עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. :s05: וזה מה שהביוס מראה לי...:

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shai888,

מעוניין בקירור זול שיעשה את העבודה ל ‏Core i3 530, אני קונה 2 מחשבים עם המעבד הזה 1 מהם הולך לשמש למשחקים ו1 מהם ולגלישה נטו אני צריך 2סוגים כמו שאתם מבינים .. או סוג אחד זול שיעשה את העבודה.. אפשר כמה הצעות? אני מתכוון לקנות מ KSP אז אם אפשר מהאתר שלהם..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כולם יודעים שמים מעבירים חשמל... מה שכולם לא יודעים זה שמים מזוקקים לא! אז השאלה ככה: אם אני יקנה מערכת כשאת ואני ישים בה מים מזוקקים אז גם במקרה של דליפה לא תהיה סכנה לחלקים... נכון?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום קניתי היום מחשב חדש עם מעבד AMD 445 ולוח GIGABATE 770T UD3 פתחתי את הליבה הרביעית והיא נפתחה בקלות והרצתי OCCT שעתיים זה מספיק בשביל לדעת שהליבה יציבה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, מארז P183 מגיע עם שני מאווררי 120mm אחורי ועליון, ואני מעוניין להוסיף שני מאווררי 120mm קדמיים. בהתחלה חשבתי על שני SlipStream 1200RPM שלדעתי מאזן בין רעש לביצועים.. עכשיו אני חושב על קונטרולר למאווררים Kaze Q 3.5 כשהמטרה היא שליטה קדמית נוחה על המאווררים (אם כבר אז ארבעתם) ולא מעבר לכך.. 1. האם הקונטרולר בסדר? ממליצים על אחר? 2. האם יש למישהו מושג אם הוא יפריע לדלת המארז להיסגר? 3. הוא לא אמור לשבת במקום של כונן אופטי? אז למה 3.5? 4. אם כבר ותהיה לי האפשרות להוריד ממהירות (ורעש) המאווררים, אז למה שלא תהיה לי האפשרות להעלות? ז"א למה לא לקנות SlipStream 1600/1900RPM או דגם אחר? אשמח גם לתשובות חלקיות.. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום רב. לאחרונה עשיתי דבר די מטורף מהחוט מוליקס שיוצא מהHHD לתוכו חוט של מאוור פשוט חיברתי את החוט האדום של המאוור לחוט שם של המוליקס ואת השחור של המאוור חיברתי למארז.. עכשיו מה הסכנות ? למישהו יש פיתרון חילופי יותר הגינוי? (כנראה שנישרף לי חלק מהלוח אם נקודה של 3 פינים שאילה הייתי מחבר את המאוור והיא כבר לא פועלת אחרי כמה ניצוצות שהיו אחרי שחיברתי 2 מאווירים וקצת שחקתי עם זה.. אז קיצר למישהו יש פיתרון חילופי וקצת הסבר מאוורים אני יכול לחבר לאותו חיבור?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shlomi4i,

מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי את ה 7600GT של לידטק והמאוורר על הכרטיס טיפה מרעיש,ריציתי לדעת אם ניתן להוריד את הסל"ד של המאוורר לפחות כשאני לא משחק? נסיתי עם תוכנת fanspeed אך לא נראה לי שהיא בכלל מזהה שיש לי מאוורר על הכרטיס.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MoSQuiTo,

האם יש סכנות למקלדת בפתיחת מקלדת? ??? זה משנה עם היא מולטימדיה? ??? אם יש לכם גם סתם טיפים מנסיון אישי או בכלל מאיפשהו אני לא יתנגד תודה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dory,

;D היום, כשסופסוף הלכתי לחנות, לקבל חזרה את הזלמן שלי (שלא הצליחו לעשות איתו כלום). נזכרתי שאני נמצא קרוב מאוד לחנות לכלי בניין. נכנסתי והסתכלתי מה אפשר לקמבן. וכמובן מצאתי חוט תייל חזק (שיש לי בבית). נכנסתי הביתה והתחלתי במאלכה: http://img151.imageshack.us/img151/7470/picture002fjm.jpg http://img26.imageshack.us/img26/1669/picture004oyp.jpg הצלחתי לחבר את הזלמן 7500 שלי! כמו כן הטמפ' ירדה ב8 מעלות במנוחה ו9 במאמץ! (לפני זה ההיה קירור סטוק) אגב הזלמן נמכר לי במחיר מצחיק בגלל שהברזל שהיה צריך להיות במקום חוט התייל נשבר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום רב, אני רוצה להמהיר את הE8200 שלי ל3.0GHZ. אני משתמש בזכרונות 800MHZ המכפלה שלו היא 8 ז"א שהFSB שלו היא 333MHZ. ז"א שהיחס בין ה-FSB לזכרונות הוא 4:5 אם אני אעלה את הFSB ל375(כדי להגיע ל3GHZ), זה יעלה לי את הזכרונות למהירות של 938MHZ. האם זה תקין? או שאני צריך להגביל איכשהו את המהירות של הזכרון לפני שאני עושה OC? מקווה שהבנתי נכון את ההסברים ושהחישובים שלי נכונים (-: תודה לכולם אורי נ.ב הזכרונות שלי הם אלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=3&catid=2&prodgroupid=59&id=615&type=1

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת כבלים של SCSI IDE שהם מלופפים {נו החוטים המוכנים האלו שמחליפים את השטוחים כדי שיהיה זרימת אוויר טובה} זה פעם שלישית שאני רושם את זה ונותן לינק משום מה זה נימחק כל פעם אז ננסה עוד פעם אחת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1134 בלינק הזה יש מארז שבחרתי באפשרויות שיש שם הוספתי 1} חלון שקוף גדול 2} ספק כוח של אנטק 550 וואט טרופאוור 3} מנורת פלורוסנט אולטרה סגולה 4} HARDCANO 5 אם יש לכם איזה הצעה או עצה אני אשמח לשמוע תודה מראש שועל האש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, ראיתי את ההשוואה הזאת : http://www.modsynergy.com/Review%2032.htm ולפיה ה AS3 הוא פחות טוב מ Nanotherm Blue II מישהו ממכם בדק את הגריז הזה הוא באמת יותר טוב? והכי טוב זה הNanotherm EXP צוכרים אותו בכלל בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amisha,

המטרה של הקירור היא גם ל OC רצחני לפעמים ולפעמים למהירות המקור +שקט מטורף יש הצעות ? המארז הוא מארז דיי מאורר (מארז של TT עם מאורר 120 מ"מ בצד) הטמפ שלי הם : 32 במצב IDLE בסביבות ה 50 ב FULL LOAD בOC מ 2.4 ל 3.2 במתח דיפולט של 1.525V אני רוצה להגיע לסביבות ה 3.6 עם הקירור החדש נ.ב כאשר אני אומר שקט מטורף אני מתכוון גם שאני אנמיך את המאוררים של המארז ל 7V אם אתם אומרים לי שיש AX478 בארץ שלחו לי לפרטי איפה יש !!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Evil_Mind,

איזה קירור כדאי לי לקחת עם המחשב שלי? 2100 AMD אין לי אפשרות לקחת את ה SK7 מה יכול להוות חלופה טובה ? באותה רמה או אפילו גבוהה יותר?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Boomer,

אתמול בלילה שיחקתי במשחק Americas Army ו-3 או 4 פעמים פשוט נתקע לי המחשב אחרי כמה דקות של משחק והייתי צריך לעשות Reset. בפעם האחרונה שזה קרה (בהתחלה לא הבנתי למה זה) אחרי שהמחשב עלה מחדש בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא הייתה על 64 מעלות ככה שהמחשב נתקע שזה היה על 66 מעלות אני מעריך. מה לעשות, המזגן לא היה פתוח בלילה... :-[ בכל מקרה, פתחתי את המארז וכיוונתי עליו מאורר והמחשב לא נתקע יותר... העניין הוא שהמעבד הגיע לחום הזה כבר בעבר במשחקים ולא קרה כלום. אז יכול להיות שהכרטיס מסך התחמם או משהו כזה? זה Radeon 8500 של Xpertvision/Palit.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gilboag,

הי יש לי I3 530 ב OC וכרגע יש עליו ALPINE11 מעפן והטמפרטורות במאמץ עוברות את ה 72 מעלות ! אני מחפש קירור טוב ולא יקר , כמובן שאני מכיר את ה KTANA3 , FREEZER7PRO וכו'.. אבל נתקלתי ב Vantec VAF9225 ב 95 ש"ח וממה שהצלחתי לראות באתרי השוואה כמו ב FROSTYTECH הוא נותן ביצועים די טובים.. השאלה אם מישהו מכיר אותו מקרוב ויכול להמליץ עליו (או לא..) תודה Vantec VAF9225 http://www.omc.co.il/Products.php?id=VANTEC-VAF9225&category=VANTEC-VAF9225&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/prdTreeCode_093/

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הבנתי שזהו קירור מצויין ולא יקר בכלל האם מישהו שמע/ראה על כך שניתן להשיגו בארץ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. טוב חשבתי לי היום שכמו שיש את ההיטפייפס שעובדים על אידוי ואיבוי של נוזל אז אפשר לעשות אותו דבר בייתי לוקחים בלוק מים רדיאטור וצינורות סיליקון חשבתי שאפשר פשוט בלי משאבת מים פשוט שהרדיאטור יהיה מעל המחשב בלי עיקומים של בצינור מהבלוק והנוזל בתוך הבלוק יהיה אלכהל או אציטון משהו שמתאדה באיזה 35 מעלות וגם נדיף בתקווה שהנוזל יתעבה לו בחזרה לנוזל ברדיאטור יהיה ניתן לקרר ככה את המעבד כי כל פעם הנוזל יחזור למטה לאיזור הבלוק מים תגידו לי אם זה אשפרי ואם כן אם זה יהיה יעיל

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by lion03,

סליחה על השאלה אבל אני לא כל כך הבנתי לפי המדריך לאוברקלוקר באתר

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ScreameR,

לא נמאס לראות כל יום : "מה זה OC לעזאזל?!" או "מה זה מקדח כוס?" או שאלות שנשאלות הרבה? חשבתי לעשות ת'רד מיוחד למושגים בנושא המהרה קירור ומודינג תרשמו פה שמות של מושגים ופירוש, אם צריך תמונה אנא הוסיפו אם יש בהשיג יד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עשיתי OC לכרטיס מסך GTS450 .. עכשיו הבעיה היא שהטקסורה מגעילה ברמות בכל המשחקים .. זה קרה אחרי ה OC חודש היה הכל בסדר ... לפני שבוע זה קרה התעלמתי ועדיין יש את זה .. ניסיתי איפוס OC / לעשות OC מחדש כלום לא עזר .. הנה תמונה מי GTA SA http://www.fastup.co.il/images/35727366.png הטקסטורה כזאת בכל המשחקים ..למה זה קורה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. האם Zalman CNPS7000V-AL מספיק בשביל i5 3470 ? מארז P100 תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by aviram20,

הליבה היא אותה ליבה. (יורקפילד) מה ששונה זה כמובן התדר עבודה(שזה ממש ממש ממש לא משנה לי) והעובדה שהמכפלה פתוחה. נכון לעכשיו המעבד שלי עומד על 4.0 ווואלה אני מבסוט. אבל מצד שני , אני נורא רוצה לקחת את הQX ומערכת קירור מים טובה מחו''ל. השאלה אם יש טעם לו בכלל? או שכדאי שאני ישאר עם שלי (שהוא דרך אגב דיי טוב , עובד על מתח 1.35 ) ויקח גם קירור מים. יהיה הבדל בכלל ? אני לא מאמין שהQX יעבוד מעל 4.5 בישביל מערכת 24/7 ...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by maphisto,

טוב אז עוד אין תמונה אבל אני ממש גאה(כמו אבא). העפתי את המאורר הדפוק והקטן שיש שם (ממש עלוב) ושמתי את המאורר של המעבד שלי AMD THUNDERBIRD 1200 עליו . אז הגעתי ל תוצאה מדהימה ::::::: 294\520 ווואווווו ציון ה 3DMARK 2001SE 7480 משהו פגז. אחרי שזה עבד יציב איזה שעה אמרתי טוב זה יציב אפשר להשאר עם זה. אחרי מחשבה שניה הורדתי ל240\480 לציון מכובד של 6800 תמונןת יגיעו. דרך אגב הוא תופס מקום גם של PCI אחד.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים