עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bone-Breaker,

אני צריך מאוורר למעבד שלי איזה מאוורר כדאי? אני לא צריך לOC אבל שיהיה טוב ושקט עד 200 שקל תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. נקנה בהמלצתי , האיכות של הדבר הקטן הזה במחיר שלו היא פנומינלית , חוץ מעניין היעדר האופציה לפילטר בגג המארז ( כנראה יוזמן מdemcifilter.com פילטר קסטום בגודל המתאים מתישהו ) כרגע הבניה "פשוטה יחסית" הלופ הרי מאוד קטן אז גם משאבת הDCP הקטנה שלו תעשה את העבודה יפה אז אני לא רואה סיבה כרגע להחליף אותה ובגלל היעדר הפילטר בתקרת המארז כרגע אני משאיר את הפאנל סגור מטעמי אבק ושקט . החומרה היא ASUS MAXIMUS VI IMPACT עם בלוק פלקסי מלא של EK . Sapphire r9 290 reference עם בלוק מלא ו-BACKPLATE רדיאטור 240 בעובי 30 מ"מ קדמי עם מאווררי SILVERSTONE FN123 דקים לשמירת מקום במארז ( עדיין מספיק חזקים ושקטים , מקסימום לא יתאימו אז יוחלפו ) רדיאטור 120 בעובי 30 מ"מ אחו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה הזמנתי את המפרט הבא : I5 760 + GA-P55-US3L . המפרט הוזמן מאייבורי ב"ש . תכננתי להוסיף את המוגן 2 אבל אין להם אותו שם במקום יש להם אחד שמאוד דומה לו שהשוני היחיד לפי מה שראיתי אצל היצרן הוא שהמאורר שלו מלמעלה בניגוד למגן שהוא מהצד . ברצוני לשאול 2 שאלות : 1. המארז הוא של טרמלטק V3 האם הוא מספיק גדול בשביל הקירור ? 2. כמה שוני יש בין 2 המאווררים ומה מהם עדיף והאם שייך להתעקש ולהביא את המוגן 2 ממקום אחר שיתקינו לי שם ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ובאותו המחיר (פחות או יותר 200+- ) כי במחיר הזה אני יכול להזמין את הALX בפנדה (כולל משלוח) ומזיגזג וPCH אני מגיע לקחת וכל אני חוסך 45 ש"ח למשלוח. תודה על ההמלצות.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ScreameR,

היום הזדמן לי והיתה בבית שלי מצלמה של Webcam :-\ http://members.lycos.co.uk/cr0x0r/modding/ זה סתם החלון והistorm שלי =] אה והגרפיטי ( GraFFiTY ) של Bilabong

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

נושא הדיון שונה. רדו לעדכון החדש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by itaysk,

כל המקדחים, הדרמלים (מה זה לעזאזל?), המסורים, החלונות, הגומיות, וכו'... מאיפה אתם מביאים אותם? וכן אתם יכולים להתייחס לשאלה מה זה דרמל... עוד משהו את החיתוך של הצורות עם מה אתם עושים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Idom,

שלום לכולם לפני כשבוע התחדשתי במחשב הנ"ל לוח Asus p5b deluxe זכרון Geil ultra dual 1gb 800mhz מעבד Inte Duo core 6400 2.18 קירור Big typhoon כ.מסך Leadteak 7600GT Extreme ספק Enermax liberty 400 מארז Soprano vb1000sws מצ"ב שני צילומים מ CPUZ שמראים שהזיכרון עובד על 333mhz,מדוע ובכלל אני מעוניין להפיק מהמחשב יותר ממה שהוא נותן לי היום, אני דיי חדש בנושא של OC,אני ראיתי שיש באתר מדריכים כתובים בנושא,אך אשמח לקבל המלצות מה כדאי לבצע לפי המפרט שלי ואיך אני גורם לזיכרון לעבוד לפחות במהירות האמיתית שלו. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by KoDkOd,

אני רוצה להחליף את מה שבא עם המחשב שלי שאין לי מושג מה זה מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף עוד מאוור מול המעבד וחשבתי לקנות את 120mm Fan With sensor control מפנדה הוא עולה 55 איך הוא אם הוא רעשני ??? האם יש לו כוח דחיפה של אוויר טובה??? מבקש את העזרה שלכם

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by CraZy,

איפה ואיזה 80ממ שקטים יש? אני צריך שניים שיהייו ממש ממש שקטים! מה מומלץ ואיפה יש לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gammi,

היי, אז ככה, יש לי בעיה קטנה. אתמול בלילה מתתי משיעמום והתחלתי לקרוא כמעט את כל המאמרים/ביקורות/מדריכים שיש באתר ;D ובמקרה ראיתי את המדריך שמסביר איך להוציא את המאוורר מספק כוח ישן ולהשתמש בו... קיצר, נזכרתי שיש לי מארז עתיק עם ספק בן מיליון שנה (יותר נכון בן 3 חודשים) שאין לי מה לעשות אותו, אז פירקתי את האימא שלו היום והוצאתי את המאוורר שלו. הבעיה שלי עכשיו היא איך לחבר אותו ??? אני רוצה לחבר אותו ישירות לספק כוח (שיש לי עכשיו במחשב), אז אין בעיה לחבר את המאוורר לפלאג כזה של 4 פינים, שטויות. אבל איך עכשיו אני מחבר אותו לספק? הפלאג של ה-4 פינים שיש לי מהספק הישן הוא נקבה, אבל אני צריך חיבור זכר כדי להתחבר לספק כוח במחשב שלי. מה עושים??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by R9547655G,

I Tryed to read one of the guides on the site but none of them is up to date... -- few days ago i bought some upgrade parts for my PC: Intel Pentium D 805 2.66 Dual core GIGABYTE GA-8i945P-G-RH (NO one of the normal models left) SAMSUNG DDR2-667 512Mb (256X2) Original HEC 400TR-TF And a video card... so i see that most of people that have the 805D Overclock it so i want too... but i dont need BIG Clock speed i want to go 3.3Ghz per core and make my memory run at 677 and get good timings the only thing that makes me Afraid is the Memory.. Some Say That Samsung DDR2 is good For Overclocking and some say it is Value memory and not for overclock and will DIE if ill try to o…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RedHat_Lover,

טוב אני עשיתי את ההחלטה! החלטתי שבשבוע הבא אני אקנה לי סלרון, אבל אני מתלבט בין ה-1A ל-1.1A, כי עדיף לי להגיע למהירות אפיק יותר גבוהה מאשר למהירות שעון יותר גבוהה, אני כמעט בטוח שהשיא שאפשר להגיע עם הסלרון זה למהירות אפיק של 150, אז אני רוצה לדעת אם אפשר להגיע עם ה-1.1A למהירות אפיק של 150(ביחד עם AX-7,דרך-אגב מישהו יודע אם הוא מתאים ל-FC-PGA2?), כי ראיתי עכשיו פה שאיזה בן-אדם לא הגיע איתו ל-133 אבל נראה לי שהוא סתם דפוק כי כולם אמרו לו שהם הגיעו איתו ל-1400+..... טוב נו אז על מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מים או אוויר?? פתוח להצעות עד 2000-2500 שקל מערכות קירור מים למעבד amd 64 939 כרטיס מסך geforce6200fx לוח אם gigabyte k8 וזהו... הצעות תודה!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ראיתי אותה באתר מכירות ומעניין אם מישהו יכול לספק לי יותר מידע. המחיר שלה (בשקלים אחרי מיסים) בערך 630 ש"ח מעוניין בעיקר למעבד עם .o.c ושוקל לחבר לזה גם כרטיס מסך. הנה הקישור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idandavid,

קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים אני מנסה לעשות אוברקלוקינג ולא עובר את ה3.6GHZ המפרט המלא: i5 760 scythe kabuto gigabyte p55a ud4p 2x 2gb kingston 1333 ddr3 WD black caviar 1tb gigabyte gtx460 OC Sea Sonic 620w CM690 II plus טיפים או הצעות? קראתי פה את המדריכים וברוב המקרים המחשב לא עולה וכשהוא כן אז השתמשתי בOCCT והוא קרס אחרי כמה דקות. כרגע המחשב יציב על 3.6 קצת נתוני ביוס: BCLK 180 Multiplier 20 Vcore 1.184 הכפלת זכרונות על 8 וכרגע הם על 1440 טמפרטורות המעבד ממש ברגע זה כשהוא במנוחה ואני כותב פה 38 מעלות (נתון של REALTEMP) של הליבה החמה ו34 לליבה אחרת קרירה יותר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב אז ככה בעקבות הפוסט שלי על קירור מים הבנתי שאני צריך לחסוך עוד כסף חח אז בנתיים אני ישאר עם הקירור אוויר.. מה שקרה זה בגלל שהHAF 932 זה כ"כ מפלצת שאיבת אוויר ובגלל שאין לו פילטרים המארז מתמלא אבק... בדר"כ אני מנקה פעם בשבועיים עם ספריי אוויר ושואב אבק והכל בסדר.. אבל לפעמים יוצא אפילו חודש שאני לא מנקה אותו.. החודש היה חודש כזה חח ובעקבות האבק מתו לי 2 מאווררים.. אחד בלמטה של המארז (המקום היא מלא אבק...) ואחד שדחף אוויר על הצלעות קירור של הTHORS HAMMER... בקיצור פתחתי את המארז והחלפתי את המאווררים בTHORS ככה שהאחד שעובד (זה שאז שאב אוויר מהצלעות קירור החוצה) כעת ידחוף אוויר לקירור והשני (שלא עובד..) שמתי שידחוף ת'אוויר משם החוצה.. זה היה סיוט משל עצמו הם בנו ת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם לפני מספר ימים קיבלתי את הציוד למערכת קירור מים שהחלטתי לבנות עכשיו סיימתי לחבר את הכל ושמתי לב שבשני קטעים נוצרו לי כיסי אוויר... בכל שאר המקומות פשוט על ידי שאיבה/שאיפה בתוך הצינורות הוצאתי את כיסי האוויר, אבל את שני אלה אני פשוט לא מצליח. ועוד משהו שאולי קשור, שמתי לב שאם אני מרים את המשאבה יחסים גבוהה לשאר הרכיבים נוצר כיס אוויר בהתחלה שלה ואז היא פשוט לא עושה כלום... צירפתי תמונות של המחשב שלי. תודה מראש על העזרה יוגב [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום ברשותי מעבד 820 2.8 מומהר לתדר 3.4 / 3.6 בהתאם למצב רוח יש לי קירור ASUS STAR ICE http://www.driverheaven.net/reviews/asusicecooler/ והמערכת שלי עובדת בין 56 - 78 מעלות. בעבודה רגילה עם קצת דברים פתוחים וכו המעבד על 65 מעלות כשהמאורר של המעבד על מינימום (2100 סל"ד) כשהמאוורר שעל מקסימום (4900 סל"ד) המעבד יורד ל 56 מעלות אבל יש המון רעש. בכל מקרה, בזמן מאמץ שהמאוורר על מקסימום הטמפ' נעה בין 70 - 78 האם אני צריך לדאוג, או שיש למעבד הזה יכולות להגיע לטמפ' גבוהות יותר מאחרים, כי למשל ה 2.4 שהיה לי לא עבר את ה 32 מעלות... ובקשר ל VAPO CHILL איפה אפשר להשיג בארץ? :s05: תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז ככה קודם הבעיה לכל אלה שיודעים מזה ולמי שלא אני יכתוב בכל זאת עד לפני שבועיים שניקיתי תמארז התחילו לי מאז ציפצופים ונכבה המחשב עד לפני כמה ימים שקניתי ספק חדש זה הפסיק אבל שרציתי להיכנס לתוכנה של הלוח אם שלי Abit EQ זה השמיע ציפצוף אחד ואחרי זה כמה ונכבה ישר המחשב !... עד לעכשיו אני לא נכנס לתוכנה ולא יודע מה הבעיה עדין כי לפני חצי שנה נכנסתי לתוכנה חופשי וזה לא השמיע כלום והמחשב לא נכבה ועכשיו למפרט: PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET השאלה האם אפשרי לעשות OC ?…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Omri643,

תעזרו לי בבקשה! לפני כמה ימים פתחתי דיון בפורום מארזים לבחירת מארז ובסוף לקחתי את ה GIGABYTE POSEIDON שהוא ד"א מארז מהמם! הטמפ' לפני ההחלפה הייתה 63 מעלות במנוחה סביבות ה- 90 במאמץ עכשיו זה 55 במנוחה עוד לא בדקתי מאמץ מה לעשות??? יש לציין שאין לי כרגע ממש כסף להחליף לו קירור... זה ממש דחוף!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קניתי את המאוורר הזה של COOLER MASTER: http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=36&id=4410 אותו מאוורר מגיע גם עם גופי הקירור החדשים של החברה. אני יודע שהוא מסתובב מהר יחסית למאוורר שקט אבל CM מדגישים שהוא לא רועש. כאשר אני מחבר אותו הוא עושה רעש נוראי בערך כמו של 8800GTS 320M על 90% אולי אפילו יותר גרוע. מישהו יודע אם ככה זה אמור להיות או שקיבלתי מאוורר פגום?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, שאלה: מה יותר טוב מבין שלושת האפשרויות? כאשר הקירור כולו אלומינים? כאשר הקירור כולו נחונשת? או בכלל שרק הבסיס (החלק שמעביר את החום מהמעבד) נחושת וכולו אלומיניום?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים