עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SpiritKnight,

אני רוצה תוספת ביצועים קטנה, אז יש לי כלים לעשות OC- השאלה היא כמה? הוא פועל עכשיו ב166.9 לליבה ולזיכרון(זאת המהירות הרגילה). כמה אני יכול לעשות בלי לפגוע בו, אבל לשפר קצת ביצועים?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by yot,

שלום D: לאחרונה קיבלתי מעבד ולוח אם חדשים: Athlon64 3000+ (200x10) EPoX EP-8KDA3-J שמצתרפים לזכרונות המסכנים שלי 2x256mb PC3200 CAS2.0 Generic מייד התחלתי באוברקלוק אני מקווה בדיון זה לרכז את התוצאות שלי (אין לי מושג למה 8)) התחלתי היום: מתחים: ללא שינוי. CAS: 2.5. תוצאה ראשונית: 230FSBx10 יציב לחלוטין (בלי וולטאז' לכלום, לא לזכרונות לא למעבד ולא לצ'יפסט). תמונה מצורפת... קירור מעבד: ספייר ג'נרי עם ארטיק סילבר 3 40 מעלות Idle עדכונים בהמשך המשך יום נעים.. נ.ב. הערות הארות וסתם הערצות יתקבלו בברכה ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. המפרט שלי מופיע בתתימה. אני רוצה להבין קודם כל - למה הציעו לי פה ושם להוריד מכפלה למעבד ולהפגיז ב FSB - כשזה אומר תכלס בעצם - פחות OC למעבד ויותר למערכת כולה? אם אני עושה OC אז לא הגיוני להרביץ את הOC המירבי למעבד? למה להויד מכפלה אם כן ? (שוב תסתכלו במפרט שלי- המעבד לא משמש כמגביל לOC) ועוד שאלה- לבעלי לוחות 8KDA3 למיניהם- בביוס יש אפשרות לHIGH PERFORMANCE - מה זה עושה בעצם? אם אני עושה OC אז להשאיר את זה בOFF? או להפעיל את זה? (אינ פותח את את'רד הזה , לגבי כל השאלות שיהיו לי לגביי OC כי מצאתי את עצמי נדחף פתאום לתרדים אחרים וזה לא מנומס אז החלטתי לפתוח את שלי

4. Started by INFERNO,

ההיטסינק של המעבד מתחיל להפליץ הוא נתקע ואז ממשיך לעבוד אני רוצה לקנות היט סינק על איזה אתם ממליצים ? יש לי מעבד P3 700 וכתוב על הסוקט FC-PGA 370

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by Boomer,

אתמול בלילה שיחקתי במשחק Americas Army ו-3 או 4 פעמים פשוט נתקע לי המחשב אחרי כמה דקות של משחק והייתי צריך לעשות Reset. בפעם האחרונה שזה קרה (בהתחלה לא הבנתי למה זה) אחרי שהמחשב עלה מחדש בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא הייתה על 64 מעלות ככה שהמחשב נתקע שזה היה על 66 מעלות אני מעריך. מה לעשות, המזגן לא היה פתוח בלילה... :-[ בכל מקרה, פתחתי את המארז וכיוונתי עליו מאורר והמחשב לא נתקע יותר... העניין הוא שהמעבד הגיע לחום הזה כבר בעבר במשחקים ולא קרה כלום. אז יכול להיות שהכרטיס מסך התחמם או משהו כזה? זה Radeon 8500 של Xpertvision/Palit.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. OC בתהליכים, אתמול פירקתי את כל המחשב, וחידשתי משחה, הפעם בשכל, קצת באמצע, הטייפון עליו ולהניע את הטייפון שמאלה וימינה, הפלא ופלא, הטמפ' צנחו(בוולטים גבוהים) מ-60 ל-40. 40 מעלות ב-S&M, ב1.71V, גבוהה מדי, יחסית לטמפ'? כרגע בתהליכים, עוד לא נמדד מתח במתח נמוך... מפרט: AMD 3200+ LBBLE 0518APFW twinmos 3200 ddr400 @ 500mhz 2.5-4-4-8 2.8V DFI Ultra-D THE VERY HEAVY AND BIGTYPHON עידכון: 35 במאמץ, 1.65V, שלושים וארבע שניות בפי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. Started by Genom_g,

כדי לי לעשות OC למעבד שלי? תראו את המעלות של כל המחשב תגידו אם כדי לי להתחיל http://img101.imageshack.us/img101/853/oc8tr.jpg

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  8. אז ככה מצטער על חוזר היידע מראש כי אני די חדש פה.. אני קיבלתי מחשב amd 2600 עם מאוור על המעבד במהירות 4400 משהו כזה והטמפרטורה הייתה על 54 ככה.. עכשיו אני כמו טיפש פתחתי את המחשב בחלקו הצדדי ושמתי מאוור רצפה גדול ולשמחתי הטמפרטורה ירדה ל 48 במאמץ הכל טוב ויפה עד שבטעות נגעתי במאוור של המעבד והוא הפסיק להסתובב... שהדלקתי אותו שוב ראיתי שכנף אחת נשברה ועשתה רעש חזק והמאוור לא מסתובב כראוי, היא הייתה רופפה אז הוצאתי אותה והדלקתי שוב עכשיו הטמפרטורה על 56 ועולה והמהירות סיבוב של המאורר של המעבד הוא 3660 אממ אז ככה שאלתי היא האם אפשר להחליף רק מאורר של מעבד? ושאלה שנייה מה ההמלצה שלכם בנושא לאורר של המעבד שלי וכמה זה עולה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  9. הבקשה בכותרת אהה ואם יש למישהו השוואה בין BLUE ORB VS RUBY ORB אני אשמח

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  10. יש לי A63 +3200 Socket 939 ואני צריך להתאים לו קירור. אני מתכוון לעשות לו OC ומחפש קירור טוב, אבל גם שקט! רעיונות?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  11. Started by ScreameR,

יש לי מעבד מדגם Northwood פנטיום 4 2.26 לוח P4S333. אני מעוניין להשיג קירור טוב למעבד בסביבות ה150 שקלים. השאלה היא איזה סינק לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם קניתי את הגוף קירור ואיתו גם באים 8 heatsinkim לציפים מסביב למעבד של כרטיס מסך השאלה שלי עם אני לא ישים אותם יקרה משהו האם הם בכלל נחוצים או שזה סתם כי הם לא כל כך טוב יושבים על הכרטיס הם כזה חצי בחוץ ואחד ביכלל בלי כי אי אפשר בכלל לשים אותם כמו שצריך על הכרטיס שלי עם הגוף קירור עצמו הכרטיס שלי זה 6600 gt

• 14 תגובות
    • 621 צפיות
  13. מצאתי את התמונה(מלפני 7 חודשים) של האוברקלוק הראשון שלי עם הדיורון 800Mhz שלי... הוא היה מעבד מדהים, הצליח להגיע לתוצאות יפות עם קירור הג'נריק שלו ,והכי חשוב הוא לא עבר את ה50 מעלות. אז בשביל לחלוק לו כבוד אני מציג את התוצאה של הניסיון הראשון שלי איתו: התמונה הזאת היא ממתי שעוד היה לי אתהA7M שלי,שהגביל את המעבד ולא עשה אפילו פוסט ב121...

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  14. ואשמח לדעת גם על רעש..

• 84 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by bigshow,

שמתי לב שהמאורר של הספק שלי מוציא אוויר אל מחוץ למארז ושואב את האוויר מפנים המארז עצמו זה לא אמור להיות הפוך ? :s05:

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  16. Started by biodome,

היי חבר'ה! קיבלתי לא מזמן את המארז שאטל מיני פיסי הקטן והחמוד, והוא ממש מגניב. עכשיו יש לי תכנונים למודים קטנים, ואחד מהם הוא הסתרת הסידי לגמרי - למה? סתכלו: ככה מגיע המארז במקור, בלי כונן מורכב. ו... ככה הוא נראה עם כונן מורכב כמובן - הורס לגמרי את כל המראה הסקסי שלו.. המטרה - להוריד את ה-Faceplate של הצורב (שהוחלט שישאר במחשב זה), ולהדביק את הפלקסי הכחול המקורי (ביחד עם הברגים שיקוזזו וידבקו לפלקסי) במקום, ישירות למגש. עכשיו הורדתי את ה-faceplate, והנה המ שקיבלתי: החוגה של הווליום, והיציאה של האוזניות חורגים מחוץ ל-Faceplate.. אי אפשר להדביק ככה ישירות למגש.. מה אני עושה? פתחתי את הכונן: אלו החיבורים שלהם מתחת.. עכשיו אם יש ביניכם אלקטרוניים או …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by aviv5g,

מפרט: לוח אם : ASUS P5QC מעבד:E8400 כ.מסך:260GTX GAINWAR (3GB RAM (3*1 של סמסונג PC2-6400 קירור למעבד :ThermalTake Bigtyp14Pro CPU Fan ספק כוח :Enermax PRO82+ Series 525W מבחינת קירור מארז אני מסודר 4 מאוררים גדולים 2 עליונים 1תחתון ואחד בצד לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע מבחינת ביצועים

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by rosesr,

לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ומרחתי את הגריז בעזרת קיסם אוזניים ואז אם כרטיס אשראי ישרתי את הכל לשיכנה דקה ושווה. לא מזמן ראיתי שאומרים להוציא קמות גדולה ואז אם הכרטיס למרוח אז עשיתי בסדר או שפעם הבאה לעשות בצורה אחרת? תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by yoav9,

או שניהם ביחד, על כן אני מחפש אורות בתל אביב לביצוע מודינג! כלומר אני מחפש חנות אלקטרוניקה בתל אביב שיכולה למכור לי לדים באיכות טובה (ultra bright led בהירים כמה שיותר, ובמכה שיותר צבעים) וגם נגדים ואולי עוד איזה מוצר שעוד לא חשבתי עליו... למישהו יש? ???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by krabby,

..

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. מצורפים תמונות עם נתוני החומרה והטמפ' תודה לכם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by BonyB,

שלום. קראתי מעט על דרכים לבצע OC ויש קטע אחד שתפס את תשומת ליבי. נאמר: שלפני שמתחילים להעלות מכפלה, יש להוריד את הVOLTAGE לכמות שמצויינת במפרט המעבד _ (בדף הבית שלו). לאחר הורדת המתח, יש להעלות מכפלה עד לתקרה, ורק אז להעלות מתח שוב. שאלה. יש לי 4790K האם ניתן להוריד את המתח ל 1.1V והמעבד ימשיך לתפקד רגיל? _ (ב 4.4GZ ניתן לראות 1.2V -> -> אז האם ניתן להשיג אותה מהירות גם עם 1.1V?)

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  23. מאוורר 70mm של המעבד (מאוורר רגיל של אינטל) מרעיש - לא חזק במיוחד אלא שומעים כזה שהוא עובד. אני פתחתי אותו ואני משמן ומנקה את האבק (הוא לא מלוכלך בצורה משמעותית) מקווה לטוב (ולשקט) 1. מה עוד אני יכול לעשות כדיי שיעבוד בשקט ? 2. איזה עוד פתרונות קירור למעבד יש במארז שבו הספק מקביל ללוח אם ? פנטיום 4 1.7GHZ סוקט 478

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. Started by Jabradb1,

שלום אנשים, אני צריך את עזרתכם. איך אני עושה אוברקלוק? זה אפשרי?? מעבד P3 533B FSB: 133 מכפלה: 4 לוח אם INTEL VC820 זכרון: 2X 128MB RDRAM 350MHz אני יודע שזה מחשב חלש אבל בכל זאת... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  25. Started by FatherBoard,

הזמנתי סוף-סוף ולאחר שחסכתי מספיק כסף את כל הרכיבים למודינג מארה"ב. זה כולל: 1 - מארז אלומיניום מדהים + 3 חלונות (בצדדים ולמעלה) 2 - 3 קתודות אור קרות 3 - 2 מאווררים עם 3 לדים צבעוניים 4 - מאוורר עם גריל בצורת גולגולת 5 - כבלי IDE\FLOPPY מעוגלים, צבעוניים ושקופים. ושאר ממתקים... עכשיו, אני די חדש בכל הנושא הזה של מודיג, וגם לאחר שקראתי כמה מדריכים ועשיתי חיפוש באתר לא כ"כ הבנתי לאן מחברים את הקתודה הקרה. במדריכים רואים כמו מין כרטיס כזה עם חיבור של 2\4 פינים ואליו מחברים את הקתודה. מה זה הדבר הזה? מחברים את ישירות לספק עם היציאת 5\12 V הרגילה? ועוד משהו - איזה ספק אתם חושבים שאני צריך בשביל שיחזיק את כל זה + צורב + DVD + שני הרדיסקים + פנטיום 4 2000 + ג'4 טי4200 ? 350 W…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.