עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nafroman,

היי אנשים , אני עובד פה על 7 ... ואני על OC (מפרט למטה) שמתי לב שהמחשב נתקע (קופא) אחת לכמה זמן ..לא קבוע... אז הלכתי והרצתי INTEL BURN TEST ואכן הוא נתקע כל פעם ...אחרי 4 סיבובים העלתי את ההספק וולט ל CPU אבל עדיין נתקע אני תוהה אם יכול להיות שWINDOWS7 פחות יציב מVISTA (גרסאות 64 ביט) בVISTA המערכת עובדת על אותה תוצרת BIOS לOC בצורה תקינה ויציבה . אם למישהו יש רעיון מה לעשות , אני אשמח להצעות .(תודה) כרגע אני הולך להריץ TEST במצב רגיל בלי OC לראות שזאת באמת הבעיה ...ולא איזה משהו אחר .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by nuctornal wisdom,

שמתי לב שבCPUZ שבPCI e הlink width נמצא על 1X ולא על 16X איך מתקנים? יש לי gigabyte 965P DS3P וזה המצב בביוס

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הלוח אם: DFI lanparty nF4 ultra-d המאוורר שעל הnorth bridge הלך. תוצאה - הטמפ' שם על 70!, הוצאתי אותו והלכתי לחפש בכל מיני חנויות מאוורר חדש ללוח. אין שום חנות שחיפשתי (אזור ר''ג) גם אלקטרוניקה וגם מחשבים שמוכרת כזה דבר. רק זיגזאג מוכרים, אבל הגדלים הם ענקיים, מעל המאוורר נמצא הכרטיס מסך, לכן אין מקום לקירור גדול עליו. עזרה!!!

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם החלטתי לעשות OC למעבד שלי אז חיפשתי מדריך באינטרנט. מצאתי מדריך שפשוט אמר להעלות את המתח ל - 1.26250 ולקבוע מחלק זכרונות ל 1:1. עשיתי את זה ועברה בדיקה של 3 שעות שהמעבד על 3.6 GHZ. אחר כך נכנסתי לדיון הבא שמצאתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385106.0 ויש לי מערכת בדיוק כמו של האיש שפתח את הדיון רק שהזכרונות שלי הם G.Skill 800MHZ 4-4-4-12 HK. והגעתי פחות או יותר לאן שהוא הגיע עם פחות מתח למעבד גם ל 3762 MHZ. אם אני מעלה את ה - FSB מעל 418 המחשב לא עולה והביוס מחזיר להגדרות רגילות בשביל להעלות את המערכת. כל מה שאמרו בדיון עשיתי, ושזה לא עבד החזרתי את הכל על AUTO ומתח כמו שציינתי למעלה ואותו מחלק זכרון של 1:1. כרגע אני מריץ בדיקת יציבות…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ראיתי של סילנקס שהם 14DB איך הם פתוח לכל אופציה .. שימוש : יחליף את המאורר של הספק :OCZ StealthXStream 600W מרעיש בטירוף

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ועוד משהו.... יש לי מאורר בגודל של המאוררים של המחשב טיפה יותר גדול זה כמו וונטה ...והוא מתחבר לחשמל ופועל הוא בקושי עושה רעש אבל מקרר טורבו האם אני יכול לחבר אותו למחשב ...ויש בזה סיכון כלשהו...?.... למאוורר אין הארקה לא מחובר החוט של הארקה.... את החוט של הארקה שמגיע מהשקע של הקיר חיברתי לשולחן מחשב שעשוי מעץ אני יכול להשים את המאוורר בתוך המארז בפנים?....... או שיש סכנה של קצר או משהו שיחשמל לי תמחשב חחחח או שאני יבודד תמאורר יעשה אותו פלסטיק ויניח אותו בתוך המארז ככה זה יהיה בטוח אני לא יודע מה לעשות המאורר הזה מקרר טורבוווו כמו וינטלטור ?.... מהכדיי לעשות?....<? אני פתוח להצעות אפילו לחתוך תמארז

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Jook,

לפי מה ששמעתי והבנתי COOLER MASTER עומדים להיכנס לשוק גם בארצנו ורצתי לדעת מתי זה יקרה? ואם מישהו יודע אם יהיה מבחר גדול של מוצרים ובעיקר מארזים? ולפי מה שהם עולים בחול כמה הם יעלו בארץ (המארזים המדהימים שלהם)? והאם למישהו יש תר עם גלריה של מארזים שלהם

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by puu,

שלום לכולם קניתי ב newegg מעבד 1600X . רק לא סמתי לב שמעבד מגיע בלי קירור סתוק אף פעם לא השתמשתי עם קירור שלא סתוק ומחפש המלצה מה כדי ועדיף עד 150 ש"ח , אפשר מאמזון לא מתכוון לעשות אוברקלוק תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. רוצים לראות גרפים שהכנתי ? הגרפים מראים עד כמה overclocking משפר ביצועים, תחת 3DMark2001 בלבד. (וכן אני יודע שלא ניתן לקבוע כלום רק לפי תוכנה אחת אבל, שוב הגרפים מראים שיפור תחת 3DMark2001 בלבד) בגרפים משתתפים : CeleronII 800@1184 FSB 148MHz ASUS V6600 GeForce256 Pure 32MB SGRAM 120/166@165/220 (-5ns) SDR רוצים ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by SEangel,

במהלך שיטוטי בכל מיני פורומים של אוברקלוקינג (בזמן האחרון אני מתעניין בכך, אם כי לא ביצעתי שום אוברקלוק משמעותי), ראיתי שהמשחה התרמית הטובה ביותר היום היא בכלל לא משחה. זה נקרא אינדיגו אקסטרים Indigo Xtreme והיא מיושמת בצורה שונה מאוד ממה שהכרתי עד עכשיו: מניחים מין "דף" על המעבד, עליו את ההיטסינק (בלי להפעיל את המאווררים), ומריצים תוכנות מאמץ. הטמפרטורה צריכה לעלות ל85-90 מעלות (עוד לא עושים כלום), לרדת משמעותית ואז לעלות בהדרגה בחזרה ל85-90. אז מפסיקים את המחשב ומחברים חזרה את המאווררים. כדי להסיר את זה פשוט מקלפים את זה מהמעבד (יש סרטון שמישהו העלה ליוטיוב). מישהו מכיר את זה? אפשר להשיג את זה בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by natan84,

שלוב רב, אני מחפש קירור למעבד על מנת לעשות OC למעבד הנ"ל, מבלי לפרק את הלוח לשם ההרכבה. האם FREEZER 7 PRO REV.2 של ARCTIC COOLING יספיק לי? המארז הוא דיי חם, לא ממש מאוורר. המהירות של המעבד בסטוק היא 3GHZ, שזה 333*9. אני עכשיו על 400*8, עם הקירור המקורי של אינטל. רוצה להיות ב 400*9. ה-TDP של המעבד בסטוק היא 65W. יש חשיבות לשקט, אבל לא מכרעת.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Arik.G,

מה הפליטת החום של E6300? וכמה אתם מעריכים שהוא פולט ב OC כבד, מעל 3200?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, סיימתי כרגע לקרוא את הכתבה הנפלאה של אורן שטיין ובדף 5 מופיע: על איזו הגדרה מדובר וכיצד אוכל לבדוק האם המעבד שלי תומך בכך? תודה רבה, אורן.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. רציתי לדעת מה הן הדרישות להרכבת מערכת קירור מסדרת Hydro X של חברת Corsair

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by H A Q,

רציתי לעשות oc לקרטיס מסך geforce 6200 turbo cache אז העליתי את ה core clock settings ל 388 MHz ו את ה memory clock settings ל 475 MHz . מה זה core clock settings ו memory clock settings ? :-\ האם הגעתי לתוצאות טובות באוברקלוק הזה ? ??? אשמח לקבל תגובות

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בגלל שהמארז שלי כרגע ג'נרי ואין לו מאוררים טמפ' המעבד עומדת כרגע על 75 מעלות דבר שבגלל לא בריא וגורם לניתוקים של המחשב אז עוד היום אני קונה את כל החלקים. אני קונה תמארז הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd- 2050385026.htm דבר ראשון איך המארז הזה?מקרר טוב?יש לכם המלצות טובים יותר למארזים בטווח המחירים האלה שמקררים טוב?המעבד שלי זה AMD2000 דבר שני אני צריך מאוורר למעבד התקציב לא חשוב העיקר שיהיה חזק וטוב,תודה מראש לעוזרים. הנה הטפרטורה וזה עוד שיש לי ארו פלו,הטמפרטורה פה נמוכה ב-15 מעלות מהביוס בביוס הוא עומד על 76 מעלות וזה לא במאמץ!!! זה כבר חודשיים ככה מעניין כמה שנים זה כבר הוריד למעבד שלי תמונה להוכחה: עוד שאלות: איך יכול להיות שיש לי ארו פלו והטמפרטורה …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש גם שאלות מפגרות (אל תבהלו), אבל זה כדי שאני יהיה בטוח בעצמי. 1)היטסינק זה הצלעות קירור? 2)כשאני קונה מעבד חדש (ואני מרכיב אותו ואת כל שאר המחשב) אני צריך למרוח את המישחה הטרמית או שהוא (המעבד) כבר מגיע עם זה מורכב? 3)המישחה הטרמית משמשת גם כדבק בין ההיטסינק למעבד? 4)במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying2.php המישחה שהוא מורח על ליבת המעבד והמישחה שהוא מורח על ההיטסינק היא אותה מישחה? אם כן אז למה יש לה צבע שונה על כל משטח (שחור וכסף)? אם אני אזכר בעוד שאלות שרציתי לשאול אז אני אוסיף אותן (תבדקו מדי פעם). תודה רבה לכל העונים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by togi,

שלום, יש לי מחשב בן 5-4 חודשים icore 7 920 2.67GHZ. רציתי לדעת כל כמה זמן צריך למרוח משחה תרמית? האם זה לפי הטמפרטורות? הנה תמונה ליתר ביטחון (שלושה תוכנות שבדקתי איתן: SPEEDAN, EVEREST ו-HWMONITOR):

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by se7en,

איזה מאוורר יהיה הכי טוב לקירור ה-XP2000 החדש שלי?...בהנחה שאין הגבלת כסף.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by AppleJack,

IDLE: CPU: 38c System: 36c Gpu: 42c הטמפ' של המעבד נעות בסביבות 36-40 ב-Idle. זה כמובן לא מוצא חן בעיני, ובמיוחד כששני המאווררים במארז על מקסימום וגם ה-Zalman. חשבתי שעם המפרט שלי אקבל תוצאות יותר טובות האם הטמפ' בסדר או שיש מקום להוריד אותה? (את המחשב התקינו לי בחנות, והשתמשו במשחה תרמית של זלמן, אני לא הייתי שם, ולא מתכוון לפרק את המתקן קירור המפחיד הזה ללא סיבה טובה...)

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by avishai1b,

יש לי Intel E6300 והיום קניתי לו קירור ac freezer 7 pro כדי לעשות לו OC... זה OC ראשון שלי ואני לא כלכך יודע איך להתחיל אני עכשיו מדבר איתכם במחשב אחר.. ובמחשב עם ה e6300 אני בביוס.. זה נראה כך: CPU host frequency 200 PCIE frequency 100 System memory multiplier 2.66 Memory frequency 585 FSB Overvoltange normal CPU Voltage control 1.325 Cpu Normal vcore 1.325 מה עושים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. במקרה הזה - זכרונות וליבה של הGTO2

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. במחשב עם ספק כוח אחד ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום בעוד כשבוע\שבועיים אני קונה מחשב חדש. עכשיו, המחשב יהיה עם אנרמקס FS-710B 350W. מעבד AMD ATHLONXP 1800+. אני עוד לא סגור על לוח אם. כנראה האסוס מה שמו שסקרופיון ממליץ עליו כל הזמן. כן אנטי-וירוס, לא מצאתי את הלוח שלך :AR15: מה שמעניין אותי, זה הכרטיס מסך. בסימפלטק המליצו לי על הסומה החדש,ה4200, ולעשות לו O\C לרמה של מעל G4TI4600. הכרטיס עם 64MB. משתלם? נראה גם לי. הO\C בחינם. עכשיו, מכיוון שהבנתי שAMD מתחממים קצת יותר מאינטל, אני מפחד שבעקבות הO\C משהו יתפוצץ בפנים. יואיל לי אם תגידו לי אם זה הגיוני, אם זה יכול לקרות(מישהו שעשה O\C לרמה הזאת) ומה כדאי לעשות בלי להוסיף טונה של כסף. בתודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by amirn,

היי, 1. האם מישהו יודע אם קירור Freezer Xtreme יתאים ללוח GIGABYTE EP45-DS3R ? - יש ללוח קירור NB בגובה 3 ס"מ בערך. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2842 2. האם ניתן להשתמש בו ללא מאוורר (כלומר כקירור פסיבי)? 3. למארז HTPC השוכב שלי יש גובה של 14 ס"מ מהלוח, וגובה הקירור 13 ס"מ, האם זו תהייה בעייה? (למרות שנראה שהחום יוצא מאחור ולא מלמעלה - ויש לי מאוורר מוציא אוויר מאחור) תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים