עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by amitey,

שלום לכולם. הרכבתי מערכת קולנוע וגיימינג הכוללת - מחשב HTPC , מגבר חזק , DVD,ממיר , XBOX . כל הרכיבים יכנסו למזנון סגור (שיש בו פתי איוורור רק בצד התחתון שלו (עומד בסלון). השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר מאווררים לפתחי איוורור ע"מ שישאבו את החום (כי החום עולה למעלה) ואיך אני מחבר טרמוסטט כדי שהמאווררים יעבדו רק מטמפ' מסויימת ולא כל הזמן? אני חשבתי לחבר אותם לחשמל של הספק של המחשב אבל אין לי רעיון עם הטרמוסטט. אשמח לשמוע רעיונות אחרים. מישהו הציע לי לשים מאווררים שיעבדו כל הזמן - צריך לכך מאווררים שקטים וטובים - איזה מומלצים? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by House M.D.,

http://skypc.co.il/pl_product~21461~18~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZT1205~18~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~SCZP1000~18~0.htm מה הכי טוב מביניהם? האם יש קירור יותר טוב מהם בתקציב הזה? (120-200 ש"ח) הערה: הקירור חייב להיות קטן בצורה משמעותית מהמוגן 2. לחבר שלי יש מארז כמו של (antec three hundred) והוא קנה מוגן 2 , הקירור בקושי נכנס והיה צריך להוריד את המאוורר העילי וזה ממש חבל. כמו כן הקירור חסם את המאוורר האחורי ולכן לא היה קירור נאות לרכיבים אחרים כמו דיסק קשיח ולוח אם.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by bah10,

מישהו ראה את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=1105 מי קנה? למי יש? מאיפה הוא מקבל נתונים? (לוח?) והשאלה החשובה ביותר, האם הנתונים יהיו מדוייקים - כדי להצדיק את הקניה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ExploiT,

מישהו מכיר תמחשה הטרמית הזותי ? אני חושב להזמין אותה אבל תאמת יקרה 8 לכלום חומר Coollaboratory Liquid Pro מה אתם אומרים ? http://www.coollaboratory.com/en/

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Martok,

מחירי המאוררים בארץ גבוהים עד כדי גיחוך. המחירים גבוהים פי שתיים ויותר מאשר בארה"ב ולעומת זאת Heatsinks נמכרים במחירים דומים למחירם בארה"ב ולפעמים גם בפחות. אפילו מאורר ג'נרי 80 מ"מ של 39CFM עולה בארץ 38-45 ש"ח שלא לדבר על מאוררים של אנרמקס ב 100 ש"ח+. הוספה של 4 מאווררים למארז עשויה היום להסתיים בפשיטת רגל. מישהוא יכול להסביר מה הסיבה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני חדש פה בקהילה... עד כה היה נחמד ונעים לקרוא פה המשיכו כך... אוקיי אני אגש לבעיה... יש לי מעבד פרסקוט 3 ג'יגה ( pin 478 ) ויש לו מאוורר סטוק ( שהוא ממש על הפים לדעתי ) ... המעבד מגיע לטמפ' גבוהות במנוחה - 55 65 ... כן כן ואני יודע שהמעבד שלי הוא פרסקוט... ועל מנת שהמאוורר יקרר את המעבד הוא עובד ממש מהר ... מגיע ל 5000RPM בכיף.... והוא עושה לי רעש מעצבן בחדר... אז רציתי לקנות מאוורר חדש , יעיל ושקט... אז חשבתי לקנות את ה Thermaltake SilentTower http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm הוא נראה טוב... והמפרט שלו נשמע מעניין... הוא פועל ב 21dba ( לא שאני מבין בזה ) חחחח וגם המחיר נשמע טוב 215 ש"ח ... אז מה אתם אומרים?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sabosal,

מה לא עשיתי בשביל להכניס קצת שקט לחיי. עברתי למארז sonataIII וקניתי Scythe ZIPANG, מעוד מאוורר מארז שקט מאוד של Scythe. ועד לפני חודש הכל היה בסדר. אבל אז הכרטיס מסך הסורר התחיל להרעיש. לא חריקות של מאוורר מלוכלך, אלא קולות יניקה חזקות מהרגיל. (הטמפ' אגב, גם במעבד וגם בכרטיס מסך, על 52 במנוחה.). ניסיתי לנקות ולשמן את המאווררים של הכרטיס מסך, אבל זו לא הבעיה. נמאס לי מהרעש הנוראי הזה, ואני מתלבט מה לעשות. האפשרויות שהבנתי שמוצבות מולי הן, מעבר לקירור פסיבי של הכרטיס מסך (Nvidia 9800gt שנקנה עם oc קטן) והאפשרות השניה היא להשקיע קצת (הרבה) יותר ולהינות משקט מוחלט(?). נשבר לי מהקירור אוויר, אבל איני מתכוון לבצע O.C למחשב. איזה רכיבים מומלצים לצרכים האלה? (כאמור, שקט מקסימלי, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by The_Byter,

מפרט: i7 960 @ 4.6 200x23 gskill 2000 9-9-9 Gigabyte UD5 5970x2 950/1150 @ 1.25v GTX 470 @ 850 1.083 locked bios Thermaltake 1200W Corsair TX750W סה"כ צריכת אמת בתחרות 1KW+ קרור: Heatkiller LC Waterchill xternal+RX360 13x120mm fans תודה רבה לארז מזיגזג על הספק TT, זיכרונות, מעבדים. תודה רבה לeyal_ma (אייל) על ה5970 (למרות הארטיפקטים ) תודה רבה לTycoon (מושיקו) על ה470. תודה רבה לgshlomi (שלומי) על הלוח. ותודה רבה ומיוחדת לdhob187 (דודי) הבן זוג שלי בתחרויות כבר תחרות שלישית שאנחנו לוקחים יחד :smackbum: באימונים בקרב - נותנים בראש :smackbum: נתראה בהקדם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. המארז http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm על כל מאוריריו 2x120mm קירור סטוק מה עושים? אם למישהו פה יש לוח אם כמו שלי ויוכל לבדוק את המתח של המעבד זה מאוד יעזור!!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Sandman,

אפשר לקנות צגי LCD עם חיישן טמפ'? משהו כמו ב Hardcano 2, רק בלי כל השאר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום החלטתי לעשותOC לכרטיס מסך שלי: 6800gs רציתי לשאול עד איזה מעלות הוא יכול להגיע? במקסימום שלו ועוד שאלה, האם התדר של הזכרונות גם חשוב? והאם הם מעלים את הטמפרטורה או שעדיף לעלות רק את מהירות הליבה? תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sh_idan,

ככה עם האצבע פשוט ? ובאיזה צורה ? שמעתי על כוכבים וזה..... מתקין ברגעים אלו ממש את ה פריזר 64, אודה לכם על תגובה מהירה !

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי ניסית להצמיד כמה שאפשר את גוף הקירור לזיכרונות עם הפד בדבקה , לאחר זאת ראיתי שיש 2 זיכרונות שלא מוצמדים לפד , יש מירווח של בערך חצי מילימטר , יש אפשרות לתקן זאת? והאם זה מסוכן לזיכרונות ? גוף הקירור אמור לקרר 4 זיכרונות בשורה . הכונה לקירור הארוך שבתמונה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום רב, המאוורר של המעבד הלך, זאת אומרת שבהדלקה ראשונית הוא לא מסתובב ומרעיש כמו טרקטור, אח"כ מתייצב וחוזר חלילה אחרי כמה שעות של פעולת המחשב. קורה גם שעקב החום הגבוה המערכת קורסת ועולה מחדש. שימנתי אותו כמה פעמים בשנה האחרונה אבל לא הולך. בקיצור אני זקוק למאוורר חדש למעבד אינטל E5300. רציתי לשאול איזה מאוורר זה בדיוק, כלומר מה לבקש מהחנות? האם ניתן לקנות ולהחליף רק את המאוורר או שזה בא עם הצלעות קירור? האם כדאי להחליף גם את המשחה הטרמית או לא להתעסק בזה? המחשב הוא ממאי 2009 ואני לא מעוניין להחליף את המחשב. כמו כן, האם אתם מכירים חנויות שמוכרות ציוד קירור כזה באזור יקנעם? תודה מראש, גיא.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofir123,

מה זה בדיוק סידור חוטים טוב? ברצוני לעגל את הכבלים מהסידי ללוח ומהדיסק הקשיח ללוח כל כמה גידים צריך לחתוך? אל תדברו איתי ATA דברים כאלה כי אני לא יודע למה כל אחד שייך.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idanpc,

מה זה דרמל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Mezmerize-,

הלכתי לקנות אותו ואמרו לי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי אמרו לי שאני צריך איזה קליפס/תושבת מיוחדת ללוח שלי (הלוח בחתימה) מישהו יודע אם זה נכון ואם זה כן להמליץ לי איפה אפשר לקנות את זה תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שבוע מבורך לכולם, המעבד במפרט הנוכחי עבר לאפינג,יושב עליו קירור MUGEN3 ונמצא במארז R4 עם 2 מאווררים בחדר נעים יחסית. במצב "מנוחה" ללא אוברקלוק כאשר 2 ליבות כבויות והשאר בתדר 1.6ghz הטמפ הממוצעת היא 39c. בפורומים נוספים עם מפרטים זהים לכאן או לכאן הטמפרטורות נמוכות בהרבה (30c לערך) מה יכולה להיות הבעיה? האם הטמפ' תקינה? Fractal Design Define R4 Window White Core i5 3570K 3.4Ghz Turbo 3.8Ghz Scythe Mugen 3 MSI Z77A-GD55 Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 Gigabyte GTX760 Windforce X3 2GB Seagate 2TB 7200.14 64MB Antec TruePower New 750W semi modu Dell UltraSharp U2412M 16:10 האם האפליקציה מזייפת?

20. Started by nizans,

אני מתכנן לעשות OC לE6600 אני רוצה להגיע איתו לסביבות ה 3.2 יש לי קירור סטוק עכשיו והטמפ בReal temp היא 40~ במנוחה אני מחפש המלצה לקירור בסביבות ה250 שקל שאני יוכל לעשות איתו OC. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dolby71,

אני שוקל לקנות את Dragon AX-01SLD ALUMINUM של chieftech מה דעתכם עליו? שווה להשקיע?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. נשמע לכם כמו משחק מחשב מנת 92, אבל זה הקירור החדש של XIGMATEK וקוראים לו Thor's Hammer http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/xigmatek-thors-hammer.html XIGMATEK Thor's Hammer proved not only a good cooler for extremely hot overclocked CPUs, but took a well deserved place among the best air coolers כל המומחים כאן שחופרים על המוגן 2, הינה ה"אל" החדש שמוחץ אותו לקרשים מרשים ביותר, נראה איך המחיר יתפתח בארץ

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amits1995,

עד לא ממזמן המעבד היה על 3.8GHz. היו לי 2 BSOD לפני כמה ימים והיום בדיוק כשהדלקתי את המחשב.. אחד הדברים הראשונים שניסיתי לעשות זה לבטל את הOC, עכשיו כשאני רוצה להחזיר אותו אני לא מצליח עם אותם הגדרות אז החלטתי להתחיל את הOC מחדש, קודם כל לא שיניתי את מהירות המעבד רק נגעתי בכמה הגדרות (EIST, C1E) והרצתי בדיקה, ותראו דבר מעניין ששמתי לב אליו (בהפעלת OCCT): Uploaded with ImageShack.us ה12V בכלל לא עובר את ה7 יכול להיות שיש בעיה בספק?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, קניתי קירור מבית AC דגם ACCELERO TWIN TURBO PRO ואחד ההיטסינקס של הזיכרונות העליונים בכ.מסך לא נדבק. הדבק דפוק\יבש. השאלה היא האם אני יכול לשים את המשחה MX-2 בתור דבק. האם זה יחזיק את הקירור\היטסינק כמו שצריך [זה יושב הפוך, ככה שזה חייב ממש להידבק]? בתודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by winner100,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה עבור קירור עבור הPhenom II X4 945 של AMD. יש לי ניסיון טוב עם היחידות קירור של זאלמן, לכן חשבתי ללכת על CNPS9700 או על CNPS9900. המעבד עתיד לעבור OC אבל לא בזמן הקרוב לכן בתור התחלה אני ישאר "מקורי" תגובות והצעות יתקבלו בשמחה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים