עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by THE FOX,

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 איך המוצר הזה?

• 14 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by shaharezra,

אז היום היינו אצל אליאור אני ואחי עם מלחם הזהב והשתעשנו קצת עם הלוח שלי ושל אליאור עשינו וולט מוד לזיכרון לצ'יפסט ולמעבד וגם וולט דרופ למעבד קבלו קצת תמונות של העבודה על הלוח שלי את של אליאור לא צילמתי לצערי אבל אולי הוא יסכים לתרום קצת תמונות

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Mr Gadget,

למי שיש את הלוח הנ"ל ומתכנן בעתיד SLI אין צורך להחליף את הלוח ישנו MOD די פשוט שהופך את הלוח מ Ultra-D ל SLI-D בגלל ש DFI משתמשת באותם הציפסטים ללוחות שלה. למוד עוד מקור: 1 בהצלחה

• 14 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by THE FOX,

הנה לדוגמא המעבד שברשותי... מתח סטוק 1.45V תדר סטוק 2 GHZ לאחר UC המתח הורד ל 1.225V יציב לגמרי ומתי שאני לא על המחשב אני מוריד את התדר מטה ל 0.9 GHZ או 1 GHZ אפשר עוד הרבה יותר מטה...מהביוס. אנשים הציגו את תוצאותיכם נראה מי יצליח להגיע לתדר ומתח הכי נמוך, בהצלחה.

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by ziv_r,

אומנם השאלה שלי לא קשורה ממש לקירור CASE של מחשב, אבל אני זקוק לפתרון קירור ואני בטוח שפה יש מקצוענים שיוכלו לתת לי פתרון הולם זה ארון המערכת שלי: מידות פנימיות של האזור לקירור: גובה 70 ס"מ עומק: 48 ס"מ רוחב: 50 ס"מ אני זקוק לקירור רק של הצד השמאלי של התמונה. מדף עליון: מגבר עבור ה SUB, מעליו יש נגן TIVX 5000 עם כונן קשיח (3200JB של western digital - לפי הוראות יצרן אסור לו לעבור 55 מעלות צלסיוס). מדף תחתון: מגבר. כאשר הדלת של הארון סגורה, הרכיבים מתחממים לטמפרטורה 60 מעלות צלסיוס. מה אתם יכולים להציע לי בתור פתרון קירור, מאווררים? מאוד חשוב לי שהפתרון יהיה שקט במיוחד.

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by Rhx,

מחר בבוקר אני הולך לקנות מKSP שתי מאוררים ב40 ש"ח ביחד, הם ג'נריים בעקרון אבל אמרו לי שהם יחסית שקטים. ועכשיו למשחה טרמית, כרגע ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מחר אני הולך למרוח את החדשה, רציתי לדעת מה דעתכם על הAS 5? היה לי את הMX-1, יש הבדל גדול ביניהם? אני קונה את הAS משום שאין את הMX בKSP.. עוד דבר - מאורר לדיסק קשיח ב35 ש"ח - שווה?(לי זה נראה מיותר אבל הטמפרטורות טיפה גבוהות, השאלה אם המחיר הזה הוא נורמלי)

• 14 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by shovel_xxx,

טוב ככה אני רוצה ליקנות קירור למעבד ואמרו לי בהתחלה BT ואז ראיתי שיצא חדש VX אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואמרו לי שהוא יגיע עוד כמה חודשים ועכשיו ראיתי את המאוורר של הזלמן הזה והוא נירא דיי טוב אבל עדיף לחכות ל BT VX או ליקנות את הזלמן הזה ?? ואם יש משהו אחר שהוא טוב ותומך בכל התושבות החדשות של INTEL ו AMD אז תציעו לי משהו עד 250 - 300 ZALMAN CNPS9500 AM2 http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=202&code=005 Big Typhoon VX http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0310/cl-p0310.asp יש לי AMD 3000+ 939

• 14 תגובות
    • 639 צפיות
  8. MotherBoard Asus P4P800 E - socket 478 חשבתי על זה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=146&pr_name=7700 תקציב: עד 200 ש"ח יש לכם המלצות אחרות? יש לכם חוות דעת על הבחירה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 628 צפיות
  9. היי 1. נשברה לי אחת הכנפיים של המאורר של ה-CPU (המאורר מסתובב עדיין - האם זאת בעייה ויזיק לCPU?) (יש לי קירור אינטל מקורי) מה אני צריך לקנות? (רק מאורר? מאורר וHEATSINK?) יש לי P4 478 2. המאורר של ה BOARD מרעיש ומרעיד את המחשב, איזה מאורר אני צריך לקנות בשביל להחליף אותו? GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board תתנו לי בבקשה לינקים ישירים למוצרים בחנויות. תודה

• 14 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by gilloze,

יש לי PD830 3,0 מישהוא יכול להיג לי אם הוא טוב לoc ולמה בתוכנה everst בלשונית DMI ואז Proccers זה רושם לי maximum clock 3800? מה אני יכול לעשות oc רק עד 3,8 תודה רבה גיל

• 14 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by orlevi_85,

יש לי מחשב לא משהו ואני רוצה לעשות לו OC ואני לא יודע איך... אז רציתי שמישהו שממש מבין יוכל לכתוב לי פה בבקשה מדריך מפורט מאוד..! יש לי יידע במחשבים אבל בביוס וכאלה אני לא ניגע בדרך כלל רק שאני מפרמט! מי שיכול לכתוב לי מדריך מפורט ממש טובאני אודה לו מאוד!!!!!

• 14 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש קירור כלשהו בשביל הגשר הצפוני (המקורר פסיבית אך לא יספיק ל OC) וגם לדרומי (אשר לא מקורר כלל) של הלוח אם P5N-E SLI האם קיים קירור בשביל לוח אם זה? אני לא בטוח אם זה צריך להיות משהו במיוחד לדגם זה או משהו כללי יותר תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני חושב על קניית phase change. אין בעיה של תקציב אבל עדיף שהוא יהיה יחסית קטן ולא ענק והכי חשוב אמין. אם אתם יכולים להביא לי קישור לאיזה מוצר (גם מחו"ל אני יכול להזמין) זה יהיה מצוין. תודה.

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  14. קראתי את המדריך באתר, הורדתי Coolbits.. נתתי לו לבדוק מה אופטימלי ויצא GPU 642 זכרונות 1700 הכרטיס הוא 7600GT Extreme של Leadtek זה לא קצת הרבה..? מה הדרך הכי פשוטה לבדוק יציבות.? אין לי ניסיון עם 3dmark ודומיהם.....

• 14 תגובות
    • 861 צפיות
  15. בשביל לעלות ביצועים ב5%-10% למי כדאי לעשות אוברקלוג לכרטיס מסך או למעבד ובכמה MHz? הנתונים של המחשב נמצאים במפרט ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה [br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 15:16:38 מישהו? ???

• 14 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by Polonian,

אהלן בקרוב מגיע אליי 7600GS Sonic של פאליט והייתי רוצה לעשות לו Vmod. בינתיים יש לי במחשב Radeon 9800Pro במצב חצי לא תקין ולכן אני רוצה לעשות עליו איזה Vmod קטן בשביל להתאמן כי אני לא מפחד שייהרס. אתם יכולים להביא לי בבקשה הסבר קטן על כל נושא ה-Vmod (הסבר כללי) וכן מה הכלים הדרושים ומה מחירם (הבנתי שצריך מודד מתח ונגדים). תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sasi20,

שלום לכולם יש לי מעבד של אינטל פנטיום D 3.0 830 עליו יש קירור אויר של זלמן Zalman CNPS9700 LED 110mm Fan Cooler רציתי לדעת אם זה הגיוני שהטמפרטורה של המעבד ללא מאמץ היא 45-47 מעלות בחורף?!? בקיץ הייתי מגיע ליותר מזה 56-59 ושוב זה ללא מאמץ!! אני יודע שהמעבדים בסדרה הזאת מתחממים מהר ויכולים לעבוד ולהגיע לטמפרטורות גבוהות אבל רציתי לשמוע אולי ממישהו שיש לו מעבד כזה וגם מאנשים שקצת מבינים בנושא האם זה הגיוני

• 14 תגובות
    • 706 צפיות
  18. ברגיל הוא מגיע ל60-75 ב5 דקות הראשונות כבר. אחרי יציאה מHITMAN BM הוא הגיע ל87 ואז ירד ל80, 75, ואחרי רבע שעה חזר ל60-70. הסרקוצליה או איך שלא קוראים לזה (אל תרדו עלי אם זאת טעות, פשוט תתקנו): 2 מאווררים 80 מ"מ (או יותר קטנים, לא בטוח) בצד שמאל (כשהמחשב מולי) מכניסים מאוורר אחד 80 מ"מ מלמעלה מוציא (יש מקום מאחורה לעוד 80 מ"מ) (מקדימה יש בעיה, מבנה המארז חוסם אותו - אני אוסיף שם מאוורר כשאני אתחיל להתעסק עם דרמל וכאלה) בנוסף כמובן אחד של 80 מ"מ (או שזה 120?) על הCPU שבא על המעבד ועוד אחד על הכרטיס מסך שלא רלוונטי עכשיו. איך אני מצנן את המחשב בצורה הזולה ביותר? חשוב לציין: עכשיו המעבד על 67-62, אבל הלוח אם על 44, הAux על 32 והכונן קשיח על 26... אז אני לא צריך קירור מקיף מדי…

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by TroubleBoy,

אני חדש בתחום, ואני רוצה לעשות OC. אני יודע דברים בסיסים, ואת הOC הראשון הטכנאי שלי יעשה. יש לי E63, כמה אני יכל להגיע איתו? לגמה ג'יגה הרץ אפשר? אני אולי גם אקנה קירור וספק חדש... הנה הדיון שפתחתי בפורום גיימר, שבמקום לעזור לי, אחריי כמה עמודים התחילו לזלזל... באחד העמודים כתבתי את כל המפרט שלי, ואת לוח האם...[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=812371&Highlight=&page=0[br]פורסם בתאריך: 3.03.2007 בשעה 12:37:39 סליחה על ההקפצה.אבל OC לכרטיס מסך מאוד קל לעשות. יש לי 7600GS, הוא על 60 -66 מעלות... אם אני אעלה אותו לגבוה הוא ישרף?

• 14 תגובות
    • 644 צפיות
  20. אוקיי הנה הנתונים לפני הOC מדובר בכרטיס 7300GS ליבה 500MHZ זיכרונות 600MHZ עשיתי OC עם התוכנה ATI Tool והגעתי לבינתיים ל1866MHZ לליבה, בזיכרונות לא נגעתי. עד כמה אני יכול להגיע ? עריכה: שכחתי להגיד שפעם שהייתי עושה OC גם לזיכרונות (של הכ.מ. כמובן) אז לא הייתי מגיע אפילו ל800MHZ לליבה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by iakovl,

אחרי שניגשו אלי בתדהמה קטנה (אחרי שנודע להם שאת המערכת שלי אי אפשר לשמוע) רציתי לדעת איך אתם מקררים את המחשב שלכם ומה הטמפ' שלכם בקיצור אני קירור ומפרט A64 3000+ wini@stock - TT sonic tower + TT thunderblade 120@7V MSI neo 4 plat@stock - TT extreme spirit@fanless X300@stock - stock passive WD250 + samsung120 - no active cooling noisetaker 420W @ minimum setting fans : 2*120 in @ off 1*120 out @ off חדר ללא קירור טמפ' חדר לא ידועה תמונות - אין לי כרגע משהו עדכני

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by -LosNir-,

שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של המעבד שלי ל Scythe Ninja PLUS. ישנו שיפור ניכר בטמפ' ואפילו קצת הזוי הטמפ' של המעבד במנוחה עם OC ל 3.4Ghz היא 16~ מעלות מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by oded900,

אני מחפש כרטיס מסך חדש לAGP , נכון לעכשיו 7600GS נראה לי הכרטיס המתאים ביותר לדרישות שלי , הבעיה שאני לא בטוח של איזה חברה לקנות...אני מתלבט בעיקר בין GIGABYTE,MSI וLEADTEK או שבכלל עדיף X1650 של GECUBE?על מה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by Goldlm,

שלום, קניתי היום קירור לChipset, הייתה בו מדבקה תרמית שאיתה מחברים אותו למחשב. מסיבות שאינני רוצה להיכנס אליהם, המדבקה נהרסה והורדתי אותה. אילתרתי באופן זמני משהו שיחזיק את הקירור כמו שצריך אך צריך למצוא פתרון לטווח הארוך. עם מה אני יכול לחבר את הקירור לצ'יפסט? מוכרים מדבקות תרמיות? דבק תרמי? כמה זה עולה ומאיפה ניתן להשיג, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Esparco,

חבר'ה היום קיבלתי את ה E4300 שלי... הנה תמונות מ CPUZ וEVEREST אני משתמש בינתיים בקירור סטוק, שיהייה לי השוואת טמפ' אח"כ שאני יתקין את ה פריזר 7 שלי אם תשימו לב בתמונה השלישית רשום שהמעבד הוא Engineering Sample יש מצב??? או שזה פאק באוורסט?? עוד משהו שמטריד אותי, ביטלתי את ה EIST בביוס והמעבד עדיין יורד למכפלה 6 במנוחה, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.