אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
גם השוואה עם XP-90 וXP-120... http://www.systemcooling.com/thermalright_xp-90c-01.html
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
AMD64 3500+ WC OCZ EL PE 2-3-2-5 1GB )512X2( ANTEC 1080+TPOWER 430 WD 160GB SATA GIGABYTE X800XL SILENTPIPE GIGABYTE GA-K8NXP-9 אני על קירור אוויר (3 מאווררים במארז,אחד על המעבד וקירור פאסיבי לכ"מ). לא חייב משהו מופרז מדי,ושלא יתחון לחלקים האוממלים ת'צורה,אני צריך לסחוב את המחשב הזה עוד שנתיים וחצי. יש המלצות לתוכנות,וקצת בבסיסי,אני לא הכי מתמצא בנושא אבל מאוד רוצה להתחיל. תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התייעצתי אם אנשים בפורום ובזכותכם רכשתי את המחשב שלי.. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 LED CPU COOLER GIGABYTE GA-P35-DS3L G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 250GB 7200RPM 16MB SATA2 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 ZALMAN COOLER PCI-E Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT GIGABYTE 3D AURORA BLACK No PSU Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables רציתי לדעת עד כמה רחוק אני יוכל להגיע איתו ל OC? אגב קיבלתי כבר את המחשב ואני ממש מרוצה בלי עיין הרע =] אגב יש לי איזה בעיה שאני לא מצליח לפתור, הורדתי כל מיני תוכנות לבדיקת טמפרטו…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אגב, מעבד 3200+ ולא 3500+ פשוט עשיתי OC קטן [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום תקציב שלי עד 1000 ש"ח אני מעוניין לקנות קירור מים רציני. איזה חברה ומה כדי לי לקחת מערכת הקירור מים. ראיתי באתר גולדטופ. Zalman Reserator XT Liquid Cooling Silver זה יקר בכלל עלה 2400-2100 ש"ח מה מיוחד בו נראה לי שזה ביזבוז.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה אני פונה למישהו אשר בבכלות רדאון 9800 פרו אני מבקש ממישהו אם הוא יכול בבקשה, למדוד את המרחק בין שני הפינים השחורים אשר מחברים את גוף הקירור לכרטיס עצמו. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Ati Radeon X1950 pro ולאחרונה בזמן שאני נכנס למשחקים , אחרי 5-10 דקות משחק, המסך מתחיל לרצד עד שהוא נתקע לגמרי. אני הבנתי שזאת בעיה של התחממות של הכרטיס מסך.. אז חשבתי לקנות קירור לכרטיס על איזה קירור אתם ממליצים? חשבתי על Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Dual Fans הוא טוב? או שעדיף משהו אחר? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אלהן לכולם. יש ים פוסטים על הנושא, עברתי על מספר גדול מהם. בהתחלה חשבתי לקנות את ה GT של SCHYTE אבל המחיר של הדגם 1150 מוגזם לדעתי. דגמי 800 מאוד חלשים ומעל לדעתי כבר יהיו די רועשים בשבילי. לפי הבחירה רציתי מאוורר שקט ושיעזור לקרר את כ.מסך ולוח אם. במארז CM 690 II. כרגע מורכבים 2 מאווררים שבאו איתו, עובדים על 800 RPM, את הקדמי אני רוצה בקרוב גם להחליף כי הוא רועש אפילו כשהורדתי RPM. כמובן שעובדים בקונפיגורציה של קידמי מכניס אוויר, אחורי מוציא. התחלתי לחשוב על אלטרנטיבות וחשבתי למה לא לשים 140מ"מ. המאווררים היחידים שמצאתי Fractal Design Silent Series 140mm Scythe Kaze Maru 140mm Case Fan 1200 RPM Antec TrueQuiet 140mm כל השאר בעלי ביצועים לא משהו או מחיר גבוה לטעמי שזה מתק…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז הסיפור שלי חוזר אחורה בזמן לפני כ 3 שבועות שקיבלתי את המאוורר ה"נחשק" בתקווה להוריד כמה מעלות טובות מהמעבד PALOMINO 2000 הרותח שלי (56 מעלות ב IDLE), כל כך הרבה כוח הופעל והלחץ שהוא יוצר כה אדיר שלמעבד נשברה הליבה, והלוח פשוט התחיל לקצר, לאחר קניה של מעבד חדש כי האחריות לא חלה על מעבדים שבורים!!!! גיליתי כי ה GIGABYTE 7VAX שלי לא תקין גם, ולאחר שיחה עם החברה קיבלתי EPOX 8K9A, האם הוא שווה כמו ה GIGABYTE הישן שלי?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היום קניתי את הZalman ZM80A-HP הורדתי את המאורר והסינק מה readon9700 והתחלטי להרכיב את הזלמן יש הוראות מפורטות וזה די קל להתקנה לא נתקלתי בשום בעיה בזמן ההרכבה טוב סימתי החזרתי את הכרטיס ל slot הרצתי windows xp אחרי דקה וחצי 2 הסינקים החדשים שהתקנתי בוערים מחום הרצתי aquamark ופתאום ראיתי פסים שחורים על המסך אחרי זה ריבועים ןפסים וזה נהיה יותר גרועה מרגע לרגע עוברת 10 שניות ואני שומע ssssssssssss מהכרטיס מסך ולא ראו כלום במחשב כיביתי את המחשב לשעה החזרתי את המאורר והסינק המקורי של ati וניסיתי עוד פעם היתה תמונה אבל עדיין היו פסים שחורים וריבועים אחרי restart אחד הכרטיס מסך כבר לא הגיב והמסך נכנס למצב של standby ןאני בעצם לא יכול לראות תמונה אז אני משתמש בvoodoo …
-
- 64 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
גוף קרור חדשני ללא סיכונים כמו קרור מים ואף יותר טוב, פרטים בקרוב מאוד
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אוקי, אז יש לי את הלוח שבתמונה, שימו לב שהגשר הצפוני נמצא קרוב מאוד למעבד ומקורר ע"י קירור פסיבי. בפעולה רגילה של הלוח בקיץ(אני ללא OC) הטמפרטורה של הגוף קירור של הגשר היא כ-55 מעלות. תוך כדי מאמצים לשמור על המעבד שלי קריר (יחסית...פרסקוט...) החלטתי לבדוק עד כמה הגשר הצפוני ומרחקו המינימלי מהמעבד משפיע על הטמפ' שלו, אז שמתי מאוורר 40 מ"מ על גוף הקירור של הגשר הצפוני המדובר...וטמפרטורת המעבד שלי צנחה בכ-5 מעלות. שווה בהחלט לנסות בבית. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כגון: סוג הקירור, טמפ', ונתונים על המהרה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מתחיל כפי שהבנתם ואני מעונין בעיקר במודינג שקשור ביופי רציתי לדעת האם הוספת חלון שקוף לצד המארז והוספת נורה יכולה להוות בעיה למתחילים.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אז ככה בסופו של יום קניתי את ה gigabyte gtx 460 1 gb oc כרטיס חזק ביותר שקט ביותר וקפוא ביותר... ועכשיו למרות שהוא בא עם oc קל מהמפעל החלטתי שאני רוצה לראות עד כמה הוא יכול להגיע בינתיים בלי העלאת מתחים אז רציתי לבקש עזרה. עכשיו אני יודע להעלות ולבדוק כל פעם פשוט בati היה רק זיכרונות וgpu clock ופה גם יש את הshader אז רציתי לדעת אם יש סדר של העלאה של הדברים \ שצריך להעלות אותם ביחד \או קודם וזה ואחר כך זה בקיצור נראה לי שהבנתם תודה על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך כנראה להביא את המעבד הזה מחירו בגרסאת BOX הוא 1000 שקל. ובגרסאת הTRAY בערך 890 . האם כדאי לקנות את הTRAY ולהוסיף קירור חיצוני בהפרש או לקנות את הBOX ב1000 וזהו . מתוכנן OC קטן ולא רציני מ2.66 אולי ל2.8-3 מה דעתכם ?
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן! עשיתי קומבינה ואירגנתי לי מחשב חדש כולל הכל, חוץ ממארז מה שאומר שעבדתי קשה אתמול והיום לפירוק המחשב שלי והעברתו למארז אחר והרכבה של המחשב "החדש" כביכול. בכל מקרה, יש לו מעבד AMD ATHLTON 2.2GHZ ואני הבנתי מפה שמקסימום שהוא יכול להיות בטמפ' היא 55 ובתוכנה Hardware sensor monitor רשום תחת CPU בערך 35-38 וב-TEMP3 רשום 55 עד 60וזה נמצא באותה שורה. האם זה בסדר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מערכת המחשב שאני מבצע את ה OC עליה : E8400 Abit IP35-E Corsair xms2 cl5 800 mhz 2gb thermalright 120 ex. 2XZALMAN F3 ייצבתי אותו על 3.8 : 9X422=3800 Vcore : 1.3050v DDR2 Vol. : 1.9v MCH : 1.290V ICH : 1.5V CPU GTLREF 63.0% טמפ' במאמץ : (הכי הרבה) 49\39 מעלות מחר אני יחליף משכה טרמית, מיהרתי לשים אז כנראה לא שמתי טוב ... אני ינסה לרדת במתח למעבד עקב העליה לגשר הצפוני ...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9203{33}146 ויש לי את המערכת של TT אקואריס 2, אני רוצה גם להחליף צינורות , איזה מתאמים ואיזה צינורות אני צריך, שיהיה כמה שיותר טוב, וכמה שיותר זול, תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הי, אז בעוד שבועיים חבר שלי יחזור מניו יורק עם שנים כאלה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127956 יש לי כרגע לופ למעבד ולכרטיס מסך ותהיתי מה החלקים הנוספים שאצטרך עבור חיבור שני הכטיסים ללופ. בדקתי באתר של EK אבל יש שם המון חלקים שנראים מתאימים. אשמח לקבל עצות דן
-
- 33 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לפני שלושה ימים הזמנתי כמה חלקים באתר של EMP (משאבה ומיכל מים). מאז אף אחד לא יצר אתי קשר, לא התקשרו לקבל פרטי כרטיס אשראי ולא כלום. היום ניסיתי להתקשר למכירות שלהם, לפי המספר שכתוב באתר והגעתי למשיבון של איזו משפחה פרטית. מישהו יודע אם החברה הזאת עוד פעילה ? מישהו הזמין מהם משהו לאחרונה (וקיבל את ההזמנה שלו) ?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: intel p4 2400 mhz לוח אם עם צ'יפסט 845... 2X256 DDR 266 Hrz GeForce 4 440 mx 64 mb יש לי קירור מקורי של המעבד (מאוורר אינטל+ צלעות קירור אורגינל) יש לי גם מאוורר אחד במארז וכמובן שבספק....... יש לי פסי קירור על הכרטיס מסך אני משאיר את המחשב פתוח תמיד, והרבה פעמים המזגן שלי בחדר מקרר גם אני רוצב לדעת אם אני יכול לבצע OC, אולי אפילו רק לכ. מסך, או למעבד, יש אפשרות לעשות את זה? מישהו יכול להדריך אותי עם זה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד... כאשר אני מוריד את הזכרונות ל667 בביוס אני מצליח להעלות את הFSB ל360 ואף יותר...כך שזה מעלה אותי ל2900MHz ,אבל.. במידה ואני משאיר את הזכרונות על 800 אני מצליח להגיע בFSB רק עד 335 שזה מביא אותי ל2680MHz... השאלה הנשאלת היא... מה עדיף מבחינתי לביצועים מירביים?? לא רק של המעבד...של כלל המערכת?
-
- 3 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות קירור לדיסק קשיח ושהקירור יהפוך את הדיסק קשיח לכונן 5.25" (כמו של צורב) המעלות גבוהות והווינדוס נופל מידי פעם חייב קירור כמה שיותר טוב במחיש ל עד 150 מה עם אלו ?: Scythe Quiet Drive Internal HDD Silencer for 3.5 inch HDD on 5.25inch bay Scythe SCH-1000 HIMURO Fanless 3.5 inch Hard Disk Case on 5.25" bay גולדטופ מחשבים - יחידת קירור Thermaltake Hardcano 14 ALUMINUM Cooling + Anti shock מה מומלץ ? מה טוב ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-