אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
2600k L041B200@ 5.252GHz 1,4v Asus P8P67 deluxe 8GB G.skill Ripjaws X CL9 NH-D14 1MB 8MB 32MB כרגע יציב על 5ghz במתח 1.375 , יציב (prime + linx avx) ומעלות לא גבוהות מ64 .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הקירור (לא פסיבי) הכי טוב למעבד עד 300-350 ש"ח? הצעות מאעתר TMS בלבד.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסיילנסר עבר לאפינג איכותי ברמה של Anistropic Filtering X16 למגע טוב יותר עם הליבה של הכרטיס.. כל הסינקים של הזכרונות עברו לאפינג איכותי והוצמדו בעזרת משחה טרמית (NT_Blue2) ודבק חם מסביב ,לדעתי זה מעביר את החום ברמה הכי טובה! קירור נוסף למוספטים (ניתן לראות גוף קירור שחור ועליו מאוורר 35מ"מ) כל הכרטיס קורר.. לינק לתמונה (העתק -> הדבק לשורת הכתובת) - http://www.geocities.com/beni_benny/ColdCard.JPG תמונה שהועלתה, רואים חלק ממנה אז לשמור בשם ואז לפתוח בנפרד בקובץ ויהיה ניתן לראות את כולה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
בלי להתייחס לרעש - רק לקירור
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם רציתי לשתף אותכם בתמונות ותוצאות... Room Temp: 24c Specs: GA-P35-DS3 Rev1.0 - F4 OCZ 4X1GB Rev2 @ 960MHz (5-7-7) --------------------------------------------- E6750 Stock Cooling @ 3.20 GHz - IDLE 10 min E6750 Stock Cooling @ 3.20 GHz - ORTHOS 8 min E6750 @ 3.20Ghz Thermalright Ultima 90+ iXtrema SilenX IXP-64-11 - IDLE 10 min E6750 @ 3.20Ghz Thermalright Ultima 90+ iXtrema SilenX IXP-64-11 - ORTHOS 8 min
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בעיה חמים? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש ( יחסית ) עם פנטיום 4 2.26 לוח אם של Gigabyte 8IEXP ו 756MB DDR333 של Kingston כרטיס מסך מסוג GeForce 4 Ti4400 של MSI מומהר ל 320*680 והעיניין הוא כזה: המעבד רץ ב 2.9Ghz והוולט שלו כרגע לאחר שעשיתי מוד לרגליי המעבד הוא 1.850V במקום ה 1.500V המקורי. הזיכרון רץ במהירות של 342Mhz עם וולט של 2.8V ובס של CAS 2.3.3.6 @ 171Mhz ( עובד גם ב CAS 2.2.2.5) משום מה אני לא מצליך לעבור את ה 3Ghz למרות שלפי הבנתי הזכרון הנ"ל אמור לעבוד במקסימום מהירות של 210-214MHz! (ואין לי בעיות של קירור או חום במערכת, הכל פיקס). גם בתיזמונים שונים איטיים או מהירים אני לא מצליך לייצב את המהירות על יותר מ 2.95Ghz @ BUS*175Mhz . איופה לעזאזל אני טועה ? תודה מראש !
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואיזה מאוורר לקירור פנים המארז הכי טוב?
-
היי, היה לי מעבד E5200. הוא עבד בתדר של 3.5GHZ ובמתח של 1.6V . מתח גבוה מאוד. המעבד פשוט לא התייצב במתח נמוך יותר, ואני העלתי +0.3V למתח של ה FSB ושל הגשר צפוני. הזיכרונות לא הגבילו בכלל והתדר שלהם היה נמוך מהמקור. נעלתי את הPCI-E על 100MHZ וכיביתי את אפשרויות החיסכון החשמל של המעבד. החלטתי שהמעבד שלי פשוט היה מסדרה גרועה או משהו כי ה E5XXX נחשבים למעולים ל OC. לחבר שלי יש אותו מעבד רק שהוא קנה אותו חצי שנה לפני שאני קניתי. החלטתי לנסות להתחלף איתו כי גם ככה הוא לא עושה OC. הוא הסכים והחלפנו במעבדים. התקנתי את המעבד שלו ושמתי על תדר של 3.5GHZ על מתח 1.25V. המחשב עשה מסך כחול בכניסה לוינדוס. ככה העלתי עד שהגעתי ל 1.55V ורק אז הוא עלה אבל היה לא יציב... התייצב ב 1.6V. בקיצו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אחרי שבעיית החום שלי הסתדרה בגלל אחרי אחד תותח פה ^^ יש לי פחות מעלות אבל אני רוצה שיהיה פחות עוד יותר המארז שלי הוא Thermaltake M5 ואני רוצה להוסיף מאוורר אחד בגודל 120MM ללמעלה שלו אני צריך שהמאוורר יהיה שקט שיקרר ממש טוב ושיהיה לד כחול התקציב לא משנה העיקר שיקרר טוב תודה לכל מי שיעבור
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני אבנר, בן 13, ואני די חדש פה. אני נורא בכל הקטע של החומרה, וגם כמובן ....... המודינג ;D לפני שבועיים נכנס לי רעיון מטורף לראש - לבנות מעין "מחשב נייד" מעץ :-\ לא כל -כך ידעתי איך אני עומד לעשות את זה, אבל לקחתי בידיים מקדחה, מסור חשמלי, וכמה מדפים ישנים מעץ.... והתחלתי לעבוד ! בשבוע שעבר קניתי (בפנדה) את כל רכיבי המחשב, והתחלתי להרכיב....... תמונות של כל שלבי הבנייה זמינות כאן. מה דעתכם על כל הפרוייקט ? איך הביצוע ? תודה רבה מראש על התגובות !
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי כולם, חדשים כאן ולא ממש מבינים בתחום.. המחשב (נייד, THINKPAD W520, I7, QUADRO 2000, ראה כבר כמה שנים) מודיע על FAN ERROR וכבה. פתחנו, ניקינו, משחה טרמית ולא עזר. האם כדאי להחליף מאוורר? אם כן - איפה אפשר לקנות כזה? באי.ביי כדאי? נשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי אתמול, הכרטיס הוא ראדון 8500 הדבקתי לו היטסינק של מעבד פנטיום 800 והתחלתי באוברקלוק העלתי את מהירות הליבה ל 305 ואז הכרטיס התחיל להיות לא יציב והיו טקסטורות שבורות וכל זה... אז חשבתי שלא הדבקתי טוב את ההיטסינק כי זאת היתה הפעם הראשונה שלי וחשבתי ששמתי יותר מידי דבק טרמי (arctic alumina) אז שמתי את הכרטיס שוב במקפיא(אחרי 10 שעות) התחלתי להוציא את ההיטסינק ולא הצלחתי... אז לקחתי מברג אבל לא הצלחתי ! ואז אמרתי "על החיים ועל המוות" ולחצתי בכוח ו....הופ!! ההיטסינק נפל על השולחן ביחד עם הליבה :cwm13: חשבתי לעצמי WTF? ואז קיבלתי שוק של החיים שלי ! אבל למזלי (או שלא) הליבה עצמה לא נתלשה אלא רק החלק הברזלי הזה שעליה אז הדבקתי את החלק …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי פה בצד ימין העלתי כל פעם בכפילות של 10 עד שהגעתי בינתיים ל3.46GHZ המעבד שלי זה Core i5 760 נכון לעכשיו זו התמונת מצב ב CPU-Z הטמפ' במנוחה 40-50, כל מה שקשור לוואט אני לא הכי מבין אז לא נגעתי ובגלל זה לא העלתי יותר מידי /up203.siz.co.il/up3/wyzkyyzgyjv2.jpg תוסיפו HTTP או תדביקו בשורת כתובות
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לגבי המעבד אני סגור. לגבי הלוח אם זה כנראה יהיה אחד מסדרת Z690 אני עוד בודק. השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ לשים? זה נושא שמאוד חשוב לי, לא סובל רעש. קירור מים הוא שקט יותר? בהנחה שהשימושים שלי זה לרוב תכנות ו virtualbox אתם מציעים לי לעשות OC? !תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מחשב בן שנתיים. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג - battlefield bad company 2 ו-call of duty modern warfare 2. התייעצתי עם האנשים בפורום מפרטי מחשב לגבי שדרוג, כדי לאפשר לי לשחק במשחקים הנ"ל בהגדרות גבוהות ברזולוציה 1680*1050, והם יעצו לי לא לשדרג כלום, אלא להתייעץ עם כאן בנוגע לאורקלוקינג למעבד, כדי לסחוט ממנו את המיטב. השאלה היא האם המעבד שלי ב-2.8-3.0 GHZ יראה שיפור משמעותי לעומת המתח המקורי. וזו המערכת שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Scythe Kama Cross מארז: ANTEC P182 3x120MM Black ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Ra…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , נתחיל במפרט של המחשב - Intel P4 2.4 Ghz Samsung 512 DDR 333 GigaByte משהו מסידרת Titan עם Chipset של SiS 648 . R9700 Pro . הבעיה שלי , היא שכל פעם שאני מנסה להריץ משחקים ( וורקראפט ) , המשחק קורס . אני נוטה לחשוב שזה בעיקבות התחממות יתרה של כרטיס המסך , מאחר וכשאני הורדתי את ההגדרות , המשחק רץ יותר זמן , אבל בסופו של דבר , הוא קרס . אני תיכננתי כבר הרבה זמן קירור מקיף למחשב , ואני מבקש שתמליצו לי על הרכיבים הבאים ( שאלתי גם בגיימר , המליצו לי לשאול כאן , חוצמזה , שהדעה שלכם ' קצת ' יותר שווה משל אנשים בגיימר P: ) - מארז - המארז שלי ממש ממש על הפנים . הוא די מכוער , ואין בו מספיק מקומות למאוררים . אני רוצה מארז יפה , עם מספיק מקומות למאוררים , ובבקשה …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיוכל לעזור לי לראות את זרימת האוויר במחשב כמו המכשיר שבו משתמשים במנהרות רוח. אם לא מכשיר אז דרך . נמאס לי לנחש מה קורה במחשב שלי מעין מוט שמשחרר עשן או חומר אחר הנראה בעין בלתי מזוינת.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשני מחשבים ניידים שברשותי יש בעיית התחממות, שניהם מגיעים ל 80 מעלות עבודה. האחד מחשב של קומפק שעדיין באחריות, וכנראה שאאלץ לשלוח אותו לתיקון מאחר וגם כשניסיתי ומרחתי מחדש משחת קירור של זלמן על המעבד, תוך פרק זמן קצר מאוד הוא המשיך להתחמם כמו מקודם. מ 80 ירד ל 30~ ולאחר תקופה קצרה חזר שוב ל 80מעלות. המחשב השני הוא נייד של LG ששם הגוף קירור נמצא בטמפ' גבוהה הזו חודשים ואני לא ממש מצליח לפרק אותו מהלוח - הברגים תפוסים חזק מדי. לגבי ה LG אינני יודע מה יצפון לו העתיד מאחר ואני קצת תקוע איתו, אבל בקומפק- האם יתכן שעקב השהייה הארוכה בטמפ' גבוהה הרסה את הגוף קירור? האם זה מסביר את העובדה שתוך זמן קצר טמפ' העבודה שלו חזרה למה שהייתה לפני מריחה מחודשת של המשחה? אשמח לשמוע מה דעתכם…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20X4%209850%20Black%20Edition%20-%20HD985ZXAJ4BGH%20(HD985ZXAGHBOX).html רכשתי את המעבד הזה. חברים, אשמח אם תמליצו לי על אמצעי הקירור הטוב ביותר לתושבת 940 אבקש שההמלצה שלכם לא תהיה מוגבלת במחיר. אם תרצו, אפשר גם שתמליצו על שני אמצעי קירור, כול אחד בקצה האחר של תקציב - נמוך וגבוה. המערכת תעבוד על משחקים כבדים, הרבה סרטים, כולל חיבור קבוע לטלויזיה בסלון, לצפיה דרך מערכת קולנוע ביתית, כמובן אינטרנט(בדרך כלל פתוחים כ- 10 דפים עת ובעונה אחת), תוכנות שיתוף (אמיול, ביטורנט), ייתכן שיופעלו מס' מהפונקציות הנ"ל בעת ועונה אחת, ועוד. המעבד יופעל במארז, עם הזכרון, כרטיס מסך והדיסקים הקשיחים המתוארים במפרט המחשב שלי, ועם לוח 940 משודרג ובדג…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מאוד גאה בתוצאה הזאת ;D עם ה-9800PRO שלי.. זה בלי ארטיפקטים בכלל, ליבה על 432(15 אחוז אוברקלוק) וזכרון על 378(12 אחוז אוברקלוק), וטמפ' נמוכות אפשר להגיע עם הכרטיס הזה יותר רחוק וכך אני יעשה.. מחיאות כפיים לעצמי ;D המטרה הבאה שלי היא 3500 התוצאה המקורית שקיבלתי בלי שום אוברקלוק הייתה: 2626 מה שנותן 519 נקודות הפרש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים! סוף סוף קיבלתי סטרייקר חדש (לישן מת הNB). ניסיתי לעשות אוברקלוק בדיוק עם אותם ההגדרות כמו שבלוח הישן אבל אני מקבל את הדבר הבא: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF80001CA62B9 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 256_1 זה מופיע אחרי מסך כחול כשהוינדוס עלה. יש מושג למישו מזה? ועוד דבר... את ההגדרות לא הוצאתי משום פרופייל שמור אלה הכנסתי אותם ידני, כך שזה לא יכול להיות הבעיה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול בהקשר לכתבה "מערכת שליטה במאווררים - Bay Bus" שכתב ערן אבנור. לא הבנתי את החישוב השני לחישוב ההתנגדות המתאימה, המתח המופל. בכל אופן אני מעוניין ליצור מערכ שליטה למאוורר רגיל - מעבד 12 V. האם מישהו יכול לעשות את החישוב בשבילי? בתודה מראש, אינטר-נט
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו, אני רוצהלקנות את הקירור: ThermalRight Ultra-120 Extreme. ועכשיו ששאלתי והתענייתי איזה מאווררים הכי טובים בשבילו שנמכרים ב KSP או RSM. אמרו לי את: Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm אז קצת קראתי עליו, וראיתי שיש לו 63.7CFM ורעש 28dBA. עכשיו סתם ראיתי עוד פרטים על מאווררים וראיתי את המאוורר הזה: Scythe 120mm Slip Stream SY1225SL12M 1200RPM ושמתי לב שיש לו 68.5CFM ורעש 24dBA. מאוורר שאני ראיתי שיש לו דחיפת אוויר גדולה יותר והוא יותר שקט. גם המחירים שלהם שונים. ה S-Flex הרבה יותר יקר. אז השאלה שלי, למה המליצו לי דווקא על ה S-Flex ? תודה לעוזרים.... עוד משהו..... זה המארז: הוא מגיע עם 2 מאווררים, אחד מלמעלה ואחת מאחורה. אני רוצה להוסיף לו 2 מאווררים מקדי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב לא משנה הרבה אבל הוא צריך להיות קירור מבוסס אויר (HSF) בלבד!! השקט משנה מעט ועדיף שתהיה בקרת מהירות (בשביל הלילה ובשביל ה OC העצבני)
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-