עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הכוונה לכל מאורר הריי יש חיבור לחשמל ועוד חיבור מפצל אז אם אני מחבר שלושה מאוררים בשרשרת דרך המפצלים שלהם אז האם זה משפיע על כמות החשמל ששלושתם מקבלים? (הכוונה שאם אני יחבר מאורר ישר לספק ועוד מאורר דרך מפצל שכמה מאוררים מחוברים בשרשרת אז האם המאורר שמחובר ישר לספק יעבוד יותר מהר ויותר טוב?)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ערב טוב. יש לי את המארז Coolermaster 690 ללא חלון. איתו הגיעו עוד 4 מאווררים 120CM בתצורה הזו: קדמי מכניס, אחורי מוציא - תחתון מכניס ועוד אחד בדלת מוציא. ישנן הערות על התכנון? לעניין: כשניקיתי את המחשב היום, שמתי לב שדחיפת האוויר של המאווררים לא משהו בלשון המעטה. (מחוברים ללוח ועובדים בשיא עוצמה. (לפחות עפ"י הגדרת ה Bios). לכן חשבתי להחליפם. חשבתי על שלישית כאלה ועוד אחד קדמי לפי המלצותיכם. אני מעדיף אחד עם LED כחול. במהלך הניקוי גיליתי שגוף הקירור של הגשר הצפוני רופף. ולכן הטמפ' שלו היא 82 מעלות במנוחה. הוא מתחבר ללוח ע"י תופסני פלסטיק לבנים שלא הבנתי איך להדק. אשמח לעזרה. עוד שאלה קטנה, יש לי קירור למעבד כל שהוא של CM, לא זכור לי דגם כי המחשב בן כמה שנים. יש עליו מאוורר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול מהי הטמפ" האופטילית ל amd למעבדי 1800 xp

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yoav9,

או קי, עד עכשיו: crystal orb as 3 antec cyclon blower בצד 92 m"m הכרטיס הוא hercules ti-500... יש עוד רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SharP,

מה הVOLTAGE המומלץ ומה היא הטמפרטורה המומלצת לP2 266?? בבקשה כמה שיותר מהר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ran B,

התמונות יצאו מפאלם sony clie, יש איכות די טובה לפי דעתי, אבל לא בתמונות האלה.., בכל מקרה - הרבה שאלו אותי איך שמתי את התצוגה למעלה.., אז הינה 2 תמונות, אם אתם רוצים עוד תמונות ממקום אחר, תבקשו ואני אשתדל לצלם את אותו מקום בצורה טובה.. תהנו.. 8) בעעעע, זה באמת יצא באיכות מסריחה, אני אשתדל לשפר את האיכות.. 8)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לא עוד קירור סטוק: חברת Arctic מביאה אל השוק קירור פאסיבי (ללא מאווררים) עבור המעבדים החסכוניים של אינטל במחיר שווה לכל נפש אנחנו רואים לאחרונה מגמה ההולכת ומתפתחת שלמוצרים העשויים על טהרת הקירור הפאסיבי, כלומר חסר המאווררים, ואל המגמה מצטרפת חברת Arctic (הידועה גם כ-Arctic Cooling עבור חטיבת הקירור שלה) עם קירור פאסיבי עבור מעבדי אינטל הפשוטים יותר. הקירור החדש שלה משתייך לסדרת ה-Alpine ושמו הרשמי הוא "Alpine 11 Passive". המוצר מכיל תמיכה עבור כל התושבות האחרונות של מעבדי אינטל מלבד האקסטרים (LGA1156, LGA1155, LGA1150 ו-LGA1151 החדשה), והוא יעיל עבור אלו בעלי מעטפת טרמית של עד 45W, כלומר מעבדים מסדרות ה-T (דוגמת Core i7 6300T). שילוב של מעבד מסוג רגי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by -JobNick-,

להשתמש בדרברים מקוריים שבאים עם כרטיס המסך או להוריד דרברים של NVIDIA יש לי GEFORCE 2 TI עם 64 מגה זכרון משתמש בדרברים של DETANATOR 23.11 מקווה שרשמתי את השם נכון באנגלית לא זוכר עכשיו בדיוק של איזה חברה הכרטיס אבל זה לא מה שיעשה את ההבדל כי ראיתי באתר חומרה של TOM'S של ההבדל בין הכרטיסים המובילים עם צ'יפ של NVIDIA לכרטיס הכי "פחות" טוב במקרה הכי גרועה זה 2-3 FPS

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by urich,

מצאתי באינטנרט אחד ב170 כולל משלוח מחנות אמינה שכבר הזמנתי ממנה בעבר מה אתם אומרים לקנות עכשיו נכון? כי חיפשתי קירור שקט למעבד כבר הרבה זמן ועכשיו סוף סוף יש אותו במחיר טוב! זה היה או זה או freezer מבחינת השקט אבל עכשיו כשיש לי אופציה מבחינת המחיר (רק עוד 100 שקל) יהיה לי פוטנציאל לאובר קלוק וכו' וכמובן קצת מודינג.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי 1. אני צריך מאורר מארז בגודל 80ממ למארז שיש בו כרגע רק מאורר אחורי שמוציא אויר. חשבתי להוסיף מאורר קידמי שיכניס אויר לשם קירור הדיסק והמעבד. אבקש המלצה למאורר חזק ולא מרעיש יותר מדי 2. למחשב נוסף, מחפש המלצה למאורר קידמי שיוציא אויר 120ממ לשם קירור דיסקים - עדיף שקט 3. בבורד של המחשב הראשון, הקונקטור למאורר הנוסף נמצא בחלק האחורי, ואני רוצה להוסיף מאורר קידמי - לכן הכבל הקצר שמסופק עם מאוררים לא יגיע. איפה אפשר לקנות מאריך לכבל של מאורר? או האם ניתן לחבר את המאורר ישירות לספק? אם כן - איך? * אני יכול להזמין מחנויות בארץ או ב JAB-TECH בבקשה תספקו לינקים למוצרים המומלצים * תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז... כמה אומץ היה לכם? בבקשה תציינו את סוג הליבה וגוף הקירור שאתם משתמשים בו.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה התקנתי כרטיס HD4850 חדש, מאז הטמפ' במארז עלתה בצורה משמעותית הבעייה העיקרית היא שהכרטיס מאד גדול ולכן "חוצה" את המארז לשני חלקים ולכן פוגע קשות בסרקולציה (כמו כן התקנתי ספק חדש SEASONIC אבל לא נראה לי שהוא הגורם הבעייתי). טמפ' המעבד (E4400) עלתה ל 50 במנוחה, וטמפ' הגשר הדרומי עלתה ל 89 . כרגע יש לי מאוורר אחד שהגיע עם המארז ומאוורר נוסף 80 מ"מ של ARCTIC, שניהם ממוקמים בחלק העליון. הבעייה העיקרית שלי היא שאין לי הרבה מקום במארז להוסיף עוד מאווררים (אין הכנות לברגים). אשמח מאד אם יש לכם רעיונות כיצד לפתור את הבעייה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by haim_king123,

יש לי מחשב לא משהו עם מארז לא משהו של EZCOOL אבל יש לי הרבה מאווררים (5 מאווררים ) וסירקולצייה טובה ואני לא יודע למה אני מתחיל להזיע לקחתי את המחשב שלי לחנות שממנה קניתי את המחשב והם החליפו לי משחה טרמית במעבד וספק כוח ולספק כוח אין מאוורר גדול מתחת וגם הסידור כבלים שלי נורא ואיום !!!!!! הכל מבולגן אני לא יכול לעשות כלום עם זה .... : ] יש מצב שהחום הנוראי בא מהספק כוח או מהאי-סידור כבלים ? וד"א יש לי קירור סטוק למעבד ובמאמץ הוא מגיע ל48 מעלות ! ועוד משהו ... : הTMPIN1 בתוכנה HWMonitor זה הטמפ' של הלוח אם ? כי אם כןן הוא הגיע לי במאמץ ל42 מעלות ... ): יש לי אחלה מאווררים ואחלה סירקולצייה מארז חרא וסידור כבלים חרא ספק לא מי יודע מה מה כדאי לי לעשות בנוגע לזה ? להחלי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by The_Byter,

מפרט: i7 960 @ 4.6 200x23 gskill 2000 9-9-9 Gigabyte UD5 5970x2 950/1150 @ 1.25v GTX 470 @ 850 1.083 locked bios Thermaltake 1200W Corsair TX750W סה"כ צריכת אמת בתחרות 1KW+ קרור: Heatkiller LC Waterchill xternal+RX360 13x120mm fans תודה רבה לארז מזיגזג על הספק TT, זיכרונות, מעבדים. תודה רבה לeyal_ma (אייל) על ה5970 (למרות הארטיפקטים ) תודה רבה לTycoon (מושיקו) על ה470. תודה רבה לgshlomi (שלומי) על הלוח. ותודה רבה ומיוחדת לdhob187 (דודי) הבן זוג שלי בתחרויות כבר תחרות שלישית שאנחנו לוקחים יחד :smackbum: באימונים בקרב - נותנים בראש :smackbum: נתראה בהקדם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by EEstudent,

יש לי לוח אם כזה: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoe945G-DVI&s=775 מעבד פנטיום D915 וזכרון 512 DDR2 667 אני חדש בקטע הOC לכן אשמח אם תפנו אותי למאמר שמסביר איך עושים OC לחומרה שציינתי :-) עד כה ניתן לשפר את זה בלי להזדקק למערכת קירור נוספת? כרגע יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז ולא רוצה להוסיף עוד אשמח לקבל הדרכה אגב זה כתוב בפרטים של הלוח אם :Supports Untied Overclocking Technology

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Dj_Gal,

מפרט: MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt קירור מקורי של אינטל .... 1.75 V יציב מאוד ..!! טמפ' בפול על 66 בנורמל על 40 ...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=359325 אני פליט בגלל שעשו עלי מאפיה כמה אנשים... אני זוכר שמישהו שאל על הקירור הזה [ראה דיון ] אז החלטתי להכין ביקורת מקיפה... תהנו! טוב אני רואה שאין תמונות כשאני מעתיק ואין לי כוח לשים מחדש הכול......אז אני העלתי לשרת את קובץ zip בכדי שמי שלא רואה יוכל להוריד למחשב את כווווווול הביקורת... הינה : http://kuchi.tiptip.co.il/fileupload/store/Desktop.zip

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מקווה שתיהנו https://www.youtube.com/watch?v=MfPK-sBL6Ps

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי את המעבד והמארז הנ"ל. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד לשיפור הביצועים ולשמור על שקט יחסי (המחשב משמש כhtpc). איזה איוורור למעבד יכול לעזור לי? בינתיים אני עם האיוורור המקורי שקבלתי עם המעבד. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. על ה 120 TRUE הוצאתי את המאוורר ניקיתי את המתכת מאבק ,הכנסתי בחזרה את המאוורר, ועכשיו הוא על מתח 1.35 בערך ,במנוחה על 1.31 על 48 מעלות =S בדקתי ב REALTEMP וגם המאוורר רועש יותר,יעני עובד יותר מהר ,מה שקורה רק כשהמעבד מתחמם יותר מדי כאילו...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום! יש לי את הקירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה להוסיף לו עוד מאוורר כדי לשפר את הביצועים שלו ואני צריך את הקליפסים שתופסים את המאוורר לקירור מצאתי אותם באיביי אבל המשלוח ממש יקר ואולי לא ישתלם http://www.ebay.com/itm/Scythe-Type-B-Fan-Clip-SCY-12FC-B-/280966372299?pt=US_Fan_Heatsin_Brackets_Accs&hash=item416ae69bcb איפה אפשר לקנות אותם בארץ\חו"ל ביותר זול? תודה! עריכה: משום מה האתר של KSP לא עובד אבל הבנתי שהם מוכרים את זה ב 20 שקלים תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mulki,

שלום, אני קונה מחשב ובפורום אחר אמו לי שעדיף לי לקחת ATHLON 640 מאשר 645 ופשוט לעשות לו OC. (ההבדל במחיר בינהם הוא 100 ש"ח. או 20%). עכשיו הבנתי שOC יוצר בלאי, ולכן הייתי רוצה לדעת מה תהיה מידת הבלאי? תוך כמה זמן יהיה כבר נזק כזה למעבד שהוא לא יוכל להחזיק את השעון המקורי שלו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Or ei,

אני עובד פה במפעל שנאים ויש פה מאוררי 230V של SUNON הם עשויים מברזל ועבים פי 2 מאחד רגיל מישהו מכיר אותם ? יש לחברה אתר או משהו ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by THE FOX,

קירור אוויר הטוב בעולם. http://www.scythe-usa.com/product/cpu/024/scinf1000.html ביקורת: http://www.technic3d.com/?site=article&action=article&a=297

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TipX-Bomb,

שלום לכם, בקרוב אני עושה מודינג למארז שלי ומוסיף 2 מאוררים. יש לי אפשרות לשני מאוררי 80 מ"מ או אחד 120 מ"מ או שניהם 120 מ"מ. ואני צריך לדעת גם איזה סוגים. חובה שהמאוררים יבואו עם גריל, ורצוי שהם יהיו עם לדים כולשהם. אז אני צריך שתמליצו לי על 2 מאוררים, הגודל והסוג לשיקולכם, רק שיהיו עם גרילים ורצוי עם לדים. המחיר - אממ... שיהיה בערך 50-70 ש"ח למאורר. אבל לא כל כך חשוב.. אין כל כך הבדל במחיר בין המאוררים אני חושב.. תודה לעוזרים!! :-*

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.