עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום עד עכשיו אני הייתי עושה O.C ע"י הגברת ה FSB בביוס ללא העלת המתח הגעתי ל 2.0GHZ על טמפרטורה של 50 ומשהו מעלות עם יציבות.. עכשיו חיברתי צינור מהמכיל ואני רוצה גם להעלות את המתח אם אני אעלה אותו מ 1.75V ל 1.825v יכולה להיות פגיעה בזיכרונות? או במעבד עצמו אפילו שהטמפרטורה תהיה נמוכה מאוד? (אני יודע שזה נישמע קצת מטורף אבל עדיין תמיד שווה ללכת על זה ) תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by the_saint,

אני עוד מעט מחליף את כל המאוררים במארז שלי (ציפטק אלומיניום) ומתלבט איזה לקנות אחת האופציות היא 4 Vantec Stealth או 4 panaflo l1a לשניהם יש בתיאוריה אותה רמת רעש של 21DB אבל הונטק (שוב בתיאורה) דוחף יותר אויר 27CFM לעומת 24CFM יש מישהו עם נסיון שיכול להמליץ לי מה עדיף? בנוסף אני רוצה לקנות מאורר 92 או 120 כדאי לשים למעלה במאורר בתור ערובה, יש למישהו רעיון איזה מאורר לשים בשביל להשיג כמה שיותר זרימת אויר בכמה שפחות רעש?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Tall-Guy,

שלשום הגיע חלקי המחשב שהזמנתי מ KSP. זאת הפעם הראשונה שהזמתי מחשב מפורק לחלקים, ואני חייב להגיד שהחוויה של להרכיב מכלום היתה מהנה ומלמדת. עכשיו ברצוני לדאוג לקירור קצת יותר מקצועי מאשר זה שהיה לי במחשב הישן. המארז שהזמנתי הוא ה Cumpucase 6A19 - שמאוד התפעלתי מהאיכות שלו במחיר כל כך זול. חיברתי את הלוח אם, וקראתי את המדריך למריחה נכונה של חומר טרמי. השלב הבא היה לחבר את כל הכרטיסים, זיכרונות וכבלים. פה כבר נתקעתי בכמה בעיות - א) בלוח ה abit שהזמנתי, הכניסות IDE מאוד רחוקות מה Cdrom. ככה שיוצא מצב שהכבלים של ה IDE מתוחים בצורה מאוד קיצונית כדי להגיע לכוננים העליונים. האם יש אישהו פיתרון לזה? ב) המחשב נראה כמו גונגל כרגע, מליון ואחת חוטי חשמל ו IDE. האם מישהו יוכל לתת לי לינ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by amirsd18,

האם אני יכול לבצע overclock (בין 4GHZ-4.5GHZ) מבחינת הטממפרטורות וכולי... מעבד: intel core i7 2600k 3.4 ghz לוח אם: asus p8p67 pro LGA1155 זיכרון: 8GB g.skill 2133 mhz cl9 ספק: antec 800W קירור מעבד: scythe katana 3 מארז: antec nine hundred ו-10 מאווררים (כולל מאוורר של הספק, כרטיס המסך, זכרונות, דיסק קשיח...) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 מצורפות 2 תמונות (אחת במצב רגיל שימוש יום יומי, והשנייה לאחר בדיקת מאמץ ב-OCCT)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קראתי את הביקורת הזו והם כותבים בסוף שהגיעו איתו ל 252 FSB שזה פשוט ענק. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=492&dPage=19

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ynets14,

אלו הטמפ' בזמן מאמץ רציתי לשאול עם זה נורמאלי? או גרוע? רכשתי והרכבתי חלקים חדשים למחשב i5 4570 freezer pro 7 rev2 gigabyte h87 hd3 gigabyte 760gtx windforceX3 מארז nzxt tempest קצת ישן אבל אני מרוצה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVAR12122&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698 תקראו את הפרטים בלינק שהבאתי על המאוורר, כתוב שלמאוורר יש 105CFM. זה יכול להיות? זה נשמע לי מאוד לא הגיוני. בדקתי כבר את ה-CFM של המון מאווררים ששייכים לחברות טובות והכי הרבה ראיתי אחד שמגיע עד 87CFM והוא די יקר, אבל המאוורר הזה מגיע עד 105CFM ונמכר רק ב-55 ש"ח??!?!?!?!?!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by X-Style,

מעבד: AMD Athlon XP 2500 טמפרטורה: 54-55C לוח אם: Gigabyte-GA-7N400-L עכשיו... הטמפרטורה הזאת הייתה לא שהייתי באמצע משחק אלה Idle מה נקרא... בערך אבל... אז.. EranMor מהפורום אמר שכדי לי לקנות מאוורר למעבד אם אני לא טועה ועוד 2 מאווררים למארז... כי עכשיו יש לי רק מאוורר לספק ואחד למעבד... ולפי מה שאני רואה אין מקומות לעוד מאווררים במארז.. יעני אין מקום לברגים... אז.. מה עושים? מה קונים? איפה קונים? למה קונים? מה יעזור? תודה!!!!!!!!!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dids22,

אהלן! יש לי את הכרטיס 6600gt ואתמול קיבלתי את המאורר Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN http://www.thermaltake.com/dcfans/led/thunderblade120.htm אני רוצה לקרר איתו את הכרטיס מסך יש לכם רעיון איך לעשות את זה? ועוד דבר למאורר הזה שקיבלתי יש חיבור מולקס ועוד חיבור כזה של 3pin שמתחבר ללוח אם הקיצר בחיבור של ה 3pin יש רק חוט אחד שנכנס אליו ואם מחברים רק את ה 3pin אז המאורר לא נדלק אז יש למשהו מושג מה צריך לעשות החיבור 3pin במאורר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. AMD XP 1700 אני זקוק למשהו זול שיוריד לי את הטמפ 61 מעלות במנוחה והדבר הכי חשוב זה שקט!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Pika007,

אחרי הרבה בלאגן, כזכור לכם, עם הספק שלי שעשה בעיות ויש מצב שגם דפק קצת את הלוח, מחר אני סוף סוף מסדר את כל העסק ומקבל לוח חדש- גרסת ה PLUS, וספק זמני נורמלי עד ששלי יחזור מתיקון/החלפה. צפו לביצועים באוברקלוק, והפעם גם לראות משהו, בניגוד לפעם הקודמת

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mor_anter,

כולם להצביע זה חשוב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by oba3k,

16 מערכות נבדקו: http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling.html

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ברשותי פרסקוט HT 3.0 GHZ, מהסדרה 530. ברשותי גם ST (פאסיבי) שהרכבתי אותו על המעבד בחורף, אך עכשיו קיץ, חום, שרב והמעבד מתחמם לו. אם אשים על הסוניק 2 אפילו 3 מאווררים זה "יקפיא" לי את המעבד? אם כן אני רץ לקנות את זה. .swg

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Matrix-Hacker,

שלום אני רוצה לקנות למארז שלי את הפאנל לשליטה על מאווררים הזה - http://www.pch.co.il/docs/pd1765039785.htm כרגע יש לי 2 מאווררים במארז אחד בדלת ואחד מאחורה שגם הוא יעבור בקרוב לדלת ו Vante Aero Flow על המעבד מה דעתכם על הפאנל הזה הוא נראה יפה מאוד לדעתי וגם זה אחד הסיבות שאני בוחר בו גם ראיתי מודינג של After Shock שלדעתי יצא פצצה ויש לו כזה פאנל וזה נראה טוב אני יוכל לחבר אליו גם את המאוורר של המעבד ? אמרו לי פעם שאמרו בפורם הזה שיש לפאנל הזה הרבה בעיות זה נכון ? מה הבעיות ? *אגב אני מצטער שזה הדיון השלישי שלי בזמן כזה קצר פה פשוט יש לי כמה שאלות :-\

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

אני מחפש משהו סביב ה120 שח. קירור אוויר כמובן, יהיה oc אבל כנראה בלי להעלות את המתח בשלב ראשון. לוח אם הוא Gigabyte GA-Z87P-D3. לא חשוב כ"כ הרעש, שיקרר כמה שיותר. ראיתי שהמבחר בksp הוא גדול יותר וגם זול יותר. מה שנכנס בתקציב זה בערך אלה: Arctic Alpine 11 Pro [h=1]Scythe Katana 4 [/h]Scythe Samurai ZZ Scythe Katana 4 Arctic Cooling Freezer 13 CO תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם לפני כשבועיים בערך , ריעננתי את המשחה התרמית של מכשיר ה-PS3 שלי. מכיוון שאין במכשיר אפשרות לבדיקת טמפ' , אני קצת מודאג מכיוון שאני לא יודע אם מרחתי בצורה טובה. אני אשמח אם משהו יוכל להעיף מבט בתמונה ולהגיד אם בסה"כ זה נראה בסדר. בכלל לא קריטי לי עניין של מספר מעלות בודדות , אני מפחד שמרחתי יותר מדי כמות בצורה שיכולה להביא לנזקי התחממות. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by smit,

שלום, אתמול שמתי לב למשהו מוזר קצת (בישבילי) אולי תוכלו לעזור לי בבקשה יש לי מעבד amd xp 3000 333fsb וזיכרונות twinmos pc3200 400mhz הלוח שיש לי זה gigabyte 7n400e והוא תומך ה 400mhz.. בדקתי דרך התוכנה של גיגה בייט easutune4 והיא הראת לי שהמעבד רץ על 166mhz והזיכרונות על 2.700, הם לא אמורים להיות על 3.200 ? בביוס היסתכלתי וה FSB הוא על 166, והבנתי לבד שזה 333mhz. שהעלתי אותו ל 200FSB, הוא היה על 400MHZ אבל אז המסך פשוט לא נידלק, העברתי ת'גמפר' ל OFF והוא עבד, אבל על 100mhz למרות שהביוס היה על 400mhz.. איך אני יכול לשים לתאם את הכל ככה שזה יעבוד על 200fsb ?? שהזכרונות יעבדו כמו שהם צריכים על 400mhz ולא 333mhz .. ויש לי קירור מתאים, יש לי volcano 12+ ומארז עם 4 מ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by locke,

איפה אני יכול למצוא לדים בצבעים שונים ובגדלים שונים? כאלה שיתאימו למתחים שבמחשב כמובן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by asili,

לפני שהשתמשתי בתוכנה הטמפ שלה ATHLON 1600 היו מעבד:46 לוח אם:35 במנוחה עכשיו הם מעבד:41 לום אם:34 אני פשוט אוהב את התוכנה הזו!!! אולי עכשיו אני ימהיר ל 1.53 תגידו אני ירגיש הבדל משמעותי מ 1.4 ל1.53?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שבת שלום לכולם גם אני מבקש עזרה בבחירת כרטיס המסך שאותו אקנה(8800GT). יותר נכון אני צריך עזרה בבחירת החברה שממנה אקנה את הכרטיס מסך יש לי התלבטות בין כמה חברות:BFG,GIGABYTE,INNO3D,LEADTEK. איזו מהחברות הכי טובה? ועכשיו ההתלבטות השנייה:אם אני לוקח LEADTEK כדאי לי לקחת את ה8800GT עם הקירור של ZALMAN או את ה8800 GT GTB 512 מגה שהוא עם ליבה מומהרת(זאת אומרת שעשו לו OC)? תודה לעונים והמשך שבת שלום מחן שמבקש תשובה אם אפשר מהירה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sahargt,

אני קונה את הגוף הקירור הבא XP-120 רציתי לדעת מה צריך להיות במאורר זרימת אויר כמה צריך ? וכמה דחיפת אויר צריך? חשבתי לקנות את אחד המוצרים הבאים http://www.thermaltake.com/dcfans/led/bluesmart.htm http://www.thermaltake.com/dcfans/led/thunderblade120.htm

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by allammo,

מעבד E6600 כרטיס מסך eVGA 8800GTS 320MB המעבד כמו שאתם יודעים היה על 2.4, עכשיו אחרי שמיציתי את המקסימום שאני ראיתי בביוס (30%) הוא על 3.12 הכרטיס מסך הגיע כך: זכרונות: 575 הCORE: 850 לאחר אוברקלוק: זכרונות: 700 הCORE: 1015 פה זה נעשה ע"י ATI TOOLS, בעזרת RIVATUNER העלתי את הקירור ל100% (היה על 60%) ואחרי האוברקלוק הטמפ' היו אפילו 2 מעלות פחות משהיה בלי אוברקלוק על 60% אבל יש רעש, 78% מטפל מעולה בכרטיס, 52 מעלות. עכשיו יש שאלה אחת: אני לא מצליח להעלות יותר את המעבד, פשוט לא יכול יותר מ30%... מחר אני קונה BT והייתי רוצה להמשיך עוד יותר עם האוברקלוק... כמובן שהכל נעשה בהדרגה...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני חדש בפורום. קניתי מחשב חדש לפני כשלושה שבועות, הגיע לפני שבועיים. ומאז אני מנסה להבין איפה אני עומד מבחינת יחס חומרה:OC. משמע - האם החומרה שיש לי נותנת לי הד רום הרבה יותר גבוה משחשבתי והאם באמת אפשר להשתמש בהד רום הזה. לוח אם: MSI P67A-GD53 Intel Core i5 2500K Sapphire HD 6950 GDDR5 2 GB non-reference ThermalTake SpinQ VT Crucial Micron 1333 DDR3 4GB Samsung HD103HJ 1TB Cooler Master Elite 370 Antec Earth Watts 500W זה בעצם המפרט. קצת יותר מידע: IDLE http://imageshack.us/f/89/tempsanddataidle.png/ STRESSED http://imageshack.us/f/593/tempsanddatastressed.png/ הטמפרטורות בעומס קצת גבוהות, אבל זה לא מלחיץ אותי בכלל כרגע, כי עוד לא הגעתי למצב של 100% שימוש ב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. תרשמו לי בבקשה עד לאיזה באס הגעת? שהמחשב היה יציב כולל העלת מתח לזיכרון ולמעבד.? אני לדוגמא הגעתי ל148 באס וזה לא היה יציב ו145 באס יציב.. אז בבקשה תגובות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.