עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by הלווין,

אני מבקש לדעת איפה למשל מוכרים מערכת קירור בגז למחשב שלא עושה רעש בזמן הפעולה שלה? אני מבקש גם לדעת האם במחשב שבו יש מערכת קירור בגז לא צריך ספק כוח חשמלי?כי נראה לי שמגז גם עושים חשמל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by thedag,

יש לי מעבד AMD Phenom II 955 עם קירור MUGEN 2 הטמפרטורות הם במנוחה: 40-42 במאמץ 52-53 בערך... איך הטמפרטורות? הגיוני בשביל MUGEN 2 כאלה טמפרטורות עם המעבד הזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dfbhd13,

אהלן חברה, אני מחפש לקנות את הקירור הזה וממה שאני רואה בזאפ יש אותו רק ב קי אס פי ואייבורי, אני לא רוצה לקנות שם אני מניח שכולם יודעים למה, הביקורות מלקוחות שלהם לא משהו ואני לא רוצה לקחת סיכון של לא לקבל אחריות וגם לא לתת את הכסף שלי לאנשים שלא נותנים שירות. בכל מקרה אני פונה אליכם לראות עם מישהו יודע על מקום טוב לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shloosh,

אני מתלבט מה לקנות: Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD + Generic 80mm Fan למארז,שיהיה קצת יותר מאוורר או AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD + Generic 80mm Fan או רק רוצח Thermaltake Volcano 11 Xaser Edition Highest Percormance Cooler for AMD כל זה כי הטמפ' של המעבד AMD שלי היא 58 מעלות,ואני יודע שזה כרגע לא מסוכן אבל נמאס לי מזה ואני רוצה קירור נורמלי... תודה !!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יכול להיות שאני אתחיל ליצר בלוקים מכסף ורציתי לעשות סקר שוק קטן לפני זה. תודה לעונים rhin0

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yh992,

שלום יש ברשותי מחשב נייד fujitsu עם מעבד IE3 של אינטל. המשטח התחתון של המחשב מתחמם מהר כשאני משתמש קצת יותר זמן או בהרבה תוכנות בו זמנית... שמעתי על המון סוגי משטחי קירור ופתרונות לנייד. אך ראיתי ששני סוגים בולטים בענין ואני מתלבט איזה מהם יותר טוב! וחזק יותר! ומומלץ באיכות! חשבתי ללכת על הקירור של zalman nc 2500 או 3000 שהרבה קנו אותה ב EBAY. לחלופין יש את חברת cookermaster שגם ראיתי עליה המון המלצות. מי שיודע יותר פרטים בנדון אשמח לדעת. אני ממש רוצה לקנות ורוצה משהו ממש טוב. תייעצו מה כדאי?!?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. כמובן שיהיה שקט.. ואם אפשר מRMS.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Omri643,

תעזרו לי בבקשה! לפני כמה ימים פתחתי דיון בפורום מארזים לבחירת מארז ובסוף לקחתי את ה GIGABYTE POSEIDON שהוא ד"א מארז מהמם! הטמפ' לפני ההחלפה הייתה 63 מעלות במנוחה סביבות ה- 90 במאמץ עכשיו זה 55 במנוחה עוד לא בדקתי מאמץ מה לעשות??? יש לציין שאין לי כרגע ממש כסף להחליף לו קירור... זה ממש דחוף!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by B@Kss,

אהלן קניתי היום Kaze Server 5.25" Fan Controller וכשבאתי להתקין אותו הבנתי בעצם שאין לי שום מאוורר שאני יכול לחבר כי שלושת המאווררים שלי ( המקורים של אנטק P182 ) באים עם חיבור MOLEX (החיבור העבה מהספק). הצלחתי לאלתר מתאם בסגנון הבא: כמצופה, הבקר לא מסוגל לקורא את המהירות כי חיברתי אליו רק 2 חוטים של פלוס ומינוס לכן לא מופיע כלום בRPM. כמה שניות ראשונות עם הפעלת המחשב המאוורר מתחיל להסתובב ולאחר מכן נעצר, סיבובי הבורר לא משפיעים עליו בכלל. כפי שנאמר כאן מתאם שכזה היה אמור להפעיל את המאוורר הספציפי הזה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zvi8875,

שלום שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד E6600 שקיים אצלי כרגע ואני צריך באמת משהו איכותי,שווה ומצדיק את הכסף שאני ישקיע עליו. התקציב כרגע נע באזור ה200 , אני באמת מחפש משהו שיצדיק את הכסף ולא יבאס אותי, המטרה היא לדחוף את הOC לאזור ה3.6 ואפילו יותר מי יודע ובאמת לOC יציב 24\7 . עשיתי מחקרים פה ושם ובנתיים הבנתי שיש את הMUGEN 2 את הYASYA וגם את הHYPER 212 באמת אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כאן ובנוסף לשאלה אולי יש איזה באמת כתבה או מאמר עם סטטיסטיקה ובאמת מחקר שמוכיח את הביצועיים בהשוואה לכסף של קירור מעבדים שאולי באמת ישכנע אולי לקנות משהו. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by guy94,

יש לי את המאורר הבא, כפי שהוא מופיע בתמונה... רציתי לדעת האם יש לכם רעיונות מה לעשות איתו ?! האם יש אפשרות לקרר איתו משהו ? או שחבל על הזמן..... (את האמת אני אפילו לא זוכר מאיפה המאוורר הזה...)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by maayan,

שלום לכולם בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה לספק שלי הוא מגיע לטמפ' של 52 וגם 62 לא יודע למה מה אני יכול לעשות בנידון ומה היא הטמפ' המקסימלית שיכולה להיות בספק

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ORrrr,

שלום, היום בגלל שזה יום כיפור ואני צם היה לי משעמם, אז החלטתי לראות סוף סוף מה נסגר עם המחשב שלי בנודע לאוברקלוק.. לפני כמה חודשים שעוד היה לי קירור מקורי של איי אמ די למעבד לא יכולתי להעלות את הבאס אפילו ל 136 בלי שזה היה עושה ריסטרט או נתקע... היום אחרי שיש לי כבר קירור חדש רציתי גם לראות אם הוא שווה משהו.. התחלתי לאט לאט כל פעם מעלה 2 מגה הרץ.. בסופו של דבר הצלחתי להגיע מ 134(התחלתי) ל 154(האובר) ויכול להיות הייתי יכול עוד קצת אבל כשהייתי ב 152 העלתי ישר ל 156 ושזה בא לווינדוז המחשב נתקע, אז שמתי על 154.. מעלות במנוחה 44 ואחרי כמה Aquamark03 היה משהו כמו 47-48 מעלות, עכשיו אני שם פריים ועוד כמה שעות נראה מה יהיה.. אז מה אתם אומרים? המפרט שלי בצד, ומי שלא יכול לראות הוא…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB עכשיו רציתי לדעת אך אני עושה לו OC תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zomo,

יש לי פרסקוט 3.0 והוא עשה לי רעשים והוא חם והמחשב התחיל לזוז לאט יעזור לי אם אני יקנה לו איזה מאוור נחמד?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by a-gold,

סתכלו באתר הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php ותגידו לי איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות. יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה זיכרון 512 מגה 533 מגהרץ אני רוצה כרטיס טוב מוכן להשקיע בסביבות 1000 ש"ח .

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ilu_xa,

הגעתי לתדר 3.75MHZ במעבד כאשר במקור התדר היה 3.1. שחקתי קצת במתח של המעבד, הלוח והזכרונות כמו שניתן לראות בתמונה. מעבר להגדרות האלה המחשב קורס בתוכנת הPRIME95 לאחר 2-3 דקות של מבחן. בנוסף לא מצאתי היכן בביוס אני קובע את המחלק של זכרון\מעבד? כי כמו שניתן לראות התדר של זכרונות דיי גבוה עכשיו ואני חושש לשלומם(למרות ששמתי אליהם קירור חיצוני), כי במקור התדר הוא 1333. מצרף צילום של ביוס עם כל ההגדרות העדכניות, אשמח לדעות מומחים\עזרה האם כדי לשפר או לשנות משהו. או שאולי אני בכלל לא בכיוון..... http://img821.imageshack.us/i/31012011357.jpg/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כמה דציבלים אפשר לשמוע בקלות. לי יש כרגע מאווררים ג'נריים שאין לי איך לדעת כמה דציבלים הם לפי מפרט או משהו כזה, אז אין לי מקור להשוואה. אני רואה למשל מאוורר 120מ"מ עם 24דציבלים ואחד עם 22.5.. הרועש יותר יש לו 1500RMM ויש לו 20 CFM יותר מלשני עם 1000RPM. השאלה אם ה2 דציבלים האלו משמעותיים, ובאיזה שלב כבר שומעים משהו. כי המחשב שלי כרגע דיי שקט, עד שאני מפעיל 100% את המאוורר של כרטיס המסך שלי. וגם מלבד מאוורר או שניים שהם דיי גרועים והם לא היו תמיד רועשים אבל דורשים קצת שימון. בכל מקרה אני הולך לקנות כמה מאווררים ואני צריך תשובה שתעזור לי. עוד דבר http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=84&data=2&disc= המאוור הבא, לפי מה שאני רואה בתמונות הוא בולט החוצה, זה נכון?…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 00Amir,

למישהו יצא לראות דבר כזה בפעולה ? שווה לחבר יותר ממאוורר אחד או שזה סתם יוסיף רעש ולא איכות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש אפשרות לOC עם הGIGABYTE Quick Boost ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי כרטיס מסל R9700 PRO של גיגה בייט ,ומעבד AMD 2000 מעליו עם קירור SMART FAN 2 בגלל שהמאוורר הזה חזר כל הרוח החמה עפה על הכרטיס ומחממת אותו מאוד!!! מה לעשות??? וזה עדיף על הקירור של ה- gigabyte ??? Vantec Icqberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

‎Acer Aspire 5745G-354G‎ ‎Intel® Core™ i3-350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ לוח אם ACER ZR7 HM55 אפשרי בכלל לעשות OC? אם כן כיצד? טעות בפורום מרב שחיפשתי הרבה דברים על המעבד פתחתי דווקא פה דניאל תעביר בבקשה :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן אני מחפש את גוף הקירור הטוב ביותר והגדול ביותר (לכל מעבד), בעל 10 PIPE לפחות המיועד לעבודה ללא מאוורר. אין לי מגבלת גודל כך שכל הצעה תבורך.. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

אני מתכנן לקנות את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות לו עוד 2 מאווררי 90mm מקדימה. מה אתם מציעים מפה:http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans ואם אין פה משהו טוב, אז ממקום אחר. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

נושא הדיון שונה. רדו לעדכון החדש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.