אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
כשהתקנתי את הכרטיס מסך מאוד התאכזבתי מהantec, הוא היה ממש קטן יחסית למה שציפיתי, לא כיסה שטח גדול ולא היה מרשים כלל וכלל, ותאמת גם לא הוציא הרבה רוח... ואז חשבתי לעצמי "בשביל זה להוציא 127 שקל!!! :-/ ) כעבור יום או יומיים המחשב שלי התחיל להיתקע, כאשר אין לי overclocking לכרטיס, לא הבנתי מה קורה, לא יכול להיות שזה בגלל חום!!!!הרי יש לי מאוורר למעלה שהייתי חייב להתקין כי כבר קודם המחשב שלי היה מאוד חם והיה חייב אותו נתקע, נתקע, מסכים כחולים, ואז המחשב מתחיל לכתוב שטויות, נכנסים לmedal of honor אז הוא אומר שאין עכבר... נכנסים לexplorer אז הנורטון כותב שהאקספלורר נגוע בוירוס וחייבים לסגור אותו. : בשלב זה כבר הבנתי שזאת בעיה של חום! התעצבנתי והעברתי את היד מעל המאוורר ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחד הנושאים שדנים בו הרבה - טמפרטורת המעבד ,ותמיד עולה השאלה האם המעבד נמצא בטמפרטורה נכונה?.בתיאוריה ישנה טמפרטורת עבודה מסוימת אבל את הגולשים מעניינת המציאות .נכון שהתוצאה משתנה גם בהתאם לתוכנת המדידה שמשתמשים בה, אבל בכל מקרה נקבל קנה מידה מסוים.אני באופן אישי רכשתי מחשב לפני שבוע והטמפרטורה במאמץ(max payne) של המעבד מגיעה ל-53 מעלות, הבדיקה בוצעה באמצעות sisoftware sandra (לצערי, לא הצלחתי להפעיל את התוכנה MBM5 ). נא הצבעתכם ותגובותיכם...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו באיזה FSB אתם מישתמשים במחשב ? סתם מיתוך התענינות כללית וגם כדי לראות לאן אנשים מצליחים לדחוף את המחשבים שלהם.
-
הנחתי את ידי על מאוורר 120*120*35 (אני חושב) עם מהירות משתנה אוטומטית חייתי במיוחד (של שרת Compaq Proliant) אבל החיבור שלו קצת מאוד לא סטנדרטי. יש 4 חוטים, צהוב, אדום ו2 שחורים. מתוך ידיעה שזה שונה במאווררים מאשר לחיבור של ההארד-דיסקים נמנעתי מלחבר אותו בינתיים. למישהו יש מושג איזה חוט הולך לאן כדי שאני אוכל להכניס את המנוע סילון הקטן הזה מול הCPU במקום המאוורר הקטן והרעשני שיש שם עכשיו? (המאוורר הזה משמש בד"כ לקירור של 2 מעבדי פנטיום 1000 במערכות שצריכות להיות זמינות 100% מהזמן, אני חושב שהוא יספיק לשלי... 8) )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד תהיתי אם קירור של ה-North/South Bridge יניב איזשהם פירות... עכשיו, אני שואל אתכם, האם קירור טוב יותר של הגשרים מביא ליציבות או לאוברקלוק יותר טוב? למשל, האם קירור הגשר הצפוני יתן לי להעלות את ה-FSB שלי יותר גבוה? תכנוניי הם כאלה... קניתי TI500 של הרקולס שבא עם BLORB מוחלש. כמו כן, קניתי גם CRORB. אני רוצה להחליף את שניהם, לשים את הבלו אורב על הגשר הדרומי ולקנות עוד קריסטל אורב ולשים אותו על הגשר הצפוני. האם זה כדאי? תודה, עומר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אחים שלי אני חייב בבקשה תוכנה למדידת הטמפ' של הכרטיס מסך, כאשר אני מודד את הטמפ' בסנדרה אז המסך הופך להיות צבעים כאלה וכדומה, מוזר ביותר! לא חשוב, יש תוכנה אחרת יש לי ti-500 של הרקולס
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג איך אני לכול השדים והרוחות מחבר שני ספקים למחשב אחד??? נ.ב. antec cyclon blower לא שווה 140 שקל, אפילו לא 100 שקל, דרעק לא נורמלי, כאילו בביצעוים הוא די טו, אבל לא מזיז בגרוש את המעלות, והוא ממש מכוער... :-/ לא נורא, לפחות אני עכשיו יותר מגניב.
-
קניתי היום וולקו 7 ואני מפעיל את הסלרון 633 ב950 על 1.85 וולט ושומר על טמפ עבודה רגילה (אינטרנט ווינדווס) של 19-27 מעלות
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני הולך ביום חמישי לעשות overclocking למאיץ שאני הולך לקבל מחר, hercules ti-500, עכשיו אני מעונין כאן בבקשה שיגידו לי בדיוק מה לעשות, איך למנוע כול סיבה או יכולת של הכרטיס להישרף ולא יודע, איך בדיוק להמהיר את הכרטיס בצורה הטובה ביותר ואיך אני מפעיל בכלל את הriva tuner. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי crystal orb וחבר שלי הציע מוד שהוא ראה באינטרנט, לקנות delta 60 מילימטר לחתוך אותו ולהפוך אותו ל40 מילימטר, לשייף לו את הקצבות טוב ככה שהזרימה עדיין תהיה טובה ולהחליף אותו במאוורר שיש על הcrstal orb, כדי?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות מאוורר פשוט למארז לא מעל 150 ש"ח חוץ מזיגזג. ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה לקנות במאות שקלים enermax אם אפשר ליצור מארז מצויין מפח זבל נגיד ??? (זה נשמע יותר טוב בראש שלי) אני יבהיר את עצמי, למה לקנות מארז enermax מעולה ב650 שקל אם אפשר לא בכזה קושי לקנות בהום סנטר פח בגודל בינוני שעולה כמה 70 שקל... חותכים פה, מנסרים שם, צובעים יפה, שמים איזה ספק, והופ יש לנו מארז עם זרימת אוויר מעולה, וכשהמחשב ממש מתחמם פותחים לעמלה את המקום שאמורים לזרוק את הזבל וכול החום יוצא. נראה לי פצצה, חוץ מהקטע שהפח גדול (ועגול) וממש קשה לעבוד איתו... במיוחד בlan partyes וגם אם נגיד אתה רוצה לשים סי די רום חדש...
-
- 40 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד פנטיום 4 1700 והמאוורר עושה רעש מעצבן אמרו לי שזה נורמלי ואם אני רוצה שקט אז לקנות מקרר מים או מאוורר מתקדם יותר תמליצו מה ואיפה לקנות וכמה זה בערך יעלה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. אני רוצה לקנות HSF שקט וטוב. אני כרגע מתלבט בין הוולקנו 6 לבין ה-SK6. האם מישהו יכול לעזור לי? מה יותר כדאי לי לקנות אם כסף כאן הוא לא העניין? תודה, עומר
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב שלום לכולם... כמו שאתם רואים אני ממש חדש פה. למעשה עד שנכנסתי לאתר הזה חשבתי שאני מבין במחשבים.. טוב זה לא משנה, מה שבאמת רציתי לשאול זה, איך עושים אוברקלוק? יש לי פנטיום 2 400 מגה הרץ ( ;D) אם זה אמור לעזור...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדי לבצע OC למעבד שלי כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לBIOS ולהרים את המהירות של המעבד? (ASUS CUSL2, Award Medallion BIOS, Intel Pentium III 733Mhz)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום הוצאתי את גוף הקרור שלי מהמעבד,כי לנקות אבק... אחרי שהרכבתי את הכל חזרה מרחתי מישחת קירור ארקטיק2 והמאוורר שלי הוא ThermoEngine V60-4225 והמעד הוא ATHLON XP1600+ הטמפרטורה היא לא עוברת את ה 37 מעלות... זה בסדר? כי זה ניראה לי ממש קצת
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מאוורר חדש ואני לא יודע איך לשים אותו כלומר ליוציא אוויר מהמארז או שיכניס
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי בבית של ידידה שלי, והיה לה פח במטבח כמו של הקיוסקים האלה, אתם יודעים, גדול כZה שלמעלה יש חצי עיגול כזה שפותחים וסוגרים, עכשיו אפשר בקלות יחסית להפוך אותו למארז אדיר, גדול, מרובח, נוח לשימוש, ואם המחשב מתחמם פותחים לעלה את המחסה, טיפה לא נוח ל-lan partys אבל זה בסדר, מציירים עליו וזה יוצא ממש מודינג מגניב לגמרי.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי שקט שאפשר לקנות בארץ, ויתאים לAMD XP1600? לא בשביל אוברקלוקינג (בינתיים) אלא בשביל השקט בראש *****שלי טימטם לי את השכל******
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אהליין אנשים. אז ככה, לאחר שקראתי את כל הREVIEWS במנטור ופה...ראיתי כי אכן ATHLON יכולים להגיע ל 55-57 במאמץ ללא כל דאגה. אולם כל זה ידוע...אך לי עדיין הפריע טמפרטורת עבודה של 50 C... ולכן החלטתי להעיף את הפד התרמי..ולשים במקומו את הגריז: פה באתר אומרים שהדבר מוריד ב 2-3 מעלות. אז לא. כרגע טמפרטורת העבודה שלי היא :39. ובמאמץ מקסימום 45-46. כך שיש לנו פה 10 מעלות הורדה. ולכן אני ממליץ בחום לכל חתול, כלב ויונק.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
בגלל המריבה בין אטלון לדיאבלו אז שכחו לענות על השאלות שלי....... 1) שורה תחתונה, בפנטיום 350 שלי ובסלרון 500 של אחי יש לי סיכוי לעשות יותר OC מאשר הצלחתי? אולי על ידי נתינת יותר זרם ללוח או למעבד (אין לי מושג בחיים לא התעסקתי עם זה..) 2) בקשר לפנטיום 1 נדמה לי שאני אוותר על האוברקלוק, אני רוצה להתקין לו ווינדוס 95 ואופיס 97 זה ירוץ הרבה יותר טוב מווינדוס 98 ואופיס 2000 נכון? 3) בקשר לצורב בסדר. מה עם המסך שלי? אני לא מצליח למצוא בשבילו דרייברים מדוייקים אלא לדגם דומה, שווה לי להשאיר אותו על דיפולט או להשתמש בדומה? ואת הקצב רענון להשאיר על default או optimal? תודה מראש. וד"א אטלון באמת אם כל כך רע לך פה אז תעזוב אני אישית כבר נגעל מההתנשאות הזאת שלך והירידות שלך על כולם. נ…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם זה דבר נדיר שלמעבד אתלון 1000 mhz יש טמפ' של 36 מעלות בלבד בלי שום קירור מיוחד רק עם ספייר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-