עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ניסיתי לא לעבור 1.55 מתח ולא להתעסק עם הCPUNB V כדי לא לפגוע במעבד. תוצאות חשוב לציין שתדר HT גבוה מ2400 בד''כ פוגע בביצועים. בסה''כ תוצאה מכובדת למדי למעבד C2

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Armageddon1,

יש לי בעיה , התוכנה לא עולה אצלי . המחשב שלי זה i5 750 ; p55a ud3 ; HD 5850 ;4gb memory מערכת הפעלה XP . למה זה קורה ? יש למישהו מושג? כי אני לא יכול להמשיך בOC בעזרת CCC שהרי זה מגביל אותי עד 1125\775 ניסיתי MSI Afterburner אבל שם זה לא נותן להעלות בגלל ההגבלה של CCC . אם למישהו יש מושג לגבי הבעיה אשמח לשמוע . תודה .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yohan_bar,

שלום לכולם תודה מראש למי שיגיב לפני כמה חודשים החלפתי מעבד מp2.4c ל - p3.2e (פרסקוט בתושבת 478) אני משתמש בלוח של אביט IC7 עכשיו אני יודע שלוחות של אביט מראים 10 מעלות מעל לטמ"פ האמיתית של המעבד אני עדין עם הקירור סטוק שהגיע עם המעבד בשעת מעמץ (משחק + אי מיול) אידה32 מראה לי שהמעבד עומד על 70 מעלות !!! אז נוריד 10 עדיין 60 מעלות ? ידעתי שפרסקוט מתחמם אבל זה ממש מוגזם , והמחשב שלי נמצא בתנאים די טובים מארז של טרמלטק אלומינום 7 מאווררים כבלית מעוגלים אני חייב להחליף גוף קירור אבל אני לא מוצא גוף שיתן תוצאות ממש טובות פרט לקירורי מים למינהן אני מוכן להשקיע מה אתם מציעים לי לעשות?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by efee123,

שלום, מה אתם אומרים על הקירורים הנ"ל? ה-Noctua D14 יותר טוב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אוקיי יש לי 6A19 מבית קומפיוקייס, ואני רוצה לשפר לו את זרימת האוויר, כרגע יש לו 120 קידמי של וואנטק סטלט' שדוחף ממש מעט 53CFM וגלובפאן אחורי שדוחף משהו כמו 60+-. אני רוצה להוסיף עוד אחד של 80 מ"מ בדלת ו92 מ"מ בגג, ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשים להם פילטרים כאלה לסנן את האוויר שיהיה כמה שפחות אבק, איך אני עושה את זה? זה יהיה מספיק טוב, או שצריך אולי שני 80 מ"מ בדלת? המלצות למאווררים גם יכולות לעזור. וכמה טיפים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל יתקבלו בברכה! תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אוקיי התחלתי עכשיו לעשות את הOC עכשיו אחרי שהקפצתי ב 20MHZ (כן אני ממש בהתחלה) שמתי ב בתוכנה CPU Z שהמתחים למעבד עלו ל 1.264 המתחים המקסימלים למעבד שלי לפחות ממה שבדקתי הם 1.25 אני צריך עכשיו לשנות בביוס שהמתחים לא ישתנו אוטומטית? אם אני לאא אשנה המתחים ימשיכו לעלות ? שיניתי את המתחים לידני והמתחים לא עלו יותר אז כנראה נפתרה הבעיה האם בדיקה של עשר דקות באורטוס מספיקה בין עליה של 10MHZ כל פעם או שצריך יותר? ודרך אגב יש את האפשרות HT משהו שיש אותה רק במעבדי א.מ.ד לא שיניתי בה כלום..אם זה בסדר ? (שמתי לב שככל שאני מעלה את תדר הבאס זה עולה ביחד איתו...יש לזה הגבלה?אושזה לא משנה?) בספיד פן יש את temp1 2 3 מה זה? ומה הטמפרטורה המקסימלית שלהם? שימו לב לתמונה...מה מ…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי לוח של MSI Z270 PRO CARBON ומעבד I7 6700K ועשיתי אוברקלוק ל4.6 ומבחינת המתח אני לא רומה לעלות יותר מדיי ושיניתי קצת את הBASE CLOCK מ100 ל101 וזה שיפר קצת את הביצועים האם זה יכול לגרום נזק שמעלים את הBCLK? הבנתי שזה מאיץ את כל מה שיש בלוח. עד כמה אפשר להרים את התדר מבחינת שזה לא יגרום נזק חלק אומרים 103 וחלק אומרים יותר אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום יש לי Leadtek GEFORCE 6800GS ועם התוכנה של Leadtek בווינדוס ניתן לשנות את מהירות המאוורר שעל הסינק האם אפשר לשנות את המהירות באופן תמידי? ברגע שאני עושה RESTART מיד שומעים את המאוורר שם חורש עד שהווינדוס עולה חזרה ??? תודה,

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. תעזרו בבקשה האם הFREQUENCY של הזיכרונות שלי כמו שהוא צריך ליהיות ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mikko,

http://global.msi.com.tw/index.php?func=newsdesc&news_no=591 איך לא חשבו על זה קודם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AxeOr,

היי הקירור שיש לי עכשיו פשוט מעצבן אותי , הוא רועש מדי לדעתי [ כשאני משחק BF3 לדוגמא לפעמיים אפשר לשמוע אותו דרך האוזניות ] וגם הטמפ' שהוא מציג לא הכי טובות. אני מגיע ל 73 בערך אחרי כמה דקות משחק. אני יודע שאני לא הולך לבצע O.C ולא צריך להפגיז בקירור , אבל אם כבר אני מחליף שיהיה משהו טוב. אם אני אקנה מTMS חשבתי על זה - http://www.tms.co.il/product/11458 אם מKSP , על זה - http://ksp.co.il/?uin=13196 אשמח לשמוע מה עדיף עד 210 ש"ח בערך. זה מה שיש עכשיו - http://www.deepcoolglobal.com/Product/ALTA9/ עוד נושא שחשוב לי , המשחה הטרמית. ראיתי שבחלק מהקירורים יש משחה על התושבת. האם זה אומר שאפשר לוותר על קניית ומריחת משחה חדשה ? רק לנקות את הישנה וזהו ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, רוצה להתנסות באוברקלוק קטנטן בשביל הספורט בלבד. אני יודע שהלוח לא הכי טוב למטרה זו בקטגוריה. לא עשיתי OC מאז ימי ה-Intel Q6600. מאחר והזיכרון שלי כבר לא משהו, עברתי על מדריכים שונים, ולא הבנתי דבר בסיסי. במצב מנוחה, המעבד מוריד תדר כדי לחסוך בחשמל. האם בעת ביצוע OC המעבד עובד על המכפלה המקסימלית שהוגדרה לו כל הזמן? מדובר מחשב שדלוק 24/7. תודה מעבד: R5 1600, קירור סטוק לוח: msi b350m pro-vdh זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dorish,

אני רוצה קירור פסיבי כמה שרק אפשר ואם לא אז שיהיה הכי שקט שאפשר תודה דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 ASUS A8N-SLI PREMIUM939 1190 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 730 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 815 ¤ 1 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E 2490 ¤ 1 CREATIVE AUDIGY 2 ZS 615 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Thermaltake Silent PurePower 680W Active PFC 870 ¤ 1 Windows XP Pro 64BIT OEM 800 ¤ אני רוצה קירור לזכרונות (2) אני רוצה למעבד כרטיס מסך ואם צריך לצי"פ אני לא יודע ולכונן קשיח אם יש צורך חשוב שתדעו כול זה צריך להיכנס למארז HTPC זהו המארז http://www.lascala…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אלהן לכולם. יש ים פוסטים על הנושא, עברתי על מספר גדול מהם. בהתחלה חשבתי לקנות את ה GT של SCHYTE אבל המחיר של הדגם 1150 מוגזם לדעתי. דגמי 800 מאוד חלשים ומעל לדעתי כבר יהיו די רועשים בשבילי. לפי הבחירה רציתי מאוורר שקט ושיעזור לקרר את כ.מסך ולוח אם. במארז CM 690 II. כרגע מורכבים 2 מאווררים שבאו איתו, עובדים על 800 RPM, את הקדמי אני רוצה בקרוב גם להחליף כי הוא רועש אפילו כשהורדתי RPM. כמובן שעובדים בקונפיגורציה של קידמי מכניס אוויר, אחורי מוציא. התחלתי לחשוב על אלטרנטיבות וחשבתי למה לא לשים 140מ"מ. המאווררים היחידים שמצאתי Fractal Design Silent Series 140mm Scythe Kaze Maru 140mm Case Fan 1200 RPM Antec TrueQuiet 140mm כל השאר בעלי ביצועים לא משהו או מחיר גבוה לטעמי שזה מתק…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by rony1880,

היי קניתי את הקירור הזה ואני חייב לשבח אותו, הרכבה מאוד קלה ונוחה, שקט מאוד , ושומר על טמפרטורות קרות , קירור מאוד מומלץ לסוקט 775במחיר זול. רוני

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, באתר יש מדריך להכנת צג LCD http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide אני מעוניין לבנות דבר כזה אבל הבעיה שיציאת המדפסת כבר תפוסה ורציתי להשתמש ביציאת הCOM זה אפשרי? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by lesForce,

אהלן אני מחפש קירור חזק ל-I5. התקציב הוא פחות או יותר 150. עדיף מ-KSP. אומנם לא מתוכנן OC בכלל, אבל החדר שבו אני עובד תמיד מאוד מאוד חם. במיוחד בקיץ, כך שאני רואה לנכון כן להשקיע בקירור. מה מומלץ? אני יודע שבעבר המוגן 2 היה הדבר החם- אבל אין לי מושג היום מה חדש ומה מתאים ל-I5.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by אלבר,

מה דעתכם על הקירור הנ"ל? האם מפריע לזכרונות גבוהים? נראה לי סבבה, 210 ש"ח בארץ. מעבד: Core i5 750 (1156) לוח: Intel DP55WB זכרונות: 4x2 G.SKILL RIPJAWS מארז: antec 300 בהתחלה חשבתי על מוגן 3, אבל דאגתי שיגע בזכרונות כאן אני רואה שהנוקטואה מקרר יותר טוב http://www.rwlabs.com/article.php?cat=&id=454&pagenumber=6 ובאותו מחיר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי מעבד P4 HT 3.00 GHz אל לוח Abit IS7-V2 המעבד היה עובד 60 בדסקטופ / 68 במאמץ אם קירור סטוק + חומר תרמי ששמתי לפניי חודש בערך החלפתי את הגוף קירור והמאוורר להרבה יותר חזקים + שמתי מחדש חומר תרמי (אותו סוג) והמעבד עדיין בדיוק באותם טמפרטורות למה הוא כזה חם ולמה הקירור החדש לא משפיע ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by THE FOX,

מערכת בדיקה: מעבד AMD64BIT 3200+ בOC ל 2.5 GHZ כרטיס מסך :6800GS בתדרים 520/1510 דרייברים: 93.71 תדר AGP 66MHZ [מקור...] תדר AGP 90MHZ תוספת של 543 נקודות

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BenK,

הלו.... יש לי 3d prophet 4500 64 mb של hercules..... מגיע עם מאוורר אני רוצה לעשות לו OC...... איך אפשר... ושמעתי שאפשר דרך הדרייברים החדשים לעשות OC אז אם מישהו יודע זה יעזור .........

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SilentBob,

שלום לכולם אחרי שעשיתי לממעבד הE8400 שלי OC עד שהיגע למהירות ליבה של 3.82 GHZ,אני צריך כמה עצות כיצד לייצב אותו... קודם כל,אני משתמש בלוח ASUS P5N-D,וארבעה סטיקים של ג'יגה זיכרון 800MHZ(מהם הווינדוס אקספי 32 ביט רואה רק 3 ג'יגה...) אז ככה,המעבד מקבל מתח של 1.35 וולט,הזכרונות מקבלים 2.09 וולט(חוץ משני אלה,כל שאר המתחים בAUTO) הזכרונות בתזמון 5-5-5-15(התזמון המקורי 4-4-4-12) טמפרטורת המעבד במנוחה על פי REAL TEMP היא 42 מעלות בערך...אבל תחת OCCT במאמץ היא עולה מעל ל60 מעלות... תדר הPCI-E על 100 בכל מקרה,המחשב אינו יציב,ונתקע לעיתים קרובות..אני צריך עזרה בלייצב אותו.. המחשב נתקע לא בהכרח במאמץ,ולכן אני מניח שהבעיה היא לא התחממות יתר...ניסיתי להוסיף מתח למעבד(עד 1.375 וולט),אב…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אחרי שהמעבד שלי הגיע לטמפרטורה 105 צלסיוס.. ניקיתי אותו מאבק והחלפתי מאוורר.. זה המאוורר החדש: Arctic Cooling Freezer 7 Pro הוא עובד על פריאון שעובר בצלעות קירור.. עלה 180 שקל.. מה דעתכם עליו? ושאלה נוספת, אפילו אחרי שיש לי יחידת קירור חדשה והמחשב שלי נקי מאבק... הטמפרטורה שלו נעה סביב ה50 מעלות.. מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך והוא כבר איטי מידי איך אני עושה לו

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tttrrr888,

שלום אני מחפש קירור טוב למעבד 939 AMD 4800X2 אשמח לקבל כמה מילים על איכות הקירור

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.