עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mike666,

שלום לכולם, המידע בפורום עזר לי היום והחלטתי גם לנסות לעשות OC, הבעיה הכי גדולה שלי היא החום המעבד מגיע בעבודה מאומצת עם OCCT ל 70 מעלות . בגדול אני די מתחיל בנושא וקראתי את המדריכים בפורום, הסופתי רק מהירות ל CPU מבלי לגעת בנושא ההספקים (חשמל) מה אפשר לשנות/להוסיף כדי להנות מOC של 3400 באופן קבוע? ??? יחס FSB:DRAM = 1:1 האם כדאי לשנות הזכרונות במקור 1066 ומצויידים בצלעות קירור- REAPER OCZ מעבד : Q6600 זכרון : 2X2G 1066 REAPER OCZ לוח : EP43-D53L ספק : GYRO 500W כוננים : DVD + 2X250G מארז : רגיל זול (ללא חברה) מאווררים - 2 שהגיעו עם המארז (רוחב כ9 ס"מ 12V) מקדמת המארז מכניס אוויר - ובצד המארז מוציא אוויר מאוורר CPU - מקורי שמגיע עם המעבד עד לאן אני יכול להגיע עם הנתונים…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by xdcee3,

יש לי קולר H100I http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html המאווררים מרעישים מאוד ופגומים כנראה צריך להחליפם איזה מאווררים מעולים מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by [NOS],

שלום חברי הפורום, אני חידשתי אתמול משחה טרמית על המעבד והטמפ' עלתה ב 10 מעלות במנוחה (!) אני שמתי די הרבה משחה (תראו תמונה ) , האם זה יותר מדי, כמה צריך ? המשחה היא zalman super thermal grease אז ככה, התמונה הראשונה זה לפני חידוש הגריז והשניה אחרי [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by udi,

יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1700+ הבעיה היחידה שהוא רותח הוא מגיעה ל 70 מעלות יש לי במחשב שלושה מאוררים אחד על המעבד ושניים על המארז ולמרות הכל עדיין הוא מתחמם הספק הכוח של המעבד הוא 1.76 וולט והוא בתדר של 1470 MHZ אלו כל הנתונים שיש לי על המעבד האם אפשר לקרר את המעבד יותר נ.ב את המעבד לא קניתי בארץ ולכן אין לי אחריות עליו אלא אם אני אטוס שוב לחו'ל

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dan9,

היי ברצוני לרכוש מעבד E2180 שידועה בOC מעולה כולל 2GB זיכרון על לוח מסוג G33 (בגלל הגודל וגם המחיר) של חברת GIGABYTE... http://www.gigabyte-usa.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2612&ProductName=GA-G33M-S2L האם בלוח הנל יש אופציה לOC?? האם הוא דיי טוב?? (יחסית) בתודה מרואש..

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shaharezra,

טוב אז התפנה לי קצת זמן רתמתי את אחי למשימה ועשינו שני מודים ללוח שלי הראשון הוא וולט דרופ שמטפל בסטית המתחים הבעייתית בלוח הזה והשני הוא וי קור שנותן תוספת מתח מעבר למה שיש בביוס שניהם נבדקו והם עובדים מצויין אבל את תוצאות האוברקלוק תקבלו במועד מאוחר יותר בינתיים כמה תמונות כמו שאתם רואים בניתי כרטיס קטן שיתפוס את שני הטרימרים לצערי התיכנון היה מעט לקוי ולכן אחד מהם לא יושב טוב (יתוקן בהמשך) הוולט דרופ עובד מצויין ואין סטיה בין המתח שבוחרים בביוס לבין המתח שמקבלים המוד השני נותן מתח בערך עד 2 וולט במקום 1.7 בביוס

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מעונין להעלות מתח לכרטיס מסך אבל לא ב- VOLTMOD . יש תוכנה שאפשרי לעשות זאת דרכה ? MSI AFTERBURNER לא נותן לעלות מתח לליבה ואפילו אין אפשרות לשנות מהירות מאוורר (כאשר ב- RIVATUNER הדבר אפשרי).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!! פירסמתי גם בפורום כרטיסי מסך.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן, לא מזמן קניתי את הקירור הנ"ל על מנת להחליף את הקירור סטוק. וכן, אני לא כזה צעיר, אני יודע שזה לא הקירור האולטימטיבי והוא יחסית חלש אך בכל זאת רציתי קצת לדאוג למעבד שלי ולא להסחף לקירור של 300 שקל. בכל מקרה, תהיתי עד לאן אוכל להגיע עם הקירור הזה, כלומר לאיזו מהירות ובנוסף אשמח לדעת מהו התחום התקין של טמפ' הליבות למעבד כזה. עכשיו אני אשאיר לכם קצת נתונים על הטמפ' לפני ואחרי רכישת הקירור: ליבה 1: (34 מנוחה 62 מאמץ - סטוק),(27 מנוחה 47 מאמץ - Freezer 7 pro) ליבה 2: (29 מנוחה 56 מאמץ - סטוק),(25 מנוחה 42 מאמץ - Freezer 7 pro) ליבה 3: (38 מנוחה 57 מאמץ - סטוק),(36 מנוחה 44 מאמץ - Freezer 7 pro) ליבה 4: (36 מנוחה 61 מאמץ - סטוק),(34 מנוחה 46 מאמץ - Freezer 7 pro) ממוצע סטו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by xtract1,

למזלי החלטתי לבדוק שוב מהיכן מגיע הרעש שמחרפן אותי ולהפתעתי גיליתי שזה לא הפריזר אלא המאורר העליון של האנטק 300 שלי. אני צריך המלצה אם כך למאורר 140mm כמה שיותר שקט וכמובן מומלץ כמה שיותר זול. כדי שלא תבזבזו זמן להציע לי, הוא כבר ברמה הנמוכה ביותר

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by snir.isl,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך Gigabye Amd Radeon R9 280x WF3 3GB OC שמכוון מהמפעל ל1100MHZ תדר ליבה ו1500MHZ תדר זיכרון. יש לי שתי שאלות: 1. הכרטיס מגיע תוך 5-10 דק' משחק כבד(AC SYNDICATE למשל) לטמפ' של בין 76-85 מעלות ו100% FAN SPEED - יש לו 3 מאווררים עליו! ...האם זה נורמלי ובטוח לכרטיס מסוג כזה או שיש לשם מה לדאוג? 2. האם יש עוד מה לעשות OC או שהטמפ' הגבוהות ממחישות לי שהכרטיס כבר ממוקסם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן, בהמשך להודעה קודמת [ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153655.0 ] הנה מדריך מצולם והתרשמות מההתקנה של Big typhoon ו-Zalman NB47J. ( אז לפני הכל, אני מזכיר שהמפרט שעליו נעשתה ההתקנה הוא Abit NF-7 2.0, AMD XP2200 (טמפרטורה במנוחה: 37, טמפרטורה במאמץ: 48). ההיטסינק הישן הוא Thermalright SK-7 עם מאוורר 80 מ"מ - SF2. למעבד היה לפני זה מאורר עם חיישן טמפרטורה אבל המאורר ההוא מת מזמן. ובכן, הנה כל תהליך העבודה מצולם ומסודר לפי סדר כרונולוגי ומצומצם במיוחד (אבל עדיין 20 תמונות מתוך ה100 שצולמו). המחשב לפני התחלת העבודה: שטח העבודה, עדיין במחשב (לפני ניתוקים): ניתקתי את כל החלקים מהמחשב וככה נראה איזור העבודה שעליו לפני הפירוק: הורדתי את המאורר וזה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dudu26,

המערכת שלי מתחילה להתגבש, מחשב שקט מאוד ל-OC בינוני. e6400, 965P-DS4, 2GB 800mhz cellshock, 7900GS. החלטתי לוותר על קירור ל-GS כי הוא שקט יחסית (לעת עתה). כמו כן הבנתי שלא יהיה צורך בקירור לצ'יפסט עם ה-DS4. נשאר קירור למעבד: 1. SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ב-270 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 האם הוא במלאי? ואם לא, מה הצפי? 2. Big Typhoon רגיל - 250 ש"ח. 3. Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes ב-250 ש"ח. אני קונה Antec P180. השקט מאוד חשוב לי. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי מעבד נורטווד 2.4 החום שלו כרגע 32 מעלות וזה במנוחה זה בסדר נכון? http://img523.imageshack.us/my.php?image=dsc025760vh.jpg

15. מעבד אינטל 2.6C

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yoav9,

למה לא ??? בעיה אחת... /www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=263 מה אני עושה עם כל המקשי קיצור כי אי אפשר להוציא אותים...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by AboveBeyond,

שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. http://il.youtube.com/watch?v=YPWSMxnoDwk רצב קישור למה שאני מתכוון האם החנויות עושות לפי בקשה LAP לקולר

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by קובי 1980,

היי. החלטתי בסוף השבוע לנקות את המחשב מבחנית תוכנה,היה לי יותר מדי דרעק עליו ופול רוגלה. אם כבר אני מנקה אותו החלטתי אם כבר לנקות אותו פיזית. השתמשתי בתרסיס אוויר ופרקתי כל מה שאני ע"מ לנקות טוב יותר. העניין הוא שאני לא מצליח לנקות את הצלעות קרור של מאוורר הם מלאים באבק. האם אני יכול לשטוף אותו במים בלי חשש שהוא יתמלא חלודה ? כמובן שאני אחזיר אותו למחשב לאחר ייבוש תודה מראש

20. מה המצב חבר'ה ?.. אני באמצע OC (מ - 2.5 שזה הסטוק ל - 3.325) למחשב הבא: E5200 2.5GHz Gigabyte GA-EP31-DS3L x1950 Pro 512MB OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC Enermax Liberty 400W Active PFC אלה הגדרות ה - OC ששמתי: CPU Host Clock Control ------------ [Enabled] CPU Host Frequency (MHz) ------- [266] PCI Express Frequency (Mhz) ---- [100] C.I.A.2 ------------------------ [Disabled] System Memory Multiplier (SPD) - [3.00] Memory Frequency (Mhz) ---------- 800 800 System Voltage Control ------------ [Manual] DDR2 Overvoltage Control ---------- [+0.3V] PCI-E OverVoltage Control --------- [+0.1V] FSB OverVoltage Control ----------- [+0.1V] (G)MCH …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gnk,

שלום, יש ברשותי Hercules Radeon 8500LE כבר שנתיים, לאחרונה המאוורר שעל הכרטיס החל להשמיע רעשים מטריפים! האם יש דרך לסדר את זה? ומה גורם לזה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג logos בשביל BIOS של AMI? אני מת לשנות את התמונה המטומטת הזאת של Energy Star.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אתמול קניתי בזיזג מאורר כזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073 קניתי את המאורר כדי לקבל מחשב שקט ככל האפשר , היצרן מבטיח שקט מוחלט . התקינו לי אותו בחברת זיגזג , חברה נחמדים ומאוד מקצועים (מולצים מאוד) , חברתי את המחשב בבית והרעש של המאורר החדש הוא אף יותר מהמאורר המקורי של אינטל שקבלתי עם המחשב החדש. חבל שיצרן מתחיב למשהו שהוא לא יכול לעמוד בו .

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ככה הציעו לי את הוולקנו הזה יחד עם smart fan 2 : http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9.htm המחיר הוא 99 שקלים חדשים רציתי לדעת אם הוא טוב , למעבד 1.7 0.13 מיקרון והאם למישהו יש את הלוח EPOX EP-8K9A2 KT 400 שנמצא בקישור כאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=2592 והאם הוא טוב לאובר קלוקינג?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by אישי555,

בחודש האחרון יש רעש מהמחשב וככל הידוע לי רעשים מגיעים מהמאוורר. האם כדאי לנקות אותו או שהגיע הזמן להחליף? ואם להחליף-האם רק את המאוורר או גם את המעבד? (המחשב באוקטובר יהיה בן 3 שנים)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.