עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך אני יכול לבדוק עם everest איזה ספק יש לי?? תודה מראש..........................

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 123456789,

א) רציתי לדעת כמה אני יכול להגיע מקסימום ב-oc עם המעבד זה (בלי פתיחת המכפלה). ב) איך אני יודע עם המעבד הוא סלוט אחד ומה ההבדל בין סולט אחד לכל שאר המעבדים? תודות לעוזרים :jump:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by biodome,

הממ לא חשבתי על מקום אחר שזה יתאים לו... טוב אז אני עובד על פרוייקט שהמחשב לא יכנס לתוך מארז סטנדרטי, אלא למשהו אחר.. בקיצור אני צריך לחצן Power+Reset כולל כל החוטים שמשתלשלים מהם ומתחברים אל הלוח אם... איפה אני יכול למצוא כזה דבר ואיך קוראים לזה לכל הרוחות? תודה על העזרה... ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SixKiller,

חשבתי אולי אני יפתח את הדלת של המארז ישים את המאורר הענק שלי של החדר צמוד למארז ושיכניס על הדלת ושיעבוד תמיד....? מה זה לא יהיה פ-צ-צ-ה..?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by HilaX3,

שלום, יש ברשותי מעבד Core i7 920, לאחר אובר קלוק הוא הומר מ-2.6GHZ ל- 3.6GHZ. יש לי מארז של Antec DF-85, עם 7 מאוררים, קירור של Nuctua, אפשר לראות במפרט של המחשב את הדגם המדוייק. השתמשתי במשחה טרמית שהגיעה עם הקירור. (אם חסרים פרטים, אוסיף) הבעיה שלי זה טמפרטורות מאוד גבוהות של המעבד. בהתלחה הטמפרטורות היו 51 מקסימום עם אובר קלוק, ולאחר מכן זה זינק ל-60. מדובר פה במעלות בלי מאמץ בכלל, אולי דפדפן אינטרנט. וגם כאשר אין כלום הטמפרטורות נשארות בין 50~60. המליצו לי לעשות בדיקת מאמץ למעבד לראות מה הטמפרטורות המקסימליות, השתמשתי בתוכנה OCCT, וכאשר הפעלתי את התוכנה, כש85 זה הטמפרטורה המקסימלית, שנייה אחרי שהוא התחיל את המבחן האמיתי הטמפרטורה זינקה ל-95 והמבחן נפסק מיד. אשמח לעזרה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם הזמתי כרטיס מסך והוא צריך להגיע יום ראשון הכרטיס הוא ASUS RADEON 9800XT והוא יותר יק מכל שאר החברות שמייצרים את ה 9800XT והוא היחיד שההיט סינק שלו שונה לחלוטין מכל השאר ( מ ATI - ספייר - ג'יגה בייט וגם הרקולס ) והמוכר ( שהוא קצת חבר שלי ) אמר לי שהוא שהוא הרבה יותר טוב מכל השאר ב OC בגלל ההיט סינק הזה מה אתם אומרים ?? אבל כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיד ביום ראשון... ASUS http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDASUV9800XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ATI - SAPIIRE - GIGA-BYTE http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. באוורסט אין לי CPU כלל. ובספיד פאן הוא מופיע אבל הטמפ' הגבוה בכ15 מעלות מכל ליבה! וגם כשאני נכנס לCONFIGURE אז בCHIP של ה"SYSTEM" ושל ה"CPU" כתוב אותו דבר! - winbond ועוד כמה אותיות.... האם זה בעיה? תודה לעוזרים...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב ככה נחמד לא יותר מידי OS: WinXP Professional 5.1 Service Pack 1 (Build #2600) CPU: AMD Athlon XP 2500+ (Barton) , 1.83 GHz Video: FLATRON 795FT PLUS/SUPER on nVidia GeForce4 Ti 4200 (1152x864x32bpp 100Hz) Sound: Realtek AC97 Audio Memory: Used: 336/512MB Uptime: 1h 26m 38s HD: [C:] 4.92/37.26 GB [D:D] 0.50/18.63 GB Connection: Nezeq via WAN Miniport (PPTP) @ 10.0 Mbps (Rec: 12.42MB Sent: 2.38MB) עכשיו יש לי בעיה רצינית של חום, המעבד שלי עכשיו ברגע זה על 64 מעלות.. וזה אחרי שיש לי את המאוורר של Ventec ומארז נורמלי עם מאוורר מאוד נחמד מאחורה 120 מילימטר חזק מאוד עם קייס מאלומיניום Temp: [Case] 38.0°C [CPU] 64.0°C Fan: [Fan 1] 4440RPM Voltage: [Core 0] 1.6V …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by The_Byter,

My crazy 9700pro : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=344933 some pix: I got a 80W TEC that is horny for the gpu..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, אני שמתי את המשחה הטרמית (AC MX1) על כרטיס מסך ישן כיוון שאין לי ניסיון ורציתי להתנסות עליו... אני חושב ששמתי בסדר (המוכר אמר לי לשים על אמצע הליבה ואז לשים את הקירור ולמעוך את זה ולסובב ככה שזה יתפרש על פני כל הליבה) ואחרי זה אני הרמתי את הקירור כדי לראות אם זה התפשט וזה בסדר!!! אני חושב חח בקיצור, כמה זמן אני צריך לחכות שהמשחה הטרמית תתיבש ואני אשים את הכרטיס במחשב??? בינתיים אם מנסים לסובב טיפה את המאוורר שעליה אז הוא ממש טיפה מסתובב ואני משער שזה רק בגלל שזה לא התייבש עוד

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lharpaz,

היי, יש לי שאלה: יש את הכרטיס 6600GT של gigabyte עם קירור פאסיבי, נכון? הוא מצליח לשמור על טמפ' נורמלית (ולא להשרף) בגלל שיש לו צלעות קירור בעלות שטח פנים גדול מאוד, נכון? אז אם נקח איזה 2 מאווררים 80 מ"מ טובים, או אפילו 2 כאלה: Thermaltake SilentCat 90mm כי פשוט הבנתי שהם שקטים ומאוד חזקים (רק 21 dBA והעוצמה 52.24CFM) ונשפצר אותם במרחק 2-3 ס"מ מכרטיס המסך הנ"ל (תיארו משהו כזה בפורום מודינג) - אז בעצם נקבל קירור אקטיבי, נכון? בגלל שמדובר במאווררים חזקים מאוד וגדולים יחסית, אז אפילו שהם רחוקים קצת הם יהיו עדיין מאוד אפקטיביים. ובגלל צלעות הקירור בעלות שטח פנים ענק (כי הם מיועדות לקירור פאסיבי) לא נקבל את הכרטיס 6600GT הכי קר שיכול להיות?? פשוט הרעיון הזה נשמע לי כמו משהו…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Lambomeir,

שלום, זה המצב של המחשב שלי אחרי ריסטרט ללא ביצוע אוברקלוק - http://www.zshare.net/image/19633618ded91208/ אני חושב שזה חם מדי, רציתי לבצע oc ואני מפחד בגלל שאחרי שעשיתי oc המעבד די התחמם (לא במאמץ) - http://www.zshare.net/image/19633708cbec9843/ איך אני יכול לפתור את זה? המפרט שלי זה לוח אם gigabyte דגם ex38-ds4 מעבד e8400 כ.מסך 9800gtx ספק 400 וואט של antec

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yonispec,

שלום , אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן בבעיה קטנה שיצרתי לעצמי אתמול אספתי חלקים להרכבת מחשב מ KSP, ובין היתר קניתי את המארז הזה :http://ksp.co.il/?uin=18464 ואת הקירור H90 של corsair כשהתחלתי לחבר את החלקים , גיליתי שהקירור לא מתאים לחיבורים במארז..המאוורר במארז הוא 120MM ויחד איתו גם החורים , והמאוורר של H90 הוא 140MM , ככה שאין לי איך לחבר אותו.. אופציה שחשבתי לעשות היא לקחת מברגה ולעשות חור נוסף שיתאים לחבר את הקירור , השאלה היא אם זה בסדר והגיוני. להחזיר את הקירור אחרי שפתחתי ולקבל זיכוי..לא יקרה אני מנחש תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום, אני חדש בתחום של OC, יש לי GEFORCE 2 MX 400, אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להעלות את מהירות של GPU ו זכרון ללא הוספת קירור, ושיהיה יציב. תודה . (-:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. סלחו לי שאני מפרסם את ההשוואה באנגלית, פשוט ככה כתבתי אותה במקור. I've received the Quad Led Red fan I've ordered from Australia. And I've just compared it to my CoolerMaster TLF-R82 which got 4 blue leds in it. So first the specs of both. Quad Led Red: 2500 RPM , 32.4 CFM , 27.4 dBA. TLF-R82: 2500 RPM , 32.11 CFM , 25.0 dBA. As you can notice, they're quite similar... The CoolerMaster is supposed to be the more silent one. When tested I did notice this little hiss from the QLR.. it's not that noticable unless u bring it close to your ears. I didn't hear that noise with the CM fan. I've tested these fans with the Zalman FanMate1, which control their speed by…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הFAN על הmsi geforce 6600GT PCIE שלי מת. MSI רוצים 35$ על "תיקון". אני לא קורא להחלפת FAN תיקון. (ליתר דיוק, 35$ לפני דמי משלוח) במחיר הזה אני כבר יכול לקנות Arctic-Cooling NV Silencer 6 Rev 2.0. האם הוא שקט יותר מהקירור המקורי? (אין לי מושג מה זה Noise Level: 0.3 Sone) האם הוא יעיל יותר? (לא מצאתי השוואה בינהם.. מישהו מכיר?) האם זה פוגע באפשרות לחבר בSLI? תודה, LAZYBOY

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. האם תיהיה לי אחריות אחרי שאני אדביק סטיקים על הזכרונות של כרטיס מסך? ???

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לארדיסק 3.5 מגירה פנימית קירור עמיד חזק וטוב אפשרות הזמנה מחו"ל עדיפות לEBAY

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by composite,

אני מחפש מאוורר 80 מ"מ שיוציא אויר מהמארז החוצה. הוא ימוקם בחלקו האחורי של המארז באזור שמעל פאנל ה- I/O. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט, אבל בכל זאת שיזיז אוויר ויתרום לקירור המארז. הוא יהיה המאוורר היחיד במארז שכן התקנת מאוורר שמכניס אוויר תיצור המון אבק (למארז אין פילטרים). באותו נושא: האם כדאי להתקין פילטר אבק גם למאוורר שמוציא אוויר החוצה? המפרט: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים, בעת החלפת קירורים, שברתי פינים של הקירור שלי, ואני לא מצליח למצוא תחלופה. מבאס לרכוש קירור חדש בגלל איזה פלסטיק שנשבר, מאוד מרוצה מהקירור. מישהו יכול לייעץ איפה אפשר לקנות תחליפי ? באתר של AC ניתן לקנות, אבל המשלוח מאוד גבוה ויוצא חצי מעלות הקירור. חשבתי גם על להחליף את החיבור לחיבור bolts through אבל אני לא מצליח להבין מה להזמין. מצרף תמונות - הפלסטיק הלבן קיים ושלם, מה שנשבר הוא החיבור השחור שלוחץ את הפלסטיק הלבן בבורד. לצורך המחשה - גודל הפלסטיק הלבן - אורך 1 ס"מ, קוטר 0.6 ס"מ. החלק השחור שמקבע - 1x3 מ"מ ואורך 1ס"מ תודה לעונים.

21. Started by E-Bear,

בקרוב אני נוסע לאמריקה ואני מביא מערכת קירור מים, כנראה של danger dan בהרכבה עצמית... הייתי רוצה לקבל מכם הצעות בנוגע לאילו רכיבים צריכים להיות במערכת בכדי לקבל את התפוקה המלאה ממנה. התקציב אינו מוגבל ויכול להגיע גם עד 200-220$... תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכם, ברשותי המפרט להלן: מעבד - E5200 לוח - GIGABYTE GA-P43-UD3L פתרון-קירור למעבד - Scythe Mugen II ספק כוח - Corsair 450VX עד כה הגעתי לתדר של 3.2ghz במתח של 1.250V טמפ' במנוחה: 39 טמפ' במאמץ: 48 נגעתי רק בתדר של המתח. האם יש עוד לאן להתקדם?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בניתי FANBUS ויש לי בעיה שהמאוררים לא מסתובבים במיטבם! את הפאנבאס בניתי בדיוק לפי הסכימה הבאה: הכל טוב ועובד ,לדים דולקים אך כשאר אני מפעיל מאוור הוא מסתובב איתי יותר ממה שהוא צריך להסתובב (בינתיים עשיתי רק שליטה על מאורר אחד.. כדי לנסות אם הכל עובד) מה יכולה להיות הבעיה אנשים??

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ofir667,

לפי מה שהבנתי הצ'יפטק מש בא בלי מאווררים ולכן אני צריך לקנות שני מאווררים של 92 ועוד אחד של 120 אני מעדיף לקנות אותם מKSP אז אם מישהו יכול להגיד מה אפשר לקנות שם ושלא יהיה יקר

• 31 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.