אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז השאלה שלי מה הטמפרטורה , של המעבד והבורד שצריה להיות. + האם הטמפרטורות האלה טובות? Temperatures Motherboard 26 °C (79 °F) CPU 45 °C (113 °F) עריכה : יש לי אינטל פנטיום 1.7 קצת ישן... אבל עובד סבבה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם החיבור NB FAN אמור להיות למאוורר של הצ'יפסט ??? ואם כן למה ג'יגהבייט לא חשבו על מקום למאוורר כזה ? הרי מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט 3 מילימטר מעל יושב הכרטיס מסך....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, אני מחפש לוח אם וזיכרון בכדי להגיע עם הe8400 שלי ל4gh במינימום תקציב. אני יודע שזה מעבד ישן כבר אבל בכל זאת אני מעדיף לא לשדרג אותו... נדמה לי שDDR3 יוצא יותר זול אבל אני לא בטוח. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד אינטל i7 6700k, מורכב עליו קירור אוויר (לא זוכר את הדגם), המעבד מגיע ל70 מעלות בממוצע ב4 ליבות בסשן גיימינג בcall of duty modern warfare. כמו כן אני חייב לציין שהמחשב עומד בפינה מתחת לשולחן לכן בקיץ אני מעריך שהטמפ' תעלה ב1-2 מעלות (לא בטוח אבל קרוב לוודאי). השאלה שלי היא האם הטמפ' האלה גבוהות מדי למעבד והאם מומלץ להתקין קירור מים (כי שוב, זו הוצאה.. אם הטמפ' בסדר גמור אין סיבה להשקיע 500+ שקל). ובכמה מעלות בערך הטמפ' אמורה לרדת עם המעבר לשימוש בקירור מים? כמו כן, הכרטיס מסך מגיע לי גם לסביבות ה70 מעלות(במהלך משחק), אבל הבנתי שכל עוד הוא לא מגיע ל80 ומעלה הכל בסדר, אבל זה כבר לא קשור לנושא האשכול (חשבתי אולי ג…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
[ltr]I recently bought a nice upgrade for my computer an AXP-M 2600+ and an Abit AN7, for overclocking obviously. now originally the HSF was an ALX800 with SF2 80mm (with a PCI controller[rheostat]). now the store informed me of an SLK947 on sale for 5 nis more, it was very nice of them and I'm going to take it. but now it means I need a 92mm fan and I need it to be strong enough when I need it, ~80 CFM should do it and quite enough when I go to sleep. I'm not so sure if I can trust the so called "smart" solutions. any ideas of a quality fan which can be controlled (either manually or by the mobo)?[/ltr]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועוד שאלה, האם הארטיק סילבר 3 שווה 100ש"ח כולל משלוח, למה יש לי AX7 ומאורר ENERMAX 80mm והטמפרטורה במאמץ מגיעה ל58 מעלות, ובidle ל50-52 להוריד את הסינק ולנקות? או לקנות ארטיק סילבר? בזמנו ביולי 2002 קניתי את המחשב ואז כל מה שהיה לי היה פד טרמי, שקיבלתי עם המעבד, והטמפרטורה המקסימלית היתה 50 מעלות במאמץ... ד"א, ניקיתי את הסינק מפול אבק, אבל זה לא עזר כל כך...(בלי להוריד אותו מהמעבד...)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנחתי את ידי על מאוורר 120*120*35 (אני חושב) עם מהירות משתנה אוטומטית חייתי במיוחד (של שרת Compaq Proliant) אבל החיבור שלו קצת מאוד לא סטנדרטי. יש 4 חוטים, צהוב, אדום ו2 שחורים. מתוך ידיעה שזה שונה במאווררים מאשר לחיבור של ההארד-דיסקים נמנעתי מלחבר אותו בינתיים. למישהו יש מושג איזה חוט הולך לאן כדי שאני אוכל להכניס את המנוע סילון הקטן הזה מול הCPU במקום המאוורר הקטן והרעשני שיש שם עכשיו? (המאוורר הזה משמש בד"כ לקירור של 2 מעבדי פנטיום 1000 במערכות שצריכות להיות זמינות 100% מהזמן, אני חושב שהוא יספיק לשלי... 8) )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4300, אבל אני רוצה להוריד לו את המכפלה ל8, הדבר אפשרי בכלל בלוח 965 כמו הגיגה בייט DS3? שנית, הבנתי שיש עם המעבדים האלה בעיה של באס, בגלל הסטראפים. האם לדעתכם, בעולם מושלם, אמורה להיות בעיה לעבוד עם המעבד הזה על 3.2 בבאס 400? כמובן שהקירור והזכרונות מתאימים לעניין. תודה ענקית לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי LENOVO THINKCENTRE M58. ידוע לי שיש לו לפחות 3 מאווררים - אחד בספק, אחד למארז ואחד למעבד. אך האם יש מאוורר שמסתתר בקדמת המארז בין דופן המארז לבין מכסה הפלסטיק המגושם שנמצא בקדמת המארז??? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר תמחשה הטרמית הזותי ? אני חושב להזמין אותה אבל תאמת יקרה 8 לכלום חומר Coollaboratory Liquid Pro מה אתם אומרים ? http://www.coollaboratory.com/en/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , רכשתי מחשב נייד חדש DELL Inspiron 7520 עכשיו אני צריך בבקשה המלצה למשטח שהנייד ישב עליו ושיקרר אותו ... אשמח להצעות וכו ' - אוורוור טוב ורועש כמה שפחות ( או בכלל לא אם יש כזה ) - חיבור חשמל שיהיה באמצעות USB למחשב - מחיר : אין הגבלה - אבל לא מחיר פסיכי - נוח ויציב - המחשב ישב עליו כל הזמן - לכן זה כמו תחנה קבועה בשבילו תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי, והרבה, ולמדתי והשכלתי לכל מה שקשור לאוברקלוק, וניסיתי קצת במחשב שלי, ולא הכי הלך.... ברגע שהעלתי את הFSB מעבר ל210 (200 במקור) המערכת פשוט קורסת, או בהתחלה או בטעינת ווינדוס אפילו באמצע הBIOS היא נתקעת,יעוץ? עזרה? מישהו? BIOS אין אופציה להוסיף מתח למעבד על מנת לגרום לו ליציבות. בבקשה, עזרה, תודה מראש. על פי EVEREST יש לי 2 נתונים לטמפרטורה ואין לי מושג לאיזה מהן עלי להתייחס AMD Athlon 3000+ 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 ATI RADION X700 SE SEPHIRE HITACHI 80G 7200 RPM 215mb*2 [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר לשקט מקסימאלי מוחלט ואולי ל-OC קטן... יהיה בתוך P182, עם I5...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
everest מראה טמפטורה למעבד וטמפרטורה לליבה ליבה 53c מעבד 23c מה הערך שחשוב האם זה תקין
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. ברשותי מעבד CORE 2 QUAD Q9550 הקירור הנוכחי שיש לי על המעבד הוא מאוורר חביב של זלמן שלא כ"כ מספק את הסחורה.(סיפק מאוד לפני ה-OC) (ד"א עשיתי אוברקלוק מתדר של 2.83 ל-3.54) כרגע הטמפ במנוחה של המעבד היא בסביבות ה-48-50 במנוחה. ומגיעה ל-65-70 ואף יותר בזמן מאמץ.. אני יודע שהמעטפת של המעבד היא בסביבות ה-72 ולא רוצה להסב נזק למחשב. השאלה אם מאוורר CNPS9900 של זלמן יפתור את הבעיה בצורה משמעותית או שעליי לחפש פתרונות אחרים. אודה מאוד לעוזרים.(אני יודע שהקירור MUGEN 2 יותר טוב אבל הוא ממש במעט ונראה על הפנים...לכן ירדתי בדרגה אחת.) שגיא
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רכשתי מארז מחשב של cooler master cosmos 2 ואלה הטמפרטורות במצב מנוחה מה אתם אומרים? ??? Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83667HG (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Asus Rampage II Extreme / Gene Chassis Intrusion Detected No Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #1 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #3 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #4 45 °C (113 °F) North Bridge 62 °C (144 °F) South Bridge 49 °C (120 °F) GPU 38 °C (100 °F) WDC WD1000FYPS-01ZKB0 (WD-WCASJ1854037) 32 °C (90 °F) WDC WD1000FYPS-01ZKB0 (WD-WCASJ1735200) 36 °C (97 °F) WDC WD1000FYPS-01ZKB0 (WD-WCASJ0986…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה רק אליכם התותחים באמת כי מהחובבנים התיאשתי אז ככה כמו שהבנתם יש מעבד amd שמתי שתי מאוורים אחד למעלה שפולט אוויר ואחד למטה שיונק אוויר לתוך המחשב יש לי גם מאוורר על המעבד שהוא נחשב טוב thermaltake dragon 3 וחומר קירור בינהם ARTIC SILVER grease {בין המעבד למאוורר} ויש לי טמפ של 68-72 תלוי כמה אני מעמיס מה לעשות אני כבר עובד עיצות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך giga-byte 7300 gt (pci expres gv-nx73t256d-rh( וטמפרטורת הכרטיס במצב מנוחה 63 מעלות ואחרי מישחק של שעתיים (ghost recon 2) הטמפרטורה מגיעה ל 83-85 מעלות האים זה בסדר ? היתקשרתי לחנות המחשבים והם טענו שזה נורמלי והכרטיס הזה עובד בטמפרטורות אלו מה עלי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את המערכת אפשר ליראות בצד <<<<<- *עידכון:* אני עכשיו על באס של 333*9 על PCI נעול ב-100 FBS 1333 מתח 1.34375V, המערכת לא קורסת אבל יש שגיאה ב-PRIME95, מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שהוא על טמ''פ מאוד מאוד גבוהות הקירור מותקן טוב שכן עם קירור הסטוק הוא על כמעט 80 במאמץ ראוי לציון שהמשחה המרוחה היא MX2 הקירור אכן מתחמם , המתח הוא סטוק , כרטיס 7900GS שלא מתחמם כל כך , סירקולצית אויר בינונית ו4 סטיקים של זיכרון על 2.1 וולט המעבד יציב לחלוטין ולכן אני תוהה אם זה בעיות בסנסור או באמת הוא רותח עדכון !! המעבד בלי OC בכלל ועדיין עומד על 60
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גוף קירור זלמן 9500 והוא רחוק מלהיות אידיאלי מבחינת מגע ישירה עם המעבד. לכן הייתי רוצה לעשות לו שיוף ידני. אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יודע איזו חומרים לשיוף ישנם בארץ ואיפו אפשר לקנות אותם. בחנויות של תמבור לא מבינים כאשר אני מבקש metal abrasive grinding האם מישהו מכיר איזשהו חומר דומה למה ש יש בתמונה? http://i76.photobucket.com/albums/j40/timberl/162716.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הקירור הזה והוא עושה לי קצת צרות. התקנתי אותו על מעבד I5 והטמפ' מגיעה ל 70 מעלות כשאני משחק במולטיפלייר של BF3. איך זה הגיוני? שמתי משחה טרמית כמו שצריך ומרחתי עם כרטיס אשראי שכבה דקה ואחידה. אני משתגע, ממה זה יכול לקרות? עם הקירור של אינטל הייתי מקבל 80 מעלות במאמץ חשבתי שקירור חדש ייתן לי הרבה פחות. ופה ראיתי שהם קיבלו הרבה הרבה פחות (ועוד על מעבד חם יותר מסדרה קודמת): זה לא הגיוני! אפשר עזרה?? דרך אגב, התקנתי אותו לאורך... זאת אומרת שהמאווררים פונים למעלה ולמטה. לא לצדדים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, המחשב פולט חום רב שגורם לחימום החדר ובמקרה שהחדר סגור (חלונות ודלת ) ברגע שנכנסים מרגישים מיד את שינוי החום. מה יכולה להיות הסיבה לכך? המארז שלי הוא מארז שהיה בתצוגה של KSP וקניתי אותו, לדעתי הוא ג'נרי לחלוטין. עריכה: שככתי לציין, אם זה חשוב, שבמארז יש מאוורר אחד שמקביל למעבד והוא מכניס אוויר (80MM) ובגב המארז יש מאוורר שמוציא אוויר(120MM)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-