אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
q9300 קירור - פריזר 7 Gigabyte ga-p35 d3sl Adata ddr 2 800 4g ram cl5 בינתיים הוא על אוברקלוק של 3ghz. כשאני מנסה להעלות את הfsb הוא עושה גם אוברקלוק לזכרונות וכנראה בגלל זה המערכת לא עולה. לתת מתח לזכרונות? למעבד? בקיצור, מה כדאי לעשות כדאי לסחוט את המיץ של המעבד? לגבי טמפרטורות - בסה"כ קריר מאוד, 30 מעלות במצב רגיל (כשחם מאוד בחדר..) במאמץ על 40-45 לא בדקתי במדוייק.. תודה רבה.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמשמש כ HTPC לוח אם שלו זה: MSI G31M MicroATX לפי חיפוש בגוגל התושבת היא LGA 775 הקירור הקיים עושה רעש בסלון ולכן אני רוצה למצוא לו מחליף כמה שיותר שקט במחיר מינמלי אני לא מתכנן לעשות OC ולא צריך מפלצות יקרות. ראיתי שאנשים ממליצים על: Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 95שח Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 185שח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL 150שח איזה מהם הכי שקט? יש עוד המלצות יותר שקטות\משתלמות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אני קונה מחשב בקרוב, והמעבד שיהיה לו זה זה: i5 2400 (רוב הסיכויים) ואולי 2500K .. s1155 המליצו לי על ה- Yasya .. מה אתם אומרים ? ** הולך לעשות OC בעתיד**
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במקרה הזה - זכרונות וליבה של הGTO2
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הגעתי עם ה4000X2 שלי כבר ל2700 כאשר בסטוק הוא עמד על 2100, המתח העדכני הוא 1.4, אני רוצה לדעת אם זה יהיה מסוכן לעלות אותו בעוד קצת? כי כרגע אני חושב שזה מה שתוקע לי את ההתקדמות. ועוד שאלה קטנה, יש לי לוח MA785G-US2H של חברת Gigabyte, וקראתי את המדריך להמהרת המעבד באתר ושם הוא הביא דברים שיש לכבות/לשנות בביוס כמו Spread Spectrum,CPU Thermal Throttling וכו'.. הבעיה שלא מצאתי שום דבר מזה בביוס שלי, מישהו שיש לו לוח אם של Gigabyte יכול להגיד לי איפו זה נמצא, או בכללי הגדרות טובות לביוס ל-OC? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבדE7400 שעובד על 4GHZ הבמקום על 2.8 במתח 1.36 בערך לפי אורסט ....טמפ' עד 67 -70 ללא מזגן קירור MUGEN 2 ...כמובן טמפ' עבודה האם אפשר לדעת או להעריך בערך כמה זמן הוא יחזיק בצורה יציבה בOC הנ"ל? האם כל עוד הטמפ' היא נורמאלית אז לא צריך לחשוש כלל לאורך החיים? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או קי קיבלתי אותו היום...עכשיו אני לא כל כך הבנתי באתר הבית של המוצר ב Important Reminder ..יש קצת הסבר על הדרך הטובה ביותר שהמוצר הזה יכול לעבוד. מישהו יכול להסביר לי קצת? הבנתי שצריך לכבות את המחשב פעם ב...שה interface יתקרר לטמפ' החדר,במיוחד הקטע של ה break-in בילבל אותי לגמרי. http://www.arcticsilver.com/as5.htm
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדיוק התכוונתי לשאול אם חייבים להשתמש בקירור זכרונות RHS88 בנוסף ל- VF1000 Led (מאחר והוא כבר מגיע עם ram heatsinks משלו). לצערי התברר לי עכשיו מהאתר של Zalman כי: כל הסיפור יוצא בסביבות 420 ש"ח כולל משלוח מ-Pandas ... כואב... למרות שבהתחשב בעובדה שהכרטיס עצמו עלה לי 1400ש"ח "בלבד", אני שוקל ברצינות ללכת על זה. השאלה הנותרת היא -- משהו ראה את המוצרים בחנויות נוספות ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה על סנפירי פינים במפזרי חום (איטסינקים), בירחון "טכנולוגיות". הרי לכם כמה נתונים מרעישים!!! החום מפוזר בכל כיוון אפשרי, היעילות הנפחית שלהם גדולה הרבה יותר, נוצרות מערבולות אוויר שמזיזות כל אוויר נייח שקיים בין הפינים... משמע: הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב! וככל שיש יותר פינים - יותר טוב אלומיניום 38X38 מ"מ - 64 פינים = 1.49 צלסיוס לוואט אלומיניום 38X38 מ"מ - 32 פינים = 2.1 צלסיוס לוואט אלומיניום 13X13 מ"מ (לרכיבים זעירים ביותר) 9 פינים (קוטר פין 2.5 מ"מ וגובה 13 מ"מ) = 9.43 צלסיוס לוואט (זה טוב מאוד) ומה אנחנו רוצים? נחושת 38X38 מ"מ - 121 פינים (קוטר פין 1.7 מ"מ וגובה כולל 20.3 מ"מ, עובי בסיס 2 מ"מ) = 1.04 צלסיוס לוואט!!!! {כל הנתונים הם עם זרי…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי משטח קירור של טרמלטק מונסטר 23 אבל המאורר ה"גדול" עושה אוויר ממש חלש השאלה האם זה ככה או שיש הגדרה כל שהיא?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשים עוד מאוורר 120 מ"מ במארז מקדימה ואבא שלי פוחד שזה יהרוס משהו ואומר שזה לא נחוץ מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414 בתאבון לכולם.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים ובכן המודינג שלי עדיין לא הסתיים כמו שכתבתי בפרסום הראשון על המארז שלי.. אז הפעם הוספתי LCD 20X4 .. אז הנה לכם סרטון קצר על ה LCD ו על המארז שלי מבפנים .. (למי שלא ראה את המארז שלי הנה קישור) אני אחסוך במילים, הנה הסרטון: http://ilf.israel.net/LandRover/modding/lcd.rar
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המאוורר של המעבד, במקום הסטוק של אינטל לשים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2. הבעיה היא שזה מאוורר קצת יותר גדול ולוח האם יחסית קטן - Gigabyte B360M DS3H. אני חושש שהמאוורר לא ייכנס בגלל שיתנגש עם הסלוטים של ה-DDR. אני משתמש כרגע רק ב-2 סלוטים של DDR, הסלוט הקרוב ביותר למעבד פנוי. לא מתכוון לשנות את זה בקרוב. עוד לא קניתי את המאוורר. מישהו יכול לעזור - האם המאוורר מתאים בגודל?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות של קירור יתר למעבד? בעזרת איזה כלי ניתן להגיע לטמפ' כל כך קרה? (הבנתי שאפשר להגיע אפילו ל 36C-) מה השיא שמישהו הגיע אליו אי פעם? והאם באמת אפשר להתקין מערכת קירור המבוססת תעל חנקן נוזלי והאם הוא יותר יעיל ממערכת קירור עם מים? אשמח לראות גם תמונות =] הרבה שאלות =] תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של Asus - A7V133 והמאוורר הקטן של ה MB הפסיק לעבוד, הטמפרטורה הגיע ל 50 לפי ה Asus Probe. איפה ניתן לרכוש מאוורר כזה? תודה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מאוורר יהיה הכי טוב לקירור ה-XP2000 החדש שלי?...בהנחה שאין הגבלת כסף.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, 1. האם מישהו יודע אם קירור Freezer Xtreme יתאים ללוח GIGABYTE EP45-DS3R ? - יש ללוח קירור NB בגובה 3 ס"מ בערך. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2842 2. האם ניתן להשתמש בו ללא מאוורר (כלומר כקירור פסיבי)? 3. למארז HTPC השוכב שלי יש גובה של 14 ס"מ מהלוח, וגובה הקירור 13 ס"מ, האם זו תהייה בעייה? (למרות שנראה שהחום יוצא מאחור ולא מלמעלה - ויש לי מאוורר מוציא אוויר מאחור) תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפורום מוצף ביתרונות האוברקלוקינג ומשתמשים שביצעו OC מטורף ושיפרו את ביצועי המחשב בעשרות אחוזים ואף יותר. השאלה היא אם אפשר לשפר את הביצועים בצורה כל כך משמעותית ב"חינם", מדוע היצרנים לא עושים זאת מלכתחילה? התשובה מהווה למעשה את החסרונות של ביצוע הOC. מעבר לתוחלת חיים מופחתת (בכמה מופחתת?), סיכון המערכת (מי שלא מבין מה הוא עושה עלול להזיק), ואיבוד האחריות על הרכיבים, מהם חסרונות האוברקלוקינג?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו, אני עכשיו רוצה לקנות לוח אם עם סוקט 478 לOC עצבני... אז איזה לוח אתם ממליצים ?? תקציב זה לא הבעיה תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש גם שאלות מפגרות (אל תבהלו), אבל זה כדי שאני יהיה בטוח בעצמי. 1)היטסינק זה הצלעות קירור? 2)כשאני קונה מעבד חדש (ואני מרכיב אותו ואת כל שאר המחשב) אני צריך למרוח את המישחה הטרמית או שהוא (המעבד) כבר מגיע עם זה מורכב? 3)המישחה הטרמית משמשת גם כדבק בין ההיטסינק למעבד? 4)במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying2.php המישחה שהוא מורח על ליבת המעבד והמישחה שהוא מורח על ההיטסינק היא אותה מישחה? אם כן אז למה יש לה צבע שונה על כל משטח (שחור וכסף)? אם אני אזכר בעוד שאלות שרציתי לשאול אז אני אוסיף אותן (תבדקו מדי פעם). תודה רבה לכל העונים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם (תיבה תחתונה)
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלוב רב, אני מחפש קירור למעבד על מנת לעשות OC למעבד הנ"ל, מבלי לפרק את הלוח לשם ההרכבה. האם FREEZER 7 PRO REV.2 של ARCTIC COOLING יספיק לי? המארז הוא דיי חם, לא ממש מאוורר. המהירות של המעבד בסטוק היא 3GHZ, שזה 333*9. אני עכשיו על 400*8, עם הקירור המקורי של אינטל. רוצה להיות ב 400*9. ה-TDP של המעבד בסטוק היא 65W. יש חשיבות לשקט, אבל לא מכרעת.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים ערכתי את הכותרת , ועכשיו השאלות שלי הן אחרות. כרגע עשיתי OC , לא להאמין כמה שזה פשוט יש לי E2140 זמני שהגיע כרגע ל3.2 , מעבר לזה הוא לא מסכים מה גם שהזכרון מאוד מגביל אותי , יש לי סטיק ג'נרי אחד של 667 והוא כרגע עובד על 800 הטמפ היא 40 מעלות .. האם זה תקין? כמה זמן לאמץ עם OCCT כדי ליראות שהמערכת יציבה? מה לגבי המתח שהמעבד מקבל ? הוא לא ישרף לי הוא יומיים? מה לגבי הכרטיס מסך? הוא גם בOC עכשיו ? וביכלל....... זה בסדר? לא בסדר? אגב , חל שיפור ממש ממש ממש ממש משמעותי .. תודה לעוזרים ציפרתי תמונה של המצב כרגע.. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-