עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MasterGamerFX,

יש לי לוח אם P5G41C-M LX מעבד intel core 2 quad q8300 2.5 Ghz וקירור של Scyte Yasa 1000 עשיתי OC למעבד אחרי דקה בבדיקת טמפרטורה הגעתי ל 85 מעלות והתוכנה הפסיקה את בדיקת המאמץ האם העלאת מתתחים תועיל ? עכשיו אני שואל מה לא נכון במה שעשיתי ? תודה רבה ,

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by soguy,

שלום לכולם, יש מספר טמפ' לא הגיוניות כשאני מסתכל בתוכנות מוניטור לטמפ'. הדגשתי את הטמפ' הללו בצהוב. למישהו יש הסבר לכך?

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

אני תמיד חשבתי לעצמי שאוברקלוקינג לא ממש יעזור ברמה שתראה לעיין ועכשיו שאני בודק, יש הרבה מאוד הבדלים בין המהירות סטוק (400באס \ 2400מגהרץ) לבין האובר (500באס \ 3000מגהרץ) אפילו דברים קטנים כמו שעושים לכמה קישורים ביחד "פתח בחלון חדש" במהירות סטוק זה מתחיל להתקע ולהיות איטי ובאובר הרבה הרבה הרבה פחות שוב אני אומר בלי עין הרע אני ממש ממש שמח אין לי מושג למה פתחתי את התארד הזה פשוט הייתי חייב להגיד את זה חחח :]

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  4. שלום, שמתי לב עכשיו ששני האווררים במארז שלי Tagan EL Diablo מכניסים אוויר חם פנימה מה אפשר לעשות בנידון ? אפשר להגדיר את המאוורר 36CM שיוצא החוצה איכשהוא ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש את ה-H110 שמיועד להתחרות ב-X60 Hydro Seriesג„¢ H110 280mm High Performance Liquid CPU Cooler - Hydro Series - Cooling ואת ה-H90 שמיועד להתחרות ב-X40: Hydro Seriesג„¢ H90 140mm High Performance Liquid CPU Cooler - Hydro Series - Cooling מה מאכזב? נראה שזו אותה היחידה בדיוק כמו של ה-NZXT רק ללא המאווררים של NZXT... בנוסף ציפיתי מקורסאיר לשלב את הפיצ'רים המתקדמים שהיא כללה ב-H100i וה-H80i כמו מאווררים מתקדמים ותמיכה בתוכנת השליטה המתקדמת "קורסאיר לינק" אבל נראה שאנחנו הולכים "צעד אחור" במקום. זהו צעד הגיוני כמובן, כך חוסכים בעלות ומתחרים טוב יותר בקראקן, מה גם שלקראקן אין פיצ'רים כאלו. יהיה שמח!

• 29 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. טוב אז ככה . . אני מתלבט בין שני גופי קירור : 1. sp94 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס . 2. volcano 12 extreme . משהו יכול להגיד איזה מהם יותר טוב . נ.ב. : אם יש גוף קירור יותר טוב מבחינת ביצועים אז תרשמו ( פשוט אני חושב שהם הכי טובים בשוק כיום ) תודה לכולם !!

7. שלום, יש לי הכרטיס הנ"ל... ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק בכדי שאצליח לשחק המשחק NEED FOR SPEED 7 תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by JSK,

שלום, רציתי לדעת אם הלוח Gigabyte GA-945P-S3 יסםיק לOC ממש חלש של הכ. מסך. אני יודע שבשביל לעשות אובר למעבד צאיך לוח יותר טוב עם צ'יפסט גבוהה יותר, השאלה היא האם גם בכדי לעשות אובר לברטיס צריך כזה לוח, או שזהלוח שאני מתכנן יספיק. תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  9. Started by binyamin8,

אני לקראת רכישת קירור נוזלי למחשב ורציתי להתייעץ עם חברי הפורום . השימוש הוא לא על גבי 5-10 שעות ברצף , יותר לכיוון 3 שעות יומיות במצטבר (אבל שילכו ויגדלו) נמצא בחדר גדול הפונה אל הכביש ולכן רמת האבק בו היא מטורפת ! עד כמה שזה משפיע (אם בכלל) יש לציין שהמחשב הוא חדש ! מעבד I5 6600 לוח אם של גיגבייט B-150M-K ספק COOLER MASTER 500W חשוב שיהיה שקט ! טווח מחירים ... 300-400 אך לא יותר . שלא ידרוש שינוי דרסטי ! אלא לקיחה עבור התקנה נטו ! וזהו .. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by romany2005,

שלום, נשברו לי התפסניות של הלוח אם עכשיו יש לי דבק מגע האם זה טוב להדביק אחת מהם(נשבר רק חלק קטן מהתפסנית), התפסניות משמשות להחזקת המאוורר שעל המעבד.

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  11. Started by Andrew_v,

אז ככה יש לי IC7 והחיישן CPU שלו מזייף (אני לא יודע מה הטמפ' שלי :-\ :'( ) אז חשבתי להביא חיישן חיצוני.... אבל אם הוא מזייף גם אז אני צריך לעשות בחירה או חיישן או קירור משהו משהו מה עידף דרך אגב הטמפ שאני רואה זה ביוס 55-50 ובFANeq זה על 40-45 (משהו כמו 10-12 מעלות הפרש וגם עידכון ביוס לא עזר) תודה

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  12. ברצוני לדעת האם הלוח הנ"ל תומך במעבדי מרובעי ליבה? ואם לא האם יש עידכון ביוס שהופך אותו לתומך? :-[

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by sagi5,

תגידו מאיפה אני יכול להשיג 2 מאווררים שכל אחד מהם 120 מ"מ? למארז ולא למעבד וכמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by SuperStyle,

הפריזר 64 פרו או ה פריזר 7 פרו?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by dennis14,

איזה משני גופי הקירור לצ'יפסט האלו אפקטיבי יותר?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. איזה קירור למעבד(AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego) יותר טוב: (מחשב למישחקים כבדים..)! Arctic Cooling Freezer 64 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9386 או Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=9438

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי דילמה יש לי מאורר שעל המעבד שמגמגם לי עכשיו ואני רוצה להחליף אותו, אני יכול לשים היטסינק ולהוריד את המאוורר או שחייב מאורר? והאם ההיטסינק הוא עד כדי כך טוב?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. שלום שלום, יש לי Gigabyte 8800GT OC ישן שלא עובד, וכרטיס XFX 9600GT בתוך המחשב הנוכחי (להרצת PhysX) אז מה הבעיה בעצם? שהמאוורר של ה- 9600 מאוד רועש. לכן פתאום צץ במוחי רעיון! האם אפשר להעביר את הקירור מה88GT במקום הקירור של ה9600? כיון שהוא יותר גדול, יותר שקט.. הנה תמונות של שני הכרטיסים (והדגמים המדוייקים) http://bimg1.mlstatic.com/placa-de-video-nvidia-xfx-9600gt-pv-t96g-yhf-650mhz_MLB-F-3935174694_032013.jpg http://media.bestofmicro.com/S/D/113773/original/gigabyte_8800gt_sli.jpg

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אהלן חברים , יש לי מחשב כמעט שנה שכשקניתי אותו בזמנו חסכתי בכסף והיה חשוב לי חומרה בעיקר ולא קירור. בחורף עוד היה יחסית בסדר, במצב idle הוא היה יחסית שקט אבל זה תלוי. כששיחקתי משחקים הוא תמיד היה מרעיש בצורה בלתי נסבלת אז הייתי מוריד את הגרפיקה ולא בגלל שהוא היה מקרטע אלא בגלל הרעשים. עכשיו שאנחנו בקיץ המחשב שלי מתחמם מאוד כי חם אצלי בחדר, מגיע ל-29 מעלות לפעמים. קראתי כל מיני מאמרים בנושא: מריחת משחה טרמית, אוורור המארז וכן הלאה, מרוב דברים שקראתי אני מתלבט מה לעשות. המארז שלי הוא: Compucase 6A19B http://www.צונזר כעונש על קידום החנות בניגוד לחוקים/UploadImages/180/216521.jpg החומרה שלי היא די חזקה ועל כן אני מאמין שהוא מתחמם. כרטיס מסך hd4850 512 mb של p…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by GeforceFX,

שלום אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי Geforce6600GT AGP איזה קירור הכי מומלץ? שלא יעלה יותר מ200 וזה גם הרבה בשבילי. שימו לב שלא תביאו לי קירור שמתאים לPCI-E כמו הסיילנסר כי הוא לא יתאים לי. תודה

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  21. לוח אם: DFI Lanparty nForce4 SLI-DR קירור: Thermaltake BigTyphoon מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core זכרונות: PQI PC3200 DDR400 2GB (כנראה שאני אקח זכרונות אחרים ל-OC) נראה לכם שאפשר להעלות את המהירות ל-2.4GHz? המהירות המקורית של הכפול ליבה הזה זה 2.0Ghz :-\

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  22. והאם כדי לקחת אותם למעבדת מחשבים שינקו או יחליפו את המאורר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Yuron,

שלום לכולם. ראיתי את המדריך שלכם על זה איך מאוור ישן מספק כח להוסיף אותו לארז...הבעיה היא כאשר ניסיתי למצא יציא מתאימה בשביל המאוורים על הלוח אם שלי אז מצאתי שיש שם שלושה פינים ולא שניים כמו אצל המאוור....מה אני עושה או שאם אפשר לחבר ישירות??? תודה מראש על העזרה.

• 13 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by m.l,

הרצתי את המעבד שלי (3.0GHZ סוקט 478).....הרצתי אותו ב100 אחוז למשך 20 דקות....החום שלי הגיע ל- חום מעבד: 58 מעלות... חום לוח אם: 35 מעלות. חום דיסק קשיח: 32 מעלות... ברגע שהפסקתי את ההרצה החום ירד במהירות מטורפת של ממש דקה לטמפרטורה של 45 ואחרי 2-3 דקות ירד חזרה ל38-40... הקירור שלי במארז הוא טוב או שיש משהו לשפר...משום מה ניראה לי חם מידיי ל20 דקות במאמץ מלא....

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.