עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ZALMAN CNPS6500B-Cu שעולה 170 שקל או AX-478 יחד עם vantec stealth שעולים יחד משהו כמו 250 שקל. אם אפשר בבקשה לקבל בעד ונגד שני האופציות הללו.. טכנית גם עם אוברקלוקינג (1.8@2.7 הוא לא עובר ת'40 מעלות עם המאוורר המקורי) אז לא יודע כמה אני צריך משהו חזק כלכך.. השאלה עם שווה להשקיע ב AX-478. נב, יש לי זלמן CNPS6000-Cu ל XP2100 שלי, אז אני מהיכרות אישית עם הזלמנים האלה, זה פשוט דבר נפלא. אבל בכל זאת אני מתעניין לדעת קצת יותר על שניהם לפני שאני קונה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yotamavi,

מה מערכת קירור המים הנורמלית הכי זולה שאני אוכל להשיג?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by LermanIsUberCool,

וקירור, ואוברקלוקינג. מלמעלה ועד למטה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המרחק בינהם לבין הכרטיס עומד על 1~3 ס"מ. האם עדיף להשתמש במאווררי Static Pressure או במאווררי פיזור אוויר רגילים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום חברים ברשותי: Q6600 2GB 8800GS ומותקנים מחשב כ4 מאווררים: 1. ספק 2. מתחת לספק 3.על הכרטיס מסך והמעבד 4. בחלק הקדמי באזור הUSB ובתוכנת FANSPEED הוא מראה לי 2 מאוררים בלבד בנוסף, שמתי לב במשחקים הטמפרטורה עולה עד 59 מעלות! בנוסף - המאורר שמתחת לספק לא עובד בכלל. רציתי לדעת האם יש דרך להגיד את המאוורים שיש במחשב? יכול להיות שהמעבד לא מודע שיש את כל המאווררים ולכן הוא לא מקרר מספיק טוב? אשמח לדעתכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום! בביוס שלי יש אפשרות לקבוע באיזה יחס יעבדו הזכרונות וה-FSB. האפשרויות הן 2, 2.66, ו-3. המעבד שלי עובד על 230 FSB והזכרונות ביחס של 2, מה שנותן לי מהירות זכרון של 460MHZ. הזכרונות שלי יכולים לעבוד במהירות 533, אך אם אני מעלה את היחס ל-2.66 הם כבר עולים מעל 600MHZ, וזהו OC גדול מדי בשבילם בהנחה שמדובר בזכרון שאינו מיועד ל-OC רציני במיוחד. מה עדיף לי לעשות? אני מפחד להעלות את ה-FSB כי אני אתקל בחוסר יציבות של המעבד ובטמפ' אסטרונומיות... רעיונות? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. משהו שאני חושבת עליו כבר כמה זמן ומעולם לא חשבתי לשאול, אבל הפעם אני לא אוותר לעצמי ואשאל. מה מכילים צינורות הקירור של גופי קירור כגון גוף למעבד? נאמר גוף קירור כגון ה D14? (האם זה סתם מיים רגילים, כבדים, קלים, סטריליים, אולי זה גז אולי זה משניהם?) האם יש הבדל בין החומר שיש בצינורות הקירור של גופי הקירור למעבד לבין הנוזל המצוי ברדיאטורים למיניהם? אני מניחה שיהיה מה שזה החומר הזה שם בפנים, הוא בטח עמיד לשינויים של טמפרטורה. ובכל זאת, האם לדעתכם הוא אפקטיבי לאחר 18חודש או 24חודש באותה מידה כמו שהוא היה ביומו הראשון? האם יצא למישהו לבטעות או במכוון לקרוע את אחד הצנורוצ האלו ולראות מה שם בפנים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מחשב חזק של 8000-10000 ש"ח לגיימינג עצבני אז מן הסתם צריך גם קירור עצבני...כמה אמורה לעלות מערכת קירור מים טובה שתחזיק מערכת מחשב חזקה מאוד בטמפ' כמה שיותר נמוכות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לציין שהמחשב נמצא בחדר שינה ועובד כל הזמן. האם 800 RPM זה מספיק?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by needacomp,

שלום לכם, קיבלתי את כל המפרט והחלטתי כי המחשב יחזיק מעמד לתקופה ארוכה, אזי כדאי להשקיע בקירור טוב כבר עכשיו. הדברים החשובים פה הם: 1. מעבד i7-4790K 2. לוח אם Gigabyte Z97X Gaming G1 3. זכרון Crucial Baslistix Tactical 8*2GB. 4. כרטיס מסך EVGA 780 SuperClocked עם 2 מאוררים. 5. מארז Deep Silence 1 עכשיו חשבתי שהקירור אוויר (אין לי רצון בקירור אחר) הכי טוב בארץ (חבל שלא מוכרים את המקררים של Phanteks) הוא ה NH-D15, אבל מה הבעיה... ברשימת תמיכה רשום שהוא גדול מדי ויחסום את הסלוט הראשון של ה PCIE: http://www.noctua.at/main.php?show=compatibility_gen&products_id=68&lng=en#LGA1150_Gigabyte אבל בספרות של הלוח אם רשום שמומלץ לשים את הכרטיס הראשון (יש לי רק אחד) בסלוט הכי קר…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by gal.w,

אני מנסה להוריד את ההיט סינק שבא עם המחשב שלי. אבל לא נראה לי שהוא תוכנן להורדה.... המעבד הוא athlon xp 1800, וההיט סינק הוא גוש אלומיניום פשוט. הקליפסים שתופסים את המעבד מסרבים לצאת ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כוח. האם יש טריק להוצאת ההיט סינק? או שפשוט להיות ברוטלי ולהשתדל לא לשבור את המעבד לשניים? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by supercars,

שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש עם כרטיס מסך 9800GT 512MB של Point of view, ובזמן משחק הכרטיס מגיע לטמפ' של 90 מעלות ויותר, ופעם אחת אפילו נכבה לו המחשב בזמן משחק. מהי הבעיה? האם הבעיה היא בכרטיס מסך? ד"א יש לו קירור מצויין במארז (מאורר 25CM ועוד).

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד פנטיום D 920 או 820 עדיין לא החלטתי... אבל לא בזה העניין...קראתי במס' מקומות של הקירור של אינטל לא מספיק טוב ורועש.. עכשיו השאלה איזה קירור למעבד עדיף: 1. טרמלטייק ביג טייפון 2. ארקטיק פריזר 7 פרו אם מישהו יוכל לתת לי השוואה בינהם אני אשמח, אני יודע שיש להם פער של 100 ש"ח במחיר , אבל עדיין אני מעוניין לדעת מי נותן תמורה יותר טובה לכסף. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. השאלה ששאלתי למעלה. שורת מנורות כזאת כמו ששמים על עצים בגני אירועים וכאלה. עם לדים בפנים. מתחבר ל-220וואט. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Kriz,

אוקי אז לאחר תאונה מצערת שבה התחילו לנזול מים מהמיכל עברתי לדלי [Maphisto Style] עד לשיפצו"ר המיכל והחזרתו לפעולה... כמובן שבמשך 3 שבועות כאשר מלכתחילה לא ניקית את הבלוק ולא את הרדיאטור הצטברו גושי ומצבורי נחושת במים וכך זה ניראה : התחלתי בתהליך ניקוז המים [לשם ניקוי] : ולשוס השבוע : החומר ניקוי הכי טוב שקיים למערכות קרור מים (אשר משלבות נחושת) קולה :> כן קולה.. כידוע קולה מורידה את החומר שמצטבר על הנחושת כתוצאה מחימצון (קולה היא מאין DIET חומצה :>) מתחילים בתהליך : קצת וואקום בשביל להכניס את הקולה למחזור במערכת : וכשזה לא עוזר אין כמו מזרק כזרז : וכמובן כשמסיימים עם הבקבוקים : דברים שחובה לציין : -חובה להדיף את הגזים לפני הכנס…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by noambaum,

שלום לכולם! רציתי לשתף אתכם במקרה שלי בכדי שאולי תשפכו קצת אור על המקרה. ביצעתי קנייה אצל הדובים של גופי קירור ושאר מודינג למיניהם.(ברוך נתן אחלה שירות). בין השאר: 1.Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM 2.Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led אז ככה... הזלמן של הכ.מסך מעולה! הוא מוריד 10 מעלות במצב מנוחה וקצת פחות במאמץ. הבעיה מתחילה עם הגוף קירור למעבד,הוא לא רק שלא הוריד לי את החום אלא העלה אותו במעלה(מצב מנוחה)! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזו? הערות: 1-ניקית את הגריז התרמי היישן לחלוטין ומרחתי אחד חדש של זלמן(לא זה שבא עם הג"ק) 2-הגוף קירור יושב מצויין על המעבד. 3- הסרקולציה של המארז רק נהיתה יותר טובה כי שמתי כבלים מעוגלים. 4- קצת תמונות: א. ב. התמונה הראשונה היא …

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לא אכפת לי אם הוא לא כל כך טוב מבחינת זריקת אוויר אבל חשוב שיהיה שקט!!!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי סלרון 533 באוברקלוק ל 1100 אני רוצה קירור טוב - אבל אני רוצה גם לישון בלילה ! המעלות שלי כרגע אם מאורר ג'רני= idle - 26 load - 29 full load - 32-34 המעלות האלה יחסית טובות. אבל המאוורר הולך ונהיה איטי ומתחיל להרעיש. אני רוצה את הוולקאנו 9 בגלל שהוא אם SmartFan. כך שבלילה גם ככה קר ואני לא נוגע במחשב, אז המאוורר יעבוד לאט ולא ירעיש. ועוד שאלה יש לי כבר סנסור אחד מאחורי המעבד של ה Hardcano האם אפשר להשם עוד סנוסר על הקיים ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Pc_Master,

היום הוצאתי את גוף הקרור שלי מהמעבד,כי לנקות אבק... אחרי שהרכבתי את הכל חזרה מרחתי מישחת קירור ארקטיק2 והמאוורר שלי הוא ThermoEngine V60-4225 והמעד הוא ATHLON XP1600+ הטמפרטורה היא לא עוברת את ה 37 מעלות... זה בסדר? כי זה ניראה לי ממש קצת

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Sapphire כל איזה 2 דקות המאוורר מופעל לדקה שניים אולי יותר ואז נכבה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. המעבד והלוח אם שלי מאוד חמים (המעבד כמעט תמיד עומד על 50 מעלות, והלוח כמעט תמיד על 40 מעלות). דיי מזמן קניתי מאוורר של THERMALTAKE(זה עם הלדים בכחול ואדום) למארז, ומאז נראה לי החום עוד יותר עלה . ניקיתי את המאוורר של הCPU מאבק, וזה הוריד את הטמפ בכמה מעלות, אבל הוא עדיין חם. חשבתי אולי לקנות עוד מאוורר למארז... אולי זה יעזור. בכל מקרה יש לכם איזה עצות איך להוריד את החום? בלי שום קשר חשבתי להחליף למארז יפה (עם חלון) משהו בתקציב של עד 600 שקל, שיהיה יפה ושל חברה נורמלית, והכי חשוב שיהיה מקום למאווררים, ונראה לי שזה יעזור להוריד את החום, למישהו יש הצעות למארזים בתקציב של 600 ש"ח? ושאלה אחרונה: בלוח אם שלי (INTEL D845PESV) יש רק 2 כניסות למאווררי מארז, זאת ואמרת שאני יכול לה…

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חברה יש לי מאוורר אחד מסכן והמחשב שלי מתחמם מהר(תוך 20 דקות בערך) אז פתחתי את המחשב בצד ימין וכל פעם שהוא מתחמם אני מדליק את המאוורר הביתי שלנו ומקרר אותו עד שהוא נהיה קר. עכשיו שמעתי שלא טוב להשאיר את המחשב פתוח.האם זה נכון?? ב.מה אני צריך לעשות בשביל שלא יתחמם מהר תודה!

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by moonbone,

רק רציתי לדעת אם OC מבטל את האחריות על המעבד הלוח והזכרון שלי או שזה "חוקי" (OC למעבד כמובן) לצערי , אני מניח שאני יודע מה התשובה... (לפחות בקשר למעבד...)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על משחה טובה, אבל לא מבוססת כסף או כל מוליך אחר (אני לא רוצה להתעסק עם קצרים, בנתיים :). אם אפשר גם מחיר. ועוד שאלה, מהי טמפ' נורמלית/מומלצת של AMD 2400?

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by -=THE MUMMY=-,

השאלה יותר קשורה לטמפרטורה שתיווצר בתוך המארז או גם בגלל גם הטמפרטורה של המעבד ואים כדי מה המידות הכי כדאיות לבנית מארז

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.