אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
עד איזה באס הוא מגיע? יש מצב הוא מגיע ל500 בלי לשנות מתחים? איך עושים מחלקים לזיכרונות איזה אפשרויות חילוק יש 5:4 6:5? או שיש עוד אפשרויות או שבכלל גם אפשר 6:4 3:5? איך אני יודע איזה אפשרות חילוק אני יכול?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב שהוא בערך בין 3 שנים זה המפרט : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU אני הולך לשדרג רק את כרטיס מסך , נכון להיום יש לי מאורר פשוט למעבד , היות והמחשב ישן חוץ מניקוי יסודי והחלפת משחה כדאי אולי להחליף מאורר למעבד ? אם כן איזה לשים? אולי להוסיף קירור מסוג אחר? כיוון שהחלקים כבר לא הכי חדשים . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוקינג לכרטיס כזה ,ומחכה עד שיישרף , יש סיכוי ששאר החלקים ייפגעו מזה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי הוא ATI Radeon HD 2900 Pro חברתי לו את שניי חיבוריי החשמל הכרטיס עומד על GPU Clock 770 MHz (original: 507 MHz, overclock: 52%) Memory Clock 990 MHz (original: 514 MHz, overclock: 93%) עכשיו הוא יציב בGTA וכל זה אבל אני רוצה להוצאי ממנו את המקסימום אך אני הופך אותו ל2900XT?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק : ליבה: 456 זיכרון: 807 הכרטיס בא אם קירור זיכרון ויש לי עליו זלמן... אני לא יכול יותר הוא כותב לי שהדרייבר נכשל לשים על מהירות כזאת או משהו כזה אני מקבל ב 3D MARK 7526... איך אני יכול יותר אובר קלוק?? תודה יונתן
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם אוורסט וגם CPU-Z אומרים שהמתח של המעבד שלי הוא 1.44 למרות ששמתי אותו בביוס ל1.475V... יכול להיות?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי בתוכנה ספייד פאן שיש לי שם אחד מהטמפרטורות -48 מעלות מה זה הינה תמונה ויש לי מעבד פרסקוט 3.000 תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה קירור הכי טוב למעבד. intel core i7 4770k? מבחינת אוברקלוק לאיזה רמה ניתן להגיע איתם? מארז crosair r500 mid tower
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב לא חשוב. אני מחפש קירור מעולה ,אני חושב על Corsair Water Cooling H50 מספיק? בשביל מעבד 920 או 860 כי בקרוב אקניה במחשב חדש. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז שלום חברה. ניסיתי לחפש בפורום ולא הצלחתי למצוא את התושבה... א. אני מעלה ומעלה את ה-FSB, מתי אני יודע שזה הזמן להעלות את המתח במעבד? (במידה וה-OC הוא רק למעבד). היו לי כמה מקרים של מסך כחול, כן, כשהעלתי את ה-P4 630 ל-4.3 GHZ על סטוק VOLTAGE... ב. מה זה NORTHBRIDGE VOLTAGE בכלל? למה ומתי צריך להעלות אותו? לוח : Asus Maximus Formula X38, לוח אם כל כך רע, תראו מה קורה אצלו בביוס וכמה VOLTAGE יש :
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבין שהמוגן 2 מומלץ על רב המקרים אני רק רוצה להיות וודאי שהוא גם שקט יחסית. לא מדובר במחשב פאסיבי או משהו קיצוני. פשוט אני עם הפריזר פרו 7 והוא דיי מרעיש תחת מאמץ ואני רוצה משהו שיהיה שקט לפחות שלא יהיה מורגש תחת מאמץ. תודה, עומר
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לא מזמן חבר הביא לי לוח אם asus p5ld2-vm, עם מעבד p4 640 - prescott 3.2gh כאשר אני מדליק את המחשב המעבד עומד על סביבות ה 74 מעלות(כאשר לא נוגעים בו). כאשר המחשב עובד - הוא מגיע גם ל 85 מעלות ואפילו ל 88 במקרה למשל של התקנה של אופיס 2007 עליו. על המעבד יושב מאוור של asus אני לא בטוח בדיוק בדגם אבל נראה לי שזה זה - http://mxdtr.com/category/asus-13g075135022h2-80mm-cpu-cooler-heatsink-fan-intel-socket-lga775/ שמסתובב על בערך 3120 rpm די קבוע לפי speedfan וגם לפי הביוס של הלוח אם. בכל מקרה הצלעות קירור שלו נראות ממש נקיות. בנוסף במארז מאוורר קדמי של 12 אינצ' (מכניס אוויר), ואחורי של8 - שמוציא אוויר ושניהם עובדים ושניהם יחסית נקיים מאבק. בכל מקרה המעלות גבוהות ברמה דומה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חלון גדול ויש עליו מלא סריטות חלקן גדולות וקטנות האם ישנה דרך או ספרי להעלים אותן? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעבר הצגתי את בעיית ההתחממות בשירשור הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=36675;start=msg330024#msg330024 פעלתי לפי העיצות שקיבלתי והנה התוצאות מלוות בתמונות שבקישור: http://www14.brinkster.com/edipedi/ הטמפ' בביוס (תמונה 4) 56 למעבד. אחרי שעולה הוינדוס הטמפרטורת המעבד עולה ל-66 מצב מנוחה (נמדד ב-Sandra 2003) מדידת הטמפ ב-AIDA הראתה 112 מעלות צלזיוס טמפ, מעבד... כנראה שה-AIDA מכיל באג... זיהוי המעבד: AIDA thoroughbred - B AMD Athlon Xp 1466Mhz (5.5X267) 1700+ לוח אם : 7VKML Gigabyte Sandra AMD Athlon Xp 1700+ Model Information : Duron Athlon 4/MP/XP (Thoroughbred) 1.5-2.65G 1.5-1.65V לא מצאתי איפה כתוב 0.13 או 0.18 (…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני זה היה לי סטיק 1 של Mushkin 512 ddr 3200 BLACK קיבלתי 2 סטיקים של 256 MB , מתוצרת CORSAIR מסוג : TWINX 3200 LL יש לי מעבד : amd xp 1700+ , סטפינג : JIHUB DLT לוח אם : Epox 8rda+ קירור : SK7+SF2 לא עשיתי עם הMUSHKIN OC. עכשיו השאלה אם אני יצליח לעשות OC טוב עם 2 סטיקים, הבנתי שזה משפיע. תודה לעונים ;D ונ.ב בהצלחה לכל מי שיש לו מחר בגרות במתמטיקה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובכן אני קיבלתי היום 0310 L כלומר מתח נמוך אבל... לצערי הוא לא עבר את ה1650 מגה הרץ אז כמובן שאני יחליף אותו , אבל זה מעורר בך הקונה חשש , האם להסתכן או לא?!? אני מחליף ל 0311 עם מתח גובה. שאר פרטי המערכת החדשים: Geil ultra platinum 3500 cas2 3-3-6 הזכרונות מורשים ב3.1 מתח epox 8rga+ cooled by vantec iceberg cooper ( no aluminium)1
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם תודה מראש למי שיגיב לפני כמה חודשים החלפתי מעבד מp2.4c ל - p3.2e (פרסקוט בתושבת 478) אני משתמש בלוח של אביט IC7 עכשיו אני יודע שלוחות של אביט מראים 10 מעלות מעל לטמ"פ האמיתית של המעבד אני עדין עם הקירור סטוק שהגיע עם המעבד בשעת מעמץ (משחק + אי מיול) אידה32 מראה לי שהמעבד עומד על 70 מעלות !!! אז נוריד 10 עדיין 60 מעלות ? ידעתי שפרסקוט מתחמם אבל זה ממש מוגזם , והמחשב שלי נמצא בתנאים די טובים מארז של טרמלטק אלומינום 7 מאווררים כבלית מעוגלים אני חייב להחליף גוף קירור אבל אני לא מוצא גוף שיתן תוצאות ממש טובות פרט לקירורי מים למינהן אני מוכן להשקיע מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום יש לי גיפרוס 8600GT 256MB DDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=206 הגעתי למצב שהקרטיס כאשר אני לא מפעיל יסומים גרפים עומד לי על 54 מעלות ובמאמץ מגיע בשיא ל-70 מעלות חשבתי להחליף אותו לאותו דגם של אסוס האם כדיי האם הוא יתחמם פחות...? http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1627&modelmenu=1
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part3.html יפה שגם בדקו שם את הטמפרטורה של הזכרונות (חבל שלא בדקו את הV1) תהנו
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בפרופיל שלי ניתן לראות את המצב של המחשב שלי עכשיו... הבעיה באוברקלוק הנוכחי היא שהזכרונות עובדים ב 83% מה FBS ולכן הם באנדרקלוק... הטמפ' שלי הינם : cpu case idle = 41 stress = 45 system idle = 38 stress = 40 אני יודע שהזכרון הינו חוליה חלשה אך אני מאמין שאפשר להגיע ליותר.. תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן ולאחרונה התברר לי שאין בו מאוורר בכלל עכשיו אני צריך לקבל מאוורר מהחנות שקניתי ממנה, אבל אני לא יודע מה אני אמור לקבל ואני מפחד שיתנו לי משהו פשוט. קודם כל יש לי מארז צ'נברו XPIDER וספק Enermax 420W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 זיכרון 512MB *2 (מצטער אם לא צריך את כל הפרטים אבל רשמתי שיהיה). איזה קירור כדאי אני הייתי אמור לקבל עם המארז (אם בכלל יש סוג ספציפי), ועל איזה קירור הייתם ממליצים להוסיף (אולי אפילו להחליף את הקירור שאמור להגיע המארז). הייתי רוצה שהמאוורר(ים) לא יהיה רועש, בגבולות שאני גם אוכל לישון ;D קצת בלילה. אני אשמח לדעת לאיזה סוג של מאוורר אתם רושמים (עדיף מלוג'יק פי.סי) . תודה לכל העוזרים/ות מודה לכם/ן מראש מוש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
965 7I עם קירור מים מאסיבי יכול להגיע ל- 4.8 כמובן עם לוח איכותי האם משהו מצא איזשהו בדיקה שזה אפשרי
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי 1. אני צריך מאורר מארז בגודל 80ממ למארז שיש בו כרגע רק מאורר אחורי שמוציא אויר. חשבתי להוסיף מאורר קידמי שיכניס אויר לשם קירור הדיסק והמעבד. אבקש המלצה למאורר חזק ולא מרעיש יותר מדי 2. למחשב נוסף, מחפש המלצה למאורר קידמי שיוציא אויר 120ממ לשם קירור דיסקים - עדיף שקט 3. בבורד של המחשב הראשון, הקונקטור למאורר הנוסף נמצא בחלק האחורי, ואני רוצה להוסיף מאורר קידמי - לכן הכבל הקצר שמסופק עם מאוררים לא יגיע. איפה אפשר לקנות מאריך לכבל של מאורר? או האם ניתן לחבר את המאורר ישירות לספק? אם כן - איך? * אני יכול להזמין מחנויות בארץ או ב JAB-TECH בבקשה תספקו לינקים למוצרים המומלצים * תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם היום ראיתי פרק במחשב, וכשהורדתי את האוזניות גיליתי רעש כבד מהמאווררים. הורדתי hwmonitor, מסתבר שהמאווררים עבדו על מקסימום וטמפרטורות במעבד ובלוח אם עברו את ה- 100 מעלות. לאחר כמה דקות המחשב קפא. בכל אופן, אני צריך קירור שקט יחסית (לא קריטי שיהיה חרישי - פשוט לא רועש יותר מהקירור המקורי). אני לא עושה אוברקלוקינג ולא שום דבר אחר אני רק רוצה לנקות את המחשב ועל הדרך להחליף קירור לחדש. אני מחפש להוציא על זה כמה שפחות כי זה באמת לא קריטי לי. עדיפות להמלצה מ- KSP כי יש להם סניף בבית שמש אך גם המלצות אחרות יתקבלו בשמחה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד הזה.. ומצאתי משהו נחמד ביותר : Noctua NH-C12P SE14 140mm לינק לצפייה ביוטיוב: אם זה משנה המארז שלי הוא של :Thermaltake element T הנה לינק לצפייה : חשוב לציין כי במארז יש לי מאוור צדדי בגודל 23CM ,בחזית 20 CM ומעל שוב 20 CM (כולם RED LED ) אז הקירור שציינתי הוא טוב?אוכל להגיע ל-4 GHz ? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-