אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי שאלה, מה ההבדל בין NOCTUA NF-S12B redux-1200 12cm 1200RPM ל- NF-S12B redux-1200 (PWM) 12cm 1200RPM ? אותו שם ואותו מחיר אבל אחד עם PWM. איזה יותר עדיף בשביל מאוורר למארז קידמי ואחורי? תודה לעזרה חברים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=YPWSMxnoDwk רצב קישור למה שאני מתכוון האם החנויות עושות לפי בקשה LAP לקולר
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה חוסר במשחה תרמית יכול לפגוע בקירור?.. אני עם מספר תוכנות בודדות פועלות (אייטונס, טורנט, מסן, כרום..) וטמפ' המעבד מגיעה ל50-60 מעלות, ואני עוד אציין שקירור הסטוק + 4 מאווררים בסירקולציה נכונה על 100%.. סידור כבלים בסדר למארז.. משחה תרמית עושה כזה הבדל גדול או שיש פה בעיה אחרת? 1. MX2 או MX4, ההבדל במחיר שווה את זה? 2. MX3 לא קיים יותר? 3. לכמה מריחות יספיקו 4 גרם?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה מערכת קירור המים הנורמלית הכי זולה שאני אוכל להשיג?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. איך הבלוק הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4296 2. כמה בערך תעלה לי משאבה ומאיפה אני יכול להשיג? 3. מאיפה אני יכול להשיג רדיאטור?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשמעו, אני כבר כמה זמן עושה מודינג, אני דיי מבין בחשמל ובמחשבים אבל אני לא ממש מבין בשמות של החלקים וכל הדברים. ז"א שאני עשיתי מודינג בעבר, אני יודע להתעסק עם החשמל והמחשב, אבל אני רואה שאתם מדברים פה לפעמים על כמה מושגים שאני פשוט לא מבין (חלק בנושא המחשב וחלא בנושא חשמל). אוקיי, אז יכול להיות שאני אשאל שאלות שאני בעצם יודע מה החלק שעליו שאלתי אבל פשוט לא קישרתי לשם. אוקיי, מה זה הסלוט? בקשר לאמפר, כמה אמפר יש בשקע חשמל רגיל וכמה יש בכבלים שיוצאים מהספק? יש לי עוד כמה שאלות, אבל אלה הראשונות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך יכול להיות שהטמפרטורה כל כך גבוהה? מה אפשר לעשות עם זה? (ראו תמונות מצורפות). http://img34.imageshack.us/img34/781/85452841.jpg http://img829.imageshack.us/img829/7631/16793702.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה יש לי מערכת קיררור מים היא לא בדיוק נועדה לקרר מחשבים אבל בעיקרון היא נועדה לקרר מ250 מעלות ל0 אז אפ בא לכם אני רוצה לשמוע הצאות מחיר :asthanos: :AR15: :saint:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשתף אתכם במקרה שלי בכדי שאולי תשפכו קצת אור על המקרה. ביצעתי קנייה אצל הדובים של גופי קירור ושאר מודינג למיניהם.(ברוך נתן אחלה שירות). בין השאר: 1.Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM 2.Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led אז ככה... הזלמן של הכ.מסך מעולה! הוא מוריד 10 מעלות במצב מנוחה וקצת פחות במאמץ. הבעיה מתחילה עם הגוף קירור למעבד,הוא לא רק שלא הוריד לי את החום אלא העלה אותו במעלה(מצב מנוחה)! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזו? הערות: 1-ניקית את הגריז התרמי היישן לחלוטין ומרחתי אחד חדש של זלמן(לא זה שבא עם הג"ק) 2-הגוף קירור יושב מצויין על המעבד. 3- הסרקולציה של המארז רק נהיתה יותר טובה כי שמתי כבלים מעוגלים. 4- קצת תמונות: א. ב. התמונה הראשונה היא …
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי ככה... כרטיס מסך ENGTX260 TOP/HTDI/896M של ASUS. Engine Clock 650 MHz Shader Clock 1.4 GHz קצת בOC מהחברה. דרייברים חדשים ולפעמים קרה פעמיים-שלושה שטמפ' של הכ.מסך הגיע עד ל101 מעלות... שמתי לב רק אחרי שנהיו פיקסלים במשחקים. בבדיקה ראיתי שהקירור כלל לא פעל. אחרי ריסטארט. הקירור פעל ישר על מקסימום. וככה כמו שאמרתי מספר פעמים... איפה יכולה להיות הבעיה ואיזה עוד פרטים לתת??? אגב, ישר יכול לשלול את הגירסה עם וירוסים המחשב אינו מחובר לרשת והכל מותקן רק מקורי.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו שאני חושבת עליו כבר כמה זמן ומעולם לא חשבתי לשאול, אבל הפעם אני לא אוותר לעצמי ואשאל. מה מכילים צינורות הקירור של גופי קירור כגון גוף למעבד? נאמר גוף קירור כגון ה D14? (האם זה סתם מיים רגילים, כבדים, קלים, סטריליים, אולי זה גז אולי זה משניהם?) האם יש הבדל בין החומר שיש בצינורות הקירור של גופי הקירור למעבד לבין הנוזל המצוי ברדיאטורים למיניהם? אני מניחה שיהיה מה שזה החומר הזה שם בפנים, הוא בטח עמיד לשינויים של טמפרטורה. ובכל זאת, האם לדעתכם הוא אפקטיבי לאחר 18חודש או 24חודש באותה מידה כמו שהוא היה ביומו הראשון? האם יצא למישהו לבטעות או במכוון לקרוע את אחד הצנורוצ האלו ולראות מה שם בפנים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או קיי שמעו אז יש לי פאן באס יש לי חלון יש לי חור למעלה שניים בצד 6 מאווררים 80 ממ איזה עוד מודים אני יכול לעשות שיהיו יפים מאוד (עזבו אותכם קטודות חבל על הכסף) ושיפחיתו רעש? שמעתי משהו עם ריפוד וזה.. כל מוד יתקבל בברכה לא משנה איזה רק רעיוניות!! תודה!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד שלי 3500+ venice core. מגיע ל220mhz עם מכפלה של 11 כלומר 2400 בערך. כל העלאה של mhz נוספת תוקעת את הWIN אחרי כמה שניות. הבורד A8N SLI לא נותן להעלות את המתח למעבד מעל 1.5V. הHTT שלי נעול על *3 והזכרונות על CL 2.5. השאלה שלי היא איך אפשר לטפס עוד למעלה? הטמפ' של המעבד- במנוחה בערך 41 מעלות, ובעומס של PRIME95 בסביבות 48-49. מה הטמפ' המקסימליות שהמעבד הזה יכול לעבוד? (מומלצות?) המפרט של המחשב שלי מצורף בחתימה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה באמת חשוב לדעת כמה וואת יש לכם במחשב אתהתשובות תימצאו בהמשך!?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המידע בפורום עזר לי היום והחלטתי גם לנסות לעשות OC, הבעיה הכי גדולה שלי היא החום המעבד מגיע בעבודה מאומצת עם OCCT ל 70 מעלות . בגדול אני די מתחיל בנושא וקראתי את המדריכים בפורום, הסופתי רק מהירות ל CPU מבלי לגעת בנושא ההספקים (חשמל) מה אפשר לשנות/להוסיף כדי להנות מOC של 3400 באופן קבוע? ??? יחס FSB:DRAM = 1:1 האם כדאי לשנות הזכרונות במקור 1066 ומצויידים בצלעות קירור- REAPER OCZ מעבד : Q6600 זכרון : 2X2G 1066 REAPER OCZ לוח : EP43-D53L ספק : GYRO 500W כוננים : DVD + 2X250G מארז : רגיל זול (ללא חברה) מאווררים - 2 שהגיעו עם המארז (רוחב כ9 ס"מ 12V) מקדמת המארז מכניס אוויר - ובצד המארז מוציא אוויר מאוורר CPU - מקורי שמגיע עם המעבד עד לאן אני יכול להגיע עם הנתונים…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס 9800gtx+ עכשיו ליפני זה ליבה 738 זיכרון 2200 אחרי זיכרון 2282 ליבה 780 עכשיו ב OCCT הוא מגיעה ל 80 מעלות ומידי פעם אני מבחין בריבוע שחור שקופץ ליפעמים אבל בסוף הבדיקה הוא אומר לי without error ! למה זה? הרי אני כן שמתי לב לארטיפקטים קלים, ארטיפקס מסוג זה אומר על זיכרון או ליבה? במה אני צריך להוריד?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה יש לי מאוורר אחד מסכן והמחשב שלי מתחמם מהר(תוך 20 דקות בערך) אז פתחתי את המחשב בצד ימין וכל פעם שהוא מתחמם אני מדליק את המאוורר הביתי שלנו ומקרר אותו עד שהוא נהיה קר. עכשיו שמעתי שלא טוב להשאיר את המחשב פתוח.האם זה נכון?? ב.מה אני צריך לעשות בשביל שלא יתחמם מהר תודה!
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1700+ הבעיה היחידה שהוא רותח הוא מגיעה ל 70 מעלות יש לי במחשב שלושה מאוררים אחד על המעבד ושניים על המארז ולמרות הכל עדיין הוא מתחמם הספק הכוח של המעבד הוא 1.76 וולט והוא בתדר של 1470 MHZ אלו כל הנתונים שיש לי על המעבד האם אפשר לקרר את המעבד יותר נ.ב את המעבד לא קניתי בארץ ולכן אין לי אחריות עליו אלא אם אני אטוס שוב לחו'ל
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה יותר קשורה לטמפרטורה שתיווצר בתוך המארז או גם בגלל גם הטמפרטורה של המעבד ואים כדי מה המידות הכי כדאיות לבנית מארז
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שמע על בעיה עם הבקר זכרון של האופטרון? אוברקלוקר מדהים אבל לא ביחס של 1:1 אם אני לא משתמש במחלק הוא לא יציב הזכרון הוא TCCD שנבדק על אותו לוח עם מעבד אחר ומגיע בלי בעיה ל300 גם עם האופטרון הוא עושה את זה אבל רק במכפלה נמוכה במכפלה גבוהה חייב להשתמש במחלק יש פתרון?
-
- 35 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל משחק כלשהו במחשב והמחשב מתאמץ(שומעים את המאורר ממש חזק) אחרי כמה שניות הוא מתכבה ככה כל פעם... עשיתי בדיקת וירוסים,ספייוורים דרייבירם מעודכנים אני משתמש בווינדוס שבע מקווה שתעזרו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!! פירסמתי גם בפורום כרטיסי מסך.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט עם לקנות אותו,יש לי איזה בעיה עם הטמפרטורה,היא מגיעה ל60 במנוחה(פנטיום d) אני יודע שה d חם אבל זה מוגזם. אני רוצה לקנות את ה bt ל oc אבל אני פוחד שהלוח ישבר לי כי הוא נוראה כבד,מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-