עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם,אני כרגע במהלך בניית מערכת קירור מים עצמית (תמונות בקרוב) ;D עד עכשיו: 1.בלוק למעבד-יש(הכנתי בעצמי) 2.רדיאטור----יש ,של הונדה סיוויק 95 קטן עבה ומכיל 2X120 80 CFM 3.משאבה-ATAMAN 202)1200 L|H) שאלתי היא האם המשאבה טבולה כמו זאתי מוסיפה חום משמעותי? חיברתי את המערכת זמנית לבדיקה,אבל השתמשתי ב 1.20 מ צינור מה שנראה לי הוריד את קצב המים ל200 ליטר לשעה. המעבד הוא E2160 עם זלמן 9500 רץ על 50C 63C עם מים רץ על 54C 78C מה אני עושה לא נכון? (המעבד בO|C 2900) [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 19:45:15 שכחתי לציין שהעלות עד עכשיו---200 ש"ח1-ראדיאטור :100 2-משאבה :80 3-חיבורים ושטויות:20 זמן ועצבים ,טוב לזה אין מחיר...

• 63 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. שניהם מכניסים לבפנים אוויר או אחד מכניס אחד מוציא? מי מהם ? למבינים תודה.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  3. יש לי מעבד 2.8 לוח אם של ABIT IS7-E ואלה הדברים ששיניתי 1. AGP RATIO - FIXED 2. FIXED AGP PCI FREQUENCY - 66\33 3. CPU POWER SUPPLY - USER DEFIEND 4. DDR SDRAM VOLTAGE - 2.70V 5. AGP VOLTAGE - 1.6V 6. N\B STRAP CPU - BY CPU 7. DRAM RATIO - 5:4 8. CPU CORE VOLTAGE - 1.65V מהירות המעבד שלי עכשיו היא: 3.6 ג'יגה הרץ מבחינת עומס אני מבצע כל פעם בדיקה רק עם PRIME95 ועם אימיול ביחד (שהאימיול פתוח אז המעבד על 100 אחוז) המעבד נמצא על 41 מעלות בזמן עומס ועל 44 מעלות בזמן שאני מפעיל תנור בחדר (התנור קצת קרוב למחשב). בינתיים המחשב קרס (תמונה של המסך קופאת והמקלדת נכבת) בזמן העומס או בזמן משחק CALL OF DUTY 2 ואימיול כשהייתי על 1.50V במתח למעבד, כרגע אני על 1.65V ועדיין מב…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by DarkLloth,

בשעה טובה קיבלתי את חלקי המחשב מארה"ב , אבל לא קנו לי את הקירור , המעבד הוא Q6600 כרגע לא מתוכנן OC אולי בעתיד כן. המארז הולך להיות CM 690 , ההתלבטות היא בין Big Typhoon VX ל V1 וההפרש הוא כ 60 ש"ח. השאלה היא האם VX יכנס למארז , והאם ההפרש מוצדק. תודה לעוזרים , הצעות לקירור באותו המחיר יתקבלו בברכה...

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by navk2,

אה ? ועם איזה תוכנה ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by verialeet,

אז בקצרה חבר'ה, אני קונה מחשב חדש Q6600 , 8800GT , GIGBAYTE3D AURORA אני קונה קירור למעבד Thermaltake V1 Copper Heatpipe CPU Cooler וקירור למארז Silenx iXtrema Case Fan 120MM Blue LED 1600RPM 58CFM 14DBA Hybrid Sleeve Bearings 3/4PIN ועכשיו יש לי כמה שאלות , הרבה המליצו לי על ביג טייפון tuniq והרבה קירורים אחרים אבל לצערי אין אותם באתר שאני קונה...אני קונה מהאתר הזה www.ncix.com [ אני מקנדה ] אתם מוזמנים להיכנס ולהמליץ לי על קירורים אחרים.. שאני בעצם שם במפרט קירור למעבד... כשמרכיבים לי את המחשב הם מוציאים את המאוורר המקורי של המעבד ושמים את זה? והמחשב יעבוד שקט אם כל הדברים שרשמתי פה?

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  7. Started by Bug2000,

ישר ולעיניין - נתקעתי באוברקלוק ב 400FSB עם הלוח הזה . המעבד הוא B3 , אבל הוא כנראה לא המגבלה פה (הוא עולה חופשי גם ב 3.8). אחרי 400 FSB לא משנה איזה מתח אני נותן למעבד או ללוח המחשב עולה ואז נתקע בהרצה של SUPER PI על ההתחלה - יותר נכון לא נתקע אלה יש שגיאה ב PI . אבל הקטע הוא שהמחשב כן עולה. נגיד עכשיו המחשב עובד על 450X8 שזה 3600 כמו 400X9 והמחשב עולה ונקע ב SUPER PI . שום עליית מתח ללוח אם לא עוזרת כנ"ל משחק עם מהירות זיכרון. (הזיכרון 1:1, גם הוא לא מגבלה הוא עובד חופשי עד 1100MHZ) האם הבעיה היא בביוס או שיש מגבלה ללוח אם הזה עם מרובעי ליבה מעבר ל 400FSB?

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היי. 5 - 10 דקות אחרי שאני מדליק את המחשב, הRPM של המאוורר של המעבד קופץ ל 4700 והרעש בלתי נסבל (מידי פעם 4200). טמפרטורת המעבד היא 56 במנוחה, במאמץ היא מגיע ל 67 וזה מדאיג. שבוע שעבר ניקיתי את המחשב יסודית - הוצאתי את כל המאווררים וניקיתי, ניקיתי הכל הכל הכל ואין גרגר אבק. והמאווררים מחוברים טוב מאוד וכולם עובדים כמו שצריך, רק חזק מידי. ולא, לא נגעתי בהגדרה כלשהי. יש לי לוח מבוסס צ'פסט i975X של אינטל, ומעבד P-D, 2.8GHZ בלי אוברקלוק. אני בודק טמפרטורות עם SPEEDFAN ו EVEREST, שניהם מראים את אותה התוצאה. ובכלל, בביוס זה מראה לי גבוה יותר - 60 במנוחה... למה זה קופץ ככה?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  9. אני באופן אישי הייתי קצת בשוק מהמחירים של המארזים החדשים אם עוד לא ראיתם אז המחיר נע בין1000 ל2000+ ש"ח (בלי ספק !)

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  10. אז ככה לפני 4 ימים+- הזמנתי את הגוף קירור Scythe ninja.. הגיע אליי אתמול. הנה תמונה שלו מהאינטרנט: http://www.hartware.de/media/reviews/508/3.jpg 12 צינורות חום D:~ קיבלתי איתו כל מה שהיה צריך- מאוורר[שבסוף לא הרכבתי אותו כי לא צריך], משחה טרמית[פשוטה מסיליקון אבל העיקר שזה ממלא את חורי האוויר], את כל החיבורים לסוקטים ברגים וכו'. הרכבה הייתה ממש ממש קלה, פשוט לשים משחה טרמית ואת הגוף קירור ולסגור.. [ברור שניקיתי קודם את המשחה הישנה ].. ממש צ'יק צ'ק. הקירור גדול אבל לא כבד כל כך ממה שאפשר להבין מהתמונות.. אין פה איזו סכנת תלישת סוקט או משהו כזה.. עכשיו לביצועים את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה.. והאוברקלוק הוא ל 3076MHZ ולא ל 3100MHZ.. עיגלתי P: לפני: גוף קירור …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המפרט שלי מופיע בתמונות בנוסף כשאני נכנס לביוס לא מופיעים לי המסכים של ההעלאת תדר וכו'... מישהו יודע למה? טמפ' מעבד בזמן עבודה 100% 62-63 מעלות... שואף לOC צנוע [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  12. Started by asaf556,

שלום. עשיתי OC ל AMD 425 שלי וכרגע הוא עומד על 3300 בלי תוספת מתח בטמפ מקסימלית אחרי שעה של מעמץ על 43 מעלות זה בסדר כי זה נראה לי בדיוק הזמן לעצור

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  13. המפרט בקצרה: q8400 P5B Vanilla - vcore modded 4GB Mushkin redline xp2-8000 460gtx לאחרונה קניתי את ה460GTX - בשילוב עם ה-e6600@3.5 שהיה לי - להפתעתי(או לא להפתעתי) נתקלתי בbottleneck לא קטן. עמדו בפני שתי אופציות - הראשונה : לשדרג בערך ב2000 שקל לcorei5 לוח וזיכרונות חדשים. השניה: לנסות ולקחת q8400 ולראות כמה אני מצליח לשאוב ממנו (שעלה 600 שקל). בחרתי באופציה השניה (מתוך הנחה שאין זו בהכרח הנכונה) ויצאתי לדרך. להלן הOC הנוכחי(בלא מעט הקזות דם יש לציין): http://imageshack.us/photo/my-images/225/ocq8400.png/ שאלותי הן כאלה: האם יש טעם להמשיך? כמה תוספת ביצועים בפועל ייתןלי המשך הOC? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 של לידטק, והוא כרגע עובד על האובר קלוקינג הכי גבוה שהגעתי אליו. עובד על 301/551 כשהדפלוט זה 250/445. אם אני אעבוד על ההמהרה האורך חיים של הכרטיס ייתקצר?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  15. כמה שאלות 1) קבלתי היום זכרונות חדשים http://corsair.com/corsair/products/specs/TWIN2X2048-8500C5D.pdf בהתחלה נתתי ללוח לקבוע את המתח של הזכרון וכל פעם ששנתי אותו על 1066 שזה 8500 הXP הביא מסך כחול בהפעלה שלו או הביא ERROR של חלונות הזה עם ה 10X0152 או משהו כזה ושאומר ללחוץ OK עד שבאמת קראתי את ה PDF שהזכרון אמור להיות 2.2 ואז באמת יכולתי להגדיר 1066 ו ה XP עלה השאלה האם יכול היה להגרם נזק לזכרון בזמן שעבדתי עם מתח נמוך של 1.85 כי בהתחלה עבדתי ב 6400 וב800 לא עשה כחולים ו ERRORS וב 1066 עשה ERRORS וכחול בהעלת XP כך ששאלה האם זכרון היה יכול להפגע בזמן הזה שעבד במתח נמוך מהצריך? 2) מעבד שלי עשיתי כל מני ווריאציות של OC של 3200 נסיתי הרבה מתחים שונים (עד 1.58) עכשיו שמת…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Thermaltake Volcano Silent Boost לינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1016 כמו שאתם רואים רשום שזה לAMD 3400+ ומעלה ולי יש 2800+ (athlon xp) ולוח יש לי K7 ועוד משהו כמות הרעש (21) זה לא הרבה?

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by sasi20,

שלום לכולם יש לי מעבד של אינטל פנטיום D 3.0 830 עליו יש קירור אויר של זלמן Zalman CNPS9700 LED 110mm Fan Cooler רציתי לדעת אם זה הגיוני שהטמפרטורה של המעבד ללא מאמץ היא 45-47 מעלות בחורף?!? בקיץ הייתי מגיע ליותר מזה 56-59 ושוב זה ללא מאמץ!! אני יודע שהמעבדים בסדרה הזאת מתחממים מהר ויכולים לעבוד ולהגיע לטמפרטורות גבוהות אבל רציתי לשמוע אולי ממישהו שיש לו מעבד כזה וגם מאנשים שקצת מבינים בנושא האם זה הגיוני

• 14 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by Spidey,

היי אני מתלבט בין וולקנו 7 + לוולקנו 9 שקט די חשוב אבל אני רוצה גם ביצועים ... ככה שאני צריך משהו שייתן ביצועים בעד שקט... השקט חשוב בעיקר בלילה אז אם אתם אומרים שאני יכול לשים את הוולקנו 9 על הכי נמוך בלילה והכל יעבוד סבבה רק בעלייה של איזה 5-6 מעלות אז זה סבבה ואני קונה אותו כי הוא ב17 דציבלים על הכי נמוך!!! לעומת 24 של הוולקנו 7 פלוס בהכי נמוך אז רק תגידו לי מה יותר כדאי מבחינת ביצועים + שקט ? תודה ;D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mic,

למי כאן יש את הוולקנו ויכול להגיד לי עד כמה הוא מרעיש, האם זה מפריע לכם, ולאיזה סוג רעש הוא משתווה: מזגן/תנור?

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  20. יש לי לוח של MSI MSI MS-7528 ואני לא יכול לעשות כמעט כלום בביוס אני לא יכול לגעת במתח של המעבד אני לא יכול לכוון מאווררים (יש כזאת אופציה אבל היא באפור ולא משנה מה עשיתי זה לא נותן לי) יש משהו שאני יכול לעשות כי יש לי מאוורר של 0.60A (מאוד מאוד מאוד רועש אבל הOC לכ.מ. מאוד חזק) ואני שומע אותו כמעט בכל הבית! אין שום דרך חוץ מלפתוח את המארז ואז להוציא אותו מהחיבור 3 פינים שלו?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2008 בשעה 19:57:02 אגב גם אני לא יכול לכוון את המהירות של המאוורר בכרטיס מסך עצמו

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. ערב טוב דבר ראשון ;D מכיוון שאין לי כסף או משהו וגם אני לא ממש מתעניין במודינג ליופי כלומר לדים וכו' החלטתי להתחיל לצייר קצת על הדלת ( אין לי כישרון ציור בכלל אבל אמרתי ננסה מה יהיה ) מצטער על האיכות הגרועה אבל זה בעיה כי זה בעיפרון וגם אם אני שם פלאש הדלת מחזירה אור... אז תנסו להבין מה הולך ( מקווה שתצליחו חח :) ) טוב ככה אני צריך להוסיף עין שנייה כבר הוספתי 3 פעמים אבל זה לא יצא ישר ואת התופסן אני שם גם בצד השני טוב אז מה אתם חושבים? בינתיים יפה? יש הצעות לציורים ( לא מסובכים ) או סמלים או משהו ? והשאלה החשובה ביותר שיש לי : עם מה לעבור על הציורים? אני צריך משהו שיורד אבל לא יורד עם מחק כי ככה אם אני אפשל אין לי כוח לעשות ספריי על הכל ני…

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  22. היי ! תודה לכולם על התגובות החמות וההתעניינות הרבה, לאחר בקשות רבות אני מפרסם קצת בדיקות יציבות עם המערכת. על 600 לא ניתן להיכנס לwindows אבל זוהי רק פונקציה של חום, כלומר, אם הייתי נותן למעבד טמפ' נמוכה יותר (אפילו בקצת) זה היה יציב, התמונות שאני מפרסם הם על 558/124 (86%oc) אבל אני משוכנע שבטמפ' הנוכחית של המעבד ניתן לייצב אותו איפה שהוא קרוב יותר ל600... להנאתכם :

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Or ei,

הסינק שאסוס שמו בלוח לא הכי מתאים לברגים של המאוורר (הרווחים גדולים מידי) כמו שאתם רואים כאן יש לכם אולי רעיונות איך לחבר אותו לסינק ? למרות שהמעלות על 25-30 לא יזיק לי עוד מאוור אחד במארז :asthanos: ד"א דבק 3 שניות לא הולך

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by omrit,

היי, שיחקתי קצת עם מעבד PENTIUM-D 805 שקניתי לחבר, ויש לו תוצאות OC מטורפות לחלוטין. עם לוח של GIGABYTE 945, הWIN עלה ועבר בנצ'מרקים ב 3.8GHZ (זה נעשה בטעות, לא ניסיתי פריים). והוא יציב מעל שעתיים בפריים על 3.5GHZ (ואולי גם יותר- לא ניסיתי...), על מתח סטוק, עם קירור gigabyte neon cooler במהירות בינונית-איטית, בטמפ' מקסימלית של 48C במאמץ!!!! מעבד פשוט תותח!!!! זהו, סתם רציתי לשתף.....

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

איפה ניתן לקנות פרספקס באזור המרכז ( ראשל"צ, נס-ציונה, יבנה ). תודה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.