אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הכוונה אם לכוון שיוציא אוויר או יכניס.. תודה לעונים !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי החלטנו אני וחבר ללכת על מערכת מים חיצונית, אחרי ברורים וחיפושים הזמנו צמד יחידות כאלו: המערכת הגיע עם שלושה בלוקים והחלטנו לבדוק אותם לפני שאנחנו מזמינים בלוקים אחרים. המחשב של החבר. E6600 X1950XTX הבלוק הקטן שמיועד לכרטיס מסך הפתיע מאוד לטובה ומסתבר שהוא מקרר את הX1950XTX ממש יפה, עם vMOD לGPU ועם OC הכרטיס מגיע לכ- 55C... בלי OC ומוד הוא חיי באזור ה40C על לופ של שלושה בלוקים ! (אני לא האמנתי שהבלוק יעזור לGTX שלי אז הזמנתי גם MCW60) תוצאות אצלי: E6550 @ 3.5GHz מנוחה: Prime95
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי פה במספר ת'רדים שאנשים מפחדים להוציא דופן אחת של המחשב כדי לעזור לקירור, מכיוון שסיפרו להם סיפורים שהמחשב יתמלא אבק וחול והטמפרטורות ירקיעו לשחקים תוך זמן קצר. יש משפט שאומר "אין חכם כבעל הניסיון". אני יכול להעיד על עצמי, שמשתמש במחשב ללא דופן כבר שנתיים רצוף (AMD Athlon XP 2ghz), הוצאתי את אחת הדפנות מכיוון שאני ישן בחדר של המחשב, והרעש של המאווררים מפריע לי. ללא דופן, אני יכול לוותר על מאווררי המארז, והמאוורר היחידי שקיים אצלי הוא של המעבד (שמסתובב יחסית לאט, כדי שלא ירעיש). על כרטיס המסך הרכבתי Heatsink גדול של Aerocool שמאפשר לי לעבוד ללא מאוורר (זה היה כאשר היה לי את ה Radeon 9800pro), וכיום כאשר יש לי את ה Gigabyte 7600gs הוא בא מראש ללא מאווורר. הספק פועל ללא…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב של אינטל ובדקתי טמפ' וזה היה במעבד 50 מעלות וכפי שאני יודע זה לא טוב אז הוספתי עוד מאוורר וזה לא עוזר!! יש לי מאווררר ליד איפה שפותחים את המחשב מאווררר שעל המעבד ועוד אחד ליד החיבורים וגם יש לי בספק והטמ' גבוהה מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה , אני בונה כרגע מארז בצורה של ארון קבורה והשאלה שלי היא איך לקרר אותו בצורה אופטימלית. גודל מאווררים, מיקום, סרקולציה. ואם אפשר קצת הסבר על סוגים גדלים ומחירים (בכללי) שרטוט של המארז.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי בעיה המעבד שלי במנוחה עובד על 51 מעלות ובמאמץ לא בדקתי העם זה לא גבוה בשביל מעבד C2D ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:AW9D-MAX abit זכרון:2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II קרור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 מארז:HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי חישן חיצוני הסינק של הציפ סט ב41 מעלות עם הקירור המקורי (פאסיבי מאלומיניום) כדאי לקנות משהו יותר טוב? (לאוברקלווק) אם כן מה כדאי? Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler 68 nis Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler 79 nis Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler 74 nis לפי pch...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הבעיה היא שלפני כמה ימים אני משחק לי במחשב ופתאום ארטיפקטים פסים צהובים ומה לא ואז הוא ניתקע ! ישר החלפתי לכרטיס מסך ישן והכל עבד כמו שצריך ואז החזרתי את ה8800 שלי ואותו דבר עוד לפני שאני מספיק להדליק את הויינדוס הפילו ... אז ניקיתי אותו ומה לא ועדיין.. אז עכשיו אני חושב שאולי אני יחליף לא קירור אין לי כסף למשו סופר יקר אבל חשבתי על הדברים האלה : בשביל הזיכרונות [=http://cgi.ebay.com/ARCTIC-COOLING-MX-2-THERMAL-PASTE-ARCTICLEAN-CLEANER-/390214376376?cmd=ViewItem&pt=Computing_ComputerComponents_Fans_Heatsinks_SR&hash=item5ada96dbb8#ht_2904wt_911url]המשחה ולGPU עצמו או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Accelero-L2PRO~18~0.htm או זה http://www…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני בצעתי אוברקלוק למעבד שלי (2500K) לפי המדריך לביצוע אוברקלוק למעבדי K שיש פה בפורום , הגעתי ל-4.8Mhz , עם מתח למעבד 1.34V , אני הלכתי על השלב של אוברקלוק למתקדמים שבמדריך הזה ושיניתי גם מתחים לפרמטרים אחרים , ויש לי כמה שאלות : 1. קודם כל רציתי לדעת באיזו תוכנה רצוי ועדיף להשתמש לבדיקות שלאחר האוברקלוק , OCCT או Prime95 ? (פשוט הבנתי ש-OCCT יותר נוחה) ואם אתם ממליצים על OCCT אז האם אני צריך רק להשתמש בבדיקה שנקראת CPU : OCCT ? , ובהגדרות הבדיקה האם אני צריך לבחור את סוג הבדיקה Infinite או Automatic ? (הזמן צריך ליהיות שעה כמו שהבנתי) , וב-Test Mode מה עלי לבחור בין השלושה פרמטרים : Large , Medium או Small Data Set ? , והאחרון האם עלי לסמן למטה Use All…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן... קניתי לוח אם.. ולהפתעתי עם הלוח הגיע חלק שלא היה לי מושג למה הוא משמש עד שקראתי את ההוראות.. זה היה הכנה למערכת קירור.. הוספתי תמונה של החלק המדובר.. מה עוד אני צריך בכדי להתקין מערכת קירור למחשב שלי.? מה העלויות ואילו חלקים.. =] ואם אפשר להכווין אותי למדריך התקנה בכדי לדעת איך לחבר את כל החלקים הנל תודה רבה לכל מי שמגיב.. האגב.. הזמתי בנוסף גם מאוורר למעבד ואלו הנתונים גודל Dimension (L x W x H) 135 x 100 x 160 mm [br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:03:18 בשביל הרקורד..קניתי מאוורר למעבד.. ולאחר בדיקות הבנתי שיש חברה יותר רצינית שזה של זלמן... אז החזרתי את המאוורר הקודם ורכשתי את המאוורר הזה של זלמן..[br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:12:41 …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הבן שלי רוצה להתקין על המחשב שלו קירור מים. הסוקט הוא 1151. איזה קירור הייתם ממליצים. אני באילת בקרוב ורציתי לעבור לקנות לו. בערך 300-400 ש"ח תקציב. האם יש משהו כזה? תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות שני מאווררים נוספים לטובת push/pull הייתי מעדיף לקנות כאלה שיתאימו לחיבורים של המערכת (4PIN) שיהיו עם PWM כדי שלא יקדחו לי בראש ושיהיו דומים למקוריים בCFM וAIR PRESSURE כדי שיעבדו ביחד בהרמוניה ובכיף. אפשר לקחת מאווררי 3 פינים ולחבר ללוח אם, אבל יהיה מסובך לסנכרן את המהירויות שלהם עם המקוריים שמחוברים לKraken (תקנו אותי אם אני טועה...) אם אתם מכירים כאלו בארץ או אם יש לכם לינק לאנשהו זה יעזור מאוד, אני לא הצלחתי למצוא מאווררים שעונים על הדרישות בשום מקום... תודה, נאור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור מה יותר טוב? (ה Tt בשילוב המאורר סיילנט-קט)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ראיתי בשום מקום התייחסות מסודרת לסוגים השונים של גריז תרמי, ומכיוון שאני קונה בקרוב מחשב בהרכבה עצמית אשמח לשמוע את דעתכם על הסוגים השונים הקיימים בשוק. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק קטן של 200MHZ AMD 3500+ ל 2400MHZ בקיצור לאחר שהחזרתי הכל הוא נשאר לי על 2226MHZ .. עכשיו במקרה של נזק אז האחריות תוסר נכון ? בביוס ה FSP על 200 באברסט רשום 11 * 206 ככה זה צריך להיות ? תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זכרונות על 133 HT על 3 באס על 220... 1980MHZ ללא הוספת מתח עבר S&M... טמפ' 36 ב FULL LOAD... להמשיך או לתת מתח למעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי זה סוקט 1155 תקנו אותי אם אני טועה צריך שיהיה שקט , השימושים העיקריים זה גלישה , סרטים , ללא OC וכל זה.. כרגע יש לי thermaltek silent שהגיע הזמן להחליפו תודה חברים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אנשים יש לי בעייה יש לי מארז נחמד וטוב אבל midi twor והוא עמוס עכשיו בגלל שיש ימבה כוננים וימבה חיבורים אז עד לא מזמן המארז היה נאה כמו גוננגל עם כול החוטים אז סידרתי אותם וככה אבל עדיין המעלות על הפנים 50 מנוחה 60 מאמץ אני מיואש לגמרי ואז הגיע המשיח (או שלא) הביג טיפון קניתי אצל זיגזג באתי הביתה ואמרתי וואלה היום זה היום באתי להרכיב וככה הרכבתי אבל שסגרתי את דלת המארז ובדקתי תמעלות נפלה נשמתי הדלת יושבת על המאווור וזה גם הסביר תשריקות שהיו וקיצר זה סתם משקולת חסרת תועלת אז אמרתי טוב יאלה נביא קרור אחר מישהו המליץ לי על הארטיק קולינג 64 אבל הוא עם המוארר לכיון הספק ובסדיור חוטים שלי כול החוטים הוצמדו לאזור הזה אז עכשיו אני בדילמה קשה 1 לקנות קרור קטן וטוב כד…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שנים על גבי שנים עם GB עברתי לאסוס ואני לא מוצא את היידים והרגלים שלי בביוס. מישהו יכול לכוון אותי איך אני נועל יחס זכרונות ל1:1?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שמוכרים אצל זיזאג ופנדה את המארז + מערכת קירור מים Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis האם שווה לי ללכת על זה? עזבו כסף כי גם כשזה עולה 1500 אני יכול להשיג ללא מע"מ כך שיוצא לי פחות אבל אני יכול להגיע לאוברקלוקינג טוב עם קירור כזה ובאמת כל העסק הזה שקט?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין OC למעבד e8400, טוב אז בקיצור עשיתי לו OC קטן של 600Ghz והטמפ' שלו היא 39 במנוחה ובמאמץ מלא עם התוכנה OCCT היא 60 -61 המתח הוא 1.22500, עכשיו נתקלתי בבעיה אחת בינתיים במהלך הOC מלבד בעיית החום כי הקירור הזה לא מאפשר לי להגיע רחוק וזה המקסימום שהצלחתי להגיע איתו, אז הבעיה היא שלא ניתן לקבוע באפשרות fsb strap to north bridge את הערך 400, זה גורם למעבד להתחל את עצמו איך שהוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, וחושב לציין שלא הצלחתי לקבוע את ה - fsb strap to north bridge ל 400, גם ללא ה OC וגם ניסתי דרך העלאת המתח ל 1.25000 ועדיין לשווא.. אז מה שאני שואל זה האם כדאיי לקנות קירור טוב כדי לנסות להגיע איתו ליותר או שבעיית ה fsb strap תפריע פה ?? (בינתיי…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל - אין לי כותרת יותר עניינית מזאת X_X אם למישהו יש הצעה שיתן אני אערוך : בכל מקרה, יש לי מעבד כפול ליבה מסדרת הConroe. לוח אם של ג'יגה בייט מסדרת הDS 965P. וכרטיס מסך של ספייר, X1950XTX. אני מקבל קריאת טמפרטורות שהיא לא הגיונית.. אה, ואין שום אוברקלוק לכרטיס המסך, או למעבד, או לבאס, בעצם - אין אוברקלוק..... יתרה על כך הזכרונות שלי משוחררים ל5-5-5-18 במקום 4-4-4-12 והם גם לא באוברקלוק. ככה ששום דבר פה לא לחוץ עד הקצה. הנה הקריאת טמפרטורות שאני מקבל: [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-