אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי שרת 1U מעבד : core 2 duo e6660 socket 775 לוח אם של asus 2GB ddr 2 320GB sata 2 של וואסטרון דיגיטל.. מארז 1U ספק 250W יש לי בעיה חמורה עם הקירור של השרת , על המעבד יושב מאוור של THERMALTAKE 1U 775 . הרצתי תוכנה לבדיקת קירור , והמעבד שלי בשעת עומס עומד על חום של 80 - 85 מעלות וכאשר המחשב לא תחת לחץ הוא עומד על 60 -64 מעלות. לפי מה שזכור לי המאורר מסתובב בין 4300 - 4700 rpm כאשר הוא נוטה לכיוון של 4300 הבדיקה הזאתי נעשתה כאשר השרת היה פתוח , אני לא בדקתי כאשר המארז סגור. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לוח ASUS P6TD עם זכרונות PATRIOT VIPER יש מצב שהNoctua nh-d14 יפריע לזיכרונות ? שאלת המשך: יש לי מארז ANTEC P190 חוץ מזה שזה יותר יעיל, יש מצב לשים את הNOCTUA כך שהמאווררים יוציאו למעלה, וכך לפתור את הבעיה אם ישנה ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש עם כרטיס מסך 9800GT 512MB של Point of view, ובזמן משחק הכרטיס מגיע לטמפ' של 90 מעלות ויותר, ופעם אחת אפילו נכבה לו המחשב בזמן משחק. מהי הבעיה? האם הבעיה היא בכרטיס מסך? ד"א יש לו קירור מצויין במארז (מאורר 25CM ועוד).
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חיפשתי ברשת מדריך נוח לפתיכת מכפלה של פנטיום 3 ולא מצאתי כלום. אני עברתי את כל המדריכים שיש באתר, ולא הבנתי את העניין. אז אם אתם מוכנים להפנות אותי למדריך קליל שיכול להסביר לי מה לעשות, ואיך לעשות בשפה פשוטה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובמאמץ מסוגל להגיע ל90c אולי יותר ואני לא יודע על זה? בקיצור האם כבר קיימים בארץ קירורים לכרטיס הזה?והאם אלו טמפרטורות נורמליות?אם לא מה אני יכול לעשות כדיי לקרר אותו? בץודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשתף אתכם במקרה שלי בכדי שאולי תשפכו קצת אור על המקרה. ביצעתי קנייה אצל הדובים של גופי קירור ושאר מודינג למיניהם.(ברוך נתן אחלה שירות). בין השאר: 1.Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM 2.Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led אז ככה... הזלמן של הכ.מסך מעולה! הוא מוריד 10 מעלות במצב מנוחה וקצת פחות במאמץ. הבעיה מתחילה עם הגוף קירור למעבד,הוא לא רק שלא הוריד לי את החום אלא העלה אותו במעלה(מצב מנוחה)! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזו? הערות: 1-ניקית את הגריז התרמי היישן לחלוטין ומרחתי אחד חדש של זלמן(לא זה שבא עם הג"ק) 2-הגוף קירור יושב מצויין על המעבד. 3- הסרקולציה של המארז רק נהיתה יותר טובה כי שמתי כבלים מעוגלים. 4- קצת תמונות: א. ב. התמונה הראשונה היא …
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש מעבד E2180 שידועה בOC מעולה כולל 2GB זיכרון על לוח מסוג G33 (בגלל הגודל וגם המחיר) של חברת GIGABYTE... http://www.gigabyte-usa.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2612&ProductName=GA-G33M-S2L האם בלוח הנל יש אופציה לOC?? האם הוא דיי טוב?? (יחסית) בתודה מרואש..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
SilverStone SST-LC10B-E תראו איך המארז שלי יוצא בתמונה: - קיימים 2 מקומות שברצוני להוסיף להם מאוורר ואני צריך עזרה: א) באיזה מאוורר כדאי להשתמש? רצוי שקט... ב) האם הוא ינק אוויר או יפלוט אוויר? כמובן שחוות הדעת אמורה להיות לפי מבנה המארז (שוכב - HTPC). - כדאי לי להחליף את המאוורר זלמן המיושן הזה של המעבד למשהו יותר טוב? ** יש בעיית התחממות במחשב ולכן אני עושה שינויים במארז - ואם אני עושה שינוי אני יעשה בכולו. (48 מעלות של מעבד במצב של ביוס... בקור של החורף הזה, כשהוא ישן יום שלם...). התמונה: http://up177.siz.co.il/up1/x34akmyujttm.jpg תעשו הגדלה... יש הסברים בכתב גם כן + מסומנים המקומות. תודה רבה, ואם תוכלו אפילו להמליץ לי על מאווררים מומלצים זה יהיה מעולה (גם למעבד אם צ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות אובר קלוקינג למעבד שלי, יש מיפרט בצד, אשמח לעזרה. בתודה רוני
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ExtremEngine 3T? איכן ניתן להשיגו ו האים יש לו חסרונות כלשהם? ---EDIT--- אוקיי עשיתי חיפוש... תודה... אבל אפשר להשיג אותו בארץ? --EDIT 2-- מצאתי.. ניראה חשוד: http://newprice.shopy.co.il/products/41645
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סלרון 533 באוברקלוק ל 1100 אני רוצה קירור טוב - אבל אני רוצה גם לישון בלילה ! המעלות שלי כרגע אם מאורר ג'רני= idle - 26 load - 29 full load - 32-34 המעלות האלה יחסית טובות. אבל המאוורר הולך ונהיה איטי ומתחיל להרעיש. אני רוצה את הוולקאנו 9 בגלל שהוא אם SmartFan. כך שבלילה גם ככה קר ואני לא נוגע במחשב, אז המאוורר יעבוד לאט ולא ירעיש. ועוד שאלה יש לי כבר סנסור אחד מאחורי המעבד של ה Hardcano האם אפשר להשם עוד סנוסר על הקיים ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד שלי 3500+ venice core. מגיע ל220mhz עם מכפלה של 11 כלומר 2400 בערך. כל העלאה של mhz נוספת תוקעת את הWIN אחרי כמה שניות. הבורד A8N SLI לא נותן להעלות את המתח למעבד מעל 1.5V. הHTT שלי נעול על *3 והזכרונות על CL 2.5. השאלה שלי היא איך אפשר לטפס עוד למעלה? הטמפ' של המעבד- במנוחה בערך 41 מעלות, ובעומס של PRIME95 בסביבות 48-49. מה הטמפ' המקסימליות שהמעבד הזה יכול לעבוד? (מומלצות?) המפרט של המחשב שלי מצורף בחתימה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד (בכלל)? 2) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד שניתן להשיג בארץ?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כיף זה חורף!!! 2384 מגהרץ על 30 מעלות במנוחה. החלון פתוח מאוד קר בחדר. אני עכשיו בודק טמפ' במאמץ (את הקירור אתם יכולים לראות בחתימה שלי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בidle המעבד יושב על 44/48 ןהכרטיס על 50 צלזיוס... מבדיקה באינטרנט הבנתי שזה לא הכי נורמלי ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה? המעבד והכרטיס שניהם עם קירור סטוק 280X VAPOR X OC AMD X4 955 3.3 יש לי מאורר אחד מקדימה שמזרים אוויר, שניים מהצד בפינה שמזרימים אוויר אחד למעלה של 200 שמוציא אוויר ואחד מאוחרה שגם כן מוציא אוויר המארז הוא פנטום. מצורץ תמונה של הטמפרטורות http://postimg.org/image/uwi04z1i3/
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 9800gt עם קירור פאסיבי, והמתכת של הקירו מאוד חמה. בגלל שהוא כזה כרטיס גדול ישנים כלבלים שנוגעים לו בקירור... יש מצב שהם ינמסו פשוט?? אני דואג שהוא יגיע לכזה טמפ' שהוא יתיך איזה כבל או משהו... יש סיכוי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. ראו בבקשה תמונה מצורפת. לא ברור לי אם המאווררים שממוקים בדלת המארז (ליד הכרטיס הגרפי) אמורים להכניס אוויר או להוציא אוויר. שאלה נוספת - האם אחורי המאוורר הוא הצד אליו האוויר נע? סליחה על הפדיחה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי היום בKSP וראיתי את המוצר הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-533324388.htm הדבר הזה ענק... כל לוח יכול להרכיב את הדבר הזה עליו? ואיך זה מקרר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! בביוס שלי יש אפשרות לקבוע באיזה יחס יעבדו הזכרונות וה-FSB. האפשרויות הן 2, 2.66, ו-3. המעבד שלי עובד על 230 FSB והזכרונות ביחס של 2, מה שנותן לי מהירות זכרון של 460MHZ. הזכרונות שלי יכולים לעבוד במהירות 533, אך אם אני מעלה את היחס ל-2.66 הם כבר עולים מעל 600MHZ, וזהו OC גדול מדי בשבילם בהנחה שמדובר בזכרון שאינו מיועד ל-OC רציני במיוחד. מה עדיף לי לעשות? אני מפחד להעלות את ה-FSB כי אני אתקל בחוסר יציבות של המעבד ובטמפ' אסטרונומיות... רעיונות? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ZALMAN CNPS6500B-Cu שעולה 170 שקל או AX-478 יחד עם vantec stealth שעולים יחד משהו כמו 250 שקל. אם אפשר בבקשה לקבל בעד ונגד שני האופציות הללו.. טכנית גם עם אוברקלוקינג (1.8@2.7 הוא לא עובר ת'40 מעלות עם המאוורר המקורי) אז לא יודע כמה אני צריך משהו חזק כלכך.. השאלה עם שווה להשקיע ב AX-478. נב, יש לי זלמן CNPS6000-Cu ל XP2100 שלי, אז אני מהיכרות אישית עם הזלמנים האלה, זה פשוט דבר נפלא. אבל בכל זאת אני מתעניין לדעת קצת יותר על שניהם לפני שאני קונה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הלוח אם שלי (EPOX 8RDA+) נדפק ואני צריך להחליף אותו חשבתי אולי על ה- ASUS A7N8X DELUXE לפי מה שהבנתי הביצועים שלו מצויינים אבל איך יכולות ה- OC שלו?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז התפנה לי קצת זמן רתמתי את אחי למשימה ועשינו שני מודים ללוח שלי הראשון הוא וולט דרופ שמטפל בסטית המתחים הבעייתית בלוח הזה והשני הוא וי קור שנותן תוספת מתח מעבר למה שיש בביוס שניהם נבדקו והם עובדים מצויין אבל את תוצאות האוברקלוק תקבלו במועד מאוחר יותר בינתיים כמה תמונות כמו שאתם רואים בניתי כרטיס קטן שיתפוס את שני הטרימרים לצערי התיכנון היה מעט לקוי ולכן אחד מהם לא יושב טוב (יתוקן בהמשך) הוולט דרופ עובד מצויין ואין סטיה בין המתח שבוחרים בביוס לבין המתח שמקבלים המוד השני נותן מתח בערך עד 2 וולט במקום 1.7 בביוס
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.treiberstube.de/intelburntest_2682.html בחנתי אותה הרגע בעצמי על המחשב שלי - שני המעבדים היו על 100% לכל אורך הבדיקה, ה-TaskManager התקשה לעלות, וכשעלה, הראה שה-Page File זינק מ-500 ומשהו MB ל-1.47 GB. בנוסף, כתוב שם שאינטל משתמשת באותו הכלי בשביל לבדוק את יציבות המעבדים שלה לפני שהיא מוציאה אותם לאור, מה שאומר שזה חייב כלי חזק לא פחות מ-OCCT ומ-Prime95 Orthos. מישהו מוכן לבדוק האם היא טוחנת גם מרובעי ליבה? מסקרן.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-