עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Slayer,

טוב.. אחרי שחרשתי קצת על הפורום, ועדיין לא מצאתי הרבה תשובות, אני אשאל את זה: אני רוצה לעשות OC למעבד שלי - Athlon Tbird 1400mhz, אני ממש לא רוצה להוסיף קירור, כרגע הוא עובד (באמת ברגע זה, אבל הוא דולק מהצהריים כבר - עכשיו 22:10) על 55 מעלות, לא ממש מציאה, אבל תגידו אתם כבר עד איפה בערך אני אוכל להגיע. אין לי יותר מדי מידע על מה שהולך לי בתוך המארז, די כללי: לוח אם - ASUS A7M266 Socket A (רק לאחרונה התברר לי שזה לוח ל2 מעבדים? אבל כשפתחתי לא ראיתי מקום לעוד אחד, נו מילא.., ואין לי מושג מה זה הסוקט איי הזה) זיכרון - DDR 266 256mb (אין מושג איזה חברה, ואגב לפי הטקסט של המפרט זה PC266, אבל אני מניח שהם התכוונו לDDR 266 (יש כזה דבר אני חושב ) הספק אין לי מושג, אני חו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by a_beilis,

הרצתי את התוכנה לפני ואחרי אוברקלוק ואלה התוצאות... core:500 mem:595 3dmarks05:9891 core:668.25 mem 738 3dmarks05:10192 מה אתם אומרים? איך התוצאות?

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by zahiz007,

שלום חברים, התחלתי לשחק prototype, ואחרי 10 דקות בערך המשחב התחיל ל"זמזם" לי... צריפתי שני קבצים: 1. בזמן מנוחה. 2. בזמן השחק. המחשב: Q6600, P35, 2 GB, 9600gt, מסך 22". מארז רגיל וללא קירור מיוחד. ללא OC. תודה רבה! צחי [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. סתם רציתי לשתף אותכם בתמונות ותוצאות... Room Temp: 24c Specs: GA-P35-DS3 Rev1.0 - F4 OCZ 4X1GB Rev2 @ 960MHz (5-7-7) --------------------------------------------- E6750 Stock Cooling @ 3.20 GHz - IDLE 10 min E6750 Stock Cooling @ 3.20 GHz - ORTHOS 8 min E6750 @ 3.20Ghz Thermalright Ultima 90+ iXtrema SilenX IXP-64-11 - IDLE 10 min E6750 @ 3.20Ghz Thermalright Ultima 90+ iXtrema SilenX IXP-64-11 - ORTHOS 8 min

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני לא יודע אם זה שייך לקירור או למודינג אז שמתי את זה פה. תמיד אני רואה שעושים מאוורר למעלה שיוציא אוויר ומאווררים מאחורה וקדימה אבל למה לא לעשות מאוורר בתחתית המארז שיוציא אוויר וגם יתן אור מתחת למארז ? בטוח שיש אנשים שאין להם מקום מתחת למארז והרבה יגידו שאין בזה תועלת כי המאוורר חסום בערך 50% בגלל הכרטיס מסך או כל כרטיס אחר שנמצא מעליו וגם בגלל שהוא למטה אז אין לו ממש מקום להוציא את האוויר אבל מבחינה של סירקולציה זה מעולה לדעתי וגם מוציא את כל האבק שמצתבר בתחתית המארז. אם תוכלו להביא לי סיבות למה כן ולמה לא זה יהיה מעולה! תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום קיבלתי לידי צג של כתוביות זזות כמו בבורסה ובערוץ 2 שכתובות שם ידיעות מהשטח גודלו עצום! 72על11 זה עצוב שאני לא קיבלתי כבלים....לחיבורו למחשב ואין לי שמץ איך לחברו (תמונה של החיבורים מצורפת) ואיזו תוכנה.... ורציתי עזרה איך לחברו ובאיזו תוכנה להשתמש או שפשוט אין צורך בתוכנה והיא מובנת בדבר העצום הזה... תשובות יתקבלו בברכה התמונות באיכות חרא מצטער... http://planet.nana.co.il/anlizer/

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם חג שמח ושנה טובה ! אני צריך המלצה לקירור טוב למעבד Q6600 G0. כרגע אני לא עושה OC , כנראה בעתיד הלא רחוק.... אני רוצה קירור איכותי טוב ושקט . חשבתי על ה - Tuniq Tower 120 .. אבל מה שמציק לי בו זה המאוורר הפנימי. מישהו יודע אם אפשר להחליף את המאוורר הזה במקרה והוא נשרף?? ראיתי גם את ה-Ninja Plus Rev. B וה-Zalman CNPS9500 ואת ה-Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler. מה עדיף מביניהם ????? ה-Tuniq?? כולם בסביבות אותו מחיר... בין 250 ל-300. וזה מה שמתאים לי. תודה לכולם ושוב חג שמח !

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by EagleX2,

בבקשה תמליצו לי על היטסינק עד 300 ש"ח... דרך אגב איך הגוף הזה:Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by giliboy,

אני יודע שכבר דיברו על נושא זה בעבר אבל אני רוצה לשאול כרגע איזה מאורר הכי טוב לפנטים 4 478?? אך GLOBALWIN CAK II 38??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by tomerdx111,

יש לי מעבד Q6600 והוא חם מאוד 70+ וביצועים גרועים הכרטיס מסך של GTX 650 בBF3 מדיות 20~30 FPS עם אני יחליף קירור הטמפרטורה נמוכה המיצועים היו טובים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by orkir,

?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by barbaresh,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס הזה בכלל כדאי להיכנס לזה אני יודע שצריך כמובן להחליף לו את הקירור האם כדאי להשקיע והאם הביצועים יכולים להיות הוגנים לעבודה..אם כן האם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים כי בחיים לא עשיתי OC לשום דבר זו פעם ראשונה. (מקווה לא להתמכר) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Angel-eyes,

כל הזמן אני רואה ושומע את המילה OVERCLOCKING אז מישהו יכול להגיד לי מה זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by meidan,

הי, יש לי בעיה. המעבד שלי מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי עד כדי כך שהוא גורם למחשב לעשות restart. אחרי כמה דקות של מאמץ הוא יכול לעבור את ה 80 מעלות. ניקיתי את המאוורר ואת ה heatsink ומרחתי מחדש משחה תרמית אבל זה לא עזר. אני חושב שהבעיה היא במתח שמגיע למעבד כי התוכנה NVMonitor מראה 4.1V.... מצ"ב צילום מסך. נשמע לכם הגיוני? אם כן, אז איך אני מוריד את המתח? אם לא, אז תמליצו לי על תוכנה אחרת למדדידת המתח. תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by edi,

בעקבות המפרטים המומלצים שבאתר קניתי מחשב מבוסס AMD 1700+ ואני ממש מתחרט על שלא בחרתי סלרון או פנטיום. הסיבה היא שאת כל הכסף שחסכתי בהעדפת ה-AMD גיליתי שלאט לאט אני מוציא על פתרונות קירור למפלצת הזאת הטמפ' מזנקת בקלילות אל מעל 60 מעלות ובמשחקים כבדים המחשב כובה (וזה גם שיפור שלמזלי הוכנס למעבדי AMD אחרת הוא היה נשרף לי ביום הראשון כשהפעלתי אותו ללא משחה טרמית בטעות) עכשיו בקיץ, עם כל החמסינים חבל לי על הזמן... ולא חשבתי אפילו על לעשות לו OVER CLOCKING

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום אנשים! סוף סוף קיבלתי סטרייקר חדש (לישן מת הNB). ניסיתי לעשות אוברקלוק בדיוק עם אותם ההגדרות כמו שבלוח הישן אבל אני מקבל את הדבר הבא: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF80001CA62B9 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 256_1 זה מופיע אחרי מסך כחול כשהוינדוס עלה. יש מושג למישו מזה? ועוד דבר... את ההגדרות לא הוצאתי משום פרופייל שמור אלה הכנסתי אותם ידני, כך שזה לא יכול להיות הבעיה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום ברשותי מחשב עם מעבד Q6600 עם קירור סטוק והוא מתחמם מאוד. במינימום הוא על 45-47 מעלות אבל בשימוש הוא מגיע ל80 ואף יותר בקלות. אני לא מריץ משחקים כבדים בכלל אבל אני ממיר סרטים בתוכנה format factory ושם המעבד עולה לטמפרטורות גבוהות מאוד והרמקול מתחיל להשמיע צפצופים ואז אני חייב להפסיק את ההמרה עד שיתקרר. זה לא היה תמיד ככה, זה קרה בתקופה האחרונה וניסיתי להחליף משחה טרמית וזה עזר ממש טיפה. המארז הוא gigabyte 3d aurora, צירפתי תמונה שלו ושל הטמפרטורה במאמץ כשאני ממיר סרטים ויש לציין שבימים האחרונים קצת קר אז הוא טיפה פחות מתחמם כמובן. מה אתם מציעים לי לעשות? חשבתי אולי להחליף את הקירור באחד סביר שיעשה את העבודה... יש קירור שיהיה מתאים לי עד 100 שקל? אם לא אפשר לחרוג טיפה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני רוצה להשקיט את מאוורר הדלתא שיושב לי על הוולקנו 6CU+ בכך שהוריד לו את כמות הזרם שהוא מקבל עכשיו השאלה היא איפה אני יכול למצוא פוציומטר לחיבור אחד בלבד? בארץ ובחול תשובות יתקבלו בברכה 8)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Monopoly,

טוב אז החששות הרבות שהיו לי לפני מעבר לקירור מים אכן התממשו, אומנם לא בנזילה כמו שחששתי אבל המשאבה פשוט מתה. המעבד הגיע ל100 מעלות וצעק "הציליני נא הציליני נא" לכמה דקות. מקווה שלא נעשה נזק. רכשתי את הקירור ב ksp לפני כ 9 חודשים (!!!!!!) אלך אליהם ביום ראשון וכאן מגיעות השאלות שלי בעצם: האם יתנו לי קירור חדש על המקום? קודם ידברו עם קורסייר ואז יתנו לי חדש? האם אפשר לדרוש איזשהו פיצוי על ה"נזק" למעבד? תודה ושבת שלום מלאה באוויר קר

20. Started by OCer,

קניתי את המעבד עם Z68 ורציתי לעשות לו OC, אז קניתי לי TT Frio ואלה התוצאות.. תנו חוות דעת זה אחרי בדיקת מאמץ של 6 שעות עם תוכנת Prime_95 מתח המעבד על 1.385v http://prntscr.com/4lite

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by 00Amir,

חשבתי לבנות מערכת קירור מים למעבד (בלבד בשלב הראשון), אני הולך להשתמש במים קרים. אני הולך לפרק מערכת של תמי4 מיני ומזה לבנות את המערכת... נתקלתי בבעיה שלמעשה בגלל הפרשי הטמפ' של המים(15 מעלות) לבין הטמפ' של החדר והמעבד נוצר מצב של "הזעה" של הצינורות והחלקים שבהם מועברים המים... אני פוחד שהסיפור ינזל לי על המעבד והכ.מסך והמחשב... חשבתי לעשות ציפוי של חומר מבודד לצינורות אך אני לא בטוח שזה יספיק... למישהו יש ניסיון עם קירור מים קרים למחשב? דבר נוסף - חשבתי לקחת את הגז קירור של אותו תמי4 מיני ופשוט לשחרר אותו לתוך המחשב אבל גם אז נתקלתי בבעיות הזעה כי הגז לח.. לסופו של החלטתי שאני אשאר עם הגז אבל יעביר אותו דרך צלעות חיצוניות אשר יספגו את הלחות - וכך אני אקבל אוויר קר מאוד ו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מצורף קובץ עם נתונים קיימים עכשווים. מעוניין לבצע המהרה ללא הוספת רכיבים ותוספות "מקצועיות". לא מבין בהמהרה, בחנות אמרו לי שהמחשב טוב מאוד לביצוע המהרה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. ואם כן, אז באיזה הספק.

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by o.s,

שלום, אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי ולפני שאני מתחיל אני רוצה לדעת האם הטמפ' שלו כעת תקינות או לא. מפרט: E6300 965p-DS3 2GB ram 667MHZ FSP 350W אלו הטמפ' של המעבד ב 2 תוכנות שונות שבדקתי: (עם מינ' תוכנות שרצותן) 1)TAT - 42 מעלות ל 2 ה CORE. SPEED FAN(2 CPU - 31 CORE 1+2 - 42 בעזרת ה TAT בדקתי מה קורה אם אני שם המעבד על 100% עבודה , ואחרי 4 דקות שני ה CORE היו על 64 מעלות! האם זה טוב,תקין? לפני שבדקתי את זה ניקיתי את כל המאווררים (לפני שניקיתי הטמפ' היו 7-10 מעלות יותר) בנוסף למעבד מחובר ה BLUE ORB וחוץ מזה יש לי עוד 3 מאווררים של 120MM. האם לפי הנתונים האלה אני יכול לעשות OC ל 2.8MHZ? אני מצרף תמונה של פנים המארז כי אני לא בטוח שהמאווררים בפנים מסודרים נכון , המאוורר שסמ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by iveco,

אני מתלבט בין גופי הקירור האלה שיש לי כרגע בבית עד עכשיו הייתי עם ה DEEPCOOL ועשיתי לשניהם בדיקה במאמץ ואלה התוצאות : ה DEEPCOOL שהמשחה הטרמית נמצאת באמצע 51-50 מעלות ה DEEPCOOL שהמשחה הטרמית מרוחה לגמרי 49-50 מעלות ה ZALMAN שהמשחה מרוחה לגמרי 49 מעלות שניהם מראים אותם ביצועים אולי הבדל מעלה אחת לטובת ה ZALMAN ואני מתלבט אם להחזיר את ה DEEPCOOL הוא טיפה יותר שקט 2300 סיבובים במקום 2400 של ZALMAN מה שמשגע אותי שה ZALMAN יש לו זרימת אויר 62 CFM קראתי ברשת וה DEEPCOL יש לו 42-3 CFM ויש להם ביצועים זהים לגמרי יש להם אותו מאוורר 92 מ"מ אבל הגוף קירור של ZALMAN כבד יותר בכמעט 40 גרם והגוף קירור נראה מקצועי יותר , הגוף קירור של ה DEEPCOOL נוצה ממש נוצ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים