עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by WitheNoise,

סימתי להתקין את מערכת המים שלי ונראה לי שהטמפ' גבוהה מידי : Cpu i7 Normal load :50c Full load (99%) : 69c האם אלה טמפ' רגילות לקרור מים ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחר הרבה ניסיונות חיפוש לא מצאתי אף לא השוואה אחת בין המערכות השונות. אמנם זה פחות קשור ל-overclocking ולרוב משתמשים בגופי קירור מתקדמים בכדי להגיע ל-overclock, אך אני מוצא את עצמי, בתור לקוח Media Center, דיי באמצע. הדרישה שלי היא גוף קירור פסיבי כך שהמעבד לא יתחמם אך יחד עם זאת ללא מאוורר בכדי להגיע לשקט מוחלט. האם מישהו מכיר / שמע / יודע היכן למצוא השוואה עדכנית בין גופי הקירור שמסוגלים להתמודד עם המעבדים הנוכחיים ללא שימוש במאוורר? המוצרים שמצאתי שאמורים לבצע את העבודה: 1. Thermalright IFX-14 (למרות שהחברה לא מצהירה עליו ככזה, נראה שהוא אמור לעשות עבודה טובה גם ללא מאוורר). 2. Thermalright hr-01 plus 3. Zerotherm BTF95 Fanless אשמח אם אתם מכירים נוספים שא…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד שלי ...(AMD Athlon XP 1800) עם לוח אם ASUS A7V266E איזה מאוורר כדאי לקנות למעבד ? יש לי עכשיו את זה שקיבלתי עם המעבד ... לא יודע איך קוראים לו שיעלה כמה שיעלה ... וזה בכלל פשוט להחליף מאוורר ? כי אני לא גאון בזה :nono: תודה !

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by king2,

http://imageshack.us/photo/my-images/689/octemp.jpg/%3Cbr תמונה להמחשה אני לא מאמין בעצמי amd fx-4100 quad core 3.6ghz -core:810,shader:1620 nvidia asus gt630

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by contA-,

שלום לכולם! אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד,לזכרון ולכרטיס המסך שלי ולכן אני זקוק לאמצעי קירור מתאימים למחשב. מאחר שאני לא מבין בנושא ממש אני באתי לפה אז ככה: יש לי תקציב של כ-500 ש"ח עבור כל אמצעי הקירור שאני אזדקק לאחר ביצוע האוברקלוק. לידע כללי: טפמ' המעבד שלי בזמן פעילות רגילה היא 45-55, ובזמן מאמץ (הפעלת משחקים וכו') היא 55-60. וטמפ' הלוח אם בזמן פעילות רגילה היא 35-40, ובזמן מאמץ היא 40-45. לפי מה שהבנתי עד היום אלו טמפ' די גבוהות אז תתחשבו בזה כשתתנו לי את דגמי האמצעים לקירור המחשב. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: P4 2.53 533 mhz לוח אם: ASUS P4P800 Deluxe כרטיס מסך: ATi Radeon 9500Pro זכרון: 2X256 MB DDR 333 mhz (אני לא יודע של איזה חברה,אבל הזכרון פעל …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shai82,

שלום לכולם אני מבצע שדרוג למחשב שלי ברמה של לוח,מעבד וזכרון וברשותי גוף קירור של OCZ שנקנה לפני 5 שנים. האם יש מצב שהוא יתאים ללוח 1150 חדש או שמה צריך קירור חדש? ואם צריך חדש אשמח לקבל המלצה לקירור בדגש על שקט מופתי. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הבנתי שהכי כדאי לעשות אוברקלוק עם יחס 1:1 "אמיתי" ( Linked-Synched ) חשבתי על האופציות הבאות: (כולם במצב linked-synch mode) 1. E6600 @ 3.6 - 400x9/1600qdr DDR2 800 2. E6600 @ 3.37 - 375x9/1500qdr DDR2 750 (עובד עם 1T) 3. E6600 @ 3.2 - 400x8/1600qdr DDR2 800 4. E6600 @ 2.99 - 333x9/1333qdr DDR2 667 (תזמונים נמוכים - נגיד CL3 למרות שעוד לא בדקתי) אני חשבתי יותר לכיוון של האופציה השלישית - להוריד את המכפלה ל-8. אני לא מעוניין למשוך את המעבד יותר מדי, השאלה היא אם אני מוריד את המכפלה ל-8 במה זה מתבטא מלבד קביעת ה-mhz - ז"א האם אני מפספס משהו ? האם אתם יכולים להצביע על האפשרות הטובה ביותר מבחינת ביצועים\מתחים-טמפ' קחו בחשבון שהמחשב מסוגל לעבוד עם האופציה הראשונה ואולי אפילו יו…

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. רוצים לראות גרפים שהכנתי ? הגרפים מראים עד כמה overclocking משפר ביצועים, תחת 3DMark2001 בלבד. (וכן אני יודע שלא ניתן לקבוע כלום רק לפי תוכנה אחת אבל, שוב הגרפים מראים שיפור תחת 3DMark2001 בלבד) בגרפים משתתפים : CeleronII 800@1184 FSB 148MHz ASUS V6600 GeForce256 Pure 32MB SGRAM 120/166@165/220 (-5ns) SDR רוצים ???

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום. אני מקבל עוד מעט 1000 שקל + - ואני רוצה לקנות קירור מים. האים המארכת של EMP טובה? וחשבתי לקנות מיכל לתושבת 5.25 ולא 3.5 מה נראה לכם בכלליות?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by tzviran,

יש דרך למדוד טמפרטורה של המחשב ללא חיישני חום על לוח האם? ואם כן מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה טובה לעניין הזה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by togi,

שלום, יש לי מחשב בן 5-4 חודשים icore 7 920 2.67GHZ. רציתי לדעת כל כמה זמן צריך למרוח משחה תרמית? האם זה לפי הטמפרטורות? הנה תמונה ליתר ביטחון (שלושה תוכנות שבדקתי איתן: SPEEDAN, EVEREST ו-HWMONITOR):

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by dp92,

יש לי בעיה דומה לשלו (i7 4770k) אחת מהליבות שלי קרה ב10 מעלות במאמץ יש מישהו שניסה את ההליך הזה? אני ממש רוצה לעשות וגם מפחד בו זמנית... אני כרגע על 4.6ghrz @ 1.35v כשהליבה הכי חמה שלי היא 90 מעלות והכי קרה ב78 מעלות במאמץ... קירור h110 יש פה מישהו שעשה אתה זה ויכול לתת לי טיפים? וגם תוצאות של לפני ואחרי אם אפשר...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי בעיה באובר קלוק בלוח זה קניתי אותה אתמול שאני מעלה את אה BUS המחשב לא עולה והוא עושה ציפצוף מזה יכול להיות גמפר? לעלות מתחים? משהוא לא בסדר בלוח או בזיכרון ???

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by hagayben,

קראתי את המדריך איך לקרר טוב יותר את הכרטיס מסך שמתי על 40 והוא רועש לי וקשה לי להתרגל לרעש הזה אז רציתי לשאול איך אני מכין עוד פרופיל ואיך אני משנה בינהם ? אני עבדתי עם המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0 וראיתי גם את המדריך הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403868.0// אשמח לדעת מה ההבדלים ומה עדיף המדריך שאיתו עבדתי או המדריך השני? המטרה שלי כמובן היא קירור בכמה שפחות רעש. תודה רבה מראש חגי.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by mrbig,

חשבתי על סילנסר -אבל מצאתי רק לגירסת PCI-X מישהו יודע אם זה זהה ?? אולי זה כמו 6600 AGP ?? לא מצאתי -תודה על העזרה!!!

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

כנף המאוורר שלי נשברה ... מה אני יכול לעשות חוץ מלקנות מאוורר חדש ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yot,

שלום D: לאחרונה קיבלתי מעבד ולוח אם חדשים: Athlon64 3000+ (200x10) EPoX EP-8KDA3-J שמצתרפים לזכרונות המסכנים שלי 2x256mb PC3200 CAS2.0 Generic מייד התחלתי באוברקלוק אני מקווה בדיון זה לרכז את התוצאות שלי (אין לי מושג למה 8)) התחלתי היום: מתחים: ללא שינוי. CAS: 2.5. תוצאה ראשונית: 230FSBx10 יציב לחלוטין (בלי וולטאז' לכלום, לא לזכרונות לא למעבד ולא לצ'יפסט). תמונה מצורפת... קירור מעבד: ספייר ג'נרי עם ארטיק סילבר 3 40 מעלות Idle עדכונים בהמשך המשך יום נעים.. נ.ב. הערות הארות וסתם הערצות יתקבלו בברכה ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני מתלבט בין שתי מערכות קירור נוזלי, אחת corsair hydro h40i והשניה antec khuler 620 התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, עם המערכות קירור הנ"ל צריך להחליף נוזל? עד עכשיו היה לי SCYTHE MUGEN 2 שמתחיל לקרטע והוא עושה הרבה רעש לאחרונה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by rshadwtd,

היי לכולם אני קראתי על שני קירורי המעבד Scythe Mugen 2 ו OCZ Vendetta 2 שניהם שקטים וקירורם ממש טוב הפרש המחיר ביניהם כעשרים ש"ח מי מהם עדיף? מדובר במעבד E8400 מתכנן OC משמעותי יחסית. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ראיתי אנשים שהגיעו איתו לביצועים מרהיבים! רציתי לדעת אם הוא באמת כ"כ טוב ב-OC והאם הוא שווה? ואני יודע שהוא מיועד למעבדי P4 אבל עדיין... אולי זה מה שישכנע אותי לקנות P4 ולא AXP ...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by a_beilis,

הרצתי את התוכנה לפני ואחרי אוברקלוק ואלה התוצאות... core:500 mem:595 3dmarks05:9891 core:668.25 mem 738 3dmarks05:10192 מה אתם אומרים? איך התוצאות?

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום , יש לי מעבד e2160 ושמעתי שהוא ממש טוב בoc [לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277047.0] הבעיה היא שאבא שלי די מפחד שאני אעשה oc ..מה באמת הסיכוי שיקרה משהו? עכשיו עוד שאלה...האם הקירור שמגיע עם המעבד מספיק לעשות oc או שעדיף לקנות קירור בנפרד? אם כן מה אתם חושבים על artict freezer 7 pro ? יש יותר טובים למחיר שלו [עד 100 שקל] והאם הוא שקט? עכשיו דבר אחרון... לא משנה איפה קראתי -hwzone,dtown,hometheater,gamer,ynet - עדיין לא הצלחתי להבין איך עושים oc . מישהו יכול הגיד פשוט שלב שלב איך עושים? [נכנסים לביוס...ו?] האם הביוס בכל המעבדים אותו דבר או שיש מדריך מסוים למעבדדי אינטל/e2160 ? עד כמה להגביר את הmhz ? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש ברשותי GF 2 TI ואני רוצה לצרוב לביוס שלו מהיריות שעון חדשות עם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם מה הדרברים הכי טובים (שמוצאים ביצועים הכי טובים מהכרטיס) נכון לעכשיו ה 23.11 ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by H A Q,

רציתי לעשות oc לקרטיס מסך geforce 6200 turbo cache אז העליתי את ה core clock settings ל 388 MHz ו את ה memory clock settings ל 475 MHz . מה זה core clock settings ו memory clock settings ? :-\ האם הגעתי לתוצאות טובות באוברקלוק הזה ? ??? אשמח לקבל תגובות

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי ביום שלישי שעבר ביקרתי בפנדה וגיליתי שחסרים להם מלא מוצרים, אבל ממש הרבה. בכל מיקרא חיפשתי מארז, אז קניתי את ה antec 1086 amg מאוד נחמד עוד שבועיים צפו למוד קטן. קניתי גם antec trilight ן coolmaster cooldrive 4 ו thermaltight sp94 שירות נחמד ביותר אבל חסרים לי עדיין מאווררים כי נגמר לי הכסף בדיוק. מיצטער שאני לא מעלה תמונות פשוט אחותי לקחה לי את המצלה הדיגיטלית לצבא אחרי המוד מבטיח לעלות תמונות. שאלה קטנה: אם אני הלך לpch ברמת-גן אתם חושבים שיש שם אולם תצוגה שם.. כי אני צריך שתי sf2 ואיזה מאוורר 120 mm , לא חשוב העיקר שיעבוד טוב. יש לי 400 ש"ח תעזרו לי בשאלה תודה מראש Istall

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים