אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הי. אני מתכנן לקנות קירור לכרטיס מסך,ועימו מגיע גופי קירור לזיכרונות. הייתי רוצה לדעת,האם לאחר שאני מדביק את גופי הקירור אני יכול להסיר אותם ללא חשש ובעיה. תודה. MuTaTiOn.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בדיוק חיפשתי קירור חדש למעבד ... חשבתי על ה IFX14 עד שפתאום נתקלתי בזה : http://www.overclockersclub.com/reviews/noctua_nhd14/4.htm http://www.frostytech.com/permalink.cfm?NewsID=80396 http://www.tweaktown.com/reviews/3045/noctua_nh_d14_140mm_cpu_cooler/index6.html http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/noctua-nh-d14_7.html#sect0 השוואה בין IFX14 ל- Noctua NH-D14 הבאנדל של הקירור כולל משחה תרמית והתאמה לכל התושבות! (1156 , 1366 , 775 , AM2 , AM3) אפשר למצוא אותו ב נעה מחשבים וב IQPC http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=5839 גם במחיר הוא מנצח ... לעומת ה Thermalright 120 Extreme 1366 שעולה 337 ש"ח ולעומת הIFX14 שעולה 400+ ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה היתחדשתי לי בכרטיס מסך הזה ורציתי לדעת שאם לאחר שעשיתי OC עם ® (6.7)CATALYST אמורה להיות בעיה כל שהיא, אני שואל כי לאחר שהישתמשתי ב- "Run automated clock configuration utility" קיבלתי הודעת שגיאה בזמן שהבדיקה שנעשתה, הגדרתי את OC כך שה- "Graphics Processor" נימצא על 648MHz וה- "Graphics Memorry"נ נימצא על 747MHz מצב החום של הכרטיס במצב "מנוחה" הוא '57-'56 ובמצב עבודה עם משחקים כמו Call Of Duty 2 ,STAR WARS:EMPIRE AT WAR מגיע אפילו ל-'70 האם זה תקין? מה גם בזמן שאני משחק את STAR WARS:EMPIRE AT WAR עם 1.2 (PACH) אני חווה איטיות עד למצב שהמשחק ניתקע אפילו כשהכל מוגדר על הרזולוצייה הכי נמוכה שיש בלי שום תוספת, ברגע שאני משנה את הכל לרזולוצייה הכי נמוכה שיש הכל מתעו…
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה, אחרי הOC הקל שעשיתי - אני חודב שהמאוורים של המארז לא עובדים כראוי. אני נוגע בדפנות המארז ומרגיש אותו חם מהרגיל, כאשר פתחתי להפתעתי הרבה ראיתי שכל הCASE FANS לא עובדים - יש לי מארז seilentinium של Arctic Cooling - יש לא 4 מאווררים, 2 על הספק ו2 ביציאה (ועוד אחד שהחלפתי לCPU) - מישהוא מכיר את התופעה? אופיר
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הזכרון הזה http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=388&page=1 איך ממהירים אותו ל- AMD Athlon X2 4200 שמבצע OC הורדתי כבר ל- 333 MHZ שאלה האם 266 MHZ נמוך מידיי ? הזיכרון יכול להגיע עד 3 V כרגע נמצע על 2.85 V
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לי יש במחשב 4 מאווררים של 80 מילימטר ועוד אחד של 120 (בנוסף לכך גם 2 קתודות נאון). הספק הוא ספק פשוט של 300 וואט שבא עם המארז. עכשיו, אני בבית מקפיד על צריכת חשמל נמוכה מטעמים כספיים. השאלה שלי היא האם ההשפעה של המאווררים בעניין צריכת החשמל שלהם, היא משמעותית עד כדי כך שיש לי צורך בדאגה של סגירת המחשב לעיתים קרובות. כלומר האם יש הבדל גדול בצריכת החשמל של המחשב עם כמות המאווררים שציינתי (לא לשכוח את הניאון), או, לצורך העניין, רק עם מאוורר אחד\שניים?! אני מצפה לתשובה ותודה רבה לכם... ;D
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים שכוללת : משאבה : Swiftech MCP655 12 VDC Pump צינור : Tygon 3/8id 5/8od נוזל קירור (כנראה) : Fluid XP+ Extreme 32 oz או Fluid XP+ Ultra 32 oz בלוק ציפסט : Swiftech MCW30 Chipset Water-block בלוק כ מסך : Swiftech MCW60 Graphics Card Liquid Cooler - Retail מיכל מים : מיכל גדול ביותר שאני קונה בארץ ומשפץ...נראה לי שהוא מכיל יותר מליטר נוזל.. עכשיו השאלו שלי הם : האם יש לכם משהו לשפר במערכת ? מה יותר טוב מבין 2 הבלוקים שציינתי בכותרת? איזה נוזל יות טוב מבין השניים ? בתודה עידו
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מאוורר אחורי למארז Tagan EL DIablo מהחנות SKYPC שהמאוורר יהיה חרישי [120mm[
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מקבל עוד מעט 1000 שקל + - ואני רוצה לקנות קירור מים. האים המארכת של EMP טובה? וחשבתי לקנות מיכל לתושבת 5.25 ולא 3.5 מה נראה לכם בכלליות?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגלל שהמארז שלי כרגע ג'נרי ואין לו מאוררים טמפ' המעבד עומדת כרגע על 75 מעלות דבר שבגלל לא בריא וגורם לניתוקים של המחשב אז עוד היום אני קונה את כל החלקים. אני קונה תמארז הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd- 2050385026.htm דבר ראשון איך המארז הזה?מקרר טוב?יש לכם המלצות טובים יותר למארזים בטווח המחירים האלה שמקררים טוב?המעבד שלי זה AMD2000 דבר שני אני צריך מאוורר למעבד התקציב לא חשוב העיקר שיהיה חזק וטוב,תודה מראש לעוזרים. הנה הטפרטורה וזה עוד שיש לי ארו פלו,הטמפרטורה פה נמוכה ב-15 מעלות מהביוס בביוס הוא עומד על 76 מעלות וזה לא במאמץ!!! זה כבר חודשיים ככה מעניין כמה שנים זה כבר הוריד למעבד שלי תמונה להוכחה: עוד שאלות: איך יכול להיות שיש לי ארו פלו והטמפרטורה …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז נעים מאוד שמי הוא מתן! רציתי לשאול ברשותי כרטיס מסך גיפורס 6800 XFX 128MB האם אפשר לבצע בו אוברקלוקינג?רק שתדעו שאין לי מקרר או משהוא מיוחד לקירור,המשך המפרט הוא מעבד 3.0 זיכרון 1024,בלי שום ערכת מקררים,רק עם ספק חדש ומיוחד שנותן כל הזמן הספק של 450 וואט.רציתי לשאול האם אפשרי לעשות אוברקלוקינג מבלי כמובן לשרוף את המחשב תודה רבה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! עקב פריצת ה-LCD לאחרונה למודינג בפורום זה (אני רואה שרבים שואלים שאלות על LCD ומתעניינים בקניית מסך מסוג זה) עלה בראשי רעיון (שאני מוכן לעזור בישומו) לפתוח FAQ, רשימת תוכנות ושאר דברים שקשורים ב-LCD בת'רד דביק. עלה בראשי רעיון זה כיוון שאני בעצמי התלבטתי רבות באיזה תוכנה להשתמש (לקח זמן לא מועט גם למצוא לינקים לתוכנות), וגם במהלך הגדרת ה-LCD וגם לאחר התקנת העזרים שתוכנות LCD זקוקות (PORT95 וכדומה) נתקלתי בבעיות, באגים ועוד.. מה דעתכם מנהלים? אפשר גם להכניס את זה לדביק של האוברקלוקינג ולשנות את שמו של הדביק ל-"רכיבי אוברקלוקינג ומודינג מומלצים" או להוסיף דביק של "רכיבי מודינג מומלצים" ולשלב בו רכיבים שונים (לא רק של LCD) עריכה- עלה לי רעיון זה לאחר שראיתי בפורומים ש…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב יש לי הרבה מאווררים אבל הם לא עושים רעש כמו המאוורר של ה 4890 שלי והוא מתחיל לעשות גם רעש מוזר אני רוצה מערכת קירור חדשה מה מומלץ היום לכרטיס הזה ??? עד 300 שקל תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדליק תמחשב הוא עובד 10 שניות וניכבה אבל בדיוק ב 10 שניות ההלו הספקתי לבדוק תחום של המעבד בביוס הוא מראה לי 100 103 106 מעלות אולי בגלל שגירדדתי את כול המחשה הטרמית?????
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מארז מחשב מזכוכית יקרר או יחמם? חשבתי על זה, אולי אני אבנה מארז מזכוכית, זה יהיה בסדר מבחינת טמפרטורה? (עוד מעט אני אעלה שירטוט של המארז) נ.ב. הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לפתיחת התראד הזה, אם זה לא במקום אז תגידו לי.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים המעבד מיתחמם והמחשב ניכבה המאווררים עובדים טוב מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שניגרם נזק למעבד מההתחממות?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום, אני חדש בפורום הזה. הנה מוד העכבר שלי : מוד העכבר תגובות, הערות, הצעות ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש עם מעבד A8-3850. המוכר המליץ להחליף את הקירור שבא עם המעבד לARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2, וכך עשיתי (המחשב הורכב בחנות). היום הסתכלתי בתוכנה HWMONITOR, ואני רואה שטמפרטורת המעבד באופן קבוע נמצאת באזור ה-70 מעלות. הבנתי שמעבדי הLlano באמת מתחממים הרבה, אבל ציפיתי שעם קירור שעולה כ150 ש"ח אני אקבל טמפרטורות הרבה יותר טובות. יכול להיות שיש בעיה מסוימת, או שהטמפרטורה נורמאלית? צריך לציין שאני לא מרגיש שום בעיה במחשב, אבל בכל זאת עדיף להקדים תרופה למכה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כנף המאוורר שלי נשברה ... מה אני יכול לעשות חוץ מלקנות מאוורר חדש ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אז לאחר שנועה הביאו לי ספק אחר מאשר זה שביקשתי, חייבו אותי עליו ב70 שקל יותר מאשר מחירו בחנות, הביאו לי סמוראי מה"תצוגה" עם דפקט קל בדלת שנאלצתי לסדר בדרכים לא קונבנציונליות, סיננו לי את האימיילים הרבים ששלחתי להם מכיוון שלא היה להם מה להגיד והם ידעו שהם יצאו לא בסדר, עכשיו הגיע מעשה הצדקה החמישי - הם שלחו לי סיילנסר 5 במקום הVF700CU שהזמנתי לאחר שביטלתי את ההזמנה של הסיילנסר כשבועיים לפני ואפילו רשום באתר: "בוטלה העסקה". :pissed: :pissed: התקשרתי, אמרו לי לשלוח להם את זה בדואר ולחכות כמובן עוד איזה שבוע עד שזה יגיע אליהם, והם ישלחו לי את הזלמן. זובי. טוב, בידיעה שקיבלתי קירור נחות, בעיקר בקירור זכרונות הכרטיס, פשטתי את הסיילנסר מהעטיפה שלו בעצבים והרכבתי א…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב חדש בOC של 3.7 אבל כרגע שמתי לב שאחרי שעתיים של משחק ב BAD COMPANY ואללה ה NB הגיע ל 115C ?????? מה אני יכול לעשות עם זה ? http://img525.imageshack.us/img525/6...fafaffafaf.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, איכשהו המעבד שלי הומהר ל 3Ghz והזכרונות ל 1333Mhz. עכשיו ווינדוס מסרב לעלות ומודיע על שגיאות. איך אפשר לבטל את זה? או ריסט ל CMOS? הלוח אם שלי זה gigabyte p55a ud3 rev 1.0 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CPU Score : 1911 Memory Score : 1345 HDD Score : 112 Manufacturer:Intel Family:Pentium® III Internal Clock:730 MHz Internal Clock Maximum:1.17 GHz External Clock:133 MHz Socket Designation:J3C1 Type:<unknown> Upgrade:ZIF Socket Capabilities:MMX, CMov, RDTSC, SSE Version:Pentium®III CPUID:0x00000683 אמרו לי שאני יכול לדעת כאן עד כמה אני יכול להעלות את השעון.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-