עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקיי אני עושה קצת OC לכרטיסי ה4870 ופתאום GRID נופל בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל המעבד - אז שמתי אותו ממש על STOCK (3.2) ועדיין המשחק נופל מידי פעם! (נהיה כמו מסך שחור, חוץ מאולי חלק עליון שיש טיפה צבעים כחולים כאלו ונתקע לחלוטין וגם תוקע המחשב בכלל, והסאונד לרוב נתקע גם) מה ההסבר לזה? האם זה בגלל OC לכרטיסים? או ששאולי בגלל DRIVERS או מה?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המחשב במצב של מנוחה ממש ממש יענו עומד על 50 מעלות לליבה החמה ביותר . במצב מאמץ שאני מפעיל 2 משחקים + OCCT + Prime95 .. הוא מגיע רק ל67 ולא עולה יענו נעצר שם ממש על 67 . מה שמוזר לי הפער בין הטמפ' שהוא יחסית לא גדול כמו שהוא אמור ליהיות . בנוסף במצב כמו עכשיו של דפדפן פתוח עם כמה חלונות הוא על 54 אפילו .. מה דעתכם זה בסדר או שזה מוזר שהמפרטורות זזות בצורה לא יציבה כזאתי .. אני בOC בלי להזיז מתחים בכלל מ2.8 ל3.5

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. :s05: וזה מה שהביוס מראה לי...:

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם. רציתי לברר משהו, ברשותכם. להלן המפרט: > Mainboard : Gigabyte M55S-S3 > Chipset : nVidia nForce 550 > Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz > Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) > Video Card : Radeon X1950 Pro > Hard Disk : WDC (160 GB) > Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) > DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A > Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches > Monitor Type : MAG InnoVision - 16 inches > Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Version 9.0c (דצמבר 2005) המחשב בדיוק עבר פירמוט והדרייברים הכי חדשים מותקנים. כיצד ניתן, שלא באמצעות…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nir.barak,

שלום לכולם, סליחה על השאלה המטומטמת אבל אני לא מצליח לקבל תשובה ברורה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי את המאוורר הנ"ל שהפסיק לעבוד ואני מעוניין להחליף ואני לא מצליח להבין איך מודדים את הגודל שלו. אם מודדים קוטר כולל החורים לברגים זה 25 ס"מ, אם זה רק קוטר העיגול זה 22 ס"מ. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה לדעת אם יש ומה ההבדל אם יש בין מעבדים ישנים של אינטל שעובדים על(סתם דוגמא)2400MHZ לבין מעבדים חדשים של אינטל שעובדים על אותה מהירות? לי לדוגמא כמו שחלק מכם יודעים המעבד עובד עכשיו על 3023 MHZ..מה זה בעצם אומר? הוא מהיר יותר ממעבד כפול ליבה שעובד על 1800MHZ? איך אפשר אפילו לבחור איזה מעבד לקנות? איך אפשר לדעת מה יותר מהיר ואיך זה עובד?כי אם זה מהירות נטו אז עדיף לא לקנות מעבד כי שלי עובד בתדרים גבוהים יותר או משהו?אשמח לקבל הסבר שיבהיר לי את הנושא כי זה מבלבל נורא.. תודה חברה..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Fir3^StorM,

שלום לכולם. לפי המאמר על ה M2 שיצא עוד מספר חודשים ראיתי שהוא יצא בתושבת 940. השאלה שלי היא בעצם האם קירור שכתוב עליו שהוא מתאים בין היתר לתושבת 940 [שהיא כרגע בשימוש למעבדי שרתים] יתאים גם ל M2 שיצא עוד 4 חודשים+-? אם זה מתאים יותר לפורום אוברקלוקינג וקירור אז תעבירו. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Argumantive,

שלום, הטמפרטוטרות הבאות הן אחרי הפעלה ממצב של מנוחה מלאה. המחשב לא עבר OC, קירור סטוק, 2 מאווררים אחוריים של 80CM. http://img219.imageshack.us/i/unledmkb.jpg/ מה יכולות להיות הסיבות לכך? אציין שבמהלך משחקים זה לא יורד מ100.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by qwerty22,

1) לגבי double duct : מה דעתכם על ( קירור + עוד קצת שקט ) : http://www.silenthardware.de/forum/index.php?showtopic=822 אפשר לתרגם מגרמנית לאנגלית פה: http://world.altavista.com 2) יש שם לינק ל ביקורת על SilentBoost ושם כתוב שהמאוורר ( המקורי שמגיע בקופסה) הוא של panaflo, מישהו שמע על זה ? לינק: http://www.dirkvader.de/frame.php?site=http://www.dirkvader.de/page/tt-silentboost.html

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הכוונה לכל מאורר הריי יש חיבור לחשמל ועוד חיבור מפצל אז אם אני מחבר שלושה מאוררים בשרשרת דרך המפצלים שלהם אז האם זה משפיע על כמות החשמל ששלושתם מקבלים? (הכוונה שאם אני יחבר מאורר ישר לספק ועוד מאורר דרך מפצל שכמה מאוררים מחוברים בשרשרת אז האם המאורר שמחובר ישר לספק יעבוד יותר מהר ויותר טוב?)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by -JobNick-,

להשתמש בדרברים מקוריים שבאים עם כרטיס המסך או להוריד דרברים של NVIDIA יש לי GEFORCE 2 TI עם 64 מגה זכרון משתמש בדרברים של DETANATOR 23.11 מקווה שרשמתי את השם נכון באנגלית לא זוכר עכשיו בדיוק של איזה חברה הכרטיס אבל זה לא מה שיעשה את ההבדל כי ראיתי באתר חומרה של TOM'S של ההבדל בין הכרטיסים המובילים עם צ'יפ של NVIDIA לכרטיס הכי "פחות" טוב במקרה הכי גרועה זה 2-3 FPS

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gal2229,

קודם כל תמונה :]: נ.ב זה באמצע בדיקה באורטוס. מתח 1.500 מתח לזכרונות 2.65 אני עושה בדיקת יציבות ונמשיך.. איך בינתיים?:] נ.ב איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות למעבד? ואיך פאקינג מוציאים את הקירור של המעבד בסוקט 478?!שעה ניסיתי ולא הצלחתי :\ מפרט: לוח אם:Asus P4P800-E DELUXE מעבד:P4 Socket 478 זכרונות חברות בתחת 400MHZ נ.ב אחרון חח איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI 9200SE או GFORCE 5200? תודה לעוזרים. END HAFIRA.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בינתיים העלתי את תדר הבאס ל270 [לאט לאט כמובן] עם מכפלה של 13 למעבד. לא היה צורך בהעלאת מתח והטמפרטורות עם קירור סטוק עדיין לא עוברות ת53 במאמץ מלא. רינדרתי כשהמעבד על 100% בערך 10 דקות ועבר חלק. הבלגן שלי פה זה עם הזכרונות...רציתי שהם ישארו על 800 בערך כי אני לא רוצה שיהיו בעיות איתם. זה בעצם הורס תרעיון של האוברקלוק אם הם נשארים על אותו דבר? ומה זה Rated FSB? לוח אם: MSI G41M4 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Jenia24,

שלום, אני מחפש המלצה למשחה טרמית מKSP, שלא יהיה יקר מדיי ויעשה ת'עבודה. תודה מראש. נ'ב צריך למרוח משחה טרמית גם על הכרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כולם יודעים שמים מעבירים חשמל... מה שכולם לא יודעים זה שמים מזוקקים לא! אז השאלה ככה: אם אני יקנה מערכת כשאת ואני ישים בה מים מזוקקים אז גם במקרה של דליפה לא תהיה סכנה לחלקים... נכון?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ran B,

אוקי אז ככה..אני כל פעם שוכח לפתוח תארד על הקטע הזה.. שהוא די מוזר חיחי.. אז ככה : יש לי קתודה במחשב..ויש מפסק מגניב כזה מאחורה שאני יכול לשלוט אם להדליק אותה או לא.. (כן כן מפסק אמיתי!! ) אז אם אני מדליק את המחשב שהפסק של הקתודה על ON אז המשחב פועל נפלא, הכל נפלא, אין בעיות. אבל!, ברגע שנגיד אני מכבה את הקתודה..(לא קורה כלום..).., ואז אני רוצה להדליק אותה בזמן שהמחשב פועל... אני מזיז את המפסק ממצב OFF ל ON ואז פשוט שומעים כזה ממש ספק נופל יש כזה..מין צליל של נפילה..ואז תוך שניה צליל של חזרה לפעולה..ואז המחשב ממשיך לפעול לעוד איזה חצי דקה..ואז בום המחשב נתקע, הכל נתקע, המסך תקוע, שום דבר לא זז, שום דבר לא עוזר.., אפילו לא ctrl+alt+del שום דבר..המחשב לא מגיב לחלוטין…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by naord,

היי, יש לי לוח intel h67-cl מעבד i5-2500 עם קירור סטוק, ללוח מחוברים 2 מאוררים. אחד בחזית ואחד בפנל האחורי. המאוררים נשארים בצורה סטטית גם שהמחשב קר/חם באותו RPM CPU- 1050 RPM FRONT - 750 RPM REAR- 1000 RPM כשאני מביא את המחשב למאמץ המאוררים לא עולים בהתאמה. במאמץ המעבד מגיע ל 69-70 מעלות. במנוחה הוא 38-35 הם נשארים באותו קצב. ביצעתי עדכון ביוס הכי עדכני. התקנתי את התוכנה של אינטל. יש לי שליטה על המאוררים. אני יכול להגיע איתם עד ל 2000 RPM אבל זה קורה כשאני משנה את המהירות באמצעות התוכנה SPEED FAN יש אפשרות בתוכנה לבחור כמה מצבים של איורור. אני מצליח להגיע למצב שהמאורר עולה ומגיע ל 2200 RPM. אבל אחרי שאני מפסיק את המאמץ ה RPM לא יורד חזרה. נשאר באותו קצב שאליו הגיע. יש ר…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤963 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 מחיר: ¤690 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1276 אני רוצה לקנות את הרכיבים האלו למחשב הבא שלי! רציתי לדעת אם הם טובים לOC? ורציתי הסבר פעם אחת ולתמיד למה ה4300 יותר טוב לOC מה6300?? הסבר פשוט! האם הזכרונות מתאים לOC ונחוצים? ותסבירו לי בבקשה איך עושים OC ספציפית למערכת זו? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Vortex,

יש לי את ECS P4VXASD2 הוא עובד כרגע על 100 מגהרץ כפול 17 = 1700 מגהרץ. הלוחות האלה טובים לאוברקלוק? או שכדאי לוותר כבר עכשיו..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by L1ron,

3 פעמים ברציפות כשהרצתי את הבדיקה ,כאשר הכ.מסך הגיע ל55-56 מעלות הוא פשוט נכבה, לפני זה העלתי את המאוורר ל100% וניתן לשמוע בבירור אותו , ברגע שהבדיקה מגיע ל55-56 ,המסך מתכבה,ולא שומעים יותר את הכ.מסך . מצד שני שיחקתי משחקים כמו METRO2033 שצורכים הרבה מהכ.מסך ואיתם הוא לא נכבה. הבדיקה מגיע תוך חצי דקה למעלות האלה ככה שאני אפילו לא יכול לראות עם יש ארטיפקטים או לא . נסיתי להחזיר את המאוורר למצב ברירת מחדל וזה עדיין קורה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אוקי הבנתי שמומלץ להוסיף מאוררים לP182 ובשביל לא "להרוס " את הרעש שלו אני מחפש את המאוררים הכי שקטים וכמבון לא מבחיר של 400 שקל למאוורר ... צריך להיות מtms עכשיו לגבי הextreme ultra של tl... עוד בהרבה יותר מקרר מה v1? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הרעש שלו? שקט יותר מהv1? שאלה לגבי קרור של כרטיס מסך.. אני רוצה לשאול האם הוספת קרור חיצוני לכרטיס מסך יכולה איכשהו להקטין את רמת הרעש שלו? או מה אינ צריך לעשות כדי שהוא ייה שקט יותר הכרטיס BFG 8800GT OC 512MB בתודה מראש junior_mg ליאור

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by amisu,

הרכבתי את המחשב (<-מפרט) שלשום, עשיתי אוברקלוק 4.0Ghz למעבד ו 2.0Ghz לזיכרונות. במנוחה הליבות בסביבות ה 43 מעלות. במאמץ עם prime95 הגיעו ל 75-80. זה חם מדי לטעמי, רק רציתי להשתעשע מעט, כרגע מסתפק ב 3.4Ghz.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Evil_Mind,

איזה קירור כדאי לי לקחת עם המחשב שלי? 2100 AMD אין לי אפשרות לקחת את ה SK7 מה יכול להוות חלופה טובה ? באותה רמה או אפילו גבוהה יותר?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים