אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לשחק קצת עם OC דרך רייזן מאסטר ולמרות ש5 ליבות מקבלות את ההמהרה מצוין ליבה 6 אצלי פשוט תקועה על 3360 לא משנה מה אני שם, מישהו אולי נתקל בתופעה הדיי מוזרה הזאת? מצורפת תמונה מרייזן מסטר בזמן הרצה של cinebench הטמפרטורות היו מתחת ל75 אם זה משנה(למרות שהליבה ככה כל זמן שיש עומס גם לפני שהטמפרטורה עולה)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב.. אחרי שחרשתי קצת על הפורום, ועדיין לא מצאתי הרבה תשובות, אני אשאל את זה: אני רוצה לעשות OC למעבד שלי - Athlon Tbird 1400mhz, אני ממש לא רוצה להוסיף קירור, כרגע הוא עובד (באמת ברגע זה, אבל הוא דולק מהצהריים כבר - עכשיו 22:10) על 55 מעלות, לא ממש מציאה, אבל תגידו אתם כבר עד איפה בערך אני אוכל להגיע. אין לי יותר מדי מידע על מה שהולך לי בתוך המארז, די כללי: לוח אם - ASUS A7M266 Socket A (רק לאחרונה התברר לי שזה לוח ל2 מעבדים? אבל כשפתחתי לא ראיתי מקום לעוד אחד, נו מילא.., ואין לי מושג מה זה הסוקט איי הזה) זיכרון - DDR 266 256mb (אין מושג איזה חברה, ואגב לפי הטקסט של המפרט זה PC266, אבל אני מניח שהם התכוונו לDDR 266 (יש כזה דבר אני חושב ) הספק אין לי מושג, אני חו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות המפרטים המומלצים שבאתר קניתי מחשב מבוסס AMD 1700+ ואני ממש מתחרט על שלא בחרתי סלרון או פנטיום. הסיבה היא שאת כל הכסף שחסכתי בהעדפת ה-AMD גיליתי שלאט לאט אני מוציא על פתרונות קירור למפלצת הזאת הטמפ' מזנקת בקלילות אל מעל 60 מעלות ובמשחקים כבדים המחשב כובה (וזה גם שיפור שלמזלי הוכנס למעבדי AMD אחרת הוא היה נשרף לי ביום הראשון כשהפעלתי אותו ללא משחה טרמית בטעות) עכשיו בקיץ, עם כל החמסינים חבל לי על הזמן... ולא חשבתי אפילו על לעשות לו OVER CLOCKING
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם רציתי לשתף אותכם בתמונות ותוצאות... Room Temp: 24c Specs: GA-P35-DS3 Rev1.0 - F4 OCZ 4X1GB Rev2 @ 960MHz (5-7-7) --------------------------------------------- E6750 Stock Cooling @ 3.20 GHz - IDLE 10 min E6750 Stock Cooling @ 3.20 GHz - ORTHOS 8 min E6750 @ 3.20Ghz Thermalright Ultima 90+ iXtrema SilenX IXP-64-11 - IDLE 10 min E6750 @ 3.20Ghz Thermalright Ultima 90+ iXtrema SilenX IXP-64-11 - ORTHOS 8 min
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשים עוד מאוורר 120 מ"מ במארז מקדימה ואבא שלי פוחד שזה יהרוס משהו ואומר שזה לא נחוץ מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הזמן אני רואה ושומע את המילה OVERCLOCKING אז מישהו יכול להגיד לי מה זה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של GygaByte דגם GA-970A-D3. לאחרונה החלטתי להוסיף מאוורר, בנוסף למאוורר שקיים מאחורה. את המחשב קניתי מחברת TMS, כך גם את המאוורר. הסבירו לי לאן לחבר אותו, והתקשרתי מספר פעמים, אבל פשוט לא הצלחתי. המאוורר בא עם חיבור כזה של שלושה חורים, ועל הלוח אם כתוב SYS_FAN_1, לשם אמרו לי לחבר אותו. ניסיתי לחבר אותו בהתאמה, כך ששלושת החורים יתאימו, בדקתי גם איך החיבור של המאוורר הראשון הולך, ועשיתי ככה, אותו דבר. ניסיתי להפעיל אחרי זה את המחשב והמאוורר פשוט לא עבד. מה שכן שמתי לב שהוא לא ממש מתחבר, כמו חיבור רופף כזה, אבל הוא כן נכנס ומתאים. בדיוק כמו שאמרו לי עשיתי, ולא הצלחתי. זה המאוורר: http://www.tms.co.il/product/4310 מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלי להתייחס לרעש - רק לקירור
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה את הכבל הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-83220401.htm ורוצה לחבר אותו לסי די ולצורב, אבל סי די וצורב עובדים על 33 או ו-66 ATA והכבל הוא 133 ATA עכשיו אני רוצה לדעת אם יהיה לי בעיה לחבר את הכבל הזה אליהם? (אנשים שכבר יש להם ככה מחובר בבקשה להגיב) וגם כן אם יש למישהו מושג מה המרחק בין החיבור שלו של הלוח אם לבין החיבור של ה-slave? (שזה השני ולא הראשי)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי לוח של ASUS P6T http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1366/P6T/#MSL וזיכרון CORSAIR XMS3 השם המלא הוא CMX8GX3M2A2000C9 http://www.corsair.com/us/cmx8gx3m2a2000c9.html איך מגדירים שיעבוד על 2000 כמו שהם תומכים והאם גם צריך לשנות וואלט בזיכרון
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים האם מישהו יכול להמליץ על מאוורר סוּפר שקט לחלק הקדמי של המארז (R4 של FRACTAL)? לחילופין, אני שוקל לקחת את המוורר שהגיע עם המארז ומתפקד כ-EXHAUST, לשים אותו מקדימה, ולשים EXHAUST אחר במקומו לא בטוח מה עדיף אשמח להמלצות ועצות האם ה-AF או ה-SP של CORSAIR שווים משהו? האם הם באמת שקטים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, שנים שלא ביקרתי פה ושנים שאני לא מתעדכן בענייני החומרה והקירור .... אז ככה, עכשיו יש לי את ה VANTEC AERO FLOW (סוקט 478)שהמאורר שלו גוסס (פעם פועל פעם לא), מאחר ואני גם ככה לא מרוצה כל כך מהגוף קירור הזה החלטתי לקנות גוף קירור חדש - זול, טוב ושקט. חשבתי על ה THERMALRIGHT SLK948U הוא עולה בפנדה רק 145 שח ואני משלב את זה עם מאורר של זלמן 92ממ ב 45 שח. זה יוצא 200 שח וזה סביר בשבילי, השאלה שלי היא האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? למיטב ידעתי THERMALRIGHT עדיין שולטים בכל מה שקשרו לקירור טוב(אני צודק?) ? תודה מראש.
-
- 35 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשרי לשים 4 מאווררים על MUGEN2? אם כן אפשר אולי לראות איזה תמונה (אני יאמין גם בלי תמונה אבל רוצה פשוט לראות תמונה איך זה נראה) קניתי לפני כמה ימים מאוורר ואני רוצה לשים אותו על הMUGEN2 ואין לי מן קליפסים מיוחדים שאני יוכל לשים על הMUGEN2 מאיפה אני יכול להשיג כאלה קליפסים? שאלה קצת לא קשור למיוגן? מאיפה אני יכול להשיג מאוורר שעובי שלו פחות מ25MM בארץ? תודה, לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI 4850 gigabyte והמאוורר עושה רעש כזה ,לא משהו שניקוי או שימון יכול לעזור פשוט זה מרעיש ככה. אני מחפש קירור בין 100-200 שפשוט יהיה שקט בעיקר, אני לא עושה OC יש לי מחשב דיי פשוט מה אתם אומרים על Accelero TWIN TURBO PRO Arctic Cooling עולה 160 שקל הוא שקט ? או משהו של זלמן שהוא יותר זול כמו Ruby Orb Silent שעולה 135 שקל דרך אגב אפשר פשוט להוריד את המהירות של המאוורר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך של Axle GTS 250 1gb , איך אני יודע אם בכלל שווה לי להתחיל להתעסק עם OC ? האם הכרטיס יכול להשרף ? בדיקה עושים ב 3D mark נכון? לכמה אחוז שיפור לשאוף? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם כן כמה עולה בערך הדבר הזה למטר ואני רוצה לדעת בביטחון אם משהו יכול להגיד לי גם איך להגיד להם את השם של זה כי גומי U הם בחיים לא יבינו מה אני רוצה או באיזה מחלקה........ ובזיגזג אין =\
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשלבים של הרכבת מערכת חדשה ומחפש להתאים קירור למעבד בכותרת אני מתלבט כרגע בין שני קירורים: - Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B - שהמליץ לי עליו YairZ - Zalman CNPS10X Extreme האם יש קירור אחר שאתם ממליצים עליו ? אני מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח בקירור למעבד ולא מעוניין בקירור מים תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זמן קצר לאחר שאני מדליק את המחשב שלי, מאוורר הCPU מתחיל להרעיש מאוד עקב עבודה בסיבובים מהירים. הורדתי והפעלתי את HWMonitorPro אבל לא ברור לי איך לפרש את הפלט המצורף. אודה למי שיכול לעזור בכיוונים לפתרון הבעיה. יהודה. [ATTACH]3643[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי OC קטנטן עכשיו המעלות במנוחה 42-43 ובמקסימום מאמץ56.. עכשיו המעלות האלה מסוכנות??או אפשר לעבוד איתם? והאם הOC מקצר את חיי המעבד?
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי השבוע דיסק קשיח חיצוני של חברת WD בגודל 1.5 טרה. האם הגיוני שהוא זקוק למאוורר צמוד כדי להתקרר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי החכם עשה אוברקלוק רצחני 160X12.5 עם מעבד TBIRD 950 ולוח ASUS A7V133. ואחרי שהוא הגדיר המחשב לא נדלק, ומאתמול הוא לא מצליח להפעיל את המחשב, חוץ מהמאוררים ונורות. יש דרך לאפס את הביוס בג'מפר או דרך אחרת? או בכלל לגרום לו לעבוד.
-
עד איזה טמפ' אני יכול להגיע ולהיות בטוח שזה בסדר באוברקלוק למעבד 2500K?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי לשחק prototype, ואחרי 10 דקות בערך המשחב התחיל ל"זמזם" לי... צריפתי שני קבצים: 1. בזמן מנוחה. 2. בזמן השחק. המחשב: Q6600, P35, 2 GB, 9600gt, מסך 22". מארז רגיל וללא קירור מיוחד. ללא OC. תודה רבה! צחי [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20X4%209850%20Black%20Edition%20-%20HD985ZXAJ4BGH%20(HD985ZXAGHBOX).html רכשתי את המעבד הזה. חברים, אשמח אם תמליצו לי על אמצעי הקירור הטוב ביותר לתושבת 940 אבקש שההמלצה שלכם לא תהיה מוגבלת במחיר. אם תרצו, אפשר גם שתמליצו על שני אמצעי קירור, כול אחד בקצה האחר של תקציב - נמוך וגבוה. המערכת תעבוד על משחקים כבדים, הרבה סרטים, כולל חיבור קבוע לטלויזיה בסלון, לצפיה דרך מערכת קולנוע ביתית, כמובן אינטרנט(בדרך כלל פתוחים כ- 10 דפים עת ובעונה אחת), תוכנות שיתוף (אמיול, ביטורנט), ייתכן שיופעלו מס' מהפונקציות הנ"ל בעת ועונה אחת, ועוד. המעבד יופעל במארז, עם הזכרון, כרטיס מסך והדיסקים הקשיחים המתוארים במפרט המחשב שלי, ועם לוח 940 משודרג ובדג…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-P35-DS3L שאני נועל את הבאס על 100mhz ואת הזכרון על 2 אני שם לב שאם אני מעלה את הוולטאג' , אני לא יכול להגיע ליותר מ 3.6 GHZ כי המהירות של הזכרון מגיעה ל 800MHZ. אני צודק ? זו המהירות המכס' שניתן להגיע אליה תיאורטית ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-