אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז ככה... הלוח הוא DS3R, והזכרונות הם OCZ REAPERS בתזמונים של 4-4-4-15. עשיתי OC מדורג למעבד (10MHZ לFSB כל פעם), והגעתי עד 2.8GH פחות או יותר, כאשר במצב הזה המחשב נתן POST אבל לא עלה עם מערכת ההפעלה ונתקע לפני שווינדוס טענה את עצמה. המתח על 1.4 פחות או יותר, יכול להיות שזה לא מספיק ? כמו כן, אני לא מצליח להוריד את הזכרונות ל3-3-3-12 או אפילו 3-3-3-15 , גם כשיש תוספת של 0.4V למתח. גם איפה לשנות את היחס בין המעבד לזכרון לא מצאתי...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! חג שמח ! איפה ניתן להשיג מאברר בגודל 200 מ"מ עם לד אדום למארז Thermaltake element T ? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם זה המפרט שלי: DualCore Intel Pentium D 805, 3800 MHz בסטוק אני כמובן על 2666 MHZ. P5LD2-VM ASUS 945G AEneon DDR2 533 MHZ אז ככה חשוב לי להגיד שאני עובד זמנית עם כרטיס מסך שמובנה על הלוח! א. אני מגיע לFSB 199 ואני לא יכול להמשיך יותר למה זה? (FSB 199 = 3960 MHZ) ב. שאני שם את המחשב על FSB199 אני מתחיל ליראות נקודות לא רצויות קווים ושינוי בצבעים, למה? ג. עד איזה טמפ' אני יכול לסחוב עם המעבד במאמץ מלא? ד. אני עכשיו על FSB191 שזה בעצם 3800 MHZ והכל יציב. אז איך ממשיכים חברה? :s05: תודה מראש לכל העונים! תבינו אני רוצח מעבדים בדם קר!חח
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ידוע לכם חברים, בעניין , שמתי לב שבעלי הTBRED ה-WCPUID מתנהג שונה, לגבי חישוב מהירות מעבד אצלי בPALAMINO זה באס כפול מכפיל אצלם זה שונה ??? ??? ???
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה..! אז השאלה היא: האם כדאי לי לעשות OC (אוברקלוקינג) לכרטיס המסך 7950GT כש... יש לי מעבד 3.2 AMD זיכרון פנימי 1024 זיכרון GIGA HERZ 2.01
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך זה שכבר 3 שנים אין לי מאוררים נוספים במחשב והכל עובד מצויין !!! אתם חושבים שהתקיעות שלפעמים יש לי באמצע משחק או משהו , הם בגלל זה ???
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי בעיה המעבד שלי במנוחה עובד על 51 מעלות ובמאמץ לא בדקתי העם זה לא גבוה בשביל מעבד C2D ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:AW9D-MAX abit זכרון:2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II קרור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 מארז:HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני נותן מכה למחשב זה מסתדר לכמה שניות וחוזר חלילה מה עושים זה אכל לי תראשש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר ש B.D.B. ישב לי כמו קוץ בישבן שאני אעלה את סידור החוטים שלי אבל לא היתה לי מצלמה אבל עכשיו יש לכן הנה הן ;D http://photos.walla.co.il/shlapok
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהו ה dBA הנורמלי שאפשר לחיות איתו ושלא יפריע ואם תוכלו לעשות השווה קטנה נמשל 20-לא מפריע 25-זימזום קטן וכן הלאה...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,לפי בספיד פאן הטמפ של המעבד שלי(CORE 1 וCORE 2)הם סביב ה50 מעלות,שזאת טמפ לא אידיאלית ואני מתכוון לקנות קירור חדש.אבל שאני נכנס לביוס ובודק טמפ הוא כותב לי שהטפ סביב ה35 מעלות.עכשיו הורדתי EVEREST והCPU טמפ כתוב גם משהו כמו 30 מעלות אבל בCORE 1 ו2 כתוב 50.למה להאמין?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ידוע מתי יגיע הBIG TYPHOON VX לחנויות בישראל?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס R9700NP ואני מעוניין לעשות לו OC, איך אני עושה אוברקלוק לכרטיס הזה ומהיא הדרך הטובה והבטוחה ביותר לעשות לו OC?? :-X
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי התקנתי את התוכנה WCPUID, כדי לברר פרטים על המעבד לפני שאני יעשה לו OC והשאלה וכמו שרואים כאן יש לי BUS 398 ו SYSTEM CLOCK על 99, מה ההבדל בניהם? אני יודע שה CLOCK כפול המכפלה זה המעבד שלי אבל שאני עושה OX את מה אני מעלה? תודה וחנוכה שמח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאתי מסבא שלי מחשב ישן ביותר... מדובר בפנטיום 1 166MHZ (באס 66 מכפלה 2.5) + איזה היטסינק מאפן ומאוורר קטן עליו. זיכרון 32 SDRAM אני חושב בסלוט SIMM כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ולעניין אני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל להתאמן (לא עשיתי אוברקלוק מעולם) יש אפשרות בכלל? להעלות את המכפלה או את הבאס? כדאי לנסות או שהחלקים ישרפו??? ועוד דבר אחד... על הלוח יש חריצי SIMM וDIMM אני יכול לחבר זיכרונות משני הסוגים? תודה לעוזרים! עמרי.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי מrsm ובמלאי שלהם יש את הקירור המומלץ פה: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366. אבל הייתי רוצה לקבל תשובה לשאלות: האם יש הבדל בביצועים בין הדגם הרגיל של Katana 3 לדגם הזה, כיוון שזה rev.2? האם הוא מתאים למעבדי AMD AM3? באם התשובה שלילית לאחת השאלות איזה קירור אחר כדאי לקחת בחנות rsm?/ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... יש לי את המערכת הנל: Amd athlon ii x3 445 Asus m5a78l-m lx Kingston 4 gb ddr3 1333 Sapphire hd 6850 Seasonic ss500-et אני מחפש מארז וקירור למעבד. מתכנן overclock בינוני+ חשבתי על antec 100 וקירור cooler master hyper 212 plus אבל אני לא בטוח שהוא יוכל להכנס במארז הזה.. מה אתם אומרים? ד״א לא חייב לנצל את כל התקתיב אם אפשר בפחות תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טס לארה"ב בעתיד הקרוב מאד (ה25.3 ליתר דיוק) ;D. אני מנחש (ניחוש פרוע לגמרי) שהמחירים שם יותר זולים, בחלק מהדברים לפחות. מישהו יודע על משהו שקשור למודינג\קירור שיש הבדל רציני במחירים שלו בין ישאל לארה"ב? אני מתכוון לדברים כמו מאווררים, דרמל (בתבתי נכון?), משהו אחר שעולה לכם בראש?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העניין הזה רועש ביותר... הרבה יותר ממה שציפיתי... למישהו יש רעיון איך לבודד את המארז (מקול) או להחליש את הבחור? ( לא להקטין מספר סיבובים... ) או לחילופין - מישהו מאיזור חיפה רוצה Dragon Orb 3 בן יום בחצי מחיר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המוצר הזה יכול להתאים למארז P183? של ANTEC כמובן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי החלטנו אני וחבר ללכת על מערכת מים חיצונית, אחרי ברורים וחיפושים הזמנו צמד יחידות כאלו: המערכת הגיע עם שלושה בלוקים והחלטנו לבדוק אותם לפני שאנחנו מזמינים בלוקים אחרים. המחשב של החבר. E6600 X1950XTX הבלוק הקטן שמיועד לכרטיס מסך הפתיע מאוד לטובה ומסתבר שהוא מקרר את הX1950XTX ממש יפה, עם vMOD לGPU ועם OC הכרטיס מגיע לכ- 55C... בלי OC ומוד הוא חיי באזור ה40C על לופ של שלושה בלוקים ! (אני לא האמנתי שהבלוק יעזור לGTX שלי אז הזמנתי גם MCW60) תוצאות אצלי: E6550 @ 3.5GHz מנוחה: Prime95
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זכרונות על 133 HT על 3 באס על 220... 1980MHZ ללא הוספת מתח עבר S&M... טמפ' 36 ב FULL LOAD... להמשיך או לתת מתח למעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עשיתי OC למעבד שלי והעלתי את הבאס מ166 ל200 -בעצם קיבלתי את ה 3200 + והטמפרטורה שלי היא 42 יש לי 3 פאנים במחשב אחד בדלת מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מיקדימה מכניס... דרך אגב אתם שומעים יש לי את המעבד שלי ה2500 קיבלתי את ההיט סינק וכשבניתי את המחשב של אחי הלכתי לשוק מחשבים והאיש שם אמר לי שהוא קיבל את המעבד השבוע אז קניתי את זה וזה בה עם היט סינק הרבה יותר טוב על השיכבה התכתונה נחושת ושבבי אלומיניום דקים ורבים תמונות בקרוב.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4949&CatCode=554 והדגם שחופפ לו עם לדים צבעוניים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשורה גדולה לחובבי תוספת הביצועים ללא תשלום: יכולת המהרת תדר הבסיס במעבדי הדור החדש של אינטל סוף סוף נכנסת לפעולה בחלק מלוחות האם אחד המאפיינים המבטיחים ביותר של דור מעבדי ה-Core השישי של אינטל סוף סוף נכנס להילוך גבוה. תוספת תדר של עשרות אחוזים גם למעבדים 'מוזלים' שאינם מציעים מכפלה פתוחה? בקרוב זה כבר לא יהיה רק חלום. מבולבלים? הנה ההסבר: מעבדים מודרניים עובדים בשיטה בה קיים תדר בסיס נמוך יחסית שנוצר עבור המעבד וסנכרונו הנכון לכלל רכיבי החומרה האחרים במערכת מבלי ליצור שגיאות, ומכפל תדר דינאמי שמעניק למעבד את האופציה להגיע לתדרי העבודה הגבוהים "האמיתיים" שלו, וכמו כן לנוע בין תדרי גבוהים אלו לתדרים נמוכים יותר בזריזות וביעילות בהתאם לדרישת כוח העיבוד בכל רגע נת…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-