עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by theman miki,

טוב, השאלה הקודמת הייתה סתם בשביל שאני ידע... טוב אז ככה, אני מקבל השבוע אטלון XP 1700 ואני רוצה לדעת אם היה לי שווה לקחת את זה במקום אינטל פנטיום 1600 וגם מה היכולת (יחסית) של האטלון אקס פי 1700

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by theman miki,

8) 8)רק כדי לוודא......

3. Started by singera,

בדקתי היום עם ספק כח משתנה למתח עד 36 וולט האם המאוורר שמתח ההזנה שלו 12 וולט מחזיק מעמד אורך הניסוי ארך כ 1/2 שעה והפעלתי את הספק על מתח מקסימלי המאוורר לא נישרף אך הרעיש מאוד (בגלל סיבוב הכנפיים) מעניין אם הייתי מחבר אותו למד סל" ד של הלוח לאיזה מהירות הוא היה מגיע ניתן לבנות ספק למתח של 36 וולט ע"י שימוש בשנאי של 24 וולט וישורו עם גשר דיודות וקבל אלקטרוליטי במוצא על כל אמפר של זרם יש לשים קבל של 1000 מיקרו פרד (אם אתה מתכנן ספק של 3 אמפר יש לשים קבל של 3000 מיקרו פרד ושים לב מהו המתח המקסימלי של הקבל) כמובן גם צריך לקנות שנאי עם אמפרז' מתאים וגשר דיודות עם מתח וזרם תואמים (הערכים של הקבל וגשר הדיודות צריך להיות גבוה במקצט מהערכים של הזרם ומתח) קחו בחשבון שהמאאוורר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.tomshardware.com/newsletter/vol2/1/minipc.html MINI-PC למשרד...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BlackFly,

שלום!! יש לי כרטיס מסך מסוג : Elsa Gladiac 920 Geforce3 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק, האם זה כדאי? ואם כן...אז באיזה תוכנה להשתמש? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. בעיקרון: מים בלחץ נמוך הופכים לאדים בקלות..... ואפשר להוסיף מאווררים כהוות נפשכם... (אני התחלתי לבנות כזה) הצינור שמוביל את האדים עד קירור לא חייב להיות צינור עגול - (אם זה לא עגול אז אפשר פשוט להרכיב על זה הרבה איטסינקים ומאווררים) סליחה על הציור המעפן - אבל השעה כבר 01:00 ולא ישנתי המון זמן... :'(

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Dr.Drek,

אוקי אהליין. יש לי מעבד ATHLON XP 1600 עם מאוורר SPIRE. המעבד עובד עם טמפרטורה של 50 C ואפילו לפעמים מגיעה ל 54-55... היום קיבלתי במקרה מאורר נוסף של מעבד ישן של AZAR...שאלתי היא האם אפשר לשלב את המאוורר החדש על מנת לקרר את סביבת המעבד בנוסף למאורר ה SPIRE??? איך איפה ולמה? תודה מראש, אמיר.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SharP,

מה הVOLTAGE המומלץ ומה היא הטמפרטורה המומלצת לP2 266?? בבקשה כמה שיותר מהר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by bah10,

קיבלתי את המעבד החדש pentium4 2000A (northwood הוא לא הגיע עם משחת קירור, אבל בכל זאת שמתי משחה על המעבד. זה היה צעד נכון, או שכדאי לנקות את המשחה ששמתי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. רוצים לראות גרפים שהכנתי ? הגרפים מראים עד כמה overclocking משפר ביצועים, תחת 3DMark2001 בלבד. (וכן אני יודע שלא ניתן לקבוע כלום רק לפי תוכנה אחת אבל, שוב הגרפים מראים שיפור תחת 3DMark2001 בלבד) בגרפים משתתפים : CeleronII 800@1184 FSB 148MHz ASUS V6600 GeForce256 Pure 32MB SGRAM 120/166@165/220 (-5ns) SDR רוצים ???

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שחזרתי מהמפגש היו לי דוקטור אחד, ספייר בלי מאוורר, וזהוא... אז....הנה מה שיצא מהם עוד מאוורר 120ממ' יתווסף למטה שיהיה לאבא שלי כוח... -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ;D

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by tzviran,

מתברר לצערי שאין לי חיישני חום על לוח האם. איך אני יכול בכל זאת למדוד טמפרטורה? ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

אני רוצה לעשות OVERCLOCK לכרטיס מסך העלוב שלי (voodoo3.. ) זה באמת נחוץ אבל? בכזה כרטיס עלוב אני ארגיש בהבדל? ואיך אני בכלל עושה את זה? :\

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by ooook,

היי! ;D לאחרונה אני מתעניין מאוד במודינג למארז, אבל אני לא יודע איך לצבוע את המארז. האם יש צבע מיוחד לזה? האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? תודה!

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by vered,

בפורום חומרה לא ענו אולי מישהו פה ידע: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=2898

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by scorpion,

מה קורה? יש לי לוח אם של אינטל ואין לו אפשרות להעלות את הfsb אז יש איזה תוכנה שתעשה את זה? ולא בצורה מסובכת מדי...... הכל מקרה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by תומש,

שלום לכולם טוב שמעו ראיתי שיש פה הרבה כאלו שמבינים ואני קורא פה הודעות ישנות ( די מענין) וגם ראיתי תמנות של איזה אחד שהוציא את הספק החוצא ודחף איזה 3 מאוררים עכשיו אני לא מבין כל כך בחומרת מחשבים כאילו אני יודע איך להרכיב דיססק קשיח כרטיס מסך\רשת\קול\מודם , זיכרון צורב וכאלו דברים לחבר את הכבלי IDE וזה עכשיו אני חיפשתי פורם כזה כי המחשב שלי גם מתחממם וגם עושה רעש לאחרונה שיפרתי אותו מ pII 350Mhz ל AMD Dorun 1100. וגם החלפתי לוח אם וכרטיס מסך אני על ווינדוס אקסס פי פרו! ויש לי אי די אס אל אני לא קמצן! אבל אין לי תקציב גבוה אז ככה שאם מישהו מציע לי להוסיף מעבד וזה יעזור לי אני ישקיע וגם אני מאוד מתעניין במודינג ואני אוהב להתעלל בדברים ( כמו המחשב) אז יש לי כמה שאלות 1. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tzviran,

יש דרך למדוד טמפרטורה של המחשב ללא חיישני חום על לוח האם? ואם כן מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה טובה לעניין הזה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by G@L,

יש לי מעבד ולוח אם כמו שמפורט בתחתית ההודעה ואני רוצה לעשות לו OC. הוא כרגע עובד על 45-51 מעלות. כיוון שהמכפלת נעולה העליתי את מהירות הבאס מ 133 לאט לאט - אחד אחד עד ש... בום!!! סתם... מה שקרה זה, כשהגעתי לבאס 136 (מהירות מעבד 1156) המחשב פשוט לא עלה! אולי זה בגלל שיש רכיבים אחרים ש"לא עומדים בקצב" או שאין מספיק מתח או שאני לא יודע! אם אני באמת צריך להעלות את המתח - מה המתח ההתחלתי שהמעבד עובד עליו? נראה לי ש 1.75V אז לכמה להעלות את זה. ואם אני אפתח את המכפלת וישנה אותה מ- 8.5 ל- 9 או 10 כמה המעבד יתחמם וכמה וולט צריך להוסיף לו? והאם תהיה את אותה בעיה שרכיבים אחרים לא מצליחים לעמוד בקצב או שבגלל שאני מאיץ את המעבד בלבד ולא את הלוח זה לא יקרה... בכל מקרה, תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DiSc@MaN,

אני סובל מבעיות שינה קשות וזה בגלל: שיש לי עכשיו את GLOBAL WIN WBK 38 והוא מרעיש!!! רציתי לדעת מה ההבדל בינו לThermaltake Volcano 7 ביצועים/רעש והאם שווה להחליף נ.ב. בקשה מהמנהלים: בבקשה אל תעבירו את ההודעה הזאת לפורום "אוברקלוקינג, קירור ומודינג" כי מדובר פה במאוורר לשימוש רגיל ולא לאיזה אובר מטורף.... תודה מראש :smoke:

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by KoM,

כמו שהרגשתם הקור מקפיא את הכל, וגם את המעבדים, עכשיו האם כדאי לי ללכת על הכל ולנסות להגיע ל-650 מגה הרץ עם פנטיום 3 450, לפי הטמפרטורות הבאות, בהחלט המעבד הוא לא הבעייה...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by yoav9,

אני צריך שמישהו יסביר לי קצת על זה, באיזה חום הוא הופך לגז כמה הוא מקרר מאיזה גז הוא מורכב ואיפה אפשר להשיג אותו, יכול להיות overclocking נחמד עם זה אני חושב (סתם מחשבה)

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by D_N_A,

נשמע מעניין, http://www.latimes.com/news/science/wire/sns-ap-magnetic-refrigeration1231dec31.story?coll=sns%2Dap%2Dscience%2Dheadlines

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by nw,

מישהו פעם ניסה את זה: http://www4.tomshardware.com/cpu/98q2/980514/index.html (מדובר במאמר המראה איך משנים מהירות אפיק של מעבדי SLOT1 מ-66mhz ל- 100mhz) אני רוצה לדעת אם למישהו זה הצליח.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yoav9,

הצעת נושא, אז תענה זה לא יפה ככה לנעול את התר'ד. בסדר אתה לא רוצה לגלות, אין בעיה. רק תגיד שאתה לא מוכן להגיד, אני אישית שלא מבין שום דבר בכימיה אחרי כול מה שכתבו שם חושב שזה יכול להיות די הגיוני, אבל תסביר, טיפה, לא נגנוב לך את הפטנט!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים