עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by numnumnum,

היי המאוורר שלו התחיל להרעיש. פתחתי את הלפ טופ, ורשום על המאוורר 5v, 0.30a. מצאתי באינטרנט מאווררים 5v, אבל 0.42a או 0.50a. הם נראים בדיוק אותו דבר. המחשב שלי הוא lg rd-580. אלה שמצאתי מתאימים למחשבים lg r568, r580. לפי מה שזכור לי- אותו דגם בדיוק, מלבד זה שהמחשב שלי הגיע ללא מערכת הפעלה ואלה כן. לא מצאתי מאוורר כשחיפשתי את הדגם שלי בדיוק. האם ניתן לחבר מאוורר עם צריכת זרם גבוהה יותר? מה המשמעות של זה? האם יסתובב פשוט מהר יותר? האם יכול להיגרם נזק? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by k_700,

8) אז ככה, אני רוצה למארז החדש שלי פאנל , שמעתי רבות על סדרת hardcano. המארז הוא Sunbeam Transformer BLACK, עכשיו אפשר קצת מידע על הפאנל הזה? במה הוא תומך?, איזה צבעים יש לו? האם יש לו התראה... ועוד קצת מידע עליו. אהה והכי חשוב כמה הוא יצרוך מהספק. ואם הפאנל הזה ממש מעפן אז תמליצו לי על פאנל אחר

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by mrbig,

הסבירו לי איך לפתוח 4 צינורות עיבוד נוספים בעזרת התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא מצליח (לא יודע איך להעלות את מהירויות השעון והבנתי שיש מה להעלות) בדקתי בתוכנה והגעתי למסך שבו ניתן להעלות את מהיריות השעון (המהיריות המקוריות הם 300 ו 500 ) אבל אני לא מצליח להעביר שם TEST כולם נכשלים לאחר OVERCLOCK וגם TEST במהירות שעון מקורית נכשל אז אני מניח שאני עושה משהו לא בסדר אם אפשר עזרה איך עושים את זה אולי בתוכנה מקורית של NVIDIA או משהו כזה תודה ושבת שלום

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לפני כמה שנים קניתי שורה של נורות מהכל בדולר... אתמול מצאתי אותם שוב ושמתי לב שזה לדים ניסיתי לחבר ל12 וולט במוקלס והופה נדלק כמו תותח יש ברשותי 23 לדים! והכל ב4 שקל! ( תותח לא ? ) איך אני יכול לדעת איזה נגד אני צריך? פשוט הלד מתחמם ואמרו לי שאם אני אחבר נגד הוא לא יתחמם , זה נכון? בשיטוטי בvirtual hideout ראיתי את הנוסחה הבאה: Ohm = (Mains Voltage - LED Voltage) / LED Amperes וזה כמובן לפי חוק אום שאומר R=U/I הבעיה היא שאין לי מושג מה המתח והזרם שצריך הלד אז אם מישהו יוכל להגיד לי איזה נגד אני צריך אני אודה לו מאוד! כמה עולה נגד כזה גם יעזור! תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by galtheking,

שלום, אני די חדש והכל קניתי את הקירור הזה 145 ש"ח ואני ממש צריך בבקשה עזרה בהתקנה ככה הוא נראה קראתי את כל הההוראות שקיבלתי יחד עם החבילה ולא ממש הבנתי כאילו בערך אבל אני רוצה להיות ממש בטוח... שימו לב ד"א בתמונה מרחתי קצת משהו מהחומר האפור הזה..אבל מרחתי אותו עוד פעם בשביל לכסות את החלק שקצת נחשף....מזה החומר הזה..? תודה לעזורים יש לי gigacube radeon 4850 קירור קירור של ati ולא של החברה. עוד מעט אני יעלה תמונה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by spatz,

יש לי חבר עם לוח Asus P4T ומעבד Intel Pentium 4 1.4 והביוס מראה תמיד שהמעבד שלו בסביבות ה-70 מעלות, גם המחשב היה סגור יומיים רק פותחים את המחשב, מסתכלים והמעבד ב-70... זה לא נראה לי הגיוני... איפה הבעיה??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. סידירון, צורב, הארדיסק אחד, כונן דיסקטים ( ), מעבד AMD Athlon XP 1900+, BayBus (שאני מתכנן לבנות), ובערך 9-10 מאווררי מארז? אני מאוד מקווה, כי אני מתכנן לעשות מודינג, ואני לא יודע אם יחזיק ד"א, כרגע יש לי מארז צ'יפטק מידי טאוור, עם 4 מאווררים, ואני מתכנן להוסיף חלון, 2 מאווררים של 80 מ"מ על החלון, אחד של 120 מ"מ/2 של 80 מ"מ למעלה, שיוציאו אוויר, ואחד של 120 מ"מ למטה שיכניס אוויר... ואולי גם כמה לדים וקטודה כחולה.. יחזיק? ;D

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, מארז P183 מגיע עם שני מאווררי 120mm אחורי ועליון, ואני מעוניין להוסיף שני מאווררי 120mm קדמיים. בהתחלה חשבתי על שני SlipStream 1200RPM שלדעתי מאזן בין רעש לביצועים.. עכשיו אני חושב על קונטרולר למאווררים Kaze Q 3.5 כשהמטרה היא שליטה קדמית נוחה על המאווררים (אם כבר אז ארבעתם) ולא מעבר לכך.. 1. האם הקונטרולר בסדר? ממליצים על אחר? 2. האם יש למישהו מושג אם הוא יפריע לדלת המארז להיסגר? 3. הוא לא אמור לשבת במקום של כונן אופטי? אז למה 3.5? 4. אם כבר ותהיה לי האפשרות להוריד ממהירות (ורעש) המאווררים, אז למה שלא תהיה לי האפשרות להעלות? ז"א למה לא לקנות SlipStream 1600/1900RPM או דגם אחר? אשמח גם לתשובות חלקיות.. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shai7654,

המחשב שלי הוא יותר מדי חם הוא עבר את הגבול המותר לו אני בטוח ויש לי שלוש מאווררים בתוך המחשב אז כדי להחליף אותם או לשים עוד מאווררים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by eliil1,

בביוס כתוב מתח אחד , בCPU-Z מתח אחר , ובEVEREST כתוב משו אחר לגמרי...למה להאמין? ואיך אני ממהיר את הזכרונות שלי? האם זה יתרום לי בהמהרת המעבד? או לפחות יוכל לגרום להפחתת המתח למעבד? הזיכרונות: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE תודה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by max2,

אני כבר מחבר את ה-LCDים אל המחשב ויש לי שאלה נוספת סמתי לב במפרט ובמדריכים שפין 5 משמש כR/W (אינדיקציה אם המכשיר קולט או פולט). איך ה LCD יכול לכתוב נתונים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Gil28,

הגעתי עד ל- 418X8.5 עם מכפלת זיכרון 2.0 (1836 מג"ה זיכרון) הכל עובד יפה... הבעיה היא להגיע ל-3.6 מעבר (רציתי להגיע ל-4!) המפרט הוא Q9550, ga-ep43-ds3l, 4gb geil cl4 800mhz וקירור ultra 120E + s-flex הטמפרטרות הם 50 מעלות במאמץ מלא והזיכרונות לא מגבילים אותי (הם רצים גם ב-950 MHZ) המתח למעבד כרגע הוא 1.38 למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. נשמע לכם כמו משחק מחשב מנת 92, אבל זה הקירור החדש של XIGMATEK וקוראים לו Thor's Hammer http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/xigmatek-thors-hammer.html XIGMATEK Thor's Hammer proved not only a good cooler for extremely hot overclocked CPUs, but took a well deserved place among the best air coolers כל המומחים כאן שחופרים על המוגן 2, הינה ה"אל" החדש שמוחץ אותו לקרשים מרשים ביותר, נראה איך המחיר יתפתח בארץ

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Lumber_Jack Jim,

חלקכם אולי קראתם על מוד שהתחלתי לפני כמה שבועות. בכל מקרה המטרה הייתה ליצור מארז Vapo-Li משלי. אבל,מסתבר שאף אחד לא אוהב אותי, הפרויקט נכשל :'( והסיבה היא שהפלתי את ערכת הקירור של הVapo-Chill שלי והוא נשבר ולא הסכימו להחליף לי אותו בגלל שהוצאתי אותו מהמארז... לא תאמינו כמה הוא הדבר הזה שוקל... בכך מסתיימת קריירת המודינג הקצרה שלי... ההורים לא מוכנם לממן אותי שוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי את ה 7600GT של לידטק והמאוורר על הכרטיס טיפה מרעיש,ריציתי לדעת אם ניתן להוריד את הסל"ד של המאוורר לפחות כשאני לא משחק? נסיתי עם תוכנת fanspeed אך לא נראה לי שהיא בכלל מזהה שיש לי מאוורר על הכרטיס.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מקווה שתיהנו https://www.youtube.com/watch?v=MfPK-sBL6Ps

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dory,

;D היום, כשסופסוף הלכתי לחנות, לקבל חזרה את הזלמן שלי (שלא הצליחו לעשות איתו כלום). נזכרתי שאני נמצא קרוב מאוד לחנות לכלי בניין. נכנסתי והסתכלתי מה אפשר לקמבן. וכמובן מצאתי חוט תייל חזק (שיש לי בבית). נכנסתי הביתה והתחלתי במאלכה: http://img151.imageshack.us/img151/7470/picture002fjm.jpg http://img26.imageshack.us/img26/1669/picture004oyp.jpg הצלחתי לחבר את הזלמן 7500 שלי! כמו כן הטמפ' ירדה ב8 מעלות במנוחה ו9 במאמץ! (לפני זה ההיה קירור סטוק) אגב הזלמן נמכר לי במחיר מצחיק בגלל שהברזל שהיה צריך להיות במקום חוט התייל נשבר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by shai888,

מעוניין בקירור זול שיעשה את העבודה ל ‏Core i3 530, אני קונה 2 מחשבים עם המעבד הזה 1 מהם הולך לשמש למשחקים ו1 מהם ולגלישה נטו אני צריך 2סוגים כמו שאתם מבינים .. או סוג אחד זול שיעשה את העבודה.. אפשר כמה הצעות? אני מתכוון לקנות מ KSP אז אם אפשר מהאתר שלהם..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תודה. אני בOC די רציני.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חשבתי לעשות OC עם הכרטיס שלי סתם לכיף, לראות כמה אפשר לסחוט ממנו.. עכשיו אני כבר הרבה זמן לא בעניינים. איזה תוכנות טובות ומדוייקות יש היום?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום. כפי שנאמר בכותרת אני מחפש מאוורר שיוציא אוויר ויהיה מותקן בגג המארז. חשוב לי מאוד שאני אוכל לכוון את המהירות שלו(לפחות 2 אופציות), השקט וכמובן הביצועים. התקציב הוא עד 100 ש"ח. תודה. מה דעתכם על Scythe Slip Stream 140mm PWM Adjustable VR Case Fan? http://www.xoxide.com/scythe-slipstream140mm-pwmadjustablevr-casefan.html

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי sli ובזמן האחרון האוברקלוק שלהם עושה לי בעיות כל שניה המהירות של אחד מהכרטיסים חוזרת אחורה ומתחילים ארטיפיקים ובלאגנים אם מישהו יוכל להסביר לי או לעשות לי אתזה אני אודה לו מאוד זה כולה שניה אני רוצה לשנות את אחד הביוסים של הכרטיסי מסך למהירויות אחרות ושיישאר קבוע http://www.fileflyer.com/view/jpoNDBf זה הביוס שלי הכרטיס הוא gtx 460 gigabyte אני רוצה שההגדרות שלו יהיו מתח1.87 מהירות ליבה 815 ומהירות זכרונות 2000 זה הכל מי שיעשה לי את זה אני אודה לו מאודד... תודהה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by borgol,

שלום,קניתי היום גוף קירור accelero twin turbo pro לכרטיס מסך שלי 8800gt. עשיתי לו אוברקלוק יחסית קטן (נראה לי) עם rivatuner לערכים: core: 600 >> 700 memory: 900 >> 950 שמתי את הסיבוב של המאווררים של הכרטיס מסך על 100% ובכל זאת אני לא מרגיש שום שינוי לטובה בביצועים. מוזר. בלי קשר לזה כשקניתי את המחשב לפני כמה שנים עשו לי אוברקלוק למעבד בחנות לערכים הבאים: מתח - 1.3875 מכפלה - 11X280 מכפלת זיכרון - 2.4X280 מאז עשיתי כמה עדכוני גרסאות לביוס וכל האוברקלוק התאפס. היום החלטתי להחזיר את האוברקלוק שוב פעם (דרך הביוס) לערכים שעשו לי בחנות, אבל משום מה גם cpu-z וגם everest פשוט לא מזהים לי האוברקלוק, ואני גם לא מרגיש שום שינוי בביצועים! מה עושים? מפרט מחשב (מ- everest)…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. אוקיי אני עושה קצת OC לכרטיסי ה4870 ופתאום GRID נופל בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל המעבד - אז שמתי אותו ממש על STOCK (3.2) ועדיין המשחק נופל מידי פעם! (נהיה כמו מסך שחור, חוץ מאולי חלק עליון שיש טיפה צבעים כחולים כאלו ונתקע לחלוטין וגם תוקע המחשב בכלל, והסאונד לרוב נתקע גם) מה ההסבר לזה? האם זה בגלל OC לכרטיסים? או ששאולי בגלל DRIVERS או מה?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Cyb3r,

לפי הכתבה הבנתי שלא תמיד אני אוכל לעבוד בדואל צ'אנל. מה צריכים להיות המספרים בסוף הכתובת במודול כדי שאני אוכל? זוגי ואי זוגי? עוקבים? משהו? תודה רבה. נ.ב. עוד שאלה שרציתי לשאול זו האם BIGTYPHOON מכסה גם את הזיכרונות, או שצריך לקחת עוד מאוורר עליהם?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים