אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משהו סביב ה120 שח. קירור אוויר כמובן, יהיה oc אבל כנראה בלי להעלות את המתח בשלב ראשון. לוח אם הוא Gigabyte GA-Z87P-D3. לא חשוב כ"כ הרעש, שיקרר כמה שיותר. ראיתי שהמבחר בksp הוא גדול יותר וגם זול יותר. מה שנכנס בתקציב זה בערך אלה: Arctic Alpine 11 Pro [h=1]Scythe Katana 4 [/h]Scythe Samurai ZZ Scythe Katana 4 Arctic Cooling Freezer 13 CO תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה באופן עקרוני בלי קשר למערכת שיש לי (מערכת זבל!!!) כי אני הולך להחליף אותה בקרוב האם כרטיס מסך 4200 יכול להגביל אותי ב OC ואם כן איזה כרטיס בטווח מחירים כזה וביצועים דומים לא יגביל
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, רציתי לבקש סליחה על כל האשכולות שאני פותח בזמן האחרון פשוט....ניכנסתי לתחום הזה ממש לפני קצת זמן ואני מנסה פה כל מיני דברים עכשיו, קניתי(יותר נכון קנו לי) מאוורר של אנרמקס 120 מ"מ עם הכיוונון של עוצמת המאורר בכל אופן, ניתקתי גם מאורר מספק ישן ו...עכשיו יש לי 2 מאוררים שלא מחוברים רציתי לדעת איפה מומלץ לשים אותם...? ד.א. עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא אוויר שממקום קצת מתחת לספק ומאורר שני שמכניס אוויר שממקום בחלק הקידמי תחתון של המחשב...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 6800 רגיל LEADTEK משחקים נתקעים לי בזמן האחרון שאני משחק יכול להיות בגלל שניקיתי את הזכרונות והליבה עם אציטון וסמתי משחה מסוג ARCTIC SILVER 5 ואולי היא לא מתאימה לכרטיסי מסך? הטמפרטורות שלי הן 55 לליבה ו38 לזכרונות במאמץ במנוחה ליבה45 30זכרונות גם 3DMAEK 2005 נתקע ויש הודעת שגיאהIDirect3dDEVICE9::Present failed: Denice lost(D3DERR_DEVICELOSTׁ
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל עכשיו את הKuhler H2O 620 בתור פתרון קירור מיים זול שנועד לפתור בעיה קלה קשה מאוד למצוא גופי קירור שיכנסו למארז וללוח אם החדשים שלי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חסר לי במארז מאוורר אחורי, האם ניתן לוותר עליו ולעבוד בלי, או שרצוי לקנות אחד ולהתקין? בעבר בדקתי לו טמפרטורות והם היו בסדר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הקירורים של NOCTUA D14 ו C14 לגבי D14 הלוח אם שלי ASUS Z87 DELUXE והזכרון DDR3 GSKILL RIPJAWS נמצאים ברשימת תמיכה שלהם, אבל ל C14 אני לא מוצא תאימות זכרון באופן כללי לפי נתונים יבשים הם נותנים אותה זרימת אויר ואותה כמות רעש. תתקנו אותי אם אני טועה מה אתם ממליצים ? לגבי המשקל הD14 יותר כבר ב200 גרם בערך, האם זה יותר מידי כבד מה שיוביל לעקמת כלשהי ללוח אם או לתושבת של המעבד? למרות שC14 גם לא ממש קל. מה אתם חושבים על עניין המשקל , לפני כמה שנים זה היה משמעותי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי (יש מידע במפרט המחשב) אז בעיקרון נכנסים לביוס ומעלים לאט לאט מה שנקרא : CPU Front Side Bus Frequency ??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי AMD XP 1700+ סטפינג של: JIUHB 0304 זיכרון DDR 333 של KINGSTONE בגודל 1 ג'יגה לוח EPOX 8RDA+ וכרטיס מסך ATI RADEON 9500 pro כרגע אני עומד של 2000 MHZ באס 190 מכפלה 10.5 ללא שינויי מתח , והמערכת יציבה לאחר 3 שעות בפריים מה אני יכול עוד לשפר? אני מקבל 12000 ב- 3dMARK 2001 SE
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהדלקה ראשונית בכל יום ,יש רעש חזק (כנראה מאחד המאווררים) שנפסק אחרי שמ"ה עולה. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק עם לחץ אויר, ולא עזר. המחשב בן שנתיים וחצי מה עוד ניתן לבדוק/לטפל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז FRACTAL R3 שאני מנסה לשמור על השקט שלו + לשפר את הקירור. היום הוספתי Noctua NF-P14 FLX לתחתית המארז, מה שיוצר אצלי מצב של 2 מאווררים מקבימה מכניסים אוויר, בתחתית מכניס אוויר ואחורי מוציא אוויר. זה הוריד לי את הטמפרטורות בזמן מאמץ בעיקר בערך ב10 מעלות. בזמן שהוספתי את המאוורר שמתי לב למשהו מוזר, חיברתי אותו לחיבור FAN 4 בלוח אם, שם הוא עבד יחסית לאט ולא אפקטיבי, אז החלפתי אותו לFAN 3 שבו הוא משתמש בכל היכולת שלו. בנוסף ראיתי שכל המאווררים שלי כנראה מקושרים לבקר מאוררים שבא עם המארז ואני לא יודע באיזו מהירות הם עובדים ואם הם משתמשים בכל היכולת שלהם כדי לשפר את זרימת האוויר. בנוסף לזה ראיתי שהמאוורר של המעבד מחובר לFAN 2 ולא לCPU FAN בלוח אם, האם זה משפיע או יכו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NEON 8 COOLER או שאני אקנה ממישו פה ביד שניה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לעשות חלון מרובע על המארז שלו, באיזה כלים עלי להשתמש? (סכין יפני ומקדחה לא עשו את העבודה )
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, א. רציתי לדעת האם אפשר לחבר גשרים (לפתוח מכפלה) במעבדי AMD על ידי Thermal Adhesive של Artic Silver? ב. אני רוצה לעשות זאת על מעבד את'לון 900MHz, ולעלות קצת את המכפלה. האם מישהו יכול להגיד לי איך המעבד הזה בהמהרה (ליבת T-Bred אם אני לא טועה)? הטמפרטורות עכשיו הן: מנוחה: בסביבות 40-45 עבודה: 50-55 (אפילו פחות, אנילא זוכר במדיוק, המספרים שהובאו הן במקסימום) ג. רציתי לדעת מה יקרה כאשר אני אפתח את המכפלה, כלומר האם התפריט בלוח, יש לי לוח של AOpen דגם AK73Pro, אמור להרשות לי לשנות את המכפלה או שאני עושה זאת על ידי הג'מפרים בלבד? תודה מראש, R.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 866 אני רוצה לעלות את הבאס ל 160 הטמפרטורה הממוצעת של המעבד היא 35 מעלות ושל הלוח 30 מעלות כדאי לנסות להגיע ל 160 ? אני פשוט חייב להגיע ל 1000MHZ
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך Gigabyte 9800gt oc 1gb התקנתי תדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA ואת ה-gamer HUD הכי מעודכן הוא מראה לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך היא תמיד 0 מעלות מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי תודה, בר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על משהו שאפשר לקנות בתל אביב, רמת גן או גבעתיים שיהיו לי חלקי החלפה זמינים. אבל פה בחנויות מוכרים רק את ה BIG WATER. מאז שהיחה לי את הגרסה הראשונה אי שם לפני 5 שנים שמעתי שזה השתפר והמשאבות הגיעו מהישנה המסכנה של 120 ליטר לשעה, או לדקה, איך שסופרים את זה - ל 400 ו 500 ליטר, שיחסית לטרמלטייק זה די מדהים. אז כל בעלי הניסיונות - הגידו את דעתכם עם הערכה הזאת או ערכות אחרות. הצינורות כבר חצי אינטש או עדיין 3.8, כי אני רואה בערכה של הצינורות לדוגמה גם חצי ואיני מבין איך זה מתחבר ל פתח 3.8 של המשאבה למשל או שאני מובלבל ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת האם הקירור OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER יוכל להגיע ל3.6GHZ עם Q6600?. תודה רבה לעוזרים. מי שרוצה לדעת זה המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe ¤1233 כמות:1 http://www.skypc.co.…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום..זכור לי שהיה כאן מדריך ספציפי לOC למעבד לI2500K ואני לא מוצא את המדריך.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם גם אני מבקש עזרה בבחירת כרטיס המסך שאותו אקנה(8800GT). יותר נכון אני צריך עזרה בבחירת החברה שממנה אקנה את הכרטיס מסך יש לי התלבטות בין כמה חברות:BFG,GIGABYTE,INNO3D,LEADTEK. איזו מהחברות הכי טובה? ועכשיו ההתלבטות השנייה:אם אני לוקח LEADTEK כדאי לי לקחת את ה8800GT עם הקירור של ZALMAN או את ה8800 GT GTB 512 מגה שהוא עם ליבה מומהרת(זאת אומרת שעשו לו OC)? תודה לעונים והמשך שבת שלום מחן שמבקש תשובה אם אפשר מהירה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי שקט שאפשר לקנות בארץ, ויתאים לAMD XP1600? לא בשביל אוברקלוקינג (בינתיים) אלא בשביל השקט בראש *****שלי טימטם לי את השכל******
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את ה- 260GTX שלי..וכדי לקבל שיפור משמועתי בביצועים אני צריך לעשות OC למעבד. כרגע אני עם לוח אם של INTEL שלא מאפשר לי לעשות OC למעבד. אני רוצה לקנות לוח אם חדש.?יש המלצות? כמו כן לשאלה העיקרית,האם ל-E7400 יש פוטנציאל OC גבוה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הההמהרה המקסימלית שאתם ממליצים לתת לו עם הקירור המקורי שלו !? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי חלון במארז ... ואני עכשיו הולך לקנות לד ... מישהו יכול להגיד לי איזה נגד אני צריך ??? ואיך אני מחבר את הלד לספק ??? (אם תעשו לי מין רשימה מדויקת כזאת שאני ילך לחנות וידע בדיוק מה להגיד להם, זה יהיה ממש נדיב מצידכם ! ואני יודה לכם כל חיי )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-