עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ac-Boy,

תמונה של אורסט: http://img172.imageshack.us/my.php?image=15141502149315041514150ss1.png זה הזוי? המעבד הוא P4 3.0.. ואין לו מערכת קירור, מארז ג'נרי 3 מאווררים של 80 או 90.. אין קירור למעבד, כפי שניתן לראות. זה נורמלי למעבד זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by VooDoo3,

היי .. אני מעוניין לעשות אובר קלוק רציני למעבד שלי ויש לי שאלה : אם אני אשנה את מהירות הV Core שלו ל1.9 האם אני אצליח להמהיר אותו מעבר למהירות העכשווית מבלי להגדיל יותר מדי את מהירות הבאס - שעומדת עכשיו על 150?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by pringles,

לוח p35-s3 e6750 העיניין מאוד מוזר לאחר שהייתה לי בעיה מסויימת שלא יכלתי לשחק במשחקים והכל היה איטי הוצאתי זיכרונות ועשיתי איפוס ביוס והכל הסתדר אך בדיוק לאחר מכן באתי לעשות אוברקלוק מחדש וכלום לא משנה מה אני עושה לא עוזר אני רק משנה את האופציה של לשלוט על FSB בלי אפילו להעלות HZ 1 עושה סייב למאפיינים וריסט ואחרי שהוא מראה את סוג המעבד בפוסט הוא כבה ומאתחל את עצמו... לברירת מחדל... מה עושים ? הטמפ' תקינות 46 -43

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לפי המפרט שיש לי והקירורים המתאימים, האם כדאי לעשות?? אני מרגיש באיטיות של המעבד מכיוון שה-XP לא יודע לסנכרן טוב בן שתי הליבות.. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ולTAOTAO אל תהיה ילד ותנעל אחרי דקה כי אז אני לא יכול לשאול כלום יותר וחייב לפתוח חדש כשיש אנשים חדשים בפורום צריך להתחשב ולהסביר זה ממש מרתיח ההתנהגות שלך יכולת להעיר ולתת 5 דקות צ'אנס להגיב לך ואז לנעול לא צריך להתלהב מהנעילה -לא קנו לך מנעול מפלסטיק כשהיית קטן ? וחוץ מזה הנושא הקודם היה בקשתי לתוכנה שממהירה את המאווררים ועכשיו שהתגלה לי שאין כזו אני מבקש עזרה להוסיף מאווררים במארזהנתון אלו 2 נושאים שונים ולמי שיכול באמת לעזור שייתן תשובה פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415539.0

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by roma,

שלום לכולם! היום בפעם הראשונה ניסיתי להמהיר את הכרטיס מסך שלי(GF4 420MX) ויש לי כמה שאלות ;D 1. מהירות הליבה המקורית של הכרטיס היא 250MHZ ואני מעוניים להגיע ל300 בלי קירור זה אפשרי(בלי לשרוף את הכרטיס)??? או לפחות ל275 כדי להגיע לרמה של 440 MX? 2. מהירות הזכרונות היא 333 עד כמה אני יכול לסחוט את הכרטיס??? 3. בכמה MHZ לעלות כל פעם 4. איך לבדוק יציבות? תודה רבה לכל העוזרים!!! ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 00Amir,

6960x על 5GHZ ב 3DMARK המעבדים כבר זמינים ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ymac,

שלום! לפני כמה ימים בניתי מחשב לחבר, מחשב נחמד++ עם 3570K ולוח Z68 של גיגהבייט (Z68X-UD3H-B3) שהוא קנה מיד2 ואני בדקתי תקינות. בכל מקרה, הוא ביקש שאעשה לו OC מתון למעבד. מה הבעיה? מכפלה פתוחה ולוח סבבה. הביוס היה מעודכן ל-F12. לא הצלחתי להעלות את המכפלה, מקסימום 38 ואז יורד חזרה ל-16. מגבלות הטורבו. אחרי חפירה ארוכה ברשת, מצאתי את הבעיה, ללוחות Z68 של גיגהבייט אין תמיכה ב-OC למעבדי אייבי. הפתרון היחיד הוא לעדכן ל-UEFI (המחליף של הביוס) שנמצא בבטא. אחרי שלקח לי שעה להביו איך לצרוב את הגרסא הזאת (שלא נתמכת ע"י כלי הצריבה של הלוח) ניגשתי מותש למלאכת האוברקלוק. העלתי מכפלה ל-44 ומתח ל-1.25. נקודת זינוק טובה. שמח וטוב לב עלינו לווינדוס, פתחתי CPU-Z ו-OCCT וכמובן realtemp TI לה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. משום מה בזמן האחרון נדמה לי שהמחשב מרעיש הרבה יותר מבעבר. פתחתי אותו, יש לי מאוורר מארז אחד גדול, ועוד מאוורר על צלעות הקירור של המעבד. עצרתי את המאוורר הגדול (מארז) - כמעט ולא השפיע על הרעש. עצרתי את המאוורר המעבד - הרעש פסק כמעט לחלוטין. הדיוט כמני הצליח להסיק שמאוורר המעבד הוא המרעיש פירקתי אותו, ניקיתי ושימנתי אותו מעט - החזרתי,כלום לא השתנה. המאוורר הוא אותו אחד שהגיע עם מעבד ה AMD - לא רכשתי משהו מיוחד : CPU COOLER SPIRE BSLL BEARING DV 12V SAFETYAPPROVED DC FAN לא אכפת לי לרכוש אוורר אחר, אבל לדעתי המאווררים היותר "טובים" גם מרעישים יותר, או באופן שווה למאוורר הזה, ולא פחות... מה ניתן לעשות כדי לקבל קצת יותר שקט בבית הזה ?!?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Biatch,

http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=%EC%E7%F5+%E0%E5%E5%E9%F8 איזה לקחת ? ורק מפה כי אני קונה משם גם כרטיס m2 ובהזדמנות אמרתי ניקח גם ספרי לחץ אויר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ofir87,

בוקר טוב וחג שמח, רכשתי לאחרונה מחשב חדש בעל המפרט הבא: Intel Sandy-Bridge i5 2500K 3.3GHz (stock fan+heatsink) ASRock Z68 Pro3 Kingston HyperX Blue 4x4GB 1600MHz DDR3 Gigabyte Radeon HD 6950 (modded to 6970) Samsung F3 1TB Western Digital Caviar 2TB ThermalTake Element S (with 3 120mm fans) Antec HCG 520W 80Plus Bronze מצ"ב תמונת מצב של הטמפ' והמתחים של רכיבי המערכת נכון לעתה: רציתי לשמוע לדעתכם האם עם המערכת הנוכחית אוכל לבצע Over-Clock למעבד לאזור ה-3.7GHz בלי יותר מידי קשיים? האם במצב זה מאוורר הסטוק יתחיל להרעיש כמו זוג חתולים מיוחמים בלילה שאתה רק מת שילכו למקום אחר/יחלוף להם? מדובר ב-Over-Clock הראשון שלי עבור מעבד (ביצעתי גם בעבר בתקופת ה-AMD Athlon …

12. Started by Bah_gots_pIII_450,

הוא עושה רעשים וכל הזמן מאט ועוצר, כדאי להחליף אותו? אני פוחד להזיק לציפסט בהברגות. אני גם פוחד לשרוף אותו אם אני אשאיר אותו ככה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אין לי מושג בנוגע לאוברקלוקינג וזה גם לא מה שאני מעוניין לבצע. שיניתי בבאיוס של הלוח GA-EG41MF-S2H את ההגדרה של : Performance Enhance [standard] מ- סטנדרט ל- אקסטרים (יש 3 מצבים : סטנדרט, טורבו , אקסטרים) צרפתי קובץ ward מתוך ה- manuel - כקובץ 1 : וסימנתי בצהוב את השורה בבאיוס שבו ביצעתי את השינוי . הבחנתי שיש שינוי בצריכת הזכרון של המחשב (4G) מ- 35% בממוצע ל- 29% בממוצע. וכן ירידה באחוזי השימוש של המעבד במצב עבודה (קשה למדוד אבל רואים שיש ירידה משמעותית). השאלות: 1. מה השינוי בעצם עושה (משנה מתחים ? )? 2. האם זה יכול לגרום נזק כלשהו ? 3. האם השינוי בכלל מומלץ או שהוא יכול יותר לפגום מאשר להועיל? 4. האם זה משנה את היציבות של המחשב? נתוני המחשב : מעבד - E5200, זכרון- CL5 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yair23,

יש לי ספק של ENERMAX או משהו כזה עם 350W ... יש לי 2 מאווררים ג'נריים מאחורה ואחד מקדימה .. ועוד אחד על הדלת .. יש לי HSF על המעבד והוספתי Thermaltake Volacno 7 + מקדימה .. שיכניס אוויר .. הוא עובד על 6200~3000 RPM .. רציתי להחליף את כל הג'נריים לthermaltake רגילים .. הכתומים האלה ... ולהוסיף עוד אחד למעלה בחלק העליון של המארז שיוצא אוויר חם החוצה .. יש לי מארז Chieftec Dragon ... משהו גדול ומסיבי .. כדאי לי להחליף לספק כוח 430 ? אני רוצה ספק שיהיו כבלים מעוגלים(עטופים) וכבל 24\20 פינים + 4 פינים .. קניתי לוח אם חדש .. ויש עליו מקום לספק כוח 24 פינים ו4 פינים ... ומאחר ולספק שלי יש רק 20 ועוד 4 .. אז בחיבור של ה24 פינים נשארו 4 מקומות ריקים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אמממ חשבתי על זה http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2329/a2329.asp .. אם יש אחד יותר טוב שיותר משתלם אז תתנו לינק או את השם וכו' ....

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם... יש לי כרטיס 6800LE, רציתי לדעת קצת יותר על האפשרות לפתוח צינורות...מה זה אומר ואיך מנסים לבצע... אם יש קישור למדריך אני אשמח לקבל אותו... עדיף בעברית ואם אין מדריך כזה אז אולי מישהו יוכל לעזור לי באאי סי קיו...

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by deelad,

שלום, החלפתי לשילוש חדש (מפרט בחתימה)+ קירור noctua nh-d14 , ואני רוצה לדעת האם טמפ" ממוצאת של 39 מעלות במנוחה וב OCCT מקסימום 58 זה תקין? המחשב ללא O.C כלל , אבל המעבד קבוע על 3500.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את הזלמן שלי ממש לא נוח לי כל הגודל הזה שיושב לי במארז אז רציתי ללכת על ה thermalright xp-90 עם מאוורר tt ufo השאלה אם ה xp-90 עם המאוורר הנ"ל יתנו לי ביצועים עדיפים על הזלמן 7700cu עריכה: או שבכלל עדיף לי להביא את הביג ווטר של tt אם הוא נותן יותר ביצועים משנייהם כמובן...

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eity,

תראו יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320 MB והוא מגיע בימים אלה שחo טירוף ל80 מעלות ללא מאמץ,ועם מאמץ ל95 ולפעמים גם מעל!!!! מה אני יכול לעשות בנידון??? המארז שלי הוא raidmax sagitta

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by itaysk,

הורדתי סרטון מהאתר של AMD שמסביר על פד דבק תרמי. הם אומרים שם שאם התקנת ההיטסינק היא לטווח ארוך עדיף להשתמש בפד תרמי. הם גם אומרים שבדבק תרמי יש להשתמש רק כשההתקנה היא לטווח קצר (כמו לבדיקות של היטסינקים) כי המשחה מתפוררת או מתכלה או משהו כזה לאחר זמן רב וזה גורם למגע ישיר בין ההיטסינק למעבד. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כמובן שזה עוד נמוך אבל קיבלתי אותה אתמול והערצתי בדיקת יציבות בפריים 95 למשך כל הלילה בכדי להוכיח שזה יציב... http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image.JPG וזה 1 יותר טוב וגם הוא יציב בבדיקה של 4 שעות... http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image1.JPG תגובות בבקשה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי את הלוח אם הבא: Intel Maryville 2 D850EMV2 ומעבד P4 2.66Ghz לפי מה שהבנתי המכפלה שלו נעולה, וצריך לפתוח אותה. קראתי במדריך שניתן לעשות כך ע"י קיצור הגשר L1, אבל אני לא מוצא את הגשר הזה על הלוח (או שהסבר זה הוא רק למעבדי AMD?). אודה לכל העוזר.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by biodome,

היי חבר'ה.. אני מתכנן המהרה למעבד p4 נורת'ברידג' ואני חייב לוח קטן בשביל הפרוייקט שלי - MicroATX... כמובן שהחברה שקופצת לראש היא Abit.. עכשיו כמובן שהלוח צריך להיות תומך DDR - כלומר מבוסס 845D או SiS645.. בדקתי באתר שלהם ויש להם רק אחד בגודל הזה, על הצ'יפסט של אינטל - BD7M. עכשיו אני יודע של-BD7, גירסת ה-ATX יש אפשרויות אוברקלוק מעולות (ע"ע SoftMenu III כמו שכולנו מכירים אותם). אך לא הצלחתי לברר בשום מקום אם גם לגירסת ה-MicroATX יש אפשרויות אלו... אם הם בכלל באותו גירסת ביוס. ניסיתי לשלוח אימיילים אך ללוא תשובה.. לא מצאתי את המידע הזה בשום מקום.. ולא מצאתי את ה-Manual של הלוח. אקסטלנט יכולים להביא לי את הלוח הזה.. כן אני יודע שהם דרעק אבל אין לי הרבה ברירות... …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Zoltrix,

שלום לכולם יש לי את המערכת הבאה E4300 מאוורר סטנדרטי [סטוק] של אינטל Gigabyte GA-965P-DS3 Kingston DDR2 667 5-5-5-15 2*512 COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN Gainward GeForce 7900 GT + מאוורר של זלמן עליו. אני רוצה לנסות להאיץ טיפה את המערכת שלי, בעיקר לאור Unreal Tour 3 המתקרב ובא [הגירסת דמו כבר פה ]. אני רוצה לציין שאין לי מושג ב OC ומעולם לא ביצעתי אחד, אבל קראתי קצת פהבפורום ואת המאמר המצויין שיש פה http://www.legionhardware.com/document.php?id=610&p=0 אבל אין חכם כבעל ניסיון, ולכן אני אשמח אם תוכלו להסביר לי בדיוק מה אני צריך לעשות ואיך אני בודק את הטמפרטורות אחרי זה. אני חושב שבתור התחלה כדאי לי לנסות להגיע…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nvered,

שלום רב, יש לי מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W המאוור (שהגיע עם המארז) מת היום ... (GP d12sh-12 ) איזה מאוור כדאי לקנות ? הדגש הוא על מאוורr שקט. תודה, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.