אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים! סוף סוף קיבלתי סטרייקר חדש (לישן מת הNB). ניסיתי לעשות אוברקלוק בדיוק עם אותם ההגדרות כמו שבלוח הישן אבל אני מקבל את הדבר הבא: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF80001CA62B9 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 256_1 זה מופיע אחרי מסך כחול כשהוינדוס עלה. יש מושג למישו מזה? ועוד דבר... את ההגדרות לא הוצאתי משום פרופייל שמור אלה הכנסתי אותם ידני, כך שזה לא יכול להיות הבעיה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Thermaltake Spedo Advance http://www.thermaltakeusa.com/product.aspx?c=1400&id=1829#Tab2 בחלק העליון יש מאוורר: 230 x 230 x 20mm fan, 800rpm, 15dBA לצערי הוא 'מת', לא עובד (אם מנסים לסובב ידנית הוא מאוד נוקשה) ואני רוצה לדעת אם אפשר להחליף אותו במאוורר אחר, או אפילו זוג מאווררים למשל 12 ס"מ מישהו יודע אם במקום המאוורר 23" יש מקום להכניס בכלל מאוורר אחר? תודה מראש! עריכה: עכשיו מצאתי שמוכרים מאוורר 23" באייבורי למארז שלי. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8125 המחיר הזה סביר למאוורר כזה? נראה מחיר גבוה קצת.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא מכיר אותו < יכול להמליץ או לשלול אותו אני פשוט מחפש בנרות מאורר טוב לאינטל פנטיום 4 ומה דעתכם על המאורר של TT VOLCANO 7 מה זה הגופי קירור SLK של איזה חברה הם ? האלו שאני שומע עליהם בפורום ? איפה אפשר לקנות בנפרד את הצלעות את המאורר ואת הבורר מהירות ?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם חג שמח ושנה טובה ! אני צריך המלצה לקירור טוב למעבד Q6600 G0. כרגע אני לא עושה OC , כנראה בעתיד הלא רחוק.... אני רוצה קירור איכותי טוב ושקט . חשבתי על ה - Tuniq Tower 120 .. אבל מה שמציק לי בו זה המאוורר הפנימי. מישהו יודע אם אפשר להחליף את המאוורר הזה במקרה והוא נשרף?? ראיתי גם את ה-Ninja Plus Rev. B וה-Zalman CNPS9500 ואת ה-Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler. מה עדיף מביניהם ????? ה-Tuniq?? כולם בסביבות אותו מחיר... בין 250 ל-300. וזה מה שמתאים לי. תודה לכולם ושוב חג שמח !
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הקירור הזה של ThermalTake: (http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp) יש לי לוח P35-DS4 של ג'יגה בייט. ללוח יש צלעות קירור די גדולות, ואני חושש שהם יפריעו לקירור. מישהו יודע אם זה מתאים? למישהו יש לוח כזה וניסיון עם קירורים מהסוג הזה? אולי חשוב לציין שכל 4 הסלוטים של הזכרון תפוסים, ככה שאם הוא מפריע לזכרון זו גם בעיה. (למרות שאני מאמין שהוא לא אמור להפריע..) ובכלל, איך הקירור הזה? אני יודע שיש קירורים יותר טובים ממנו, אבל אני מחפש גם משהו שיראה טוב, וגם יחסית למחיר לדעתי הוא נותן תפוקה לא רעה.. לא? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כולם, קראתי באתר את המדריך איך לנקות את המעבד וכרטיס המסך מהמשחה הטרמית הישנה לפני שאני שם את המשחה החדשה. במריך כתוב להשתמש באלכוהול, זה קריטי אם אני אשתמש באציטון? זה יכול לפגוע? תודה רבה ויום נעים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני קונה מעבד E6600 ולוח P5W DELUXE אם מארז P180 אני מתכנן OC של 450FSB ואני צריך קירור, אני יודע שהTONIQ TOWER 120 הוא הכי טוב אבל החנות שאני קונה מהם אין להם אותו אז אני צריך המלצה לקירור הכי טוב שיש ברשימה הזו: http://www.canadacomputers.com/index.php?do=ShowProdList&cmd=pl&id=FN.349 המחיר לא משנה לי תודה
-
- 42 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצורף קובץ עם נתונים קיימים עכשווים. מעוניין לבצע המהרה ללא הוספת רכיבים ותוספות "מקצועיות". לא מבין בהמהרה, בחנות אמרו לי שהמחשב טוב מאוד לביצוע המהרה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2.6 (ראו תמונה) לוח אם Asus P4P800 קירור זלמן 7000B-Cu למעבד וזכרונות 2*256 DDR 400mhz של NANYA מה היכולות של האובר קלוק של המחשב שלי, ואיך אני עושה זאת (אני קצת נוב בכל מה שקשור לאוברקלוק למעבדים (אני תןתח בכרטיסי מסך) אז אני מעדיף להשתמש בתוכנה)??? תודות מראש [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואיזה מאוורר לקירור פנים המארז הכי טוב?
-
קניתי מחשב חדש (אחרי ברורים מסוימים בפורם) המחשב מיועד לשימוש תוכנות גרפיות (אדובי בעיקר) לוח אם: ASUS P9X79 מעבד: INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz - BOX קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler זכרונות: 32GB 4x8GB Corsair Vengeance Quad Channel כרטיס מסך: MANLI GTX580 1536MB GDDR5 - RETAIL דיסק קשיח :Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' דיסק קשיח:DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III ספק כוח: High Current Gamer 750W Active PFC 13.5cm PSU מארז: Phantom 410 NZXT איזה רמת אוברקלוק מומלצת פה אציין שתוכנות אדובי משתמשות רבות במעבדי הCUDA של כרטיס המסך וקידודים מעמיסים רבות על המעבד כמו כן התוכנות הנ"ל יודעות היטב להשתמש בכמות כזו של זיכרון תודה לכל המגיב…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו אני יפרט עכשיו: אני רוצה להכין מוד של כמו פאן באס יענו מתגיד שזה יפעל כך- מתג1-פותח את המחשב מתג2-עושה ריסט מתג3-פותח סידי מתג4- פותח צורב מתג5- פה אין לי מושג ורעיונות יתקבלו בברכה עכשיו אני צריך שתתנו לי הסברים איך בדיוק אני בונה הכל ואיך זה יראה ומה אני צריך לעשות במדויק כי אני לא מבין כלכך ואני מת לעשות את זה אז מפורט ומי שיכול אולי תמונות או סרטוטים ותדה רבה לעזורים ומצטער על התרחה
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיאילו לאן זה מתיחבר....איך זה בדיוק עובד? אני לא מבין !
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העניין הוא כזה - ניסיתי את כל מה שיכולתי בקשר להמהרת המערכת שבבעלותי כרגע , אך אני ניתקל בבעיות מסוימות , אם משהו , אשר בבעלותו מערכת זהה\דומה , יוכל פשוט להגיד לי איזה הגדרות הן ההגדרות הטובות ביותר הן לזכרון\לוח\מעבד , גם אנשים אשר סתם רוצים לעזור , עזרתם תתקבל בברכה... המערכת : XP1800+ (correctly on 1620 MHz) מכפלה לא פתוחה , על כל זה SLK600 וAS3 כך שאין בעיה של קרור Gigabyte GA-7VRXP REV 2 , גוף הקרור על הCHIPSET הוחלף לTT CRYSTAL ORB וכמובן AS3 CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 Leadtek GF 4 Ti 4400 @ 300/650 *הSTEPPING של המעבד -AGOGA *ברגע זה , כל המתחים על DEFAULT. *BIOS מעודכן לגרסה F9.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2600k L041B200@ 5.252GHz 1,4v Asus P8P67 deluxe 8GB G.skill Ripjaws X CL9 NH-D14 1MB 8MB 32MB כרגע יציב על 5ghz במתח 1.375 , יציב (prime + linx avx) ומעלות לא גבוהות מ64 .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז ככה רוב הזמן אני רואה את הלוח אם על 51 ואם אני מפעיל משחק וכד' הוא עולה ל52 אציין שלפני כמה ימים שמתי משחה טרמית והחלפתי מאוורר חיצוני שהיה מקולקל וכנראה גרם למחשב להתקע כל הזמן מה לעשות כדי להוריד קצת את הטמפרטורה הזו ? או שזה נורמלי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז החששות הרבות שהיו לי לפני מעבר לקירור מים אכן התממשו, אומנם לא בנזילה כמו שחששתי אבל המשאבה פשוט מתה. המעבד הגיע ל100 מעלות וצעק "הציליני נא הציליני נא" לכמה דקות. מקווה שלא נעשה נזק. רכשתי את הקירור ב ksp לפני כ 9 חודשים (!!!!!!) אלך אליהם ביום ראשון וכאן מגיעות השאלות שלי בעצם: האם יתנו לי קירור חדש על המקום? קודם ידברו עם קורסייר ואז יתנו לי חדש? האם אפשר לדרוש איזשהו פיצוי על ה"נזק" למעבד? תודה ושבת שלום מלאה באוויר קר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... יש לי חבר... נראה לי שתדעו כבר מי זה שהוא בפורום הזה..(כבר לא זמנית) והמערכת שלו היא על 22 ו21..... עולה יורד עולה יורד.... זה לא כבר מסוכן מדי?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוקינג למעבד אינטל פנטיום 4 ויקרה משהו אז האחריות יכסה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב לא משנה הרבה אבל הוא צריך להיות קירור מבוסס אויר (HSF) בלבד!! השקט משנה מעט ועדיף שתהיה בקרת מהירות (בשביל הלילה ובשביל ה OC העצבני)
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20X4%209850%20Black%20Edition%20-%20HD985ZXAJ4BGH%20(HD985ZXAGHBOX).html רכשתי את המעבד הזה. חברים, אשמח אם תמליצו לי על אמצעי הקירור הטוב ביותר לתושבת 940 אבקש שההמלצה שלכם לא תהיה מוגבלת במחיר. אם תרצו, אפשר גם שתמליצו על שני אמצעי קירור, כול אחד בקצה האחר של תקציב - נמוך וגבוה. המערכת תעבוד על משחקים כבדים, הרבה סרטים, כולל חיבור קבוע לטלויזיה בסלון, לצפיה דרך מערכת קולנוע ביתית, כמובן אינטרנט(בדרך כלל פתוחים כ- 10 דפים עת ובעונה אחת), תוכנות שיתוף (אמיול, ביטורנט), ייתכן שיופעלו מס' מהפונקציות הנ"ל בעת ועונה אחת, ועוד. המעבד יופעל במארז, עם הזכרון, כרטיס מסך והדיסקים הקשיחים המתוארים במפרט המחשב שלי, ועם לוח 940 משודרג ובדג…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אחרי שבעיית החום שלי הסתדרה בגלל אחרי אחד תותח פה ^^ יש לי פחות מעלות אבל אני רוצה שיהיה פחות עוד יותר המארז שלי הוא Thermaltake M5 ואני רוצה להוסיף מאוורר אחד בגודל 120MM ללמעלה שלו אני צריך שהמאוורר יהיה שקט שיקרר ממש טוב ושיהיה לד כחול התקציב לא משנה העיקר שיקרר טוב תודה לכל מי שיעבור
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש תוכנה שמראה את המהירות של המאוררים?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי סוף-סוף ולאחר שחסכתי מספיק כסף את כל הרכיבים למודינג מארה"ב. זה כולל: 1 - מארז אלומיניום מדהים + 3 חלונות (בצדדים ולמעלה) 2 - 3 קתודות אור קרות 3 - 2 מאווררים עם 3 לדים צבעוניים 4 - מאוורר עם גריל בצורת גולגולת 5 - כבלי IDE\FLOPPY מעוגלים, צבעוניים ושקופים. ושאר ממתקים... עכשיו, אני די חדש בכל הנושא הזה של מודיג, וגם לאחר שקראתי כמה מדריכים ועשיתי חיפוש באתר לא כ"כ הבנתי לאן מחברים את הקתודה הקרה. במדריכים רואים כמו מין כרטיס כזה עם חיבור של 2\4 פינים ואליו מחברים את הקתודה. מה זה הדבר הזה? מחברים את ישירות לספק עם היציאת 5\12 V הרגילה? ועוד משהו - איזה ספק אתם חושבים שאני צריך בשביל שיחזיק את כל זה + צורב + DVD + שני הרדיסקים + פנטיום 4 2000 + ג'4 טי4200 ? 350 W…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-