עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שאלתי קשורה לאחריות. בטוח ב10000% שאין לחברה דרך לדעת אם אני עושה OC דרך תוכנה כמו RivaTunner לכרטיס מסך ? ונראה לכם שתהיה בעייה להביא את הכרטיס שלי ל 675/1200 ?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  2. בתמונות רואים איזה מעבד יש לי ואיזה זיכרון (יש לי שני סטיקים) ואיזה לוח אם. גם צירפתי מהירות מאוורר וטמפרטורות (יש לי מאוורר די טוב) אני יכול להגביר קצת את המעבד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. Started by FeedMe,

שלום! יש לי שתי שאלות: 1. מה אמורות להיות טמפרטורות העבודה של 7900GT? מה הטמפרטורות הרצויות? 2. איזה קירור עדיף? Arctic cooling NV silencer או הזלמנים למינהם? תודה!!

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by jambo7,

קודם כול תיאור קטן העלתי את FSB מ 133 ל 141 ואני עובד עם דלתות פתוחות ומקרר את כל המחשב עם ונטילטור "14 הרעש סביר לפני שהעלתי את FSB טמפ' היתה במנוחה 41 מעלות לאחר ההעלאה הטמפ' עלתתה ל48 מעלות. פשוט מאוד מה שעשיתי היות וההיטסינק שלי פשוט ,סטנדרטי, לקחתי פס מתכת מהחלק האחורי שלמארז המחשב [ מהפסים האלה שמאחור כשמסירים אותם כשמתקינים כרטיס מסך כרטיס מסך קול ועוד הכוונה היא למתכת הנישלפת שמחוברת עם בורג לגב המארז מול הסלוטים PCI AGP ]. ניתן לקחת מתכת אחרת ועדיף נחושת בגלל מוליכות החום שלה .מספיקה חתיכה בארוך של 10 ס"מ וברוחב של 1 ס"מ. חיברתי את הפס הזה עם בורג להיטסינק בין צלעות הקירור [לחלק התחתון שקרוב למעבד ] ,כך שבצד השני הוא תלוי באוויר כמו כנף של מטוס כשהחלק הרחב…

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 ₪614 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950520 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Pro ₪69 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21462 אם כן, מה כדאי לקחת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DarkLloth,

4 הליבות מ 55-60 מעלות ב OC של 3GHZ , טמפ' סבירות או גבוהות מידי ?

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  7. שלום. אני מעוניין להכנס לנושא ה OC. 1) אפשר לקבל שם של תוכנה טובה ל OC? 2) אפשר לקבל הסבר בנוגע ליחס העלאת תדר/מתח? יש איזו חוקיות על כל תדבר שמעלים מוסיפים כך וכך מתח? איך יודעים כמה מתח לעלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. המדריך המלא לשימוש ב-MSI Afterburner המהרת כרטיס המסך היא על אחריותכם בלבד, נא להיות זהירים. הכירו את ה-MSI Afterburner: התוכנה שנכתבה על מנוע הRIVATUNER הפופולארי ומיועדת להמהרת כל כרטיסי מסך המודרניים RADEON X1800 \ GEFORCE 6000 ומעלה. את התוכנה ניתן להוריד מכאן: http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm הגדרות לחיצה על כפתור ה-Settings תפתח לכם את חלון ההגדרות בו ניתן למצוא את ההגדרות הבאות: כללי: בחלק הראשון אפשר לבחור באפשרות להחל את ההגדרות הנקבעות בתוכנה לכל הליבות הזהות (כמובן שזה מתבצע במערך CFX\SLI) בחלק השני הפעלת התוכנה עם אתחול וינדוס והפעלה ממוזערת או רגילה. החלק השלישי הוא חשוב מאוד, בלי האפשרויות המסומנות (כמו בתמונה) לא יהיה נית…

• 58 תגובות
    • 27.5k צפיות
  9. Started by Tik-Tak,

יש לי 6200 דרעק. עשיתי OC קטנטן של 5 לליבה ו10 לזכרונות. בדקתי אין ארטיפקטים עכשיו הטמ' של הכרטיס עלתה לעד 50 במנוחה, שזה הרבה יותר ממה שהיה קודם. החזרתי למצב הרגיל, אבל הטמ' לא יורדת מ48

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  10. המעבד שלי לא מומהר, והוא על 61 מעלות ברגע זה. על המעבד יש Thermaltake VOLCANO 6CU. המארז פתוח עם מאוור מקדימה שמכניס אויר מאורר אמצעי ומאוור אחורי ומאורר שמוציא. יש למישהו דרך זולה ויעילה לפתור את הבעיה הזאת בלי הוצאה כספית גדולה(אם היציאות חש"ן, לא שווה לי להשקיע גרוש).

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by gryffin,

OK, כפי שאתם יודעים לפני כמה זמן קניתי את ה Vantec AeroFlow AMD. לקחתי את המחשב שלי לפנדה כדי שירכיבו אותו שם, ורציתי שהם יראו את הטמפרטורה של המעבד, הטמפ' הייתה על 27 מעלות. כהגעתי הביתה מיד אחרי זה בדקתי והטמפ הייתה בסדר, 30 מעלות. מאז בדקתי כל כמה זמן את הטמפרטורה וראיתי שכל כמה ימים היא עולה ב 2-3 מעלות, וזה מאוד מוזר. היום הטמפרטורה על 45 מעלות, מה שממש לא מוצא חן בעייני ואני הולך לדבר עם פנדה בקשר לזה. אני חושב שהבעיה היא שהם לא שמו מספיק גריז טרמי... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  12. רצ"ב קישור לאדפטר עבור TRUE 120 http://www.crazypc.com/products/1366-bolt-thru-509602.html איפה משיגים בארץ

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by TM101,

חבר שלי מביא לי קירור למעבד ואנחנו לא יודעים לאיזה חברה הוא שייך אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד זה הקירור: הציור זה של שתי מגלים אחד על השני, מישהו מכיר את החברה הזאת?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by eglon1,

יש הצעות ? איך זה ? האם הוא ייכנס למארז : HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black http://tms.co.il/product/3010

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by B.D.B,

[ltr]I vdimm modded the board (vdimm is the memory voltage, FYI) I used a 1K ohm pot that I got from a friend at the base. well, I thought it was a pot, turns out it was a trimmer. even better! (a trimmer is a pot that has a much better "resolution", a pot has 1 turn from 0 ohm to full where as a trimmer got much more. this one is around 20-25 turns I didn't measured it). the board original max vdimm is 2.9v, now with the vdimm mod I can get up to 3.35v (in theory, I hit 3.4v by mistake when I turned it the wrong direction). now I'm running 445Mhz 2-3-2-5 DC @ 3.3v. memtest 86 show 10 errors at test #5, which is basically nothing. more voltage doesn't help neither does le…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eSLC,

אוקי אז ככה הוצאתי ממחשב ישן את הספק ומהספק את המאורר (120MM) וחיברתי אותו מאחורה למארז כיונתי אותו אל המעבד והוא מכניס ולא מוציא אז השאלה שלי עם עדיף להפוך אותו שיוציא?? (יש לי עוד 120 מקדימה).

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין, טמפ בIDLE 48. [סוקט 370] אני מתכנן OC, רציתי לקנות קירור, חשבתי להיסתפק ב VOLCANO 7 או משו כזה, אבל לא מוכרים אותם כבר... אני רוצה לבזבז 100 שח על העניין... לא כל כך בא לי לחגור אלא אם כן אתם ממש תמליצו... זה הברירות שלי: THERMALTAKE Chrome Orb For for AMD ThunderBir4d up to 1.3GHz מחיר טוב אבל לא בטוח שיתאים ללוח שלי. 45 שח, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=777 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus זה לאטלון XP, אז אמור להתאים לא!? והמחיר טוב. 58 שח, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=2025 ThermoSonic ThermoEngine V60-…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  18. זאת המערכת שהזמנתי intel 805 p5ld2 256X2 DDR2 533 של super tehlent משהו כזה דווקה אחלה זיכרונות עם קירור עלהם ואחלה יחסים בנתיים לא היה לי איתם שום בעיה בOC 7600GT אבל לצערי יש לי בעיות כספיות להסיג את הכרטיס כי קניתי את כול המחשב מזומן כדיי לקבל מחיר עלות ולא נישאר לי כסף לכרטיס והבנדם לא מקבל צ'קים אז אני מנסה להסיג כסף בנתיים הוא הביא לי X300 במתנה כדיי להפעיל את המחשב בכול מקרה הינה הבנצ'ים אני עכשיו על 3.7GHZ יציב וזה כניראה הגבול של הקירור המקורי של אינטל עוד קצת והמחשב קורס מרוב חום אז בנתיים זה הגבול עד שאני יקנה קירור נורמלי המעבד במתח של 1.38 ומחזיק יפה מה שכן לא אהבתי את הלוח אין בו אפשרויות OC מתקדמות רק בסיסיות הינה תמונות: http://rotter.name/Us…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי מחשב דיי ישן שזה המיפרט שלו לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 זיכרון-1GB RAM דיסק קשיח 250GB ספק כח 350W כרטיס מסך OB NVIDIA 6100 ניסיתי לקרא פה קצת בסטיקי אבל לא הבנתי כלום מאיפה אני מתחיל הורדתי RIVA TUNER או משו כזה איך אני רואה טמפרטורות? איך אני יכול לשחק עם המתח ועד כמה אפשר-אני מאמין שאמור להיות איזה סטיקי שמדבר על רק שאני לא מכיר אותו....

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  20. שלום לכולם, אני יודע כבר מה צריך לעשות כדי לפתוח מכפלה... אך רציתי לדעת היכן משיגים את הערכה המדוברת בישראל(HighSpeed PC's), או לחילופין - אם אילו חומרים זמינים בישראל אני יכול לבצע את העבודה, במיוחד אני לא מוצא, Conductive Greaze... (יש למישהו הצעה ? ) דבר נוסף, האם אוכל לאחר שאפתח את המכפלה והורדתה להגיע ל- FSB של 166 ? ללא פתיחתה כבר הגעתי ל- 150 ! - ושם נעצרתי... ( האם זה נכון שברגע שאני בוחר ב- FSB של 166 אז אוטומטית הלוח אם משנה את היחסים בתדירויות ל- PCI וכו'... ? - ואז הם לא יעשו לי בעיות ... ? ) שכחתי לציין כי יש ברשותי XP1800 AGOGA... (אני מתאר לעצמי שזה PALOMINO )... תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. חיברתי את הSMART FAN2 ללוח ביציאה החשמל שלו ולא לספק כח, אני הורס משהו? הלוח הוא אסוס A7N8X

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by F-You,

מה עדיף יותר Scythe NINJA PLUS או Thermaltake BigTyphoon תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by Chevy,

כפי שאתם רואים במפרט, יש לי מעבד ייחוד.. ;D ה-1.4 הישן (והגרוע) Socket 324?.... ??? ??? במארז יש מאוורר מקדימה, אחד מאחור, ע"ג הכ.מסך, מעבד ובספק כמובן. ע"י עצירה למספר שניות ביררתי אחת ולתמיד מי המאוורר שממרמר את חיי בשנתיים האחרונות. המאוורר על גבי המעבד ! מקורי של Intel, גם לאחר ניקוי קל הוא עדיין דוחף אוויר כמו סוס (4500RPM לפי Inter Active Monitor), אך הוא רועש כמו מטוס סילון (אותו רעש). יש מה לעשות? או שעליי לחיות עם זה עד למחשב הבא (לא נראה לי, מפני שאני לא ממש צריך...) :-\

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  24. Started by DDgeva,

קניתי כרטיס מסך חדש - Palit X800 GTO 256MB.. וכנראה שהקירור ממש חרא כי כבר עכשיו כשקניתי, הכרטיס עובד פשוט מעולה אבל אני מקבל מעט Artifacts (פוליגונים בצבע מסוים על חלק במסך) כשאני משחק במשחקים.. זה מעצבן רצח והבנתי שזה בגלל התחממות יתר של הכרטיס.. הוא כרגע (בזמן כתיבת ההודעה) זז על 65+-.. אז תוכלו להמליץ לי על פתרון קירור \ מאוורר \ לא יודע מה שיתאים לכרטיס החדש שלי וישמור עליו קר? עוד יותר טוב אם תוכלו להגיד לי גם איפה לקנות אותו.. כי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות - מקווה שפחות מ200 ש"ח.. עדיף חנות בצפון. תודה רבה על העזרה. עריכה: לא יודע אם זה עוזר, אבל כשאני נוגע במחשב הוא דיי עד מאוד חם, אבל פתחתי אותו והכרטיס לא היה חם.. לעומת זאת הספק כח היה חם מאוד. אמרו לי שזה בג…

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  25. שאלה ראשונה האם לשים מאוורר צד על הדלת (אם אני לא ישים הוא חסום בחומר מבודד רעשים שמגיע עם המארז) והאם עדיף שהוא יכניס אוויר על הכרטיס מסך או יוצאי אוויר מהמארז שאלה שניה עד איזה מהירות מאוורר נחשב יעיל אני חשבתי לשים מאוורירם של 1200 RPM או שאפשר גם 800 או 500? המארז שלי הוא Fractal Design Define R3

• 2 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.