אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לשחק קצת עם OC דרך רייזן מאסטר ולמרות ש5 ליבות מקבלות את ההמהרה מצוין ליבה 6 אצלי פשוט תקועה על 3360 לא משנה מה אני שם, מישהו אולי נתקל בתופעה הדיי מוזרה הזאת? מצורפת תמונה מרייזן מסטר בזמן הרצה של cinebench הטמפרטורות היו מתחת ל75 אם זה משנה(למרות שהליבה ככה כל זמן שיש עומס גם לפני שהטמפרטורה עולה)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, תגידו, אני צריך לרכוש את המוצרים הללו : washer מספר 6 ברגים 32 על 1.25 אינטצ' ראשית מה התרגום של washer לעברית ? (אום ??) שנית מה המידות הישראליות לברגים ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב לאחר שבקרוב אני יתקין את קירור המים שיש ברשותי , רציתי לעשות כמה שינוים כרגע עד שיגיע בלוק קירור מים זמין ל 9800GX2 של EVGA לארץ. זה המארז הנוכחי שלי: השינוי יהיה: 1.הכרטיס קול יעלה לחריץ PCI עליון. 2. הכרטיס מסך ירד לחריץ PCI-E התחתון 3. יחתך חור למאורר 120 מ"מ בחלק התחתון של המארז בערך איפה שנמצא עכשיו כרטיס הקול 4.סידור המאוררים יהיה כאשר א. המאוררים על הרדיאטר יוציאו אוויר מחוץ למארז. ב. המאורר האחורי זה שליד ה IFX-14(שהוא כבר לא יהיה) יוציא אוויר. ג. מאורר ל Bay של הדיסקים הקשיחים יוציא אוויר. ד. ה Bay של הדיסקים הקשיחים מקדימה יכניס אוויר. ה. המאוררים על הדלת יוציאו אוייר. ו . המאורר התחתון שיחתך יכניס אוויר לכייון כרטיס המסך. ראשית …
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו אני יפרט עכשיו: אני רוצה להכין מוד של כמו פאן באס יענו מתגיד שזה יפעל כך- מתג1-פותח את המחשב מתג2-עושה ריסט מתג3-פותח סידי מתג4- פותח צורב מתג5- פה אין לי מושג ורעיונות יתקבלו בברכה עכשיו אני צריך שתתנו לי הסברים איך בדיוק אני בונה הכל ואיך זה יראה ומה אני צריך לעשות במדויק כי אני לא מבין כלכך ואני מת לעשות את זה אז מפורט ומי שיכול אולי תמונות או סרטוטים ותדה רבה לעזורים ומצטער על התרחה
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי השבוע דיסק קשיח חיצוני של חברת WD בגודל 1.5 טרה. האם הגיוני שהוא זקוק למאוורר צמוד כדי להתקרר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה ישלי תמעעבד Q6600 msi P6N SLI V2 זה האתר ללוח אם http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1169&maincat_no=1&cat2_no=170 OCZ 2GB 800MHZ CL 4 עם צלעות קירור. WD 250GB YS 7200RPM 16MB קירור למעבד AC PRO 7 כרטיס מסך: bfg 8800GT 512MB+OC 17% ישלי שלושה מאוררים במארז בצד זה 12 ס"מ ומאחורה ומקדימה ישלי מאוררים גדולים מאוד!! המארז של soprano כנ"ל לגבי המאוררים. ספק: librty 400 הייתי על OC של 3.2 ואני לא מצליח להרציץ בדיקה עם הסופר פאי הוא סוגר לי תתוכנה באמצע וכנ"ל לגבי כל שאר התוכנות של הבדיקה של המאמץ של המעבד ניסתי גם תתוכנה S&M ישלי VISTA 64 אולטימטום אם זה עוזר. תודה על העזרה!!!!
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה ועל מה שמים את זה? (זה מתאים רק למאווררי קופר אורב או גם לVOLCANO למיניהם?)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי את המארז S340. בזמן האחרון הוא עושה רעש וזה דיי מטרטר אותי, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המאוררים יש לי רק 2 שקיבלתי עם המארז, אחד למעלה ואחד מאחורה לפי מה שהבנתי, זה שלמעלה מכניס אוויר וזה שמקדימה מוציא, זה נכון או שההפך? והכי טוב שיהיה 3 מאווררים 2 שמכניסים אוויר ואחד שמוציא, השאלה איך אני מתכת אותם שיעבדו לפי רצוני, והאם זה נכון בכלל? אשמח לקצת הבהרה, אני דל ידע בקשור הקשור לקירור המארז
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התקציב לא משנה הרבה אבל הוא צריך להיות קירור מבוסס אויר (HSF) בלבד!! השקט משנה מעט ועדיף שתהיה בקרת מהירות (בשביל הלילה ובשביל ה OC העצבני)
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (אחרי ברורים מסוימים בפורם) המחשב מיועד לשימוש תוכנות גרפיות (אדובי בעיקר) לוח אם: ASUS P9X79 מעבד: INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz - BOX קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler זכרונות: 32GB 4x8GB Corsair Vengeance Quad Channel כרטיס מסך: MANLI GTX580 1536MB GDDR5 - RETAIL דיסק קשיח :Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' דיסק קשיח:DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III ספק כוח: High Current Gamer 750W Active PFC 13.5cm PSU מארז: Phantom 410 NZXT איזה רמת אוברקלוק מומלצת פה אציין שתוכנות אדובי משתמשות רבות במעבדי הCUDA של כרטיס המסך וקידודים מעמיסים רבות על המעבד כמו כן התוכנות הנ"ל יודעות היטב להשתמש בכמות כזו של זיכרון תודה לכל המגיב…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זמן קצר לאחר שאני מדליק את המחשב שלי, מאוורר הCPU מתחיל להרעיש מאוד עקב עבודה בסיבובים מהירים. הורדתי והפעלתי את HWMonitorPro אבל לא ברור לי איך לפרש את הפלט המצורף. אודה למי שיכול לעזור בכיוונים לפתרון הבעיה. יהודה. [ATTACH]3643[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה לגבי זיכרונות Kingston HyperX PC2-6400 CL4 2G 800MHZ - http://www.kingston.com/HyperX/products/khx_ddr2.asp למה המחשב שלי מזהה אותם כ- PC2-5300 667MHZ למרות שהלוח תומך בתגר 800 - Gigabyte GA-965P-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2423 ואיך באמת לעשות OC לזיכרונות אלו? Cheers Alroit
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון בדקתי את הטמפרטורה של המעבד ואפילו תחת עבודה רציפה הוא לא עבר את ה 35 מעלות תפסתי אותו גם במינימום של 15 מעלות .. המעבד הוא פנטיום 3 800 ...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Asus rampage formula 4gb ddr2 1066 corsair 9800 gx2 Intel Q9450 הרכבתי את המחשב עשיתי בהתחלה בדיקה בביוס של הטמפרטורה והוא נע בין 68-72 (אני משתמש בקירור סטוק שהגיע עם המעבד) ניסיתי להחליף את המשחה הטרמית ועדיין, שום דבר לא עזר. הטמ' במנוחה בBIOS מגיעות אפילו ל80C. אני מנסה להתקין את הWIN והמחשב קורס (מהחום ככל הנראה) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה (פרט לזה שקירור הסטוק לא כ"כ אפקטיבי), ואיזה פיתרון אפשרי ? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור שקט לסוקט 478(למחשב של אחי) אם אפשר לתת גם לינק לביקורות תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון ניסיתי לעשות OC למעבד, כיוונתי ל- 4.3 Ghz. התחלתי עם שינוי של המכפלה ל-43, ביטול Turbo, מתח vCore של 1.2 ולאט עליתי ל- 1.23 (אחרי בדיקות יציבות). בדקתי כמה שעות עם OCCT, כמה הרצות של IBT והכל היה בסדר, הבעיה היא שתמיד ב-PRIME אני מקבל שגיאה אחרי 3-5 שעות של הרצה, ואני לא רוצה להעלות את המתח מכיוון שהטמפרטורות כבר מגיעות ל-90c. קראתי קצת באינטרנט (ביקורות שונות ופורומים) לפני שניגשתי לפתוח את הדיון פה, על הלוח אם שלי, על הקירור, על המעבד, על הכל בערך, ולא היתה ביקורת אחת שמתקרבת לרמה הירודה של יכולת ה-OC הזאת, לא במתח ולא בטמפרטורות. הטמפרטורות האלה גבוהות, בדרך כלל אופייניות ל-OC של 4.5 ומתחים 1.25-1.3 במערכות דומות לשלי, וגם המתח שנדרש גבוה, בדרך כ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא מכיר אותו < יכול להמליץ או לשלול אותו אני פשוט מחפש בנרות מאורר טוב לאינטל פנטיום 4 ומה דעתכם על המאורר של TT VOLCANO 7 מה זה הגופי קירור SLK של איזה חברה הם ? האלו שאני שומע עליהם בפורום ? איפה אפשר לקנות בנפרד את הצלעות את המאורר ואת הבורר מהירות ?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז עם דגש על ביצועים מקסימליים - אם אפשר שיהיה גם שקט יחסית מה טוב אין מגבלת תקציב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אם כן כמה עולה בערך הדבר הזה למטר ואני רוצה לדעת בביטחון אם משהו יכול להגיד לי גם איך להגיד להם את השם של זה כי גומי U הם בחיים לא יבינו מה אני רוצה או באיזה מחלקה........ ובזיגזג אין =\
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי oc עצום לכרטיס מסך של אחותי GEFORCE 2 MX 200 כאשר בהתחלה המהירויות היו - ליבה 175 זיכרון 165 וOC ל- ליבה 270 זיכרון 185 היגעתי למהירות העצומה במעבד בקח ששמתי היטסינק של סוקט A (היטסינק הישן שבא עם המעבד) והנה כמה תמונות :תיכנסו לפה פה יש את התמונות... גם פה יש עוד תמונה....
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב ואני מתלבט בין המעבדים ובOC שאפשר לעשות להם מבחינת תקציב אני יכול לקנות AMD PHENOM II X4 940 עם קירור OCZ VENDETTA ולוח אם טוב לOC ולעשות OC רציני או לקחת Q5500 עם לוח אם סטנדרטי ולעשות OC קטן עם קירור BOX... איזו מהאפשרויות תיתן לי ביצועים עדיפים?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד שמגיע לטמפרטורות מטורפות - גם בלי לעשות כלום, הוא לא הגיע עם מאוורר מקורי - למרות שזאת הית הדרישה שלי אלא עם מעבד תחליפי מישהו יכול לומר לי האם באמת כמו שסיפרו לי "המאווררים של אינטל" לא שווים כלום - ושאכן המאוורר התחליפי הזה הוא יותר טוב משל אינטל מקורי ? לי זה נראה כמו מעבד ב50 ש"ח שחוסך לחברה לרכוש מעבד + מאוורר מקורי בחבילה אחת מקורית ואיכותית, לא פחות מגירסת BOX ובמקום זה שמים לך מעבד שהגיע בסוג של "תפזורת" בלי מאוורר מקורי ככה גורמים לך גם לשלם יותר על כביכול תוספת "מאוורר" ובמקום לשדרג לך את הקירור - משנמכים לכם גם את הקירור וגם את המעבד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144165899.jpg&msgid=144165899
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך בדיוק אנשים מגיעים לאובקלוקים גבוהים של 4+ גיגה ואפילו 3.6 במבט ראשון זה נראה שהמהירות זכרון מונעת ממני להגיע לשם הנה כמה אפשרויות שהייתי רוצה לנסות אני הייתי מרוצה להגיע ל 3.6 עם מכפלה 9 בזכרון אבל בביוס אין לי מכפלה כזאת רק 8 ו 10 ו 10 מביא את הזכרון ל 1720 ותאמת שהסתכלתי בביוס זה לא מדוייק לפי מה שאני זוכר הקפיצה הייתה ל 1800 והבחירה מתחת הייתה 1500 או משהו כזה האם כל האנשים שעושים אוברקלוק מקפיצים את המהירות של הזכרון בצורה כזאת? אין לי מושג למה זכרונות מסוגלים אבל ממש לא נראה לי שאני יהפוך את ה 1600 קרוסייר שלי ל 1800 ככה סתם והלוח עצמו יכול לעבוד על באס של 170 ואפילו פתחתי את המחשב על 200 ו הורדתי את כל השאר נמוך ועלה רק אני לא אוהב שמתח עולה יו…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הOC הנוכי שלי הוא: FBS-260MHz CPU multipliyet 10x ; RAM: DDR333 (166mhz) 2.5-3-3-7 2T 2.7v CPU/12(ram-cpu ratio); HTT x4 1.6v CPU speed 2.6GHz ; cpu voltage 1.6v הלוח שלי זה MSI K8N Neo4-F לינק לדף הלוח מאתר החברה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=652 גרסת הבאיוס שלי היא 1a ומשום מה אני לא מצליח לעדכן ל-1b בכל פעם שאני מנסה להעלות באס מעל ל-MHz275 ומוריד מכפלת מעבד ל-x8 המחשב לא נדלק ויש צורך לאפס את הבאיוס.. תזמוני הזיכון 2.5-3-3-7 166MHz גם ניסיתי להורית אותם ל-133 הורדתי מכפלת HTT ל-X3 מתח מעבד over cpu vid 6.6% = 1.6v וכל פעם שאני מנסה להעול למעבד מתח המחשב לא נדלק האם הלוח מתאים ל-OC גבוהה יותר מהקיים? ומה ניתן לעשות??? …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-