עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4Ghz 533Mhz Northwood לוח אם Abit IS7 זיכרונות A-Data 512MB DDR400 (לא V-Data או VT!) אני צריך קירור בסביבות ה-300 ש"ח (אם הוא בא בלי מאורר אז גם המאורר נכלל בתקציב) ומומלץ שהוא יהיה פשוט להתקנה...אני מתכוון שעדיף שאני לא יצטרך להוציא את הלוח אם מהמארז.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by danielzy,

שלום לכולם, בזמן האחרון אני רואה בהמון ביקורות שהם משתמשים בתוכנה של אינטל או MSI ל OC ולאו דווקא כמו ימים עברו דרך הביוס... יש עדיפות כלשהי לאחת השיטות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by b11y,

שלום! הלך לי המאוורר של המעבד (הפסיק להסתובב). רציתי לדעת איזה מאוורר מומלץ בשביל המחשב שלי.. מישהו הציע לי איזה משהו פשוט של deep cool ב60 70 שקל. רציתי לדעת אם זה בסדר או עדיף משהו אחר.. ה אני לא מתעסק בoc רק משחקים לפעמים כבדים. קניתי את המחשב שלי לפני שנתיים וחצי המפרט הוא: מעבד - intel core 2 duo E8400 לוח אם - gigabyte ga-ep43-ds3l מארז ללא ספק - Antec three hundred ספק - seasonic ss-500et 500w זיכרון - g.skill ddr2 4096mb (2x2048) 800 mhz cl 4-4-4-12 hk כונן קשיח - wd 3200aaks 320 gb sata2 16mb כרטיס מסך - ati radeon hd4870 1024mb ddr5 צורב - lg gsa gh22n x22 מאוורר למארז - artic cooling af12025l 120 mm קרור למעבד - artic cooling freezer 7 lp תודה מראש לכל העוזרי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אוקי בעזרת השם גייסתי כמה שקלים מועטים ואני מתחיל לקרר את המחשב. יש לי מארז CI-6A19 שבא עם 120 מ"מ מאחורה ואופציה ל120 מ"מ מקדימה. כרגע יש לי מאוורר 80 מ"מ ישן מקדימה שקמבנתי שיהיה שם .. (הוא לא מזיק, עדיף מכלום.) עכשיו יש לי מס' שאלות לגבי זה: 1. איזה מאוורר מארז 120 מ"מ מומלץ יש? (בארץ) (שקט לא חשוב לי במיוחד רק שלא יהיה איזה טורנדו מוגזם) 2. עדיף לי להחליף גם את ה120 מ"מ שבא עם המארז או שהוא סביר? 3. איפה יותר חשוב שיהיה המאוור החזק מקדימה או מאחורה? עכשיו בנושא אחר, אני מחפש קירור לזכרונות בכרטיס מסך. אולי אני צריך לפורום של גרפיקה אבל זה קשור לקירור וזוהי בעיה פשוטה. יש לי R9800SE AIW של הרקולס שמופעל עם אומגה בהצלחה. אין לי חיישן על הכרטיס אבל אני מרגיש שהוא חם מאוד…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by TRU,

שלום לכולם, התחדשתי ב-HIS HD6950 ICEQ X 2GB לאחר שהחלטתי לעבור לכרטיס שיתמוך בdirectx 11. היה לי לפני זה זוג gigabyte hd 4870 שעשו את עבודתם נאמנה ועכשיו הם מחכים להימכר. בכל אופן, החלטתי לנסות להמהיר את המחשב כמה שאפשר לאחר שקניתי את הכרטיס החדש כי אני רוצה להימנע כמה שיותר מצוואר בקבוק. כרגע אני דיי תקוע על 3.4GHZ ומגיע לצערי לחום גבוהה מדי (כמעט נושק ל70 מעלות לפעמים בCORE אחד שנראה לי שדפוק ואחרים 65-60) להלן המפרט: מארז - coolermaster CM690 - למארז יש 6 מאווררים - אחד מקדימה שמכניס אוויר 140ממ.וכל השאר 120ממ - אחד מאחורה שמוציא. אחד מלמטה שמכניס אוויר, אחד על הדפנה שמקרר את אזור הכרטיסי מסך, ושתיים למעלה שמוציאים אוויר. מאוורים של scythe s-flex ושל coolermaster. המא…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TBH,

מישו יודע אם הקרור הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19839 יכנס ב: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103471 (עם לוח אם ATX)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by חובב,

הוספתי למארז שני מאווררים האחד 80 מ"מ והאחד 120 מקדימה ומהאחורה (בהתאמה). חיברתי אותם האחד ב PWR FAN והשני בSYSFAN לא זוכר בדיוק מה למה... בכל מיקרה רציתי לדעת האם זה משנה לאן מחברים אותם?האם עדיף לחבר אחד מהם או את שניהם לספק ישירות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Eyal-Style,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by the ultimate,

האם אפשר לדעת מה היתרונות של כל אחד ואיזה יותר שווה? חשבתי על הBT אבל הוא מסובך מאוד להרכבה ופירוק - מול הנינג'ה שלא דורש פירוק לוח.. תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. sorry no hebrew yet in this computer, check the temperatures! that isn't good is it? just how bad is it? what should i do and how? thanks i use: k8nxp-sli fx-55 two nvidia 6800U(PCX) i got a good case with few fans which seems good (but i don't know too much about fans) :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כותרת תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מהי מערכת קירור מים הכי טובה שיש (סתם שאלה לידע כללי) תודה מראש...... :coolman:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by the king2006,

שלום... יש לי מערכת כזאת: מעבד PD 930 3.0 ( קירור סטוק עוד מעט פריזר 7 פרו ) זכרונות 2G DDR2 533 לוח MSI 945P האם תהיה לי בעיה עם הOC במיוחד עם זכרונות 533??? אני מתכנן לקנות 9800GTX כי המחיר שלו משתלם מול ה8800GTS , האם יהיה לי צוואר בקבוק ??? תודההה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכם. אני טירון דנדש בנושא. רכשתי מחשב נייד של DELL E5430 עם המעבד החדש Core i5 Ivy Bridge 3320M בנתונים של אינטל כתוב שניתן לעשות OC עד ל Max Turbo Frequency 3.3 GHz ואין לי שמץ של מושג איך ניתן לראות ולעשות את זה. אשמח מאוד לקבל עזרה והדרכה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Pr0Xy,

חוץ משלושת המאווררים שבאים איתו, חשבתי להוסיף לו מאוורר או שניים. חשבתי להוסיף ארקטיק F12 מקדימה ואולי עוד מאוורר 140 מלמעלה אם זה כדאי לפי דעתכם. אם יש לכם הצעות טובות יותר לסידור מאווררים- הציעו בבקשה.. כשאתם בוחרים מאוורר אבקש לבחור מאייבורי כיוון שהם שיריינו לי את המארז ב275 ש"ח ואני רוצה לקנות את המאווררים יחד עם המארז מטעמי נוחות (אין לי כח לנסוע לKSP). תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by taotao,

אחרה שהגיע הקירור והספק החלטתי להתפרע.. הטמפ' נורמליות ביותר 30-35+- מנוחה ו40-45 במאמץ...(בדיקת 95% מאמץ עם .S&M..).. אני לא מצליח לעלות יותר מFSB של240MHZ המחשב מגיע לווינדוס אבל עושה מסך כחול וריסטרט... העלתי את המתח ל1.4 עדיין אותה בעיה.. אם אני מנסה לעלת יותר מ1.45V המחשב מסרב לעלות מכיוון שאין מאוורר שמחובר ליציאה של הקירור של המעבד..(ST).. יש עצות...(מאוורר אני יקנה בקרוב..).. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by JUVE,

יש לי מעבד XP 1700 ולוח אם GIGABYTE GA-VTXH PLUS וחום הCPU 58 בזמן השימוש מארז ATX ,משחה טרמית לא יודע המחשב הוא בן חודש כך שיש אחריות מבקש עצות מה לעשות ומה הבעיה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by gai18,

שלום לכולם, זמן רב לא הייתי בפורום זאת בגלל שהייתי בחו"ל היה סבבא אם תרצו תקבלו תמונות, אבל שם עלה לי רעיון בזמן קניית נעלי NIKE והחלטתי לשתף אתכם אז כך: כידוע בקופסאות הנעליים יש מן שקיות נייר קטנות עם גרגרים משונים !!! עכשיו בזמן שאני מחליט איזה נעל לקנות אני שואל את המוכר למה משמשות השקיות הללו והוא אומר לי כך: הם משמשות לשמירה על עור הנעליים מפני לחות שהורסת את העור, ואז פתאום קפץ לי רעיון אם זה פותר את בעיית הלחות בנעלים זה יכול לפתור את בעיית הלחות במחשב, לא ??? , אז כן :smoke: פשוט ביקשתי ממנו את כל השקיות של הקופסאות נעליים שנמכרו, חזרתי לארץ עם 570 שקיות כאלו בערך, אחרי שהתארגנתי בניתי קופסא קטנה מקרטות ושם שמתי 100 יחידות של שקיות, והאומנם..... זה באמת ע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איפה אפשר לקנות כבלים IDE, רגילים ו/או מעוגלים בזול? בנוסף אני מחפש עטי UV כמו בכתבה הזאת: Metku UV drawing וצבעים שזוהרים בחושך... מישהו יודע איפה ניתן לקנות משהו מהדברים הנ"ל? תודה, תומר.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי SMART FAN עם חיישן חום ומכיוון שעכשיו כבר לא כל כך חם הוא מסתובב ממש איטי!!.. האם אפשר לעשות לו ככה שיסתובב תמיד על הMAX ללא תלות בטמפרטורה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Zeev86,

היי. אני מנסה להוריד את הקירור, או לפחות את המאוורר עצמו, אבל לא מצאתי שום סרטון או הסבר איך עושים זאת. צפיתי בסרטונים בYOUTUBE איך מרכיבים את הקירור, אבל כשאני מגיע לקטע של להפריד את הסיכות ברזל מהגוף שצמודות למאוורר, אני לא מצליח (מפחד לשבור משהו או לעקם). https://www.youtube.com/watch?v=3Ewr7x3BXO0 (דקה 4:11) תודה.

22. Started by Culandur,

סוף סוף הגעתי להחלטה אני לוקח את הרדיאון 9100 של ספייר אני עכשיו צריך המלצה ל HSF לליבה סינקים לזכרונות ודבק טרמי תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yisdeyo,

יש לי בעיה כבר זמן מה שהמאוורר של המעבד עושה רעשים של האצה והאטה כל הזמן ללא קשר לפעילות המחשב איך אני מתקן את זה ולמה זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Ancient1,

איזה בעל מקצוע משתמש בשמן מינרלי ? ואיפה קונים דבר כזה ? יש לי בעיה של קורוזיה גלוונית: נחושת-אלומיניום עם מים בפריזר, וחשבתי אולי להחליף לשמן מינרלי !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dovk,

עם לוח אם של GIGABYTE EX58-EXTREME 1366 שאלתי לחברים - מה עדיף לשיטת קירור ? קרור ע"י אורור סטנדרטי או קרור מים אם אתם ממלצים על קרור מים על מה תמליצו לי ז"א חברה טובה ושמתאים למעבד 1366 תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.