עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש תוכנה שמראה את המהירות של המאוררים?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש!!! סוף סוף ארטיפקטים ;D הגעתי עד עכשיו לזה.. 800@675 1150@1100 אם אני ממשיך מעבר יש ארטיפקטים (FAR CRY 2), הדרייבר הפסיק לעבוד בזמן בדיקה בOCCT..(ניסיתי רק פעם אחת)... השאלה שלי היא למה? הטמפרטורות נמוכות, מקס' 75 מעלות בOCCT... אולי אני לא מעלה בצורה נכונה\מאוזנת? עד עכשיו היה יציב..

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by The_Byter,

שקט, יעיל, קטן

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Kirma,

מה הטמפ הנכונה ? השתמשתי בארבעת התוכנות האלה AIDA64 RealTemp CoreTemp CPUID\HWMonitor Tool\Core RT CT AIDA64 CPUID Core 1 42 42 32 43 Core 2 43 43 34 43 Core 3 38 38 28 39 Core 4 40 40 30 40 Tj. Max 100 100 n/a n/a אם הבנתי נכון ה Tj Max של המעבד שלי הוא 90מעלות מה שאומר -10 מעלות בתוכנות RT/CT ובעצם יראה תוצאה כמו ב AIDA64 אז הטמפ הנכונה מוצגת ב AIDA64 ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מישהוא מכיר אותו < יכול להמליץ או לשלול אותו אני פשוט מחפש בנרות מאורר טוב לאינטל פנטיום 4 ומה דעתכם על המאורר של TT VOLCANO 7 מה זה הגופי קירור SLK של איזה חברה הם ? האלו שאני שומע עליהם בפורום ? איפה אפשר לקנות בנפרד את הצלעות את המאורר ואת הבורר מהירות ?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by maorakrish,

אני עם OC ל 3.6 בינתיים מתח על 1.26000 (מתח סטוק רק רשמתי אותו ולא שמתי על נורמל). ועם מעלות של 65 עם OCCT גוף הקירור YASYA רציתי לדעת עד אוכל להגיע במקסימום מעלות בבדיקת מאמץ בלי לפגוע בלוח אם או במעבד.. מעבד I5 750 לוח אם p55-us3l

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

המ..יש לי ממש בורות בקטע של לפרק את הלוח אם, והמעבד... פעם אחרונה שעשיתי את זה זה היה לפני כ5\6 שנים והמשחה טרמית זלגה מהמעבד ופשוט שרפה כמה חלקים..ומאז פחות או יותר יש לי טראומה... עכשיו אני אני צריך לפרק את הלוח אם, ובדרך אני גם רוצה להחליף משחה טרמית בכל המקומות שצריך: צ'יפים,מעבד. את הלוח אם אני צריך לפרק כי הטיפשים שהרכיבו לי את המחשב הדביקו מאחורי הלוח אם כבל חשמל, ועכשיו אני לא יכול להזיז את הספק כוח. חשבתי קודם כל להתנסות על המחשב הישן שלי ורק אחר כך על החדש... אני אשמח לטיפים ???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by e-Pit@m,

אני מתכנן כבר המון זמן לבודד את המארז .. בעזרת ספוגים. אך, אני מעוניין למצוא סוג של בידוד שבצד החיצוני שלו הוא חלק.. כלומר.. לא בעל מרקם ספוגי שמזמין אבק לנוח עליו.. במשך תקופה ומשנה ציבעו.. ולאחר חצי שנה נראה כמו עור מקומט... למישוה יש הצעות לגבי בידוד מתאים? או יוכל ליעץ קצת מניסיונו?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by meidan,

הי, יש לי בעיה. המעבד שלי מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי עד כדי כך שהוא גורם למחשב לעשות restart. אחרי כמה דקות של מאמץ הוא יכול לעבור את ה 80 מעלות. ניקיתי את המאוורר ואת ה heatsink ומרחתי מחדש משחה תרמית אבל זה לא עזר. אני חושב שהבעיה היא במתח שמגיע למעבד כי התוכנה NVMonitor מראה 4.1V.... מצ"ב צילום מסך. נשמע לכם הגיוני? אם כן, אז איך אני מוריד את המתח? אם לא, אז תמליצו לי על תוכנה אחרת למדדידת המתח. תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by maorakrish,

אני מתכנן OC למעבד ורציתי לדעת איך הקירור של cM S 200 http://www.intera.co.il/index.php?target=products&product_id=883

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מפרט בצד, שמתי מכפלה על 17 ולכן המעבד כרגע על 3400GHZ ומתח למעבד מ1.325 ל1.4 [אני אחר-כך אמשיך ] כל התוכנות מציינות את הטמפרטורה של הליבות שזה מנוחה-31 מאמץ-43 [מאמץ 40 דקות בתוכנה OCCT] רק EVEREST מציינת טמפרטורה כללית שם זה מנוחה 48 , מאמץ 60 . -ובביוס המעבד עומד על 39 -גם לפני ה-OC זה עמד ככה משהו כמו 38] התוכנות הם OCCT , HWMonitor ,CoreTemp32 [שם מצויין הליבות] אבל ב-HWMonitor שם יש מעלות בדיוק כמו בEVEREST [מעבד טמפרטורה כללית] תחת שם TMPIN1 . ולמטה יש של הליבות כפי שציינתי . אז לפי מה הולכים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by fit3,

שלום אנשים קיבלתי סוף סוף את ה AC7 ויש לי שאלה אני רואה שמרוחה עליו כבר משחה האם עדיף לנקות אותה ולמרוח את הזלמן החדשה שקיבלתי??? או להשאיר אותה ולמרוח את הזלמן רק על המעבד ושאלה שניה האם זה משנה איך אני מרכיב את המאורר כלפי מעלה או כלפי מטה? בתודה אמיר

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. העניין הוא כזה - ניסיתי את כל מה שיכולתי בקשר להמהרת המערכת שבבעלותי כרגע , אך אני ניתקל בבעיות מסוימות , אם משהו , אשר בבעלותו מערכת זהה\דומה , יוכל פשוט להגיד לי איזה הגדרות הן ההגדרות הטובות ביותר הן לזכרון\לוח\מעבד , גם אנשים אשר סתם רוצים לעזור , עזרתם תתקבל בברכה... המערכת : XP1800+ (correctly on 1620 MHz) מכפלה לא פתוחה , על כל זה SLK600 וAS3 כך שאין בעיה של קרור Gigabyte GA-7VRXP REV 2 , גוף הקרור על הCHIPSET הוחלף לTT CRYSTAL ORB וכמובן AS3 CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 Leadtek GF 4 Ti 4400 @ 300/650 *הSTEPPING של המעבד -AGOGA *ברגע זה , כל המתחים על DEFAULT. *BIOS מעודכן לגרסה F9.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מערכת חדשה מTMS מפרט מחשב בצד קראתי את כל המדריכים אבל אני רוצה את עזרתם של חברי הפורום איך להתחיל עם איזה תוכנות איזה תמונות להעלות וכו? תשתדלו לכתוב הכל מסודר

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, יש הרגע מבצע ב IVORY קירור מיים ב 195ש"ח Thermaltake BigWater A80 הנה קישור: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6251 אני לא ממש חובבת של אינטגרציה בין מיים ואלקטרוניקה, אבל בימים אלו שבחוץ מגיע ל 41 מעלות אני הייתי רוצה לקרר יותר את המעבד. כרגע יש לי את ה ZALMAN SZ CC92HS זה הפשוט שנראה כך: אז מה דעתכם על ה Thermaltake BigWater A80 ----------------------------------------------------------------------------- אז לאחר נבירה מעטה הבנתי שהקירור מיים הוא לא....ALL THAT. אז אולי מישהו יכול להמליץ לי על קירור ל 2500K שיהיה יעיל ושקט עד 250ש"ח?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by onn_the_vy,

שאלה קטנה: איך אני מוריד את ההיטסיק מהצ'יפ..? אחרי שניתקתי את התופסים שלו הוא לא ממש רוצה לצאת, ואני מפחד למשוך אותו. אני רוצה לשים שם משהוא אחר ששיפצתי (spire חתוך לחצי עם מאורר של hi-coolבצד שלו).

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Monopoly,

טוב אז החששות הרבות שהיו לי לפני מעבר לקירור מים אכן התממשו, אומנם לא בנזילה כמו שחששתי אבל המשאבה פשוט מתה. המעבד הגיע ל100 מעלות וצעק "הציליני נא הציליני נא" לכמה דקות. מקווה שלא נעשה נזק. רכשתי את הקירור ב ksp לפני כ 9 חודשים (!!!!!!) אלך אליהם ביום ראשון וכאן מגיעות השאלות שלי בעצם: האם יתנו לי קירור חדש על המקום? קודם ידברו עם קורסייר ואז יתנו לי חדש? האם אפשר לדרוש איזשהו פיצוי על ה"נזק" למעבד? תודה ושבת שלום מלאה באוויר קר

18. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם חג שמח ושנה טובה ! אני צריך המלצה לקירור טוב למעבד Q6600 G0. כרגע אני לא עושה OC , כנראה בעתיד הלא רחוק.... אני רוצה קירור איכותי טוב ושקט . חשבתי על ה - Tuniq Tower 120 .. אבל מה שמציק לי בו זה המאוורר הפנימי. מישהו יודע אם אפשר להחליף את המאוורר הזה במקרה והוא נשרף?? ראיתי גם את ה-Ninja Plus Rev. B וה-Zalman CNPS9500 ואת ה-Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler. מה עדיף מביניהם ????? ה-Tuniq?? כולם בסביבות אותו מחיר... בין 250 ל-300. וזה מה שמתאים לי. תודה לכולם ושוב חג שמח !

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by zippobuyer1,

קניתי מחשב חדש אתמול והמארז שלו מוציא קולות מטריפים של שריקה כזאתי מהמאוורר יחד עם רעש אוורור חזק יש דרך לסדר את זה?!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Slayer,

טוב.. אחרי שחרשתי קצת על הפורום, ועדיין לא מצאתי הרבה תשובות, אני אשאל את זה: אני רוצה לעשות OC למעבד שלי - Athlon Tbird 1400mhz, אני ממש לא רוצה להוסיף קירור, כרגע הוא עובד (באמת ברגע זה, אבל הוא דולק מהצהריים כבר - עכשיו 22:10) על 55 מעלות, לא ממש מציאה, אבל תגידו אתם כבר עד איפה בערך אני אוכל להגיע. אין לי יותר מדי מידע על מה שהולך לי בתוך המארז, די כללי: לוח אם - ASUS A7M266 Socket A (רק לאחרונה התברר לי שזה לוח ל2 מעבדים? אבל כשפתחתי לא ראיתי מקום לעוד אחד, נו מילא.., ואין לי מושג מה זה הסוקט איי הזה) זיכרון - DDR 266 256mb (אין מושג איזה חברה, ואגב לפי הטקסט של המפרט זה PC266, אבל אני מניח שהם התכוונו לDDR 266 (יש כזה דבר אני חושב ) הספק אין לי מושג, אני חו…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by white,

בוקר טוב! אני מחפש גרף שמראה את היחס בין טמפרטורה של רכיבים במחשב לבין הביצועים שלו. יש לנו דבר כזה? אותו מחשב,אותה משימה, טמפרטורות שונות. תודה!

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם , רציתי לשתף אתכם בתמונות מהפרויקט שלי היום הרכבתי הכל על יבש לראות שהכל כמו שצריך תמונות : מה שחסר זה בידוד טוב ללוח ללבוש כפפות ו *מתכנן לשים עוד שכבת צבע על הבידוד שכל החריצים ייעלמו

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shirNoshe,

עד כמה אני יכול להגיע עם ה-6600GT/PCX בסטוק.ועד כמה עם קירור. אני יודע "שישלפו" פה את כדורי הבדולח... .אבל מה המגמה שהגיעו אליהם הכרטיסים האלה?GIGABYTE. היום אני על 590/1100.

• 36 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי מארז THERMALTAKE SWING עם 2 מאווררים 120 אחד מלפנים ואחד מאחור אם אני סוגר את הדלת של המארז אז הטמפ' של המחשב עולות, רק אם אני משאיר את הדלת פתוחה הטמפ' נמוכות יש איזשהו פתרון אחר כדי שהמארז יתקרר מבלי לפתוח את הדלת? זה המפרט: AMD ATHLON X2 6000+ LEADTEK GEFORCE 8600GTS 256MB 2 כוננים קשיחים של WD 320GB 500GB וספק כוח CORSAIR 520W http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1315&ID=1458#Tab2

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by RLM,

אני שוקל לקנות את הקירור הזה של ThermalTake: (http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp) יש לי לוח P35-DS4 של ג'יגה בייט. ללוח יש צלעות קירור די גדולות, ואני חושש שהם יפריעו לקירור. מישהו יודע אם זה מתאים? למישהו יש לוח כזה וניסיון עם קירורים מהסוג הזה? אולי חשוב לציין שכל 4 הסלוטים של הזכרון תפוסים, ככה שאם הוא מפריע לזכרון זו גם בעיה. (למרות שאני מאמין שהוא לא אמור להפריע..) ובכלל, איך הקירור הזה? אני יודע שיש קירורים יותר טובים ממנו, אבל אני מחפש גם משהו שיראה טוב, וגם יחסית למחיר לדעתי הוא נותן תפוקה לא רעה.. לא? תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.