עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by skullfacer,

לבנתיים אני רוצה להתחיל עם oc של 3.2 עכשיו הידע שלי לא כולכך נרחב בזה אתה יכול להנחות אותי בעתיד אני מתכנן לעשות לו ל4.0 אבל זה בחורף =] קיצר לעשות oc ל3.2 מה אני צריך לעשות? לא הבנתי תמדריך כולכך קירור Thermalright 120 extreme לוח אם p5kc

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by EAD,

שמתי לב למשהו מוזר יש לי מעבד I7 4770K. SLI עושה בעיות שיש OC, לדוגמא ב Heaven Benchmark 4.0 אין SLI כמו שצריך ומקבל FPS ממש נמוכים!!! לעומת זאת שאין OC למעבד, SLI נכנס לפעולה והכל זז ופועל מהר ויפה. אז? יש לזה הסבר או שעושה משהו לא טוב או מה?? (דרך אגב, אני מדבר על SLI של שני טיטאן)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shay-h,

מעוניין בהמלצה בקשר לקירור למעבד הנ"ל .. AMD ATHLON XP 2500+ תודה !

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם! המאוורר שברשותי כבר לא עומד בעומס חום וצועק רוב הזמן כשהמחשב דולק. אשמח לקבל המלצה למאוור חדש עד 120 שקלים וגם המלצה למשחה טרמית. אם אפשרי מהאתר של KSP סניף פתח תקווה זה יהיה מעולה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום,זה שוב אני עם נושא מסודר. יש לי מעבד E6300 DUALCORE 2.8GHZ 266X10.5 זיכרון KINGSTON 2GB 800MHZ לוח אם:GIGABYTE G31MES2L כרטיס מסך מובנה של INTEL(חרא דבר) קירור מעבד של ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO תמונה הקירור: http://www.affordablecomputer.co.nz/catalog/images/Alpine%207%20Pro.jpg עשיתי לו אובר קלוק קטן של 7.3 אחוז ועכשיו זה 286X10.5---ו3000GHZ הטמפרטורה במנוחה היא 36 מעלות ובמאמץ זה 61 מעלות. המחשב עד עכשיו לא קרס ולא כלום(עשיתי גם בדיקות מאמץ) חשוב מאוד לציין שיש לי רק מאורר מארז אחד והוא ARCTIC COOLING 8L בגלל זה הטמפ די גבוהות. עכשיו תציעו עם כדאי לעלאות עוד או משהו... וכמובן תגובות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by roiv11,

המאורר Scythe mugen 2 או Zalman CNPS10X?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, ידוע שהאבק גורם להתחממות קלה... רציתי לדעת איך לנקות אותו עם לחץ אוויר או עם פן תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חברים שלום, אני קונה מחשב חדש ביום יומיים הקרובים ולאחר ברבורים רבים בפורום זאת התוצאה הסופית: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪740 קירור למעבד: Xigmatek Nepartak S983 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 92mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ₪323 ספק כוח: Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪387 זיכרון: A-Data 4Gb KIT (2G X2) 1333 G Series (Gaming) CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪330 קשיח למחשב שולחנ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sub_man,

אני רוצה לבנות ואני לא הכי מבין בזה לכן חשבתי אולי יש פה כאלו שהכינו ומוכנים לתרום מזמנם ולעזור לי להכין מערכת כזאת אז כל מי שיש לו הבנה שיענה לי על השאלות ואני ידבר איתו באיציק ובבקשה מי שעשה ויכול לעזור לי לבוא אליי או אני אליו ונכין בייחד ז\ה ממש יעזור לי. אגב אני מהרצליה. השאלות למי שעונה: 1. האם בנית פעם מערכת קרורו כזאת? 2. האם היה לך פעם שהכנת בעיה רצינית עם סיכון גבוהה? 3. מאיפה אתה? יאללה בבקשה תענו בהקדם האפשרי תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dor_guy,

שלום, אני צריך המלצה לקירור (זול) ל QX9770 ללא OC תודה, גיא

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי מעבד q6600 stepping g0 ולוח gigabyte ds3l-p35 כבר מספר שנים. לאחרונה התחלתי להתעניין באוברקלוקינג. יש לי מספר שאלות: 1. נכון להיום אני בלי אוברקלוק, עם מאוורר סטוק. מבדיקת טמפרטורות שביצעתי באמצעות CoreTemp ו-SpeedFan קיבלתי שבמצב IDLE הטמפרטורות שלי הן באיזור ה-55-60 מעלות, ובמצב STRESS מגיעים גם עד ל-80 מעלות. למרות שזה קירור סטוק, האם זה תקין? 2. כאמור, אני מחפש לעשות אוברקלוק. לשם כך דרוש קירור טוב. אשמח לקבל המלצה לפתרון קירור (אוויר) טוב ופשוט להתקנה. אני מחפש יחס עלות/תועלת טוב. חשוב לי שיהיו ביצועי קירור טובים, אך גם חשוב לי שיהיה שקט ככל שניתן (כמובן, במסגרת מחיר סבירה). אשמח לייעוץ מהמומחים! תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Sicarius,

למה המאורר אשר בתמונה [השמאלי ביותר] לא עובד משום מה וכאשר אני נוגע בו אני מרגיש שהוא רותח: מצאתי כמה מאווררים שנראה לי קשורים לאוורור מארז [שאם אני לא טועה זה המאוורר שלא עובד לי-אבל תקנו אותי אם אני טועה] http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=948 Scythe Slip Stream SY1225SL12H 120mm 1600rpm ----- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=529 Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm\35dba איך הם? יש המלצות למשהו טוב יותר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Dimka,

אני לא חדש בתחום המחשבים, ואפילו די מכיר (תאורטית) את נושא קירור המים, אך מעולם לא התנסיתי בזה. חקרתי קצת על קירור מים וראיתי שניתן לקנות מערכת די זולה ~650 ש"ח וגם קיבלה ביקורות ממש טובות ברשת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=21948 כמה שאלות בנושא: 1. ראיתי שכל המערכות מבוססות על נוזל קירור שנקרא Ethylene glycol, למה הוא בריכוז קטן? מה יעשה ריכוז של נגיד 60-80% במקום 30% כמו שמוכרים? פה ושם דיברו על חומר שנקרא HFE שזה סוג של שמן, מאיפה משיגים? 2. איפשהו תמיד ידעתי ש"אם בונים מערכת קירור מים, עדיף לבנות לבד ויצא יותר זול", אבל משום מה כמה שלא ניסיתי להתאים חלקים, זה יוצא יותר יקר (!). 3. אני לא מפחד לבנות עם חלקים נפר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by darkman,

מהו ה dBA הנורמלי שאפשר לחיות איתו ושלא יפריע ואם תוכלו לעשות השווה קטנה נמשל 20-לא מפריע 25-זימזום קטן וכן הלאה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כשקניתי את המחשב ראו מפרט, חבר שלי עשה לי OC למעבד ל3 GHZ במקום 2.2 בסטוק. מסיבה כלשהי ולא ידוע התאפס לי הOC אבל המתח נשאר כפי שהיה (1.45 אם אני לא טועה) עברה חצי שנה מאז שהOC התאפס , וניסתי עוד פעם לעשות לבד OC. נכנסתי לביוס והורדתי את המכפלה מ11 ל8 ואת FSB העלתימ200 ל375.במתח לא נגעתי. יצאתי עם שמירה, אבל משום מה כשאני מדלחק מחדש את המחשב המכפלה נשארת 8 אבל הFSB יורד ל200, וכתוב במסך השחור כשאני מדליק את המחשב 1.6GHZ איפה אני טועה? נ.ב בהתאפסות המוזרה רק התזמון של הזכרון חזר לסטוק ומהירות המעבד חזרה לסטוק, כל שאר ההגדרות נשארו כמו שהיו לפני(בזמן הOC)

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני ממש רוצה לבנות HTPC חדש חרישי לגמרי, ללא מאווררים בכלל (הקיים low profile, כבר די מקרטע עם E6700 ו-g45, ונמאס לי לשמוע את המאווררים "השקטים"). לאחרונה ראיתי את הקישור הזה :http://www.aleutia.com/products/di5-core-i5-fanless-pc, שמים שם קוואד 65 וואט במארז די קטן ללא מאווררים בכלל (בטאב של ה-spec יש תמונה של המארז פתוח עם ההיטסינק). בהתחלה חשבתי שזה לא אפשרי אבל הנה. זה נראה די מדהים. השאלה היא האם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי, נניח עם מעבד 35-45 וואט (לא צריך קוואד) על לוח H67. איזה גופי קירור קיימים, שלא אצטרך מאוורר גם על המעבד וגם במארז, והאם כדאי ללכת על ספק חיצוני או פנימי (האם יש בכלל חיצוני שהוא מספיק חזק), האם דרושה קונפיגורציה שבה ההיטסינק מתחבר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SHAKED286,

שלום לכולם יש לי בחדר מקרר קטן שפעם קיבלתי מקוקה קולה (לפני משהו כמו 4-5שנים) והמאוורר שלו התחיל לעשות רעש בזמן האחרון עכשיו אני רוצה להחליף לו מאוורר הגודל של המאוורר הוא 120MM ופתחתי לראות עם כתוב על המאוורר הקיים את הנתונים שלו וכתוב שם רק את הדברים הבאים : YAHENG BRUSHLESS DC FAN YD1225MS DC12V 3W YAHENG ELECTRONIC CO.LTD זה כל מה שכתוב שם. עכשיו אני חשבתי לקחת מאוורר 120MM של נוקאוטה שאני יודע שהם ממש שקטים וגם די חזקים אבל אני ל איודע עם הוא מספיק חזק. תודה רבה ושבת שלום שקד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. האמריקאים והיפנים, שהשיגו את הקונרו לפנינו, פשוט הורסים את כל הפאנן שאמור להיות אחרי שנקנה את המעבד.... אין טעם לקנות אותו, שברו איתו כבר כל שיא אפשרי....

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by s0p3r,

המאוור (כולל הגוף קירור כמובן), מיועדים לסלון. אני רוצה להרכיב על הגוף קירור, לד לתאורה. הלד הספציפי הזה יכול להגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית ללדים אחרים, לכן אני צריך קירור אקטיבי(עם מאוורר). אבל לא צריך משהו רציני, משהו כמו : Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 יהיה מספיק טוב לקירור. זה גם מה שהתכוונתי לקנות, אבל השאלה היא האם המאוורר הזה שקט? ואם לא יש לכם המלצות למשהו שכן שקט, כמובן עדיף שייקח כמה שפחות חשמל, כי אני מתכוון להוסיף עוד כמה כאלה בעתיד. זה יהיה נסתר, אבל אני לא מעוניין שיהיה רעש של מאוורר. המאווררים היותר יקרים, האם גם צורכים יותר חשמל?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sAXIn,

מה ידוע לכם חברים, בעניין , שמתי לב שבעלי הTBRED ה-WCPUID מתנהג שונה, לגבי חישוב מהירות מעבד אצלי בPALAMINO זה באס כפול מכפיל אצלם זה שונה ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by iakovl,

אנשים אני יודע שזה מפגר אבל הם בארץ!!! המוצרים שאני צריך המוצרים שכולנו רוצים אבל אין סוף סוף הגיעו Thermalright HR-05 Chipset Cooler Thermalright HR-03 Plus NVIDIA 8800 Vga Cooler Thermalright HR-07 RAM Vga Cooler Noctua NC-06 Chipset Cooler אני בטוח שיוסיפו עוד כמה דברים זה מה שראיתי בנתיים בדובים נקווה שיוסיפו את שאר הדברים כמו אקסטרים 120 השאלה הנשאלת עכשיו היא.... אני משתמש בTT extreme spirit 2 על הNB שלי... פסיבי כמובן... אני גם צריך אחד לNB אבל זה פחות משנה אני אקח 1+1 אם צריך השאלה היא מי משלושתם עדיף? NC-06 ? HR-05 ? TT ES 2 אני יודע גם של HR יש גרסה יותר מעודכנת

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אז ככה ישלי את הQ6600 ואני איתו על 3.35 ובמתח לזיכרונות הוא לא מכון על AUTO הוא על 2.5 ורציתי לדעת אם המתח לזיכרונות הוא טוב ואם הם נמצאים בOC כי זו לא הכוונה שלי. תודהה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Or ei,

כיבית את המחשב לנקות את הHSF וכשהחזרתי אותו הוא רושם לי שהמעבד על 50-60!!! עד היום הוא לא עבר אפילו את ה40 (p3 733) וגם הצפצפה המעצבנת של המארז מצפצת לי צפצופים קצרים .... אז מה אתם אומרים ? החיישנן השתגע? עכשיו זה חזר ל33-32 אבל משהו מוזר קרה פה !! וד"א זה הראה גם בביוס ככה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nim901,

יש לי כבר מאורר 120 אז לא חובה שזה יגיע עם אחד, העיקר שיהיה שקט

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי בשעה טובה קבלתי את הPHENOM X3 8550 שיחליף את AMD 4400x2 שלי. איזו משחה טרמית יותר מומלצת? ARCTIC SILVER 5 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2729 או THERMALTAKE A2150 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2695 הקירור שיש לי כרגע הוא ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.