עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mr.B,

התוצאה הייתה 4100 אחרי OC קטן לכרטיס שלי R9600XT העלית ליבה מ 500 ל 560 וזכרון מ300 ל 352 עכשיו כשהמשכתי להלעות אז הופיעו דברים על המסך (לא זוכרא אאיך אתם קוראים לזה חח) הקיצר אמרו לי שאולי הכרטיס חם מידי אבל נגעתי בו והוא די קר ובאוורסט כתוב 38 אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על התוצאה ואיך אפשר להמשיך אה המפרט שלי intel p4 1.6 samsung 128X2 Rdram

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Omry,

היי אנשים. כפי שבטח שמתם לב, תכננתי לקנות מחשב המכיל את קירור ה-Thermalright Ultra-120 eXtreme שמצויד ב-2 מאווררי NF-P12, מתוצרת Noctua. לאחר בירורים ארוכים, מסתבר שנגמר המלאי שלהם בארץ.. ככה שאני בבעיה. אני צריך המלצה ל-2 מאווררי 120mm, שיהיו כמה שיותר יעילים עם הקירור שרציתי. התקציב המקסימלי הוא 100 ש"ח למאוורר, לא כולל המשלוח. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Biatch,

http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=%EC%E7%F5+%E0%E5%E5%E9%F8 איזה לקחת ? ורק מפה כי אני קונה משם גם כרטיס m2 ובהזדמנות אמרתי ניקח גם ספרי לחץ אויר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. CHIEFTEC FULL TOWER DA-01BLD+window 750.46 ש"ח מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44. 2 מגירות נשלפות ל-HHD לנוחות עבודה מקסימלית. (ניתן לחבר עד 3 הארד דיסקים בכל מגירה). כולל 4 מאווררים מקוריים של היצרן, מתוך 6 אפשריים. צבע כחול, ללא ספק. בתוספת של חלון מדהים, כפי שמופיע בתמונה. גם כיפה אדומה לא הייתה מתנגדת לחלון כזה... מול הים ללא ספק. ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing 52.58 ש"ח Thermaltake HardCano II Hard Disk Drive Cooler 133.84 ש"ח SPECIFICATION P/N A1278 Fan Dimension 40x40x20 mm silent fan Rated Voltage 12V Started Voltage 7.0V Rated Current 0.11A FAN Speed 5000±10% RPM Air P…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ORrrr,

שלום, היום בגלל שזה יום כיפור ואני צם היה לי משעמם, אז החלטתי לראות סוף סוף מה נסגר עם המחשב שלי בנודע לאוברקלוק.. לפני כמה חודשים שעוד היה לי קירור מקורי של איי אמ די למעבד לא יכולתי להעלות את הבאס אפילו ל 136 בלי שזה היה עושה ריסטרט או נתקע... היום אחרי שיש לי כבר קירור חדש רציתי גם לראות אם הוא שווה משהו.. התחלתי לאט לאט כל פעם מעלה 2 מגה הרץ.. בסופו של דבר הצלחתי להגיע מ 134(התחלתי) ל 154(האובר) ויכול להיות הייתי יכול עוד קצת אבל כשהייתי ב 152 העלתי ישר ל 156 ושזה בא לווינדוז המחשב נתקע, אז שמתי על 154.. מעלות במנוחה 44 ואחרי כמה Aquamark03 היה משהו כמו 47-48 מעלות, עכשיו אני שם פריים ועוד כמה שעות נראה מה יהיה.. אז מה אתם אומרים? המפרט שלי בצד, ומי שלא יכול לראות הוא…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Vortex,

סתם, made ya look didn't i?? ועכשיו ברצינות, רציתי לשאול משהו. אני חדש בקטע של אוברקלוקינג, ועשיתי מספר ניסויים, לא משהו רציני: הנה המפרט שלי: p-iii 450 MHz 128 SDRAM one SDRAM @ 100 one SDRAM @ 133 riva tnt 32 mb model 64 WD 20 GB CDROM X 44 Teac 32x12x10 קראתי באחד המדריכים לאוברקלוקינג (לא כאן, באנגלית) שפנטיום 3 450 הוא האוברקלוקר המושלם וניתן להגיע איתו ל600 בקלות. אוקיי, מאחר והמכפלה נעולה החלטתי ללכת על שינוי מהירות הבאס. שיניתי ל115 מ100, והגעתי למהירות מעבד של 522 מגהרץ...יציב ביותר, אני כותב את זה תוך כדי השימוש בו. הגברתי את המהירות ל120, ואז המסך לא פועל אחרי Reset, נשאר בסטנדביי. עכשיו אני רוצה לדעת למה זה קורה, ובמידה וזה קורה איך מתקנים א…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ארי מילר,

מישהו מכיר את הקירור הזה? ראיתי שיש עליו מבצע הוא שווה משהו ?

8. בשעה טובה (?) קניתי מחשב שאמור לשמש אותי גם כ HTPC. המפרט מימין. למרות שהשקעתי סכום לא מבוטל במארז וקירור CPU איכותיים יחסית המחשב מרעיש כמו טרקטור D9 שהורס בית של מבוקש בעזה. נראה לי שהמאוררים של המארז הכי מרעישים. גם ה BT לא פראייר ומייצר לא מעט רעש (21Db, עלק...). ה PSU נראה לי סביר, והכרטיס מסך לא מורגש כמעט. הטמפרטורות במנוחה: CPU 41C MB 35C GPU 52C השאלות: 1. המלצות כלליות להשקטה. רצוי בלי להוציא עוד כסף (מאוררים שקטים יותר, פוטנציומטרים , ושאר ירקות). 2. מאחר שכמו רובינו, אני מניח, גם המחשב שלי רוב היום מוריד קבצים מהאינטרנט, אין שום סיבה בעולם שהרכיבים יעבדו בקצב שעון רגיל. האם יש תוכנה שמסוגלת לבצע שינויים דינאמיים של מהירויות השעון (אוטמטיים ו/או ידניים)? לצער…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shloosh,

תסתכלו בפרט מה יש לי. עם הלוח והמעבד שלי אני אמור לפחות להגיע 2800 או אפילו 3000. אבל שאני עושה דרך הביוס כמובן אוברקלוק זה לא צליח. העליתי ל-175 והמחשב עלה ורשם 2800 במקום מה שיש לי עכשיו, אבל הווינדוס לא עלה ורשם משהו TRAP ואז כל מיני סימנים מוזרים בגיבריש. והלוח עשה ציפצופים כמו מנגינה כזאת. מוזר למה זה קורה??

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כידוע לחלקכם בחברת אייבורי נפתחה מחלקה חדשה שאני אחראי עליה,מחלקת High End . מחלקה שקמה בשביל לתת שירות באייבורי גם לנתח שוק הגבוה,עם מחירים שוברי שוק. אני צריך את עזרתכם בבחירת מוצרים לתת מחלקה,מחלקת מודינג וקירור. איזה לדעתכם מוצרי קירור ומודינג להזמין? אני צריך דגמים ספציפים של פתרונות קירור,אם זה מאוורים קירורי מים מארזים וכו'.. לבינתיים הכנסתי את big typhhon בראש הרשימה.. Zalman VF700 AlCu VGA Cooler מה עוד? תודה

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Jack_g,

בקיצור כשאני עושה OC איך לכל הרוחות אני יכול לדעת ב 100% שזה יציב ולא יתקע לי בגלל החום או משהו אחר הקשור OC שעשיתי. בדקתי ב 3DMARK במשחקים כמו אנריל והכל בסדר אבל כשהרצתי את NOLF2 שלפי דעתי הוא פחות כבד מאנריל2003 הוא נתקע לי וזה בגלל החום כי אני פתחתי את המארז וזה עובד חלק. יש איזו תוכנה או דרך אחרת לבדוק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש המלצות למאווררים בגדלים 120, 90, 80 שיהיו כמה שיותר שקטים! עדיף המלצות מכאלו אנשים שיש להם את המאורר \ שמעו אותו בפעולה תודה :-*

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Omri643,

תעזרו לי בבקשה! לפני כמה ימים פתחתי דיון בפורום מארזים לבחירת מארז ובסוף לקחתי את ה GIGABYTE POSEIDON שהוא ד"א מארז מהמם! הטמפ' לפני ההחלפה הייתה 63 מעלות במנוחה סביבות ה- 90 במאמץ עכשיו זה 55 במנוחה עוד לא בדקתי מאמץ מה לעשות??? יש לציין שאין לי כרגע ממש כסף להחליף לו קירור... זה ממש דחוף!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Danix60,

אז ככה ... כנראה ראיתם את האשכול שלי עם המערכת שלי אם אני אז תשאלו ואני יגיד לכם בגדול E7400 במאמץ 57 מעלות עם OC של 3.19GHZ עכשיו שאני שם בביוס תדר באס 320 אז זה יורד לי כאילו שאני בודק בCPUZ (עם 320 תדר באס) יש לי 2666.6 כאילו הכל יורד (מתאפס כזה) אחרי שאני מעלה ל320 תדר באס עכשיו ניסיתי לשים על 350 כאילו לדלג על זה ושום דבר אני דיי מרוצה מה3.19GHZ אבל אני רוצה להמשיך עוד קצת איך אני פותר את זה ? (מפרט 2 בחתימה)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by R9547655G,

I Tryed to read one of the guides on the site but none of them is up to date... -- few days ago i bought some upgrade parts for my PC: Intel Pentium D 805 2.66 Dual core GIGABYTE GA-8i945P-G-RH (NO one of the normal models left) SAMSUNG DDR2-667 512Mb (256X2) Original HEC 400TR-TF And a video card... so i see that most of people that have the 805D Overclock it so i want too... but i dont need BIG Clock speed i want to go 3.3Ghz per core and make my memory run at 677 and get good timings the only thing that makes me Afraid is the Memory.. Some Say That Samsung DDR2 is good For Overclocking and some say it is Value memory and not for overclock and will DIE if ill try to o…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by matteo,

תוכנה מעולה לבדיקת טמפ' מעבד במאמץ מומלצת http://downloads.planetmirror.com/pub/majorgeeks/processor/cpu_burn-in.zip תגדירו ל 0 שעות ו 30 דקות ותראו מה טמפ' המאמץ של מחשבכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Refael Azi,

מסיור קטן שעשיתי היום בחנות הום סנטר ברמת גן.. הופתעתי לגלות שכנראה שגם הם חושבים ש"סצינת" המודינג בעיצומה ולכן באיזור התצוגה של כלי העבודה שמו שני שלטים דיי גדולים המבשרים על מבצע - שם יש מלאי של Dremel MultiPro בשני "רמות איבזור" אחד עם 15 חלקים שמחירו 399 ש"ח והשני עם 40 חלקים ומחירו 499 ש"ח.. (שניהם כמובן זה הדגם עם המהירות המשתנה, כל השוני בניהם הוא כמות החלקים) שאלתי היא.. האם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המכשיר ביותר זול מ-399 ש"ח? חייבת להיות אחת כזו!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yossi126,

השאלה בכותרת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. התוכנות - CORE TEMP ו-EASY TUNE5 של GIGABYTE . ההבדל - 13 מעלות! תמונה -

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לחברי המועצה..... לפני שאני צובע את המחשב שלי בכחול וזורק לים החלטתי לבדוק אם למישהו יש נסיון עם הCNPS9500 על A8N32-SLI עם X2 3800. במקור היה לי קרור מים של ג'יג'הבייט אבל כתוצאה מהוספת 7900GTX נוסף נאלצתי לפרק אותה ולחזור לקרור אויר כרגע. בזמן השימוש בקרור המים המעבד הגיע מקסימום ל44 מעלות אחרי שחיטה של שעתיים( יש לציין כי הוא רץ ב2.6GHZ במקום ב2GHZ). כשהשתמשתי זמנית בקרור מקורי של AMD, הטמפ' בעומס של S&M הגיעה ל52 עד 54. אז ככה....התקנתי את ה9500, הזדעזעתי קשות.... בBIOS טמפ' של 47 מעלות (אני יודע שהוא לא הIDLE אבל גם לא ב 100%), בבדיקות של S&M טיפס לאט לאט וחצה את ה60(!!!!) מעלות. החלפתי גריז שוב, שכבה דקה, בדקתי שהכל בסדר...אין שינוי. החלפתי את פלטת…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. תראו כרגע המארז שלי פתוח מהצדדים כי אני חושב שככה הוא יותר קריר תמיד חשבתי אבל כשסוגרים אז בפנים יש צל ונהיה קריר? בקיצור אני לא יודע כבר מה עדיףף ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לאחי הקטן יש מנהג מעצבן לעשות reset וק אז לכבות את המחשב דרך כפתור הכיבוי על מנת לחסוך לו בזמן יקר (2 דקות) עד שהוא יצא מהמשחקים שלו ויכבה את המחשב ולמרות כל מה שניסיתי להסביר לו שהוא דופק את ההארד דיסק עם הכיבוי הזה ובגלל ה-reset והכיבוי הישיר הוא מסוגל גם לדפוק רכיבים אלקטורנים נוספים במארז, זה לא עזר והוא ממשיך בשלו, ולכן רציתי לדעת האם אפשר לנתק את כפתור ה-reset מן המארז ככה שהוא לא יפעל יותר ואם יש לכם עצות אחרות בנושא אשמח לשמוע, תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by michaelr,

חשבתי לקנות קרור של מעבד ואיך שהוא להתאים אותו ככה שיתפס על כרטיס מסך. האם זה אפשרי והאם זה יתן לי משהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Polonian,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד E4XXX או לחליפין E2XXX ולהגיע איתם באוברקלוק ל3GHZ ומעלה על לוח P31DS3L. התקציב שלי לקירור עומד על 100 פחות או יותר, וחשבתי לקנות את הFreezer. האם אתם חושבים שיהיה אפשרי להגיע לתדר כזה איתו ולהישאר בו 24/7 בשקט יחסי? ואם יש קירורים טובים יותר בסכום דומה, אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by The Prophet,

אין יותר מידי מה לפרט על זה. השאלה בכותרת. חוץ מסידרת ה-E2XXX יש עוד משהו?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים