עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gilad0327,

טוב הצלחתי להגיע גם ל 3.4 אבל המחשב לא יציב ..אני לא יודע מה הבעיה .. וזה בטוח לא החום כי קניתי את הגוף הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=nph-1-s ו- http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=as-sil הטמפ ירדו ב20 מעלות במאמץ! במקום 52 הם הכי הרבה היו על 32-33. מישהו יודע למה המחשב לא יציב ב3.4? ..תמונה של לפני ואחרי OC [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by giliboy,

אני יודע שכבר דיברו על נושא זה בעבר אבל אני רוצה לשאול כרגע איזה מאורר הכי טוב לפנטים 4 478?? אך GLOBALWIN CAK II 38??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by tzviran,

מתברר לצערי שאין לי חיישני חום על לוח האם. איך אני יכול בכל זאת למדוד טמפרטורה? ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by barbaresh,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס הזה בכלל כדאי להיכנס לזה אני יודע שצריך כמובן להחליף לו את הקירור האם כדאי להשקיע והאם הביצועים יכולים להיות הוגנים לעבודה..אם כן האם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים כי בחיים לא עשיתי OC לשום דבר זו פעם ראשונה. (מקווה לא להתמכר) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ehh,

מבקש המלצות לקירור שקט עד 400 ש"ח. במחירים כאלה עדיף קירור נוזלי או קירור אוויר? מתכנן לעשות OC למעבד.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום קיבלתי לידי צג של כתוביות זזות כמו בבורסה ובערוץ 2 שכתובות שם ידיעות מהשטח גודלו עצום! 72על11 זה עצוב שאני לא קיבלתי כבלים....לחיבורו למחשב ואין לי שמץ איך לחברו (תמונה של החיבורים מצורפת) ואיזו תוכנה.... ורציתי עזרה איך לחברו ובאיזו תוכנה להשתמש או שפשוט אין צורך בתוכנה והיא מובנת בדבר העצום הזה... תשובות יתקבלו בברכה התמונות באיכות חרא מצטער... http://planet.nana.co.il/anlizer/

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by MUSHROOM2354,

נחשב לקירור טוב? אני רוצה לקנות אותו בשביל מעבד I9 7920X או I9 7940X(עוד לא החלטתי איזה מהמעבדים אני קונה)ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג תודה מראש לתשובות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. ואיזה מאוורר לקירור פנים המארז הכי טוב?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by onn_the_vy,

שאלה קטנה: איך אני מוריד את ההיטסיק מהצ'יפ..? אחרי שניתקתי את התופסים שלו הוא לא ממש רוצה לצאת, ואני מפחד למשוך אותו. אני רוצה לשים שם משהוא אחר ששיפצתי (spire חתוך לחצי עם מאורר של hi-coolבצד שלו).

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by 00Amir,

חשבתי לבנות מערכת קירור מים למעבד (בלבד בשלב הראשון), אני הולך להשתמש במים קרים. אני הולך לפרק מערכת של תמי4 מיני ומזה לבנות את המערכת... נתקלתי בבעיה שלמעשה בגלל הפרשי הטמפ' של המים(15 מעלות) לבין הטמפ' של החדר והמעבד נוצר מצב של "הזעה" של הצינורות והחלקים שבהם מועברים המים... אני פוחד שהסיפור ינזל לי על המעבד והכ.מסך והמחשב... חשבתי לעשות ציפוי של חומר מבודד לצינורות אך אני לא בטוח שזה יספיק... למישהו יש ניסיון עם קירור מים קרים למחשב? דבר נוסף - חשבתי לקחת את הגז קירור של אותו תמי4 מיני ופשוט לשחרר אותו לתוך המחשב אבל גם אז נתקלתי בבעיות הזעה כי הגז לח.. לסופו של החלטתי שאני אשאר עם הגז אבל יעביר אותו דרך צלעות חיצוניות אשר יספגו את הלחות - וכך אני אקבל אוויר קר מאוד ו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by The_Byter,

שקט, יעיל, קטן

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום שאלות: 1)איך אני פותח אפשריות נוספות בביוס כגון:מתח מעבד,תדר זיכרונות,תיזמונים וכ"ו 2)ראיתי שיש בביוס אפשרות אוברקלוק על בסיס אחוזים,האם ככל שאני מעלה את האחוזים גם המתח עולה?? חוות דעת על אובקלוק: מעבד:p4 2400 northwood לוח:asus p4p800 ספק:גינרי.. קירור סטוק אינטל מעפן+AS-5 ?מתנה ממני.. ) זיכרונות:kingstone 512mb ddr 400mhtz pc 3200 cl3 אוברקלוק: מעבד: 2400@3200 מתח סטוק 1.6~1.55 זיכרונות:400@460 מה אתם אומרים על מתח סטוק??? ואני רוצה לעשות גם לכרטיס שלו fx5200 אז תוצאות יבואו בהמשך!! נ.ב מחשב טכנאים הא...חח עריכה: איך שכחתי טמ"פ!!! לפני אובר: לפני ניקוי המארז ומריחת משחה טרמית: 68 בביוס אחרי ניקוי המארז ומריחת משחה טרמית:25 בביוס אחרי אוברקל…

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tomerdx111,

יש לי מעבד Q6600 והוא חם מאוד 70+ וביצועים גרועים הכרטיס מסך של GTX 650 בBF3 מדיות 20~30 FPS עם אני יחליף קירור הטמפרטורה נמוכה המיצועים היו טובים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by סער_שי,

שאלתי גם בפורום לוחות-זכרונות-מעבדים אבל אולי מישהו כאן יודע: מישהו שמע על זכרונות CEON? ביקשתי MUSHKIN וקיבלתי CEON. המוכר אמר שהוא מוכן להחליף לי (אין להם זכרונות 800 אחרים אבל מקסימום אני אוריד ל-533 ואקנה בחו"ל)... בכל מקרה אני מתכנן להאיץ את הזכרונות ל-840. בפורומים באנגלית המליצו לנסות את הזכרונות בכל מקרה ולראות אם הם מגיעים או לא. כלומר, יכול להיות שנפלתי דווקא על מוצר שיוצר באופן טוב. אם הם לא יצליחו להגיע אני אחליף! השאלה היא - אם הם כן יצליחו להגיע, האם בכל מקרה כדאי להחליף או "להסתפק" בזה שהזכרונות כן הצליחו להגיע לרמה הזו ולשמוח כל כך? האם זכרונות מאשקין יכולים להגיע ליותר? (כלומר, האם 840 לזכרונות 800 זה מכובד?)

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. העניין הוא כזה - ניסיתי את כל מה שיכולתי בקשר להמהרת המערכת שבבעלותי כרגע , אך אני ניתקל בבעיות מסוימות , אם משהו , אשר בבעלותו מערכת זהה\דומה , יוכל פשוט להגיד לי איזה הגדרות הן ההגדרות הטובות ביותר הן לזכרון\לוח\מעבד , גם אנשים אשר סתם רוצים לעזור , עזרתם תתקבל בברכה... המערכת : XP1800+ (correctly on 1620 MHz) מכפלה לא פתוחה , על כל זה SLK600 וAS3 כך שאין בעיה של קרור Gigabyte GA-7VRXP REV 2 , גוף הקרור על הCHIPSET הוחלף לTT CRYSTAL ORB וכמובן AS3 CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 Leadtek GF 4 Ti 4400 @ 300/650 *הSTEPPING של המעבד -AGOGA *ברגע זה , כל המתחים על DEFAULT. *BIOS מעודכן לגרסה F9.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. למה אין לי שליטה על המאוורר של הכרטיס מסך מפרט בצד...בכול דרייבר שהתקנתי...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by e-d-a,

בגלל שהרעש מפריע לי החלטתי להוריד את הוולט של המאוררים לחמש או שבע, והקפדתי שהם יקבלו כבל לבד בלי שום סי די או הארד דיסק, אז איך אני הוףך אותם עכשיו לחמש\שבע וולט? וכמה זה ישפיע לי על המעלות ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by dudu26,

המערכת שלי מתחילה להתגבש, מחשב שקט מאוד ל-OC בינוני. e6400, 965P-DS4, 2GB 800mhz cellshock, 7900GS. החלטתי לוותר על קירור ל-GS כי הוא שקט יחסית (לעת עתה). כמו כן הבנתי שלא יהיה צורך בקירור לצ'יפסט עם ה-DS4. נשאר קירור למעבד: 1. SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ב-270 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 האם הוא במלאי? ואם לא, מה הצפי? 2. Big Typhoon רגיל - 250 ש"ח. 3. Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes ב-250 ש"ח. אני קונה Antec P180. השקט מאוד חשוב לי. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 250K באקווה מארק? 27K ב3DMARK05?? 17K ב3DMARK06?? נשמע לא יאמן?! סתכלו כאן פשוט מדהים!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=f21459049425290f45434310aa77df9f&t=110956

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by DXT,

אני עוד כמה ימים קונה Athlon XP 1800 ואני די מפחד מבעיות ההתחממות של המעבדים האלה. אז חשבתי גם להזמין ישר HSF טוב. אני רוצה HSF טוב וחזק שיוריד טוב את הטמפרטורה אבל הכי חשוב שיהיה שקט. יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by The_Byter,

הגיע אלי הערכה החביבה הזו : ואני שמח לבשר שה+1600 XP שלי נפתח בהצלחה ! מי שמעוניין שיצור קשר.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מערכת חדשה מTMS מפרט מחשב בצד קראתי את כל המדריכים אבל אני רוצה את עזרתם של חברי הפורום איך להתחיל עם איזה תוכנות איזה תמונות להעלות וכו? תשתדלו לכתוב הכל מסודר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by vered,

בפורום חומרה לא ענו אולי מישהו פה ידע: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=2898

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום יש לי מיני-מחשב שמריץ Windows, וב-BIOS שלו, במסך Thermal Settings, אני רואה את ההגדרות הבאות: לגבי ההגדרה "S3/CS Thermal Trip Point", אני יכול להסיק מהשם שזה אומר שבטמפרטורה שמוגדרת שם (100 מעלות) המחשב אוטומטית מעביר את עצמו למצב Sleep Mode. אבל מה זה Active Thermal Trip Point ו-Passive Thermal Trip Point? מה יקרה בעצם בכל אחת מ-2 הטמפרטורות שנקובות בשני המצבים האלה (85 ו-90)? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by OCer,

קניתי את המעבד עם Z68 ורציתי לעשות לו OC, אז קניתי לי TT Frio ואלה התוצאות.. תנו חוות דעת זה אחרי בדיקת מאמץ של 6 שעות עם תוכנת Prime_95 מתח המעבד על 1.385v http://prntscr.com/4lite

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים