עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום,יש לי מספר בעיות בכמה משחקים ואשמח אם תעזרו לי לפתור אותם. המחשב שלי זה: E2160 1GB 533MHZ 7600GS הבעיות: 1) קניתי לא מזמן את דום 3,ולפעמים באמצע המשחק המשחק נסגר והמחשב חוזר לשולחן העבודה. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה? 2) כאשר אני מגיע באנריל 3 לדף ה"PRESS ANY KEY " המחשב נמצא באיטיות מטורפת ואחר כך נתקע. מה אפשר לעשות? 3) כאשר אני משחק פוסטל 2,המשחק מקרוטע מאוד ופשוט לא עובד. לאבא שלי יש: פנטיום 4 FX5200 512MB והמשחק עובד נהדר. איך זה יכול להיות? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by stingeR-,

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=418 מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הV1 שלי היה הפוך, זאת אומרת זורק אוויר 'חם' על הכרטיסי מסך אז סובבתי אותו כך שאת האוויר שלו הוא יוציא לכיוון המאוורר האחורי ופתאום ראיתי שהטמפ' של הכרטיסי מסך 50 מעלות ובדרך כלל זה 43-44-45 ועוד יותר מוזר, גם קלטתי שהמעבד ב50 מעלות במנוחה!! אז בגלל זה הפכתי את הV1 למרות שעד עכשיו הטמפ' היו בסדר גמור אבל רציתי להפוך וזה נתן לי את הסיבה העלתי גם את הRPM מ1700 ל2200 ואין בכלל שינוי בטמפ' וגם את הכרטיסי מסך העלתי מ35% בRPM ל60% ואין שינוי בכלל כנראה שאין מספיק הוצאת אוויר החוצה מהמארז? מישהו יכול לעזור לי קצת?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by -=THE MUMMY=-,

השאלה יותר קשורה לטמפרטורה שתיווצר בתוך המארז או גם בגלל גם הטמפרטורה של המעבד ואים כדי מה המידות הכי כדאיות לבנית מארז

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Crown,

OK כמה דברים על המערכת שאתם רואים בצד הבדיקה התבצע במארז פתוח ללא מאווררים!!! רק המאורר של ה TUNIQ שהחלפתי ב מארוורר של SILVERSTONE להלן התוצאות המעבד ללא OC ! CPU idle 24-23C (firefox + winamp + everest ) CPU burn 27C ( firefox + winamp + everest + cpu burn) CPU burn 27C ( firefox + winamp + everest + SuperPi 1mb) CPU burn 29-28C ( firefox + winamp + everest + cpu burn+ superpi 2mb כן אתם רואים נכון! לא עברתי את קו ה 30 מעלות!!! בלי שום מאווררים שמכניסים או מוציאים אווירר! מטורף!!! מומלץ!! אם יש עוד דרכים לחמם את המעבד תתנו לי נראה למה הוא מסוגל השילוב הזה ואני פשוט חייב לציין את העבודה שאין פה שום מאוורר שמוציא או מכניס אוויר! פי 2 ביצועים באותה רמ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. חברה יש לי מאוורר אחד מסכן והמחשב שלי מתחמם מהר(תוך 20 דקות בערך) אז פתחתי את המחשב בצד ימין וכל פעם שהוא מתחמם אני מדליק את המאוורר הביתי שלנו ומקרר אותו עד שהוא נהיה קר. עכשיו שמעתי שלא טוב להשאיר את המחשב פתוח.האם זה נכון?? ב.מה אני צריך לעשות בשביל שלא יתחמם מהר תודה!

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום מחפש מומחה ל-OC (למחשבים חזקים (975),שרתים(xeon X 5570 ) ,מעבדים גרפיים (quadro FX 5800 ,tesla c1060)). תודה מראש אלי

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shloosh,

does it looks good ,this order of ny fans in my case???

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ychig,

יש לי e4300@3GHZ (בOC) הTJ.max 100) Core Temp) מציג 58-60 במנוחה, לעומת הReal temp שמציג 47~, (הTJMAX כנראה 90) לפי טבלת הTJMAX מהסטיקי http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.html , הוא אמור להיות 70 או 80 :s05: ? מהי הטפמ' האמתית? תודה עדכון----- עדכנתי לגרסא האחרונה של Core temp, ההTj max ירד ב5C , עדיין גבוה מהReal temp

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by mike666,

שלום לכולם, המידע בפורום עזר לי היום והחלטתי גם לנסות לעשות OC, הבעיה הכי גדולה שלי היא החום המעבד מגיע בעבודה מאומצת עם OCCT ל 70 מעלות . בגדול אני די מתחיל בנושא וקראתי את המדריכים בפורום, הסופתי רק מהירות ל CPU מבלי לגעת בנושא ההספקים (חשמל) מה אפשר לשנות/להוסיף כדי להנות מOC של 3400 באופן קבוע? ??? יחס FSB:DRAM = 1:1 האם כדאי לשנות הזכרונות במקור 1066 ומצויידים בצלעות קירור- REAPER OCZ מעבד : Q6600 זכרון : 2X2G 1066 REAPER OCZ לוח : EP43-D53L ספק : GYRO 500W כוננים : DVD + 2X250G מארז : רגיל זול (ללא חברה) מאווררים - 2 שהגיעו עם המארז (רוחב כ9 ס"מ 12V) מקדמת המארז מכניס אוויר - ובצד המארז מוציא אוויר מאוורר CPU - מקורי שמגיע עם המעבד עד לאן אני יכול להגיע עם הנתונים…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by dan9,

היי ברצוני לרכוש מעבד E2180 שידועה בOC מעולה כולל 2GB זיכרון על לוח מסוג G33 (בגלל הגודל וגם המחיר) של חברת GIGABYTE... http://www.gigabyte-usa.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2612&ProductName=GA-G33M-S2L האם בלוח הנל יש אופציה לOC?? האם הוא דיי טוב?? (יחסית) בתודה מרואש..

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by The_Byter,

JIUHB 0310 DLT3C Vcore 1.9V קרור מים מתוצרת עצמית. POST ב2700MHz ! המשך יבוא .... )

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by maorakrish,

אני עם OC ל 3.6 בינתיים מתח על 1.26000 (מתח סטוק רק רשמתי אותו ולא שמתי על נורמל). ועם מעלות של 65 עם OCCT גוף הקירור YASYA רציתי לדעת עד אוכל להגיע במקסימום מעלות בבדיקת מאמץ בלי לפגוע בלוח אם או במעבד.. מעבד I5 750 לוח אם p55-us3l

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by rico,

היי יש לי שאלה, מה ההבדל בין NOCTUA NF-S12B redux-1200 12cm 1200RPM ל- NF-S12B redux-1200 (PWM) 12cm 1200RPM ? אותו שם ואותו מחיר אבל אחד עם PWM. איזה יותר עדיף בשביל מאוורר למארז קידמי ואחורי? תודה לעזרה חברים.

15. Started by zion789,

כאשר אני מפעיל משחק כלשהו במחשב והמחשב מתאמץ(שומעים את המאורר ממש חזק) אחרי כמה שניות הוא מתכבה ככה כל פעם... עשיתי בדיקת וירוסים,ספייוורים דרייבירם מעודכנים אני משתמש בווינדוס שבע מקווה שתעזרו תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם, היום רכשתי 2 מאווררי AC , המומלצים בשל היותם שקטים וחזקים (Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake) המאווררים שהיו לי במארז הם 120mm שהגיעו איתו. 0.30A , שהורדתי אותם ב SpeedFan ל10%/15% (15% מכניס אוויר, 10% מוציא אוויר) לפני שהרכבתי את המאווררים החדשים, אטמתי את החדר והקלטתי את המחשב ממרחק 1 מטר וממרחק 5 ס"מ עם המאווררים הישנים. המאווררים החדשים הם 0.13A (חלשים יותר מבחינת צריכת זרם) ואין אפשרות לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם דרך SpeedFan :-\ חיברתי את המאווררים החדשים והקלטתי בדיוק מאותם מקומות. לצערי, הרעש גדול פי 2 או 3. אמנם הטמפ' של הרכיבים ירדה ב5-10 מעלות לכל רכיב (4 HD / מעבד / לוח) , אך הרעש בלתי נסבל לידיעה, אורן.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אחרי שנמאס לי מהמאוורר הרגיל של INTEL למעבדים שלהם, אני מעוניין להצטייד בגופי קירור למעבד ולכרטיס מסך. התקציב הוא 300+- המלצות? תודה!!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Alroit,

שלום לכולם שמעתי מהמון אנשים/ חברים שהם שמים נוזלי קירור איכותי של יצרני מכוניות כמו של פורד מקורי או פולסווגן מקורי האם זה נכון לעשות? ראיתי גם בהרבה סרטוני הדרכה שרובם שמים רק מים מזוקקים בלבד - האם זה טוב? האמת די קשה להשיג נוזל קירור יעודי - כבר ניסיתי ללא הצלחה רבה. אשמח להשכיל בנושא [br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 18:49:41

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by kip,

הי, יש לי את המפרט שבצד. רוצה להוסיף מאורר מקדימה ומתלבט. ראיתי את זה http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=CF-1412B ונראה מעניין. המון אוויר נכנס אבל כנראה לא שקט במיוחד. איך הוא יחסית למאורר שמגיע עם המארז? ניתן לשים 12\14 ס"מ. יש הצעות? היה מאוורר מבצע על 12 של CM ב IQPC אבל זה נגמר... מה זה PWM? איך עדיף ךחבר מאוורר? מה ההבדל בין החיבורים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בהנחה ואני קונה מעבד TRAY E6000, ולא מתוכנן OC האם יש סיבה להשקיע בקירור שונה מקירור סטוק ? אני לא מרגיש צורך להוסיף קירור מיוחד ולכן אם קירור הסטוק לא מספיק טוב למעבד הנ"ל אז אני אשמח להמלצה על קירור זול שישמור על טמפ' סבירה ורעש נמוך (לצורך העניין הרעש של מאווררי הסטוק של סדרת ה E4XXX לא מפריע לי יותר מדי )

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. פירוט: נפלו עלינו הימים הקשים וזה גם השפיע על המחשב שלי כלומר המעבד התחיל להיתחמם יותר מידי ואני מתלבט איזה מאוורר לשים עליו בהנחה שאני זורק את המאוורר המסריח של אינטל שבקושי מוציא אויר.. איזה כדאי (הרעש לא כל כך משנה לי..) 1.DELTA 60x38 2.DELTA 80x38 3.SMART FAN 2 80x25 תודה לכולם....................................... :jump:

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by fuckzone,

העם דרמל יכול לשמש כמקדחה??????

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by zombie,

ובמאמץ מסוגל להגיע ל90c אולי יותר ואני לא יודע על זה? בקיצור האם כבר קיימים בארץ קירורים לכרטיס הזה?והאם אלו טמפרטורות נורמליות?אם לא מה אני יכול לעשות כדיי לקרר אותו? בץודה מראש [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ערב טוב, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel Sandy Bridge i5 2500k 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-12P לוח אם: ASRock Z68 Pro-3 (ה-BIOS מעודכן) זכרונות: Kingston HyperX Blu 16GB 1600MHz (4x4GB( כרטיס מסך: Sapphire 7870XT 2GB with Boost כוננים קשיחים: Intel SSD 330 128GB; שלושה כוננים של WD/Samsung בנפחים של 1-2TB מארז: Fractal Design Define R4 (עם המאווררים המצורפים) ספק כח: Antec 520W High Current Gamer מערכת הפעלה: Windows 7 x64 מסך: Acheiva Shimian 27 inch, עבודה ברזולוצית 2560x1440 לעניינו, ניסיתי לבצע Overclock למעבד למהירות שעון 4GHz ואני נתקל במסכים כחולים ובקפיאות של המסך (הסאונד ממשיך במשחקים לדוגמא) או מעבר למסך אפור לאחר מספר דקות משחק (לא משנה איזה). …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by THE_COMMANDER,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002825372&start=0]חומרה[/link] על ידי KoM

דיונים חדשים בפורומים