עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RLM,

אני שוקל לקנות את הקירור הזה של ThermalTake: (http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp) יש לי לוח P35-DS4 של ג'יגה בייט. ללוח יש צלעות קירור די גדולות, ואני חושש שהם יפריעו לקירור. מישהו יודע אם זה מתאים? למישהו יש לוח כזה וניסיון עם קירורים מהסוג הזה? אולי חשוב לציין שכל 4 הסלוטים של הזכרון תפוסים, ככה שאם הוא מפריע לזכרון זו גם בעיה. (למרות שאני מאמין שהוא לא אמור להפריע..) ובכלל, איך הקירור הזה? אני יודע שיש קירורים יותר טובים ממנו, אבל אני מחפש גם משהו שיראה טוב, וגם יחסית למחיר לדעתי הוא נותן תפוקה לא רעה.. לא? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

שאלה קטנה: איך אני מוריד את ההיטסיק מהצ'יפ..? אחרי שניתקתי את התופסים שלו הוא לא ממש רוצה לצאת, ואני מפחד למשוך אותו. אני רוצה לשים שם משהוא אחר ששיפצתי (spire חתוך לחצי עם מאורר של hi-coolבצד שלו).

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shlomi8,

קניתי משחה טרמית אתמול היא בצבע כחול המוכר בחנות אמר שהיא ממש טובה...עלתה לי 50 שקל...אבל היא כחולה לא יודע משהו לא ניראה לי...מה אתם אומרים לרענן משחה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Cupid Me,

היי מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז עם דגש על ביצועים מקסימליים - אם אפשר שיהיה גם שקט יחסית מה טוב אין מגבלת תקציב תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by nistelroy,

יש לי מעבד 3200+ 939 עם קירור של זלמן .. עשיתי לו אוברקלוק רק 5 fsb והטמפרטורה הפכה מ 36 ל 48 היתכן?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by bigi37,

שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש עם מעבד A8-3850. המוכר המליץ להחליף את הקירור שבא עם המעבד לARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2, וכך עשיתי (המחשב הורכב בחנות). היום הסתכלתי בתוכנה HWMONITOR, ואני רואה שטמפרטורת המעבד באופן קבוע נמצאת באזור ה-70 מעלות. הבנתי שמעבדי הLlano באמת מתחממים הרבה, אבל ציפיתי שעם קירור שעולה כ150 ש"ח אני אקבל טמפרטורות הרבה יותר טובות. יכול להיות שיש בעיה מסוימת, או שהטמפרטורה נורמאלית? צריך לציין שאני לא מרגיש שום בעיה במחשב, אבל בכל זאת עדיף להקדים תרופה למכה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי קניתי את הקירור הנ"ל , ברגע שהברגתי את הברגים , פתאום שמעתי שבירה מהתושבת , לא ממליץ ביכלל על הקירור הזה , קניתי מKSP , אני מקווה מאוד שהם יזכו אותי. קוני

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Monopoly,

טוב אז החששות הרבות שהיו לי לפני מעבר לקירור מים אכן התממשו, אומנם לא בנזילה כמו שחששתי אבל המשאבה פשוט מתה. המעבד הגיע ל100 מעלות וצעק "הציליני נא הציליני נא" לכמה דקות. מקווה שלא נעשה נזק. רכשתי את הקירור ב ksp לפני כ 9 חודשים (!!!!!!) אלך אליהם ביום ראשון וכאן מגיעות השאלות שלי בעצם: האם יתנו לי קירור חדש על המקום? קודם ידברו עם קורסייר ואז יתנו לי חדש? האם אפשר לדרוש איזשהו פיצוי על ה"נזק" למעבד? תודה ושבת שלום מלאה באוויר קר

9. Started by maorakrish,

אני מתכנן OC למעבד ורציתי לדעת איך הקירור של cM S 200 http://www.intera.co.il/index.php?target=products&product_id=883

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש ברשותי מחשב בן שנתיים. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג - battlefield bad company 2 ו-call of duty modern warfare 2. התייעצתי עם האנשים בפורום מפרטי מחשב לגבי שדרוג, כדי לאפשר לי לשחק במשחקים הנ"ל בהגדרות גבוהות ברזולוציה 1680*1050, והם יעצו לי לא לשדרג כלום, אלא להתייעץ עם כאן בנוגע לאורקלוקינג למעבד, כדי לסחוט ממנו את המיטב. השאלה היא האם המעבד שלי ב-2.8-3.0 GHZ יראה שיפור משמעותי לעומת המתח המקורי. וזו המערכת שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Scythe Kama Cross מארז: ANTEC P182 3x120MM Black ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Ra…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by iakovl,

אחרי שראיתי את היצירה הנהדרת הזו בא לי להכין GLOW PAD השאלה היא איך? וגם מהידע שלי אני יודע שתהייה לי בעיה עם זה בגלל שרציתי להשתמש ב חיבורי H לחלון שלי.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Slayer,

טוב.. אחרי שחרשתי קצת על הפורום, ועדיין לא מצאתי הרבה תשובות, אני אשאל את זה: אני רוצה לעשות OC למעבד שלי - Athlon Tbird 1400mhz, אני ממש לא רוצה להוסיף קירור, כרגע הוא עובד (באמת ברגע זה, אבל הוא דולק מהצהריים כבר - עכשיו 22:10) על 55 מעלות, לא ממש מציאה, אבל תגידו אתם כבר עד איפה בערך אני אוכל להגיע. אין לי יותר מדי מידע על מה שהולך לי בתוך המארז, די כללי: לוח אם - ASUS A7M266 Socket A (רק לאחרונה התברר לי שזה לוח ל2 מעבדים? אבל כשפתחתי לא ראיתי מקום לעוד אחד, נו מילא.., ואין לי מושג מה זה הסוקט איי הזה) זיכרון - DDR 266 256mb (אין מושג איזה חברה, ואגב לפי הטקסט של המפרט זה PC266, אבל אני מניח שהם התכוונו לDDR 266 (יש כזה דבר אני חושב ) הספק אין לי מושג, אני חו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. 250K באקווה מארק? 27K ב3DMARK05?? 17K ב3DMARK06?? נשמע לא יאמן?! סתכלו כאן פשוט מדהים!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=f21459049425290f45434310aa77df9f&t=110956

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי (2 GHZ) לשיפור קל של משהו כמו 400-600 MHZ בקשר למערכת איוורר יש לי: מאוורר CPU של אינטל מאוורר 80 מ"מ בצד הקדמי למטה שמכניס אוויר מאוורר 80 מ"מ בצד האחרוי באמצע שמוציא אוויר ואת זה של הכרטיס מסך (אני לא חושב שזה חשוב) אז בקיצור האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג בתנאים שלי? עוד מידע על המחשב במפרט שלי

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ביצעתי OC די קל לכרטיס 8800 GT (קירור סטוק) דרך NTUNE- העלתי מהירות CORE וזכרון והשארתי את המאוורר על שליטה אוטומטית. לאחר חצי שעת משחק הכרטיס הגיע לטמפ גבוהה מדי ונתקע, די רגיל עד כאן. אבל הבעיה כאן לדעתי היא שהמאוורר שלו פשוט המשיך לעבוד על המהירות הרגילה (29%), ואת זה אפשר לדעת בלי בעיה לפי כמות הרעש שהמאוור הזה עושה. אם אני מגדיר ב NTUNE שהמאוור יעבוד כל הזמן על 100% (וגם על הרבה פחות מהר) הכרטיס לא נתקע (הוא כמובן נשאר על טמפ יותר נמוכות). אבל ככה הוא כמובן הרבה יותר רועש. מה שאני רוצה לדעת זה למה המאוורר לא מגביר את מהירות העבודה שלו כשהוא מוגדר על הגדרה אוטומטית של NVIDIA, כשתחת הגדרה זו המאוורר אמור לפעול על 100% כשהטמפ מגיע ל 80 מעלות (לפי RIVATUNER)?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by fire15,

עשיתי oc עצום לכרטיס מסך של אחותי GEFORCE 2 MX 200 כאשר בהתחלה המהירויות היו - ליבה 175 זיכרון 165 וOC ל- ליבה 270 זיכרון 185 היגעתי למהירות העצומה במעבד בקח ששמתי היטסינק של סוקט A (היטסינק הישן שבא עם המעבד) והנה כמה תמונות :תיכנסו לפה פה יש את התמונות... גם פה יש עוד תמונה....

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני קונה את הכבל הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-83220401.htm ורוצה לחבר אותו לסי די ולצורב, אבל סי די וצורב עובדים על 33 או ו-66 ATA והכבל הוא 133 ATA עכשיו אני רוצה לדעת אם יהיה לי בעיה לחבר את הכבל הזה אליהם? (אנשים שכבר יש להם ככה מחובר בבקשה להגיב) וגם כן אם יש למישהו מושג מה המרחק בין החיבור שלו של הלוח אם לבין החיבור של ה-slave? (שזה השני ולא הראשי)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Aviad Faran,

שורת מנורות שנמצאת בתוך כבל יצוק, ככה שאי אפשר להחליף מנורות זה הכל יצוק אם אתם מבינים על מה אני מדבר, יש אפשרות להתשמש בזה בתור תאורה למחשב? (מתחבר ל220V) א.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Arik,

אוקי , משהו שמציק לי כבר הרבה זמן , מה עדיך מבחינת ביצועים (כסף\רעש לא משחקים תפקיד) : Peltier או WaterCooling ? (אני ידע שצריך לשים מאווררים הן על ה Peltier ,בנוסף לגוף קרור , והן על הרדיאטור של מערכת קירור המים , אך אלו לא משנים כאן)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מישהוא מכיר אותו < יכול להמליץ או לשלול אותו אני פשוט מחפש בנרות מאורר טוב לאינטל פנטיום 4 ומה דעתכם על המאורר של TT VOLCANO 7 מה זה הגופי קירור SLK של איזה חברה הם ? האלו שאני שומע עליהם בפורום ? איפה אפשר לקנות בנפרד את הצלעות את המאורר ואת הבורר מהירות ?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by huber,

Arctic Silver Thermal Adhesive IS NOT intended to be used between a CPU and the CPU heatsink. זה ציטוט מהאתר של החברה. אם כך איך זה אמור להחזיק? אם זה לא אמור לבוא בין העבד ילחידת הקירור, אז איפוא???

22. Started by KoM,

לגלרייה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yoav9,

Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון + hardcano 2 + עוד חור למאוורר למעלה!! OWNZ רציני הקטע!! יש יש יש יש סוף סוף מארז לא שבור ודלוח... יהיה פיצוץ!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום שאלות: 1)איך אני פותח אפשריות נוספות בביוס כגון:מתח מעבד,תדר זיכרונות,תיזמונים וכ"ו 2)ראיתי שיש בביוס אפשרות אוברקלוק על בסיס אחוזים,האם ככל שאני מעלה את האחוזים גם המתח עולה?? חוות דעת על אובקלוק: מעבד:p4 2400 northwood לוח:asus p4p800 ספק:גינרי.. קירור סטוק אינטל מעפן+AS-5 ?מתנה ממני.. ) זיכרונות:kingstone 512mb ddr 400mhtz pc 3200 cl3 אוברקלוק: מעבד: 2400@3200 מתח סטוק 1.6~1.55 זיכרונות:400@460 מה אתם אומרים על מתח סטוק??? ואני רוצה לעשות גם לכרטיס שלו fx5200 אז תוצאות יבואו בהמשך!! נ.ב מחשב טכנאים הא...חח עריכה: איך שכחתי טמ"פ!!! לפני אובר: לפני ניקוי המארז ומריחת משחה טרמית: 68 בביוס אחרי ניקוי המארז ומריחת משחה טרמית:25 בביוס אחרי אוברקל…

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. איזה ספרידר (קירור) עדיף לזכרונות?? אלומיניום או נחושת או המקורי? המקורי הוא נחושת עם ציפוי צבע אפור כסוף. יהיה מאוורר 12 סנטימטר תמידי על הזכרונות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים