עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה להוסיף עוד מספר מאווררים למארז שלי, אבל יש לי ספק של 300W. איך אני יודע מתי הוא כבר לא יוכל לספק לי עוד כוח בשביל עוד מאווררים?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by itzikcore,

תראו יש לי את הכרטיס הזה,והוא מתחמם ממש מהר...ומרוב ההתחממות שלו שאני מריח ריח של שרוף מהמחשב כבר. מה אני צריך לקנות לו קירור?אני מפחד להפעיל משחקים. ועוד משהו.איזה קירור אני צריך מעבד q6660 ?כי שקניתי את המעבד אז הטכנאי שם לי קירור שבא איתו..לא נראה לי שזה קירור טוב. וגם הספק שלי...בא עם המארז שעלה לי 150 שקל?מה לעאזעזל אני עושה עם זה?יש לי מלא רעש מהמחשב.כאילו הוא עומד להתפוצץ. הכי טוב אני ירשום לכם את המפרט שלי,ובבקשה ממכם אנשים טובים,תגידו לי איזה קירור אני צריך לכל חלק,ואיזה ספק אני צריך. ואני לא מבין גם מה זה הoc הזה? BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz ה…

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי איזה קוירור למעבד בסוקט 775 אתם ממליצים לי??? אני רוצה שיהיה חזק מקרר טוב אבל לא רועש!!! התקציב הוא 200-300 שקל תודה

• 20 תגובות
    • 910 צפיות
  4. אז ככה אני מתלבט בין שלושה קירור אוויר חדשים למחשב Socket 462 אז ככה סיירתי קצת באינטרנט וזה מה שמצאתי לטעמי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4258 כולל מאוור 80 מ"מ מסוג טוב. או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1977&products_id=12467 או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 כולל מאור 80 מ"מ מסוג טוב. תודה ענקית לעזורים.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  5. לקחנו את זה : והפכנו אותו לזה : ורק בשביל הכיף יש גם את זה : מדריכים וכתבות מקיפות על כל הנעשה בשבועיים האחרונים בקרוב , זה כולל 3 מערכות שעשינו עליהן OC רצחני (2 מערכות אינטל ו1 AMD ) ועוד .

• 119 תגובות
    • 12.1k צפיות
  6. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש כרטיס מסך ATI 9500 PRO של חברת ATI פתחתי את המארז ושמתי לב שכל הכרטיס מלא אבק גם על הזיכרונות וגם על המאורר ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות מבלי לפגוע בו? ואיך להימנע מחשמל סטטי? כי שמעתי שזה יכול להרוס רכיבים במחשב והאם הכרטיס הזה יכול לעבוד בלי מאורר? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  7. עשיתי OC למעבד ה Q6600 עד 3015Mhz כאשר ה-FSB על 335. לא העלתי את המתח, השארתי כמו שהיה. שיניתי את ה-PCIE Frequency ל 100 System Memory Multiplier ל 1:1 כלומר שמתי על 2. עשיתי ORTHOS SMALL FFTS ב פריים 95 ל 40 דקות ולא היו בעיות. כאשר ניסיתי לעלות בתדר ולבדוק בפריים תמיד היו קריסות. העליתי את המתח של המעבד ל 1.3 ולא עזר. הטמפ' לא עוברת את ה-44 מעלות במאמץ במצב הנוכחי. המפרט שלי כתוב מימין. מישהו יכול לייעץ מה אפשר לעשות? תודה.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. האם כדאי להשקיע להשקיע בקירור מים? והאם הוא נחשב הקירור הטוב ביותר? ואם לא אז איזה כן?

• 37 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Madboy,

קודם כל שבת שלום אנשים יש לי את ההארד קאנו וחיברתי אותו לכרטיס מסך רציתי לדעת מתי להפסיק להעלות את הcore/memory אני עושה את הoc בעזרת התוכנה radeonator 2.0 יש לי כרטיס מסך sapphire ati radeon 8500le 128mb ddr היה לי בהתחלה 35 מעלות אחרי ההרצה הראשונה בדיפולט של 250/200 ב3dmark היה לי 7946 והמעלות עלו ל40 העלתי ב5 את שניהם כלומר 255/205 וקיבלתי 8017 והמעלות ב50 אחרי ההרצה אחרי רגיעה של כמה דקות הם ירדו ל43 אז העלתי בעוד 5 ל260/210 והמעלות אחרי ההרצה 51 עזבתי את זה ועכשיו זה עומד על 45 רציתי לדעת עד איזה טמפ' לעלות? כי בהסברים באתר ובאתרים אחרים מדברים רק על קטע של תקיעות ולא על מעלות ורציתי לדעת גם אם זה מתקדם טוב בינתיים או שהתוצאה/מעלות או משהו לא טוב *הבד…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם.לפני חודשיים קניתי מחשב חדש,חלקים חזקים.ואני רוצה לעשות OC למעבד... עכשיו בנתיים יש לי רק בעיה אחת,שאני יפתור אותה בקרוב.הבעיה היא שאין לי קרור טוב למעבד.זה קירור של אינטל שבא עםהמעבד Q6600 שקניתי.והטמפרטורות במנוחה,לכל מעבד הם... 52.ובמאמץ 70 80.אז אני לא עושה בנתיים כלום במחשב,עד שאני יקנה קרור.הקרור שאני קונה זה subeame tuniqe שהבנתי שזה קרור ממש טוב....אז עד אז אני בנתיים ירשום לכם את המפרט שלי. ואם תוכלו להגיד לי עד איזה אוברקלוק אני יכול להגיע עם המעבד?ואיך אני עושה למעבד OC. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)-מעבד Motherboard Name Asus Maximus Formula (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  11. mushkin black level 2 PC3500 BH-5 gig ram בנתיים אני יתן לתמונות לדבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 67 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by AsD[eyal],

45 מאמץ 29 מנוחה יש לי בנתים סירוקלציה לא משהו במחשב אחד מאוורר תחתון ליד הhd ואחד מול המעבד שניהם מכניסים אוויר מחר אני מביא עוד כמה מאווררים ואני יעדכן אני תופס את המאוורים אם אזיקונים האם זה טוב?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  13. טוב אחרי שהייתי עם לוח של GG החלטתי לנסות את ASUS , אבל הבעיה שלי שיש כל כך הרבה אפשרויות שמה שאני לא מבין כלום , אני לא מוצא איפה אני מבטל את כל הדברים [ דוג': C1E ] אני פשוט מסתבך.. אני עם מעבד Q8400 ועם זיכרונות KINGSTON 800MHZ 4GB ואני רוצה להגיע ל OC נחמד [ באזור ה 3.20-3.40 ] אני עם קירור noctua nh-u12p אז שמישהו יתן לי פה עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המארז שלי דיי שקט אבל עדיין הוא דיי מפריע לי לישון. זה antec 300 ושמתי את המאווררים על הכי שקט. מה שעושה בעיה זה מאוורר ה 80MM מקדימה , שהוריד בהרבה את הטמפרטורות כי המארז מגיע בלי מאוורר קידמי (הוריד לי 7 מעלות בדיסקים הקשיחים) אבל הוא מרעיש מאוד. אני מצאתי בחנות בחו"ל קיט להשתקת המחשב: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=60_485_489&products_id=21209 יש שם הכול כולל חיבורי גומי למאווררים, להארדיסקים, רגליות גומי יותר טובות ואפילו כבלים להורדת המתח של המאוורר. כל זה טוב ויפה, אבל עלויות המשלוח של הקיט הזה גבוהות הרבה יותר מהמחיר של הקיט עצמו... האם יש משהו דומה בארץ, או מחו"ל אבל עם עלויות משלוח יותר סבירות?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  15. http://www.specialtech.co.uk/spshop/Black-Friday-Deals/ קוד קופון black30

16. Started by LandRover,

ה VOLT MOD בוצע!! כרגע המערכת מים של TT BIGWATER אז אני לא מגזים במתחים. לגבי המתחים, אני לא ממש בטוח על איזה מתח אני עומד כרגע, החוטים הארוכים מוסיפים לי התנגדיות למדדיד. מחר אני אחבר ישירות ללא מעקפים כדי לקבל קריאות מדוייקות. מתחי המקור לפני המוד: GPU: 1.26 DDR: 2.16 מתחים אחרי המוד: GPU: 1.38 DDR: 2.30 כרגע אני על 740/1230, לא רוצה יותר, חבל שסתם ירתיח את המים שאר התמונות כאן ** תודה מיוחדת ל krits

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  17. קראתי דיונים על ה-SF2 ואיזה מאוורר עדיף ל-SLK800, אבל עדיין לא הגעתי להחלטה... : אני מתלבט איזה מאוורר לקנות ל-SLK800 (מארז 6A19 עם 2*120 מ"מ). הכי חשוב לי לא לעבור את 30 dB ! חשבתי לקנות SF (בלי 2), שנותן 46CFM ב-2900rpm , ברמת רעש של 27dB (מהירות איטית). לעומתו כמובן יש את ה-SF2 שבמהירות הנמוכה נותן ביצועים עלובים 20.5CFM ב-1300rp, ברמת רעש מיזערית של 17dB. אני לא רוצה להגיע למהירות גבוהה באף אחד מהם (בגלל הרעש), בטח שלא עם ה-SF2 שמגיע ל-48dB !! (אם כי 76CFM - יפה מאד). ולשאלתי: האם ניתן לשנות את מהירות המאוורר SF2 ממהירויות ברירת המחדל? ז"א שאני אחליט כמה RMP הוא יעשה? (כדי שלא יגיע למקסימום וירעיש כמו טרקטור). אני רוצה להעלות אותו למהירות מסויימת (סביבות ה-…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כמו שהנל.... אם נגיד אני קונה NV5...וכרטיס 6800GT של POV...אז ביצועי הOC שלו יהיו כמו של 6800GT עם NV5 של PNY או XFX או כל חברה אחרת??

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by turbahn,

(סיפור אימה קצר ... אני צריך את עזרתכם ליצור סוף טוב) לפני כמה ימים , החלטתי להתחיל את הפרוייקט הבא: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/modlab/index_eng מעבדת ניסויים פשוטה... הלכתי לחנות אלקטרוניקה (אלקטרו-זיו בחיפה למי שמכיר) וקניתי את הרכיבים הדרושים... פתאום, ללא אזהרה קודמת, המוכרת אומרת: "לא קיים טרנזיסטור BD442 , ילד אתה מתחיל לעצבן אותי השעה כבר 8 והייתי צריכה לסגור ב7:30" (נא להתעלם מהחחלק השני של הציטוט ;D ) האם לא קיים טרנזיסטור כזה?? האם האתר טעה?? האם היא ניסתה להעיף אותי מהחנות?? מי יכול לעזור??

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. נושא זה נפתח על מנת שאתם, חברי הפורום, תשתפו עימנו את הישגיכם במבחני הביצועים הנפוצים ביותר: Super Pi - 1MB 3DMark 06 3DMark Vantage על מנת שנוכל לשמור על סדר הדירוג ואמינות התוצאות, הינכם מתבקשים לפרסם את התוצאות בפורמט הבא: מפרט המחשב הכללי (מעבד, לוח, זכרונות, כרטיס מסך). אוברקלוק למעבד/זיכרונות/כרטיס מסך (אם קיים). התוצאה עצמה + סקרינשוט של התוצאה - חובה!, כל סקרינשוט אחר שכולל את פרטי המערכת השונים (תדרי שעון וכו). כמו כן, לאלו מכם שמריצים 3DMark עם כרטיס של NVIDIA, יש צורך לבטל את האצת ה-Physx בדרייבר, שכן כאשר היא מאופשרת בדיקת החלק של המעבד ב-3DMark מתבצעת ע"י הכרטיס, מה שמביא לתוצאת CPU גבוהה ולא הוגנת כלפי הכרטיסים של ATI שלא תומכים בהאצה. הודע…

• 1.5k תגובות
    • 220.1k צפיות
  21. Started by ariebel,

אז ככה...אני לא יכול לשנות את הFSB למספרים כמו למשל 159 או 142. אך ורק 166 ו133....למה זה? יכול להיות שזה בגלל הזכרון המעפאן שלי ( SAMSUNG 256DDR PC2100 CAS2.5)?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  22. מחפש מאוורר חדש ל775 ללא OC שיהיה שקט, תקציב: 100~ כמה שיותר זול אהה, וכמובן לינק למוזר בחנות (עדיף כמה שיותר קרוב לירושלים) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  23. התקציב עד 160 מומלץ שיהיה שקט אך לא מחייב ודי מקפיא תודה ניר

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  24. שלום בצד המפרט שלי ואני רוצה לדעם אם הכול בסדר ולא מסוכן מבחינת אוברקלוק ומתחים מתח מעבד:V1.35 מתח גשר צפוני:V1.45 מתח זכרונות:2.00V טמפ מנוחה:45C טמפ מאמץ:50-53C 2133@3200 MHZ תזמונים של זכרונות 5-5-5-15 \ 1:1 מה אתם אומרים הכול בסדר ובטוח? נ.ב מצטער על גודל התמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  25. שלום לכולם. החום הגיע לארצנו והגיע גם למחשב שלי. בדר"כ הטמפרטורה של המעבד שלי היא 34-38 כשאני לא משחק אלא רק בווינדוס שומע שירים במדיה פלייר וגולש וכו.. ועכשיו הטמפרטורה היא 43 מעלות, וגם המאורר של הספק משמיע לי רעשים כאילו שהוא נחנק ממש ככה. רציתי לדעת אם זה נורמלי והאם המאווררים שבמארז שלי תקינים? תודה !

• 9 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.