עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אולי למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הדברים האלה ? צריך בערך מטר על מטר , בעובי של מילימטר , אולי אפילו קצת פחות .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by fire15,

איזה מים שמים בקירור מים ומאיפה אפשר ליקנות? נ.ב ומאיפה משיגים רדיאטור ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Raul,

יש לי 5600XT ועקב יציאת המשחק DOOM III שעובד אצלי לא רע ד"א.... אני רוצה בכל זאת לשפר לו קצת את הביצועים... אני מעוניין לקבל ממכם (אם אפשר) הסבר מפורט לOC מתון.... ואם צריך תוכנה מסויימת (עדיף שתהיה למתחילים) אשמח לקבל לינק.... נ.ב. 1. זה יהיה הOC הראשון שלי. 2. הOC מתוכנן להיות קבוע עם קרור מקורי.... תודה מראש,

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by סער_שי,

לא רק לדוברי רוסית: http://www.glacialtech.ru/articles.aspx?anum=307 (הטבלאות באנגלית) מסתבר שבהשוואה ל-BT (בבדיקה על P4 530 עם אובר של 414MHZ)... במנוחה הבדל של 5 מעלות, במאמץ הבדל של בסביבות 9, וגם בממוצע. מעניין איך הוא בהשוואה לפריזר 7, כי הוא בערך אותו מחיר.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dorman2,

אני מחפש מאוורר 120 מ"מ לדופן המארז עם פילטר אבק שניתן לשלוף אותו מבחוץ ללא צורך בפירוק מכסה המארז. יש משהו כזה ובמחיר סביר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

נושא הדיון שונה. רדו לעדכון החדש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tiger3,

יש לי Voodoo3 3000 ונפל לי הקירור פסיבי (שלי בלי ברגים הוא מודבק) מישהו יודע איך אפשר להדביק אותו והוא יקרר באותה מידה שהוא קירר לפני שהוא נפל????????

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הקאטצ' הוא 399Mhz על 1.05V ,אפשר מתחים הרבה יותר נמוכים, אבל לא ניסיתי. המעבד עובד על 1.05V ב מהירות סטוק 1800Mhz . 399Mhz CPU-Z Verified הינה קליפ שהמחשב הקליט ב399Mhz ללא גוף קירור (אפשר לראות את התוכנת הקלטה ברקע) http://rapidshare.de/files/21467698/A64_without_HSF.wmv.html

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mambo,

יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לנסות עליו אוברקלוק (בפעם הראשונה בחיים - אין לי שום ניסיון בזה). המחשב הוא סלרון במהירות של 2 Ghz עם באס של 100 מגה הרץ ומכפלה 20. הקירור הוא כמובן קירור סטוק בסיסי ורגיל. לוח האם הוא MSI 651M-L. שני מודולי זיכרון, אחד של 256 מגה והשני של 512. שניהם DDR PC3200. מה אתם אומרים - זה מחשב ששווה לנסות ללמוד ממנו על עשיית אוברקלוק? הוא יעמוד בזה? צפוי איזה נזק מיוחד?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בדקתי היום דרך התוכנה Easy Tune את הטמפרטורה של המעבד שלי ונדהמתי לגלות שהיא עומדת על 60c בלי מאמץ כלל ולאחר מאמץ קצר היא עולה ל 77c וכל זה עוד בלי שום oc ! הבעיה היא כניראה בHeatsink שהוא ג'נרי והמאוורר מסתובב ב 4678 RPM כמה זה שווה ? זה טוב או רע ? אני מתכנן לשדרג את המחשב רק בעוד כחודש ככה שעד אז אני לא יוכל להחליף את ה Heatsink כמה זה קטלני הטמפרטורות האלה ? מדובר על P IV 2000 mhz מה אתם ממליצם לעשות עד השדרוג ? לכמה מעלות אני יכול להגיע עם Heatsink עד 200 ש"ח ? ולכמה oc ? ד"א אני מתכנן לקנות כניראה R9800pro ולהוסיף עוד זיכרון 256 או 512 כמה תוספת בביצועים זה יתן לי ? על איזה שדרוג אתם ממליצים עד 2500 ש"ח ? תדוה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

תאמרו לי אם זה לא תקין וישנה סכנה לטוות החיים של הרכיבים: הטמפ' הן בין מנוחה למאמץ בהתאמה: לוח אם: 40-52 מעבד: 30-60 קשיחים: 43-46 כרטיס מסך נשלח לתיקון עדיין לא נבדק אז אני כרגע עם המובנה. המפרט תחת לתמונת פרופיל הוא המפרט עליו הנתונים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי מעבד פנטיום 1.6A עם לוח אם של אפוקס שתומך בזיכרונות DDR333. עד היום חשבתי שה PC3000 של קרוסאייר מצוינים עד שקראתי את הכתבה הזו. עכשיו אני בהתלבטות גדולה... לפי הנתונים של ההשוואה, הזיכרון של CROSAIR מגיע למקומות מאוד נמוכים בבדיקה. הם ממליצים בחום על ה CRUCIAL אבל לא מצאתי בארץ את ה PC2700. מחירו של ה CROSAIR הוא 700 ש"ח לסטיק של 256MB, אך בתוספת של רק 100 ש"ח אני יכול לקנות 512MB של סמסונג מסוג PC2700 כזה שזכה בתוצאות יפיפיות. אני ממש רוצה להריץ כבר את המערכת, לכן אשמח אם תגיבו על התוצאות בהשוואה הזו, או אם יש לכם השוואות אחרות שכוללות את הקרוסייר או את הסמסונג הנ"ל, או השוואה שממליצה על זיכרון מצוין אחר שניתן להשיג בארץ... דגש - מאוד חשוב לי שהזיכרון יפעל בקאס 2 ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mtao21,

אני רוצה לשדרג מערכת קירור מעבד+8 זיכרונות+3 כרטיס מסך+לוח אם הכל עם קירור מים אז ברור צריך משאבה חזקה ושאלה היא לגבי רדיאטור כמה אני צריך לקחת ? 3 כפול 360 ? עבים שידרשו מאווררים שקטים. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eliorr28,

שלום.. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד intel i7 1150 המאוור שהגיע עם המעבד הוא: alpine 11 rev 2 arctic cooling/ המאוור מרעיש לא באופן מידי אלא לאחר פעולה ממושכת, מכיון שאני רוצה להשאיר את המחשב דולק במהלך הלילה חשוב לי מאוד מאוור שקט. לקחתי את המחשב לחנות ולאחר מספר בדיקות הם אמרו שהוא תקין לחלוטין אך כאשר המעבד מתחמם הוא מגביר את המהירות ל 3200 RPM ולכן הוא יותר מרעיש בשלבים מסוימים. (הגודל של המאוור הוא 9.6 סמ) הם הציעו לי מאוור אחר: [h=1]Thermaltake NIC F3 Untouchable[/h] קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11282 לטענתם המאוור יותר גדול בגודל הכללי כ 12 סמ אך יותר חלש ברעש. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המאוור הנל והאם אכן הוא שקט? במפרט רשום שהמהירות סיב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ScreameR,

זה דיי פשוט לעשות את זה... קחו בקבוק מלא במים תשברו מרקר ותוציאו את הספוג מתוכו שימו אותו במים ותנו לו שעה ככה... יוצא מגניב אבל איך אפשר לעשות שזה יהיה עם בועות כאלה שמים לב שזה עם בועות? איך ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by elad_jacoby,

אני מתכנן לקנות את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות לו עוד 2 מאווררי 90mm מקדימה. מה אתם מציעים מפה:http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans ואם אין פה משהו טוב, אז ממקום אחר. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by אלי,

[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DXT,

פשוט לקחת מאוור רצפתי בערך בגודל של המארז, לפתוח את המארז משני צידיו (שיהיה זרם אויר) ולהצמיד את המאוור אליו (צד שני לא צמוד לקיר כמובן) הכי פשוט וטוב, לא? נ.ב: אתם חושבים שזה זולל יותר מדי חשמל? :P :P

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by feretory,

ה zalman- snps5700 לא מתאים למארז כדי להכניס אותו היתי צריך לחתוך את החלק העליון של "החצוצרה" זה כמובן נכון לבעלי לוחות אם גדולים כמו שלי מה שלא __שימו לב___ אגב הוא גם לא מקרר משהו אבל מה הוא יפה חבל על הזמן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by driftking,

שלום לכולם, קניתי לוח מסוג הנ"ל , הבעיה שנכנסים ל BIOS תחת תפריט ADVANCED לא מוצא שום אפשרות ל OC. משהו כמו JUMPERS FREE CONFIGURATION. כאילו אפשרות ה OC נעולה או מוסתרת ב BIOS. קראתי במדריך הלוח אם שהורדתי מאתר היצרן שהלוח באמת מאפשר OC. האם צריך לעדכן BIOS?. אז בבקשה עזרתכם . תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לא סתם החברה נתנה לרדיאטור הזה את שמו. הביקורת פה ( בגרמנית, תלמדו שפה נוספת , רגע, יש גרפים, לא צריך שפה נוספת, ) : http://ht4u.net/reviews/2009/scythe_setsugen_meets_radeon_hd5800/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, רציתי לדעת מה בערך בטמפ' המקסימלי ל9600GT ולE7200 אני יודע שזה תלוי ומשתנה והכל אבל אני מתעניין בטווח פחות או יותר כדי שיהיה לי מושג לאן אפשר להגיע תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ofir667,

לפי מה שהבנתי הצ'יפטק מש בא בלי מאווררים ולכן אני צריך לקנות שני מאווררים של 92 ועוד אחד של 120 אני מעדיף לקנות אותם מKSP אז אם מישהו יכול להגיד מה אפשר לקנות שם ושלא יהיה יקר

• 31 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by TZuKi,

אני חדש בעסק, ואני קונה מחשב חדש. אך זה לא המטופל. המחשב הישן, הולך להשתנות. יש הצעות\דרישות\דברים שאני צריך לדעת? עזרו לי להתחיל!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש לי כרטיס 9600GT. הוא כבר המון זמן קורס כשהוא מגיע ל73-75 מעלות במשחקים (במנוחה הוא 54-56 מעלות). הפסקתי כבר כמה חודשים לשחק בו בגלל שהיה קורס באמצע המשחק וזה בהחלט לא נעים. בהתחלה המחשב היה במארז ג'נרי, ולאחר מכן החלפתי למארז איכותי (CM 690 II PLUS) ועדיין אותן מעלות בדיוק רציתי לדעת, האם הקריסה בטמפ' הזאת היא הגיונית או שיש להפעיל כאן אחריות יצרן? יש לכרטיס קירור בסיסי שבא איתו של ARTIC COOLING. יש לציין שהיה לי את הכרטיס 8800 שנרכש במקור והוא מת אחרי כמעט שנה, ואז החליפו לי ל-9600GT (לא X). כמו כן, זה קרה לי רק במשחקים יותר מתקדמים כי כנראה מאמצים יותר את הכרטיס אבל הוא עומד בדרישות מערכת, ותמיד פשוט חשבתי שהמגבלה של הכרטיס היא גג 75 מעלות. אולי אני טע…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.