עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by YARONGT,

אני מעוניין למהר את המעבד של המחשב נייד שלי lenovo s10-3 למטרת משחקים וניגון סרטים בצורה יעילה יותר התדר שלו הוא (לפי cpu z הוא 1667) כמה אני יכל למהר אותו והכי חשוב איך מדריך מפורט בעיברית בהחלט יעזור או תוכנה ''שבאמת עובדת'' תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by SomeoneUknow,

שלום , אני בטוח שקראתם את אחד מהנושאים הקודמים שלי , אז עד עכשיו משחה טרמית אני קונה MX2 זכרונות אני קונה OCZ Reaper Dualchannel 2048MB 1150MHZ CL5 (במחיר מצחיק ! ) והנה השאלה הבאה שלי גוף קירור אני צריך גוף קירור למעבד כדי להמשיך את הOC ולמי שלא יודע אז המעבד שלי לא תקין (גם בOC הראשון הוא היה לא תקין אז זה לא בגלל הOC ) ובגלל המעבד הזה החלפתי HDD ולוח אם שעלו יחסית הרבה כסף אז אני מקווה שהוא יעבוד שהוא יחזור מתיקון . מה גוף הקירור הכי טוב עד 290 ש"ח למעבד ?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחר הרבה ניסיונות חיפוש לא מצאתי אף לא השוואה אחת בין המערכות השונות. אמנם זה פחות קשור ל-overclocking ולרוב משתמשים בגופי קירור מתקדמים בכדי להגיע ל-overclock, אך אני מוצא את עצמי, בתור לקוח Media Center, דיי באמצע. הדרישה שלי היא גוף קירור פסיבי כך שהמעבד לא יתחמם אך יחד עם זאת ללא מאוורר בכדי להגיע לשקט מוחלט. האם מישהו מכיר / שמע / יודע היכן למצוא השוואה עדכנית בין גופי הקירור שמסוגלים להתמודד עם המעבדים הנוכחיים ללא שימוש במאוורר? המוצרים שמצאתי שאמורים לבצע את העבודה: 1. Thermalright IFX-14 (למרות שהחברה לא מצהירה עליו ככזה, נראה שהוא אמור לעשות עבודה טובה גם ללא מאוורר). 2. Thermalright hr-01 plus 3. Zerotherm BTF95 Fanless אשמח אם אתם מכירים נוספים שא…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אנחנו כבר הופכים לשבט קטן הטמפ' עומדת על 33 מעלות במנוחה, בנצ'ים בקרוב. [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by iMeash,

אהלן, רכשתי מחשב חדש שכנראה יגיע בסוף השבוע או בתחילת שבוע הבא. הדבר המתבקש הוא לעשות בדיקות מאמץ ולראות שהטמפרטורות טובות בכדי לא להסב נזק. הבעיה היא שאינני מבין חצי דבר וצריך את עזרתכם. אשמח לקבל המלצה לאיזושהי תוכנה שיכולה להפעיל עומס על המעבד והכרטיס מסך. המעבד המדובר הוא ryzen 5 3600 עם הקירור שמקבלים איתו (זה בדיוק החשש שלי). כמו כן איך אני יכול לבדוק שהמאווררים, הן של המעבד והן של המארז עובדים במהירות הנכונה? תודה !

6. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכם. אני רוצה לדעת מה זה בעצם וולט מוד לכרטיס מסך. אני מבין שזה הוספת מתח (נכון?) אבל מה ההבדל בין זה להוספת מתח מהביוס? ובכלל שפכו את הלב ותגידו כל מה שאתם יודעים על VMODE לכרטיס מסך. זה מעוד מעניין אותי ואני יודע על זה ממש קצת כמו שאתם רואים

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shahar0592,

אז ככה יש לי: מעבד AMD ATHLON X3 425 לוח אם MA74GM S2H של גיגבייט כרטיס מסך 4670 512 זיכרון בOC בינוני ספק 450W (מחזיק טוב איכותי של פעם HEC) במערכת הזו האם ניתן לפתוח את הליבה ללא צריבת ביוס? ואם לא אז איך אני מבצע את זה תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי לכולם. האם משחה טרמית היא אוניברסלית? אפשר אחת שתתאים גם למעבד בתושבת אינטל בתושבת 478 או 775, גם למעבדי AMD וגם לכרטיסי מסך? אם כן איזו משחה כדאי לקנות?

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם החלטתי לעשות OC למעבד שלי אז חיפשתי מדריך באינטרנט. מצאתי מדריך שפשוט אמר להעלות את המתח ל - 1.26250 ולקבוע מחלק זכרונות ל 1:1. עשיתי את זה ועברה בדיקה של 3 שעות שהמעבד על 3.6 GHZ. אחר כך נכנסתי לדיון הבא שמצאתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385106.0 ויש לי מערכת בדיוק כמו של האיש שפתח את הדיון רק שהזכרונות שלי הם G.Skill 800MHZ 4-4-4-12 HK. והגעתי פחות או יותר לאן שהוא הגיע עם פחות מתח למעבד גם ל 3762 MHZ. אם אני מעלה את ה - FSB מעל 418 המחשב לא עולה והביוס מחזיר להגדרות רגילות בשביל להעלות את המערכת. כל מה שאמרו בדיון עשיתי, ושזה לא עבד החזרתי את הכל על AUTO ומתח כמו שציינתי למעלה ואותו מחלק זכרון של 1:1. כרגע אני מריץ בדיקת יציבות…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gtlv79,

חברה אני מחפש מאורר+הטסיינק לדיורן 1300 שיוריד לי הכי הרבה מעלות בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום... קניתי את הרכיבים הבאים ורציתי לדעת האם הם מספיקים לC@ נורמלי למעבד הזקן שלי (נשמע מטורף נכון? למה לקנות למעבד כזה זקן חלקים שהשווי שלהם פחות או יותר מחשב חדש) http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/overview.asp?pro_id=53 http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=70 x2 http://raidmax.com/specs/cobra.htm האם צריך להוסיף עוד משו?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי חבר'ה, אין לי כלכך רקע באוברקלוקינג, אשמח לעזרה ב FINE TUNING ללוח-אם והמעבד אם אפשר. אני רוצה לשפר את הביצועים במחשב לזמן מה עד שאקנה מחשב חדש בחודשים הקרובים. לא יודע איפה להתחיל, ומה צריך לעשות אבל הינה המפרט שלי... וגם צילומים של CPUID (אם זה רלוונטי...) במארז עצמו - יש מאוורר על המעבד ועוד מאוורר אחד בדופן הקידמי של המארז למטה. המפרט הנוכחי: Operating System: Windows 10 - x64bit CPU: Intel Core i5-4690 @ 3.5Ghz Motherboard: Gigabyte Z97-HD3 Ram: DDR3/SDRAM 2x4 - ישודרג ל- 2x8 ריפג'וס (שבוע הבא) Storage: SSD 500GB + 2TB Video Card: NVIDIA Geforce GTX 760 - 4096 MBytes of GDDR5 חשוב לציין שזה מח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Lol10k,

הבנתי שאני צריך להאריק את עצמי כאשר אני מורח מחשה טרמית ומתעסק עם המעבד אפשר בבקשה הסבר איך לעשות את זה? לגעת במארז?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by FordF13,

איזה מאוורר טוב יותר אני מתלבט קשות בין שניהם ARX 12v DC 0.32a 120x30mm 3-Wire Fan FD1212-S3133E-F2 או noctua nf p12 ה ARX הרבה יותר חזק על הנייר למרות שהמאוורר של noctua יקר יותר יש למאוררר של ARX זרימת אויר של 70-80 CFM המאורר של noctua הזרימת אויר חלשה יותר וגם הסיבוב 1300RPM צריך את עזרתכם תודה !

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Idan-h,

המקסימום שאני יכול להוציא מהליבה בלי ארטיפקטים כשהזכרון בסטוק זה 400MHZ (מ250 בסטוק). המקסימום שאני יכול להוציא מהזכרון בלי ארטיפקטים כשליבה בסטוק זה 500MHZ (מ400 בסטוק). זה OC מכובד לכרטיס הזה. הבעיה היא שאני מנסה לשלב את המהירות, נהיה המון ארטיפקטים בATI TOOL. גם למשל על זכרון 500 וליבה 300 יש ארטיפקטים, וגם ליבה 380 וזכרון 220 יש ארטיפקטים. ז"א שילוב בניהם לא מצליח. בדקתי את החום של הכרטיס הוא לא חם. לפני כמה ימים מרחתי משחה חדשה לליבה (בגלל הבעיות לאחרונה), וגם יש מאוורר 80 חזק שמעיף אוויר. מה הבעיה? זה הגיוני? אשמח לתגובות, תודה.

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. רציתי לדעת מה הן הדרישות להרכבת מערכת קירור מסדרת Hydro X של חברת Corsair

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by hamoodit,

שלום לכולם. אז ככה הספק ה GENERIC שלי לא סוחב את המערכת שלי (5 מאווררים, 6 כרטיסים, 4 זכרונות, מעבד באוברקלוק וכד'....) היות והיה לי ספק ספייר ניסיתי לחבר אותו בנוסף. מבחינת מקום במארז, אין בעיה (CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER ) אבל מישהו יודע מה הקומבינה שצריך לעשות בשביל לתת לספק השני הוראה להידלק עם סוויץ' נוסף או עם הPOWER SWITCH הקיים (זה לא משנה לי) אנא תנו גם הוראות ולא רק בתיאוריה כי בחשמל אני מבין קצת.....

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by AppleJack,

IDLE: CPU: 38c System: 36c Gpu: 42c הטמפ' של המעבד נעות בסביבות 36-40 ב-Idle. זה כמובן לא מוצא חן בעיני, ובמיוחד כששני המאווררים במארז על מקסימום וגם ה-Zalman. חשבתי שעם המפרט שלי אקבל תוצאות יותר טובות האם הטמפ' בסדר או שיש מקום להוריד אותה? (את המחשב התקינו לי בחנות, והשתמשו במשחה תרמית של זלמן, אני לא הייתי שם, ולא מתכוון לפרק את המתקן קירור המפחיד הזה ללא סיבה טובה...)

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כאלה כמו אצל JACK ASS, חשבתי על מודינג כמה שבועות כבר, והוא נתן לי בכלל חשק אחרי שראיתי איזה יופי יצא לו איפה אני יכול לקנות (מקומות ספציפיים) מאווררים פשוטים כאלה ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by snudler6,

התחלתי להמהיר את הכרטיס gt220 של אחי, באמצעות msi afterburner. העניין הוא, שהתכנה מגבילה את ההמהרה של מהירות הזכרון, נמוך בהרבה ממה שראיתי שאנשים מצליחים להגיע אליו (עד 875MHz). הכרטיס: Gainward GeForce GT220 1024MB מנתוני התחלה של core @ 635 | memory @ 405 הגעתי עד עכשיו לתוצאה יציבה של core @ 770 | memory @ 530 בטמפרטורה יציבה של 58 מעלות במאמץ מלא. שאר המפרט: CPU: inetl e2160 @ 3.06 Cooling: Cooler Master Hyper 103 MB: Gigabyte GA-G41MT-D3 RAM: 2 * 4 GB HDD: Toshiba DT01ACA100 1TB SSD: SanDisk z400s 128GB PSU: Antec VP550P Case: mATX custom הבעיה היא שוב, התכנה msi afterburner לא נותנת לי להמשיך …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אם ידוע אנא כתבו לכמה ג'יגה הרץ הוא יגיע בערך ובכמה מעלות.תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אנשים... קודם כל אני שמח שאני הצלחתי להצחיק אותכם (אני אומר את זה כבר עכשיו) יש לי פנטיום 233 (יאללה תצחקו) ;D יש מצב שאני יכול לעשות לו אוברקלוק או משהו?! אני יעשה הכל בשביל שהוא יעבוד מהר יותר ממה שהוא עכשיו... מה לעשות אין לי כרגע תקציב לשפר אותו או לקנות חדש אז בנתיים צריך לעשות כל מה שאפשר... בחייאת תעזרו לי

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tzviran,

יש דרך למדוד טמפרטורה של המחשב ללא חיישני חום על לוח האם? ואם כן מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה טובה לעניין הזה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ,אני וחברי זוג סטלנים משועממים, עם ג'יקסו, מחשב ישן ומגירה החלטנו לעקוב אחרי ליבנו וכך מצא הגי'קסו את המגירה. 3 ימים עבדנו ולהלן התוצאות: או: http://planet.nana.co.il/megirapr או: http://www.geocities.com/mookwl2000/index.html

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Ran21,

אהלן אני מעונין ליקנות קירור למעבד לטובת oc, המעבד שלי הוא i7 930 2.8 ghz אני מעונין לעשות oc בגלל שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך r9 290x בשביל למנוע צוואר בקבוק. עכשיו אני לא יודע לכמה ghz אני ימהיר עדיין אבל מתוכנן oc כבד. התקציב שלי הוא בסביבות ה 900 שקל עם אפשרות לחריגה לא מאסיבית. אני לא מבין בקירורים בכלל, אין לי מושג בזה בגלל זה אצטרך פירוט בהסברים בבקשה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.