אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
A few days ago I got the new revision of the Epox 4PDA2+ and right after assembling I began to overclock using a lovely kit of OCZ PC4000 Gold. The board has an option to enable several peformance enhancement options in the bios and all sorts of PAT alternatives but I haven't touched any of those yet. I began at 250 FSB synced with my 2.4C and slowly rose to 260, 265 and currently 270 FSB, everything synced. I tested stability with a few 3Dmark runs, Sandra runs and a few hours of Prime 95. Vcore : 1.600V VDIMM 3.2V There's still more to come, I'm gonna see how far this RAM can really go.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אותו מעבד לא ? אם ממהירים את התדר של Q6600 ל 2.66 אז הוא בעצם משתווה ל Q6700 לא ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש , כל הטמפרטורות תקינות , מעבד , הליבות , הכל בגדר הנורמה ,ואפילו נמוך, רק לוח האם קצת חם. האם זה תקין? האם הקריאה נכונה? האם אני צריך להתחיל לדאוג? המחשב חדש. המחשב עובד ללא דופי ולוח האם לא עולה על 51 מעלות. בנוסף power aux נמצא על 124 c שני ה core על 35 מעלות. והמעבד על 17 מעלות. המדידה נעשתה ב pc wizard . מארז comucase 6a19 מעבד E-5200 ספק hec 450 . לוח אם אינטל DG31PR חג שמח ותודה מראש לכל המשיבים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה בגלל מארז ג'נרי והיא שמאוורר הצד (80מ"מ) השקט של EZCOOL (כן הוא באמת נורא שקט כשהוא לא על הדלת) מרעיש יחסית כשהוא עובר את ה1750RPM פלוס מינוס. כמובן רצתי לסטיקי לנסות את SPEED FAN אבל ללא הצלחה, בביוס יש לי רק אפשרות של SMART CPU FAN TARGET, ובה אפשרויות לטמפ' רצויות אליהם יתכוונן מאוורר הCPU כביכול, ואפשרות נוספת בשם CHASSIS INTRUSION שניתן לכבות ולהדליק, אך חוץ מזה SYS FAN 1 / 2 CONTROL מסומנים באפור ושום הגדרה לא פותחת אותם משום מה.. שום משחק בשתי ההגדרות האלו לא הביא אותי להצלחה בהפעלת SPEED FAN, בסה"כ המטרה היא מאוד פשוטה - להגביל את מאוורר הדלת במחשב - SYS FAN 2 (בSPEED FAN הינו SYS FAN 3) ל1700-1750RPM. לוח האם הוא MSI G31M3-F תודה מראש …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה בעל מקצוע משתמש בשמן מינרלי ? ואיפה קונים דבר כזה ? יש לי בעיה של קורוזיה גלוונית: נחושת-אלומיניום עם מים בפריזר, וחשבתי אולי להחליף לשמן מינרלי !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי להשתעשע קצת עם הרעיון, עשיתי OC קטן למעבד 3.2GHZ מתח 1.375 טמפ': מנוחה 31C במאמץ 100% לאחר 4 שעות ע"י ORTHOS בSMALL עומד על 62C . השאלה שלי האם אני באמת יראה שיפור משמעותי לאחר OC לכל הרכיבים ? :s05: (אני משחק לרוב) המפרט בצד. ואם זה יתן לי שיפור של 10%-20% בביצועים אשמח לקבל קצת עזרא בנושא תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי FREEZR PRO 7 ומאוורר 120 של NOCTUA. סה"כ יש לי עכשיו שני מאווררי 120 ואת הפריזר. באיזה תוכנה אני יכול לשלוט בהם? והאם יש אופציה לשלוט בכל אחד מהם בניפרד? יש לי לוח אם של אסוס אבל התוכנה שלהם לא נותנת שליטה מוחלטת אלא רק אופציה לפרופילים (או שאני מפספס משהו). יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה מאוורר לאתלון 1800 שלי. רציתי דעת אם יש באזור חיפה והקריות חנות שיש בה מאווררים(מארזים של חברות טובות) וכל שאר הדברים שדרושים למודינג ואוברקלוקינג? או שאני אצטרך לקנות באינטרנט אז באיזה אתר כדאי?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לאחר משחק עם speedfan המאורר של המעבד נתקע לי על 900rpm (מגיע עד 1800) רוצה להחזיר לפעולה רגילה , שיניתי בהגדרות חזרה ל on/off כמו שהיה וכל ה pwm ב100% (ככה היה לפני) ועדיין המאורר תקוע על 900 איך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ב-OC לכרטיס מסך ולמעבד, קראתי את המדריכים והתוכנות שמומלצות שם הם ישנות, ורובם לא תומכות בווידנוס 7 (אישית לא בדקתי אבל זה מה שכתוב באתר שלהם). וגם קראתי שלכרטיסי ATI יש בעיה עם מוצרים של Futuremark שהם המפתחים של 3Dmark לא? בגלל זה אני צריך תוכנות עדכניות שיעשו את העבודה, המיפרט שלי רשום בצד למי שצריך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אז כמו שקראתם בכותרת, אני רוצה לעשות OC למחשב אם יש למישהו כוח וסבלנות לעשות את זה איתי שלב שלב פה בת'רד זה יהיה הכי טוב! ניתן לראות את המפרט שלי בצד << רק תסבירו שלב שלב כמו שצריך שאני לא יעשה איזה טעות וילך לי המחשב חח אם צריך לעשות OC בלוח בכדי להתקדם, לעלות מתחים, בדיקות יציבות - כל מה שצריך לדעת ולעשות. תודה רבה! ;D
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחת הטרמית ששמים על המעבד זה אותה משחה ששמים על ה GPU של כרטיס מסך ? אני רוצה למרוח משחה טרמית מחדש על ה GPU ואני חושש שזה יהרוס את הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, 1. במארז ANTEC P182 הקולר של המעבד יעמוד בהצטלבות עם המאוורר העליון והמאוורר האחורי.. אם מאוורר המעבד דוחף אוויר לכיוון הלוח (המעבד) אז אין בעיה.. אבל.. אם מאוורר המעבד עומד אז לאיזה כיוון צריך שיפלוט אוויר כלפי מעלה או אחורה ???? 2. בחרתי את המארז הזה בגלל השקט אבל אנשים רושמים בפורום שהם מחליפים לו את המאווררים לשקטים יותר.. אני גם צריך לעשות זאת ?? אני לא עושה OC אבל מאוד חשוב לי השקט !! 3. עדיין מתלבט בקירור למעבד והרבה עונים לי דברים מנוגדים למשל בקשר לפריזר 7 פרו.. כן שקט.. לא שקט.. לא יעמוד בעומס .......... מרשימת גופי הקירור המומלצים בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0 מה שנראה לי הכי הגיוני זה ה- ט'רמלטק V1 אבל הוא נראה לי ממש…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הוא E4300 עם 2 ג'יגה בייט זכרון 800MHZ כרגע המחשב נמצא ב-OC של 3000 MHZ ספק כוח 470WAT של THERMALTAKE אני רוצה שתייעצו לי איך להגיע איתו ל-3400MHZ כך נראה הביוס כרגע, מה אפשר לשפר?
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך Ati radeon x600 , הוא מרעיש בצורה בלתי נסבלת לאחרונה, הרעש בא מכיוון המאוורר, למען האמת היו לזה תקדימים בעבר אבל זה היה אחת ל... וגם היה מפסיק כמה שניות לאחר ההפעלה.. עכשיו הרעש הוא רצוף ובלתי נסבל, אשמח לדעת איך אפשר לסדר בעיה זו, או אם אפשר להחליף רק את המאוורר? דבר נוסף זה איך אפשר לפרק את המאוורר מהכרטיס מסך? לא הצלחתי הוא מחובר בשתי ברגים מפלסטיק שחורים כאלה, אשמח לעזרה מאנשים עם נסיון תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשורה גדולה לחובבי תוספת הביצועים ללא תשלום: יכולת המהרת תדר הבסיס במעבדי הדור החדש של אינטל סוף סוף נכנסת לפעולה בחלק מלוחות האם אחד המאפיינים המבטיחים ביותר של דור מעבדי ה-Core השישי של אינטל סוף סוף נכנס להילוך גבוה. תוספת תדר של עשרות אחוזים גם למעבדים 'מוזלים' שאינם מציעים מכפלה פתוחה? בקרוב זה כבר לא יהיה רק חלום. מבולבלים? הנה ההסבר: מעבדים מודרניים עובדים בשיטה בה קיים תדר בסיס נמוך יחסית שנוצר עבור המעבד וסנכרונו הנכון לכלל רכיבי החומרה האחרים במערכת מבלי ליצור שגיאות, ומכפל תדר דינאמי שמעניק למעבד את האופציה להגיע לתדרי העבודה הגבוהים "האמיתיים" שלו, וכמו כן לנוע בין תדרי גבוהים אלו לתדרים נמוכים יותר בזריזות וביעילות בהתאם לדרישת כוח העיבוד בכל רגע נת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את ה RADEONATOR 2 מהאתר HWZONE וכשאר אני מדליק אותה יש הודעה כזאת : " Cannot connect to r6probe, overclocking (and startup overclocking) will be disabled" ואני לא יכול לשנות את המהירויות לא של הליבה ולא של הזכרונות וזה אפילו לא מראה לי את המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס . מישהו יודע מה הבעיה ?! :-\.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את תוכנת הSPEEDFAN האחרונה. על מחשב P4, 2.6. אני לא מצליח להבין את המקרא מצד ימין. TEMP 2:127C קבוע ! איך אני יכול לדעת איזה טמפרטורה של מה ? TEMP1 TEMP2 TEMP3 ? תודה , רוי ** מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי איתי, ואני חדש פה. את האמת, ראיתי את האתר הזה בפעם הראשונה רק לפני שבוע, ומאז אני מבקר בו אחת ליום. החלטתי להתחיל פרוייקט קטן, של מנעול אלקטרוני. משהוא דומה למה שיש פה: http://hem.passagen.se/rapideye/codelock.html הרכיב החשוב ביותר במערכת הזאת הוא ה"smart kit" ELECTRONIC LOCK מישהוא במקרה יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בארץ? מישהוא קנה בעבר דבר כזה? תודה מראש, איתי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את את המאוורר של ההיטסינק ... ניקתי אם מברשת ... והוצאתי את המדבקה מלמעלה ... ולא היה חור שאליו משפריצים שמן ! מחורה גם הייתה מדבקה שחורה .. וגם שם לא היה חור אליו משפריצים שמן ... אמנם ניקיתי את ההיטסינק ... אבל הוא לא מסתובב יותר מהר !!! מה לעשות ?? איך לתקן את זה ??? (כרגע אין לי כסף לחדש)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור מה יותר טוב? (ה Tt בשילוב המאורר סיילנט-קט)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סידור החוטים במארז שלי גרוע. השתמשתי באזיקונים ואיזולירבנד והסידור עדיין ממש לא טוב. החלטתי לקנות Sleeving wires, כי הבנתי שהם הפתרון האידאלי ושהם ממש זולים. עכשיו יש לי בעיה, ראיתי 4 גדלים- 1/8", 1/4", 3/8", 1/2"- איזה מהם מתאים לחוטים של המולקס בצורה הכי טובה? ויש מקום בארץ שאפשר לקנות ממנו במחיר דומה לזה של חו"ל? (לא אכפת לי אם החוטים יהיו UV או רגילים או באיזה צבע הם, כרגע יותר אכפת לי מהסידור של המארז) תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני רואה בהמון ביקורות שהם משתמשים בתוכנה של אינטל או MSI ל OC ולאו דווקא כמו ימים עברו דרך הביוס... יש עדיפות כלשהי לאחת השיטות ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Zalman Vga Cooler VF700-Cu או Zalman Vga Cooler VF700-ALCu או Arctic-Cooling NV Silencer 5 ?? לא מעוניין בOC...אבל רוצה שהכרטיס מסך יהיה קר...ויאריך ימים...(-:
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-