עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by e-r-a-n,

אני בערך כבר באמצע אני כל פעם מעלה את המהירות זכרונות באיזה 5 מגהרצים ואז בודק דרך המשחק WORLD CUP עם הכרטיס מתפקד בסדר (אני משחק בערך איזה דקה וזהו.. זה בסדר ? או צריך יותר? על משחק יותר חזק או משהו?) אין שום עוויתות מסויימות במסך או דברים דומים הכל הולך בקלות.. ומה לגבי הליבה? מתי אני אמור להעלות לה את המהירות? ברגע שאני כן רואה עוויתות וכאלה? כרגע הזכרונות כבר על 725MHz ללא שום קירור נוסף על הכרטיס.. הליבה עדיין על 300MHz

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by waizman,

אוקיי, חיפשתי בארגז כלים שלי מקדח רגיל, ונתקלתי בדבר הבא - מקדח שמזכיר את החפרפרת הזאת של שרדר מצבי הנינג'ה... זה הדבר הכי קרוב שהצלחתי לצייר... חסר כישורים שכמוני... קיצר, אם מישהו מכיר את המקדח הזה, רציתי לדעת אם אני יכול לחורר איתו את המארז (חורים למאווררים).

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by xtract1,

יש ברשותי GF6600 והטמפ' שלו במצב רגיל ( וינדווס מופעל (אומנם כבר כמה ימים) אבל זהו בעצם) היא 66 + - רציתי לדעת אם זה נורמאלי? מה הפיתרונות? מצורפת תמונה מ-EVEREST [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Lior4543,

אהלן, לפני יומיים ניסיתי לבצע OC למעבד לE2140, בעזרתו של המשתמש (Yossi_S1) העלתי את התדר ב5, סגרתי את הביוס, והפעלתי מחדש, המחשב לא עלה והמחשב התחיל לצפצף הרבה בלי עצירה, הוא אמר שכנראה הלוח מגביל אותי, עכשיו השאלה שלי היא האם באמת הלוח מגביל אותי או שזה משהו אחר שלא עשיתי, כמובן שאני לא מפקפק בדברים שלו אלא רק שואל כדאי לדעת אם ביצעתי את כל התהליך נכון.. זה הלוח שלי : http://img205.imageshack.us/img205/4679/mombp2.png

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yonishema,

יש לי מחשב נייד אייסר מדגם אספיריט 5738G כאשר אני עובד איתו זמן ממושך הוא מתחמם וגם המיקלדת כבר חמה המליצו לי על משטח קירור רוב המשטחים שראיתי הם בגודל של 30 ס"מ אורך והמחשב שלי הוא רחב בעל מסך 15.6 והאורך שלו 38 ס"מ אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משטח למחשב שאוכל לפתור את הבעיה אם תוכלו לתת לי קישור למשטח טוב בסביבות מחיר 100-150 ש"ח ואולי פיתרון אחר תנקס

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by WhiteLen,

היי, יש לי מחשב עם מעבד AMD שפועל בטמפרטורה של בערך 40 מעלות במנוחה. בזמן עיבוד גראפי כבד הטמפרטורה קופצת ל 55-60 והמחשב מתחיל לצפצף ( נדמה לי שהצפצוף מוגדר בביוס ). האם זה נורמלי, יש דרך למנוע ממנו להתחמם ככה בזמן עומס?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dddd01,

שלום רב, רציתי לדעת לגבי Q9550 , מה הפוטנציאל שלו בOC ? (כפי שלמשל פוטנציאל הOC של הQ6600 הרוב אומרים שהוא 3.6GHZ) . אני שוקל להחליף את הQ6600 למכור אותו ולקנות Q9550 , ובגלל זה אני רוצה לדעת לכמה אפשר פחות או יותר להגיע איתו בOC ? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היחידה שאני מכיר זה פנדה(http://www.pandas.co.il) איזה עוד יש?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. תשמעו את הOC : Athlone 2500@Athlone 2800 1.8GHZ-2.2 GHZ (אולי זה 2150) 1.75 V ויש לי 60 מעלות במאמץ ו50 בלי מאמץ. כדי להמשיך? *הנתונים לא מדויקים ב100% כיוון שאני לא במחשב שלי כרגע.. אני יעדכן ברגע שאחזור הביתה...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה עדיף לי לקחת? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1404&products_id=5820 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4943 ולמה? תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by The_overclocker,

WELL, נו לאן אתם חושבים אני כבר יכול להגיע עם העגלה הזאת ? כך גם אני חשבתי..עד ששייפתי את ההיטסינק המקורי, החלפתי משחה טרמית (לאחת זולה מ10% כסף - סתם קקה..) והתחלתי להעלות את הבאס ה דיפולט שלי זה 133 והזכרונות ג'נריים כאלו (משהו PGI, עלו 800 ש"ח בזמנו..) התחלתי להעלות... אני מגיע ל 700MHZ עולה ועולה ל775MHZ עולה עוד... ל825MHZ ועוווווד עד ל 900MHZ !! נו מה אתם אומרים ?? תשלחו\ תעלו ללדטא בייס כי לי אין מושג למי לפנות. הנה תמונה: תאדדדדם : תעלו את זה בקשה ל OC דאטה בייס ............

12. Started by potpockey,

???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by THL,

(0.13) אני צריך לדעת לאיזה טמפרטורות הוא מגיע

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. רכשתי לאחרונה כרטיס מסך-gigabyte windforce hd 7950. התחלתי לעשות לו oc וראיתי שאין באפשרותי להעלות מעבר ל 1100mhz,ניסיתי בכמה תכנות והאופציה חסומה בכל אחת מהן.(חושב לי להדגיש שהבעיה היא לא יציבות בתדר מעל 1100mhz,או טמפרטורה אלה אין לי את האפשרות הפיזית להעלות את התדר מעל זה). השאלה שלי האם המצב הזה קבוע ואי אפשר לשנותו? אם אפשר לשנותו,כיצד? לצרוב bios של חברה אחרת לכרטיס? חשבו לציין שבmsi afterburner אפשרתי את מצב unofficial overclocking אך ברגע שמעלים מעבד ל1100mhz המסך מתחיל לרצד ואני חייב להוריד את התדרים חזרה ולהוריד את הunofficial overclocking. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה,שכן זה בזבוז של הכרטיס שהוא אוברקלוקר מצוין ולא יכול למצות את הפוטנציאל המלא של…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by YarYar,

טוב... בא לי לעשות קצת OC למעבד שלי... עכשיו איך אני נועל את התדרים של ה PCI וה - AGP בלוח הזה? חרשתי על הביוס ולא מצאתי איך... הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה.

16. קודם כל תמונת מצב (תמונה שווה אלף מילים): http://imgur.com/Y7c2j נסיתי להעלות טיפה ל-1160+ פשוט זה עושה בעיות כל פעם כשאני משחק, עושה לי ספליט סקרין, ריצודים מסך שחור ודברים כאלה. למרות שבפועל אני רואה שזה ממש לא קשור לחום של הכרטיס, נראה כאילו אין ממש מאמץ מצד הכרטיס והוא מסוגל להרבה יותר. השאלה עכשיו אם כדאי לשחק עם המתח או שמא הדבר יניב תוצאות זהות. הערה: אחרי חצי שעה עדיין הטמפרטורה על 57 מעלות

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by tomyem,

שלום, יש לי מעבד E8400 עם הקירור המקורי, והוא נעשה קצת רועש לאחרונה... אני מחפש קירור שקט יותר ויעיל יותר, בסביבות ה100-150 (אם יש המלצות ממש טובות אז אפשר גם ביותר) אני אשמח גם לדעת איך בדיוק אני מתקין אותו... תודה, תומר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by maphisto,

טוב אז עוד אין תמונה אבל אני ממש גאה(כמו אבא). העפתי את המאורר הדפוק והקטן שיש שם (ממש עלוב) ושמתי את המאורר של המעבד שלי AMD THUNDERBIRD 1200 עליו . אז הגעתי ל תוצאה מדהימה ::::::: 294\520 ווואווווו ציון ה 3DMARK 2001SE 7480 משהו פגז. אחרי שזה עבד יציב איזה שעה אמרתי טוב זה יציב אפשר להשאר עם זה. אחרי מחשבה שניה הורדתי ל240\480 לציון מכובד של 6800 תמונןת יגיעו. דרך אגב הוא תופס מקום גם של PCI אחד.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by barrrrrrrrrr10,

יש לי i920 מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I7 1366 QUAD 920 כבר 3 שנים טובות ולא עשיתי OC עדיין, בקרוב אני מיתכוון לשדרג כרטיס מסך ויחד עם זה גם קירור למעבד שיאפשר המהרה המטרה היא להמהיר אותו למינימום 4Ghz ואפילו יותר אם יתאפשר לכן אני מניח שצריך קירור רציני וכמובן שיהיה שקט! זה חשוב מאוד! אלו מערכות שאני שוקל (באזור ה 400 שקל): Noctua NH-D14 CPU Cooler Thermaltake Water 2.0 Pro Liquid Cooling System Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU קראתי הרבה המלצות על ה NH-D14 אבל בכול זאת הייתי שמח לשמוע עוד קצת אולי על משהו שלא ראיתי שיותר מתאים למה שאני צריך... לוח אם GAX58AUD3R ספק 12CM FAN A.PFC WIN+600 600W HEC מארז- VK90001N2Z ELEMENT T THEMAK TAKE כרטיס עתידי: R9…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by KroydKrenson,

שלום. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש שיושב בתוך המארז CM690. יש שלושה מאווררים מותקנים כרגע, קדימה שמכניס אוויר, צד שמכניס ואחורה שמוציא אוויר. מסתבר שיש בעיה ידועה ב CM690 של מאוורר הצד שיושב קרוב מדי ל"גריל" של המארז וגורם לזמזום. קראתי על הבעיה והיו הצעות בין לנתק את המאוורר, להפוך אותו כך שיוציא אוויר, או להחליף אותו. יש למישהו הצעה איזה מאוורר אני יכול לשים שם במקום? עדיפות למאוורר עם פילטר או שאפשר להוסיף לו פילטר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by DJPOWER,

האם שווה לי להביא את החלקים הבאים מהאתר הבא http://www.frozencpu.com/ex-pmp-20.html?mv_pc=948 http://www.frozencpu.com/ex-rad-44.html?mv_pc=501 88 דולר החלקים 44 דולר משלוח יש אתרים יותר זולים ששולחים לישראל? האם החלקים טובים?(אני מוסיף בלוק אחר כך ..)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Omry,

היי אנשים. בדיוק היום, לאחר שכבר חשבתי שסיימתי להזמין את הכול וכל מה שנשאר זה לחכות (אין לכם מושג כמה אבא שלי שמח), קיבלתי הודעה מפנדה (בדיליי של שבועיים..) שהם לא מחזיקים במלאי (ולא מתכננים להביא בזמן הקרוב) מאווררים שכבר הזמנתי וחויבתי עליהם. אני גם מנצל את ההזדמנות לרכוש את גוף הקירור ה-V8 של CM במקום את ה-TRUE של TR, מכיוון שהוא מציג ביצועים עדיפים ועולה פחות באופן משמעותי. אני מעוניין לקבל המלצה למאוורר ה-120x120x25 (הגודל היחיד המתאים ל-V8) הכי חזק שניתן להשיג בישראל, ללא שום קשר לרעש. (חזק, משמע לחץ סטטי כמה שיותר גבוה) עד כה, תכננתי לקנות את ה-FM123 של SilverStone (לחץ סטטי של בערך 4.5mm!!!) אבל גיליתי באופן טרגי ששום חנות שמייבאת או משווקת מוצרי SilverStone לא מח…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dolby71,

אני שוקל לקנות את Dragon AX-01SLD ALUMINUM של chieftech מה דעתכם עליו? שווה להשקיע?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. המאוורר האחורי במארז שלי התחיל לעשות חיקויים של טרקטור. לשמן אותו אני לא יכול (אני לא רואה שום אפשרות להגיע לציר), אז כנראה שאצטרך להחליף אותו. על מה אתם ממליצים? השיקול החשוב ביותר הוא שקט, אם אפשר מהקופסא בלי מודים, כיוון שיש לי שתי ידיים שמאליות. המאוורר הקדמי שלי שקט מאוד. למיטב זיכרוני זה Glacialtech שקניתי בלוג'יק, אבל אני קצת מודאג מכך שהם לא מציינים שום דגם באתר. מי יודע איזה דגם אקבל אם אזמין שם עוד אחד? אה, ואם אפשר, בבקשה לציין איפה ניתן למצוא בארץ את האווררים עליהם אתם ממליצים. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by KF,

היי חברה יש לי מעבד פנטיום 4 3000 מגה הרץ 1 מגה (פרסקוט)סוקט 478 לוח אם:אינטל רוק לייק זיכורנות:קינגסטון 400 מגה הרץ 2 סטיקים של 256 +קינגסטון 256 (266 מגה הרץ)+ניינה 256 (333 מגה הרץ) ספק 480W נ.ב האם אני יכול לבצע אוברקלוק למעבד שלי? (לא רציני) האם כדאי להשתמש קלוקגן ? טמפ-50 מנוחה מאמץ 60 למרות שמד הטמפ במחשב שלי מראה 37 מנוחה ומאמץ 42 ולפני שניקיתי את המאורר של המעבד המד יראה לי 44-45 במנוחה ו55-57 מאמץ ככה שהייתה ירידה לפי מה שהמד טמפ במחשב אומר (אחרי שניקתי את המאורר של המעבד) מה אתם אומרים ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים