אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בהנחה ואני קונה מעבד TRAY E6000, ולא מתוכנן OC האם יש סיבה להשקיע בקירור שונה מקירור סטוק ? אני לא מרגיש צורך להוסיף קירור מיוחד ולכן אם קירור הסטוק לא מספיק טוב למעבד הנ"ל אז אני אשמח להמלצה על קירור זול שישמור על טמפ' סבירה ורעש נמוך (לצורך העניין הרעש של מאווררי הסטוק של סדרת ה E4XXX לא מפריע לי יותר מדי )
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה. המעבד שלי נוטה להתחמם יתר על המידה בימים חמים, אז לקראת הקיץ שיגיע אלינו לא עוד הרבה זמן חשבתי לקנות קירור חדש. כרגע יש לי קירור BOX המקורי של אינטל. רציתי לדעת איזה קירורים טובים אתה יכולים להמליץ לי עד סכום של 150 ש"ח? אני לא מתכנן OC או משהו כזה, צריך פשוט משהו שיכול לבלום את החום הזה שפולט המעבד בעומס מלא שלו. ועוד שאלה - הרכבה של גוף קירור מחייבת פירוק של לוח האם? אני פוחד להסתבך עם זה. בלי לפרק את הלוח נראה לי שאני אסתדר. תודה למי שמנסה לעזור. - - - תגובה אוחדה: - - - חשבתי לקחת אולי את ה-Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2, אבל משהו בסיקור הזה לא נראה לי הגיוני - http://www.hardwaresecrets.com/article/Arctic-Cooling-Freezer-7-Pro-Rev-2-CPU-Cooler-Re…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואם כן איזה והאם זה פותר את בעית ההתחממות?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה עולה מטר פרספקס , אמרו לי 120 ש"ח אבל זה נראה לי ממש מוגזם , אפשר בבקשה מחיר מדוייק למה אני לא רוצה להיות פראייר ולשלם 120 ש"ח על מטר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובמאמץ מסוגל להגיע ל90c אולי יותר ואני לא יודע על זה? בקיצור האם כבר קיימים בארץ קירורים לכרטיס הזה?והאם אלו טמפרטורות נורמליות?אם לא מה אני יכול לעשות כדיי לקרר אותו? בץודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד e7200 לוח ds3l p35 וזיכרונות 800mhz של gskill הגעתי ל 3.53 ghz עם המעבד הרצתי בדיקות יציבות הרצתי sm הכל היה תקין הרצתי 30 לופים של 3d mark06 הכל היה תקין עכשיו שעשיתי בדיקה עם orthos אחרי שלוש שניות הוא עצר ואמר שיש בעיה לאיזה תוכנה להאמין ? אני עם קירור סטוק והטמפרטורות לא גבוהות במאמץ לא עובר את ה 58
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי FREEZER 64 של Arctic Cooling ובקרוב הוא יותקן במערכת חדשה עם מעבד Venice. הבעיה שהוראות מריחת המשחה באתר של החברה: http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_freezer64.pdf "Apply the thermal paste on a clean CPU surface like a star shape as shown. About half of the injection will be used. Do not spread the paste. לא תואמות את ההוראות שהגיעו עם גוף הקרור: "A thin film of the provided paste should be applied evenly over the GPU" ויש תמונה של מעבד מכוסה כולו במשחה. האם יש לכך חשיבות רבה מבחינת קירור המעבד לבחור שיטה נכונה מבין השתיים? דבר נוסף: המשחה המצורפת היא MX1 ולא הצלחתי למצוא השוואות בינה לבין AS. האם כדאי לבקש במעבדה שישתמשו ב-AS3 או AS5 במקום…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למזלי החלטתי לבדוק שוב מהיכן מגיע הרעש שמחרפן אותי ולהפתעתי גיליתי שזה לא הפריזר אלא המאורר העליון של האנטק 300 שלי. אני צריך המלצה אם כך למאורר 140mm כמה שיותר שקט וכמובן מומלץ כמה שיותר זול. כדי שלא תבזבזו זמן להציע לי, הוא כבר ברמה הנמוכה ביותר
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד (בכלל)? 2) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד שניתן להשיג בארץ?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המידע בפורום עזר לי היום והחלטתי גם לנסות לעשות OC, הבעיה הכי גדולה שלי היא החום המעבד מגיע בעבודה מאומצת עם OCCT ל 70 מעלות . בגדול אני די מתחיל בנושא וקראתי את המדריכים בפורום, הסופתי רק מהירות ל CPU מבלי לגעת בנושא ההספקים (חשמל) מה אפשר לשנות/להוסיף כדי להנות מOC של 3400 באופן קבוע? ??? יחס FSB:DRAM = 1:1 האם כדאי לשנות הזכרונות במקור 1066 ומצויידים בצלעות קירור- REAPER OCZ מעבד : Q6600 זכרון : 2X2G 1066 REAPER OCZ לוח : EP43-D53L ספק : GYRO 500W כוננים : DVD + 2X250G מארז : רגיל זול (ללא חברה) מאווררים - 2 שהגיעו עם המארז (רוחב כ9 ס"מ 12V) מקדמת המארז מכניס אוויר - ובצד המארז מוציא אוויר מאוורר CPU - מקורי שמגיע עם המעבד עד לאן אני יכול להגיע עם הנתונים…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התחלתי oc למפרט athlon ii x3 445 שנפתח ל phenom ii x4 b45 בהצלחה לוח asus m5a78l-m lx Kingstone ddr3 1333 4gb Sapphire hd 6850 Seasonic ss-500et קירור hyper 212 plus ומארז מאורר היטב הגעתי לbus בתדר 230. הpci נעול על 100. הזכרון נעול על 667 אבל בcpuz רואים כי הזכרון בoc לפי מחלק 3:10 שאי אפשר לשנות. אני דואג שהht link לא יעבור את ה2000 עי הורדת המכפלה. איפה אני טועה כי קצת מעל ה230 המחשב קורס בבדיקה של occt תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישו יכול לתת לי מדריך איך להתחיל ? ועם איזה תוכנות אני בודק יציבות כל מה שמצאתי זה תוצאות של אנשים ואין לי מושג מאיפה אני מתחיל בכלל :\
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 9800gt עם קירור פאסיבי, והמתכת של הקירו מאוד חמה. בגלל שהוא כזה כרטיס גדול ישנים כלבלים שנוגעים לו בקירור... יש מצב שהם ינמסו פשוט?? אני דואג שהוא יגיע לכזה טמפ' שהוא יתיך איזה כבל או משהו... יש סיכוי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם לוח אם FOXCONN A88GMV ומעבד אתלון X3 מקורר עם פריזר פרו של AC. ניסיתי לנטר את מהירויות המאווררים והטמפרטורות כדי להחליש אותם, מאחר והמחשב עושה יותר רעש ממה שהתכוונתי כשקניתי אותו, והוא לא מתאמץ כלל. אחרי שניסיתי לנטר עם CORE TEMP וSPEED FAN שטענו לטמפ' של 16C נכנסתי לביוס ואח"כ גם מצאתי את תוכנת הניטור של פוקסקון (רציתי גם להבין איזה טמפ' מיוחסת לאיזה רכיב בספיד-פאן). התוכנה והביוס מצד אחד נותנות לי טמפ' סבירה יותר למעבד ( 40C יציב), אבל לא מצליחות לקבוע את מהירות המאוורר של המעבד. ספיד-פאן נעה בין 0-50 RPM הביוס נותן לסירוגין 0-1400-2800 והתוכנת ניטור נעה על 800-1400-67500 . למישהו יש רעיון מה גורם לקריאה המוזרה הזו? בנוסף מה זה הפרמטרים של (nor…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה לא ??? בעיה אחת... /www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=263 מה אני עושה עם כל המקשי קיצור כי אי אפשר להוציא אותים...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדיפות מחיר נמוך ככל הניתן.... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הגענו למסקנות נחרצות שה Tuniq הוא ללא ספק אחד מהקירורים הטובים ביותר שיש למעבדים כיום, אבל... ואבל גדול... אחרי בדיקה מקיפה, מסתבר שיש לו יריב שטוב ממנו ! והוא נקרא Cooler Master GeminII, לפי אתרי סקירות כמו X-Bit שערכו מבדקים, ה Cooler Master GeminII שמצויד עם 2 מאווררים של 120 (שצריך לרכוש בנפרד) עדיף בכמה רמות ומאפשר OC בטוח יותר, יתרון נוסף שלו על הטוניק היא האפשרות להתקין את הקירור על לוחות AM2, עם היתרונות מגיעים גם חסרונות... מה לעשות.. אי אפשר בלעדיהם... הגישה אל הסלוטים של הזכרונות לא ניתנים לגישה לאחר ההתקנה שלו, אבל בנינו... מי מחליף כל יומיים זכרון ? ואם התפוקה של GeminII טוב משל ה Tuniq... אז אפשר להכתיר את GeminII כקירור אוויר הטוב ביותר לכל הסוקט…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים אני בונה HTPC מבוסס על אחד המעבדים בכותרת שאולי יעברו OC, בנוסף יהיה במחשב לוח מבוסס P35 של גיגבייט וכרטיס HD2600/HD2400 זאת ימוקם באחד משני המארזים הבאים: האנטק דואט, Silverstone lc17s המידות שלהם הן: סילברסטון : 425 mm x 170 mm (H) x 425 mm (D) דואט: 455 X 148 X 455 mm לכל זאת אני מחפשת קירור אייכותי וסופר שקט. עברתי על המומלצים שלכם וראיתי 1. Tuniq Tower 120 - הקירור המומלץ ביותר לאחר אלו הנזכרים לעיל. עלותו כ-250-300 ש"ח וביחס למחירו הוא המשתלם ביותר מבין כל קירורי האוויר. מעט רועש כאשר המאוורר פועל בעוצמה מלאה. 2. Scythe Infinity - מחירו כ-250 ש"ח. Rev B אינו דורש פלטה אחורית ולכן אינו דורש את פירוק הלוח. המאוורר שמגיע עם המוצר הינו שקט אך בעל ב…
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה יותר קשורה לטמפרטורה שתיווצר בתוך המארז או גם בגלל גם הטמפרטורה של המעבד ואים כדי מה המידות הכי כדאיות לבנית מארז
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי והחורים בגריל שיש בו נורא נורא קטנים וחוסמים כניסה נורמלית של אווויר החלטתי להוריד את הגריל ולשים במקומו גריל אחר יותר טוב באתי עם קאטר חור חור מסביב חתכתי , 2 דקות והגריל יצא מסביב נשארו לי כאלה שפריצים קטנים הבעיה היא ש...... גם זה לא יפה וגם זה עושה שריקות שאני מרכיב שם מאורר חזק לשאיבה..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה, מה ההבדל בין NOCTUA NF-S12B redux-1200 12cm 1200RPM ל- NF-S12B redux-1200 (PWM) 12cm 1200RPM ? אותו שם ואותו מחיר אבל אחד עם PWM. איזה יותר עדיף בשביל מאוורר למארז קידמי ואחורי? תודה לעזרה חברים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, וכבר די נסגרתי על מפרט למעט פתרונות הקירור. אני מחפש מאווררים למארז, וכן קירור למעבד. אני מבקש המלצה לדגמים ספציפיים מהחנות הזו: http://www.iqpc.co.il, מפני ששם ארכוש את המחשב. מאווררים למארז: המארז הוא compucase 6A19 (אני משתמש במארז קיים עבור המפרט החדש בשביל לחסוך בעלויות). אני מעוניין בשני מאווררים (אחד מקדימה מכניס אויר, ואחד מאחורה מוציא אויר, בדומה למה שקיים עכשיו), אלא אם כן תגידו שצריך לעשות משהו אחר. אני מחפש מאווררים במחיר סביר, שיהיו שקטים יחסית וטובים מבחינת זרימת אויר (ברור לי שהדברים האלו באים אחד על חשבון השני בד"כ, אז אני מחפש פשרה טובה). השקט לא קריטי (המחשב לא בחדר שינה), אבל אני מעדיף מאווררים שקטים יחסית. מצד אחד המליצו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בסידור חמישה מאווררים של 80 מ"מ במארז. כרגע המאווררים מסודרים כך: שני מאווררים מקדימה מכניסים אוויר. עוד שני מאווררים בחלק האחורי מוציאים אוויר. המאוורר האחרון נמצא בדלת והוא מכניס אוויר. האם יש צורך לשנות משהו או שהכל במקום? תודה :dance:
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-