אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום... יש לי מערכת כזאת: מעבד PD 930 3.0 ( קירור סטוק עוד מעט פריזר 7 פרו ) זכרונות 2G DDR2 533 לוח MSI 945P האם תהיה לי בעיה עם הOC במיוחד עם זכרונות 533??? אני מתכנן לקנות 9800GTX כי המחיר שלו משתלם מול ה8800GTS , האם יהיה לי צוואר בקבוק ??? תודההה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאתם רואים בחתימה שלי יש לי מעבד ווינצסטר 3200+ ואני רוצה לקבוע לו את המתח (כי בברירת מחדל הוא על AUTO). אז השאלות הן: *האם קביעת מתח נמוך = טמפ' נמוכות יותר? *מהו המתח המינימלי שאני יכול לשים בלי לגרום למעבד נזק? תודה רבה לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג סליל כסף טהור לשימוש בלופ שלי בארץ? כרגע לחנות בחול אין בסטוק ולא בא לי לחכות עוד שבוא עד שזה יגיע... תודה אנשים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
cm690 ii cm hyper 212 plus הטמפ" היא אחרי הפעלת 3DMARK 11 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הסינק של הכרטיס מסך הוא 40ממ? (מצורף תמונה) האם לדעתכם הקירור הבסיסי הזה יספיק לצ'יפ R9600 מאיפה אפשר להשיג מאוררי 40 בימינו ? - כל המאוררים שהוצאתי ממחשבים ישנים כבר מקרטעים ולא עובדים.. עם מה אמורים לחבר אותם על הסינק ?(מאיפה אני ישיג ברגים מיוחדים דקים וכאלה ארוכים..) איזה חומר טרמית כדאי לקנות (חשבתי על N BLUE II שלא מוליך חשמל ....) איזה סינקים לזכרונות DDR כדאי לקנות, מדבקות לכל צ'יפ בנפרד או כאלה שמכסים את כל הסטיק ? ואיזה חברה מומלצת..? תודה =]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עשיתי למעבד שלי אוברקלוק Barton 2500 AQXEA באס172(166) מכפלה13(11) 1833@2236 מעלות 52 אני רוצה לדעת אם זה טוב סביר או מה שיש לכם להגיד... ואני יכול עוד להעלות אבל אני פשוט רוצה לסתפק בזה ולא בהכי טוב... ועשיתי לו מבחן מאמץ בערך 40 דקות עם התוכנה Toast ואני רוצה לעשות גם לכרטיס מסך ואני רוצה לדעת אם זה לא ישנה כלום שיהיה גם למעבד וכרטיס מסך... הטמפרטורכה במעבד היא 31....
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי על הTRUE מאורר של 90 מ"מ , כדאי להחליף אותו ב120 מ"מ ? או שזה אמור להיות 90 מ"מ ? תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי האתר v6 הוא 164 סמ והמארז יכול להכיל גג 169 זה יכנס בלי בעיות ( עם זה משנה יש לי סוקט 1155 ) [br]פורסם בתאריך: 28.02.2011 בשעה 21:33:12 מה אתם אומרים כדי להכניס למארז כזה את הקירור המיוחד של silverstone שמגיע רחוק יותר ap181 לשים שם 3 בתחתית של 180 ממ זה יהיה טוב יותר או יעשה רע ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אחרי שלושה ימים דיי מתישים הצלחתי לייצב על 4.8 מתח בביוס 1.38v סיים בהצלחה 20 סיבובים בVery High בIBT מריץ פריים בקלות ובקרירות לעומת הIBT מקסימום מעלות 71בפריים ו82 בIBT הHT כבוי כרגע,לא משתמש ביכולות האלו ממילא בחודשים הקרובים קיבלתי תוצאות טובות יותר בIBT ככה לא מצליח להוריד את את הLLC אל מתחת ל1 מתוך 5 , ניסיתי להעלות מתח ולהוריד LLC ,לא הצליח מה אפשר לעשות עם זה לדעתכם? אם ירד הLLC ירדו כמה מעלות,עד כמה שהבנתי בכלל,כל עצה תתקבל בברכה,ההבנה שלי לא גדולה במיוחד בOC הקירור הוא TRUE 120 מזדקן בכבוד ספק crosair vx550 מצרף גם באנצ' של crucial M4 64Gb הלוח עם הביוס האחרון 1.30 הכונן עם firmware 0309 תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי OC מ2.33GHZ ל2.8GHZ ואני רואה הבדלים בביצועים במשחקים כמו GTA 4 שדרושים כוח עיבוד רב במשהו כמו 9 FPS אבל כל מה שעשיתי זה להעלות את התדר ולבטל כמה פונקציות שכתובות במדריך OC פה באתר אני לא יודע איך להעלות מתח ולא יודע אם צריך בכלל ולא יודע איך לשנות את המחלק ל1:1 אני לא מבין בדברים האלה והמדריך פה לא מסביר איך לעשות את זה אלה רק אומר לעשות את זה אז אני אעריך מאוד עזרה ממשהו שיודע איך לעשות OC
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי היום את המאמר שבאתר על קירור המים... וחשבתי לעשות אחד כזה אבל השאלה האם משתלם בכלל לעשות כזה? עד כמה יש הבדל בקירור... {וגם לא הבנתי את מה הוא יכול לקרר...} והאם זה שווה את כל המאמץ וכל הבאלגן מסביב המארז? או שפשוט עדיף לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd1088756729.htm {מה יתן יותר ביצועיים?} התקציב משחק פה תפקיד דיי גדול... אבל יותר חשוב הקירור מאשר,הבאלגן מסביב למארז... בתודה fux
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך שאני מגדיר משהו שונה בביוס, אבל כמו שצריך אפילו בקפיצות קטנות. המחשב לא עובר את הבדיקה של הזכרון . במצב רגיל המערכת יציבה אפילו הספקתי לשחק קצת בWOC על ויסטה 64 משהו הזוי כאן....
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
70 מעלות במנוחה. אני פשוט לא יודע מה המעלות שההרד דיסק צריך להיות בהם .
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובאיזה קירור השתמשו ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי שלוש חורים בצד שמאל שמתי שלוש מאוררים של 80ממ CASE FUN !! שמכניסים אוויר קר!! שמתי עוד מאורר קטן למלא שגם מכניס אוויר קר ומאורר מאחורה שמוציא את כל האוויר ועוד מאורר קטן שמכניס אוויר מקדימה! עכשיו כל זה הביא את ה DURON 1200 שלי לרדת מ 46 מעלות ל 33 והלוח אם שלי ירד מ 34 ל 23 !!! ענק השקעה של 40 שקל על מאוררים! הורידה לי 12 מעלות ממעבד ו 10 מעלות מהלוח!! שווה! עכשיו כמה OC אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף לד לעכבר.. עכשיו השאלה היא האם הלד האדום חיוני? כלומר אפשר להחליף את הלד בלד נגיד מהחדשים שהגיעו לפנדה.. (כנסו אלה הלדים היחידים שם, אני מדבר על הלד הכחול) וזה יהיה טוב? ועוד שאלה.. אם אני מחליף לד.. צריך לשים איזהשהו נגד או משהו? תודה 8) ;D
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני חדש (מאוד) בתחום. יש לי לוח אם של DFI בעל יכולות OC [איך כיף להגיד את זה ]. חקרתי קצת את הנושא, וגיליתי של DFI יש תוכנה קטנה שנקראת Auto Boost System אשר בה יש פרופילים של OC מוגדרים מראש. נאמר לי שעלי ללחוץ על F1 בעת שאני מדליק מחדש את המחשב, ויטען פרופיל מסוג מסוים. עשיתי זאת. אכן - נטען פרופיל שנקרא Safe 3/2 ghz OC. - - אגב, מדובר במעבד Q6600 מרובע ליבות. לאחר שדבר זה התבצע, המחשב הדליק עצמו מחדש, הטעינה נראית הייתה כטובה - עבר POST, והלוגו של Windows7 התחיל להיטען. מייד (!) בשלב זה קיבלתי מסך כחול לשבריר שנייה (שלא הספקתי לראות מה הוא רושם) והמחשב עשה restart לעצמו. נתתי לי לבצע את אותה פעולה שוב, אבל הדבר חזר על עצמו פעם שנייה. נבהלתי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט והמאורר שלו מרעיש ביותר בנוסף יש את המאוורר של לוח האם שגם הוא קצת מרעיש מה לעשות? המליצו לי על מאוורר של זלמן למעבד האם זה מספיק? הטמפרטורה במחשב מאוד גבוהה ואני אפילו לא מתעסק ב OC כרטיס המסך שלי הוא RADEON 9800XT וגם הוא מפיק חום רב יש לי שני מאווררים בקדמת המארז (נכנס) ושניים מאחור (מוציא) מה לעשות להפחתת הרעש?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אנשים, אני צריך המלצה לשני מאוררים, 120, שקטים ככל האפשר, דחיפת אויר טובה, אבל לא חייבת להיות מטורפת ומחיר לא גבוה מידי, בהתאם, להצעות הכלליות אדע איך לווסת את התקציב. היעוד שלהם, בניית משטח קירור ללפטופ, לכן עדיף גם שיהיו כמה שיותר דקים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בתהליך של שדרוג המאוררים של המעבד, מארז, ספק. המניע: נשבר לי כבר מהרעש של המאוררים! המטרה היא שקט מוחלט! (בגבול האפשר עם קירור אויר) הדרישות הם: שקט ביותר, מיסבים, מחיר זול וללא דגש על ביצועים (המחשב לא עובר OC והמאוררים יחוברו למעגל ה-7.5V) למעבד: i5-3570K socket-1155 למארז: 120mm לספק: פתחתי שרשור במיוחד... אבל אפשר להציע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!! חשבתי לקנות מארז חדש לטאולין שלי וחשבתי על המארז: Dragon DX-01BD Black TOWER כדי לקנות אותו אצל הדובים האוסטרלים (שם מקורי נכון?) אני מוסיף לו HARDCANO5 בחירת החלקים נכונה? אני לא מוסיף חלון כי זה לא הטעם שלי... ולא ספק כוח כי יש לי כבר אנטק 380 ואט בחירת החלקים טובה? יש המלצות אחרות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. חדש כאן. רציתי לשאול האם OC דורש לוח אם מתאים (מכיוון שההמהרה דורשת יותר מהלוח גם כן), או שאין קשר בין הפעולות, ו OC מצטמצם למעבד בלבד? שאלה שנייה (ברשותכם): האם גם הזכרון נדרש לעמוד ב"לחצים" אחרים בעקבות ההמהרה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה קירור שקט יותר? Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Scythe Shuriken Scythe Big Shuriken Scythe Katana 3
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שתכננתי Smart Fan 2 * 4 +Funbus ,מכניסים אוויר. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 המאוורר שבדלת ושתי המאוורררים מאחורה הם המאווררים שבאים עם הRaidmax 868,מוציאים אוויר. המפרט: A64 3000+ Clawhammer Epox 8KDA3J A-DATA 512Mb 400MHZ XFX 6800NU המעבד עבור אוברקלוק של 200Mhz והכרטיס מסך בין 100-150Mhz לזכרונות ולליבה.
-
- 31 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו אחרי שהזמנתי כבר את רוב המחשב יצא לי לעצור רגע ולחשוב... למה לי OC ? הרי המחשב יעבוד מהר עם או בלי OC, אז ?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-