עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aboren,

הבן שלי רוצה להתקין על המחשב שלו קירור מים. הסוקט הוא 1151. איזה קירור הייתם ממליצים. אני באילת בקרוב ורציתי לעבור לקנות לו. בערך 300-400 ש"ח תקציב. האם יש משהו כזה? תודה אביב

2. Started by Or ei,

כיבית את המחשב לנקות את הHSF וכשהחזרתי אותו הוא רושם לי שהמעבד על 50-60!!! עד היום הוא לא עבר אפילו את ה40 (p3 733) וגם הצפצפה המעצבנת של המארז מצפצת לי צפצופים קצרים .... אז מה אתם אומרים ? החיישנן השתגע? עכשיו זה חזר ל33-32 אבל משהו מוזר קרה פה !! וד"א זה הראה גם בביוס ככה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. (ראה תמונה) טמ"פ חדר 19 מעלות האם היא מזיפת כי אני נוטה להאמין לה כי בביוס הטמ"פ היא 24.... במאמץ הטמ"פ של המעבד היא 34 (לפי התוכנה) [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by rank,

מה אתם אומרים על הv8 , הוא יחסית שקט ? , ועל מה אתם הייתם הולכים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Danix60,

יש לי כמה שאלות חברה =] לגבי שיוף הקירור שיש בכותרת 1. איך אני משייף אותו ? 2. מה אני צריך בשביל להביא אותו לרמה שרואים כמו במראה (אחרי LAPP) 3. ומה המצרכים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז ככה אני המשתמש Stranger שמשום מה הסיסמא שלי כבר לא פועלת אז פתחתי משתמש חדש (לתשומת לב המנהלים בבקשה). יש לי מעבד 2.4C והטמפרטורות של המעבד במנוחה 42-45 ובמאמץ מגיעות גם ל60! הלוח דרך אגב הוא של ABIT ששמעתי שאצלהם החיישן קרוב יותר לליבה אז משום כך הטמפרטורות בלוחות אביט גבוהות מאשר בשאר הלוחות, האם זה נכון? ומה אני עושה כרגע עם הטמפרטורות הגבוהות האלה?? תודה רבה, ויום טוב.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by roiv11,

המאורר Scythe mugen 2 או Zalman CNPS10X?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm האם זה שווה קניה? אם למישהו יש את זה שיתן ביקורת קצרה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Iceon,

יש לי מעבד I7 4770 וה4770K לא היה במלאי באותו זמן וכבר הייתי כמה חודשים בלי מחשב ומאוד מיהרתי לקנות אחד וקניתי בסופו של דבר RAMPAGE EXTREME Z87 ו4770 I7 ורציתי לשאול האם לשים עליו CORSAIR H100I מתאים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ProRules,

אוקי זה חשוב אז ככה: יש לי X5 ORB והיה לי 80 מעלות במאמץ של 3 דקות בOCCT LINPACK. שזה המוןןןןןןןן. יש מצב הSENSOR לא בסדר? או: הקרור גרועה. אז ככה אמרו לי בחנות אם אני קונה את המוגן 2 וייה שיפור גדול בטמפ' (55 במנוכה כרגע). אז הם מחזירים לי את כל הכסף על הX5 ORB! אז השאלה שלי היא: האם יהיה שיפור? כי אני לא הולף להפסיד סתם כסף! לא שיש לי כסף אבל איך המוגן 2?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by haim855,

היה לי קודם לכן 4590 30 מעלות וקצת מאמץ או בלי נדיר והיה מגיע ל 40 !! החלפתי מעבד ל 4790 מתחיל ב 42 + - מאמץ מישחק (ARMA3ׁׂ) 55 -+ לא זמן רב! תקין? קירור מומלץ שישפר תמצב? קירור הנל Arctic Freezer 7 Pro בביוס הזזתי ל50 אחוז תסיבוב מאוור ירד ל35 זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ancient1,

לא צבע ספריי רגיל , אלא צבע ש""נספג" בפלסטיק. בשביל המסך. שחור.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dddddd,

שלום אז ככה יש לי בעיה המעבד שלי במנוחה עובד על 51 מעלות ובמאמץ לא בדקתי העם זה לא גבוה בשביל מעבד C2D ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ קרור למעבד:Thermaltake ‏BigTyp 120 מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לאחר מספר הימים החמים שחלפו להם ראיתי שהמעבד שלי ( AMD1700@2000MHZ ) מגיע ל-44-45 מעלות אני מעוניין לדעת איזה פתרון ( בשלב זה לא מים ) יכול להוריד את הטמפרטורות מתחת ל-40 במאמץ מהי המלצתכם?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by N-KiNG,

שלום לכולם אני חדש פה..! אז השאלה היא: האם כדאי לי לעשות OC (אוברקלוקינג) לכרטיס המסך 7950GT כש... יש לי מעבד 3.2 AMD זיכרון פנימי 1024 זיכרון GIGA HERZ 2.01

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by R.K,

לפני איזה חודש היה לי מארז מסכן וצפוף הגובה שלו היה 32 ס'מ והי בו 2 מאווררים אחד במעבד ואחד בספק. התחלתי לראות כל מני תמונות של מודים והתחלתי לאהוב את כל העסק, הלכתי לחנות קניתי מארז חדש בגובה של 50 ס'מ Tower והוספתי עוד איזה 3 מאווררים, אחד מתחת לספק שיוצי חום ,אחד למעלה שישאב אויר קר, ואחד מקדימה שגם ישאב עבר איזה שבוע והחלטטי לקנות Volkano 7 למה כי עשיתי אובר קלוק למעבד שהוא יעלה מ- 733 ל- 1000 אבל הוא עלה רק ל- 943 אבל זה גם טוב אבל הוא התחיל להתחמם חזק . ולפני יומיים בום הלך לי ה- Volcano 7 אבל מזל שהיה לי מאוורר ספר. אבל אני ממשיך לשפר את ביצואי המחשב, טוב גם ככה אני מחליף לוח אפ ומעבד ל- מעבד AMD Athlon 2000 : תגובות???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RS4,

ניקיתי את המחשב רק מאבק, לפני זה הוא היה עד 53 מעלות זה היה המקסימום והוא לא היה עושה רעשים של טרקטור. אחרי שניקיתי הוא ירד ל מ 35-43 ואחרי הנקיון הוא יתחיל לעשות רעשים של מפעל בניה!! מה לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שמתי לב שמוכרים אצל זיזאג ופנדה את המארז + מערכת קירור מים Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis האם שווה לי ללכת על זה? עזבו כסף כי גם כשזה עולה 1500 אני יכול להשיג ללא מע"מ כך שיוצא לי פחות אבל אני יכול להגיע לאוברקלוקינג טוב עם קירור כזה ובאמת כל העסק הזה שקט?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. עדיין כואבות לי האצבעות כי חרטתי בעזרת בורג בלבד! וגם הצואר נתקע לי יצא לי פ33ה ויש לי שאלה(איזה חרוז.... ): שמעתי שאפשר לחבר לדים ליציאת usb סריאל או lpt למישהו יש מושג איך מחברים? יש למישהו מדריך? תודה מראש, X - DreaM

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by AboveBeyond,

נראה לי זה סוקט 1155 תקנו אותי אם אני טועה צריך שיהיה שקט , השימושים העיקריים זה גלישה , סרטים , ללא OC וכל זה.. כרגע יש לי thermaltek silent שהגיע הזמן להחליפו תודה חברים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 550W, ועם כפתור חיצוני להאצת המאוורר החיצוני מ- 1500RPM ל- 3000RPM, דבר שישפר את קירור המארז שלי באופן כללי. אני גם מתכוון להפנות את כל האוויר החם שפולט ה- Delta 68CFM לכיוון המאוורר הפנימי של הספק בחלקו התחתון, וכך להוציא את החום הזה מיד החוצה... מחיר הספק $186 פרטים נוספים: מעבד Northwood 2.0GHz overclocked to 2.5GHz עם הספק הנוכחי, אני לא יכול להגיע עם המעבד לתדר גבוה יותר מיכוון שהוא יציב רק ב- vcore של 1.85v הבעיה היא שב- vcore הזה הספק נופל ב- 12v + ל- 11.5v, ובנוסף גם ה- vcore לא יציב (תנודות בין 1.76v - 1.79v) התוצאה של שני הסימפטומים האלה זה נפילות של המחשב (cold reboots). אני מאמין שעם הספק החדש, אני אראה יציבות קצת יותר טובה אני אעדכן...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by aquarius,

מהם כל ההבדלים בין שני הקירורים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7599 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. איזה מאווררי מארז יש לכם דגם : מהירות סיבוב לדקה : כמות מאווררים : דגם המארז : הטמפרטורה במעבד ובכרטיס מסך : מידת הרעש לטעמכם ? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by TomB,

למי שמחפש רעיונות מטורפים, הגלריה הכי גדולה והכי מוטרפת שראיתי למודינג. אמנם זה בגרמנית, אבל לא קשה למצוא את המילה Gallery ולהתחיל לשוטט בבערך 1000 המחשבים שיש להם שם. יש שם כמה יצירות אומנות מדהימות, כמה דברים מטורפים לגמרי וכמה רעיונות נפלאים (על מיקרוגל בתור מארז חשבתם? ועל פח זבל? ואולי ברוס תחמושת?) ואם כבר דיברו פה על מארזים מלגו מעץ ומארזים שקופים לגמרי, הגלריות מלאות בכאלה. http://www.case-gallery.de/ אם זה אתר מוכר אז תסלחו לי על ההתלהבות. אם לא, כנסו ותבינו.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים