עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by qpalzm,

http://www.thermaltake.com/japan/products_n/clooer/Liquid/bigice/CL-W0085.htm מדובר בשילוב בין קירור-אוויר מבוסס היטפייפס לקירור-מים. המפלצת שוקלת 874 גרם, 61 גרם יותר מביג-טייפון.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ערב טוב, הנה סיפור אמיתי ועצוב על חשיבותה של משחה טרמית (אבל עם סוף טוב) מי שלא רוצה לקרוא את הסיפור, מוזמן לקפוץ לפסקה האחרונה. לפני שלושה שבועות בערך, קצת אחרי שקניתי למחשב שלי כמה חלקים, יצא לי לבדוק עם אוורסט את הטמפרטורה (במנוחה) של המחשב של ההורים שלי. המחשב, רק כדי לסבר את האוזן - פרסקוט 3GHZ עם קירור סטוק וארובה ובמארז יש מאורר 80 מ"מ. באופן עקרוני המחשב מסודר (חוטי חשמל וכאלה מסודרים ביחד והזרימה דיי סבירה). בכל אופן - בדיקת אוורסט קצרה העלתה שהטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה-70 (!!) מעלות. ריבוט קצר העלה שגם בביוס הוא מתנהג ככה (סביבות ה-65-70 מעלות). מיד הודעתי להורים שלי שהם חייבים לכבות את המחשב כשהם לא משתמשים בו ובהזדמנות הראשונה אני אנסה לסדר להם את זה. הי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by גולדי,

חשבתי על הקירור המושלם: מכניסים את כל המחשב לתוך תא הקפאה, מכוונים על מינוס מעלה אחת ולא צריך שום קירור נוסף. מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by warezon,

נכון להיום מה הקירור אויר הכי טוב שיש לe8500?? בנוסף רציתי לדעת אם למשהו פה יש מערכת דומה לשלי יכול לומר לי מה בערך האברקלוק המסימלי שאני יכל למשוך אותה כי משום מה אני בקושי מצליח להגיע ל3.8 מעבד e8500 לוח gigabyte x48d5 זכרונות corsair 2x2gb dhx מארז cm690 6fan ספק enermax mooodu 520

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by del,

קירור מים למעבד האם מקבלים עם זה את הנוזלThermaltake BigWater 760 Plus

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מה הוא? לשימוש בלי OC...... הכי הכי שקט שיש. (זה לא חייב להיות גוף קירור........ אפשר גם רק מאוורר. אבל שיעשה את העבודה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני שבוע הבא צריך לקנות מחשב אז לפני שאני קונה אני חייב לדעת כמה דברים אני רוצה לקנות מעבד e4300 ולעשות אוברקלוק ולהגיע איתו ל e6700 לא יותר מיזה כי זה מספיק לי 1}איזה מאוורר מומלץ לקנות שלא יתקצרו ימיו של המעבד בכלל {שמעתי שאפשר לעשות לו אוברקלוק אפילו עם הסטוק אבל אני מוכן להשקיע איזה 150 ש"ח על מאוורר טוב}איך המאוורר הזה?> ZALMAN CPU COOLER CNPS7000-ALCU FOR INTEL&AMD S462/478/754/939 2}האם עם הלוח הזה >GIGABYTE GA-965P-S3 אני יוכל להגיע איתו ל e6700 בלי בעיות במשך הזמן ?>יש גם את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 מה לקחת? 3}האם המארז ביחד עם הספק הזה מספיקים לאוברקלוק >COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN שא…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by rafi1212,

שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד(E8400) והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ? יש לי לוח : Gigabyte EP43-DS3L

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום התותחים ! ברצוני לעשות OC ל640 8800 ולשפר ביצועים (אתם יכולים להסתכל בתפריט המחשב שלי למטה צד ימין) אין לי מושג איך עושים את זה ראיתי שדרך ''לוח הבקרה של NVIDIA ''אפשר לשנות CORE BUS ו MEMORY BUS צרפתי תמונה למצב שהגעתי אליו (לא שינתי אף הגדרה-בגלל זה אני מתעייץ איתכם) כמה שאלות: 1.האם זה בסדר לשנות את התדרים דרך התוכנה הזאת? 2.האם קיים סיכוי שאני משנה וגורם לנזק בכרטיס שלי? 3.לכמה לשנות בכלל ?אם אפשר (לא מעונין לשנות למקסימום -רק שיהיה הבדל די משמעותי) 4.לשנות בקפיצות מסוימות ? אחרי השינוי מה אני עושה לבדיקה שהכל בסדר ? 5. תודה מראש לעוזרים !!!!!!!!!!!!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. תכננתי להזמין מאמאזון את ה-Mugen 5 Rev. B של Scythe, אבל בגלל שהם הפסיקו לשלוח לארץ עד שהמצב ירגע קצת נתקעתי. חיפשתי בארץ ואני רואה שאין אף חנות שמוכרת קירורים של Scythe, לא מאווררים למארז ולא גופי קירור. זכור לי שבעבר ה-Mugen 2 נמכר ב-TMS. מעבר לזה, סקייט חברה סופר איכותית שלא נופלת מנוקטואה באיכות אבל עולה חצי מחיר- המוגן עולה 50$ באמאזון ומציג אותם ביצועים של ה-NH-D15 שעולה 100$ (או 117$ עם מיסים). ה-D15 שקט בדציבל וקריר במעלה, אבל זה ברמת הטעות הסטטיסטית. יש סיבה לדבר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 איזה קירור חזק של 300-350 שקל אני יוכל להגיע איתו ל4 GHZ?. ואני מיצטער בשקר למפרט פשוט אין לי זמן כרגע אם אתם זקוקים לו אני יכתוב יותר מאוחר,אבל תוכלו לתת לי דגמים של קירורים חזקים (: תודה על העזרה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי.. ברשותי ספק כח של HEC 300W . אני משתמש בתוכנה EVEREST . מישהו יכול לכוון אותי ולהראות לי איפה בודקים כמה כח נמצא בדיוק בשימוש ע"י המחשב כולו ? (אם בכלל אפשר - הכוונה היא, האם אפשר לבדוק כמה W בשימוש ?) .. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by moshtager,

מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ל3200 שלי התחלתי לעשות לו אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו והגעתי לתמפרטורה של50 במאמץ ואני לא רוצה ליגרום לו נזק וגם איזה מישחה טובה, אני מוכן להשקיע 260 תודה לכל העוזרים. שחכתי לציין עדיף שיהיה שקט

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Or ei,

הסינק שאסוס שמו בלוח לא הכי מתאים לברגים של המאוורר (הרווחים גדולים מידי) כמו שאתם רואים כאן יש לכם אולי רעיונות איך לחבר אותו לסינק ? למרות שהמעלות על 25-30 לא יזיק לי עוד מאוור אחד במארז :asthanos: ד"א דבק 3 שניות לא הולך

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by lavbatigol,

שלום לכולם מה קורה מהנשמע? לפני שתבינו תבעיה אני מודה לכם שאתם קוראים את בעייתי!! טוב יש לי מעבד פנטיום 3 866 והמאוור שלו נדפק כרגע המחשב פועל אם מאוורר חלופי אני צריך שתביאו לי שם של מאוורר הכי טוב ועדיף שקט למעבד פנטיום 3 אנא עיזרו לי!! דרך אגב אתמול כמעט נשרף לי המעבד! הוא הגיע לחום של80 מעלות!! אני צריך מאוור שיתין לי לפחות 40 מעלות....תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PeaS,

עכשיו אני צריך להחליט מה מאלה לקנות בארה"ב.. מה נראה לכם? המערכת קירור מים דיי "מושכת" אותי , בגלל השקט והביצועים, אבל השאלה היא כמובן, המחיר. מישהו יודע כמה בערך מערכת כזו עולה? מה הפרשי הביצועים בינה לבין ההיטסינקים שהזכרתי? על הראש אני לא ישאל, זה ברור מאליו.. ) חוצמזה, אם אני יקנה אחד מההיטסינקים האלה, על איזה מאוורר אתם ממליצים? ד"א, המאווררים החדשים של Y. S. TECH מתאימים להיטסינקים האלה? מוכרים אותם כבר או שהם עוד לא יצאו? נראית קנייה כדאית...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי את המארז XASER 3,המאווררים שבאים עם המארז ממש חלשים. חשבתי להחליף את כל ה-7 ל-SF2,כדאי לי? בכמה זה יוריד את הטמפ' כי עכשיו שלי נעות סביב ה-60(AND 2000).

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by elnatand,

שלום "הפינים" של התושבת של המאוורר נשברו לי. הכוונה לאותם פלסטיקים לבנים שמצמידים את "תושבת המאוורר" (כך נדמה לי שזה נקרא) ללוח עצמו. רציתי לדעת: א. איך קוראים בשפה מקצועית לאותם פינים, כדי שכשאגיע למעבדה/חנות מחשבים יבינו אותי? האם פינים/דיבלים/מתאמים? ב. אני גר בבאר שבע. איפה אני יכול לקנות את אותם פינים? האם אני חייב לקנות את כל המאוורר מחדש או שיש פינים להחלפה? תודה לכל העונים.. מצורפת תמונת המאוורר שלי: http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~INTEL775FAN~6465~0.htm

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כשהרצתי בנצ'מארק עם ה3DMark במהירות זיכרון וליבה של 166/166Mhz (עם ההארדיסק הישן) קיבלתי 612. בפעם הזו בחנתי את הביצועים ב-800x600 16bit. לאחר האצת מהירות הזיכרון והליבה ב9Mhz, על אותה רזולוציה קיבלתי 659. טוב, סבבה. קניתי הארדיסק חדש, גרסאת הJB של הWD400. הרצתי את הבדיקה על רזולוציה של 1024x768 16bit ובלי OC לכרטיס מסך. כמה קיבלתי? 1009. האצתי את הכרטיס מסך עד ל180/180Mhz מהירות שעון וליבה, רק שגם כאן קיבלתי 1009, וגם זה היה על אותה רזולוציה. מן הסתם שההארדיסק הוסיף טיפה בשל מהירותו, וכנראה שהרזולוציה הנמוכה שבבנצ'מארק הראשון הפחיתה ניקוד (שני הסיבות לתוצאה הנמוכה בבדיקה הראשונה) ב3DMark. קודם כל, זה נכון? ודבר שני.. למה אחרי אובר קלוק של 14Mhz לא חל שום שיפור?? עריכה- ע…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בקשתי שיטפלו לי במחשב בקטע של סדר וניקיון כי אני לא הכי בראש של לעשות את זה. הוא אמר פירוק הכל ניקיון וסידור כבלים 120 ש"ח. מחיר סביר או יקר? כדאי לעשות או לא?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Salwaby,

הייתי רוצה לבצע OC על המעבד (Q6600) שכרגע במהירות Stock. הלוח אם שלי Gigabyte GA-P35-DS3L הזכרונות G Skill F2-6400CL4-2GBPI-B. אני די חדש בעולם האוברקלוקים והייתי רוצה הדרכה פשוטה איך להוציא את המקסימום מהמעבד (בתקווה בלי לקנות קירורים חיצוניים) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלומות, אח שלי עשה OC למעבד שלו ושינה את התזמונים של הזכרונות (cl 2.5) והוא מקבל ביצועים ממש טובים ובבנצ'מארק של EVEREST הוא לוקח שמה את המקום ראשון.. עכשיו אני רוצה לדעת האם כדי לי לעשות OC למעבד שלי ? יש לי זכרונות ADATA עם תזמונים דיי חרא CL3 3-4-4-8 ... המעבד שלי סוס -כלומר שום דבר לא עובד לי חרא או משהו אבל בעבור ביצועים אם הטמפרטורה תהיה זניחה אז אין לי בעיה ואם זה ישפר ביצועים פלאים אז למה לא ?. אז כמה מעלות תעלה הטמפ' ? וכמה לעלות את ה FBS אתם ממליצים ? ועכשיו לגבי התזמונים של הזכורנות, אח שלי יכל לשנות את התזמונים שלהם אצלו בביוס, ולי אין בכלל בביוס לשונית של זכרון (או שיש ואני לא מוצא אותה) כי חפרתי בכל הביוס הרקוב הזה ואני לא מוצא כלום ! אשמח לעזרה או תמונו…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש המלצה למאוורר למעבד AMD בסוקט AM2[כן מדובר על מעבד ישן..] שיקרר את המעבד בצורה שקטה. לפני שבועיים קניתי מאייבורי את המאוורר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8822 אבל המאוורר פשוט מרעיש בצורה נוראה. 128 ש"ח הלכו לפח. אני מחפש כעת המלצה על מאוורר איכותי אבל שקט.מדובר על מחשב ללא כל יומרות כל שהם.מחשב שמשמש נטו לאינטרנט ולאופיס. בתודה מראש שי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Bingo,

היתכן ששילוב זה מפיק טמפרטורות שנעות בין 42-47 מעלות במנוחה???? אני חשבתי שצריך להגדיר משהו בביוס והלוח הוא ASUS P5Q ... מה אתם אומרים????

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MDtgif,

אהלן חבר'ה בעקבות הטנרד של המודינג החלטתי לעשות גם כמה שינויים. הטמפ' של ה AthlonXP 1900 היתה 56 מעלות. אחרי השינויים (עכשיו) ירדה ל 47 מעלות. אז הנה לפניכם פעולותיי הצנועות לפני שקונים מאווררים וכד'. המאוורר של מעבד שלי הוא, אגב, של AMD הרגיל המקורי( שבעקבות הניקוי קיבל פוש של 500 סל"ד נוספים). השינויים: 1) ניקיתי מאבק את הצלעות הקירור של המעבד. ניקיתי כל טיפת אבק שמצאתי במארז 2) שני מאווררים על המארז : קדמי-תחתון מכניס אוויר ואחורי-עליון מוציא אוויר. סירקולציה מואד חשובה. אגב, שני המאוורים הם מאווררי ספקים ישנים. 3) כבלי IDE הפכו לעגולים. גם מוסיף גמישות וגם מקטין את שטח הפנים 4) חווט של כבלי מתח בעזרת אזיקונים כך שלא יפריעו לזריצת האוויר באזור המעבד. אז לפני שמוציאים…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.