עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iyehuda,

מה עדיף XP 1700 ב 350 ש"ח או XP2000 ב 450 ש"ח ללא OC ברור לי שעדיף את ה XP 2000 ב OC עם מי ניתן להגיע לתדר יותר גבוה ? תודה

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by Mister-G,

אין בחנות שאני קונה ARTIC SILVER 3 אז יש למשהו משחה טובה אחרת\או אפילו יותר טובה? תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by Access Denied,

www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm משהו מכיר את הקירור הנ"ל לכרטיס מסך ויודע איפה אפשר להשיג אותו?? אני מחפש את הקירור הכי טוב שאפשר לקנות לכרטיס מסך.. יש עוד הצעות (חוץ מזלמן)??

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  4. חבל לי לשלם עבור משלוח מארה"ב. בואדי יש מקום שמוכר לפחות כמה חלקים בארץ, לא?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by orisaban,

שלום חב'רה אני מעוניין להחליף את המוגן שלי למשהו יותר חזק אז השאלה היא עם הH70 יותר חזק מהנוטיקה D14 תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. התעניינתי בכל עניין האוברקלוקינג הזה. למרות שלא נראה לי שאני מתכוון לעשות אחד בזמן הקרוב רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק לכרטיסי מסך? יש לי Radeon 9800 Pro, ונגיד שאני רוצה לשדרג אותו ל-XT עם אוברקלוק, זה אפשרי?

• 12 תגובות
    • 644 צפיות
  7. זה המפרט של המחשב: אני צריך קירור למעבד, לא יקר מדי. אני לא עושה OC.

8. Started by liorgadidi,

1)אני צריך לדעת מזה סוקט(אני קונב מאורר למעבד ורוצה לדעת אם הוא מתאים) 2)אמרו לי בפורום להוריד את התוכנה cup z ואני לא מוצא בה את זה שם. אני יודע שסוקט קשור למעבד אבל איך אני מברר מהו..?? ???

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by quantoM,

אוקי, אז אני מתכנן לעשות OC לE7200 שלי אך יש לי 2 בעיות שמעצבנות אותי: 1.הטמפ במנוחה היא 41C, אבל זה יכול להיות נובע ממריחה לא נכונה של הAS5[שמתי כמויות אדירות, אם אני אפתח את זה, זה בטח יראה כמו ממרח שוקולד על מעבד :-X] 2.כאשר אני מדליק את המחשב ובודק VID, בCPU-Z הוא משתנה בין שלוש VIDs: 1.184, 1.200 ולעיתים גם 1.136. בREALTEMP זה משתנה בין 1.1500 ו1.2250. עכשיו זה VID גבוה מאוד למעבד הזה. מצד שני, כשאני מדליק את המחשב ממצב שינה, הVID הרבה יותר נמוך, בCPU-Z 1.104 או 1.200 ובREALTEMP קבוע 1.1500. אז מה שאני שואל בעצם זה איך לתקן את סעיף מספר 1, והאם המריחה הלא נכונה עד כדי כך דפקה טמפ', ו2 מה זה אומר לי שיש לי VID גבוה והקטע הזה שהVID שונה שמדליקים ממצב שינה. בתודה ושבת ש…

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by DJPOWER,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=47818 קירור סוניק... הזכרונות קורסייר שלי שעושים 736

• 12 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by se7en,

יש לי פריזר ישן שעובד. חשבתי לשים בפנים את המחשב ושברתי את הראש איך לעזאזל אני נפטר מהלחות שתהרוג את המחשב :hanged:. אתם מכירים את השקיות הקטנות של החומר סופג לחות ששמים בכל מיני ארגזים כדי להגן על סחורה רגישה ללחות. אולי אני אפוצץ את הפריזר בכאלה ואשים שם את המחשב (7- מעלות) לא רע. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היות ושמעתי שהמאוררים המקוריים רועשים במידה קיצונית אשמח להמלצות לגבי מאוררים ספציפיים שארכוש(כדי להחליף את הרועשים). באם זה מתאפשר, אשמח למאוררים שלא יפגעו בעיצוב המארז. בכבוד רב, אורי נ.ב אני מעוניין במאורר 120MM נוסף על מנת לנצל את ההכנה שמגיעה לכזה, עם המארז.

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  13. 145X12.5 וגם זה ב-1.95 עם מאוורר ריצפה ענק (ומרעיש מאוד) שיושב ליד המארז. 1.82 זה נחמד אבל אחרי שאני אסדר את נושא הקירור מים ואפתח את המעבד אני מקווה לראות משהו בסגנון ה-10X200 או לפחות 9.5X200..... MBPROBE מראה עכשיו 62 מעלות אחרי כמה שעות של FULL LOAD בעזרת F@A

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אוקיי, אתמול אספתי את החלקים של המחשב שלי והיום הרכבתי וביצעתי OC. להלן התוצאות: נתוני מערכת: Intel C2D E4300 @ 1.8GHz OCZ 2GB DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 965P-DS3 Rev 2.0 Tunic Tower 120mm Gigabyte Posiedon with rear Arctic Fan 12CM הרכבתי את הטוניק שיוציא אוויר ישר לכיוון ה-AC מאחורה, הם ממש צמודים. לאחר OC: E4300@3.42GHz 1.55V OCZ DDR2-950MHz CL 5-5-5-15 2.2V ה-OC היציב היחידי שהצלחתי להגיע אליו לאחר שניסיתי וריאציות שונות (הורדת מכפלה, העלאת באס, שינוי תזמונים, מתחים, כלום לא עזר). טמפ' מעבד במנוחה 50 מעלות, במאמץ 77 מעלות (נמדד ב-Core Temp 0.95 בו ה-Tjun מכוונת ל-100). הטוניק שלי יושב על הגבול שבין מרעיש לשקט (1900RPM ע"פ התוכנה של ג'יגהבייט, אבל נראה לי שהיא קצת מזייפת)…

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  15. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by Galit17,

המחשב שלי: e6600 מעבד 965 ds3 gigabyte לוח 8800640mb כרטיס מסך 4 giga זכרון -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי OC למחשב בבאס הגעתי ל 350 ובמכפלה X9 וסיסטם ממורי מולטיפייר 2.0 כשאני מנגנת שירים במחשב הם זזים ממש לאט . וכשאני מבטלת את ה OC אז השיר זז חלק אני משתמשת בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER אגב גם הצבעים שמתנגנים יחד עם השיר זזים ממש לאט, וכשאני מקטינה את החלון הזה של השיר אז השיר מתנגן מהר . הרצתי את התוכנה OCCT הכל בסדר אין בעיות חום וכאלו גם בדקתי באוורסט ואין בעיות חום. כשאני מבטלת את ה OC המחשב חוזר להיות מהיר וכשאני עושה את ה OC השיר שוב מתנגן בקושי כזה. אני שמה תמונות של CPU-Z ושל הביוס שלי , הדבר היחיד ששיניתי ב…

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by eli1234,

אני לא מצליח כרגע לעשות OC ל i7 920 GB EX58EXTREME , כרגע עובד ב- 2.66 (עד כמה ניתן להגיע עם קירור מים)? H

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Animor,

שלום, יש לי קירור למעבד של Scythe, נדמה לי שזה הדגם Yasya: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/yasya.html המאוורר הנוכחי מחובר ללוח האם ויש לו גם בקר חיצוני, אבל הוא התקלקל. כתוצאה מכך המאורר לפעמים עובד ולפעמים לא. אם אני נניח מדליק את המחשב, לפעמים המאורר פשוט לא מתחיל להסתובב. ניסיתי לנתק את החיבור לבקר החיצוני, כי גם ככה הוא לא עובד, ניסיתי לחבר בכל מיני אופציות, אבל זה לא עוזר. אני לא מעוניין להחליף את כל גוף הקירור, אלא רק את המאוורר שמורכב עליו מהצד. אם מדובר באמת ב-Yasya, אז אלה הפרמטרים: Fan Dimensions: 120 x 120 x 25 mm Fan Speed Max. Band: 740 (±25%) - 1,900 rpm (±10%) Fan Speed Min. Band: 470 (±30%) - 1,340 rpm (±10%) Noise Level: Max. Band 9.8 - …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by foty123,

שלום לכם.. עכשיו לבעיה.. קיבלתי לוח אם חדש ASRock ConRoeXFire-eSATA2 עכשיו אני מעלה את הBUS SPEED בביוס ושום דבר לא קורה... אני יסביר יותר טוב.. הBUS SPEED המקורי עומד על 200 עכשיו העלאתי אותו ל210,220,230,240,250 ושום דבר לא קרה.. אני חייב לציין שבלוח הקודם שהעלאתי כמו שניסיתי לעלות בלוח הזה המהירות של המעבד השתנתה.... גם עם אני יעשה עכשיו ריסטרט ויכנס לביוס הBUS SPEED ישאר במהירות שקבעתי לו... זאת אומרת שזה כן נשמר... ובתוכנה CPU-Z רשום שאני רק ב200.. נ.ב זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה OC תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by Lumber Jack,

אני קונה בזיגזאג A64 3000+ Venice Tray אני צריך גוף קירור בסביבות ה60-80 . חשוב שיהיה מפה : www.zigzag2000.co.il

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  21. בהמשך לדיון שהתחיל לגבי לוח אם ל-4770K עם 2xRJ45 במערכת החדשה שאני בונה לפרוייקט בעבודה: יש OC אוטומטי בלוחות Z87 כמו ה-ASUS TPU ב-Z77? חייבים דרך הביוס? עדיף ללכת על I7-3770K מדור קודם עם לוח Z77 ? אשמח לעצה - צריך להזמין שבוע הבא.... תודה!

• 12 תגובות
    • 12.6k צפיות
  22. Started by anri,

המעבד שלי מעלה עשןן...אז כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המצלמה לגוף קירור+מאורר שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר ! וגם שלא יעשה הרבה רעש (אם יש דבר כזה) המחיר לא משנה..! (המפרט למטה בחתימה)

• 12 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by Idanp,

מה אפשר לעשות הזיכרונות שלי כניראה דפוקים עם אני מעלה אפילו טיפה את ה FBS זה נותן לי את ה Warnings האלה

• 12 תגובות
    • 660 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה מה ההבדל בין BH5 ל TCCD ??? *האם הזיכרונות האלו טובים לאוברקלוק? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1116 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1182BH

• 12 תגובות
    • 628 צפיות
  25. המחיר לא משמעותי מבחינתי כאן, אלא השקט ומידת הקירור. הבנתי שבמקרה של x1950xt הקירור Accelero X2 לא תמיד מהווה בחירה טובה, כי התוצאות שהוא מספק תלויות באוורור הכללי של המארז. ונדמה לי שגם שמעתי על בעיות תאימות שלו עם הכרטיס הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מבחינת ההתקנה הפיזית וההברגות. אשמח לעצות.

• 12 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.