אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני עם באס 196 ומכפלה 10 במעבד AXP 1700. מתח 1.725 יציב. כשאני מנסה להגיע לבאס 200 המחשב קורס אפילו במתח 1.875 ואותו דבר במכפלה 10.5. נעלתי את הAGP, ביטלתי Thermal Throttling ואני פשוט לא מבין מה הבעיה.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי תתוכנה RIVATUNER ואני מנסה לשנות את מהירות מאוורר כרטיס המסך! לא ממש מצליח לי.. אגב. יש לי כרטיס: Geforce 8600GT רציתי לדעת למה זה לא משנה לי את מהירות המאוורר. תמונה:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא בדיוק הבנתי, גם מהמדריך באתר
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . איזה קירור (מפלונטר) כדאי ל- i5 3470 ? בתוך מארז ANTEC P100 + 280X תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Ok, after putting a lot of thinking into what exactly I plan to do, I've come to distinctive desicions with this case - Supertalent (the one with 5 fans and a window): - Paint all the inside parts which are currently metalic, in light blue. - Drill an 80mm fan hole up on the top and add a nice grill i saw in pandas with a chick on it. - Pain my logo "sexypwnz" on the top of the case when the 80mm fan is a part of the "p" in "sexypwnz" Now, the idea is to have 3 blue led fans (which I already have), those fans will light up the entire blue surface inside... I also plan to somehow get rid of all the HDD/floppy drive bays in order to miprove the airflow and make the cas…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע אלי הערכה החביבה הזו : ואני שמח לבשר שה+1600 XP שלי נפתח בהצלחה ! מי שמעוניין שיצור קשר.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח של אינטל P965L. קראתי בפורום שמיוחד ללוח זה והמליצו שם על PPL מסויים. העלתי FSB מ 266 ל 300 והמחשב עשה RESET. לפני הRESET ראיתי ב EVEREST שיפור של 11% במהירות של הליבה. יש לי E6600. מה יכול לגרום לRESET? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואיזה מאוורר לקירור פנים המארז הכי טוב?
-
טוב אז המעבד שלי Q6600. אבל אני רוצה שתיהיה אפשרות לS1156 וגם ל1366 וכמובן לS775 תקציב שלי בין 300 ל400. מארז HEC 66RC לא כזה גדול אז לא משהו ענקי כן. תודה! אני רוצה להגיעה ל3.8GHZ לפחות.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד איזה טמפ' אני יכול להגיע ולהיות בטוח שזה בסדר באוברקלוק למעבד 2500K?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי P4 1.3Ghz עם זכרון 384Mb RDRAM PC800 בSISOFT SANDRA אני מקבל את ההודעה הבאה Tip T2509 - Memory bus speed seems low. Check that you are running it at the correct speed. Fix: Most modern (5x85 class or later) computers use bus speeds of 66MHz or higher. If yours is lower you may be able to increase it, depending on processor. אבל הFSB אצלי על 3X99Mhz כלומר 396 מה"צ ומאחר ו הזיכרון הוא pc800 לא ברור לי היכן הבעיה בכלל (חוץ מזה שבפנטיום עסקינן :-/) ראה תמונה מצורפת. מישהו יכול להסביר לי מה סנדרה רוצה ממני
-
אני לא מצליח לעשות OC זה לא שומר אותו וחוזר לMHZ רגיל. מפרט : q6600 + tunic tower Asus Striker ii formula XFX 8800GTS 512 SLI G.skill DDR2 4g 1066mhz eNERMAX 720w wd 500g אני ניכנס לביוס מעלה מגה הרצים נגיד מ1066MHZ ל1080MHZ שומר ויוצא וזה לא שומר זה חוזר למצב הרגיל.. מה אפשר לעשות???
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אתמול סיימתי את גוף קירור המים שלי: http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=538946 מה דעתכם? ;D
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות OC למעבד, כרגע הוא עומד על 2.4Ghz ואני רוצה להגיע איתו לפחות ל-3.0Ghz ראיתי שיש את הקירור - AC Freezer 7 Pro Rev.2, ואת גרסת ה-Extreme. השאלה האם אוכל להגיע איתם ל-3.0Ghz? מה שכן, השקט חשוב לי מאוד, כרגע יש לי קירור סטוק של אינטל והוא יחסית שקט אך השאלה איך ה-AC לעומתו מבחינת שקט (ל2 הגרסאות, למרות שנראה לי שהExtreme יהיה יותר מדיי גדול למארז שלי מכיוון שיש לי מאוורר 120 של TT מתחת לספק.) תודה רבה לעוזרים נ.ב. מבחינת תקציב 150-250, אם אפשר פחות מבחינתי בסדר ראיתי שה-AC עולה 125 +- השאלה איך המוצר בהשוואה למחיר. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ עריכה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
זוכרים לפני חודש או חודשים שאלתי אותכם על אפקט קירור פסיבי ואמרתם שזה קיים בתאוריה אבל לא במעשה? אז חיפשתי,בדקתי ומצאתי חברה שמשווקת שבבי קירור מעולים לאוברקלוק, מגיעים ל15- מעלות ע"י זרם ממש מצחיק שאני לא בטוח כמה אבל לפי מה שראיתי מספיקה בטריה של שעון כדי להפעיל את זה. זה שקט יעיל ומחזיק להרבה זמן החיסרון היחידי שזה עולה 25$ אני כבר הזמנתי אחד לאוברקלוק שקט ורציני. לא ניראה לי שאני יכול לפרסם את שם החברה כי זה פורום ציבורי ואני לא בטוח שמותר לי אז אולי אחד המנהלים יבהירו לי את הנושא. יאיר.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, רכשתי את המארז Enermax Chakra והוא כולל מאוורר 25cm בפאנדל הצדדי, כאשר אני יכול לקבוע ע"י כפתור את כיוון הסיבוב של המאוורר (לשם הכנסת אוויר או הוצאת אוויר) או לכבות אותו לחלוטין. בתחילה חשבתי להוסיף 2 מאווררים של 12cm - אחד בקידמת המארז לשם הכנסת אוויר ואחד מאחור לשם הוצאת אוויר, כאשר מאוורר ה-25cm ישמש להכנסת אוויר. בסופו של דבר שיניתי את דעתי והחלטתי לרכוש בתחילה רק מאוורר אחד של 12cm שיוציא אוויר ולמקם אותו בחלקו האחורי של המארז, ובהמשך להוסיף מאוורר בקידמת המארז במידה ואזדקק לכך. אשמח לקבל המלצות למאווררי 12cm איכותיים ושקטים שמוציאים אוויר, וכמובן שאשמח לעצות אחרות בנוגע לכמות המאווררים וסוגם (הכנסת/הוצאת אוויר). לגביי תקציב למאוורר בודד - אני מניח שסביב ה-…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 והוא חם מאוד 70+ וביצועים גרועים הכרטיס מסך של GTX 650 בBF3 מדיות 20~30 FPS עם אני יחליף קירור הטמפרטורה נמוכה המיצועים היו טובים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בפורום חומרה לא ענו אולי מישהו פה ידע: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=2898
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אתמול בערב והיום מ 8 בבוקר (הרגע חזרתי) ניסיתי לצוד לי רדיאטור למערכת קירור המים. (היתי בכל המוסכים סאזור התעשיה בחולון , ראשון , ומגרשי גרוטאות באזור.) אך לצערי בעלי מוסכים וכמה מגרשי גרוטאות הסתכלו אלי כאילו אני יצור ירוק שבא ממאדים, ואין להם מושג מה אני רוצה מהם. ומה סך הכל ביקשתי מהם , "רדיאטור של אופנוע , או רדיאטור כמה שיותר קטן" . ולבסוף מצאתי שני מוסכים של אופנועים, באחד מהם הוא אמר שאולי יהיה לו שבוע הבאה , הוא ממש לא בטוח ואולי זה יעלה 300 שקל!!. ובשני הוא אמר שיש לו בכל הגדלים אפילו יותר קטן ממה שאני צריך , משומשים אבל בסיסבות 500 שקל, ישר ברחתי משם. וגם שלחו אותי לרחוב הרצל שיש שם הרבה מוסכים של אופנועים, אבל אני משער ששם יהיו אותם המחירים. אם מישהו יוכל…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו שמע על בעיה עם הבקר זכרון של האופטרון? אוברקלוקר מדהים אבל לא ביחס של 1:1 אם אני לא משתמש במחלק הוא לא יציב הזכרון הוא TCCD שנבדק על אותו לוח עם מעבד אחר ומגיע בלי בעיה ל300 גם עם האופטרון הוא עושה את זה אבל רק במכפלה נמוכה במכפלה גבוהה חייב להשתמש במחלק יש פתרון?
-
- 35 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה רוב הזמן אני רואה את הלוח אם על 51 ואם אני מפעיל משחק וכד' הוא עולה ל52 אציין שלפני כמה ימים שמתי משחה טרמית והחלפתי מאוורר חיצוני שהיה מקולקל וכנראה גרם למחשב להתקע כל הזמן מה לעשות כדי להוריד קצת את הטמפרטורה הזו ? או שזה נורמלי?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס הזה בכלל כדאי להיכנס לזה אני יודע שצריך כמובן להחליף לו את הקירור האם כדאי להשקיע והאם הביצועים יכולים להיות הוגנים לעבודה..אם כן האם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים כי בחיים לא עשיתי OC לשום דבר זו פעם ראשונה. (מקווה לא להתמכר) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.frostytech.com/permalink.cfm?NewsID=65646
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מארז MIDI ATX. מאוורר 80 MM מקדימה מכניס מאוורר 80 MM מאחורה מוציא מאוורר 120MM גל הגג מוציא מאוורר 120MM על הדלת, מול המעבד מכניס היטסינק המקורי של AMD עם פד טרמי עליו. חוטים מסודרים מאוד בפנים. עד לפני יומיים הטמפ' הייתה די טובה (בהתחשב בכך שיש לי את ההיטסינק המקורי של AMD): 40 מעלות במנוחה, ו-49 במאמץ. אבל אתמול היא עלתה לי ל-45 במנוחה והיום היא הגיעה ל-52 במנוחה!!!!!!!!! קרה משהו להיסטינק? פתחתי את המארז והוא וכל המאווררים פועלים כרגיל, אין אבק בתוך המארז, וכמו שאמרתי החוטים מסודרים בפנים. משלשום לא שיניתי שום דבר במארז, אז למה פתאום עלתה הטמפ' ביומיים האחרונים ב-12 מעלות? זה גם לכם קרה בגלל החום?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-