עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DrStyle,

מראה לי שיש לי 5 מאווררים ורק 3 פועלים אני לא מוצא בCONFIGURE איך להפעיל את ה2 האחרים מה לעשות? המדריך בנעוץ לא עזר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל וחשבתי לתת לו קצת בוסט, בשביל הספורט, מישהו יכול להגיד לי עד כמה טובות יכולות הOC שלו? או לפחות לתת לי מילות חיפוש לגוגל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by LIRON1,

שלום מחר כנראה אני יקנה סטיק נוסף של RAM ,הבעיה שפתחתי את המחשב והקירור של המעבד (מוגן 2) מסתיר לי 3 מתוך 4 חריצים של RAM. העברתי את המאוורר לצד השני כמו בתמונה...עשיתי טוב? כי ממש 3 ס"מ מהמאוורר שמוציא אוויר תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by composite,

אז ככה, כבר הבנתי שכבלים מעוגלים זה שימושי מאוד, ושזה נותן יותר מרחב גדול יותר במארז ומשפר את זרימת האוויר. אבל אף פעם לא הבנתי מה העיקרון בקניית הכבלים הללו - האם אתה קונה מן ''עטיפה'' כזאת, ובאופן מסוים מלביש על הכבלים הנוכחים? או, כשאתה קונה כבלים מעוגלים אתה חייב להחליף את הכבלים הקודמים של רכיבי המחשב? עוד כמה שאלות- 1. מהם סוגי הכבלים המעוגלים? אנא ציינו את כולם, תודה 2. ראיתי באתר PCH, שהכבלים המעוגלים נמכרים לפי אינצ'ים, כלומר, ואני מצטט: Vantec 18" Floppy Black. אז על מה האינצ'ים משפיעים? הכבלים נמכרים גם לפי סנטימטרים, אז מה הסנטימטרים משנים? 3. הם גם נמחרים לפי מהירות (ATA133). אז על משפיעה המהירות? האם להארדיסק שהמהירות שלו היא ATA133 צריך לקנו…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by AMS2,

הנה הטמפרטורות של המחשב במנוחה: יש הבדל גדול בין 2 הליבות, איך זה הגיוני?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yossi12333,

אני רוצה לשפר את המהירות של המעבד יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 אני רוצה בדרכים הכי קלות והכי פשוטות אם אפשר. תודה לעוזרים...!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אוקי סידרתי את הביאוס החופר שלי, העליתי את המעבד בחזרה ל 3GHZ והפעם שמרתי את ההגדרות של ה OC ב CMOS למקרה שהוא יאפס לי את ה OC עוד הפעם. ORTHOS רץ כבר 4 שעות בלי ארורס, טמפ' מעבד 65 גג ב TAT. כמה זמן בערך מומלץ (בערך) להריץ אורטוס, בשביל להיות בטוח שהמערכת יציבה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי מארז מגעיל. לא יודע מאיזה סוג אפילו (איך אני בודק?). לפתוח אותו, אני צריך להרים את כל 3 הצדדים שלו (עליון, ימני ושמאלי) שמחוברים יחד!! איכס. החלטתי ללכת נגד זה. חתכתי את הצד השמאלי. עשיתי לו גם חלון. אבל איך? לא עם דרמל, לא עם מסורית, אלא מסור דיסק. פתאום נזכרתי שאבא שלי עובד עם דברים כאלה ושיש לו מסור דיסק. היה איכותי. מחר אני אשייף, ליופי. זה יצא ישר מאוד. אני אחבר את זה חזרה, זה הולך להיות דלת עם צירים. וההתחלה של פרויקט גדול מאוד מתחילה. נ.ב. איך אני מוריד את הצבע של המארז? עם מה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by EzE126,

התקנתי FREEZR PRO 7 ומאוורר 120 של NOCTUA. סה"כ יש לי עכשיו שני מאווררי 120 ואת הפריזר. באיזה תוכנה אני יכול לשלוט בהם? והאם יש אופציה לשלוט בכל אחד מהם בניפרד? יש לי לוח אם של אסוס אבל התוכנה שלהם לא נותנת שליטה מוחלטת אלא רק אופציה לפרופילים (או שאני מפספס משהו). יש הצעות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by cat2010,

טוב, אז זה הגיע סוף סוף... אלק סוף סוף... תראו מה שהם עשו... אם הערכה הקודמת הייתה עוד איכשהו בסדר, אז החדשה היא זוועה. שינויים עיקריים כוללים משאבה שהפכה מסכנה, מ120 ליטר לשעה של הקודמת להרבה פחות. עכשיו היא גם קטנה בגודל, נעשתה מרובעת וגם מעבירה רק 90 ליטר לשעה... כרגע הכי חלשה בשוק... לפחות הם שינו, חיזקו את החיבורים והורידו את ה 2 העליונים המיותרים מהגירסה הראשונה של הערכה... אגב, קוטר הצינורות לא השתנה, והמעבר המיוחל ל 1/2 נשאר בגדר חלום. ואני קיוויתי שTHERMALTAKE יתחזקו בשוק קירור המים. אין לי מילים... הדבר הטוב, זה שהערכה החדשה יחד עם האביזרים זה הדבר הכי יפה בשוק., רק מומלץ להחליף את המשאבה ואז זה איכשהו בסדר. רק לא לגעת בערכה החדשה שלהם, עדיף כבר לקנות חלקים…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. נוזל יעודי למערכת קירור למחשב (Thermaltake\Fluid\Primochill וכו') נוזל רדיאטורים ירוק נוזל רדיאטורים אחר (אדום, ושאר השטויות) או סתם מים מזוקקים ? אני אישית עד היום השתמשתי בנוזל רדיאטורים ירוק (מתחנת דלק \ הום-סנטר). אבל ראיתי נוזלי רדיאטורים אדומים בגוונים ממש מגניבים, חשבתי לגוון (כמובן להוציא את כל הנוזל הירוק קודם). השאלה מה באמת ההבדל בין הנוזלים והאם שווה להשקיע במשהו ספציפי (הכוונה היא בעיקר מבחינת תפקוד של החומר כהגנה למשל נגד קורוזיה ותאימות שהוא בא במגע עם חלקי נחושת... פחות מבחינת שינוי טמפ' כי שם אני לא חושב שיהיה הבדל). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tomerg,

מישהו יכול להגיד איפה אני יכול לקנות מאווררים 60 מ"מ באזור ת"א ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אין לי ספק שזה לא בלוק/רדיאטור ברמה הגבוהה ביותר, אבל במחירים כאלו קשה שלא לשים לב לזה.. לגבי הרדיאטור אין יותר מדי מה לשער, התהיה שלי היא האם/איך הבלוק מתאים לתושבות אינטל השונות? ממה שנראה בתמונות לא מקבלים BACKPLATE אז אין אפילו איך להבריג אותו וכנראה ידרוש קימבונים נוספים, למישהו יש רעיון מה כוונת היצרן פה? http://dx.com/p/wt-016-transparent-high-position-cpu-copper-cold-head-silver-copper-black-287077 http://dx.com/p/wt-015-12cm-triple-fan-copper-computer-cooler-radiator-silver-red-black-287873

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rudyzplace,

יש לי AMD 2100+ עם לוח ASUS A7V133. עשיתי עליו OC של 20% גם למעבד וגם ל BUS. אני מחפש משהו יותר חזק באזור ה400 שקל, יש המלצות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by McJ,

לאחר התיאשות מלחבר מאווררים גייסתי 800 ש"ח לקניית קירור מים(או מאוורר ממש טוב) יש לכם רעיונות?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by boom,

איך נחשבים זכרונות מסוג OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance Series 333MHZ (אלו זכרונות CL 2) -אני רוצה לשים שני סטיקים כאלה על לוח A7N8X מספיק טוב?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by i-kramba,

את המאוורר של המעבד. המאוורר הזה מרעיש כמו רעידת אדמה ואני רוצה לשמן אותו .אין לי ניסיון בזה ואני לא רוצה להרוס שמה . תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ה A-DATA DDR 500 VITESA האם הם טובים ועד כמה . אני מעוניין לבצע השוואה בין הזכרונות שעובדים במהירויות האלו . צירפתי תמונה של הזיכרונות אצלי במחשב . ואם יש אנשים בעלי זכרונת במהירות שרוצים לעזור בהשוואה כולל איזה תמונה או נתונים אתם מוזמנים להצטרף. כמובן שיש השפעה ביחד עם הלוח אם והמעבד אז אני לא יודע עד כמה הבדל יהיה לעומת המערכות החדשות - אבל כדי לראות באמת עם הם שווים ) אני יודע שנערכה השוואת זיכרונות באתר אבל אני מעוניין לראות אם הם באמת טובים [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. למשל איזה קירור, פתיחת מכפלה וכו'. לוח אם יחסית לא מוכר של systemboard מבוסס על שבב SIS M841, זכרון 128 DDR של Mosel שישודרג בקרוב ל256 או 512. מארז טאוור לפי דעתי (אני לא בטוח, מארזים זה לא התחום שלי... בכל אופן הוא של SPL וכבר ראיתי כאן אנשים עם מארז כזה, אולי תוכלו לעזור לי להחליט). קראתי את המדריכים אבל הם לא עזרו לי. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז מה דעתכם על הקירור Noctua NH-U9B SE2? http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=32&lng=en הקירור אמור לשמש אותי למעבד הנוכחי (775) ולהוות לקירור למעבד שיבוא בעתיד כניראה 1155.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by HellBoY,

שלום,אני מעוניין לקנות אחד מגופי הקירור שלמעלה..עכשיו השאלה שלי מה עדיף.. xp 120 פסיבי או את הזלמן? אני מתלבט ביגלל שבמידה ואני יקנה את הxp120 אני בטח יוסיף לו איזה מאורר חודש-חודשים אחרי שקניתי אותו.. אז מה יותר עדיף? מבחינת מחיר/ביצועים

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RONG23,

מעבד e7300 לאחר 3 שנים המאוורר מרעיש קצת וחשבתי להחליף את קירור הסטוק אשמח להמלצה לאחד טוב וזול ככל האפשר חשבתי על zalman CNPS7000V-AlCu או arctic alpine 11 אין oc או דרישות גבוהות מחשב סטנדרטי אשמח להמלצות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by aka_katz,

צריך עזרה על איזה הגדרה לעשות את ה OC יש לי קירור אויר ninja 2 מה המקסימום שאפשר לקבל יציב עם קירור כזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BONO,

מה זה ליבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.