול לעזור לי בפתיחה ו ב OC . תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני צריך גריז תרמי שמגיע באריזה כמה שיותר קטנה (ושיהייה נורמאלי...) תקציב- עד 50 ש"ח כולל משלוח תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שיהיו מקררים , ושקטים המפרט הוא E8400 HD4850 4 GB האופציות שחשבתי עליהן : arctic fan 120mm של AC או MINEBEA של SCYTHE דעתכם?? יום טוב ותודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי כמה בדיקות לפני שאני חושב אפילו על OC, ונתקלתי בבעיות, יש לי כמה שאלות ולכן אני אתחיל למספר כי זה הכי נח לכולם... מראש אני מודה למי שימצא את הסבלנות לענול על חלק או על כולם...: 1 .האם SYSTEM FAN, זה המאוורר של המארז? 2. איך נקרא המאוורר על לוח האם? 3. התוכנה FAN SPEED, מראה כי FAN 03 לא מסתובב 0 RPM.....למרות שמבלי לדעת את זהות המאוררים זיהיתי שלושה עובדים בתוך המחשב: מעבד, לווח אם ומארז וכולם עובדים... 4. כמו כן בזמן בדיקת מאמץ עם PRIME95, המעבד עבד על 51% ותוכנת FAN SPEED הצביעה על טמפרטורות מטורפות: TEMP 3:77C TEMP1: 25C TEMP2:111C אני יודע שזה לא הגיוני כי הגדרתי בBIOS שיתריע כאשר טמפ המעבד עולה על 60...למרות שבזמן רגיל ללא מאמץ, SPEEDFAN נ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מחפשת קירור שקט למחשב שאין כוונה לעשות בו OC לCPU i3-2105 שמתאים לANTEC NSK2480 בין 100 ל 200 ש"ח מzigzag2000 למישהו יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Thermalright SP-94 with Enermax 92m"m Fan האם זה הקירור הכי משתלם לפנטיום 4? ואם אתם יכולים להגיד לי כמה זה עולה ( אם לינק לחנות - תבורכו ) ואם יש עוד מומלצים ( רק לפנטיום 4 ) תודה מראש 8)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז שלי חם מדי וישנם שני דברים שאני מתכנן לעשות: 1. החלפת המאווררים שהגיעו עם המארז שלי (CM 690) למאווררים חזקים יותר. יש למישהו המלצה על מאוורר טוב ושקט 120 מ"מ? 2. סידור כבלים (בעקבות תמונות של סמיון שעוררו בי התפעלות). עד כמה זה באמת משפיע (במעלות)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש, מאוורר למארז 120mm שיהיה שקט, יעיל ובלי לדים וכל מיני צבעים.... תקציב של בערך 80 ש"ח... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-