אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אנשים קיצר יש לי מחשב בן זונה עם FREEZER 7-PRO קירור למעבד, והוא די מרעיש (לא בטירוף, אבל הוא די בולט ברעש שלו כשכל שאר המארז שקט לגמרי...) קיצר רציתי לראות אם אתם מכירים איזה תוכנה או משהו שאני אוכל לשנות את מהירות המאורר, כי נגיד בלילה הייתי רוצה להוריד אותו למינימום (גם ככה המחשב לא עושה כלום בלילה..) אני מעדיף תוכנה דינאמית (שאני אוכל לשנות את המהירות בלי לעשות RESTART או לכבות את המחשב) אם אין, אשמח לקבל דרך קבועה שפשוט עכשיו אני אוכל להוריד לו ברמה כדי שיעשה פחות רעש (יש מצב שהוא פועל עכשיו על מקסימום עוצמה ואני לא באמת צריך כזה קירור ?)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי אותה באתר מכירות ומעניין אם מישהו יכול לספק לי יותר מידע. המחיר שלה (בשקלים אחרי מיסים) בערך 630 ש"ח מעוניין בעיקר למעבד עם .o.c ושוקל לחבר לזה גם כרטיס מסך. הנה הקישור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קודם הבעיה לכל אלה שיודעים מזה ולמי שלא אני יכתוב בכל זאת עד לפני שבועיים שניקיתי תמארז התחילו לי מאז ציפצופים ונכבה המחשב עד לפני כמה ימים שקניתי ספק חדש זה הפסיק אבל שרציתי להיכנס לתוכנה של הלוח אם שלי Abit EQ זה השמיע ציפצוף אחד ואחרי זה כמה ונכבה ישר המחשב !... עד לעכשיו אני לא נכנס לתוכנה ולא יודע מה הבעיה עדין כי לפני חצי שנה נכנסתי לתוכנה חופשי וזה לא השמיע כלום והמחשב לא נכבה ועכשיו למפרט: PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET השאלה האם אפשרי לעשות OC ?…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות: Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD + Generic 80mm Fan למארז,שיהיה קצת יותר מאוורר או AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD + Generic 80mm Fan או רק רוצח Thermaltake Volcano 11 Xaser Edition Highest Percormance Cooler for AMD כל זה כי הטמפ' של המעבד AMD שלי היא 58 מעלות,ואני יודע שזה כרגע לא מסוכן אבל נמאס לי מזה ואני רוצה קירור נורמלי... תודה !!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע? בדקתי בביוס את הטמפרטורה של הביוס והוא הראה לי 32 מעלות צלסיוס.... האם זה בסדר? ??? זה קצת לא הגיוני בגלל שהטמפרטורה אמורה להיות משהו כמו טמפרטורת החדר.... אז מה יכולה להיות הבעיה? המעבד: Intel Pentium III 600 Mhz
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תעזרו לי בבקשה! לפני כמה ימים פתחתי דיון בפורום מארזים לבחירת מארז ובסוף לקחתי את ה GIGABYTE POSEIDON שהוא ד"א מארז מהמם! הטמפ' לפני ההחלפה הייתה 63 מעלות במנוחה סביבות ה- 90 במאמץ עכשיו זה 55 במנוחה עוד לא בדקתי מאמץ מה לעשות??? יש לציין שאין לי כרגע ממש כסף להחליף לו קירור... זה ממש דחוף!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את מה שבא עם המחשב שלי שאין לי מושג מה זה מה אתם ממליצים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני עומד על 370FSB X 8 שזה יוצא 2960MHZ. כל זה מושג עם 1.75V למעבד וכל השאר בסטוק. המעלות שלי במנוחה הם 39 - 40 ובמאמץ מטפסים לאיזור ה65. המארז שלי הוא מהמארזים המעפנים האלה של ה150 שקל (עד שמגיע הP182) והספק הוא ספק ג'נרי. האם לדעתכם אני יכול לשפר את הOC הזה?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף עוד מאוור מול המעבד וחשבתי לקנות את 120mm Fan With sensor control מפנדה הוא עולה 55 איך הוא אם הוא רעשני ??? האם יש לו כוח דחיפה של אוויר טובה??? מבקש את העזרה שלכם
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה לספק שלי הוא מגיע לטמפ' של 52 וגם 62 לא יודע למה מה אני יכול לעשות בנידון ומה היא הטמפ' המקסימלית שיכולה להיות בספק
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מאוורר למעבד שלי איזה מאוורר כדאי? אני לא צריך לOC אבל שיהיה טוב ושקט עד 200 שקל תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קצת ארוך, מקווה שהמידע יעזור לכם לעזור לי :-[ שלום לכולם, יש לי מספק שאלות בקשר לOc שאני מנסה לעשות. דבר ראשון, המפרט שלי: AMD Authlon XP 1800 (PELOMINO) Msi MS-6712 (ver 1.0) (Motherboard) Msi GeForceFX5600 VTD [glow=red,2,300]זכרון ראם Logical/Chipset 1 Memory Banks Bank 0 : 128MB DDR-SDRAM 2.5-3-3-7CL 2CMD Bank 1 : 128MB DDR-SDRAM 2.5-3-3-7CL 2CMD Bank 2 : 256MB DDR-SDRAM 2.5-3-3-7CL 2CMD Memory Module(s) Memory Module 1 : 256MB 16x(16Mx8) DDR-SDRAM PC2100U-2533-750 (CL2.5 up to 143MHz) (CL2 up to 100MHz) Memory Module 2 : 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2100U-2533-750 (CL2.5 up to 133MHz) (CL2 up to 100MHz)[/glow] אין לי מושג מה מה שרשמתי למעלה אומר...…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לתדר 3.75MHZ במעבד כאשר במקור התדר היה 3.1. שחקתי קצת במתח של המעבד, הלוח והזכרונות כמו שניתן לראות בתמונה. מעבר להגדרות האלה המחשב קורס בתוכנת הPRIME95 לאחר 2-3 דקות של מבחן. בנוסף לא מצאתי היכן בביוס אני קובע את המחלק של זכרון\מעבד? כי כמו שניתן לראות התדר של זכרונות דיי גבוה עכשיו ואני חושש לשלומם(למרות ששמתי אליהם קירור חיצוני), כי במקור התדר הוא 1333. מצרף צילום של ביוס עם כל ההגדרות העדכניות, אשמח לדעות מומחים\עזרה האם כדי לשפר או לשנות משהו. או שאולי אני בכלל לא בכיוון..... http://img821.imageshack.us/i/31012011357.jpg/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי קירור ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME אך חסר לי התושבת ללוח amd , החנות (שבה קניתי פעם את הקירור) אמורה לספק לי את התושבת, אך עכשיו יש שם רק ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME rev2 רציתי לברר האם התושבת של rev 2 היא אותה תושבת כמו של הדגם הישן (amd) ? במקרה שזה שונה היכן ניתן להשיג תושבת כזו ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי המועצה..... לפני שאני צובע את המחשב שלי בכחול וזורק לים החלטתי לבדוק אם למישהו יש נסיון עם הCNPS9500 על A8N32-SLI עם X2 3800. במקור היה לי קרור מים של ג'יג'הבייט אבל כתוצאה מהוספת 7900GTX נוסף נאלצתי לפרק אותה ולחזור לקרור אויר כרגע. בזמן השימוש בקרור המים המעבד הגיע מקסימום ל44 מעלות אחרי שחיטה של שעתיים( יש לציין כי הוא רץ ב2.6GHZ במקום ב2GHZ). כשהשתמשתי זמנית בקרור מקורי של AMD, הטמפ' בעומס של S&M הגיעה ל52 עד 54. אז ככה....התקנתי את ה9500, הזדעזעתי קשות.... בBIOS טמפ' של 47 מעלות (אני יודע שהוא לא הIDLE אבל גם לא ב 100%), בבדיקות של S&M טיפס לאט לאט וחצה את ה60(!!!!) מעלות. החלפתי גריז שוב, שכבה דקה, בדקתי שהכל בסדר...אין שינוי. החלפתי את פלטת…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה היום קיבלתי את ה E4300 שלי... הנה תמונות מ CPUZ וEVEREST אני משתמש בינתיים בקירור סטוק, שיהייה לי השוואת טמפ' אח"כ שאני יתקין את ה פריזר 7 שלי אם תשימו לב בתמונה השלישית רשום שהמעבד הוא Engineering Sample יש מצב??? או שזה פאק באוורסט?? עוד משהו שמטריד אותי, ביטלתי את ה EIST בביוס והמעבד עדיין יורד למכפלה 6 במנוחה, מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom II 955 עם קירור MUGEN 2 הטמפרטורות הם במנוחה: 40-42 במאמץ 52-53 בערך... איך הטמפרטורות? הגיוני בשביל MUGEN 2 כאלה טמפרטורות עם המעבד הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי הרבה דברים שאנשים עשו כמו המדריך באתר על המכונת משחקים וגם מישהו שהכין דיוידי ורציתי להכין משהו כזה אבל מקורי משהו מיוחד ביותר שהמחשב יעשה עוד משהו חוץ ממחשב סתם אז כל מיש שיש לו רעיון שיכתוב בבקשה ובבקשה ככו את זה רציני ואל תגידו לי דברים כמו שאמרו למישהו פעם "תעשו חורים הלוח אם ותכניס בהם מסטיקים" כל הרעיונות התקבלו בברכה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מאווררי דלתא הכי חזקים שיש בשוק(מבחינת RPM וCFM), עם הרעש אני כבר מסתדר. איזה דגם של מאוורר לדלתא יש שהוא הכי חזק מהבחינה הזאת? גם 80 מ"מ, וגם 120 מ"מ ואיפה אפשר להשיג? כלומר חנות אמינה מחו''ל שאפשר להזמין. ראיתי לבנתיים בEBAY את זה: http://tinyurl.com/268hjug, וגם את זה: http://tinyurl.com/25jhq9k האם קיימים מאווררים בעלי CFM יותר גבוהה או שדלתא זה ה"טופ"? (הרעש לא חשוב) אני מתכוון מעל 150, משהו כמו 200+.. אני זוכר שגם לTT יש סדרה של מאווררים חזקים, 80 מ"מ בד''כ, בסביבות 4000RPM... איפה אני גם מוצא אותם ומה הסדרה הכי חזקה שלהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט למחשב שיהיה מבוסס על: 1. AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box 2. כרטיס מסך מבוסס RADEON 4770 או 4830 או 4850 אני לא מתכנן OC, בטח לא משהו רציני בשלב זה. אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט. האם אני צריך להוסיף למפרט קירור מיוחד למעבד? במידה וכן, ראיתי מפרט שמתייחס ל Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - PWM (שעולה 113 ש"ח בזיגזג) האם זה קירור טוב? האם יש משהו יותר שקט במחיר דומה שיתאים לי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות באחד מהאתרים בחו"ל (אני ילך כנראה על ג'בטק או xoxide) היטסינק למעבד שלי. המעבד הוא P4 2.4B באוברקלוק ל-3.09. המעלות אצלי די נמוכות, כיוון שביצעתי להיטסינק המקורי מוד והחלפתי לו את המאוורר במאוורר 80 ג'נרי די חזק. בחורף הטמפרטורות שלי במנוחה היו 33-36, במאמץ הגיעו אפילו ל-55. עכשיו הטמפרטורות עלו בכ-3-4 מעלות. מה שדי מציק לי זה שהמעבד מזנק בשניות לטמפרטורה של 52 במאמץ, ואפילו במאמץ חלקי תוך שניה שתיים הוא ב-41. על-פי זה אני מבין שהקירור שלי לא מספיק מאסיבי בשביל מאמץ (תקנו אותי אם אני טועה והטמפרטורות שלי טובות במאמץ). אז חשבתי, אם יש הזדמנות לקנות די בזול היטסינק, שיהיה שקט (חשוב מאוד!), מאסיבי ועמיד יותר מן ההיסטינק המקורי שעבר מודינג. זרימת האוויר במ…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הנ"ל Freezer 64 PRO אני שיחקתי קצת עם המארז ולצערי נשבר לי הפין של התושבת שלו Retention Module - AMD היכן ניתן לרכוש / להשיג אחת כזאת? ושאלה נוספת אם כבר...המלצה למשחה טרמית טובה? אני רוצה לרענן את הקיימת (כמה גרם צריך)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית שנאי של 12 עד 24 וואלט אם אני מחבר לזה את המאווררים הם יעבדו מהר יותר או ישרפו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוד יפייפה שמצאתי באתר VIA ARENA http://www.viaarena.com/?PageID=130 סתם רציתי שתראו...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-