עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בTMS רשום Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only אבל כשנכנסים לתיאור מוצר הם רושמים גם תמיכה ל1155, האומנם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני קונה מחשב מבוסס AM2 ואני רוצה ליקנות איתו גם גוף קירור למעבד. אז על מה אתם ממליצים? אני צריך שיקרר הכי טוב כי אני מיתכוון לעשות אוברקלוק חזק. חשבתי על ביג טייפון... יש עוד המלצות..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dddddd,

שלום אז ככה יש לי בעיה המעבד שלי במנוחה עובד על 51 מעלות ובמאמץ לא בדקתי העם זה לא גבוה בשביל מעבד C2D ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ קרור למעבד:Thermaltake ‏BigTyp 120 מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לפי חישן חיצוני הסינק של הציפ סט ב41 מעלות עם הקירור המקורי (פאסיבי מאלומיניום) כדאי לקנות משהו יותר טוב? (לאוברקלווק) אם כן מה כדאי? Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler 68 nis Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler 79 nis Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler 74 nis לפי pch...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by davidbr,

כמו שבוודאי הבנתם, אני רוצה לקנות חיישן טמפ' עם צג כמה שיותר זול. אני צריך שימדוד רק מקום אחד. מה הצג הזול ביותר שאתם מכירים? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם קניתי מחשב עם חלקים חדשים פנטיום 4 3.0 לוח אם פרסקוט זיכרון קינגסטון 512 ראם DDR ויש לי כרטיס מסך 9600 וכרטיס קול creative blaster 5.1 והרד דיסק 80 גיגה וסטרן דיגיטל לפרט עוד? בקיצור מחשב עם החלקים החדשים עלה 1100 שקל במשך יומיים הראשונים המחשב עובד טוב מאוד מהיר ובלי בעיות היום המחשב התחיל להתיקע חום המעבד : 60 מעלות חום לוח האם 46 והזיכרון והרד דיסק אני לא יודע וגם של הכרטיס מסך אני צריך המלצות או דרכים להורדת החום תודה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mz155,

אז ככה.. יש לי מאוורר סטוק של אינטל.. הוא מסתובב על 1000rpm ואני רוצה שהוא יסתובב יותר מהר.. שהמעבד מתחמם הוא עולה ל 1300rpm אבל בכל זאת זה לא שינוי גדול.. יש לי לוח של אינטל שידוע כחסר פיצ'רים אבל בכל זאת יש שם אפשרות לשנות את מהירות המאוורר: slow-normal-agressive ..אבל הבעיה היא שאין שינוי בין נורמל ואגרסיב... הוא מסתובב באותה מהירות.. מה אני יכול לעשות כדי לגרוםלמאוורר להסתובב יותר מהר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Liron barel1,

היי קניתי מחשב לא ממזמן וחיברתי עליו מאווררים. המחשב עוד לא הודלק כולל מסך והכל.. הדלקתי פעם אחת סך הכל לפני יומיים והrgb פעל (כולל הliquid cooler) והיום שהרכבתי את המאווררים אז היה לחץ קצת שסגרתי את החלק האחורי של המחשב.. ושהדלקתי את המחשב לראות את המאווררים פועלים.. אז הכל עבד מצוין אבל הliquid cooler לא פעל.. המאווררים שלו פעלו כולל הrgb אבל הrgb שעל המעבד לא פעל (פעם שעברה הוא עבד).. מה לעשות? אולי בגלל שאני צריך את התוכנה של corsair? חשוב לי לציין שעדיין אין מערכת הפעלה ולא עשיתי משהו בתוכנה כי אין לי אותה עוד.. לפני כמה ימים הrgb פעל והיום לא.. ובדקתי את הכבלים והכל מחובר בבקשה עזרו לי …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שבוע טוב , מהי ההרכבה האופטימלת של קירור נוזלי עם רדיאטור במארז, כך שלא יהיה אוויר במשאבה? אשמח להחכים מניסיונכם, או ממה שידוע לכם. תודה

10. קניתי מקיאספי את הקירור הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=13194 (יחד עם לוח אם ועבד 1151 יש לציין) וכאת כשהתחלתי להרכיב את המערכת לא מצאתי את ה LGA 1151 BACK PLATE ולא רואה זכר לאזכור של ה1151. יכול ליהיות שישנן גרסאות שונות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by The_Byter,

היי החלטנו אני וחבר ללכת על מערכת מים חיצונית, אחרי ברורים וחיפושים הזמנו צמד יחידות כאלו: המערכת הגיע עם שלושה בלוקים והחלטנו לבדוק אותם לפני שאנחנו מזמינים בלוקים אחרים. המחשב של החבר. E6600 X1950XTX הבלוק הקטן שמיועד לכרטיס מסך הפתיע מאוד לטובה ומסתבר שהוא מקרר את הX1950XTX ממש יפה, עם vMOD לGPU ועם OC הכרטיס מגיע לכ- 55C... בלי OC ומוד הוא חיי באזור ה40C על לופ של שלושה בלוקים ! (אני לא האמנתי שהבלוק יעזור לGTX שלי אז הזמנתי גם MCW60) תוצאות אצלי: E6550 @ 3.5GHz מנוחה: Prime95

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by navk2,

מפרט : E5200 @ 3.33 (טבעי : 2.5) Gigabyte Ep31 ds3L זיכרונות 800 עם צלעות קירור (לא זוכר חברה) מארז ANTEC 300 עם סירקולציה בינונית - שניים בפרונט מכניסים, אחד למעלה (14) שמוציא עוד אחד מאחורה מוציא, בדלת יש הכנה למאוורר (חור) שמכוסה במסנן אבק. באס (ככה קוראים לזה נכון?) : 266 כרגע אני על מכפלה טבעית (12.5) זיכרונות בתדר רגיל (800) מה שאומר מחלק 3. אני עם תוספת מתח דיי רצינית אבל רק למעבד, הוא על 1.31. המערכת נמצאת במצב הזה איזה שנתיים ודיי שכחתי איך להתעסק עם זה, אם נאמר אני מציב לי מטרה להגיע ל3.6 כתדר קבוע לעבודה רציפה, מה שאני יודע שאפשרי כי המעבד הזה הגיע כבר כמעט ל4 יציב, פשוט להעלות באס ? אני אצטרך להוסיף מתח לזיכרונות אם הם יהיה על 864 ? או שעדיף לי לעבור למחלק …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by The_Byter,

והנשקים הכבדים עוד במחסן... ;)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם אפשרי?[br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 19:05:43 מצאתי בחנות laptopexpert ב-200 ש"חמישהו פעם רכש מוצר בlaptopexpert? איך הם? לא יקר "קצת"?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by amisu,

ל 800mhz בלי שום בעיה עם afterburner. הרצתי furmark שעתיים + ארבע שעות משחק ב starcraft 2. idle 34c max load 73c מאוד שקט!! כרגע חושב לשדרג את הקירור לכשיגיע לארץ http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=619

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lalnage,

קניתי את ה Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 מה ההבדל בינו לבין ה- Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310? ממש ממש דחוף. האם צריך בשניהם לפרק את הלוח אם?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 ואני רוצה להגיע יותר פשוט בלי ארטיפיקטים בכלל... אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by INFERNO,

אממ בזמן האחרון המאורר עושה רעשים נוראיים (כמו המאורר שבא עם AMD :\ ) בדקתי את הכרטיס והיטסינק מודבק (?!) האם יש איזהשהי אפשרות להוציא אותו (מבלי להוציא את הליבה גם ) אממ יש לי עדיין אחריות , אבל אני גר ביבנה ולהגיע לרמת גן , זה חתיכת סיפור ויש לי מאווררים אחרים שאני יכול למקם עליו . תודה על העזרה . INFERNo OuT

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by slider,

אז ככה, התחלתי לעשות קצת OC, אני כרגע ב 133*12.5, והטמפ' היא , למעבד - 37 במנוחה ו 39-40 במאמץ (שעה PRIME95 או שעתיים GTA3), והלוח בדיוק אותו דבר (אני משתמש בכרטיס מסך ש OB, ככה שזה לא ממש נורא, נכון???)... הא, ובוולטאז' לא נגעתי... ועוד דבר, שכחתי לציין שהטמפרטורות הללו נמדדו ביום החם(לפי מד הטמפ' במכונית, היה 40 מעלות בחוץ...) שהיה לפני כשבוע, ברגעים אלו, למשל, הטמפרטורות הן 32 ו 33, ובמאמץ זה אמור להיות בסביבות 36 (ככה זה היה לפני שבועיים) אז מה אתם ממליצים עכשיו? הטמפ' בסדר? להמשיך להמהיר עוד? תודה...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. טוב אז קיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף עם SAPPHIRE 7850 והגיע הזמן לעשות לו אוברקלוק קראתי בשבועיים האחרונים על כל הנושא אבל עדיין יש לי כמה שאלות שהייתי שמח אם הייתם יכולים לענות לי עליהם: 1. קודם כל, הלוח שלי לא תומך בOC מבחינת המעבד, זה משפיע על OC לכרטייס מסך? יש לי GA-B75M-D3H 2. לגבי תוכנות stress-testing למיניהם כדאי בכלל להשתמש בהם? שמעתי על המון אנשים שכביכול עברו בדיקות של Heaven לדוגמה ו כשנכנסו לBF3 עדיין חשו באי יציבות, בנוסף הבנתי שתוכנות כמו FURMARK לא כ"כ מומלצות מבחינת הכרטיס. חשבתי פשוט לעשות בדיקות בכך שאני אשחק במשחק כבד כמו BF3 על הגדרות גבוהות. דעות? 3. מסתבר שהחברה בTMS כבר עשו לי OC לכרטיס מסך ל920/1250 בדיוק כמו של הOC VERSION (ויש ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קודם כל - אין לי כותרת יותר עניינית מזאת X_X אם למישהו יש הצעה שיתן אני אערוך : בכל מקרה, יש לי מעבד כפול ליבה מסדרת הConroe. לוח אם של ג'יגה בייט מסדרת הDS 965P. וכרטיס מסך של ספייר, X1950XTX. אני מקבל קריאת טמפרטורות שהיא לא הגיונית.. אה, ואין שום אוברקלוק לכרטיס המסך, או למעבד, או לבאס, בעצם - אין אוברקלוק..... יתרה על כך הזכרונות שלי משוחררים ל5-5-5-18 במקום 4-4-4-12 והם גם לא באוברקלוק. ככה ששום דבר פה לא לחוץ עד הקצה. הנה הקריאת טמפרטורות שאני מקבל: [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shaycool,

אנשים המחשב שלי רותח לא יודע למה >< אני צריך דרכים לקרר אאותו זה המפרט: Intel p D 3.4ghz 1GB ram 7900GT 256mb (עכשיו קניתי והוא מלא אבק אז אני רק צריך לנקות אותו) יש לי מארז ג'נרי+ספק ג'נרי(זה עלה לי 500 שקל וזה היה לפני שנה וחצי וההיתי טיפש אז לא לתקוף אותי) לוח אם intel D946GTIZ הנה הטמפ במצב מנוחה: המחשב נקי מאבק דרך אגב אותם הטמפ' גם באוורסט

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pwntigo,

שלום, לאחרונה הטוניק טואור 120 שלי התחיל לזייף (מתחיל להרעיש וכבר לא מקרר כמו פעם; (גם אחרי החלפת משחה)) כרגע מחפש קירור חדש ומתלבט בעיקר בין Noctua לבין MUGEN 2 לא אוברקלוקר רציני, אבל המעבד שלי e6300 רץ על 3.15GHZ , צריך סטיק טוב כדי לקרר. קראתי מספר ביקורות, אך עדיין לא יודע מה לבחור, וגם לא יודע אם אני אצליח להכניס אותם למארז. יש לי מארז http://hothardware.com/Reviews/GIGABYTE-Triton-180-Case/ והטוניק בקושי נכנס בו (יש עוד כ 4ס"מ עד לדלת) כמו כן בעתיד הקרוב מתכנן לשדרג מעבד (כניראה ל 2500K) צריך שיתאים גם. במידה ויש קירור אחר שנותן ביצועים יותר טובים ופחות רעש אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by N-KiNG,

שלום לכולם אני חדש פה..! אז השאלה היא: האם כדאי לי לעשות OC (אוברקלוקינג) לכרטיס המסך 7950GT כש... יש לי מעבד 3.2 AMD זיכרון פנימי 1024 זיכרון GIGA HERZ 2.01

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.