עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Black_eagle,

שלום, אני חדש בתחום של OC, יש לי GEFORCE 2 MX 400, אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להעלות את מהירות של GPU ו זכרון ללא הוספת קירור, ושיהיה יציב. תודה . (-:

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי לוח אם של GB 965P-DS3, וקניתי מאוורר למארז מדגם Arctic Fan 12, בעל אפשרות PWM. חיברתי את המאוורר לחיבור הSys_fan (כלומר לחיבור מאוורר המערכת). בביוס הגדרתי כך: Fan Speed Control Method: Auto Fan Speed Control Mode: PWM המאוורר של הקירור למעבד אכן ניתן לשליטה באמצעות EasyTune5 Pro (תוכנת השליטה ללוח אם של GB). לעומת זאת, המאוורר מערכת פועל בעוצמה מלאה, ללא כל אפשרות לשינוי המהירות שלו. בנוסף, אני לא מצליח לשלוט על המאווררים עם תוכנת SpeedFan. מהן ההגדרות שצריך לשנות בSpeedFan כדי שאוכל לשלוט על המאווררים? יש תוכנה אחרת שאולי איתה אני אצליח לשלוט במאווררים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי אנשים עזבו את כל הויכוחים, דיי לריב על מי מי יותר צודק למה ואיך!! :lsvader: HWzone ביחד עם PcTip, ו IsraMods ועוד פורומים מפורטלים גדולים ומרכזיים בארץ - אנחנו מהווים קהילה דיי גדולה של חברה בין הגילאים של 14 -30+ של חברה דיי רציניים שמתעסקים במודינג פרופר ובמחשבים באופן כללי ועושים את זה מתוך אהבה כפייתית לכל מה שקשור למחשבים שלנו או סתם בשביל הכיף שבדבר. בואו אנחנו נארגן איזה יום שיכיל בנוסף לתחרות מודינג שתבוסס על כללים שיקבעו מראש נוסיף שם הרצאות מוכנות מראש שיעבירו ויכתבו על ידי קבוצה של חברה מהפורומים ולא סתם באיזה טיילת על איזה גג אלא באיזה אולם גדול ויכול להיות אפילו אולם ספורט. בוא לא נחכה שחנות זאת או אחרת תבוא להציע לנו פרס של איזה 300 שקל אלא אנחנו נאס…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום , אני מחפש קירור כלשהו לציפסט , לא פסיבי (כי אני צריך לאוברקלוקינג) אבל שיהיה ממש ממש שקט .... תודה..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by e_perera,

למישהו יש מוסג איך בונים RELAY למשאבת מים (עבור מערכת קירור כמובן). ראיתי באיזשהו מקום אבל אני לא זוכר.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by 00Amir,

6960x על 5GHZ ב 3DMARK המעבדים כבר זמינים ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Pollik,

שלום. אני כרגע על באס 415 מחלק 1:1 וולטג' על אוטומטי ואני לא יודע איך להתקדם. אם אני מעלה עד ל-420 אז כשהוויסטה נטענת, זה נתקע. עכשיו, חשבתי שזה בטוח קשור לוולטג' אבל אני לא יודע כמה לשים במה... לוח אם: EP35C-DS3R תודה מראש לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 11:59:17 תגידו אתם עושים צחוק? אף אחד לא עוזר לי... ראיתי פה שלאנשים עוזרים תוך מקסימום חצי שעה, ופה כבר איזה 25 שעות לא עזרו...

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by R.K,

לפני איזה חודש היה לי מארז מסכן וצפוף הגובה שלו היה 32 ס'מ והי בו 2 מאווררים אחד במעבד ואחד בספק. התחלתי לראות כל מני תמונות של מודים והתחלתי לאהוב את כל העסק, הלכתי לחנות קניתי מארז חדש בגובה של 50 ס'מ Tower והוספתי עוד איזה 3 מאווררים, אחד מתחת לספק שיוצי חום ,אחד למעלה שישאב אויר קר, ואחד מקדימה שגם ישאב עבר איזה שבוע והחלטטי לקנות Volkano 7 למה כי עשיתי אובר קלוק למעבד שהוא יעלה מ- 733 ל- 1000 אבל הוא עלה רק ל- 943 אבל זה גם טוב אבל הוא התחיל להתחמם חזק . ולפני יומיים בום הלך לי ה- Volcano 7 אבל מזל שהיה לי מאוורר ספר. אבל אני ממשיך לשפר את ביצואי המחשב, טוב גם ככה אני מחליף לוח אפ ומעבד ל- מעבד AMD Athlon 2000 : תגובות???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://img127.imageshack.us/img127/8638/jpgmyocic8.jpg מבחינת טמפ' אני יכול עוד הרבה אבל לדעתי אני מוגבל ע"י הספק הג'נרי שלי... חברים יקרים קבלו עידכון : http://img186.imageshack.us/my.php?image=nomorepa1.jpg תמונה אחת שווה אלף מילים שאין לי ! טמפ' בפנים -->> See 4 Yourself

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by BassMan,

שלום אנשים.... רציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ל בניית פאנל עם לחצני חיצוניים לשליטה על winmap , dvd וכ"ד.... תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב, יש לי את הספק HEC300 שהגיע עם המארז 6A19 של קומפיוקייס, בעזרת השם צריך להגיע הקירור שלי (SP94) ואני חושב על האצה. עכשיו יש מצב שהספק לא יהיה מספיק יציב או שיגביל אותי באוברלקוק? יש סיכון גבוה שהספק של 300 לא יחזיק, אם זה יעזור הנה מפרט: 2.4C ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 x2 Hercules 9700Pro WD JB800 בנוסף יש מאוורר קידמי של וואנטק סטלט' ואחורי (גלובפאן) שהגיע עם המארז, שניהם מחוברים אל יציאות החשמל שבלוח. מה אתם חושבים? יש סיכון? כדאי לשקול החלפת ספק? המון תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, יש לי מארז Raidmax Sagitta ולפי כל הביקורות המארז אמור לקרר טוב, אבל הטמפ' לא השתנתה כלל (אותה טמפ' מהמארז הקודם - ג'נרי). לפי מה שאני רואה, המאווררים שבאו ביחד עם המארז (מאווררי Raidmax) מסתובבים אבל לא עד המהירות המקסימלית שלהם, לכל המאווררים יש ראש לבן עם 3 פינים. לכן חשבתי שאולי צריך בקר ששולט במהירות ההסתובבות, כי אני רוצה שיסתובבו במהירות המקסימלית. על איזה בקר אתם ממליצים/מציעים לי? אני שמעתי ש-Thermaltake טובים... איזה בקרים יש? 5.25 ו-3.5? איזה יותר טוב? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MalaMadre,

שאני נותן מכה למחשב זה מסתדר לכמה שניות וחוזר חלילה מה עושים זה אכל לי תראשש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איך מאוורר מסכן מקרר את החלקיחם במחשב שמגיעים ל60 מעלות ויותר??לא ברור לי הענין

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Moo^Moo,

אני רוצה לשמוע קצת דעות על מערכת קירור מים הזאת. אני לא ממש מבין במערכות קירור מים ויש לי כמה שאלות: 1.) המערכת שם טובה? יש איתה בעיות מיוחדות? יש זולות יותר וטובות יותר בארץ? 2.) מה בערך המהירות שאני יכול להגיע עם AXP 2000 TBREDB ומערכת קירור מים כזאת? וזהו...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כמו שאתם רואים בתמונה, זה שרטוט של בייבאס. ממה שהבנתי מהשרטוט צריך לחבר את החוט האדום רק לרגל האמצעית בצד ימין של המתג... הבעיה היא שהרגל השמאלית העליונה גם אמורה לדעתי להיות מחוברת ל 5 וולט... מה דעתכם? האם המתג מחבר פשוט את הרגל האמצעית לרגל מעליה/מתחתיה בתלות במצב המתג או שיש עוד משהו שמתחבר? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by HazardManiac,

כמה OC לדעתכם אני יוכל להגיע עם הלוח אם הזה והfx 8350? אני רוצה להגיע ל5GHZ אבל אנלא בטוח שזה אפשרי עם הלוח אם הזה כי אין לו קירור מספיק טוב שעוברים בו צינורות חום באמצע אבל תגידו לי מה אתם חושבים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מאוורר עליון במארז של cooler master haf 932 שהוא קצת מרעיש לי והמארז קרוב אלי לכן זה מפריע לי. חשבתי להחליף אותו ל 2 של 120mm שקטים , ואם אפשר עם לד אדום זה יהיה ממש נחמד :-) מחפש המלצה + עזרה איך אני מפרק את ההברגה הזו שמגיעה עם המארז

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן, החלפתי לאחרונה מאוורר מערכת ('12) ונראה לי שהוא מסתובב ממש לאט(ויזואלית), אין לי מושג איך הסתובב הקודם וגם אין לי בעיות מיוחדות במחשב שאני יכול להאשים את המאוורר בהן, אבל: 1. בביוס רשום תחת system fan שהמהירות היא 0RPM 2. הורדתי את התוכנה Speed Fan ויש שם רכיב אחד שרשום שהוא ממש חם מדיי(69 מעלות). המחשב שלי הוא AMD Athlon64 עם לוח Gigabyte K8NF-4 Ultra, דיי ישן כמו שאתם מבינים. יש לי כרטיס מסך של ATI HD4850. איך אני יכול לדעת אם המאוורר מסתובב כמו שצריך באמת או לא, כי אני לא מבין מי זה הרכיב שמסומן כחם מדיי. אולי זה הכרטיס מסך? מקווה שתצליחו לעזור לי,תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אין לי ספק שזה לא בלוק/רדיאטור ברמה הגבוהה ביותר, אבל במחירים כאלו קשה שלא לשים לב לזה.. לגבי הרדיאטור אין יותר מדי מה לשער, התהיה שלי היא האם/איך הבלוק מתאים לתושבות אינטל השונות? ממה שנראה בתמונות לא מקבלים BACKPLATE אז אין אפילו איך להבריג אותו וכנראה ידרוש קימבונים נוספים, למישהו יש רעיון מה כוונת היצרן פה? http://dx.com/p/wt-016-transparent-high-position-cpu-copper-cold-head-silver-copper-black-287077 http://dx.com/p/wt-015-12cm-triple-fan-copper-computer-cooler-radiator-silver-red-black-287873

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by cupra,

gskill FF are XTREME [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלןם לכולם! השבוע חבר שידרג את המחשב, הבאתי לו חלקים בדיוק כמו שלי (זיכרון מעבד ולוח) ורציתי לעשות לו OC של 4 GHZ עם הגדרות כמו שלי אבל INTEL BURN TEST נופל אחרי טסט חמישי או שישי בד"כ. אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לשנות בהגדרות שזה יעבוד אני אשמח. את ההגדרות לOC שלי העתקתי מאיזה פורום וזה עבד ואני עברתי 30 טסטים בIBT על הכי גבוה. הינה ההגדרות: MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) Robust Graphics Booster .............: Auto CPU Clock Ratio .....................: 8 Fine CPU Clock Ratio.................: .5 CPU Frequency .......................: 4.01 (472x8.5) Clock Chip Control Standard Clock Control CPU Host Clock Control...............: Enabled CPU Host Frequency (Mhz) ..…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by orisaban,

אלהן חברה, יש אופציה להוסיף מלבד המאוורר שמקבלים עוד אחד ? זאת אומרת P&P או משהו כזה? תודה לעוזרים : )

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Tzach_n,

המאוורר 200mm של קורסייר שיושב לי בחזית המארז הוא נוראי ומרעיש. הזמנתי מאוורר של NZXT אבל הוא גדול מדי ולא נכנס לי במארז. ראיתי שיש את זה: [h=3]Aerocool Silent Master 200mm[/h]אמור להיות ממש שקט אבל הוא מגיע עם לדים ואני לא מעוניין בתאורה מיותרת. מישהו יודע איזה מאוורר 200mm אפשר לקנות שיהיה ממש שקט בלי לדים ושטויות? חשוב שיהיה ברוחב של 20mm ולא 30 אחרת הוא לא יכנס לי במארז. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם ברשותי מארז של טרמלטק עם מערכת קירור מים ( טאי צ'י) הוספתי גם בלוק קירור מים לכרטיס מסך ומיכל מים יותר גדול המערכת שמותקנת כרגע במארז היא: לוח אם: אסוס P4S800 מעבד: אינטל 2.8 HT זיכרון: 1ג'יגה בשני סלוטים של 512 400 MHZ כרטיס מסך ATI9550 כרגע נתוני הטמפרטורה הם כאלו: אסוס פרוב מראה מעבד בעבודה רגילה עומד על 11 מעלות צלסיוס ובמאמץ אחרי 12 שעות של פריים 95 המעבד מגיע ל19 מעלות הלוח עומד על 14 מעלות בעבודה רגילה ו21 מעלות במאמץ אותם נתונים פלוס מינוס שתיים שלוש מעלות נקראו בסנדרה באוורסט ובביוס עצמו אני מניח שהטמפרטורות האלו שגויות כי הטמפרטורה בחדר היא יותר גבוהה אבל עדיין בבדיקות שעשיתי בלי הקירור מים עם קירור אויר רגיל המעבד עבד על 35 מעלות בעבודה רגילה ועב…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים