עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NickLess@TheMoment,

העניין הזה רועש ביותר... הרבה יותר ממה שציפיתי... למישהו יש רעיון איך לבודד את המארז (מקול) או להחליש את הבחור? ( לא להקטין מספר סיבובים... ) או לחילופין - מישהו מאיזור חיפה רוצה Dragon Orb 3 בן יום בחצי מחיר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

פשוט מדהים.... קצת יקר, קצת רחוק, קצת מחסור בכמויות אבל את זה אני רוצה.... עוד חודש אצלי כנראה ;D LOL עשיתי COPY ללינק שכחתי לעשות PASTE :-[ http://www.employees.org/~slf/lrwb/

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by boom,

איך נחשבים זכרונות מסוג OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance Series 333MHZ (אלו זכרונות CL 2) -אני רוצה לשים שני סטיקים כאלה על לוח A7N8X מספיק טוב?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Teknik,

שלום לכולם, אני קונה מחשב עם המארז FD R4 ורציתי לדעת איזה מאווררים מומלץ לשים. זה המפרט כנראה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 CO כמות: 1 - מחיר: ₪159 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪455 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC 4GB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪2074 קשיח למחשב שולחני: Seagate Ba…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=59

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by matteo,

שימו לב להגיעו של ה סיילנט קאט 120 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/ComboCool/a2329/a2329.htm מאורר כמעטטטט מושלם הוא מיועד לגופי קירור עקב הצורת בניה שלו

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shanibh3,

היי לכולם, פרסמתי כבר הודעה בפורום מארזים, אבל רציתי להתייעץ עם מומחי הקירור גם כרגע ברשותי מארז ANTEC P180 אני בדרך להחליף את המפרט ל: 4770K + Maximus VI GTX780 או GTX760 1xSSD + 3xHDD המארז כרגע עדיין עם המאווררי סטוק, רציתי להתייעץ לגבי אפשרויות החלפת המאווררים + הוספה של עוד כמה אם נראה לכם שצריך + המלצה לקירור CPU שיתאים למארז , שמתי את העין על ה-AIO קירור מים H60 של CORSAIR, מה אתם חושבים? עוד אופציות טובות או יותר טובות? התקציב דיי גמיש, השימוש העיקרי יהיה גיימינג , לא חושב שאעשה OC תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ואיזה לא מומלץ, ולמה? GA-Z68P-DS3 GA-Z68A-D3-B3 GA-Z68A-D3H-B3 GA-Z68AP-D3 GA-Z68M-D2H GA-Z68MA-D2H-B3 GA-Z68MX-UD2H-B3 GA-Z68X-UD3-B3 GA-Z68XP-UD3-B3 GA-Z68X-UD3H-B3 GA-Z68X-UD3P-B3 GA-Z68XP-UD3P- B3 GA-Z68X-UD4-B3 GA-Z68XP-UD4 -B3 במקרה הזה אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, ובנוסף ל2600K יש ברשותי Mugen2 ואני שואף להגיע ל4.2Ghz יציב אם זה אפשרי. אני רואה שלוחות מסדרת Z68X/XP יקרים משמעותית מZ68A/P/M, האם זה בא אל ידי ביטוי באפשרויות האוברקלוק של הלוחות האלה? כמו כן, האם ספק כח 430W של Antec יכול להספיק (בהנחה שאני משתמש בכרטיס מסך 9500GT) או שעדיף ללכת כאן על ספק חזק יותר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מה המצב אנשים? אז ככה: אני מתכנן כרגע בניית מערכת קירור מים, שאמורה לקרר בעתיד(בינתיים הכל בתיאוריה) Amd Mobile XP 2600+ OCZ 433MHz 2-2-3-6 Platinum Abit NF7-S ואולי גם איזה כרטיס מסך בהמשך... ראיתי את המערכת קירור החדשה שיצאה(נדמה לי של TT לא TT אלא זלמן Reserator) שם הם השתמשו במיכל בגודל 2 ליטר בערך ו"עטפו" את המיכל בצלעות קירור, והקירור היה סביר, אך לא יותר מזה. מצד אחד אני רוצה אוברקלוק טוב, אבל מה שיותר חשוב פה הוא השקט. אז השאלה היא אם מיכל בגודל של 14-15 ליטר בערך ושטח מגע של בערך 1800 סמ"ר עם האוויר, יקורר מספיק באופן פסיבי ויחסוך ממני את השימור ברדיאטור? או שאני אהיה חייב להוסיף איזשהו אמצעי קירור אקטיבי? (המארז פתוח מאחד מצדדיו באופן קבוע בכדי ליצור אוורור טב…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Gal.z,

קנית את המארז של Lian Li - PC-B25-FWB המארז מגיע עם 2 מאווררים קדמיים, 2 מאווררים עליונים ו-1 אחורי. ברצוני לרכוש בקר מאווררים, בצבע שחור שיתאים למארז. התלבטות האם לקחת בקר אם חיבור ל-5 מאווררים או להסתפק ב-4 בלבד. ושאלה נוספת, במידה ואני מעוניין לבצע OC, האם כדי לחבר גם את המאוורר של המעבד לבקר? או שלא נוהגים לעשות את זה ועדיף לחבר אותו ללוח? חשבתי על 2 האופציות של SCYTHE: Skythe Kaze Master / Kaze Master Ace 5.25 http://www.skypc.co.il/pl_product~KM02-BK~18~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~KM01-BK~18~0.htm או ללכת על LIAN LI: LIAN LI TR-5 http://www.skypc.co.il/pl_product~TR-5B~18~0.htm מבחינת המחיר הם נעים באיזה ה-240 וכולם באותו הטווח מחירים לכן אין את שיקול המ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yhhx,

יש לי מעבד AMD2500 אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות לו אוברקלוקינג? ואם כן, אז איך ? תודה

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by igalep132,

שלום החלפתי היום לוח אם, ומשום מה המאורר של המעבד (ARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO) לא עובר כרגע את ה 550RPM, בלוח הקודם הוא היה עובד על מהירויות משתנות (ע"י speed fan) מ 1000~4000 RPM . טמפ' המעבד כרגע היא 34 מעלות שזה בסדר, אבל המהירות נמוכה... בדקתי גם בBIOS וגם ב speed fan ובשניהם הטמפ' והמהירות זהה. בלוח החדש אני גם לא יכול לשנות את המהירות של המאוורר... (הלוח החדש הוא GA-P35-DS3L ) רעיונות ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by pazer005,

שלום לכם. לאחר המלצה שקיבלתי ממכם פה, התקנתי שני מאווררים שקטים מקדימה ומאחורה של המארז. המטרה היא שקט עד כמה שניתן כי המחשב יושב באולפן הקלטות. המחשב עדיין מרעיש לי וכשאני מנפה את הבעיה אני יכול לומר שהמאווררים אכן יחסית שקטים אבל מה שעושה את רוב הרעש זה המאוורר של המעבד. להתחיל לרפד את פנים המארז אין לי כוח אבל לחפש מאוורר שקט יותר נראה לי הגיוני יותר. המעבד הוא I7 870 ועשיתי לו OC שהזיז אותו מ-2.93 ל-3.37. כרגע בזמן מנוחה הטמפ' שלו הן 67 בממוצע של 4 המעבדים. אני צריך מאוורר שבעצםיחליף את הקיים. יש עליו גוף קירור ששכחתי את שמו אבל יש עליו מאוורר שאפשר להחליף. אני לא סגור על הגודל שלו אבל אני יודע בוודאות שהוא לא 120 ולא 50... (מאמין שהוא 80) מקווה שזה עוזר לכם... בקיצור…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by eranvana,

שלום! אני מחפש מערכת קירור מים מקצועית איכותית בקיצור בין הטובות... המעלות המחשב שלי נעות מ27 ל30 בלי שום מאווררים כשאני מדליק את המאווררים המעלות עולים ל30 מישהו מכון להסביר לי למה זה ככה? אני רוצה לקנות את המערכת קירור מים בשביל שהמעלות ירדו ל20 זה אפשרי? ערן

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מקווה שתיהנו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום , אני מחפש קירור כלשהו לציפסט , לא פסיבי (כי אני צריך לאוברקלוקינג) אבל שיהיה ממש ממש שקט .... תודה..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

אני יודע על פיא בתור יחס בין היקף לרדיוס אבל מה זה מה שמודדים לו את הזמן? תודה, יאיר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כמובן שזה עוד נמוך אבל קיבלתי אותה אתמול והערצתי בדיקת יציבות בפריים 95 למשך כל הלילה בכדי להוכיח שזה יציב... http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image.JPG וזה 1 יותר טוב וגם הוא יציב בבדיקה של 4 שעות... http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image1.JPG תגובות בבקשה..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

תמונה של אורסט: http://img172.imageshack.us/my.php?image=15141502149315041514150ss1.png זה הזוי? המעבד הוא P4 3.0.. ואין לו מערכת קירור, מארז ג'נרי 3 מאווררים של 80 או 90.. אין קירור למעבד, כפי שניתן לראות. זה נורמלי למעבד זה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המצב אצלי לא להיט (או שכן - הצ'יפסט רותח יחד עם המייצבי מתח) אשמח לשמוע מה המצב אצלכם, ומה עשיתם לפתרון הבעיה. השיקול אצלי הוא האם להשקיע בקירור אקטיבי, אם האם ללכת רחוק ולקרר בעזרת מים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by orpa,

המפרט: P4 1.7GHZ 2*256MB SDRAM 133MHZ WD 20GB EXCELSTOR60GB לא זוכר את דגם הלוח אך נדמה לי GIGABYTE VIRTUAL MEMORY אם זהו מידע נחוץ מכוון על 2GB ב-BIOS מראה 57-60 צלזיוס. בווינדוס לא משתנה הרבה ואפילו עלול לרדת קצת. עומס מבחינתו זה אפילו INTERNET EXPLORER שמעלה ל-75 צלזיוס. מעבר לכך העתקות בין הרדיסקים וכו' עלול להיזרק עד ל80 צלזיוס. אני רק יוסיף שביצעתי את הפעולות הבאות: *ניקוי אבק מסיבי לכל איזור המחשב, גירדתי אפילו את ההיטסינק של המעבד והכל נקי ומצוחצח ונשאב. *איפוס BIOS *הוצאת הבטריה החלפתה באחרת גם לא עזר *ניתוק ההרדיסקים- לא משפר שום דברו גם לא אחד מהם *החלפת סלוטים לזכרונות, יש בסה"כ 3 ניסיתי את כל הקומבינות, כולל החלפת הזיכרון באחד אחר שהיה לי אני רק יציין שיש קצת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן כולם לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך אז רשמתי את זה כאן בעיקרון אני רוצה לקנות כמה מדבקות תרמית בשביל להחליף בכרטיס מסך שלי 4870X2 הזה מתחמם כמו לא יודע מה וממה שהבנתי כדאי להחליף משחה תרמית ומדבקות תרמיות וזה בדרך כלל עוזר בלהוריד משהו כמו 10 מעלות קריטיות לפני שתצעקו שחבל ואני לא יודע מה אני עושה ופה ושם אתם צודקים אבל כרגע המערכת שלי קורסת כל כך הרבה שזה בלתי נסבל אולי אם ATI יוציאו דרייבר נורמלי שיתקן את הסיפור הזה אני אשקול שנית אבל כרגע זו הדרך בה אני בוחר עכשיו נשארה השאלה איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, יש לי מחשב חדש שהרכבתי מחלקים: לוח GA-8IP775G של GA-8IP775G ומעבד אינטל P4 775 3.0 GHz 1M Cache. הבעיה היא שמהרגע שאני סוגר את המארז המחשב נכבה כל הזמן. כאשר אני בודק את הטמפרטורה של המעבד אני רואה שהיא נעה בין 85-103 מעלות צלזיוס.... האם יכול להיות שבגלל ההתחממות המחשב נכבה או שזה יכול לנבוע מבעיה אחרת ? (כאשר אני מסתכל ב BIOS אני רואה שתחת הסעיף של vcore רשום באדום filed - כלומר יכול להיות שיש פה גם איזה בעית חשמל - לא?, ואם יש בעיית חשמל אז האם היא יכולה לגרום למחשב לכבות?). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? באופן עקרוני מדובר על מארז ATX סטנדרטי, יש מאוורר של PIRE על המעבד + מאוורר גדול נוסף מעליו במארז (המאוורר הזה מוציא אוויר החוצה). מה לדעתכם הבעיה - חימום י…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450, 128 ראם, דיסק קשיח 8.4 ג' ו 3 מאווררים. ואני מעוניין להמהיר את המעבד... קראתי כתבות בעניין, אבל אני לא מוצא כתבה/מדריך רציני שיסביר לי איך מא' ועד ת'. כמו כן הייתי רוצה המלצות על תוכנות שבעזרתן אני יוכל לבדוק את יצויבות המערכת בזמן ההמהרה. בתודה מראש, inter-net

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Bug2000,

יש לי MX400 (מחרותיים TI 200 ) הורדתי מהאינטרנט את 3DMARK עשיתי את הבדיקה קיבלתי ציון של 3100 נקודות בלי O.C האם זה טוב ? בכל אופן עשיתי O.C בתוכנה GF TWEAK ................ (אני חושב שעשיתי : ) ניכנסתי ל NVCLOCK ושיניתי ב CORE CLOCK מ-200 ל 210 וב MEMORY CLOCK מ-350 ל 360 אחרי זה עשיתי APLLY SETTINGS אחרי שעשיתי RESTART למחשב אני נכנס לתוכנה של OVERCLOCK ורואה כי אין נשמרו השינויים אשר ביצעתי למה? או שזה נשמר? אין שיניו ב 3DMARK נ.ב כמה אני צריך לקבל ב 3DMARK עם ה ג'יפה 3 TI 200

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים