עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקי אז ככה.. עשיתי OC למעבד E7400 שלי (שבמקורי הוא 2.8GHZ ועשיתי לו המהרה ל3.63GHZ), עכשיו, כרגע הCPU Host Frequency שלו עומד על 346Mhz, וכשאני מנסה להוסיף לו עוד 10Mhz המחשב פשוט עושה לעצמו Restart אחרי כמה שניות מרגע שהתחלתי להדליק אותו, ועושה reset להגדרות של הBIOS להגדרות הרגילות.. למה זה. ? (ז"א שהוא לא נותן לי ללכת יותר מ346Mhz). אחרי שעשיתי את הOC ל3.63ghz, הרצתי את התוכנה S&M לעשות בדיקה מלאה של מאמץ והכל היה תקין, עם טמפ' מקס' במאמץ של 50-54.. זה סימן שהכל בסדר. ? וכדי לדעת מה הטמפ' היתה בזמן בדיקת המאמץ הרצתי את Real Temp לצד S&M... ככה אמורים לעשות את זה ? (לבדיקת טמפ' בזמן מאמץ) ? הבאתי גם 2 תמונות עם ההגדרות מהBIOS שלי: והממשך שלו.. (צריך לר…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Angel-eyes,

כל הזמן אני רואה ושומע את המילה OVERCLOCKING אז מישהו יכול להגיד לי מה זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני כרגע על 419X9 שזה לצערי המקס של הלוח , הכל תקין כולל טמפרטורות המחשב עולה ללא בעיות , משחקים פועלים חלק ואם שיפור בFPS , אבל OCCT וPRIME95 נכשלים תוך כמה שניות , איך אני יודע לאן בדיוק להוסיף מתח? והאם זה בכלל בגלל המתח? עריכה : נתתי לכל מתח ככה: לVCORE נתתי 1.35 לזכרונות 1.9 ש1.8 זה נורמל לכל השאר הוספתי +1/2 כאילו איפה שבוחרים מתח אז נגיד יש 1.3 ו 1.4 אז הוספתי 0.1 או 0.2 אני עוד מאט יעשה שוב בדיקה אחרי ששיניתי הכל, בנתיים 10 דקות היה הכל בסדר , אבל 419 זה המקס? אני לא יכול לעשות כלום בקשר לזה שהמחשב לא נדלק אפילו ב420?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הOC הנוכי שלי הוא: FBS-260MHz CPU multipliyet 10x ; RAM: DDR333 (166mhz) 2.5-3-3-7 2T 2.7v CPU/12(ram-cpu ratio); HTT x4 1.6v CPU speed 2.6GHz ; cpu voltage 1.6v הלוח שלי זה MSI K8N Neo4-F לינק לדף הלוח מאתר החברה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=652 גרסת הבאיוס שלי היא 1a ומשום מה אני לא מצליח לעדכן ל-1b בכל פעם שאני מנסה להעלות באס מעל ל-MHz275 ומוריד מכפלת מעבד ל-x8 המחשב לא נדלק ויש צורך לאפס את הבאיוס.. תזמוני הזיכון 2.5-3-3-7 166MHz גם ניסיתי להורית אותם ל-133 הורדתי מכפלת HTT ל-X3 מתח מעבד over cpu vid 6.6% = 1.6v וכל פעם שאני מנסה להעול למעבד מתח המחשב לא נדלק האם הלוח מתאים ל-OC גבוהה יותר מהקיים? ומה ניתן לעשות??? …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by NiMo1771,

עד איזה טמפ' אני יכול להגיע ולהיות בטוח שזה בסדר באוברקלוק למעבד 2500K?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by maorakrish,

אני מתכנן OC למעבד ורציתי לדעת איך הקירור של cM S 200 http://www.intera.co.il/index.php?target=products&product_id=883

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ובכן, המערכת חדשה לגמרי המעבד מגיע במהירות בסיסית של 3.2 ועם תוכנת EASY TUNE 6 שמגיעה כאחד מתוכנות העזר בתוך דיסק ההתקנה של הלוח המעבד מתחיל במהירות התחלתית של 3.8 אבל לא מצליח לעבור אפילו לא לדרגה הבאה שהיא 4 ובכל פעם שאני מנסה לעלות למהירות 4 המחשב עושה ריסטארט ומודיע לי שהגדרות האוברקלוק לא מתאימות ולכן הביוס יאפס לברירת מחדל ! למישהו יש רעיון מה לעשות בכדי להגיע לאוברקלוק של 4 או 4.2 ? נ.ב. הלוח הזה וכן הלוח UD3 ידועים כלוחות שהיו להם בעיות התחממות עד כדי שריפה ולכן ב GIGABYTE שיחררו עידכון הנקרא F7 שכנראה מגביל את האוברקלוק בלוחות אלו ומגן על צ'פים בלוח שנוטים להשרף. השאלה היא אם העידכון הזה לא חוסם לחלוטין את אפשרות האוברקלוק ? או שזו טעות שלי בהגדרות ? תודה מראש לכ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shaks,

יש לי את המפרט בחתימה ואני מעוניין לבצע OC אבל אני לא יודע ממה להתחיל אז בבקשה תעזרו לי תודה לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש בעיה חמים? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. בעיה מוזרה. רציתי לעשות עכשיו OC קטן ל3GHZ וגם לזכרונות. אני עושה הכל כמו שצריך, מפעיל את המחשב מחדש ואז בודק בCPU-Z והכל על סטוק. לא מבין מה זה ??? כשאני חוזר לביוס הFSB חזר לסטוק אבל התיזמונים של הזכרונות נשארו על מה ששיניתי וגם אותם לא רואים בCPU-Z. יש למישהו הסבר? אני עם לוח אם Asus Striker Formula II עם מערכת ווינ7אולטי64ביט. (זה לא פעם ראשונה שאני עושה OC עם הביוס הנוכחי שלי כך שאני לא מבין את הבעיה) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Moon-Mage,

ניסיתי לשחק קצת עם OC דרך רייזן מאסטר ולמרות ש5 ליבות מקבלות את ההמהרה מצוין ליבה 6 אצלי פשוט תקועה על 3360 לא משנה מה אני שם, מישהו אולי נתקל בתופעה הדיי מוזרה הזאת? מצורפת תמונה מרייזן מסטר בזמן הרצה של cinebench הטמפרטורות היו מתחת ל75 אם זה משנה(למרות שהליבה ככה כל זמן שיש עומס גם לפני שהטמפרטורה עולה)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by mrbig,

חשבתי על סילנסר -אבל מצאתי רק לגירסת PCI-X מישהו יודע אם זה זהה ?? אולי זה כמו 6600 AGP ?? לא מצאתי -תודה על העזרה!!!

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by waizman,

שיעמם לי קצת, החלטתי לעשות אוברקלוק קצת יותר קיצוני ולראות למה המחשב הזה מסוגל... אני חייב לציין, הזכרונות האלה פשוט מדהימים... הם PC3000, בדואל, ורק על 2.8 וולט... המתחים הם: מעבד: 1.65 (1.5 Default) צ'יפסט: 1.6 זכרונות: 2.8 כרטיס מסך: 1.5 אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמם... מעבד (220x10.5):

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by thebenjamin,

אני לפני קניית מחשב ואני מתלבט בין המעבדים ובOC שאפשר לעשות להם מבחינת תקציב אני יכול לקנות AMD PHENOM II X4 940 עם קירור OCZ VENDETTA ולוח אם טוב לOC ולעשות OC רציני או לקחת Q5500 עם לוח אם סטנדרטי ולעשות OC קטן עם קירור BOX... איזו מהאפשרויות תיתן לי ביצועים עדיפים?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני צריך להחליף את הקירור ARACTIC 7 שלי למשהו חדש כי הוא לא עומד בחום של Q6600 בדקתי עברתי על כמה מאות ביקורות ומצאתי מספר קירורים שקיימים בחנויות בישראל השאלה איזה מהם הכי קל והכי שווה מבחינה כספית שלא צריך להשקיע 100 שקל יותר בשביל 1C פחות. אם תזרקו כמה שמות ידועים שאני אחפש עליהם ועדיף לי קירור שלא צריך להוציא את הלוח אם בשביל לחבר, יחסוך לי הרבה כאב ראש אם יש כזה, וגם יש את CROSAIR H60 ראיתי שיש קירור LIQUID, הנה בערך מה שהסתכלתי מבחינה כספית וביצועים ‏Thermaltake Frio OCK CPU Cooler CLP-0575‎ ‏Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler‎ ה H50 הצליח לקרר טוב מאוד בהרבה מבחנים ‏Noctua NH-D14 CPU Cooler‎ אומרים שהוא אחד הטובים ‏Scythe Mugen 3 CPU Cooler האם הו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Davidmag1,

אוקי אז ככה ישלי תמעעבד Q6600 msi P6N SLI V2 זה האתר ללוח אם http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1169&maincat_no=1&cat2_no=170 OCZ 2GB 800MHZ CL 4 עם צלעות קירור. WD 250GB YS 7200RPM 16MB קירור למעבד AC PRO 7 כרטיס מסך: bfg 8800GT 512MB+OC 17% ישלי שלושה מאוררים במארז בצד זה 12 ס"מ ומאחורה ומקדימה ישלי מאוררים גדולים מאוד!! המארז של soprano כנ"ל לגבי המאוררים. ספק: librty 400 הייתי על OC של 3.2 ואני לא מצליח להרציץ בדיקה עם הסופר פאי הוא סוגר לי תתוכנה באמצע וכנ"ל לגבי כל שאר התוכנות של הבדיקה של המאמץ של המעבד ניסתי גם תתוכנה S&M ישלי VISTA 64 אולטימטום אם זה עוזר. תודה על העזרה!!!!

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by orel176,

אני מחפש גוף קירור שקט לסוקט 478(למחשב של אחי) אם אפשר לתת גם לינק לביקורות תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by fit3,

שלום אנשים קיבלתי סוף סוף את ה AC7 ויש לי שאלה אני רואה שמרוחה עליו כבר משחה האם עדיף לנקות אותה ולמרוח את הזלמן החדשה שקיבלתי??? או להשאיר אותה ולמרוח את הזלמן רק על המעבד ושאלה שניה האם זה משנה איך אני מרכיב את המאורר כלפי מעלה או כלפי מטה? בתודה אמיר

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום קיבלתי לידי צג של כתוביות זזות כמו בבורסה ובערוץ 2 שכתובות שם ידיעות מהשטח גודלו עצום! 72על11 זה עצוב שאני לא קיבלתי כבלים....לחיבורו למחשב ואין לי שמץ איך לחברו (תמונה של החיבורים מצורפת) ואיזו תוכנה.... ורציתי עזרה איך לחברו ובאיזו תוכנה להשתמש או שפשוט אין צורך בתוכנה והיא מובנת בדבר העצום הזה... תשובות יתקבלו בברכה התמונות באיכות חרא מצטער... http://planet.nana.co.il/anlizer/

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי קירור סטוק של אינטל, מעבד I7 860 , נמצא בOC ממש מינימלי של 2.93 במקום 2.8, הטמפ' בIDLE עומדת על 55 מעלות. הטמפ' במאמץ מגיעה ל100 מעלות עם PRIME 95. בדקתי גם בביוס , הטמפ עומדת של עם 58 מעלות. הנה תמונות שמראות את זה. גם של REAL TEMP גם של CPU-Z וגם של PRIME. אם אתם אומרים שהמעבד לא מורכב טוב, אז בדקתי את זה עכשיו פעמיים (הרכבתי כבר המון גופי קירור, זה לא פעם ראשונה). כל הבדיקות נעשו שהמארז פתוח, יש זרימת אוויר ממש טובה במחשב. מקדימה למטה מכניס אוויר, בתור המארז איפה שהכוננים של ה5 וחצי יש מאוורר ממש חזק של איזה 90CFM, עוד מאוורר של 110 CFM מאחורה שמוציא אוויר, ומאוורר נוסף של 110CFM שמוציא אוויר. מה יכול לגרום לטמפ כזאת גבוהה? יש מצב שזה הקירור הזה שהוא פשוט כזה מעפ…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אוקיי , נתחיל במפרט של המחשב - Intel P4 2.4 Ghz Samsung 512 DDR 333 GigaByte משהו מסידרת Titan עם Chipset של SiS 648 . R9700 Pro . הבעיה שלי , היא שכל פעם שאני מנסה להריץ משחקים ( וורקראפט ) , המשחק קורס . אני נוטה לחשוב שזה בעיקבות התחממות יתרה של כרטיס המסך , מאחר וכשאני הורדתי את ההגדרות , המשחק רץ יותר זמן , אבל בסופו של דבר , הוא קרס . אני תיכננתי כבר הרבה זמן קירור מקיף למחשב , ואני מבקש שתמליצו לי על הרכיבים הבאים ( שאלתי גם בגיימר , המליצו לי לשאול כאן , חוצמזה , שהדעה שלכם ' קצת ' יותר שווה משל אנשים בגיימר P: ) - מארז - המארז שלי ממש ממש על הפנים . הוא די מכוער , ואין בו מספיק מקומות למאוררים . אני רוצה מארז יפה , עם מספיק מקומות למאוררים , ובבקשה …

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by b_e_n_i,

שלום החלטתי שאני רוצה למערכת השנייה שלי קירור מים.. התקציב שלי הוא בערך 2000 ש"ח פלוס משלוח ומכס אם יהיה. הבנתי שקירור מים זה רק מחול אז אני מביא לכם להתעסק עם זה.. התקציב הוא פלוס מינוס כך שאפשר.. המערכת. i7 920 X58-UD4P cm690 אני מבקש בבקשה עזרה..אני סומך עליכם על הכסף שלי שתביאו לי משהו טוב. ואני לא מבקש משהו מסין מורכב.. תרכיבו לי מפרט..צינורות והכל. תודה יתותחים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by zahiz007,

שלום חברים, התחלתי לשחק prototype, ואחרי 10 דקות בערך המשחב התחיל ל"זמזם" לי... צריפתי שני קבצים: 1. בזמן מנוחה. 2. בזמן השחק. המחשב: Q6600, P35, 2 GB, 9600gt, מסך 22". מארז רגיל וללא קירור מיוחד. ללא OC. תודה רבה! צחי [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by מורדו,

רציתי לתת חוות דעת למי שרוצה לקנות, הכרטיס נתן לי 7930 ציון בסטוק ב3D MARK 05, סמתי קירור זלמן על הכרטיס הוא על 41 מעלות במנוחה ברגיל הוא היה על 47 הצלחתי להגיעה עים הליבה ל570 מ450 עים ממש טיפה ארטיפקטים שלא רואים במשחקים רק ב3D מראק ממש טיפה כמעט ולא שמים לב , זכרונות הגעתי מ1260 ל 1700 הזכרונות נתנו יותר אבל נראה לי מספיק, במאמץ הוא מגיעה ל50 מעלות אולי יותר לא שיחקתי הרבה זמן ציון סופי ב3D מראק 05 9300 נראה לי ממש מכובד אחלה כרטיס שבעולם ממש מומלץ

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בלי להתייחס לרעש - רק לקירור

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.