אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
Q8400 2.6Ghz * 3.4Ghz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ,תנו חוות דעת על ה OC
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
PALIT GEFORCE 8600GT המאוורר הנוכחי לא כל כך פועל.... הGPU בטמפרטורה יציבה........... של 73-74 צלזיוסים ניסיתי לשמן ולנקות אבל זה לא שיפר הרבה איפה אני קונה את המאוורר שבתמונה? (עדיף באיזור ירושלים) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה האוברקלוק הראשון שלי. עשיתי oc בינתיים רק לליבה. השתמשתי בתוכנות ati tool, after burner, trixx הגעתי ל806 בליבה והזיכרון בסטוק כמו שאתה רואים בתמונה הgpu1 כמעט לא עובד max:50% והמהירות שלו 157 זה בסדר ככה?? בati tool התחיל להיות נקודות צהובות קופצות זה נחשב לארטיפקטים???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב celeron 300 MHz על איזה לוח אם דרעק שעוד לא הצלחתי לגלות מי מייצר אותו - אבל הוא משתמש ב BX 440 . קראתי באתר של טום על שיטה להעלאת הבאס מ66 ל 100. האם השיטה תגרום גם למהירויות של הPCI והAGP לעלות (זכרו, מדובר בקפיצה טבעית של המעבד, לא כמו 88 MHz לדוגמא.)? האם מישהו ניסה את השיטה? בתודה מראש, Component
-
שלום, מישהו יכול להמליץ על משחה טרמית למחשב נייד?? מה ההבדלים בין המשחות? האם זה מספיק: http://www.ebay.com/itm/5-X-1G-Thermal-Grease-Heatsink-Compound-Paste-CPU-VGA-/160579445481?pt=US_Thermal_Compounds_Supplies&hash=item256347e2e9#ht_2447wt_1037 ?? מחשב asus g51vx-rx05 למעבד שצורך 45W
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני יתן כמה פרטים על זה ותגידי מה אתם חושבים... עכשיו זה נעשה בצורה מאוד דומה לקירור מים רק עם חומרים אחרים.... המעגל סגור וממוחזר... יש לי מיכל שבו דחוס חנקן נוזלי מתוך המיכל מוזרם לבלוק שמקרר אותו בסביבות -20 ומטה מעלות עכשיו החנקן שיוצא מהבלוק מגיע לקומפרסור שדוחס את החנקן שוב לאותו מיכל... זה אפשרי ואני יודע שזה אפשרי כיוון שאבא שלי הציע לי את זה והוא מבין.... עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מאמין שצינורות פלסטיק כמו שכולם משתמשים פה אמידים לקור מהרמה הזאת והם יסדקו.... לכן יש פה את הבעיה של ראות של הזרימה לבלוק... ובמקרה שקורה משהו והזרימה מפסיקה אני לא יוכל ממש לדעת... טוב תנו הצעות ותגידו מה אתם חושבים... בתאוריה זה אפשרי...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , והמאורר של המעבד רועש כמו גנרטור שהרכיבו את המחשב הוספתי מאורר גדול יותר למעבד והוא פשט רועש בטירוף , בלתי אפשרי לישון בחדר המעבד הוא AMD 5200 איזה קירור טוב אפשר לקנות ולהחליף , והאם זה אפשרי בכלל להחליף את הקירור של המעבד אחרי שהוא מורכב כבר תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שהכי כדאי לעשות אוברקלוק עם יחס 1:1 "אמיתי" ( Linked-Synched ) חשבתי על האופציות הבאות: (כולם במצב linked-synch mode) 1. E6600 @ 3.6 - 400x9/1600qdr DDR2 800 2. E6600 @ 3.37 - 375x9/1500qdr DDR2 750 (עובד עם 1T) 3. E6600 @ 3.2 - 400x8/1600qdr DDR2 800 4. E6600 @ 2.99 - 333x9/1333qdr DDR2 667 (תזמונים נמוכים - נגיד CL3 למרות שעוד לא בדקתי) אני חשבתי יותר לכיוון של האופציה השלישית - להוריד את המכפלה ל-8. אני לא מעוניין למשוך את המעבד יותר מדי, השאלה היא אם אני מוריד את המכפלה ל-8 במה זה מתבטא מלבד קביעת ה-mhz - ז"א האם אני מפספס משהו ? האם אתם יכולים להצביע על האפשרות הטובה ביותר מבחינת ביצועים\מתחים-טמפ' קחו בחשבון שהמחשב מסוגל לעבוד עם האופציה הראשונה ואולי אפילו יו…
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מארז מחשב מזכוכית יקרר או יחמם? חשבתי על זה, אולי אני אבנה מארז מזכוכית, זה יהיה בסדר מבחינת טמפרטורה? (עוד מעט אני אעלה שירטוט של המארז) נ.ב. הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לפתיחת התראד הזה, אם זה לא במקום אז תגידו לי.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנף המאוורר שלי נשברה ... מה אני יכול לעשות חוץ מלקנות מאוורר חדש ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קראתי את המדריך לתוכנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352739.0, קודם זהו מדריך מושקע וטוב, יישר כוח! שאלות: 1.למה יש שלוש שורות של speed אם יש לי מעבד עם ליבה אחת ומאוורר אחד? 2.איך אני שולט על המאוורר שבתוך הספק כוח? (יש לי JSP-EZCOOL 500W - 12cm)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מניח שהציר של המאוורר נמצא מתחת למדבקה הזוהרת שרשום עלייה אינטל? האם יש דרך נוספת לשמן את המאוורר בצורה יעילה בלי לפתוח את המדבקה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד פשוט 800 מגהרץ. רוצה להגיע ל1333, או 1066... לא יכול, בשניהם הוא לא יציב, ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.40 או ל1.35 ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ל 2.090 כלום לא עוזר, המעבד מסרב לעבוד בכזה FSB.... מבקש עזרה, נואש!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הזכרון הזה http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=388&page=1 איך ממהירים אותו ל- AMD Athlon X2 4200 שמבצע OC הורדתי כבר ל- 333 MHZ שאלה האם 266 MHZ נמוך מידיי ? הזיכרון יכול להגיע עד 3 V כרגע נמצע על 2.85 V
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש חיבור לקירור מים ביחידות. יש כמה סוגים אני צריך משהו כזה כמו בתמונה: http://www.watercooling.co.il/wp-content/uploads/2010/05/DD1.jpg את החיבורים שמתברגים לתוך גוף קירור. מי שיודע איפה אפשר לקנות בארץ. בחיפוש באינרנט מצאתי: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=WC-031-OK בעקרון, זה מה שאני צריך. תודה לעוזרים מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי את המחשב ועשיתי לביוס CLEAR (עם סכין). הסרתי את הסכין כמובן ואיתחלתי את המחשב. הכל טוב ויפה, הביוס חזר ל-DEFAULT. שוב שיניתי את ההגדרות ושמרתי (F10). המחשב נכבה ואיתחל, אבל עם ההגדרות הרגילות. כל פעם שאני משנה משהו ושומר, הוא מכבה את עצמו, וחוזר עם ההגדרות המקוריות. עדכון: מוזר, עכשיו זה עובד. מקודם זה היה כאילו הייתה איזו בעיה עם הג'מפר, כאילו הוא מחובר כל הזמן (למרות שהלוח היה פתוח וראיתי ששום דבר לא מחבר אותו (גם את החיבור עשיתי עם סכין שאח"כ הסרתי)), ולכן כל פעם חוזר ל-DEFAULT. ועכשיו משום מה זה עובד. 1. למה זה קרה? 2. האם CLEAR CMOS מחזיר אותו לגרסא המקורית של הביוס או לגרסא שעידכנתי ב-FLASH?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירקתי כרטיס מסך sapphire x1900 gt מלא אבק לניקוי יש בו את הפלטה של הצלעות קירור שמחוברת אם חומר קירור מרוח רגיל ל GPU, ואל הזכרונות של הכרטיס מסך יש כמו מלבנים כאלה מחומר קירור דומה לכמו פלסטלינה (גמיש כזה ונשאר כמו שהוא אם מעקמים אותו), שיש להם עובי כל האיזור מתחת לקירור מלא אבק, וגם המלבנים ל הקירו אל הזכרונות דיי מלאים אבק שנדבק אליהם איך אפשר לנקות אותם ? להחליף אותם (מאיפה להשיג) ? הם חובה או שניתן לנתק את הזכרונות מהקירור והם לא יתחממו ? אני מתכון להריץ את הכרטיס ללא אוברקלוק
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה קירור יהיה הכי טוב למעבבד E7500 למארז לא גדול בימיוחד ול אוברקלוק..מארז huntkey h001 ATX לוח 775
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קראתי את הנעוץ והורדתי את התוכנות לבדיקות טמפרטורה משהו מוזר ב HWMONITOR הוא רושם לי בסביבות 80 מעלות של ה CPU למרות ששניה לפני ב BIOS הוא הראה לי 27 אותו דבר ב SPEED FAN ב REAL TEMP הוא היה הכי קרוב והראה לי28-30 אבל על כל CORE בנפרד (יש 4) איך אני רואה טמפרטורה (נכונה!) של ה CPU ולא כל CORE בנפרד? אין שום מצב (גם לפי ההתנהגות של המחשב ) שהטמפרטורה עולה מ27 מעלות בביוס ל90 בווינדוס ואחרי שניה יורדת חזרה ל27 בביוס שוב. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי לאחרונה NFS SHIFT ולמרות שבדקתי האם אני יכול להריץ אותו על ההגדרות המק' ואכן בתיאוריה יכולתי, נכנסתי למשחק ובמרוץ רב משתתפים קיבלתי באזור מרובה אנשים 9~13 FPS... זה היה עם OC של 625@640 \ 993@1010. ביטלתי את הOC לראות אם הוא הגורם והוא לא (כי קרה לי שה OC לכרטיס הוריד לי ביצועים..). עשיתי OC גבוהה יותר והרצתי בדיקת יציבות אחת בלבד ב 3DMARK ולא היו ארטיפקטים ועדיין לא בדקתי אם יש לאגים אבל אני מניח שיש... מה בערך בערך הגבול OC של הכרטיס הזה וכמה זה יעזור לי? והאם זה נורמאלי שאני לא מצליח לקבל ביצועים מק' מ NFS? תוצרת הכרטיס היא MSI למקרה שתהיתם ושאר המפרט מימין <--- אשמח לקבל תשובות לכל שאלותיי ואני יודע שיש הרבה ;D
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום שלום, אני חדש בפורום הזה. הנה מוד העכבר שלי : מוד העכבר תגובות, הערות, הצעות ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ככה יש לי מעבד core i7 870 קירור FREEZER 7 PRO REV 2 מעבד GIGABYTE PA G55 UD3 זכרון WD 1TB 64 MB כ.ס - PALIT GEFORCE GTX 470 ספק כוח 700 W מארז thermaltake aser v1 MX זה מה שכתוב על המארז(כאילו השם שלו) בקיצור בהתחשב בדברים האלה איזה OC הכי מומלץ שאני יעשה ללוח אם למעבד ולזכרון מבלי שיקרה להם משהו ושימריץ אתם ואיזה אוברקלוק נראה לכם שאני צריך לעשות לכרטיס מסך ולאיזה רמה הוא יגיע נגיד הוא יהיה במהירות שעון כמו GTX 480 ..(סתם דוגמא) ואיך דרך תוכנה או הBIOS
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה, אחרי הOC הקל שעשיתי - אני חודב שהמאוורים של המארז לא עובדים כראוי. אני נוגע בדפנות המארז ומרגיש אותו חם מהרגיל, כאשר פתחתי להפתעתי הרבה ראיתי שכל הCASE FANS לא עובדים - יש לי מארז seilentinium של Arctic Cooling - יש לא 4 מאווררים, 2 על הספק ו2 ביציאה (ועוד אחד שהחלפתי לCPU) - מישהוא מכיר את התופעה? אופיר
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-