אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
1. יש לי מעבד אינטל 1.7 ווילימט עם HSF COOLERMASTER COPPER FAN 2500RPM והטמפ שלי להלן: במאמץ של משחק עלוב וישן כמו קאונטר שאין בו הרבה 3D זה כלומר אם אני יריץ ספלינטר ישרף המעבד ובמנוחה שאני גולש זה ככה: אני יכול להרגיש את האיטיות של המחשב זוחל עם המעלות האלה.. עכשיו, יש בחנות "כשיוף" בירושלים משחה טרמית של 5 שקל מעבירה חום כזה.. זה יעזור? זה טוב שיהיה? והשאלה הכי חשובה, וולקנו 7 פלוס יקרר את המעבד הזה? למי יש את המאוורר ויכול לתת חוות דעת? אין לי כסף להוסיף לוונטק המצויין הוולקנו האפשרות היחידה שלי תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי אתמול, הכרטיס הוא ראדון 8500 הדבקתי לו היטסינק של מעבד פנטיום 800 והתחלתי באוברקלוק העלתי את מהירות הליבה ל 305 ואז הכרטיס התחיל להיות לא יציב והיו טקסטורות שבורות וכל זה... אז חשבתי שלא הדבקתי טוב את ההיטסינק כי זאת היתה הפעם הראשונה שלי וחשבתי ששמתי יותר מידי דבק טרמי (arctic alumina) אז שמתי את הכרטיס שוב במקפיא(אחרי 10 שעות) התחלתי להוציא את ההיטסינק ולא הצלחתי... אז לקחתי מברג אבל לא הצלחתי ! ואז אמרתי "על החיים ועל המוות" ולחצתי בכוח ו....הופ!! ההיטסינק נפל על השולחן ביחד עם הליבה :cwm13: חשבתי לעצמי WTF? ואז קיבלתי שוק של החיים שלי ! אבל למזלי (או שלא) הליבה עצמה לא נתלשה אלא רק החלק הברזלי הזה שעליה אז הדבקתי את החלק …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא מכיר אותו < יכול להמליץ או לשלול אותו אני פשוט מחפש בנרות מאורר טוב לאינטל פנטיום 4 ומה דעתכם על המאורר של TT VOLCANO 7 מה זה הגופי קירור SLK של איזה חברה הם ? האלו שאני שומע עליהם בפורום ? איפה אפשר לקנות בנפרד את הצלעות את המאורר ואת הבורר מהירות ?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח ושנה טובה ! אני צריך המלצה לקירור טוב למעבד Q6600 G0. כרגע אני לא עושה OC , כנראה בעתיד הלא רחוק.... אני רוצה קירור איכותי טוב ושקט . חשבתי על ה - Tuniq Tower 120 .. אבל מה שמציק לי בו זה המאוורר הפנימי. מישהו יודע אם אפשר להחליף את המאוורר הזה במקרה והוא נשרף?? ראיתי גם את ה-Ninja Plus Rev. B וה-Zalman CNPS9500 ואת ה-Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler. מה עדיף מביניהם ????? ה-Tuniq?? כולם בסביבות אותו מחיר... בין 250 ל-300. וזה מה שמתאים לי. תודה לכולם ושוב חג שמח !
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז עם דגש על ביצועים מקסימליים - אם אפשר שיהיה גם שקט יחסית מה טוב אין מגבלת תקציב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיוכל לעזור לי לראות את זרימת האוויר במחשב כמו המכשיר שבו משתמשים במנהרות רוח. אם לא מכשיר אז דרך . נמאס לי לנחש מה קורה במחשב שלי מעין מוט שמשחרר עשן או חומר אחר הנראה בעין בלתי מזוינת.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן OC למעבד ורציתי לדעת איך הקירור של cM S 200 http://www.intera.co.il/index.php?target=products&product_id=883
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון בדקתי את הטמפרטורה של המעבד ואפילו תחת עבודה רציפה הוא לא עבר את ה 35 מעלות תפסתי אותו גם במינימום של 15 מעלות .. המעבד הוא פנטיום 3 800 ...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
המעבד במנוחה עובד על 50-52 מעלות זה בסדר? במאמץ הוא מגיע ל75 מעלות בדקתי אותו בOCCT אחרי 2 דק' הוא מגיע ל90..... על קירור סטוק? zalman cnps 9900 חשבתי על הקירור הזה איך הוא? או COOL MASTER V8 מה אומר נתון שעות העבודה שלהם? אצל הראשון 50000 הקול מסטר 40000 ?? עד כמה הטמפ' של המעבד תירד? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על היטסינק עד 300 ש"ח... דרך אגב איך הגוף הזה:Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, תגידו, אני צריך לרכוש את המוצרים הללו : washer מספר 6 ברגים 32 על 1.25 אינטצ' ראשית מה התרגום של washer לעברית ? (אום ??) שנית מה המידות הישראליות לברגים ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הOC הנוכי שלי הוא: FBS-260MHz CPU multipliyet 10x ; RAM: DDR333 (166mhz) 2.5-3-3-7 2T 2.7v CPU/12(ram-cpu ratio); HTT x4 1.6v CPU speed 2.6GHz ; cpu voltage 1.6v הלוח שלי זה MSI K8N Neo4-F לינק לדף הלוח מאתר החברה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=652 גרסת הבאיוס שלי היא 1a ומשום מה אני לא מצליח לעדכן ל-1b בכל פעם שאני מנסה להעלות באס מעל ל-MHz275 ומוריד מכפלת מעבד ל-x8 המחשב לא נדלק ויש צורך לאפס את הבאיוס.. תזמוני הזיכון 2.5-3-3-7 166MHz גם ניסיתי להורית אותם ל-133 הורדתי מכפלת HTT ל-X3 מתח מעבד over cpu vid 6.6% = 1.6v וכל פעם שאני מנסה להעול למעבד מתח המחשב לא נדלק האם הלוח מתאים ל-OC גבוהה יותר מהקיים? ומה ניתן לעשות??? …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה. המעבד שלי מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי עד כדי כך שהוא גורם למחשב לעשות restart. אחרי כמה דקות של מאמץ הוא יכול לעבור את ה 80 מעלות. ניקיתי את המאוורר ואת ה heatsink ומרחתי מחדש משחה תרמית אבל זה לא עזר. אני חושב שהבעיה היא במתח שמגיע למעבד כי התוכנה NVMonitor מראה 4.1V.... מצ"ב צילום מסך. נשמע לכם הגיוני? אם כן, אז איך אני מוריד את המתח? אם לא, אז תמליצו לי על תוכנה אחרת למדדידת המתח. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז החששות הרבות שהיו לי לפני מעבר לקירור מים אכן התממשו, אומנם לא בנזילה כמו שחששתי אבל המשאבה פשוט מתה. המעבד הגיע ל100 מעלות וצעק "הציליני נא הציליני נא" לכמה דקות. מקווה שלא נעשה נזק. רכשתי את הקירור ב ksp לפני כ 9 חודשים (!!!!!!) אלך אליהם ביום ראשון וכאן מגיעות השאלות שלי בעצם: האם יתנו לי קירור חדש על המקום? קודם ידברו עם קורסייר ואז יתנו לי חדש? האם אפשר לדרוש איזשהו פיצוי על ה"נזק" למעבד? תודה ושבת שלום מלאה באוויר קר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בן שנתיים. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג - battlefield bad company 2 ו-call of duty modern warfare 2. התייעצתי עם האנשים בפורום מפרטי מחשב לגבי שדרוג, כדי לאפשר לי לשחק במשחקים הנ"ל בהגדרות גבוהות ברזולוציה 1680*1050, והם יעצו לי לא לשדרג כלום, אלא להתייעץ עם כאן בנוגע לאורקלוקינג למעבד, כדי לסחוט ממנו את המיטב. השאלה היא האם המעבד שלי ב-2.8-3.0 GHZ יראה שיפור משמעותי לעומת המתח המקורי. וזו המערכת שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Scythe Kama Cross מארז: ANTEC P182 3x120MM Black ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Ra…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קראתי פה הרבה ת'רדים לגבי ה-8800 וה- 2900 ממה שהבנתי ה- 2900 נראה עדיף קצת מבחינת ביצועים אבל יש לו בעיה של חום ורעש. רציתי לדעת עד כמה זה קריטי , השקט מאוד חשוב לי (המחשב אצלי בחדר שינה). ואם הוא רועש האם יש דרך להפחית את הרעש לרמה נסבלת? אני ממש מתלבט בין 2 הכרטיסים, אז אם יש עוד איזה יתרון\חיסרון שאתם יכולים לחשוב עליו לגבי אחד מהם אני אשמח לשמוע. תודה :
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות קירור למעבד AMD Athlon 64 3500+ Integrated into Chip FSB Socket 939 חשבתי לקנות את הקירור Thermalright XP-120 בפנדה את הקירור הזה במלאי. איפה אני יכול לקנות בארץ את הקירור 120XP חוץ מפנדה? ודיברתי עם אחד מהעובדים שלהם והוא אמר לי שה-Thermalright 90 XP יותר טוב. מה דעתכם? מה יותר כדאי לקנות? את ה-120XP או ה- 90XP? התקציב לקירור למעבד הוא 300 ש"ח לא כולל המאורר חריגה עד 50 ש"ח אם זה שווה את החריגה.
-
- 41 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (אחרי ברורים מסוימים בפורם) המחשב מיועד לשימוש תוכנות גרפיות (אדובי בעיקר) לוח אם: ASUS P9X79 מעבד: INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz - BOX קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler זכרונות: 32GB 4x8GB Corsair Vengeance Quad Channel כרטיס מסך: MANLI GTX580 1536MB GDDR5 - RETAIL דיסק קשיח :Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' דיסק קשיח:DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III ספק כוח: High Current Gamer 750W Active PFC 13.5cm PSU מארז: Phantom 410 NZXT איזה רמת אוברקלוק מומלצת פה אציין שתוכנות אדובי משתמשות רבות במעבדי הCUDA של כרטיס המסך וקידודים מעמיסים רבות על המעבד כמו כן התוכנות הנ"ל יודעות היטב להשתמש בכמות כזו של זיכרון תודה לכל המגיב…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי אנשים שהגיעו איתו לביצועים מרהיבים! רציתי לדעת אם הוא באמת כ"כ טוב ב-OC והאם הוא שווה? ואני יודע שהוא מיועד למעבדי P4 אבל עדיין... אולי זה מה שישכנע אותי לקנות P4 ולא AXP ...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD3000+ בסוקט 754 והוא חם בטירוף. המעבד נמצא על 45~ מעלות ב-IDLE ו-55~ מעלות במאמץ והמחשב כל הזמן עושה ריסטים במשחקים בגלל החום אני משער. יש לי את המארז COMPUCASE LX-6821 שבא עם מאוורר 120 שמכניס אויר מאחור והוספתי SF2 שיוציא אוויר מהצד של המארז וחוצמזה יש לי את הגוף קירור סטוק שבא עם המעבד. יש לי אפשרות להשיג עוד 2 מאווררי SF2 אבל אין לי איפה לדחוף אותם במארז כי אין בשבילם מקום. אם יש לכם אולי פתרון נורמלי לקירור המעבד שלא יגרום לי לפשוט את הרגל או סתם משהו שיפסיק את הריסטים הבלתי-נסבלים אז אני אשמח אם תעזרו לי.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול בגופי קירור. המליצו לי בעבר בפורום לרכוש את Mugen-2. המאוורר שלו בניגוד לגופי קירור אחרים ממוקם מהצד ולא מעל הגוף עצמו האם לא יותר הגיוני \ יעיל שבגוף קירור, המאוורר יפנה לכיוון פתחי האיוורור שבצידו של המארז?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב ואני מתלבט בין המעבדים ובOC שאפשר לעשות להם מבחינת תקציב אני יכול לקנות AMD PHENOM II X4 940 עם קירור OCZ VENDETTA ולוח אם טוב לOC ולעשות OC רציני או לקחת Q5500 עם לוח אם סטנדרטי ולעשות OC קטן עם קירור BOX... איזו מהאפשרויות תיתן לי ביצועים עדיפים?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-