אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כמעט בטוח ששאלו את זה מתישהוא אבל לא מוצא. ואם זה בכלל יעזור (אם המאוורר יסתובב יותר מהר) תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש כ.מסך GF 4 440MX, כעקרון, הוא בא בתדיריות של 270\405 . התקנתי לו מאוורר ממש טוב שמסתובב כל הזמן ב6400RPM מאחר ואין לי חיישן טמפרטורה עליו..... עשיתי אובר למעבד עד ל310 שם הוא נעשה לא יציב ולעומת זאת לזכרונות לא הרגשתי צורך לעשות אובר מאחר וזה קונטרולר אחד ל64 מגה שזה אומר שכל ה64 מגה מקבל 405 מגה הרץ שזאת מהירות מאוד גבוהה יחסית שאפילו מתקרבת לFX. המעבד במהיריות ששמתי אותו עליו דיי קריר מה שמביא אותי לחשוב שבעיית חוסר היצובות אינה נובעת מחום אלא פשוט ממגבלות הPCB עצמו להעביר כל כך הרבה מידע. שאלתי היא: איך אני עולה באובר?? , לא יתכן שאפר לעלות רק ב40 מגה הרץ.... האים אני צריך להוסיף עוד מהירות לזכרונות? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המערכת שלי היא: Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 XMS2 HD RADEON 3870X2 BigTyp VX 120 gigabyte posiedon enermax noisetaker 485W המעבד על 3.45 בBIOS המתח על 1.6 המעבד מקבל מתח 1.5 על פי OCCT. עכשיו אני רוצה לעשות עוד, כשאני מעלה במתח ב BIOS ל1.6125 המעבד מקבל על פי OCCT 1.6.... אני רוצה להגיע למתח 1.5500, איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
כמו שבוודאי הבנתם, אני רוצה לקנות חיישן טמפ' עם צג כמה שיותר זול. אני צריך שימדוד רק מקום אחד. מה הצג הזול ביותר שאתם מכירים? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את הדריברים החדשים של nvidia לx64, גרסא 76.71 והטמפ' ירדה מ61 במנוחה ל47 במנוחה ומ90-100~ במאמץ ל65~ במאמץ(!!!). הכרטיס הוא 6600GT של גיגהבייט והוא בעל קרור פאסיבי. ידוע לי שהיה באג של טמפ' עם כרטיסי 6800, יכול להיות שגם עם 6600? או שהדרייבר מזייף?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות OC לכמה למעבד ולזיכרון במחשב שלי. עכשיו הקטע הוא שאני לא ממש מתעשק עם זה ומהקריאה של כל מני מאמרים לא ממש הבנתי מה עושים אני צריך בבקשה משהו שידריך אותי מעט ( אני יודע לעבוד על מחשב אני תכנאי בעצמי רק שאף פעם לא התעסקתי עם זה ) אני לא צריך OC רציני . המפרט שלי הוא : DualCore AMD Athlon 64 X2 5000+ Big Typ VX nVIDIA nForce 560, AMD Hammer M56S-S3 Power Supply : Eleel 450W DDR-2 800 1024X2 Kingbox
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני להחליף את קירור הסטוק "המעפן" שלי חח בקירור יותר רציני. רציתי לדעת איזה עדיף לי לקחת אני מתלבט. יש לי אפשרות לקנות את ה Thermalright IFX-14 מחיר: 299 ש"ח וחשבתי גם על הקירור Thermalright Ultra 120 מחיר: 330 ש"ח אז ככה.. לפי מה שהבנתי ה IFX-14 יותר טוב אבל בגלל הגודל והמחיר שלו לא ממליצים עליו אבל אני מביא אותו בפחות מהULTRA אז זה שווה לי?.ורציתי לדעת איזה קירור יתן לי פיתרון טוב יותר..! ד"א: אני מתכנן OC רציני.
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קרור טוב למעבד שלי כי הוא חם מאוד במנוחה 55 במאמץ 64 הוא מהירות 3.000 וסוקט 478 תודה מראש אליי :hi: :hi:
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ראה כותרת. עריכה:אני כמובן מדבר על הקירור למעבד של TT.
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי GF6600 רגיל לא GT עם 256DDR יש אפשרות פתיחת צינורות? ואם כן איך עושים את זה? אני יודע שיש לו 8 פעילים כרגע... (נראה לי) חח בתודה מראש. predator_008
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm כנראה שהשיוף שלו יהיה כבר יותר טוב וגם הקליפס יותר חזק. Heat Sink Specification Dimension Tube -100 mm, 36+ Fins Dia. - 66mm Material Superconductor Tube + Copper Fins Features 1. High thermal conductivity 2. Full copper cooler w/superconductor tube for max performance 3. Supper attractive "Round" shape cooler 4. DP-102 offers "Dual Fan" solution - user can mount 1 or 2 fans on the cooler (Fan/s not included in the package) 5. Two sets of 70mm to 80mm fan adapters are included in the package 6. The cooler can be rotated 360 degrees and fans can be mounted in any position 7. DP-102 can be an "Universa…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הכי מתאים לשאלה, אבל לא מצאתי אחד שנראה לי יותר מתאים ונראה לי שפה בטוח יש חבר'ה עם נסיון בענין. כשאתם קונים חלקים ומרכיבים מחשב לבד, האם אתם מבצעים למחשב החדש בדיקות מאמץ כלשהן כדי לראות שהכל תקין? עם איזה תוכנות אתם משתמשים? מה משך הזמן שאתם מבצעים את הבדיקות ברציפות(אם זה בדיקת מאמץ למעבד, למשל)? שעה? 24 שעות? האם בחנויות הם מבצעים בדיקות כאלה לפני שמוסרים מחשב מוכן ללקוח (למי שלא קונה בחלקים)?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני חדש בנושא הOC. מישהו כמוני יכול ללמוד לבצע OC עצבני במעט זמן? והאם שווה לחכות לQUADCORE שיירד ואז שהוא ייחלש(עוד הרבה זמן) אני אעשה לו OC או שלקחת עכשיו מעבד C2D לדוגמת הE4300 ולעשות OC משוגע? ואם זה יהיה קל?
-
- 1 תגובה
- 379 צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה מהנשמע? לפני שתבינו תבעיה אני מודה לכם שאתם קוראים את בעייתי!! טוב יש לי מעבד פנטיום 3 866 והמאוור שלו נדפק כרגע המחשב פועל אם מאוורר חלופי אני צריך שתביאו לי שם של מאוורר הכי טוב ועדיף שקט למעבד פנטיום 3 אנא עיזרו לי!! דרך אגב אתמול כמעט נשרף לי המעבד! הוא הגיע לחום של80 מעלות!! אני צריך מאוור שיתין לי לפחות 40 מעלות....תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל3.4ghz (מפרט בצד) והשיפור בsuperpi 1m היה 5 שניות. זה טוב לא? הטמפרטורות כרגע (בזמן שSNM דולק) 58 למעבד 35 ללוח 57 לPWM2 זה קצת חם לא? הפריזר 7 פרו על מקסימום. רציתי לדעת אם אני יכול להמשיך או שאם אני צריך לעשות עוד בדיקות. כרגע אין לי אפשרות לעשות 3DMARK למעבד. אני יעשה בהמשך... בקיצור מה אתם אומרים על הOC? ואגב, המאווררים של הטרנספורמר רועשים אז רציתי לקבל המלצה ל2X80MM (לא אכפת לי מלדים) שיכניסו אוויר לא מאוד יקר שיהיו שקטים. חשבתי על הArctic Cooling AF8025. איך הם?
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
שלום, יש לי E8400 עם tr120 ultra extreme עם השילוב הנ"ל יש לי לוח DS3R וזכרונות OCZ reaperx 800mhz cl4 4GB החנות עשתה לי OC ל 3600 כפי שניתן לראות בתמונה. ע"פי הטמפ' כדאי לנסות ולהמשיך בOC בעצמי ? לפי מה שראיתי בביוס הם לא העלו שום מתחים חוץ מהמעבד (כנראה). http://img100.imageshack.us/my.php?image=20697532cx0.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 81 תגובות
- 8k צפיות
-
-
באיזה מכשירים אפשר למצוא רדיאטורים . חוץ ממכוניות אופנועים טרקטורים וכדומה
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד כבר כשנה בלי אף מאורר במארז, רק אחד על המעבד והכרטיס מסך. לאחרונה המחשב מאתחל את עצמו במשחקים, כנראה בגלל החום. אז החלטתי לקנות 2 מאוררים (זה מספיק ?) למארז ואם לא יהיה שינוי - נחליף את המאורר של המעבד. צילמתי 3 תמונות של המחשב וסימנתי במקומות שאני חושב שכדאי לשים את המאוררים את המאורר ליד הדיסק הקשיח אין לי מושג איך מתקינים, זה אפשרי ? מאוד חשוב לי שיהיה שם מאורר כי ההארד דיסק ממש רותח לפעמים. אז על איזה מאוורים אתם ממליצים ? כמה ? ואיפה ? * אם אפשר לתת גם המלצה על מאורר בשביל מעבד AXP 2500+ תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מאוורר למעבד intel core 2 duo 6600 , מאז שהוספתי זכרונות RAM המחשב התחיל לעשות ריסטארט מדי פעם, הבנתי שזה מחימום יתר. אחרי בדיקה ,הבנתי שהמעבד מתחמם, נכנסתי לBIOS ושם איתי שהטמפרטורה עולה מ44 ל51 במצב של BIOS. אז אני מחפש מאוורר טוב למעבד ,אני מאוד רוצה לשעת מה ההמלצות שלכם . תודה רבה מראש איציק
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
את המערכת הנוכחית אפשר לראות בפרופיל שלי, אבל הקירור שאני רוכשת עכשיו צריך לעלות על צרכי הקירור של המעבד הנוכחי, כי ייתכן שאחליט לשדרג למעבד "חם" יותר. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מעבד 805D וככל הידוע חיית אוברקלוק... אז לשם שינויי הגיע לרושי המטורף רעיון.... להוריד את ה קלוק של המעבד כמה שיותר... תוצאה: 100X20=400FSB 400X20=2000MHZ אוקיי טמפרוטורת חדר..31מעלות --- אז ראיתי באוורסט שהוולטג' שלי ממש ממש נמוך... http://img145.imageshack.us/my.php?image=untitled1kf3.jpg אז הגע לראשי עוד רעיון... מכיוון ש הלוח שלי מאפשר אורדת וולטג' ממש נמוך (0.8-) אז חשבתי שאוליי אפשר לאוריד את הוולטג' עוד... ובאותו זמן להוריד טמפרוטורה... --- שאלה: עד לאן אפשר לאוריד? ועים איפוס ביוס יעזור לי במצב שהמעבד לא "יתניע"...
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, החלפתי גוף קירור (היה לי את מה שמגיע עם המעבד) ל big typhoon ומארז ל nzxt lexa ואני לא רואה שינוי לטובה בטמפ' כרגע המעבד (e6600) על 40 - 39 לפעמים זה נע בסיבות ה 35 -40 בלוח אם על 45 (ds4) והדיסק הקשיח על 39, הטמפ' לא אמורות להיות יותר נמוכות? אין ממש שיפור מהקירור המקורי. אני קורא על אנשים עם טמפ' של 28 בערך במעבד כרגע אין אוברקלוק על המערכת
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הזה: Asrock 775dual-880pro Intel Pentium D 2.8 820 Memory: DDR2 1 G 667 עכשיו כאשר אני מנסה לעשות אוורקלוק הכי קטן המחשב פשוט לא עומד בזה.. יש קריסות, לפעמים הווינדוס לא עולה... אני לא מצליח להגיע איתו אפילו ל 3GHZ... קניתי קירור די טוב של 3D Rocket II CPU Cooler GH-PCU23-VE GIGABYTE המעבד עובד על 40 מעלות, 45 גג באוורקלוק עכשיו אני יודע שהלוח אם די דפוק, למה אין בו אפשרות לעלות את ה VCORE ככה שאני מעלה את FSB המעבד נשאר לעבוד על על מתח נמוך... בגלל זה מצאתי באינטרנט אפשרות של הלעת המתח על ידי שינוי במעבד: http://sg.vr-zone.com/?i=3931 בכל מקרה נסיתי לעלות ב 1 וואלט יתר וזה הצליח! 1 וואלט אני מאמין היה אמור לספק 3 GHZ באופן יציב... אך עדיין לא הצלחת…
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האתר SYSTEM COOLING לקח לבדיקה את ההיטסינק החדש... והנה הביקורת... כמו שאפשר לראות הוא מציג ביצועים יפים מאוד יחסית לקירור אוויר, אבל תסתכלו על המשקל....700 גרם!!! בקיצור, האתר ממליץ עליו, אבל הוא עדיין לא ראה את המחיר שלו בארץ הקודש....תהנו! ;D
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-